418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #347276 áh biztos agyfaszt kapnék tőle, inkább sztem addig su-122-54el próbálkozom, ameddig nem lesz meg a 263
Nem minta nem lenne még 50 másik küldi :D Összesen 15 küldetés van kész, ezek már brutál nehezek :D
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.19. 19:08:13 -
R3nton #347275 Fegyverkovács a wt-re is kell ott mindig elszáll az ágyú... -
#347274 WT-vel próbálj az 1x1km-es négyzet sarkaira lőni, akkor nem spotolhatnak fel... El halluf, Highway pl. jó map ehhez. -
Angelus1991ster #347273 De ez mindig így van. Szopóág miatt hiszti. Kis idővel azután meg jobban megy a játék.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.19. 18:57:03 -
foxbat88fx #347272 az nekem mindig beválik :DDDD -
#347271 Fjords-on, 1es oldalon felmentem a bázis melletti dombokra(elég sok bokrot, meg fát tettek oda), aztán onnét szórtam az áldást :) Megvan az obj 263, 562 csatám már van vele :D Nagyon jó tank, piszok jó álca, az ágyúja is jó, mozgékony is, páncél is rendben van rajta.
Annyi hátránya van, hogy könnyen tud gyulladni(általában ha nem tudod elrejteni az alját, akkor nagy eséllyel elszáll a motor vagy kigyullad), a lövegpajzsot a nagy átütésű TD-k gold nélkül is átütik (ilyenkor alapból sérül az ágyú, szóval egy fegyverkovács skill kell rá), a magas tankok a motor tetejét lazán be tudják lőni (közelharcban erre is nagyon kell figyelni). Most hirtelen ennyi jutott eszembe :D -
R3nton #347270 A WT-vel csináltad meg ezt, hogy 4000 sebzése felspotolás nélkül??? Hát az lol...jah meg van az obj? Mennyire vagy tőle?
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.19. 18:38:56 -
#347269 WT E100-zal :) Szerintem a 263 is jó lehet, annak is földöntúli álcázása van, meg jó ágyúja :) -
#347268 vicces nézni olyan játékosok statisztikáját akiknek hasonló mennyiségű csataszáma van és több tankból is ezer feletti csataszámmal rendelkeznek, míg nálam 2 tank lépi túl a 800-at csak:D -
R3nton #347267 Melyiket WT-vel? Hát TD-m meg arty-m alig van. Most lesz majd nemsokára 263-am szóval ezekre kell korlátozódnom. Fochtól meg obj268-tól fényévekre vagyok, és nem is nagyon szándékozom kifejleszteni őket. Lehet akkor inkább valahogy megyek egy űrkört a su-122-54el prohon vagy valamelyik td-s mapon. -
yossarianHUN #347266 Lehet, hogy csak szidni kellett?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#347265 Obj 268 remek választás vagy foch155, én spec ezekkel toltam, kivéve amit említesz, mert azt pont WT-vel csináltam meg :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.02.19. 18:10:54 -
#347264 RHM, 263, ISU.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.19. 18:05:48 -
Plata #347263 Nekem az előbb volt szerencsém egy ilyenhez.
Kétszer nem talált el,több lövésre nem volt ideje,oda értem és rammoltam majd 3 golyó bele a tárból és halott volt.
Gold ammohoz kellett volna neki egy kis célzó víz is,dombról lefelé robogó medet nem találta el. -
#347262 Borsig 15cm-es ágyú full goldal? -
R3nton #347261 Hát az obj260-nál már annyira nem érzem, hogy könnyebb lenne a TD-s ág. Csomó küldinél alapfeltétel a 4000 alapsebzés+még a többi feltétel. A 15-ös ugye 8000 dmg, ami hát nem semmi mondjuk úgy. És van egy olyan is, hogy 4000 dmg-t kell bevinni úgy, hogy láthatatlan vagy a sebzés bevitelének időpontjában. Gőzöm nincs ezt mivel kéne megcsinálni. WT-nek fos a camoja. Van egy su-122-54-em, aminek nagyon jó a camoja, de idáig 4200 vele a max sebzésem, igaz csak másodosztály van vele. -
Plata #347260 De nekem már nincs fejleszteni való med tankom.Mindben elértem a max T8 szintet,addig megyek. -
Simulacrum #347259 Az biztos, hogy az egyéni küldetésekben a legnagyobb segítség, ha az embernek jó szakasztársai vannak, de ami legalább ennyire fontos, hogy minél több tankkal rendelkezzen. Pl. ez a küldetés nevetségesen egyszerű volt ezzel a tankkal.
A dupla pattintásos nehéztankos küldetés KV-1-el volt második csatára meg.
A T28-as küldetéseknél is a TD ág a legkönnyebb, de második legkönnyebbet már nehéz választani és talán a MT a legnehezebb (az artysakat nem ismerem), mert kell hozzá MM és sok szerencse is.
Simulacrum #347258 Nemrég beszélgettük, hogy ezek a küldetések tök jók arra, hogyha van egy kedvenc tankod azzal mindig top lehetsz, ha ez a küldetés be van kapcsolva. Tehát csak azért kapcsolod be, hogy mindig könnyű legyen top tierként játszani. -
Tarathiel2 #347257 Szerzel 20-30 havert és mind felnyomjátok őket. Instant 1 nap ban, kérdés nélkül. -
#347256 Monjduk az is-2-eseket is belehet tornyon lőni egy 100mm+ agyúval, csak azt a kialakítás miatt nehezebb, a Tigris P-nek meg így tényleg nem sok értelme akkor, akkor már jobb lenne levinni t6-ra l/56-os ágyúval úgy legalább történelemhű lenne és ott még többet érne a páncél..
Bár ez sem igaz, mert az alját és a kupolát eddig is bevitted 110mm+-os ágyúkkal és t6 is tele van már 170-200-as átütéssel...
Én személy szerint nagyon régen kukáztam a P-t mert már akkor sem működött a páncél és annyival lomhább és rosszabb az ágyú karakterisztikája mint a H verzión, hogy nem igen volt élvezhető.
Már csak dísznek van bent a garázsomba, legénység húzásra is mind az e-100 mind a maus esetében is a sima tigrist használtam/használom. -
#347255 igazából lehet sebezni a kupolán, ha eltalálod alap lőszerrel is:D
De eleve régen rossz, ha valaki nem visz gold lőszert, min 5-öt mindenbe ágyúba kell rakni belőle. -
Negritis #347254 nyomtam 4 reportot rájuk, csak felmérgel és ilyenkor elmegy a kedvem a játéktól
mert átlagos srác vagyok akinek volt egy atom jó köre, erre így van elk**va -
Negritis #347253 menj platoonba valakivel aki T9et hoz és prolem solved -
András77 #347252 Írhatsz a supportnak, de nem fogja őket érdekelni. -
Plata #347251 Srácok miót a stug küldit felvettem,hogy meddel öljek meg egy egy szinttel nagyobb tankot,azóta nem tudok T8 csatánál nagyobbra bekerülni T69-el. -
Negritis #347250 panther 88 meccsem volt
erre a csapatom lő ki hogy meg tudják csinálni a missiont, hol lehet az ilyen felnyomni?
azon kívül hogy ment a report a 4 játékosra? -
#347249 Hát mert a 100mm-es toronypáncélnak 200mm-nyi páncélátütést kéne felfognia?
Már nem azért de ha valami 100mm az akkor tényleg 100mm. Attól hogy a WoT random elnyel olyan lövést amit nem kéne attól nem lesz erős ott. Úgy tűnik már nem működik akkor ott a WoT féle rétegelt páncél. -
András77 #347248 Csak azért sajnálom, ha valóban így van, mert ha nagyon nem jön be ez az E75-100 az IM-hez, akkor ki kell fejlesszem a bélát/maus-t, meg esetleg az új kismaus is érdekelhet. Plusz a tigerp-ről ki lehet fejleszteni a Ferdinándot is, szóval ha nagy sz.r lesz a WTE pótlék új tank, akkor esetleg kipróbálom a jpze100-t is.
A tigerp meg páncél nélkül semmit nem ér kb. -
Negritis #347247 én a matilda bp-t válaszottam 1 hónap prem mellé
a csövével nincs bajom de a "tempója" miatt katasztrófa -
foxbat88fx #347246 egyik kedvenc tankom volt eddig.... tök szerettem mert vagy nyelte vagy pattintotta a lövéseket....
most meg a nagy büdös lófaszt!!! 300 WN8-as IS-2 rámnéz és napshot átlő engem....
ekkora szemétláda WG-t pffff, eddig se volt OP, nem tudom minek kellett hozzá nyúlni, de így meg semmi előnye nincs már a sima tigerrel szemben és még lassabban is tölt 2 sec-el -
András77 #347245 Próbálgatom a matilda iv-t, mert jó pénzért most megvettem, hiszen van/lesz 2-3 szovjet med legénységem és 3-4 tier9-10 tank (az obj430II nem tudom, hogy milyen lesz majd, a t54-t megtartom, tetszik) ezért kell egy húzó tank. Engem nagyon meglepett, hogy mennyire nem érezni az alacsony pen-t. Elég szépen bevisz mindent. A kreditet is elfogadhatóan hozza, kicsit le van maradva a T-25-től, de nem sokkal (úgy érzésre, nem számoltam mindennek utána). Lassú, de még éppen kibírható, a páncélja néha tud pattintani is. Megérte a 375 pénzt, így utólag azt mondhatom.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.19. 16:28:32 -
András77 #347244 Én is csodálkoztam ma egy kicsit, igaz az e75 tier9 ágyúja 225 átütésű, de nem volt idom helyezni a lövést, csak elengedtem rá és mindegyik bement. Lehet, hogy csak szerencse miatt, de nekem is gyanús, mert olyan eddig nem nagyon volt, hogy minden lövés bemegy a tiger p-be. -
foxbat88fx #347243 azért a WG megint megbaszhatja a jó k*** anyját már....
hol volt szó arról a peccs leírásban hogy szarrá nerfelik a Tiger P páncélját?!?!?!
oké, hogy HD lett meg szebb lett, de ez vmi vicc... a lövegpajzsot bárhol átlövi egy 100+mm-es pennel rendelkező gun....
és szemből is sokkal gyengébb mint volt.... szánalmas ez a WG komolyan -
András77 #347242 +1
Az ilyennek csak azt lehet kívánni, hogy rontson rá szemből egy béla, aztán az ellenség kereszttüzében próbálja meg flankolni, mert szemből nem fogja sebezni. Mindjárt megértené, hogy miért kell arany lőszer. -
yossarianHUN #347241 Ha megnézed a friss képed, látod, hogy nincs. Egyébként meg aki 200 penes ágyúba T9-ben nem visz magával legalább 10 goldot, az nem pró, hanem nettó hülye. -
foxbat88fx #347240 akkor a screen shotjaidon miért van ott a gold ammó? :D
-
#347239 Szerintem egyik általad említett tank se igazi med.
Ezért szerintem relatív hogy jobbak-e a t-54-től mint medek.
-
#347238 Az Is7 nek vajon mi lehetett a problémája??
Tudom nem tettem oda a vasat
yossarianHUN #347237 Ezért nem használok gold ammót.