418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    én megvettem egy T-55 küldihez és baromi jó továbbra is a 200 penessel. Csak az a bibi, hogy a T-55 4 skilles legénységgel jobb :D Meg amúgy is T-55-el furikázni sokkal menőbb, nincs meg a red armynak. Szóval lehet eladom, ha nem lesz a hónap tankja. Mondjuk elég drága kör volt akkor ez :D
  • yossarianHUN

Asszem rájöttem a titok nyitjára a T-54-gyel kapcsolatban: A nagyobb penű ágyút kell rátenni. Őszinte elismerésem a többségnek, akik a 200 penessel használják, de nekem ég és föld a kettő közti különbség. Hihetetlen, gyakorlatban mennyit számít ez a 18mm penkülönbség. Egy rakás olyan szituációból másztam már ki vele, ahol a másik csak pattogott volna, vagy tölthettem volna nagy kapkodva a goldot. 300 méteren belül egyáltalán nem zavaró a pontossága és a célzási ideje, annál messzebbre meg nem szoktam lőni vele, mivel agresszívan használom. Ha meg mégis, akkor meg na bumm, kicsit tovább célzok. Cserébe át is üti amit lövök.
  • Zegi Norbi HUN
    Összefoglaltad röviden :D

yossarian: TD-nél kell a 8000 damage :)
  • yossarianHUN
    Ja, én a 8k sebzésesre gondoltam. Vagy az nem is heavys?
  • DasIsFuck
    de jutalom nélkül lófasz sem ér:D
  • Zegi Norbi HUN
    Új kitüntetés félék lehetnek(illetve inkább csak egy üzenet), a 26 000 győzelem után is egy hasonló fogad :)
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.02.20. 09:46:59
  • DasIsFuck
    Az az vidám vagy szomorú valóság, hogy a legtöbb 7-es és 8-as tankank még arannyal sincs esélye beütni, max akkor ha van 250+ átütése és akkor rendom lövödlözhetik a tornyot amit meg random levesz a lövegpajzs vagy még kicsit dob az ágyú és nem megy át.
  • Zegi Norbi HUN
    E100 is ilyen jó erre? Mondjuk nem szoktam nézni, mennyi modult lövök ki vele, de akkor biztosan jó ez is :)
  • Simulacrum
    Grat!
    Nem tudtam a buffról és én is automatikusan az alsó lemezét lőttem ennek a tanknak, aztán csak néztem, hogy E-75-el nem tudtam belőni. Aztán a géppuskafészket már vitte. Ettől függetlenül ez most brutálisan erős tank lett jó játékos kezében, nem véletlenül cserélik majd.
  • R3nton
    Nem rossz, én a HP pattintósat csináltam meg vele. HT-15-re mondjuk sztem Maus még mindig jobb. Egyrészt több HP-ja van és jobb a DPM-je. Másrészt a tornya beforgatva erősebb és az oldala is. A VK-val csak a frontra hagyatkozhatsz, és skilles playerek be is lövik a tornyot. Mausnak az alját el kell dugni és forgatni, akkor nagyon sokat kibír.
  • bekescsaba
    Megcsináltam a HT15-öt a t55-ért.

Kell a VK4502 B.

Álltam a mezőn, és csak lőttek a 7-esek, 8-asok, eredménytelenül. Ha Maussal metem, 3 perc alatt elolvadtam az aranyesőben. Ez valami zsigeri reflex az emebereknél, hogyha maus látnak, töltik az aranyat. ennél nem. vagy nem ismerik, mert ritka tank, vagy az e75-ös reflex van bennük, és lövik az alsó lemezt. Maussal meg sem tudtam közelíteni azt a hatékonyságot, egyszerűen 2600 win 8 alatt nem tudok teljesíteni vele. Meg merem kockáztatni, hogy nyugodtan helyet cserélhetnének némi HP buff után a Maussal.

ebben a csatában is 5 000 felett sebeztem, felderítő, plussz olyan 8000 körül pattintot. Hihehetlen, hogy a 7-esek, 8-asok is milyen hamar összelőnek nekem ennyit. Volt egy tigris, szegény, nem is bántottam, olyan lelkesen nyomta a 240-eket belém. Szerintem vagy 12-15-öt tuti.

Akkor a dicshimnusz.....
  • yossarianHUN
    E-100 full golddal, azt csókolom.
  • Zegi Norbi HUN
    Na igen, a 8000 sebzés sem lesz gyerekjáték :D E100 sem rossz talán rá, csak a felsőbb tier-ekben már páncélozottabbak a tankok, kellenek papír ellenfelek is, meg el is kell találnod őket, szóval kicsit necces :D KV-2 szerintem a legjobb erre, alacsonyabb tier-ben több a papír tank, még nehéz tankokat is ki lehet lőni HE-vel egy lövéssel és ezekhez jön a sok modulsebzés is :)

Nagy szerencsével nekem elsőre meglett, szegény ELC-t seggbe lőttem, mikor ment el mellettem és kicsaptam 7 modulját :D Szóval erre csak is KV-2 :D
  • dolorex
    Sziasztok!

T37-re melyik gunt raknátok?T91 vagy, T102(táras)?
  • Maala
    Én is belekerültem még stugnál, T28C-nél ebbe a hibába... Azóta tudom, hogy az "1 tierrel nagyobbat" küldiket kell a végére hagyni, mert azok a legspeciálisabbak. Inkább az általánosabbakkal kezdem, és még véletlenül sem váltok, mert akkor tuti, hogy egyből beadja az előző küldihez megfelelő setupot. :D

WG MMurphy működik.
  • R3nton
    Hát én már a 8000-től is félek. WT-m van, ami úgy normális TD, volt vele egyszer 8000+ dmgs köröm 9 killel, de hát az elég epic kör volt...érdekes lesz az tuti. De azért lassan lassan csinálgatom a küldiket. Most a csinálj heavyvel 6 modulsebzés van. És nincs KV-2m. E-100 HE-vel próbálkozom, csak kéne egy jó mm mikor beadja a WT-ket :D Aztán lehet vissza kell venni a KV-2-t.
  • DasIsFuck
    Mocsok kis dög :)
  • McFrost
    Matilda!
    2 td mellé még kilövöd egy gyengébb körben a félcsapat ellent :D
  • EmR3
    Én mindenáron stb-vel meg leo1-el akartam megcsinálni ezt a küldit, de egyrészt nem adta, másrészt bénáztam ezerrel. Aztán váltottam t54-re és utána egy csomó csatában ez volt a felállás. (nem az kill, xd )

• Nazarov77
    Azt én tier 4-5el csináltam meg.
  • Zegi Norbi HUN
    Igen, tier6 a minimum :)
  • darkwraith
    R3nton hatására elő is vettem a dickermaxot, egyből meg is lett a 4x-es. Ha jól hallottam az objectnél nem növekedik, lehet ott is T6-al csinálni a küldiket. Dickemaxxal pár kör alatt szerintem az is megvan
  • yossarianHUN
    Kis tierben kell. Én T-34-gyel csináltam meg, ott minden körben van oldalanként minimum 3-4 TD.
  • Frankie69
    StugIV MT15 küldetés: Semmisíts meg legalább 2 ellenséges páncélvadászt. kb. másfél hete próbálom megcsinálni. Egynél több td azóta soha nem volt az ellenséges csapatban. Komolyan mondom, ha más mondaná nem hinném el. Előtte minden csatában nyüzsögtek a vadászok.
  • Nazarov77
    Dettó, 5 kört mentem egymás után STA-2vel csak tier 8ba voltam, átraktam a missiont az "ölj meg 3 med"re, erre bumm egyből t9 ( 2db ellenséges meddel)
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.02.20. 08:22:59
  • Zegi Norbi HUN
    Jó ez igaz :) Csak arra értettem, hogy például t10 TD-vel sok körödbe kerül, mire sebzel 10 000 környékén(ha sikerül egyáltalán). Tier8-ban valamivel könnyebb, de ezen a szinten sem könnyű. Szóval ha már tier6 a minimum, akkor érdemes azon a szinten próbálkozni, kell hozzá kis szerencse is, tágas map és hogy telerakja az enemyt tier8/tier7 tankokkal, amiket lehet sebezni :)
  • madmanic
    ugyanez volt

De legalább a wr ed javul
  • Zegi Norbi HUN
    Köszi :)
  • Sunsetjoy
    Nagyon régen úgy olvastam valahol, hogy goldot kapnak a fordítók...
  • DasIsFuck
    t9-ben kuka lesz a Mauschen
    Ott virít a tetején a 200mm-es kupola amit minden 10-es ágyú átlő simán, de a 220-as ágyúk is rendre befogják lövöldözni,
    Másrészről jóval gyengébb lesz az lfp ami most kb 310mm effektív páncél a mauschenen lesz vagy 230-240.
    Továbbá jóval nagyobb lesz a belőhető torony szemből.

az ágyú statjai is kacatok lesznek és jóval lassabb is lesz mint a vk...jelenleg a vk-val könnyű sok pattintót összeszedni, mert ha nem látnak rá a tornyodra és jól bedöntve kiteszed az elejét max 10-es td-k fognak átlőni arannyal.
  • popey8
    Tiszta vicc ez a játék. T5-6-7 meddel eggyel nagyobb heavyt kellene kilőni. Folyton top tier vagyok vagy ha netalán mégsem, akkor meg nincs 1 db nálam nagyobb heavy.
  • Tarathiel2
    Küldetéshez szükséges sebzés: 1710. Okozott sebzés: 1707.
  • R3nton
    én már voltam vele, nem korlátos
  • Pityu0
    az elején és a végén adnak szabad xp-t
  • András77
    kösz, az a jobb
  • fsb1000
    Köszönöm! Tegnap valóban nem léptem be.
  • Pityu0
    szabad xp
  • András77
    Lejárt a szerkesztési idő. Egy kérdés. A t28 küldetések vége felé van olyan, ami ad 750+750 tapasztalatot. Ez pontosan milyen tapasztalat? Szabad xp vagy csak az adott jármű kap pluszba 750 xp-t + még 750-t ha a mellékküldetés is teljesül?
  • Pityu0
  • András77
    wow, ezt nem tudtam, akkor viszont jól használható lesz / lenne, mert ugye van e25-m és inkább azzal megyek, de bizonyos TD küldetésekhez jó lesz ez a stug is