World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I like your game so much, can you pls. increase goldammo price by 20% so I can be more generous to you?" 😄
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.06. 20:04:11
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A WoT egy képbe sűrítve. Hánynom kell.
Tier5 tank kidolgozza a belét is de a csodálatos csapat miatt véletlen se lehetne győzelem.
míg nekem volt 2135 dmg
a tier6 tankok sikeresen hoztak fejenként 0-600 sebzést (2x Kv-85, t-150, 2x vk stb. Csapat 70%-a tier6 volt és összesen nem tudtak annyit sebezni mint én meg egy kv1(1k dmg).
Defeat
Battle: Himmelsdorf
Vehicle: Type 3 Chi-Nu Kai
Experience received: 2 112
Credits received: 58 338
Battle achievements: High Caliber, Mastery Badge: "Ace Tanker"
en vagy tovabb emelenem az arat, de ez sem sokat segitene, es ezt tuti nem lepik meg.
vagy az aphat kene vagy 30-40%al csokkenteni. szerintem akkor, mivel tobbet kene kiloni a nepeknek ugyanahhoz a sebzeshez, kompenzalna azt aki esetleg felhagy vele emiatt. de ezt ugye most eppen kizartak.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.06. 19:50:48
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
es az sem nagyon boldogitana szerintem ha tudnad h 10bol 10et rad lott el 😊
Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.10.06. 19:36:38
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
De azért ehhez van eszük a WG-seknek: the “gold ammo nerf by reducing its alpha” idea was scrapped.
Negyedszerre csak sikerült letriplázni ezt a rondaságot. Az viszont nem lett egy rossz kör.
Van itt olyan aki Controlled Impact skillt rakott az Object 263 sofőrjének? Megéri?
csupán 75 win kell hozzá megalol 😄
jaj ne.... most mi lesz a "prém tankot nem adunk el" elveimmel? xdddd
A Nyugat csak azért használja a Szojuz rakétákat, mert olcsóbb nekik így, mintha saját rakétát használnának. Nehogy azt higgyük már, hogy a Nyugat nem tud űrhajót építeni.
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
már eltűnt az LTTB is és a RU 251 is xdddd
- the “gold ammo nerf by reducing its alpha” idea was scrapped
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
feltettem egyet.... nem látszott a Ru251 😄
feltettem másikat, most látszik a ru251 de nincs meg a T37 -.-" xdddd
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
realisticban asszem a su-85 ütős volt
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
KV-2 megvolt már asszem, elég durva jószág 😄
Su-85 is megvolt....
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
le kéne szedni a gamet most hogy van egy jó gépem 😛

Szép lassan meglesz a Chaffee.
Abba majd betolom a kiművelt legényeket, amennyire az event végéig sikerül kikupálni őket.
Ezen az ágon csak a T37-et szándékozom megtartani az erőd csaták miatt, oda kell a jó legénység, ami így az ölembe hullott.
Általánosságban:
Ha van prémetek és prémtanotok, akkor ezt nem fontos megcsinálni. Egy garázshelyért "szenvedni". 500 k nyersit 8 jobb T34-es körrel hozod.
Ha meg nincs valakinek prémje, az igenis becsülje meg az 500 k nyersit/ prémnapot is és örüljön, hogy van egy ilyen mód ami ha nem feszültök tök szórakoztató.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.06. 13:20:57
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.10.06. 13:04:56
Mikor megköszönöm neki, hogy mennyire hülye volt akkor meg megáll veszekedni. Végén már én lőttem ki, mert ha kis eséllyel de nyerünk akkor xpt ne kapjom az ilyen...
"Timeo Danaos et dona ferentes."