418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malarki #347116 Nem WoW-ozok :D
Hogy miért csinálja meg a WG ezeket? Talán mert egy normális cég úgy gondolkodna, hogy ha van egy jól működő és népszerű mod, amit ráadásul könnyen be lehet építeni, akkor azt megcsinálják ők maguk. Hogy miért? Hogy ezzel kedvezzenek a felhasználóknak, akiknek a pénzéből élnek. Nekik ez egy egyszerű feladat, de legalább látszana hogy foglalkoznak a játékukkal, akarják hogy jobb, felhasználóbarátabb legyen. Ehelyett itt a WG aki szarik az egészbe, csak fizesd a pénzt és kussolj.
Ennyi erővel csináljanak egy pályakészítőt aztán majd a userek csinálnak pályákat. Vagy egy tank editort, akkor azzal se kell foglalkozniuk. -
yossarianHUN #347115 És mi lenne a nyolcas? -
lexlutor #347114 az igazi szivatas az lenne ha a 13-75bol menne :) -
#347113 én örülnék ha lenne egy külön ág ami kikerüli a amx 13 szériát -
#347112 ez még annál is jobb lesz, ha megnézed az értékeit.
Egyébként nálam a francia low tier tankok az etalonok, ha lenne helyem arra hogy vacak t2-t3 gépeket is gyűjtsek tuti az első lenne a francia ágon lévő tankfelhozatal.
játszani kevés dologgal fun t4 alatt, de attól még ott lennének a garázsba
-
yossarianHUN #347111 Nem nagyon van alternatíva.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.18. 18:56:06 -
lexlutor #347110 megvan a nemet verzio, kosz :) -
lexlutor #347109 annak aki amx30ra akar elore grindelni, egy kis wg vicc: - nem biztos h a 13-90bol indul :D enjoy :)
- the tank, from which AMX-30 will be unlocked, will be announced later to avoid the “we already grinded the XP!” whine -
#347108 s35 ingyen op gép t4-ban kb piszok fun is lesz..ha vki low tier funolni akar akkor annak csak ez ajánlott t3-on, mert az s35-el még a t3 is fun. -
lexlutor #347107 ezen komolyan jot nevettem.. ugyanis most huzom. es minden belovi..
- developers have not yet investigated, how 0.9.6 nerf influenced the survivability of small weakspot vehicles, such as Tortoise -
lexlutor #347106 kerdes, ha ez a lenti igaz, akkor megis mi ertelme volt az egesznek??
- Storm doesn’t remember the numbers exactly, but for all vehicles with normal (non-derp) guns, the damage difference between 0.9.5 and 0.9.6 after the accuracy nerf was less than one percent -
Hassel74 #347105 Egyébként van valami megoldás erre? Nekem sem indul. A Jacktor-féle pack van fent. -
lexlutor #347104 nezegetem ezeket az uj francia csodakat ftr-en.
a legutobbi angol ag utan, ami nem kicsit csalodas volt nekem legalabbis - es meg csodalkozik storm h az egesz angol ag ne popular..- eloszor a jatekban, el sem fogom kezdeni oket. -
lammaer #347103 Ok, hozok egy másik példát, hogy passzoljon minden kritériumnak.
WoW. MMO és egy magát szintén szarrákereső cég terméke. Potom 3500 addon van hozzá csak ezen az oldalon.
Meg az a baj, megint félreértitek hogy miért nem csinálja meg a WG azokat a dolgokat amik a userek kitaláltak: azért, mert minek? :)
A userek ingyen megcsinálják, karbantartják fejlesztik, a WGnek nem kerül semmibe. Nem bénaságból nem csinálják meg, hanem azért mert minek feltalálni a kereket.
A WG lefejlesztette a MOD APIt, a többi már a playerek dolga. -
yossarianHUN #347102 Köszke -
robogo81 #347101 Igencsak ráférne a déli oldalnak valami átépítés,mire szinte odaér bárki,az északiaknál egy értelmes játékos már beállt felderíteni(a kissé lassabbja a bokorba) és van rá ideje hogy akár a periszkóp is üzemeljen. -
R3nton #347100 200+100k talán credit, obj260-nál 450k ha megvan másodlagossal. Aranyat nem kapsz sehol, csak prém napokat. -
Simulacrum #347099 Redshire-t régen és most is szeretem. Régen, ahogy írod talán jobb volt a spottereknek, de most meg mindenkinek jobb. A hegyen nagyon jót lehet lighttal és meddel játszani, a heavy-k meg most azért kicsit jobban el tudnak bújni, de elismerem lehetett volna kicsit még dombosabb az ő részük.
Swamp régen is rossz volt és most még rosszabb. Lighttal, esetleg meddel néha kijön egy-egy jó kör rajta, de az tényleg rossz pálya. Pontosabban délről rossz, északról könnyebb és nyerhetőbb.
Amúgy amikor azt írják minden pálya jól kiegyenlített a két oldal szempontjából azzal nem igazán értek egyet. Több pálya is van, ahol könnyebb az egyik félnek szerintem. -
yossarianHUN #347098 T-55-nél mik a jutalmak az első küldetéseknél? -
ilovearty #347097 En leszarok mindent , csak tobb palyat ne b.sszanak mar szet.... Mindenki utalta redshiret , en szerettem. Tdolgoztak , azota ruheltem. Azon a palyan olyat lehetett felderiteni hogy gyaaaahh. Most nagyon jo lett. A hevik mennek a helyukre , az artyk meg mar beszukilve varjak oket. Felvillansz es durr. A dombokon meg kukucskalnak es kapjak a maflast azt sem tudjak kitol. Ez igy jo ? Swampot szerettem most ruhellem. Barmelyik palyahoz hozzanyulnak az csak szarabb lesz szamomra. Na jo kivetel talan a mountan p mert onnan kivwttek s deli oldalrol az arkot igy abban mar nem kell fennakadni mikozben a masik oldalrol szitava lonek. Alakul az csak igy tovabb.... -
yossarianHUN #347096 Ezt nem vitatom. -
#347095 Ez jogos is, ezért moddolom majdnem szarrá a játékot, mert modok nélkül 10000000% hogy nem játszanék
itt azon indult a hiszti, hogy foxynak nem indult el a játék, mert köcsög wg gg wp, azt kiderült hogy valamelyik mod a szar. hoppá, nem baj, szar a wg mert modolni kell a játékot
nem a user a hülye hogy rossz modott rakott fel és nem indul, hanem a wg....hát lel -
#347094 Foxy logika, ne akarj jobban bele mélyedni..... -
yossarianHUN #347093 Azért buzik, mert az olyan hatalmas mérvű dolgokat, mint például egy hitlog, vagy nem hajszárító hatású motorhangok, nem tudnak 5 éve beépíteni a játékba. Az eszméletlen erőforrás- és időigényű jelzéses minimap és célkereszt melletti töltésidőmutató (hűha) mintegy 4 év után tudott WG oldalról is implementálódni. Na sebaj, megértjük mi, hogy nem mernek többéves felkészülés nélkül ilyen nagyszabású projektekbe fogni, de akkor legalább az ezeket egy-két hét alatt (ingyen) összedobó modderek munkáját ne lehetetlenítsék el. -
DantesHUN #347092 Most épp azért buzi a WG, mert a nem általuk készített mod-ok nem működnek az új patch után? Aha...értem. -
Malarki #347091 Azért van egy különbség az általad hozott példák és a WoT között. Bár én egyikkel sem játszottam igazán(mi az az FTL? :D).
A WoT egy mmo, nem singlie játék amit csak funból modolnak. Itt ezeknek komoly jelentőségük van. Pl. egy normális minimap, damagepanel vagy célkereszt azért kicsit nagyobb változás minthogy most szürke lovon ülök kék páncélban vagy kék lovon szürke páncélban.
És igen, az az ő balfaszságuk hogy a mai napig nem tudják ezeket a modok kiváltani azzal, hogy egy normális alternatívát kínálnának. Azt a nyamvadt töltésidő számlálót is 3 évig tartott beépíteniük. És akkor még mindig nem tudom hogy pl. mennyit sebeztek belém vagy mennyit dmg osztottam eddig ki a csatában. Pedig ezek nem nagy dolgok. A többi tengernyi modról nem is beszélve. -
técs #347090 Akkor írok egyet: Pár napja amx 50-100-al már faxom tudja melyik térképen nézegettem merre indul a birka csapat,mindig ettől teszem függővé hogy én merre indulok el. Erre 20 másodprec eltelte után egy gyökér 700wn8-as amx scout beírja az általános chatbe, hogy riportoljanak engem. Csak így, semmi indoklás. Erre az ellentől 2 magyar barom beírja hogy done. Mikor rákérdeztem mégis miért riportoltak, csak hebegtek össze-vissza, de ettől függetlenül másnap kaptam egy nap bant. -
lammaer #347089 Azért igen meredek azzal jönni hogy+200 millió bevétel után biztos kisebb profitot hoznak le maguknak :D
Pláne hogy ez szoftvercég, nem vasmű hogy 2x akkora bevételhez 2x annyi kiadást kell elkönyvelni (vasérc, energia, melósok). Az IT nem erről szól :)
Persze manőverezgetni lehet, pl leírják költségnek ha megint felvásárolnak vkit meg efféle - de azért ne essünk túlzásokba.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.18. 16:46:17 -
Angelus1991ster #347088 Egy GTA IV-szerű ENB grafikai tunning módra kíváncsi lennék. -
lammaer #347087 Tesó, azt hogy a WG megcsinálta hogy bárki által egész komolyan moddolható legyen a játék az nehogy már negatív dolog legyen.
A modok opcionálisak és használatuk mindenki előtt nyitva áll. Te döntöd el hogy kell vagy nem.
Persze fel lehet fogni úgy is mint Foxi, hogy szar a játék mert vannak hozzá modok.
Akkor megemlítek olyan játékokat mint Skyrim, Fallout New Vegas, FTL... azok is szénnémoddolhatók és az nem annak a jele hogy szar a játék, hanem annak a jele hogy sok kreatív player van akik érdemesnek tartják a játékot arra hogy energiát nem kímélve tunningoljanak rajta.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.18. 16:41:50 -
András77 #347086 3 egységsugarú probálkozik a TD szakaszos küldetéssel. tier7 és 8 TD-k, a hárman összesen elértek 800 sebzést. Azt hiszem egy ideig el fog nekik tartani, amíg teljesítik a küldetést. -
madmanic #347085 inv ment
bocs gameltünk
-
Simulacrum #347084 foxi tessék
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.02.18. 16:05:42 -
ladista #347083 Egyvalaki biztos örül neki :) -
Toweliee #347082 Oks akkor jövök ha még van hely. -
R3nton #347081 akkora szerencsém volt a T-55 lt15el, mint a ház, viszonylag hamar beadta prohorovkát ( 2 napon belül ) És meg is lett 6019-el :D Pedig ritka fos csapatunk volt, de utolsó leheletemig küzdöttem a spotért :D -
madmanic #347080 minden jó, 3k spot kell LT platoonban
-
Toweliee #347079 Ru 251, Type 64 van ha azok jók. -
madmanic #347078 inv ment -
#347077 Jesszusom, ez az lt15...
nem elég, hogy kb van egy maroknyi map amin van reális esélyem a 4k spotra, de a csaták tele light tankokkal, hogy még olyankor is felezni kelljen a spotsebzést...