World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Persze ez csak inkább annak az oka, hogy az ember negatív példákat jegyzi meg, és ezért tűnik úgy mintha folyamatosan csak szopatna, míg bezzeg másoknak szerencséje van...de ettől még bassza meg. Ideges lettem na. Elég is volt mára.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ha szorakozasbol jatszol akkor:
1; Miert van az, hogy ide a forumba is indulatbol irsz? A "Na figyelj.." errol arulkodik. Raadasul mast sem hallunk toled szinte csak a sirast.
2; Miert nem szakaszozol? Annal szorakoztatobb nincs mikor TS-en hallod, hogy a masik karomkodik. Ugye Tibik89 <#nyes>#nyes> Osszehangolva tudtok jatszani amivel eredmenyesebbek vagytok.
3; Nem jatszol xy tankokkal csak azert, hogy statot huzz. De statot huzni altalaban az op tankokkal szoktak amivel jo jatszani.Ha csak szorakozasbol jatszol akkor miert nem a jo tankokkal tolod?
Ha nem erdekel a statisztikakbol levonhato szerinted idiota magyarazatok akkor minek sirod tele a forumot? Vagy olyan valaszokat varsz csak amik tamagatjak a skizofren gondolataid, hogy teged kiszemelt a jatek tobb szazezer jatekos kozul es kizarolag teged szopat?
A kivagot screenshot-ok meg nem hitelesek mert a neten ezerszamra vannak fent amibol ki lehet ollozni egy ilyet. Lattunk mar csata vegi osszesitot is meg PS-ezve, arty helyett T32 berakva, stb.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Trance&Friends nothing more..
Trance&Friends nothing more..
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Persze vannak jó amerikai filmek a témában, nem mindegyik rossz.(pl.: Elit Alakulat, Ryan közlegény megmentése.)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De szerintem addig ne nyilatkozzunk egy filmről ameddig nem láttuk.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
https://wotinfo.hu
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Mostani.
Nem szakaszozom, bár már próbáltam. Csak a saját szórakoztatásomra játszom, semmi másra.
Tono34!
Próbáltam már, de be kell vallanom én ahhoz már öreg vagyok. Az én reflexeim már ehhez nem jók. 😊 Ezért nem is szoktam lightokkal sem mászkálni és felderíteni. Az embernek tetszik vagy sem, de el kell ismernie a saját korlátait. Az egyetlen kivétel az e-25, de ott a gyorsaság csak a helyváltoztatáshoz kell nekem. pár lövés, aztán tűnés onnan a következő helyre és ezt ismételgetve amíg lehet. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
És köszönöm a válaszokat a sport módra!
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2014.10.01. 12:51:02
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Utoljára szerkesztette: Mnemomic, 2014.10.01. 12:38:43
Én eladtam mindent, kivéve a fun tankjaimat. KV-85 (ami az új kedvenc) AMX13-90; ISU-152; T-54.
Ezen kívül vannak még a prémek, meg a BT-2 amivel a kisfiam szokta tolni.
Azóta no stressz, just fun. :-)
Tényleg, nektek a KV-85 mennyire jött be?
Köszönöm a tanácsot, de nálam igazából csak azok vannak. Kivéve az e-25, ha már nagyon elfogyott a cérna, vagy olyan a hangulatom akkor szoktam vele randalírozni. 😊
lexlutor!
Köszönöm, de az nem stresszel, erről már leírtam a véleményem. Csak feltűnt, hogy megváltozott a játék és nem jó irányba, ezért kérdeztem.
shbg!
Egyszerűen. 😊
Ilyen "nagy mozgékonyságú, gyors eszközökkel" mint: T-29, St. Emil, ARL V39, Churchill VII. ISU 152. Főleg, hogy a fejlesztésük még az elején jár, így elég sok hiányosságuk is van. 😊
Ha a csapat olyan, akkor hamar azt veszem észre, hogy vagy elfogytak a sajátok, vagy a gyávák már a bázist foglalják, vissza érni meg impossible mission. 😊
odáig már eljutottam, hogy a gyári célkeresztet látom, de nincs mellette a töltési idő számlálója
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2014.10.01. 12:21:24
|Származási hely: Degec|
csak ki kaparta a szemem az a fain mondatod miért nem mondod meg a neved 😄
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
nem stresszel h h allok a nyeresekkel. nagyjabol tudja az ember ugyis, de nem nezem minden csata utan.
nyugisabb hidd el.
Ez volt a kérdés: "Csak velem csinálja ezt mint ma is, hogy 10 csatából 10 vesztett, vagy ez az új trendi, hogy csak vesztes csaták vannak?"
Erre akár egyszerű "csak veled" vagy "nem csak veled" -el is lehet válaszolni. Tehát a Te hasonlatodnak semmi köze ehhez. Már csak azért sem, mert "nem álltam oda magyarázni a melósokhoz" ha már a Te hasonlatoddal élünk, hanem "kérdeztem a melósoktól." Ahhoz pedig nem kell név. Egyszerű magyar nyelvtan, majd ha Te is elmúltál 50 éves, addigra talán megtanulod.
Mellesleg meg nem egyszer árultam már el a játékos nevem, sőt még képeket is raktam be. Az, hogy Te nem figyeltél vagy nem láttad, már a Te bajod. Ennyit a rejtettségről.