418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Ja, azt hittem, hogy az mindenki tankján kikapcsolja. Amúgy nem értem, miért zavar... így is alig látszik és a játékosok nagy részének egy sincs...
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.22. 14:02:06
  • Tarathiel2
    A társaid úgyis mögötted kuksolnak tehát nem látod, az ellenfélről meg lődd le. Problem solved.
  • foxbat88fx
    a saját tankjaimon csak.... de a hülye társaimon meg ellenségen ugyanúgy ott rontják a levegőt :S
  • Pares
    Beállításokban ki tudod kapcsolni...
  • foxbat88fx
    na az a mód kellene nekem :D
    nagyon rondák ezek a hülye jelzések a tankok csövén... jó lenne őket eltüntetni
  • bekescsaba
    hova tűntek a tankom csöveiről a csíkok, s csillagok?

valamelyik mód okozza?

El akarom én fogadni a meghívót, de ezt írja...

Clan actions are limited until 23/02/2015 16:58.
    Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.02.22. 13:17:24
  • yossarianHUN
  • András77
    Azt olvastam, hogy azt áttervezik, lehet, rájöttek, hogy ez a tripla sebzés nagy baromság. Sok küldetés szerencse függő, de ehhez már tényleg nagy nagy mák kell. Nem is a nehézsége miatt, hanem hogy legyen 3 ellenfél közel egymáshoz, legyen olyan arty-d, aminek nagy splash-e van és persze az RNG, hogy ne szálljon el a lövésed. Ebből egyedül az arty megszerzése, ami nem óriási szerencse kérdése, a másik két tényező meg az.
  • Sunsetjoy
    Az van odaírva, hogy "érvényes eddig:", nem?
  • bekescsaba
    ja. Nem értem miért ez a dátum....
  • Pares
    Egyébként ha bejelentkezel a hivatalos oldalra, akkor a profilodnál van olyan, hogy Invites, és ott el tudod fogadni.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.22. 11:39:48
  • Pares
    *Eddig, nem?
  • bekescsaba
    úgy lesz.
  • Toweliee
    Okay, ha lejár akkor szólj s küldöm újra.
  • bekescsaba
    Valid through: 23/02/2015 11:25

Ekkor tudom elfogadni. De megyek, nem úsztok meg....

Köszönöm.
  • Toweliee
    :)))

A mailek között keresd.
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.02.22. 11:31:57
  • Pares
    Mert 30000 csata után meguntad a tier 1 sealclubbingot és továbbléptél tier 2-be?
  • bekescsaba
    osztán hun talányom aztat a meghíjót?

Merten hogy átrendeződött az egész lap.
  • bekescsaba
    ha akarod csaj vagyok, ha akarod férfi....
  • Toweliee
    Ha jó csaj vagy engem, ha ffi akkor inkább csak úgy küldök egyet :)

(küldtem)
  • toma77
    Írj rá Toweliee-re, de jár erre még HOAX-os nem kevés.
  • bekescsaba
    Hogy egy klasszikust idézzek:

És kit kell lesz.pni egy meghívóért??
  • toma77
    T55? Akkor azért annyira nem vagy közepes.
    HOAX kell neked.
  • Tessellia
    Igen a HOAX-ra ezek igazak.
  • Malarki
    Nekem van JT és WT is, én az előbbit jobban szeretem. Hátulról sniperkodni tökéletes, messziről a páncélja is egész jó. Ha az arty telibe csap az nyilván fáj, na de melyik tanknak nem? Pláne a WT-nek... Ha csak mellédfinganak vége a csatának. A legtöbb arty egy lövésből kicsapja. De egyébként is, ha spotolnak halott vagy. Szemből jövő lövés MINDIG viszi a motor/ammo/ágyú egyikét. Ha mázlid van ki is gyújt. A jobb játékosok meg kapásból töltik a HE-t, ami szintén egyből tacsra vág, aztán vakarozhatsz hogy kit gyógyíts meg. De igazából mindegy, a köv lövés úgy is megint visz mindent... És a bónusz, a fostos lövegkitéríthetőség, ami szintén őrületbe tud kergetni. Szóval nem olyan leányálom ez a WT, sőt, nekem a JT jobban tetszik.
  • Tessellia
    Matematika, minél több csatát játszol, annál több csata kell, hogy a győzelmi arányod x%-al növekedhessen..
    Utoljára szerkesztette: Tessellia, 2015.02.22. 10:48:47
  • Angelus1991ster
    Azzal a lendülettel kéne mindet egy gödörbe lőni. Elnézést a vulgaritásért, de ezeket valami feketelyuk vonza?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.22. 10:49:13
  • mezpet
    Mégegyszer megkérdezném! Miért van az,hogy a győzelmi arányom már csak 0,1-el növekszik, nem 0,2%-al??? Remélem mostmár valaki válaszra fog méltatni
  • bekescsaba
    Sziasztok!

Keresek egy olyan klánt, ahol jó a hangulat, lehet együtt szakaszolni, küldetéseket csinálni. Nincsen elvárás, csak mókázás.

Fontos, hogy ne legyen cw orientált, mert nincsen rá lehetőségem, hogy 18 óra és 22 óra előtt a gép előtt üljek, és gyakorlókba járjak. Persze nem zárkózom el előle, ha éppen a játékban vagyok.

Az is fontos, hogy ha belépek, és ígéret van arra, hogy nincsen cw, ne rúgjanak ki azért, mert nem cw-zek.

Szóval van ilyen klán számomra?

Ingame nevem: Miert.

Közepes játékos vagyok, kis idő, és lesz T55-öm is.

UI: Írták, hogy a HOAX valami hasonlót nyújt. Ez igaz?
  • Simulacrum
    Kevesebb T49-el találkozom Borsiggal, mint arty-val JT-vel. :)
    Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.02.22. 10:17:31
  • haflac
    Mert weekend van,és ilyenkor a magukat hallhatatlannak képzelő játékosok, egységben az erő elv alapján akarják le dózerolni az ellent. Sokszor sajnos sikertelenül.
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.02.22. 10:15:55
  • Angelus1991ster
    Mondjátok meg, miért van minden 2. csatában lemming train?
  • Plata
    A borsig meg a 9-es nagyon papír,scout tankkal röhögve szarrá lövöd.Arról nem is beszélve hogy 152 milis he lőszertől eldurran az agyuk.
    Külön poén ezekre vadászni T49-el.Ha egy borsig vagy wt-t be tudsz célozni vele akkor már nyert ügyed van.Borsigba jó eséllyel egy lövés kell,wt meg vagy kigyullad vagy ammo rack,vagy szarrá lövöd a legénységét.Célzás nerf előtt 500-600 méterről is poén volt ezeket abajgatni T49-el,de most a nerf után már csak 200-300 méteres lövéseket merek megkockáztatni.Bár tegnap is Westfielden több mint 400 méterről telibe találtam is7-et.
  • mezpet
    Hali! Lenne egy kérdésem. Az miért van hgy eddig a winratem 0,2-vel növekedett , de kb 3 csata óta csak 0,1-el? 58,65 most a winratem. Valaki mondja már meg!
  • Simulacrum
    Belerakták a Jagdtigert a játékba, ami kapott egy fantasztikus ágyút, de egy gyenge alsópáncélt, amit átlőve rögtön sárga vagy piros a motor. Bárki átlövi nem ellenfél. Rejtőzése nincs, tehát nagyjából jól kiegyensúlyozott tank. Csak egy dolgot nem számítottak bele az arty-kat. Rég nem játszottam már vele, de most a TD-15 miatt kicsit elővettem. Semmi értelme vele játszani. Nincs olyan arty aki ne ezt a tankot lőné. Lassú és nagy, rögtön világít, tökéletes célpont. Így viszont szerintem semmit nem ér a játékban. Nem szeretem a Foch--t, de mégis sokkal játszhatóbb TD, mert olyan gyors, hogy van esélyem az arty-k ellen, illetve az amúgy is roham TD. Szóval szerintem így ebben a formában nincs esélye a JT-nek valamit alkotni, csak olyan körben, ahol nincs arty. 10 fölötti csatában eddig még nem volt ilyen... Nem véletlen, hogy mindenki a másik ágat húzza. A Borsig egy vicc még a nerf után is OP, a 9-essel nem játszottam, de szerintem mindenképpen jobb, mint a JT most ezekben az arty-s időkben.
  • DasIsFuck
    Imádom az olyanokat akik is-3-ba meg is-6 ba goldnooboznak egy aufk.panther-re...

Ezeknek annyira visszaírnám, hogy baszódj meg akkor játssz tigris 2-vel vagy t32-vel amit gold nélkül is be lehet lőni.
    tigris 2-t szemből átütöttem a tornyon a 157-es átütéssel többszörösen és kb volt 300 méterre min.
    Is-6-nak az oldaláról is pattog, is-3at is csak akkor lehet sebezni oldalról, mikor rálátok a lánc és test közé, de ez is csak közép távolságból lehet eltalálni.

Biztos azt várják el az ilyenek, hogy ezreket lőjek nekik lepattanó sebzésnek vagy nem tudom..

De a 11 apcr lövedékkel a zsebembe nagyon nagy stattpadder gold noob lehetek egy olyan tankba ami minden második csatáját 9-10-es tierbe játsza 157-es átütéssel...

Egyéb iránt végre sikerült felhozni 50%-ra a wr-em vele, piszok jó csatákat is mentem vele.
    Ha nem mentem volna a flakpanzerrel 6 borzasztóan ótvar csatát talán egy jó napnak is tekinthettem volna...:(
  • Tarathiel2
    Én meg pont elfelejtettem aranyat tölteni, de azért ez is valami:

Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.02.22. 01:59:27
  • TiborTamas
    Megcsináltam arty-val a tripla sebzést egy lövéssel, de valamiért nem adta meg. :(

Már vagy fél millió kreditem elment rá. Volt olyan csatám, hogy 4x is meglett a dupla, de a tripla nem akar összejönni. Elég nagy mák kell hozzá.
  • voivod32

Nem, de a háttérdumát jól betanultam!
  • Myke28
    Remélem megfelel LINK