World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5 perce sírva röhögök ezen a gifen. <#taps>

lexlutor: nyugi, én is. Mondjuk, az se szebb 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Este majd leszek 10 felé
en elcserelnem ra az SP-et 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A hétvégét ünnepélyesen megnyitom.

mondjuk a scorpionbol kellene rewardtankot csinalni, es akkor ez meg hozna az abbol kieso bevetelt 😊
Azaz, ritka ocsmány egy gnóm.
De csúúúnyaaaa <#wow3>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

A prémium Panther egy-két hónapon belül játékba kerül, ez azért még jóval odébb van. A Scorpion meg... Ha azokkal az adatokkal kerül játékba, amit a múltkor közzétettek, akkor még tierlimittel sem lesz egy blockbuster.
Nem hiszem h a scorpionnak csinalnank konkurenciat.
meg jon a premium panther is, szinten tier8 med.
Some are speculating that it’s a reward tank, but nothing is confirmed at this point.

Ebbe simán belefér még hogy megvehető lesz.
mivelé mara gyakorlatilag minden tier8as tierlimites, evvel a pennel tuti max 9est lathat majd.
amugy azt irjak valami reward tank lesz majd, szoval vasarlas elegge ketseges.
mondjuk annyira nem ertem miert kell majd megegy us tier8 prem. angol, francia, japan-bol inkabb kellene, bar azokat tuti sokkal kevesebben jatszak.

Tier: 8 Premium
Hitpoints: 1500
Weight: 38,363 tons
Engine power: 560 hp
Power-to-weight: 14,6 hp/t
Maximum speed: 56,3/21 km/h
Terrain resistance: 0,863/1,055/1,822
Hull traverse: 36 deg/s
Viewrange: 390
Radiorange: ?

Armor – hull: 95,3/71,1/25,4
Armor – turret: 177,8/101,6/50,8

Gun: 90mm M41
Penetration: 173/242/45
Damage: 240/240/320
DPM: 2085,7
Reload time: 6,904s
ROF: 8,69
Accuracy: 0,345
Aimtime: 2,01s
Depression: -9/+19
Ammo carried: 64
Turret traverse rate: ?

Ez még egész jó lehet, ha kap tier limitet. Meg ha egyáltalán megvehető lesz.
Tono34
Ettől nagyon nem hatódom meg, pláne, hogy az orosz szerver ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Csak zavar... örömmel cserélném le magyar 2.VH-s felségjelzésre 😊 Orosz tankon nagyon jól állna 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

5700 damage 3 kill és VERESÉG ...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Savaran
A kisantant országai közül érdemben csak a csehek gyártottak harckocsit, a románok csak próbálkoztak különböző elavult tankok alvázára orosz tankelhárítókat tettek TACAM (román marder) meg Marseal (román hetzer) de jó ha tizen darabot gyártottak, Magyarországon kb 1000 páncélos épült, és a közhiedelemmel ellentétben a maga korában egyik sem volt elavult a gond ott volt hogy a hadrendbe állítás kb 2 évet csúszott mindíg mire frontra került elavult lett, kivéve a zrínyit, a Barbarossában lévő toldik ugyanolyan veszélyesek voltak a T26-ra, mint az a toldira...nyilván utána már semmit sem ért mire jöttek a t34 esek
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2014.10.03. 18:13:06

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Igen abban HESH volt, ebben már HE. Ha mindkettőre bevezetik, tökön szurkálom magam.
popey8
Mindig is tudtam, h retardáltak dolgoznak a WG-nél.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

az eggyel korabbi hirben meg hesh volt. most melyik? 😊 hesh, he, mindketto? 😊
imadom a kovetkezetesseguket..

remelhetoleg egyikbol sem lesz semmi..
- it’s possible that the idea to stun the crew for 3-5 seconds when the vehicle is hit by a HE shell will be implemented when the HE shells are rebalanced

És igen, a vég kezdete.
Tono miért zavar? Helye van a játékban. Horogkeresztes zászló csak a korhatár és politikai okok miatt nincs bennt. Bár a német ágra jó a mostani zászló , mivel különféle időszakok harckocsijai vannak bennt, míg az oroszoknál nincs bennt egy darab nem-kommunista tank ( ha vann bennt , akkor tévedtem ). De a harckocsi és a felségjelzés is "áldozata" egy szarravaló, ostoba rendszernek.
Tényleg mekkora lenne egy olyan mód, ahol a szovjet legénységben az egyik tank NKVD tiszt lenne. Ha egy tank visszavonulna, akkor a tiszt kinyirná a többi legénységi tagot, dezertálás miatt?😄

előzőhöz helyesbítés: elégséges helyett elegendő.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.03. 17:39:48

angelus1991ster.blogspot.hu

Egyetértek. Miért nincs normális felségjelzések a harckocsikon? Fölösleges klán létrehozás is egy mód. Ugyanúgy kell a különféle háborús évek magyar jelzései, ahogyan a Román Királyságé, Szlovák bábállamé, Bulgáriáé, Jugoszláv Királyságé és az Olasz Királyságé is. War Thunder ezt elsőre behozta. WG-t nem értem ez ügyben. Ehelyett szamóca, kertitörp és más hülyeségek bennt vannak.

Magyar harckocsigyártás. Kedves FosTalicska. Sajnos sokatok a a nagy impériumok harckocsigyártásához viszonyítjátok a magyar harckocsigyártást.
Kisantanthoz kellene, és azt a majdnem ezer harckocsit nem nevezném rossz számadatnak. Egy akkori, 10 majd 14 milliós Magyar Királyság méretéhez, erejéhez nézve elégséges az a szám. Bár nem volt nagyon korszerű az állomány a nagyokhoz képest, de a román hadsereg páncélos erejével, vagy a szlovák páncélos erővel fel vette volna a harcot.

angelus1991ster.blogspot.hu

Nagyon hétvége van már, az ember szinte a bőrén érzi a sugárzó hülyeséget, ahányszor elkezdődik egy csata, és megindul a csapat.
JeffDunham
Tier 10. No comment.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

business as usuall...
Ilyet már hallottunk korábban is, fél évig nyomták nagyban, hogy milyen elképzeléseik vannak a goldammó nerfeléséről, aztán egyik napról a másikra közölték hogy meggondolták magukat, lóf*szt a seggünkbe.
- gold ammunition will not be removed, developers are however considering lowering the gold shell alpha - haleluja, verge eljutottak idaig is..
xotyi
Azt látod el is felejtettem😄

Trance&Friends nothing more..

Bothullás
"Az FTR blog információi szerint úgy tűnik, hogy a WG új bot-ok ellen kifejlesztett rendszere igen jól működik. Csak a tegnapi napon (2014.09.29) több mint 3.500 bot játékost tiltottak ki a RU szerverről. Ezek a játékosok végleges BAN-t kaptak, mivel nem reagáltak az előzetes átmeneti ban-ra sem. Jó látni, hogy a WG végre valamit komolyan vesz. Ectar szerint az EU szerveren ugyanez a rendszer működik, de az itteni rendszerrel kapcsolatban még nem kaptunk adatokat."
Forrás wotinfo
Meg az összes arty. Yay.
xotyi
KV2 and SU-152 likes this😊

Trance&Friends nothing more..

Engem már nem is idegesít ez a sok baromság. Mire ezek megvalósulnak addigra már lesz AW open beta... aztán ha az is hányadék wot koppintás lesz akkor nem tudom mi lesz. 😛
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.10.03. 16:07:00

Nem tudom ezt hogy gondolják, vicces lesz mikor szakaszban két Action X felváltva knock-outolja az ellenséges tankok legénységét, amíg a csapattársak ronggyá szedik őket.
Nem tudom, szerintem a HESH kb. jó, ahogy van. Meg kell azért érte dolgozni, hogy működjön.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

- there will be a global HE shell rebalance, the developers will also collect HESH statistics (for rework). Murazor (SS: known WG videomaker) proposed that the HESH round would “temporarily kill” (stun) the entire crew for 3-5 seconds, the developers liked the idea

I have a bad, baaad feeling about this...
vki chaffee platoon? 😄
még csak párszor játszottam, és látom platoonba jobban jön az xp (750 dmg blablabla) szval ha vkinek lenne kedve, inveljen 😊
Tényleg sok bajod van... 😛

Tono34
😊 Nem a zászlót szeretném, bár némelyiken van 😊

Tehetsz rá magyar zászlót, akár kreditért.
Tono34
Azt csak én látnám..... tudom sok a bajom, de úgy lenne jó ha mindenki látná milyen szép felségjelzés van a tankon. 😊

Azt játékban szintén goldért ki tudod cserélni, sőt! ha megelégszel a lokális módosítással, akkor azt a képet transzparensre tudod cserélni egy saját képpel. Mindössze valamelyik package fájlba kell hozzá beletúrni...

Tono34
Engem a szép nagy vörös csillag zavar ...

Ha megéri neked a goldot akkor csinálhatsz klánt, aminek a logóját beállítod arra és így rajta lesz az összes tankodon... 😊

Tono34
Én már annak is örülnék, ha az akkori magyar felségjelzés megvásárolható lenne a tankokra... megérne néhány goldot.

Valaki nagyon szeretne magyar harckocsikkal gurulni. A gond az hogy nem voltunk egy nagy tanképítő nemzet. Bár, mondjuk érdekesen nézne ki. A techtree alja német a teteje pedig csupa orosz tank kellene hogy legyen... Szerintem minden szinten gyenge, mondhatni játszhatatlan tank kerekedne ki az egészből. Az a T2-es Ansaldo, olasz importból származó csodajármű még egy szántóföldön sem tudott végigmenni, anélkül hogy ne esett volna szét a lánctalpa. Max. 3-4 az amit ki lehetne emelni a sok import jármű közül, de az biztos hogy nem szenvednék egyikkel sem csak azért mert szolgálatban volt a magyar hadseregben...

Nohab
Elég egy light aki a csata végi kompenzálásra hajt. Neked megy és ő lesérül. A számláló pedig indul előröl...
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2014.10.03. 13:52:06
Mardel
Ez kb. semmi. Egy önkéntes fejlesztő elképzelése amit a wg-vel még nem beszélt meg.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Tono34

Az utolsó lépésnél, ha (a-b)-vel osztunk, akkor a kezdeti a=b feltétel miatt valójában 0-t osztunk 0-val, ami nem értelmezett művelet. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

A kedvenc hétvégi részem, mikor kidolgozom a belem, megmentem döntetlenre s sok senkiházi, akik egyébként már rég megpusztultak meg megállás nélkül ugat meg nooboz.. Ha nem jár le az idő az utolsó artyt is leszedem..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...