World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az elvetemülten buta, tudatlan népség az egyetlen jelenleg a Földön, amelyik a megbeszélt időben,a saját gyártmányú űrhajójával személyzetet tud küldeni a Nemzetközi Űrállomásra, és időben, élve vissza is hozni őket. Minden űrhajós, a nyugatiak is ennek az elvetemült tudatlan népségnek az űrhajóin utazik, és ráadásul elégedettek is vele.
A NASA is ennek buta és tudatlan népségnek az egyik rakétahajtóművét használja az amerikai Atlas és Delta rakétákban. Több mint 100 darab hajtóművet vesznek az oroszoktól az amerikai rakétákhoz. Mert szerintük a kategóriájában senki nem gyárt annál jobb hajtóművet a világon. Ehhez képest a "tudatlan, buta" oroszok nem használnak NASA,vagy más nyugati gyártmányú rakétahajtóművet a saját rakétáikban.

Maala
Na, az első megvan. 😊

Victory!
Battle: Fjords
Vehicle: Type 61
Experience received: 2 901
Credits received: 21 954
Mission completed! Reward:
Vehicles added: Type 62
Slots added: 1

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

nem csodálom hogy le mondták a nyugatiak 😄
ki akarna ezekkel a köcsög oroszokkal barátkozni?!?!?!?
elvetemülten egy buta tudatlan népség....
A terv az volt, hogy több fajta indul majd. De a miután a nyugati országok lemondták a részvételt, így csak Kína volt az egyetlen ország a házigaza oroszokon kívül, amely maga is gyárt harckocsit, és így saját gyártmányú harckocsival tudott részt venni.

így meg egy nagy nulla 😄
én inkább néznék olyat ahol több típus van, még ha semmi esélye sem lenne egy sugárhajtóműves tanknak a diesellel szemben....
Na ja, csak akkor maga a verseny válna értelmetlenné. Mert hogy Józsinak gyorsabb tankja volt mint Pistinek, Pisti tűzvezető rendszere jobb mint Béláé, satöbbi.
jó ez....
bár kicsit unalmas a tank felhozatal :/

több tankfajtával elég jó lenne 😊
Kicsit off, de talán érdekes lehet. Az oroszok kitaláltak egy új technikai sportágat, amivel viszonylag békésen lehet összehasonlítani a harckocsizó személyzetek tudását és az alattuk lévő technika minőségét. A sportágat tank biatlonnak nevezték el. Az első versenyt tavaly rendezték, akkor még csak a FÁK országokból vettek benne részt. Idén rendezték meg az első világbajnokságot Alabino-ban. Alabino a moszkvai megyében található, és elég komoly harckocsi lőtere is van. A verseny során a harckocsi vezetőknek akadálypályát kell teljesíteniük, míg a személyzet többi tagja pedig a lövészetre kell koncentráljon. A lövészet során a harckocsi ágyúval és a légvédelmi géppuskával kell eredményesen leküzdeniük a célt. Mindkét fegyvernél korlátozott számú lőszer áll rendelkezésre, a géppuska esetében például legfeljebb 20 lőszer felhasználásával kell leküzdeniük a célt. Ha a célt nem találják el, akkor időbüntetést kapnak. A világbajnokságra Afrikából, Ázsiából, és Dél-Amerikából és természetesen Európából érkeztek harckocsizók. A harckocsik tekintetében sajnos nem volt túl széles a választék ugyanis az orosz T-72-eseken kívül csak a kínai gyártmányú harckocsik vettek részt a versenyen. Az orosz védelmi miniszter elküldte ugyan a hivatalos meghívót a komolyabb harckocsi állománnyal rendelkező nyugat európai országoknak például briteknek, a németeknek, és az még amerikaiaknak is,de ezek az országok az ukrán konfliktus miatt lemondtak a részvételről. A közép-európai térségből viszont Szerbia például ott volt.
A Rosszia-1 állami tv csatorna youtube oldalán megtekinthető a világbajnokság.
Első rész:

Sherman0070
War Thundert nézve van haszon abból ha full ugyanazt betesszük másik nemzethez 😄 Ott kb. minden féle gépet meg lehet szerzni ha van aranyad ( persze nem ahhoz a nemzethez amihez eredetileg volt készítve 😄 )

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Ez az új Chaffee egy állat. 5. csatára megadta a tank ászt olyan jó meccseket lehet vele menni.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

xotyi
A T44-re és a Tiger II mocskos nehezen akar(t) összejönni a tank ász, Tiger II-n már megvan, KV2 lesz még necces😊

Trance&Friends nothing more..

Count Adyn
Nekem a Tortoise-al a 6k dam is kevés volt az ászhoz😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Savaran
t44-re nekem 4000 sebzésre első osztályt adott, úgyhogy még gyúrnunk kell rá, valszeg a lilák szeretik azt a tankot 😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

xotyi
IS-el ilyen kevesen játszanak? 1900 spot/láncolás és 2300 dmg-re megadta a tank ász-t.. T44-re meg ha bele döglök sem lesz meg sosem😄
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.10.05. 20:09:33

Panzer B2: Az egy igazi pedo tank volt. Ha tier 3 tankok voltak az ellenfelei akkor tényleg mocskosul op volt, de ha bekerült a saját szintjére ahol akárcsak a csapat harmada is 4-es volt akkor kb instant halál történt. A 4-es tankokat szemből át sem bírta lőni, azok meg pl: hetzer simán egyhitelték.
Jah és nem azért vették ki a shopból mert op volt a kicsik között. Á, a wg-t ez sohasem érdekelte. Hanem azért mert behozták a francia ágat és ott a 4-es szint az a B1 volt, ami gyakorlatilag ua. mint a b2. Szóval semmi értelme nem volt a shopban goldért kínálni azt ami egyébként egy nemzet tech tree-jeben egy az egyben benne van...

mijki
"buy unique tanks"

HOAX fegyverbe! 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

És ez az érzésem most erősödött:

- there will be a clan “shop” in the Stronghold mode. Each clan will have a “shop”, where they will be able to buy unique tanks, camouflage and emblems for the SH resource

WoT: Nishizumi77

voivod32
Vááááu! Végre, volt egy kitűnő köröm, VK 4502B-vel! Sikerült KETTŐT LŐNÖM, mielőtt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bruttó: 173 365
Szervíz: 79 486
Nettó bevétel: 93 879

Napi Statisztika:

Csaták: 6 (18) (33.3%)
XP: 10 462 (581)
Szabad XP: 482

Ölések: 8 (0.4)
Halál: 13 (0.72)
Találat/Lövés: 115 / 179 (64.2%)
Átütés: 93 (80.9%)
Sebzés: 7 517 (417)
Sérülés: 8 565 (475)
Felderítés: 15 (0.8)
Védekezés: 69 (3.8)
Foglalás: 0 (0.0)

Hatékonyság/WN8: 1 006 (43) 676 (30)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nem kell, mert még nem töröltem. De kellett volna, mert az ilyen dolgok ki tudnak akasztani némileg, főként az bosszant, ha nekem is szarul megy <#hehe> Azt hiszem megint pihentetem 1-2 hónapra.

Na sikerült az EU-n az angol honlapból is lengyelt csinálni...<#eljen>
voivod32
Erre, csak ennyit tudok mondani:
Pénzügyek:

Bruttó: 135 717
Szervíz: 31 276
Nettó bevétel: 104 441

Napi Statisztika:

Csaták: 4 (14) (28.6%)
XP: 7 758 (554)
Szabad XP: 352

Ölések: 8 (0.6)
Halál: 9 (0.64)
Találat/Lövés: 111 / 165 (67.3%)
Átütés: 89 (80.2%)
Sebzés: 5 947 (424)
Sérülés: 4 405 (314)
Felderítés: 12 (0.9)
Védekezés: 69 (4.9)
Foglalás: 0 (0.0)

Hatékonyság/WN8: 1 221 (57) 971 (40)

xotyi
+1, mai nap eddig 25% winrate, oké hogy még csak 8 csata, de azért ez eléggé lelombozó..

Hát akkor holnap hamarabb kell bekapcsolnod a gépet.
Hidd el eg es fold a ketto kozott a kulonbseg.
Egész nap szarul játszottam, nem mentek a dolgok sehogy, állandó balfaszok mindenütt, de végre lenne egy jó meccsem, erre az Indienembe belekúr egy masszív 900-ast az arty, persze nem egy helyben álltam, hanem menet közben. Uninstalláltam a játékot.

köszönöm!!!!! <#worship>
voivod32
Méghogy nincs szopóág?! Akármivel megyek , akárhol, két lehetőség van: vagy 2 perc múlva 15:0 ra nyerünk, még mielőtt egy lövést leadhatnék, és ez a triplázóm, vagy 3 percen belül 0:14 az eredmény és 15 ellenfél lő apró cafatokra, még az égből és a föld alól is! Persze nem csoda, tegnap 70 % volt a winratem...

A random faktor miatt + ha még nem 100%-os a legénység marha sokat lehet mellé lőni.
popey8
Ja azt elfelejtettem írni, h nem a top löveg van rajta, hanem a B 20 fontos. Remélem a 120 milis olyan pontos lesz, mint amilyennek leírtad, mert ez így nem lesz vmi jó grind.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Én igen pontosnak éreztem, szerintem a legpontosabb heavy ágyú amivel eddig dolgom volt. Kupola, kémlelő weakspotokat még nagyobb távolságból is lézerszikeként vitt. Más kérdés, hogy ez sem volt elég ahhoz, hogy megszeressem a Conq-ot.
Hihetetlen, hogy ma mennyire nem lehet nyerni, legalább 10 csata, 1 győzelem. Még ezt a kört is elbuktuk természetesen 4500 sebzés nem volt elég....

Defeat
Battle: Malinovka
Vehicle: 8,8 cm Pak 43 Jagdtiger
Experience received: 2 257
Credits received: 129 333
Battle achievements: High Caliber, Mastery Badge: "Ace Tanker"

popey8
Na ezután bizonygassa nekem vki, h az angol lövegek milyen pontosak! Ez a löveg legalábbis egy katasztrófa. Már a cérnán és a cent-en is minden 2. nap ezt csinálta a kis testvérével egyetemben. 4 napja van meg a Conq és 69%-os a találati arányom...

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Count Adyn
Hanyadik regnél járunk 5-6?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nesuten
itt van ez is :

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Ha fontos az idegrendszered épsége akkor ne. Ami jó lehetne az a végén a Foch155, de lassan szűkül, pontatlan (modnjuk ez az összes franciskára igaz) és a nagy dmg nerf óta szerintem a legkisebb dps-el rendelkező 10-es tank. Amikor tárazol az 5 seces lövésenkénti idő az egy vicc. Olyan lassú, hogy egyes orosz medekkel hasonló időközönként lőnek, csak nekik még 45 seces cooldown sincs. Ráadásul még a leglassabb heavyk is ennyi idő alatt simán fedezékbe érnek.

Ennél sokkal jobb td ágak vannak.

voivod32
Érdemes, nagyon is, és ha OP-t akarsz, megállsz S35 CA-nál Tier 5 nél. Az a játék (szerintem) legjobb TD-je. 5-ös szinten 165 pen 300 dmg-vel.... halálosztó. De a többi is jó.

Na ezt überelje valaki.
Emberek francia TD ágba érdemes belefogni? amx 12t-t nincs kedvem folytatni de akkor már a legénységnek kéne valami jó hely.
Nesuten

Jobb , hogy ezt. Max tier 7-be dobja. Amerikaiaknál bezzeg már kétszer volt Dicker Max event.

angelus1991ster.blogspot.hu

Nesuten

Type 62 Event harckocsi...

DasIsFuck
nincs egyedül ezzel abba a tierbe, pl miért nem panzer 4 S-t osztogatnak ilyen eventbe?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nesuten
Ügyes ...

JeffDunham
Tippelős játék. Szerintetek ezzel a 4 bot-tal mennyire kaptunk ki?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Pre-order tankokra visszatérve találtam egy régi videót még a játék megjelenése előtt került fel mikor mondták, hogy lesznek pre-order csomagok.
Itt mondja big boss Viktor, hogy ezek a special tankok soha de soha de soha nem lesznek elérhetőek csak a csomaggal. Nosztalgikus ez a videó, emlékszem, hogy pont ezt néztem én is anno a release körüli hypenál 😊

Na azt a mi klánunkba is el szokták játszani, sok mindenkinek megvan az a vonat, nem tudom mennyire hatásos mert nekem nincs, pénzt nem adok érte az biztos, de ingyen jöhet bármikor.

Kell egy spotter is mert eléggé vakhangya egy bagázs lenne. <#idiota>
TOMSILENT
Stronghold. 7 TOG II... <#duma>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Biztos, hogy semmi köze a modokhoz. Én pl egy darabot sem használok és néhányszor már elcrashelt. Többnyire csaták végén szokott előfordulni amikor töltené az eredmény oldalt. 1x viszont csata közben is a "windows hibát észlelt" popup jött elő...

Inkább valami 9.3 specifikus dolognak tűnik számomra, mert volt már vörös képernyő, automatikus kliens bezárás hibaüzenet nélkül meg hasonló marhaságok de eddig a peccsig még sohasem omlott így össze.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.10.05. 13:54:03