418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #347236 A legtöbbet játszott tankom a T-54, de most húzom a Centuriont és jobbnak tartom nála. Igaz, nem olyan mozgékony, de nekem, aki gold nélkül játszik egy megváltás. A Cent mindent belő és okosan használva a fejét simán megfog egy WT100 sorozatot és JPZ1000 lövést is. Nagyon szeretem és biztosan megtartom. Még gondolkodom a T-54 eladásán, de nehezen ad el az ember olyan tankot, amivel már majdnem 1000 csatája van.
Golddal használva a T-54 a legjobb med T9-ben, de arany nélkül szerintem a Cent, illetve az E50 is jobb.
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.02.19. 14:57:12 -
#347235 Az az érdekes, hogy ahányszor én a tornyot próbálom belőni t54-en mindig pattan még oldalról is,egy pont van ahol sikerült átvinni az a kupola. de gyakorlatilag csak közvetlen közelről lehet normálisan becélozni rajta. -
R3nton #347234 Én nagyon szeretem viszont ezt is meg a T-55-t is. Nagyon jó medek szerintem, gyorsak, mozgékonyak, medhez képest nagyon jó páncéljuk van, ágyú elfogadható. -
foxbat88fx #347233 gold ammo-val persze, hogy viszi :D:D -
yossarianHUN #347232 A pénzt azt viszont úgy viszi, ahogy két E-100 se tudná egyszerre. -
yossarianHUN #347231 Helyesbítek: Van olyan hely ezen a tornyon, amit NEM lőnek be?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Még mindig ugyanúgy csak az idegbajt tudja rám hozni ez a retek szennyedék T-54, ugyanúgy, ahogy egy-két hónapja. És nem, nem tudom eldönteni, melyik ágyúja a nagyobb szar. Amelyik nem talál el semmit, vagy amelyik nem üt át semmit. Bár utóbbi is minden második lövésnél valahová a halál farkára lő szinte a körön kívülre, de sebaj. -
suba53 #347230 Még nem vettem át a "jutalmakat" a női személyzet tagokat. Várom, hogy mind meglegyen.
Amikor átveszem, akkor kötelezően meg kell adni a nemzetet, tank osztályt-típust, beosztást?
Vagy csak bekerül a barakkba, és később is beosztható? -
bornofakone #347229 olyan 6-7 óra fele leszek sztem (addig munka), és akkor futhatunk pár karikát, hátha olyan szerencsém lesz mint múltkor :D -
#347228 Du. tolhatjuk megint, ha gondolod. Van úgyis újabb batch missionom. -
#347227 Nem használok xvm-et, de gondolom a vörös hadsereggel voltam :D -
András77 #347226 Nekem T32-vel jött össze korábban Sand River védekezésben,ha nincs arty, akkor fel lehet menni a jobb oldali kis dombra és ha az ellenfél elég szerencsétlen, akkor nem támadnak, hanem lövik a tornyomat, amit jól láthatóan kidugok.
Sajnos, akkor még valahol a HT-8 környékén jártam csak és nagyon ritka az olyan csata, ahol nincs arty mióta van az IM.
Előszedtem most a caernarvont is, már nagyon régen mentem vele és haladni kéne azzal is, meg az is jól tud elvileg tornyozni. Mines-on elmegyek jobb oldalra a hegy mögé, mert 4 skycancer volt, nem érdemes olyankor ezzel középre menni, hiába használható a tornya. Megjelenik egy béla és teljes gázzal nyomul előre. Mondom itt k.rva nagy gáz lesz, mit lőjek rajta? A gyenge pontjait mozgás közben nem embernek való feladat eltalálni. Sikerült úgy leláncolnom, hogy nem tudott meglőni és az egyik arty belelőtt, némi hp-t vesztett, de jött utánam és természetesen senki meg sem mozdult, hogy segítsen.
Mondom kipróbálom talán az egyetlen dolgot, amit ilyenkor lehet csinálni, egy szerencsés he lövéssel tönkretettem a tornyát, nem tudta forgatni és utána is csak iszonyú lassan. A caernarvon simán körbefutotta utána. Gondolom elmondott magában mindennek
Persze, amikor már csak 1 lövés kellett volna, akkor már többen bejelentkeztek a frag-re és egy arty kilőtte előlem.
zegi norbi: nem szoktam nagyon nézni a játékosokat, de feltűnő volt, mennyire gyenge az ellenfél és látom, hogy te vagy ott és te vagy az egyetlen értelmezhető játékos
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.19. 13:47:32 -
#347225 Legalább hamar vége lett a szenvedéseimnek :D -
suba53 #347224 Nekem a HT-15 8k összesített a 110-el lett meg. Egy tank ász, és egy nagy kaliber társaságában. ( 6030 sebzéssel. )
El sem akartam hinni. Korábban IS-7, IS-8, E75, M103 tankokkal próbáltam de semmi.
A vicc hogy a 110-el csak a napi triplára indultam, és nem is erőlködtem a küldetésre, erre meglett.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2015.02.19. 13:38:24 -
#347223 Én El Hallufon nem voltam már 2 v 3 hete. -
#347222 És beadta! csak akkor azt nem értem eddig miért nem :) -
bornofakone #347221 Nem azt mondom h belenyúlnak, csak nem tudom elhinni h pl. legyen 30 map, abból több mint 100 csata alatt nem tudok megfordulni 1 alkalommal se. Ennyire szerencsétlen nem lehetek (és mégis :D) -
yossarianHUN #347220 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Belövik ezt mindenütt. Visszavettem a drágát, és neki hála egy óra alatt eljutottam a pontra, hogy nincs pénzem megjavítani a tankjaimat csata után. Asszem hanyagolom kicsit, még mindig gyűlölöm ezt a tankot. -
R3nton #347219 Az a durva akartam már írni, hogy nekem is belőtték a T-55 tornyát, és akartam írni, hogy a tornya se olyan erős, mint a T-54-nek, de hát akkor ezek szerint...:D Mondjuk még így sokkal jobb, mint a többi mednek. -
András77 #347218 Engem nehéz és med tankokkal meg állandóan prokhorovkára meg az alváltozatára tesz, már a könyökömön jön ki. Tényleg érthetetlen, elég bonyolult program lenne, ami ezt tudatosan így szervezi, de nagyon sokan panaszkodnak arra, ahogy aktiválják a küldetést, a játék feltételek megváltoznak (ritkán kapnak jó térképet, eltűnik a célcsoport td, arty, med, nehéz tank, nem lehet kigyújtani stb). Nekem az a gondom, hogy nem nézem ki a WG-ből, hogy mindezt le bírná programozni, mert elég komplex belenyúlás ez az MM-be és mellé még a térkép választás is meg még az RNG manipulálás is pl a gyújtásokhoz.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.19. 13:23:46 -
bornofakone #347217 Hát ha 1x végre beadná proho-t. Több mint 100 csata óta (de lehet már van 200, több mint 2 hete nem adta be se proho, se a másik változatát ami vicc). Csak light-al mentem ez idő alatt....:D És kb. minden nap mentem, volt amikor 2 kört csak, de volt amikor 40-t....
Redshire, malinovka, és egyébb aktív/passzív spottolható mapra is berakott...de nem bírtam összekaparni az 5k spot-t. Nagyon idegesít már, de nem az is h nem sikerül, hanem hogy nem képes proho-t berakni. Úgy voltam végig nyomom a light küldetést, utána hozzá se nyúlok, mert Bulldog minden csatában ég nekem, volt olyan csata ahol 2x gyújtottak ki egymás után 2 lövés, ez 2x 1 nap, úgy hogy azon a napon 14 csatát játszottam...hát na.
Vszínű az is gond h qrva frusztrált vagyok, hogy nem képes proho-t beadni...de vicc komolyan.
Ja én nem tárasan használom Bulldogot, de nem érzem h annyiszor szállna el, átlag a legröhejesebb pillanatokban robbantam...pl. easy fight, is-2 ellen 1 lövésnyi hp-ja maradat (körbeforogtam), seggét oda tudta nyomni a házhoz, elkapott, bumm repült a fejem, ő meg robogott tovább 100hp-val. vicc :D -
#347216 Igen. De ha megint megcsinálom kimentem a replayt. -
András77 #347215 Csak arra tudok gondolni, hogy le kell láncold és közben spotolnod is kell. Ha nincs meg ez a kettő, akkor nem adja. Azért kérdeztem, hogy spotolod-e biztosan a célpontot?
yossarianHUN: a lövegpajzs mellett belőhető, ehhez volt szerencsétlenségem már párszor. A sok siemka valahogy ösztönösen állandóan a lövegpajzsot lövi és bemákolják az ilyen lövéseket.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.19. 13:18:41 -
yossarianHUN #347214 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Éljen a T-54, meg az ő erős tornya. A Lorraine úgy hugyozt át zsinórban 3-szor AP-vel, hogy köpni-nyelni nem tudtam. -
#347213 az lehet gond hogy Én is sebzem a leláncolással? -
#347212 Akkor végképp nem értem miért nem adja be soha...
-
TiborTamas #347211 A múltkor már linkeltem egy replay-t, amiben egy barátomnak csináltam meg a 4k-t 4. nekifutásra Leopard-dal Live Oaks-on. Mondjuk ez elég mákos volt. :D
Aztán valamelyik nap megint egy barátomnak csináltam meg LTTB-vel Prokhorovkán. Aktív spottal kezdtem, de tőlünk rajtam kívül nem igazán jött senki középre, így bátran feljöttek meglőni engem és le is szedtek 150 hp-ra még az elején. Viszont ezután az ellen Bulldogját kiszedték, így bátran felmehettem az E1-es bokorba és onnan passzív spottoltam tovább, amíg az az oldal meg nem lett tisztítva, majd még a végén rohangálva mutattam/lőttem, amit tudtam. Ez lett belőle: Replay. Még az Obj. 260-as LT-15-höz is elég lett volna. :)
Érdemes amúgy két artyval szakaszban menni, mert akkor legalább tudod, hogy biztos lesz, aki lövi a spotod.
A sajátomat egyébként Bulldoggal csináltam meg szintén Prokhorovkán, full aktív spottal (csak végig rohangáltam középen). -
#347210 Prohon a map legszélén lévő bokrot ismerem D-i oldalról (oda szoktam is random lövöldözni, ha rájövök, h van ott egy spotter:)), a másik oldalról viszont nem. É-ról már nem lehet odáig elmenni, vmelyik hátrébb lévő bokorba kell beállni, de ott még talán 1x próbálkoztam, de akkor sem jött össze. Viszont a másik út mellett lévőt bokrot nem ismerem. Ezt meg tudnád esetleg mutatni? Ja és a Malinovka F5 is érdekelne, mert azt sem ismerem, a G3 általában nem működik. E3-4 elég jónak tűnik csak balszerencsémre amikor próbálkoztam ott régebben, engem a D6-7, E7-ből mindannyiszor felspotoltak.
Malinovkán F7-ben van egy rész, amit teljesen elfednek a bokrok (én oda szoktam menni), onnan össze lehet szedni a 4k spot dmg-et vagy az nem annyira jó hely?
Bulldoghoz: Érdekes. Én az elejétől kezdve a táras löveggel használom és alig kapok ammoracket, pedig nincs rajta a safe stowage. Robbanni meg talán 1x v 2x robbantam vele. -
András77 #347209 Mission #4 Destroy a track of an enemy vehicle, thus immobilizing and exposing it to the fire of your teammates’ more powerful guns.
Additional – Destroy a track of an enemy vehicle. Spot the enemy vehicle and enable your allies to cause at least 250 HP of damage to the vehicle spotted by you.
Additional – At least 1 vehicle immobilized by you must be destroyed.
Az FTR is ezt írja, le kell kapd a láncát és legalább 250hp veszteséget kell szenvedjen miközben spotolod. Spotolod?
A mellék küldetés meg az ,hogy valaki kilője a leláncolt ellenséget. -
#347208 - detrack an enemy while dealing at least 250 spotting damage (enemy detracked has to be killed) -
#347207 Ez egyáltalán valójában a küldi?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
András77 #347206 Tegnap meg tudtam venni az E75-t de még nem jött össze vele a 8e összesített. Igaz, a lánc és a nagy ágyú még hiányzik, alapelvem, hogy 50e szabad xp-t adok minden tier9 tanknak és a torony meg a motor fért bele ebbe keretbe. A tiger2 tier9-es ágyúja viszont egész jól használható kicsit bátrabb aranyozással.
Mondjuk a sebzés átlagra nem lehet büszke eddig, de nekem nagyon tetszik az E75, sokkal kevesebb a modul és legénység sérülés, ami az őrületbe kergetett néha a tiger2-n. A fenntartása sem tűnik rossznak, nem eszi jobban a kreditet, mint a tiger2, mert kevesebb sérülést szed össze. Mondjuk volt olyan csata, hogy e100, sima lőszerrel úgy ahogy jött fordulásból és kapásból belőtt, néztem is, de hát RNG ugye. Nem szabad hagyni sokat célozni az ellenfelet, kicsit mindig mozogni kell, az ilyen siemka kapáslövésekkel úgysem lehet mit csinálni, de amit lehet próbálom hárítani. A beforgatásra kell nagyon figyelni, mert ha nem jó a szög és a tank is lefele vagy felfele áll akár egy kicsit (egyenetlen talaj) máris be tudják lőni. Az viszont nagyon tetszik, hogy az elejét srégen kidugva a ház sarkánál nem bírják sebezni, lepattanó lesz vagy maximum lánc, amit pikk pakk felteszek full javítás mellett.
Na mindegy is, 6-6,5e-t összeszedtem eddig szinte minden csatában, de ennél jobb és több kell mindenből a 8e-hez. A nagy ágyúban bízom azért, sokkal nagyobb pen és alfa. Most már látom, hogy a 8e azért nem olyan pofonegyszerű még ezzel a tankkal sem.
-
R3nton #347205 Hát sajnos kénytelen az ember 6-7k spot már inkább csak passzívval lehetséges, persze utána meg rohanni kell még az aktívért is a végén. -
Plata #347204 Még stug sincs meg. -
#347203 T28 - LT4 küldiről van valakinek replay? Érzésem szerint többször is megcsináltam amit kell, mégsem adta még be... :( -
#347202 Az nekem valahogy nem szokott bejönni, valaki valahonnan mindig kiszúr :) Ezzel meg elsőre meglett. Nem mondom hogy ez a tuti, de nekem ez a módszer jobban fekszik :) -
Plata #347201 Ma én is összefutottam pár ismerőssel,az előbb unikumossal majd egy Vteps platoonnal.
Az egyiküknek kilőttem parancsnokot töltőt meg lánctalpat. -
András77 #347200 Találkoztam egy fórumtárssal, szegény zegi norbi totál retardált csapatát épp most picsáztuk el prokhorovkán, de valami nagyon durván alázós módon. Ennyi hülyét honnan sz.rik a wg a játékba, komolyan nem értem.
Előtte én szívtam egy torkost, vártam, vártam a spotot, de a cseh löwénk csak nem akar megindulni 7-8 perc egy helyben való várakozás után sem (én TD-vel voltam, lőttem közben azért, de a löwe takarásban is volt egy ház mögött south coaston, semmit nem csinált csak várt, mert állítólag egyedül volt vagy mit magyarázott utána). Meguntam a várakozást és elindultam, erre megindul és nekimegy ez az idióta egy full hp protonak egyedül, ott is döglött meg, aztán a csata is elment ezen. -
Toweliee #347199 Az, hogy amikor azt a küldit csinálom, hogy ki kell szedni két artyt meddel akkor nincs arty, viszont tele van meddel (ilyenkor azon agyalok, hogy miért nem a medkiszedőset válaszottam). Pszichológiai szempontból rossz.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.02.19. 11:35:56 -
Simulacrum #347198 Mi benne a rossz? Szerintem ez nagyon jó dolog. -
R3nton #347197 igen ez az, erre gondoltam én is