418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zsan666 #347476 IS-8-nál jársz és nem sejted mi ez? hmmm....
Talán az IS-4 használja azt az ágyút (is) s mivel ezt még ott nem fejleszthetted ki, de itt igen, így az utolsó IS-4 fejlesztés meg is volt?
A régebbi ágakon sűrűn előfordulnak a közös felszerelések több járgányon is. Az újakon már figyelnek arra, minél ritkábban forduljon ez elő. :) -
AMDROBI #347475 Az előbb én is Is 8-al tolom,pont mikor kifejlesztettem a nagy ágyút,egyszer csak felugrott,hogy az IS 4 elérte az elit státuszt.Ezt mi? -
#347474 Sok kics köcsög. TOP sebző vagyok maussal és reportolnak. Kettő is beírtja hogy mindenki reportoljon.
Ilyet már.... meg vannak bolondulva.
Amúgy nem kempeltem, csak beragadtam egy helyre, ahol arty és 3 hevy lött. Baszki 300 HP-ra leamortizáltak, én lövök 1 kill-t meg 3K dmg és reportolnak.
De senki nem jött oda segíteni. (na jó egy piros E100, de az belehalt 2 perc alatt.) -
Myke28 #347473 Ha esetleg vkit érdekel a Multihitlogos beállításom ,amibe beszerkesztettem a lepattanót is ITT megtalálja
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
vasasgabri #347472 Sziasztok!
Mai legjobbam, egyedül voltam 5 ellen a végén, és már csak fél életem volt(arty álldás). Sajnos egy lövés híján kikaptam, mert egyszer pattantam és a cromwell gyorsabban töltött.
játék -
#347471 Nagy mákom volt, hogy anno a behozatalkor, amikor a t9 is-4 t-10 lett, a helyére, az IS-7 elé jött IS-8 tankon megjelent az IS-4 tapasztalata, így már nem sok ezer xp kellett talán fullos IS-8-al az IS-7 kinyitásához. :)
Szóval nem kellett vele vesződnöm, sokan mondják is ugye hogy egy nehéztank bőrébe bújt medium - csak sajnos a nehéztank "bőre" nem erős:) -
#347470 Igen, de kiléptem és mentem máésikkal. Lehet az volt a baj. -
András77 #347469 Megnyerted a csatát? Mert eredmény javításakor már csak akkor adja meg, ha a mellék küldetés is teljesül. -
#347468 HT 15 külditz újra indítottam. De erre nem adta meg bélának. (kilöttek, az még +1950), Küldi bekapcsolva.
Miért?
-
lammaer #347467 IS8 sztem egy túlméretezett medium tank. Páncélzata nincs, az ágyúja átlagos de viszonylag agilis. De egyetértek az előttem szólókkal, Tier9ben nincs tekintélye se elrettentő ereje. Én nem tartottam meg, nem volt bejövős tank. -
#347466 Nagyon bénán néz ki hogy a német Bélában lányok ülnek. Inkább szlávos a kinézetük, mint német.. -
#347465 Köszi! Müxik!
Maus 8500-at pattintott, de buktuk a csatát. -
#347464 Átveszed a crew-t, és újra felveszed... -
#347463 Teljesítettem a HT-15 küldetést, de a kiegészítőt nem. 15-öst hogy lehet újra játszani? Csak jutalom átvétele gomb van. -
AMDROBI #347462 100%-os a legénység 5000 xp és megvan a nagyobbik ágyú,/egy örökkévalóság lesz/de a sebességgel mit érek egy állópárbaj sorban...
-
Myke28 #347461 Használd a sebességét és a tornyát,szerintem nem olyan rossz csak ki kell fullozni na meg a legények jók legyenek benne -
AMDROBI #347460 Komolyan mondom annyira frusztrál,most is egy sima IS szétlőtt 700-as dmg-vel mint a szart...
-
#347459 MT-4: ér az is, hogy folyamatosan láncolva tartod az ellent, akár dmg nélkül is (külső modul sérülését okozod), valamint track + dmg is 1nek számít.
Nem kérds, kijelentés. -
Negritis #347458 TS-n beszéltük páran, hogy nincs "tekintélye" a tanknak és az IS3al ellentétben nem bírja a strapát
én másoktól is azt hallom hogy szívás a tank -
AMDROBI #347457 Tegnap senki nem válaszolt.IS 8-al más is szopik állandóan,vagy csak én.Papírtank...Mintha valami lövedék mágnes lenne,ha beállok a többi közzé,engem lőnek ki először.Sőt tier 7-es , 8-as tankok úgy lőnek szét mint a szart...
-
András77 #347456 Erről írtam korábban, hogy egyre többen tanulták meg, hogyan kell riportolni, de nem tudják a kategória kiválasztását. Korábban szoktam chat ban-t kapni, mert "oktattam" az arra érdemeseket, persze tényleg csak a nagyon kirívó esetekben (pl blokkol, keresztbe áll és kapom a lövést, mert nem tudok menni, foglalás közben kiugrál és kapja a lövést stb stb rengeteg olyan helyzet van, hogy teljesen idióta az illető és megérdemli), de abból is sajnos elég sok van.
Ami változott, hogy most már nem chat-bant adnak érte, hanem játék bant, úgyhogy hagyom a fenébe az oktatást én is, inkább kortyolok egyet a hűvös sörből, ha idegesek vagyok . Nem tudják kiválasztani a megfelelő kategóriát és a játék ban már nagy büntetés szvsz.
Illetve az van ugye, hogy szó szerint bármiért riportolhatnak, akár csak azért, mert te túlélted őt és ő úgy ítélte meg, hogy kempeltél, az mindegy, hogy top xp és sebzés mellett, az számít, ahogy ő látja. Az IM miatt már elég sokan frusztráltak, engem azért riportolt egy játékos, mert szerinte elloptam a fraget előle és már mióta akarja a küldetést csinálni. Jó, ha beír a chat-be előtte, hogy hagyjuk meg neki, nem lövöm ki, de máskülönben honnan találjam ki, hogy küldetésben van? Mondjuk sok ember meg olyankor direkt kicseszik vele, gondolom azért nem divat ilyent beírni. A gyengébb játékosok, főleg ha szakaszban jönnek meg ahogy írtam szó szerint bármiért riportolnak, ráadásul az egész szakasz, nem segítesz, pedig ő nyomta a helpet a nagy rush közepette, szerinte passzívan játszol, foglalsz, ha ölni akar, nem foglalsz, ha neki az a küldetése, szerinte lopod a frag-et, vagy csak úgy egyszerűen jobb a statod és neki nem tetszik, ahogy játszol, ennyi is elég. Egy lila gyerek mondta a chat-ban, mikor ugattak neki, miért kempel (top sebző volt a végén, ugye, amit a gyenge játékos kempelésnek lát, az valójában a lehetséges maximális sebzés kiosztása, de úgysem fogják ezt megérteni soha) hogy hagyják már békén, állandóan cseszegetik, ő így játszik, nem kell tetszeni ez mindenkinek, miért b.sztatják a riportolással állandóan.
Több ismerőstől is hallom (meg én is tapasztalom), hogy állandóan megy az ugatás meg a riportolgatás és ez csak a folyamat eleje, még nagyon sokan nem tudják, hogyan kell riportolni, de belejönnek majd ebbe a "fontos" dologba nemsokára. Csak abban bízom, hogy legalább a megfelelő kategóriát megtanulják kiválasztani.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.21. 12:20:28 -
#347455 Te is tapsoltál közben? -
foxbat88fx #347454 haha :D
én is átállítottam USA-ra, de aztán, hogy tényleg ez alapján nézi-e az xvm az jó kérdés.... -
técs #347453 És tényleg. Gyorsan át is állítottam Jamaicára. Köszi. -
#347452 :D:D:D 0:17 -nél a háttérszöveg! :D Én is ezt gondoltam minden mai meccsemen!
video
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.02.21. 11:31:06 -
Angelus1991ster #347451 GwPanther-ral csináltam meg. Sok gold repesz rombolót használtam. -
#347450 STUG - SPG15 küldit melyik artyval csináljam?
T6-os artyval tudok a TOP3 xp-s között lenni, de nincs meg a 2K dmg.
t9 artyval összejön a 2K dmg, de sosem vagyok TOP3. -
Kronos79 #347449 A bejelentkező oldalon a jelszó mellett neked is ott van a HU? Ha jól tévedek ez jelentené a nemzetiséget és az Account managementnél állítod be. Aztán lehet, hogy IP alapján határozza meg. Gondolom ezt jeleníti meg az xvm is zászlóval. Így mindegy milyen nyelvű a kliensed. -
#347448 Egy újabb gyöngyszem.[/spoiler]
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.02.21. 11:11:50 -
técs #347447 Angol nyelvű kliens van fent, sztem ebből nem jöhetnek rá.Ehhez képest pár napja mikor egy orosz kollegát visszaküldtem az orosz szerverre , a chatben rámírt hogy:magíar tatar. -
#347446 Épp mondani akartam, a TK-s rendszer gyorsabb, automatább.
A "folyamatos" "rossz" viselkedés feljelentése adódik/adódhat össze néhány nap alatt. Persze ha ki vagy pécézve, és rendszerezettebben jelentenek fel, akkor csocsi, rábaxtál. -
técs #347445 Ezeket a pályákat azért fogják kiszedni, mert ezekhez kell egy kis kreativitás, itt a jó játékosok jobban tudnak érvényesülni. Meglátod minden olyan mapot csőpályává fognak átszerkeszteni, ahol van egy kis mozgástér, lehet flankelni, stb. Sajnos az átlag WoT játékos csak akkor tudja hogy kire kell lőni, ha az a térképen közvetlenül az orra előtt, tőle 2o méterre bukkan ki az egyetlen irányból amit az átlag 3oo wn8-as játékos is felfog:pont a tank ágyúja előtt. -
#347444 Ne az előző napot nézd, hanem az előző 3-4 napot. -
EmR3 #347443 Válts tankot. Nekem eddig T44-el, T54-el, és Cromwellel nagyjából adta.
Én most kicsit statot húzok, mert az IM artyzás csúnyán el fogja rontani. Sajnos ezt még mindig könnyebben tartom az irányításom alatt mint hogy mennyit spotolok egy félkegyelmű csapatnak.
0T3P
A sportszerűtlen játékot mivel tudod magyarázni? Szóval ha én árulkodok csapattársra akkor tudom hogy chatbant kockáztatok, ha ki is lövöm akkor pár nap eltiltás. De ott volt pl amikor nyár végén a Zwack-ot meg egy másik klán teljes állományát felfüggesztették sportszerűtlen játékért, úgy hogy jó páran be sem voltak jelentkezve.
Utoljára szerkesztette: EmR3, 2015.02.21. 10:11:32 -
Angelus1991ster #347442 UFO SP grindelőknek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #347441 3-15, 5-15, 2-15... A hétvégi horror újrakezdődik. Azt nem értem, hogy ha én minden hétvégén folyamatosan vesztek, akkor kik azok, akik folyamatosan nyernek? -
#347440 Múltkor ugyanígy jártam. reggel bekapcsoltam a gépet, és -szabadnapos lévén- gondoltam játszom egy kicsit, de nem jött össze. Rögtön kiírta, hogy egy nap ban-t kaptam, sportszerűtlen játékért. semmit nem követtem el előző nap, semmi TK, stb, még csak be sem kékültem. És mégis jött a ban. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #347439 Talán az IM missziók miatt írni fognak egy ilyen spotting damage hit log módot. -
Plata #347438 Én még csak stugnál tartok,de ott is van ilyen küldi,nekem úgy lett kész hogy berohantam tömegbe,szóval szerintem bugos.
Fel vettem a küldit de nem volt kedvem a sunnyogós spotoláshoz és bementem az ellenség közé,mégis kész lett. -
Negritis #347437 sztem mindenki örülne neki, ha valaki talál szóljon :D