418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#347156 Star wars the old republic ?? -
#347155 Kitöltve -
#347154 Én pontosan így jártam el, és grindeltem ki a tizes TD-t, stock lánccal. Nem vészes, szerintem nem dob akkorát rajta, amennyit kezdetekben a kisebb ágyúval vesztesz. -
#347153 A stockos T30 nagyon lassú az alap motorral? Mert úgy gondoltam teszek rá erősebb felfüggesztést és egyből a 10-es ágyút grindelem ki. -
#347152 Nem az a lényeg, mert mi van, ha épp több hasonló kaliberű láthatatlan tank is beléd oszthat?
Én mikor próbáltam még régen egy ilyen szituban segített, de igen elsősorban a lepattanók-nál segít.
A zoom mod meg igenis hatalmas előny, ismételten én számtalanszor bukok sok-sok lövést ilyen helyzetekbe amit leírtam.
A térképnek is van egy oldala ami elég nagy előny mint anélkül, tehát az sem teljesen igaz, hogy pusztán a memorizálást enyhíti.
Ahogy a kipingált weakspot skinek is gigantikusan unfairek, annak ellenrée, hogy én pl minden fontosabb weakspottal tisztában vagyok, főleg a régi tankokon(hogy az adott pennel hol lőhetem át az adott tankot), max az ilyen ritka tankokat nem ismerem.
Ezek többek mint puszta kényelmi funkciók. -
Negritis #347151 wildstar odáig ment hogy te választod ki melyik fanmade modot használod :D -
#347150 Kicsit tévedésben vagy. A sebzés detektor nem akkor segít sokat, ha bekapod a dmg-et, hanem akkor, ha lepattannak rólad. :) A bekapott dmg-ből legalább a kalibert el tudod találni, amiből azért be tudod határolni, hogy milyen tank lőtt rád. Ez egy kb 3 mp-s művelet a játék közben, amit lerövidít a mod 0,2mp-re.
Ugyanígy a Zoom mod is meggyorsítja a célzást, nem kell így beszélni róla, mintha nélküle játszhatatlan lenne a játék. Térkép is inkább leveszi a "memorizálás" terhét a játékosokról, ahogy az ellen töltésidő mutatója is a kevesebb tankkal játszókat hozza egálba a sok tankot megéltekkel (akik emiatt ismerik a szemben lévő tank töltési idejét).
Kényelmi funkciókról beszélünk, nem létszükségletről.
Aki pedig tud mutatni egy olyan MMO-t, amit nem lehet szarrá modolni, azt megszavazzuk házigazdának, oké? :)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.18. 22:23:19 -
#347149 Nos nem akarok belepofásodni a vitátokba, de pl ott a zoom mod,
Ezt elsősorban streamereknél vettem észre, hogy amíg normál zoom mellett az ilyen kisebb réseknél vagy egy olyan résznél amit távolról teljesen lefed egy fa vagy bokor nem lehet mögé látni és max csak akkor tudsz pontosan célzott lövést leadni, ha éppenséggel pont ismered az adott részt, hogy mi hol van miliméter pontosan, ellenben zoom modokkal szépen fullosan ráközelítve már átlátsz a bokrok és fák lombjai között és egész pontosan kivehető hogy mögötte hol is van a terepakadály ami adott esetben kitakarja a tank felét csak a bokrok és fák miatt ezt te nem látod és csak az ellenség körvonalából saccolhatsz.
Ez pl hatalmas előny, rengeteg sebzés és döntő lövés múlik ezen.
Hatalmas előny még a sebzés detektor is ami attól független hogy az adott tankot felspotolták vagy sem jelzi, hogy mitől és milyen lőszerrel is lő.
Ez is olyan hatalmas befolyást gyakorol nagyon sok helyzetben amin kb az életed és sok száz hp adott esetben a meccs múlhat.
Egyébként én sem használtam modokat soha, én speciel teljesen jól megvoltam nélkülük is, de amikor kipróbáltam 1-2-t egy kis ideig és láttam a streamereknél azért rögtön átjött, hogy ezek kb cheat szinten vannak az alaphoz képest ami egy multi játékba igen érdekes koncepció.. -
#347148 Srácok, összedobtam egy kis közvéleménykutatást öreg rókáknak és újoncoknak, néhány kérdéssel a játékkal és a személyes tapasztalatokkal kapcsolatban. Ha ráértek, töltsétek ki, nem kell regisztrálni, nem kell személyes adatokat megadni, vannak nem kötelező kérdések, stb.
Ja és lehetőleg mindenki egyszer töltse ki személyenként, a fő accountja "véleményét tükrözve".
WoT magyar közvéleménykutatás
Vagy 2-4 hétig, vagy valamilyen válaszmennyiségig él a szavazás, majd kiderül, mennyire aktív a dolog (ha úgy alakul más magyar wot-fórumokon is jó lenne körbekérdezni:) -
técs #347147 Véletlenszerűen ráböktem az egyikre. Az egyik oldalon 2 a másik oldalon 3 gyerek ugyan abból a klánból, szakaszban. Azt hiszem így könnyű volt megcsinálni a küldiket.. -
Kubukli #347146 Ha valaki túl tudna segíteni a Stug HT-13 küldin (1 kill szakaszban az első 5 percben) megköszönném! -
Gege00 #347145 Most kicsit rövidre fogom, ha nem baj.
Legfontosabb az xvm, egyáltalán tudjam kikkel állok szemben. Teljesen máshogy kell játszani egy jó játékos ellen, mint egy béna ellen, de egy egyszerű kezdő ellen is. Én mindig fontosnak tartom a lejátszott csaták számát is a wn8 érték mellé.
Aztán az általad is említett térkép, amit ennyi év után végre alapként megkapunk a másik elég fontos töltésidő mérő mellett.
Töltésidőhöz tartozva az ellenfél töltési idejét jelző mod is sok esetben életet menthet.
Akkor pl egy "láthatatlan" tank lő rád, és te mégis pontosan meg tudod állapítani, hogy hol van egy damage indikátor segítségével.
És akkor végére pl. azok amik elég nagy vitákat is eredményeznek, hogy tiltani kéne őket, vagy már tiltva is vannak:
A gold detektor, ami alapján egyből tudod kik is szemeznek veled az erdő mélyéről, és ki nem túl veszélyes rád pl. oldalról.
Valamint a zoom modok, amik bokorból teljesen kilátnak, míg alap zoomal nagy zöldséget látni egyes helyzetekben. Vagy pl. kitávolítva akár az egész pályát is belátod, falak mögött meg tudod nézni, merre néz, hova céloz az ellenség. -
Simulacrum #347144 Köszi. Nem is lövök már csak a fenekére a tankoknak, de még nem gyulladnak nekem se. -
R3nton #347143 lehet -
TiborTamas #347142 Lehet. Nekem nagyon nem akart összejönni, aztán végül sikerült kigyújtani egy low hp-s Pattont, ami 5! hp-ról "égett le" :D -
Simulacrum #347141 A kigyújtásos küldetésnél, ahol eggyel nagyobbat kell kigyújtani, ott az lehet kettővel nagyobb is? -
TiborTamas #347140 Már van fenn egy rakás Object 260-as replay Wotreplays-en, ha valakit érdekel. -
Simulacrum #347139 Most volt ugye akciós, ezért biztos sok lila játékos is játszott vele. Ettől függetlenül nekem meglett, míg grindeltem a nagy tesót.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A T71 nagyon jó, nekem csak nagyon kicsit jutott eszembe lecserélni az új ág hetesére, de utána mentem vele pár kört és megtartós maradt. -
ladista #347138 Diegho egy nagyszerű magyar játékos, csak a fórumokról eltűnt egy ideje. Ph-n látom még posztolni a wot offtopikban.
Amikor megjelentek ezek a modok, kipróbáltam én is, de a második keresgélés után (akkoriban még nem tolták az arcunkba 1000 helyről) meguntam. Nekem annyi plusszt nem adott egyik sem, nem érdekelt, ki lő golddal, a csilliószoros zoom sem tetszett, letojtam, hogy ki mennyit tolt belém és karrierem vége felé a kör végén már ki is írta a játék, mennyit sebeztem, játék közben meg kisebb dolgom is nagyobb volt annál, hogy nézegessem a számlálót (azért elég jól meg tudtam saccolni, mennyi is volt az annyi). Számomra leghasznosabb akkoriban az a térkép mod volt, ami megmutatta az ellenfelek utolsó felbukkanási helyét. Végjátékban sokszor segített. (Hang, skin mod biztosan sokat dob a játékélményen, elhiszem). Aztán mégis meg oltam valahogy, de abban teljesen igazad van, hogy más emberek-más elvárások.
Kérlek, magyarázd el, hogy melyik modokkal lenne több esélyed egy unikum csapat ellen. Most tekintsünk el attól, hogy itt egyesek az unikumokat statpadder nooboknak titulálják :) -
Gege00 #347137 Jó esetben kb. annyi. De ehhez minimum egyszer utána is kell olvasni (ami megint jó esetben 15 perc alatt megvan), mert különben csak azt látja, hogy nem jó, és bizony sokan újratelepítik, ami egy gyengébb net, gép esetében már egy nap is simán lehet.
Aztán jönnek a rosszabb esetek is, amikor valamiért hiába törli az ember amit kell, hiába üríti a mod mappát, akkor sem megy.( ez volt 9.5nél nagyon sokaknak).
És persze beletartozik sok egyéni hiba is: rossz helyre másolom, rosszat törlök, és már nem is tudom mi volt a gáz, lehet újratelepíteni.
Tegyük még hozzá, hogy elég sok felnőtt játszik ezzel a játékkal, akiknek esetleg napi fél-egy órájuk jut rá.
Így nézve azért ritkán jön jól az a csupán negyed óra szarakodás.
Na majdnem kifelejtem a lényeget...Mindez a wg több évnyi életéből nem venne el 15 percet. -
Kubukli #347136 Nekem a Bulldoggal szenvedős, észrevétlenül spottolós Stug küldit elsőre hozta. -
Gege00 #347135 Attól függ kinek mi az eredményesség. Valakinek 1000wn8 már szuper, valaki szomorú, hogy csak 2900. Egyébként nem igazán rémlik xvm mod nélküli lila játékos.
Mindegy, nem is ez a wn8 érték a lényeg, hanem, hogy pl adott esetben mennyi esélyed van unicum csapat ellen, mikor esetleg többet is te kéne kiszedj.
Diegho-ról nekem most hirtelen a foci jutott eszembe(ne haragudj), szerintem nem is olyan rossz példa erre: Ronaldo(amelyiket akarod), mezítláb, ruha nélkül is a legeredményesebb tudna lenni egy magyar mérkőzésen, mégis nagyon fontos egy jó cipő, és egyébként jó ruha is.
Sok pluszt adnak a modok, főleg ha olyan ellen hoz a sors akinek van. Ettől függetlenül még lehetsz jobb más mod használóknál, de lehet, hogy modokkal a legjobb lennél... -
bekescsaba #347134 Valaki próbálta a buffolt t71-et?
Jobb választás lehet, mint a Bulldog? -
Toweliee #347133 Szóval kb negyed óra + játékon kívül semmi. -
lexlutor #347132 a terkepes modositas el is felejtetted! igy ez mar ketto!! -
Gege00 #347131 Csupán annyi, hogy előbbi esetben nem kell neten keresgélni, külön töltögetni, majd másolgatni mappákat, fájlokat ide-oda, és nem kell ezt hetente megismételni. Pluszban annyi, hogy így egyértelmű lenne az is, mit szabad, mit nem, a sok mod közül. Mert ugye ezt is hetente módosítják nagyjából. -
yossarianHUN #347130 Ezt mondjuk én is imádom, hogy ők nagyban lefikázzák a független modokat, hogy ilyen szar, olyan optimalizálatlan, de azért maguk is ott nehezítik a modderek életét, ahol tudják. De hát van is mire felvágni, mert 5 év után be tudtak tenni egy töltésidőmérőt. Ja, hogy ez is meghaladta a képességeiket, mert egy hónappal később kiderült, hogy bugos mint a szar, és sokszor rossz adatot ír ki? How terrible. -
ladista #347129 Csak ismételni tudom magamat: 200 wn8-tól azért messze vagyok és nem használtam modokat, a nálam sokkal jobb ismerősöm sem. Ezek szerint mégsem kötelező, ha eredményes akarsz lenni.
Kíváncsi lennék, hogy egy Diegho használt-e? -
sempike #347128 Mégis mi a túrót kell csinálni az Ace Tanker-ért???
Prém nélkül:
Vereség
Csata: South Coast
Jármű: VK 28.01
Szerzett tapasztalat: 1 125
Szerzett kredit: 23 680
Csatában elért Achievement: Top Gun, Védő, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Majdnem 2200HP sebzés T7-ben amit magamnak spotoltam (a csapatom már a 2. kill- nél elfogyott) -
Toweliee #347127 Mi a különbség: a wg beírja a modot, aki akarja bekapcsolja aki nem akarja nem kapcsolja be VAGY aki akarja telepíti a modot aki nem akarja nem telepíti között? -
Gege00 #347126 A baj még mindig ott van, hogy ebben a játékban túl nagy szerepük van a modoknak... Bizony kötelező használni 1-2-t ha eredményes akarsz lenni. Ezt aztán lehet cáfolni, hogy "nélküle is teljesen megvagyok"... De több ezren teljesen megvannak 200as wn8-al 30ezer csata után, mert ők "nem veszik annyira komolyan, csak élvezik".(Élvezik??)
Ha már nem csinál saját modokat, nem vesz fel modokat gyártó embert a wg, akkor legalább annyit tegyenek már meg, hogy elfogadják, hogy mások a szabadidejüket áldozzák, hogy játszhatóvá tegyék az ő szarjukat, és ennyi év alatt írjanak bele plusz 1 sort a hetente kijövő új verziójukba, aminek köszönhetően el is indul a játék az adott moddal együtt.
Erre írtam én, ha ennyire nem képesek, akkor vegyék ki a modolási lehetőséget, úgy is folyton csak oltogatják a modokat, hogy mennyire szarok, ők jobbat tudnak, csak nem teszik bele, mert túl bonyolult lenne,stb-stb. -
Hassel74 #347125 Köszönöm szépen, ez segített. -
lammaer #347124 Tudsz ilyen céget mutatni?
Amúgy is, milyen kedvezés a felhasználóknak? A felhasználó most is teljesen bolondbiztos módon bemásolhatja azt ami tetszik neki. Nem kényszerítenek hogy használj ilyen célkeresztet meg olyat... mert tuti hogyha mondjuk szabvánnyá tennék a Jimbo célkeresztet, akkor meg lenne olyan aki azért puffogna., hogy neki meg az nem tetszik.
Vagy a textúra modok... van akinek tetszik a csiricsáré tigris textúra, én meg okádnék tőle. Megoldás: akinek tetszik az felteszi a textúra modjait, akinek meg nem az nem.
Amúgy is, rengeteg mod van, nem elég egyszer megcsinálni, utána erőforrásokat kell biztosítani a modok frissítésére tesztelésére...
Egyszerűen felesleges pénzkidobás implementálni olyan modokat a cég részéről amit mások már megcsináltak.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.18. 19:37:37 -
lexlutor #347123 es a lorienn nem csak draga kilenceskent, hanem mellesleg szar is :) -
R3nton #347122 az jó nagy szívás lenne, mert akkor vissza kéne venni a lor-t. Azért a 13-90 és az 50-100 elég sok embernek van meg ESL meg tier8-as kampány miatt, stronghold miatt. -
András77 #347121 vagy oldalágból, ahogy a tigerp-tiger -
Simulacrum #347120 Ezt már próbáltad? -
#347119 passz, sose mod packoltam, külön szedem le én magam mindig a modokat
rakd fel egyesével a modokat, így ki szűröd melyik okoz galibát, ha meg van melyik nézz utánna hogy miért (lehet pl. hogy van róla infó, hogy bugos , de már készül a frissítés) -
R3nton #347118 hát végül is 50-100-ból is indulhat -
lexlutor #347117 kihagyjak. most megtalalt titkos tervrajzok vagy jon a fantasy gyar :)
vagy beraknak egy t54 clone-t, mert abbol meg keves van :D
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.18. 19:09:28