418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• haflac
    jaja :)
  • András77
    Az a két nyomorult is7 meg e100
  • haflac
    Ezek voltak a szép idők :)
  • Malarki
    VÉGRE SIKERÜLT

• András77
    Azért statpadderekkel tényleg nem könnyű együtt játszani. Egy EFE-s lila gyerek ru251-ben, Westfielden egyesével hullanak a tankjaink mert persze egyesével támadnak és a ru nem spotol, hanem sniperkedik. A végén ketten maradunk meg egy teljesen használhatatlan arty, aki még arra sem képes, hogy átguruljon valahova, ahonnan lőni tudna.

Írom a ru-nak, hogy menjen már át a másik dombra, támadja őket hátba. A vélasz negatív. Nem mozdul. Én, a stock motoros type61-el átmegyek, de sok időbe telik, kiszedem a T30-t, marad egy T34 a másik dombon, de már nincs idő kiszedni, döntetlen. Írtam a Ru-nak, ha már nem spotol (pontosabban spotol, de az arty hülye, az ellenség meg nem mozdul a takarásból, ilyenkor nekünk kell mozogni), akkor ne cicázzon az ellenséggel, mert amíg ott van és néha kinéz, látják, hogy ott van és nem mozdulnak. Nem reagált.

Csata után még oktat engem, hogy mégis mit képzelek, mit tudott volna csinálni? Spotolni mondjuk a játék leggyorsabb tankjával? Ugyan, ő nem az a fajta, akkor legalább elment volna onnan, talán kimozdulnak, de így semmi esélyünk nem volt. Ha ő megy át, akkor miután a T30-t kiszedjük, lerohantam volna a T34-t, nagyobb dpm, több hp, nem lett volna esélye, de egy statpadderrel nem lehet együttműködni, ő nem azért van ott.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.21. 21:56:10
  • DasIsFuck
    46 csata

akkor azt hiszem nem is próbálkozom:S

így már bánom, hogy valentines leárazás alatt nem szereztem rá valamit...:S
  • Sunsetjoy
    Van egy múlt nyáron létrehozott account, amin nincs 50 csata. Nem jött semmi rá, pedig 6-7 hónapja nem léptem be rá. Lehet, hogy bizonyos csataszám felett működik (ha még van egyáltalán a dolog, múlt november környékén fordult elő először hogy küldtek valakinek ilyen e-mailt).
  • DasIsFuck
    Van egy amin van egy s35-öm, de december óta nem léptem be és ezzel lenne esély, szóval ezért érdekelne.(ezt annó direkt az s35 kipróbálása végett csináltam)
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.21. 21:27:06
  • Sunsetjoy
    Kaptál e-mailt ahhoz az accounthoz tartozó e-mail címre? Ha nem, akkor ne kísértsd a belépéssel a dolgot.
  • DasIsFuck
    A fél éves kihagyás utáni visszatérés-ért jár a Dicker Max?
  • Simulacrum
    Mod is okozhatja, nálam is magyar volt egy mod miatt, pedig szintén angolt használtam. Most viszont angol látszik. Azért gyanús, mert jamaicai zászlót még nem láttam csak olyanokat, amik ténylegesen előfordulnak a launcherben. :)
  • Kronos79
    Én is így tudtam, de a kolléga azt mondta, hogy ő angol klienst használ és a csatában mégis magyar volt.
  • DasIsFuck
    Amúgy igen érdekes ez a random bann téma, mert konkrétan én ilyet soha nem tapasztaltam.

Általában mikor eldurran az agyam és trollkodni van kedvem inkább mint normálisan játszani szoktak jönni az 1 órás bannok.(pl újabban rászoktam a troll láncolásokra, van hogy ezzel szórakozok)

Volt régen még a 0.9 előtt(lehet még a 0.7-es időkbe) mikor egy majdnem 1 hetes bannt kaptam, de akkor volt egy olyan csatám mikor szó szerint a saját csapatom ellen fordultam...

Volt legutóbb egy 5 napos chat bannom, mert olyan "szépeket" kívántam a játékostársaimnak és családtagjaiknak kb egész nap folyamatosan, rengeteg csatán keresztül.
    És az igen visszataszító fajtából, mégis csak chat bannt kaptam.

Tehát az elviekben is jogos büntetést.(én lehet egy 3-7 napost bannt adtam volna magamnak azok után amit leműveltem a chatba)
  • DasIsFuck
    112 ritka, tigris meg rng.

t29,t32,t34,t30 ezeket sokkal könnyebb célzottan kigyújtani

vagy..

kv-x
    szintén könnyebb célzottan kigyújtani.

és ezek mindegyike igen népszerű tank.
  • DasIsFuck
    kv-k a legjobban/legkönnyebben gyújtható tankok, vagy t29-t32-t34 ezeknél is elég egyszerű mert mindent ugyan ott kell lőni és hát főleg ha gyors dpm-es dologgal lövöd akkor valószinű, hogy ki is gyújtod.
  • Simulacrum
    Én úgy tudom a launcher által beállított nyelvet jeleníti meg az xvm.
  • Simulacrum
    Lehet benne igazság sajnos.
  • tankorti
    Szia! A Multihitlogos beállításod fölraknád valamelyik fájlmegosztó oldalra is?
  • Negritis
    112 oldalso részét lövöd ahol van a sima lemez a torony alatti részen
    gyullad mint a fene
    valamint szemből a tigris 1
  • fsb1000
    Köszi, de a köv körben meglett. E50 golddal belőttem obj140 tornyát és begyulladt... eddig soha. Amúgy a németekre vadásztam eddig.
    Csak szólnom kellett és máris adta a küldit a WG.
  • Pares
    T-34-85 Troll 122-es + HEAT.
  • Tarathiel2
    A német tankom mindig kigyullad. Itt van a témalehetőségek között :) De különösen a WT PZ4. A törzse szinte csak motorból van, páncélja nincs.
  • fsb1000
    Most meg a kigyújtás nem megy....
    Mondjatok egy könnyen gyújtható tankot. Tárassal menjek rá vagy troll HE?
  • Angelus1991ster
    Maus felé vezető VK3001P-re tettem őket.
  • Pales27
    de a rádiósé lesz vmikor
  • fsb1000
    Nem tudom....
  • Tarathiel2
    Tényleg, nem tervezték berakni mindenkinek alapértelmezettnek a lámpát?
  • fsb1000
    Ez egy nagyon jó taktika.
    Ha akartam volna még új tankokat kifejleszteni, én is mind parancsnoknak raktam volna. Majrélámpával. Hatalmas előny.
  • Tarathiel2
    Marad még elég, olyan sokat nem húzok egyszerre.
  • Pales27
    buktad a biát, ezeknél az ágaknál, ugyanis vegyes legénységnél nem aktív
  • Pales27
    Mediumra kell a legtöbb skill, artyra semmiképp
  • Tarathiel2
    Én szétosztottam őket az újonnan kezdett ágak és a tervezettek között mint parancsnokot, hogy legyen egyből hatodik érzék, meg vettem pár kínait, ha egyszer lesz erőm elkezdeni valamelyiket (esetleg kínai artyt ha lesz valamikor). Most a 8-bites ökörködés után is kaptunk egy tucat embert, szóval ott nincs hiány.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.02.21. 18:39:01
  • fsb1000
    Amelyiken épp nincs (kigyúrt) legénység. Én a VK Bélára tettem a lányokat.
  • DasIsFuck
    Én pl a JP2-re fogom rakni a stug 4-es legénységet ha megcsinálom majd őket.
    Igen rossz a jelenlegi,félre is van skillezve és igen ritkán td-zek így mivel egy számomra a kedvenc a jp2 jó lesz egy normális legénységgel.

Artira szerintem ne pazarold.
    Oda annyira nem kell, kb csak a bia az a skill ami hasznos artira, a többi kuka.
    Így eléggé pazarlás lenne szvsz artira rakni.
  • András77
    Kinek milyen megfontolása van, melyik tankra/típusra érdemes rakni a női legénységet?

Két előnyét ismerek, az egyik hogy kapásból 2 skill és a másik, hogy a sisterhood nem számít skillnek a fejlesztés szempontjából, tehát sokkal hamarabb, kevesebb játékkal lehet felfejleszteni őket 3-4-5 skillesre.

Na most ugye a TD, mint típus szerintem az, ahova a legtöbb skill kell, mert fullos kamo, fullos javítás (ha leláncolják a támadók) és mellette még a többi, tehát érdemes TD-re tenni őket. A második ilyen tankcsoport a med szerintem, de ott már csak ajánlott a fullos javítás/kamo, attól függ milyen stílusban játszik az ember.

Illetve hát az artyk. Az IM miatt játszom artyval és rohadtul lassan gyűlik az xp, a brit tier7-t majdnem befejeztem, előtte játszottam egy csomót csak úgy az fv304-el, miután elit lett és még így sincs meg egy teljes skill sor. A problémám az, hogy nem szeretném artyra elpazarolni a női legénységet, bármennyire is ez tűnik a leglogikusabb választásnak.

Ha van más megfontolás, ne habozzatok, osszátok meg. Az első legénységet nem volt kérdés, t-54-re raktam, mert lesz 4 vagy 5 (ha bejön az obj430ii is) tier9-10 szovjet megtartós med tankom, oda kell legalább 3 garnitúra legénység. Arról viszont fogalmam sincs, hogy hova kéne raknom a következező csapat, jó lenne olvasni pár véleményt, hogy ki hova rakta és miért.
  • Gege00
    Ugyanezt kapom egymást követő csatákban így hétvégente. Lövök 4-5 ezret, a fél csapat, nem túlzok, nullát lő, páran még épphogy meglövik az ezret, aztán engem reportol csapattárs, ellenség...Mert mit csináltam? E75-tel visszafordultam Live oaks városból, mikor láttam, hogy rajtam kívül egy IS3 megy oda, plusz 2 könnyű tank akiket már egy-egy lövésre leamortizáltak.
    A többi 4 nagyon profi nehéz tankunk, jó pár td-nk a túl oldalon gyakorlatilag 0 sebzéssel kihalt mire visszaértem bázisra. Beálltam védekezni, úgy hogy a 3 arty lehetőleg ne lőjön szarrá. Kezdődött is a szövegelés, reportolás...Tényleg mit is képzeltem én, hogy 2-9, aztán 4-14 es állásnál még húzom az idejüket, nem futok ki, hanem minél többet sebzek még.
    Én meg a megnyerhető prémium napokat sajnálom így hétvégente, mikor az amúgy 50-60%os győzelmi arányom 40 alá esik...De jól kivan találva ez az új küldi trend...
  • haflac
    Ilyenkor csak a prémium napokat sajnálom,mert minden hétvége 2 kidobott nap.
  • madmanic
    ne is mondd... bármerre indulok a sok tetű biztos a másik irányba megy.. agyatlan szarok..
  • haflac
    Ha 7vége,akkor noob invasion.
  • AMDROBI
    Ahha.Köszi.Azt hittem valami extra dolog,de nem... :(