418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#347756 Ezek naponta mást mondanak, olyanok mint a politikusok. :D -
yossarianHUN #347755 - Storm confirms on closed beta-tester RU forum that the issue of servers giving you the same map over and over again is existing, but more than that: it is intentional – it serves to limit the load on the server, it is not possible to fix.
Ja, hogy most már intentional. Pár hete még nem volt az, de sebaj. -
#347754 Én még 100k xp-re vagyok tőle, de ellenfélként amikor találkozom vele azért tud fejfájást okozni. T30-cal oldalba lőttem a tornyát és úgy lepattant hogy csak lestem. -
foxbat88fx #347753 az is-7 nagyobb szar mint is-4 :DDDDD -
András77 #347752 Van humora az MM-nek. Küldetés: ki kell lőnöm egy tier8-9 nehéz tankot a Szent Emillel. MM válasza: van az ellenfélnél 12 db tier7 nehéz tank + 2 arty + 1 med. Ok, MM, kösz szépen, értem a humort, csak nem szeretem. -
Kryon #347751 Történelmi hitelesség vs. WoT :)
"Historical Info
The T110E3 is a Wargaming-modified version of the real-world proposed T110E4 design, featuring a different gun, engine, and highly changed armor layout."
http://wiki.wargaming.net/en/Tank:T110E3 -
técs #347750 De jó hogy írod, gondolkodtam rajta én is hogy is7 vagy is4, de akkor valszeg is7 lesz. -
2012 évi EUR átlag, 1EUR=289.42Ft az annyi mint 57. 884.000.000 Ft jaj szegények alig maradt szotyira
Történelmi hitelesség , fontosak a részletek, a lapáton több szegecs volt aham az E 50 akkor meg mi ? és a nagyobb csúzli a tankokon a balansz címszó alatt ?
A muzeológus jól kereshet mellékesen a nemzete által begyűjtött és őrizgettet közvagyonon ejnye-bejnye , remélem az állam bácsi benyújtotta azóta a számlát.
Amúgy meg nem irigylem őket amikor beindult a szekér gondolom mindenki csak a markát tartotta feléjük és elkezdtek gyűlni a pénzéhes emberkék .
-
Pares #347748 Amikor meghallottam, hogy "történelmi hitelesség", hangosan felröhögtem :D -
#347747 Én is. Agilis járművek asszem be tudnak menni oda maguktól is. Én 1x ott 2 artyt láttam, platoonban voltak. Az egyik betolta a másikat. -
#347746 Há' de a kupola nem gyenge pont?
-
#347745 Egyszer már láttam. Gondolom vki betolta. -
yossarianHUN #347744 Oszt ilyet láttatok-e már?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.24. 15:16:18 -
Malachit #347743 Ez egy elég gyenge E3 volt :) MIt csinált ott? :D -
#347742 Ez jól esett. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#347741 Egyébként óriási szerencsém is volt,mert kezdéskor elrongyoltam E7be ahol aza 2 bokor van egymás mellett a dombon.Szemből jött volna a T49,le a vízpartra de mivel már spotoltam kapott az arcába rendesen,igaz én is tőle egy 300+at.Szerencsétlen ellen nem tudott felmenni a hegyre ott lökdösték 1mást a templom mögött,aki megpróbálta az elhullott,azt valahogyan feljutott egy E75,azt kilőtt
Amúgy már úgy is álltam hozzá hogy tojom le akármi lesz,megyek 1 kört vele is mert előtte az mt15 el szívattam magamat,már 3-4 napja,aztán egyszer csak meglett igaz a másodlagos az nem. -
Tarathiel2 #347740 18% is esély, én is nyertem már narancsliget és paradicsomültetvény élén csupa kék és lila játékos ellen. Persze 9/10 a papírforma érvényesül, főleg ha 10-es medekkel vannak, de azért nem lehetetlen. Mondjuk be sincs kapcsolva hogy mutassa a győzelmi esélyt, csak felidegesíteném magam előre rajta.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.02.24. 13:58:13 -
madmanic #347739 Azt vágod, hogy az ilyen nyomorult balfaszok miatt megy a sírás 90% ban?
82% chances csatát buktak el... -
ilsalon #347738 Mozgásban az erő. Ha ringatod, mozgatod a gépet, sok lepattanó lesz a jutalmad. :-) -
Simulacrum #347737 Az viszont röhej, hogy kétszer pattannak rólam már töltik is a goldot. :) -
Tarathiel2 #347736 Mivel azt ugye te döntöd el hogy más hogyan játsszon, ha nem tetszik akkor megy a report. -
FoldiPaliBacsi #347735 -
madmanic #347734 csókoltatom dealer lacmi és spartacus78 kollégákat...
T9 es TD platoonban mindenképpen spawnkempeljenek, lehetőleg minden csatában, és akkor mindenki megelégedésére hamar megkapják a jól megérdemelt bannjukat... -
Simulacrum #347733 Én is most megyek vele, szerintem a páncélja teljesen rendben van. Tárazott már ki rám WT és T57 is úgy, hogy 1-et sebeztek. Nekem egy kicsit a lövegével van bajom, ha már ennyire lassú, akkor az lehetne kicsit jobb. -
András77 #347732 Lejárt a szerk idő, bocs. Szóval annyi van még, hogy magasabb tankkal (mint a tiger2) belőhető a T3 mögötti 50mm-es rész, de figyelni kell a szögre, mert könnyen pattanhat onnan az ember, főleg alacsonyabb tankokkal. Ha az is4 maga döntött akár egy kicsit is lefele, akkor meg vége, mint a botnak, teljesen simán lőhető ez a rész. -
András77 #347731 "10-es TD-k lövegpajzson keresztül huggyozzák megerőltetés nélkül."
Tiger 2-vel simán kiszedtem egy hull down-ban levő is4 a tetején keresztül 3 egymás utáni sebző lövéssel. Az egy gyenge pont, szinte mindenki belövi, akivel szembe kerülhet, feltéve, hogy tudják, hogy ott kell lőni.
Gyuszopapa: jaja, a löveg feletti rész a gyenge, de gyakorlatilag úgy érdemes célozni, hogy a teteje elejére, akkor általában beadja.
is4 weak
Ha ezt megnézed a T3-t érdemes célozni és mögötte 50mm-es "páncél" van, minden beviszi.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.24. 13:17:05 -
Gyuszopapa #347730 Nem a tetejét,a löveg mellett két oldalt. -
WR104 #347729 "Körberöhögnek ha megjelenek a csatában vele,még a 9-esek is örjöngve rontanak rám mert free hp zsák"
Ez azert van mert 1638 az atlag damaged vele. Egy 10-es heavy-vel ennel sokkal tobbnek kellene lenni. -
yossarianHUN #347728 Nem véletlen, hogy régen kilences volt. Egyébként meg nem lövegpajzson hugyoznak keresztül, hanem az ágyú feletti tetőlemez ugyanúgy overmatchelhető bármi által, mint az IS-3-on. Ebben a formájában szerintem is elég gyenge, bár én csak teszten próbáltam. Azon az ágon mondjuk a KV-3 volt az utolsó tank, amit szerettem, meg használhatónak éreztem. -
Gyuszopapa #347727 Hali.Megvettem ezt az IS-4 elnevezésű csodát 3 napja.Most ez komoly hogy ezért a szarért szívtam végig a KV-3-4-ST-I vonalat.
Ez egy hulladék,még 9-esnek elmenne de T10-ben ez vicc.A frontját bárki átlövi ami azzal jár hogy a söfőr elhal.
Jó semmi baj sidescrapping ebben úgy is jó vagyok,aha kigyújtanak,ellövik a lőszerrekeszt stb.
Jó tornyozunk,ugyebár van egy jó torony aha 10-es TD-k lövegpajzson keresztül huggyozzák megerőltetés nélkül.
A sebzés lófa.z 400 alatt van legtöbbször,pontosság nevetséges az ST-I-t pontosabbnak éreztem ennél.
Körberöhögnek ha megjelenek a csatában vele,még a 9-esek is örjöngve rontanak rám mert free hp zsák.
Gyanús volt nekem hogy keveset látok belőle.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.02.24. 13:04:44 -
yossarianHUN #347726 Ott a pont. -
yossarianHUN #347725 Miért állna érdekükben ez? Többet legyél a játékban? Szerintem a frusztráció épp elriasztja a játéktól az embereket. Az meg, hogy hányan erősítik meg, tök irreleváns, a horoszkópokban meg kártyajóslásban is sokan hisznek. -
Toweliee #347724 Én is szívok a küldikkel, de szerintem csak az a helyzet, hogy kifejezetten figyelünk a küldire, ezért vesszük észre, hogy pl nincs 3 med, nincs 1 tierrel nagyobb td, heavy stb. Eddig ezzel senki nem foglalkozott. -
suba53 #347723 A random elvileg sok mindenre magyarázatot ad.
De az egyéni küldetések során egyértelműen látszik, hogy manipulálják a csatabesorolást. És amikor bekapcsolsz egy küldetést, akkor az első néhány csatában fizikailag lehetetlen teljesíteni, ha olyan jellegű a feladat.
Akikkel eddig beszéltem ez ügyben mindenki megerősíti, hogy nála is hasonló problémák vannak.
Értem én, hogy a WG érdeke az hogy minél többet legyél a játékban, minél több csatát vigyél végig, de ez a fajta manipuláció már undorító. -
#347722 Én átváltottam a sebezz 3000-et küldire. Azóta van a túloldalon med dögivel, de az istenért se tudok most 3000-et sebezni. -
ilsalon #347721 Kicsivel több hp-val, szerintem tudna annyit, amennyit egy átlagos t8 heavynek kellene tudni. Sajnos ez egy med, aminek nem ez lenne a feladata. -
yossarianHUN #347720 A frontja se erős, pontosabban az UFP alsó fele és az LFP erős, az UFP felső fele viszont kb. 200 mm effektív védelmet tud. Ezt T8 heavyk már áthugyozzák. -
Negritis #347719 nekem az eredeti T26 megvolt, de mikor átalakították eladtam és abból lett a 112-m
amit nem bántam meg -
András77 #347718 Én nem hiszek az mm manipulálásban, de tényleg érdekes, bekapcsoltam a lőj ki 3 medet küldetést és már a sokadik olyan csatám, hogy van mondjuk 7-8 med, abból 6-7 az én oldalamon. Legalább 5 ilyen csatám volt az elmúlt 3 órában és több olyan is, amikor összesen nem volt 3 med.
Véletlen? Talán a csaták 20% alkalmas egyáltalán erre a küldetésre a med tankok száma alapján. -
ilsalon #347717 Hát én nem venném meg. Eventen kaptam, így néha belefér egy-egy kör. De sajtreszelővel rejszolás tipikus esete: Kezdetbe furcsa, később meg nem jó.
Ha tierjébe teszi, akkor elvagy a normál lőszerrel. Célozni kell vele nagyon. A közepesnél jobb az agyúja, majdnem jónak is mondanám.
Gyorsulása és sebbessége nagyon rossz. Lényegében egy lassú heavy szintéjén mozogsz.
Egy előnye van. Az eleje piszkosul pattintós, ha csak azt tudják lőni, akkor még a kilencesek is pattognak, vag nullákat sebeznek. Persze a whitefülüek már tudják, hogy a kupolát kell lőni. Sajnos erre nagyon beadja a sebzést kisebb ágyúkkal is. Oldala nagyon lőhető és modulérzékeny.
Nem ér meg szerintem annyi pízt, amennyiért adják.