World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most volt szerencsém colinbrett666-hoz, 91K(!!!!) csata, wn8: 248

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ezt értem, csak azt nem értem, miért nem érted, hogy ez valakinek nem tetszik. Amerikaiaknak készült, ok, én viszont magyar vagyok, hadd kritizáljam, a rendezőket úgyse érdekli.
az igazan csodas h zsinorba kapom magam melle a 45%os veglenyeket a chaffee veresenybe... ahhoz is hulye h korbemenjen..
Mondjuk én most a KV-4-ről írtam, de amúgy ez minden tankra igaz. Ha ellenfélként jön, akkor bezzeg olyan lehetetlen pattanások vannak róla. Ha én vezetem, a fing is átlő.

Persze ez csak inkább annak az oka, hogy az ember negatív példákat jegyzi meg, és ezért tűnik úgy mintha folyamatosan csak szopatna, míg bezzeg másoknak szerencséje van...de ettől még bassza meg. Ideges lettem na. Elég is volt mára.
ne is mond... T29 cel közvetlen közelről 4x pattantam a kv5 orrán az R2D2 ról....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

A Kv-4 olyan mint régen volt. Persze miért is lenne más? Ha én használom, mindenki átlövi. Ha ellene megyek: a gyenge pontjain se.
A T30 nagy ágyújával mindig kicsit fölé kell célozni, főleg nagy távon.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nekem meg valami selejtes Borsig jutott, imádom mikor sorozatban mennek világgá a lövések. Pedig a JP2-n is uygan az az ágyú van, azzal semmi bajom nem volt. De ez valami tragédia.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Megint egy nevtelen martirral van dolgunk.
Ha szorakozasbol jatszol akkor:
1; Miert van az, hogy ide a forumba is indulatbol irsz? A "Na figyelj.." errol arulkodik. Raadasul mast sem hallunk toled szinte csak a sirast.
2; Miert nem szakaszozol? Annal szorakoztatobb nincs mikor TS-en hallod, hogy a masik karomkodik. Ugye Tibik89 <#nyes> Osszehangolva tudtok jatszani amivel eredmenyesebbek vagytok.
3; Nem jatszol xy tankokkal csak azert, hogy statot huzz. De statot huzni altalaban az op tankokkal szoktak amivel jo jatszani.Ha csak szorakozasbol jatszol akkor miert nem a jo tankokkal tolod?
Ha nem erdekel a statisztikakbol levonhato szerinted idiota magyarazatok akkor minek sirod tele a forumot? Vagy olyan valaszokat varsz csak amik tamagatjak a skizofren gondolataid, hogy teged kiszemelt a jatek tobb szazezer jatekos kozul es kizarolag teged szopat?
A kivagot screenshot-ok meg nem hitelesek mert a neten ezerszamra vannak fent amibol ki lehet ollozni egy ilyet. Lattunk mar csata vegi osszesitot is meg PS-ezve, arty helyett T32 berakva, stb.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Tono34
Mai első csatára nem is rossz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Replay

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

én a T30-al vagyok hasonlóan 😊 a lövedék elvárad félúton meg sokszor csak láncolom a 7-es 8-as tankokat full oldalról. Pedig kb 2 héttel ezelőttig 91%os volt a kiválóság jele is, most meg 83...
Respect aki kihúzta a csafit ezzel az ótvar szutyokkal. Ezzel a 12K-t sem tudom kigrindelni. Csak bukta minden, így 80-90 xp-vel meg elég soká jön össze. Ez a stuart egyszerűen kritikán aluli, ez max tier 2-be való. Erre folyamatosan autista tier 7-esek közé rak, annak is örülök ha bmit tudok spottolni ezzel a látótávval, annak se sok értelme, max az hogy én nézegetem, mert ugyse lövi senki, azzal vannak elfoglalva, hogy megdögöljenek hátul vhol, vhogy. Ami meg a hab, hogy ez az ágyú tier 4-eseket sem visz át sehogyse.
xotyi
IS-4 mennyire életképes összességében? Rettenetesen jól néz ki sztem az a tank,az már más kérdés hogy mit is tud. 😄

Trance&Friends nothing more..

xotyi
Ágyúsüllyedés hiánya meg az elvett mozgékonyság (bár így sem szörnyű)miatt eladtam a francba, a legények úgy is kellettek az IS-be, bár kell majd egy másik legénység is, ha meg akarom tartani majd az IS3-at és ha valaha eljutok addig az IS7-et😊

Trance&Friends nothing more..

Szerintem illik várni az ilyen kijelentésekkel addig, amíg kihozzák a nézettségi/bevételi adatokat.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

mijki
Úgyis ugyan az lesz, mint a Csillagok Háborújában a birodalmi rohamosztagosokkal. Vannak a jók, akik felérnek ezer ellenséggel, s vannak az ellenséges katonák akik csak golyófogónak lesznek jók. Meg persze a szerelmi szál. Erre vevő a hazai(amerikai) piac. Ha a németek csinálnának egy olyan patrióta filmet, mint amilyet az amerikaiak szoktak akkor meg menne a náci bélyeg a filmre...

Persze vannak jó amerikai filmek a témában, nem mindegyik rossz.(pl.: Elit Alakulat, Ryan közlegény megmentése.)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Én meg azt nem értem, azon mit nem értesz, hogy amerikai film, elsősorban amerikai piacra készült, elsősorban amerikaiaknak. A faszomért nem barátságos török katonákról írt az a hülye propaganda regényében az a fasz Gárdonyi! Na te gyakorlatilag ezt mondod...
Csakhogy a 18 éves Johnny-nak meg a 40 éves texasi patrióta Bill-nek pont erre a filmekre van igénye, ahol jól szétrúgják a menő amerikai G. I. Joe-k a mocskos friccek seggét. Az hogy Európában erre már nincs akkor igény az senkit se érdekel.
De szerintem addig ne nyilatkozzunk egy filmről ameddig nem láttuk.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Meg ez a szerelmi szál is miért kellett... Nyilván az egyszeri katona a háború közepén, fejében a tudattal hogy lehet hogy nem éli meg a holnapot, úgy hogy nőt évek óta csak mutatóba látott, majd romantikus randevúzásba kezd a helyi szépkislánnyal. De persze kellett, hogy a női nézőknek is legyen miért beülni a moziba az urukkal. Ezek az amerikai, 20 éve kötelező filmklisék azok, amikre sokan allergiásak, és meg is tudom érteni. Én a tankos miliő miatt meg fogom nézni, de biztos hogy nem moziban, és mint az amcsi filmeknél általában, jó adag szódával fogom venni a dolgot.
Nem értem mit nem lehet ezen érteni, sokan unják már a hollywoodi amerikai propaganda látványfilmeket. Szerintem attól még lehet egy film izgalmas, hogy nincs benne egymást 15 méterről, max sebességen kerülgető Tigris és Sherman, nyomjelzős lézercsatával a háttérben.
Mert az a 300 forint olyan rettenetesen sok.
Töltsd le a TAIPAN mod-ot, majd törölj a res_mods-ból minden fájlt, ami a letöltött cuccban is ott van (kivéve a .pyc fájlokat).

https://wotinfo.hu

Hát mivel amerikai film...mégis mit emeljenek ki? Az Egri csillagokban se a török hősök szerepeltek.
Savaran
csak valahogy az amcsik mindíg ezeket a részeket emelik ki, jó mondjuk megértem 300 égő sörmen nem lenne jó egy izgi filmnek 😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Chaffee Sport módban mindig használj aranyat a foglalókörben mert kétszer pattan és az ellenfél már be is foglalt. Egyik ellenfél megfulladt a másikat kinyírtam félpályánál a célterületen két zöld meg az utolsó piros volt és egyszerre értek be, még is a piros nyert mert ő resetelni tudta a zöldeket míg ők pattantak róla. Funnak fun de a 100. kör környékén már idegesítőek a balfasz csapattársak és fizetnék 100.000-et, hogy öttel kevesebb kört kelljen menni. A plusz hely meg nagyon kell mert el kellene kezdeni az angol nehéztankokat a TOG miatt. Most kellett eladnom az IS-4-emet, hogy megvegyem az 59-16-ot a helyére és a Type 62-vel tudjam húzni a legénységét. Kevés ez a 30 hely amit eddig szereztem gold nélkül. 😊
voivod32
Ugyanígy vagyok IS-2-vel. Eddig halál jó volt, most meg hetek óta semmit nem találok el, minden lepattan, engem meg egy Leichtractor is átvisz szemből... Az E-75 a másik, Minden lövésem pattan , még akkor is , ha az ellenfél oldalát találom el 50 méterről, nekem meg minden viszi még a tornyomat is szemből. Az általam (egyik) legygyűlöltebb tank. A VK 4502 B ezerszer jobb.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Miért nem hiteles? Te is azt mondod: előfordulhatott. Akkor meg? Nem értem. Nem repülő tankok vagy robotkutyák vannak benne. Előfordult ilyen a valóságban is, lehet hogy ritkán, de hát ez egy film. Mit tegyenek bele? Érdekes, izgalmas jelenetek kellenek. Ha nagyon hiteles akarnál lenni, csinálj olyan filmet, aminek a 90%-ban a tankot szereli a legénység...hiteles lenne, csak épp dögunalmas,
Savaran
igazából nem túl hiteles, persze lehetett ilyen sőtt biztos elő is fordult, de az is biztos hogy 99%-ban nem így nézett ki egy tankcsata, főleg aki kicsit is beleolvasott a németek páncélos harceljárásaiba 😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Hát ha saját szórakoztatás a cél, akkor örülj egyszerű dolgoknak! pl, ha Isu-val lősz egy hétszázast, vagy, hogy a T 29-ről pattognak! 😊 A többi ne érdekeljen. Egy kalappal.

Hatékonyság/WN8: 659 (20) 1 018 (42)
Mostani.

Nem szakaszozom, bár már próbáltam. Csak a saját szórakoztatásomra játszom, semmi másra.

Tono34!
Próbáltam már, de be kell vallanom én ahhoz már öreg vagyok. Az én reflexeim már ehhez nem jók. 😊 Ezért nem is szoktam lightokkal sem mászkálni és felderíteni. Az embernek tetszik vagy sem, de el kell ismernie a saját korlátait. Az egyetlen kivétel az e-25, de ott a gyorsaság csak a helyváltoztatáshoz kell nekem. pár lövés, aztán tűnés onnan a következő helyre és ezt ismételgetve amíg lehet. 😊
Az. És? Probléma?
Savaran
Mi ez? XD sörmen vs. tigris dogfight, beszarás...

Tud hozni a pici Type 62, csak kevés már az erre alkalmas pálya. Ez persze Malinovka volt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tono34
Használd a sport tankot 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Igen.

És köszönöm a válaszokat a sport módra!
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2014.10.01. 12:51:02
dante3
Picit off, de a téma sztem sokakat érdekel, jó kis film lesz:

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mnemomic
én eladtam a hiányzó ágyúsüllyedés miatt. amúgy a 100mm-el nem lenne rossz. helyette lesz t150.
Utoljára szerkesztette: Mnemomic, 2014.10.01. 12:38:43

Nem rossz ötlet.
Én eladtam mindent, kivéve a fun tankjaimat. KV-85 (ami az új kedvenc) AMX13-90; ISU-152; T-54.
Ezen kívül vannak még a prémek, meg a BT-2 amivel a kisfiam szokta tolni.

Azóta no stressz, just fun. :-)

Tényleg, nektek a KV-85 mennyire jött be?
Stockokkal nehéz. Ez van. Szakaszt nem próbáltad? Na meg nem biztos, hogy jó hogy egyszerre sok ágat húz az ember, mert nálam úgy van, hogy ráállok egy fajta stílusra és nehéz átszoknom egy másikra, amiket írtál eléggé különböző stílust képviselnek. WIN 8 mennyit mutat? Mert talán az még lehet mérvadó, értem ezt úgy, hogy ha van egy noob csapatod, de darálsz ezerrel stb hiába lehet vesztet csata akkor az az érték magas. De ezt majd egy nálamnál jobban hozzáértő ember vagy megerősíti, vagy nem.

Tono34!
Köszönöm a tanácsot, de nálam igazából csak azok vannak. Kivéve az e-25, ha már nagyon elfogyott a cérna, vagy olyan a hangulatom akkor szoktam vele randalírozni. 😊

lexlutor!
Köszönöm, de az nem stresszel, erről már leírtam a véleményem. Csak feltűnt, hogy megváltozott a játék és nem jó irányba, ezért kérdeztem.

shbg!
Egyszerűen. 😊
Ilyen "nagy mozgékonyságú, gyors eszközökkel" mint: T-29, St. Emil, ARL V39, Churchill VII. ISU 152. Főleg, hogy a fejlesztésük még az elején jár, így elég sok hiányosságuk is van. 😊
Ha a csapat olyan, akkor hamar azt veszem észre, hogy vagy elfogytak a sajátok, vagy a gyávák már a bázist foglalják, vissza érni meg impossible mission. 😊
Nekem noob pajzsom van! 😊

Ez engem is érdekelne! 😊

okosszöszi26
tudja valaki, hogy a jacktor mod pack v3-ból hogy lehet azt az okádék ,taipan vagy micsoda, célkeresztet eltávolítani úgy, hogy a gyári állapot visszaálljon?

odáig már eljutottam, hogy a gyári célkeresztet látom, de nincs mellette a töltési idő számlálója
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2014.10.01. 12:21:24

|Származási hely: Degec|

Master91
nem figyeltem mert nem érdekelsz

csak ki kaparta a szemem az a fain mondatod miért nem mondod meg a neved 😄
Hú azt a Win rátát hogyan sikerült összehozni. Bár mondjuk azért az az átlag xp nem is olyan rossz, úgy értem, hogy nem indokolja a 16%-ot. Én azt szoktam, ha hármat vesztek akkor szervert váltok, ki- be lépek illetve a szopóágűző videót megnézem. Mik szoktak történni a csatákba? Sebzel a Hp-d többszörösét de még is veszítetek, vagy még sebezi sem tudsz mert 2 perc alatt a csapat meghal? De a legjobb tanács tolld funból, aztán a többit szard le.

voivod32
Ha felvillan a lámpa, attól még nem biztos, hogy az ellenfél éppen feléd is néz, tehát nyerhetsz vele 4-5 másodpercet, ha a lövegszűkülési időt is beleszámolod. Ellenben, ha már lövedékek csapódnak be körülötted, akkor csak az mentett meg, hogy balf@sz az ellenfél, de tier 6-nál feljebb ilyen 100-ból egyszer van. És az artykról még nem is beszéltünk...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

csak egy jotanacs: szedd le a stat modot. en a mostani patch utan nem raktam fel.
nem stresszel h h allok a nyeresekkel. nagyjabol tudja az ember ugyis, de nem nezem minden csata utan.
nyugisabb hidd el.
Tono34
Amíg tart a medes küldi sztem nem nagyon éri meg HT-vel játszani. Legtöbbször tuti tele van medes hordákkal, bár a többség talán már végzett a küldivel.

Ne fárassz a hülyeséggel. Amúgy már megkaptam a választ, aminek semmi köze ahhoz, hogy ki vagyok.
Ez volt a kérdés: "Csak velem csinálja ezt mint ma is, hogy 10 csatából 10 vesztett, vagy ez az új trendi, hogy csak vesztes csaták vannak?"
Erre akár egyszerű "csak veled" vagy "nem csak veled" -el is lehet válaszolni. Tehát a Te hasonlatodnak semmi köze ehhez. Már csak azért sem, mert "nem álltam oda magyarázni a melósokhoz" ha már a Te hasonlatoddal élünk, hanem "kérdeztem a melósoktól." Ahhoz pedig nem kell név. Egyszerű magyar nyelvtan, majd ha Te is elmúltál 50 éves, addigra talán megtanulod.
Mellesleg meg nem egyszer árultam már el a játékos nevem, sőt még képeket is raktam be. Az, hogy Te nem figyeltél vagy nem láttad, már a Te bajod. Ennyit a rejtettségről.