World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Meg arról nem is beszélve, hogy ha t5,t6-os scout tankodat vagy t7-est feldobja 8-9-10-es csatába akkor semmi értelme nincs annak, hogy te scoutként vagy bent, mert ott már majdnem minden tank akkora látótávot kap mint te.
Na meg sok esetbe túlontúl csapatfüggő, hogy msot van-e támogatásod vagy nincs.
Van pár pálya amin tök jól el lehet scoutolgatni, ha lőni is hajlandó a csapatod(ilyenkor pl az artik kifejezetten hasznosak tudnak lenni), de van jó pár olyan is amin meg inkább már kolonc scout tankal játszani, főleg ha nincs egy elfogadható ágyúd is.
ELC-vel pl el lehet remekül lenni bármilyen pályán úgy, hogy még a leosztás is teljesen mind1, mert teljesen jó vagy sebzés supportra is és scoutolásra is.
Ellentétbe egy leopárdal vagy vk28-al már gondjaim voltak..
vk28 pl tök jó tank lenne, ha nem scout szerepkörbe lenne..
Nagyon rossznak érzem pl az ágyúleosztását, a howitzer ágyú annyira megbízhatatlan, hogy kb nálam minden fun körre jutott 2 borzasztó hajtépős kör, az l/48--at meg én nem bírom elviselni abban az állapotba, pontatlan,kicsi átütés,kicsi sebzés és még lassú is.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Stugnak meg szeretem a lànctalp közötti téglalap frontját lőni, ha már úgyis ott a motor, szépen gyulladnak.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
A másik lökdösnek,elém áll pedig már pozícióba vagyok majd ő kilövi az ellent,szarrálötték.Persze akkorra már semmit nem ért a pozícióm.
Harcolok IS-3-al egy E75 ellen,ha már a mi 9-eseink képtelenek voltak.Jó esélyem van ő nem tud sebezni én tudom,erre beengedik a hátam mögé az ISU-t.
Egyszerűen a csapattársaival majdnem annyit küzd az ember mint az ellen-el.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Bár néha azért találkozok ügyes spotterrel.
Viszont csapat csatában, mint most az erőd csaták, ahol vagy 7db T6-os, vagy 10db T8-as tank áll fel, ( A 15 db T10-es tank még nem jött össze. ) ott a spottereknek kiemelt szerepük van.
Igaz ilyenkor a TS-en teljes kommunikáció van, nem véletlenszerűen kolbászolnak a tankok, hanem a parancsnok utasításai alapján.
Soha nem megyünk úgy bele az ütközetbe, hogy ne lenne legalább 1, de inkább 2 jól felszerelt könnyű tank.
És egy gyakorlott parancsnok tudja, hogy hova küldje őket felderíteni, és hogy viselkedjenek a harcban.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Nem csináltam az eventet a KV-220-ért de miután meglett a Type 64 figyeltem milyen lett volna.
Könnyen lehetett csinálni akár 6000-es spotot is ha olyan a felszerelésed és a képzettségeid (ha jó társakat és térképet kaptál). (teleszkóp, rádiós és parancsnok látótávnövelő képességei)
Minden tankra fejlesztem ezeket mert nehogymár a "köcsög" spotter kapja helyettem az "ikszpít"! 😊
Pont amiatt, amit írtál. Hogy az elején mindenki pozícióba törekszik, előnyös helyzetet elfoglalni, és nem is figyelnek az
öngyilkos spotterre.
Sokkal hasznosabb, ha az elején egy olyan bokorba mész, ahol nem látnak meg. És később bujkálva villantod fel az ellenfeleket, lehetőleg úgy hogy te magad észrevétlen maradj. Ennek örülnek a csapattársaid, de annak nem ha rögtön a meccs elején megvakulnak.
A legénység második skilljén 15%-ot sikerült emelni. Ha így megy, akkor az event végéig majdnem meglesz a 2. skill.
Az "igazi" Chaffe ki van fejlesztve, végre úgy kezdek egy T5 tankot, hogy normális legénységet tudok bele rakni.
Spotolás részét átérzem. Sűrűn előfordul, hogy a csapat akkor hajlandó lőni ha már engem kiszedtek, addig gyönyörködnek a tájban a bokrok mögött.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Majd agyfrászt kaptam, amikor Malinovkán befutottam az elején a mezőre és felvillantottam majdnem az összes ellenfelet. Kaptam 800 spot sebzést érte és az ellenfél táras g#ci T71 kiszedett, mert a nyomorultak nem bírták kiszedni. Ezek a nyomorultak azzal voltak elfoglalva, hogy fészkelődjenek a bokorban vagy a szikla mögött a tökéletes kemper pozíciót megtalálni. Amelyik lőtt, az meg a lassú mozgású tankokat sem bírta eltalálni.
Ezeknek a barlanglakóknak durva dolog volt spotolni és így kellett összeszedni 12000 spot sebzést. Nagyon nehéz küldetés volt, szerintem.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.09. 08:27:29
Tegnap haverom felhasználóján az eventet megcsináltam 8 csatából 5 win, 3000+WN8 - csak IS7-tel mentem.
Utána átmentem saját accra + 3-as platoon 14-15 csatából 5 win 1470WN8 - Cent I(stock), Chi-Ri, T69, de 1-1 csata elejéig hoztam KV1-et és T-54-et is, az is csúnya bukó volt...
De legalább tudom, hogy nem felejtettem el játszani, ugyebár sz**ból(Chi-Ri) nem lehet várat építeni. 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Erre beírom hogy"nice red team".A Tigris I beszól "shut up",majd a csata indulása után 2 perccel elhamvad.De mi azért lehozzuk a csatát én 3. vagyok.No comment.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
ha nem megy az angol akkor írd le ide mit szeretnél nekik írni, és mi lefordítjuk...
legyen benne a leveledben, hogy már nincs meg a telszámod, leírod az újat meg a fiókod adatait.... nem hiszem hogy a jelszó kellene
de majd jönnek itt okosabbak is 😊 ők többet tudnak mondani szerintem
Utoljára szerkesztette: besti, 2014.10.09. 00:09:23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.10.08. 23:49:50
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2014.10.08. 22:30:04
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2014.10.08. 21:38:29
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
szoval tenyleg annyit er, ammenyi munka kell most a megszerzesehez. nem adtam meg el premtankot, de ezt mar majdnem.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.08. 21:30:48
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ezeknek a többszörösét adták IS-6-ban és SP-ben 😄😄😄
am ja... a mostani TOG II misszió vicc 😊 szinte ajándék tank (kérdés mit fog érni)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.