World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Savaran
azért nem brillíroznak vele mer kezdők kezében nem az igazi, a jó játékosok meg nemigen játszanak vele, mert amúgyis alacsony tier, viszont 1-2 stug fanatista mint jómagam döntött már el csatát vele nem is kevésszer

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

DasIsFuck
Igazából a scoutoknak is túl kicsik a pályák.
Meg arról nem is beszélve, hogy ha t5,t6-os scout tankodat vagy t7-est feldobja 8-9-10-es csatába akkor semmi értelme nincs annak, hogy te scoutként vagy bent, mert ott már majdnem minden tank akkora látótávot kap mint te.
Na meg sok esetbe túlontúl csapatfüggő, hogy msot van-e támogatásod vagy nincs.
Van pár pálya amin tök jól el lehet scoutolgatni, ha lőni is hajlandó a csapatod(ilyenkor pl az artik kifejezetten hasznosak tudnak lenni), de van jó pár olyan is amin meg inkább már kolonc scout tankal játszani, főleg ha nincs egy elfogadható ágyúd is.

ELC-vel pl el lehet remekül lenni bármilyen pályán úgy, hogy még a leosztás is teljesen mind1, mert teljesen jó vagy sebzés supportra is és scoutolásra is.
Ellentétbe egy leopárdal vagy vk28-al már gondjaim voltak..
vk28 pl tök jó tank lenne, ha nem scout szerepkörbe lenne..
Nagyon rossznak érzem pl az ágyúleosztását, a howitzer ágyú annyira megbízhatatlan, hogy kb nálam minden fun körre jutott 2 borzasztó hajtépős kör, az l/48--at meg én nem bírom elviselni abban az állapotba, pontatlan,kicsi átütés,kicsi sebzés és még lassú is.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

voivod32
Ez szóról-szóra így igaz.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Mardel
Miért kéne nerfelni? Ellenfélként sosem láttam hogy brillírozna, jó játékos kezében meg mindegy mert az a legszarabb tankból is kihozza a maximumot.

Stugnak meg szeretem a lànctalp közötti téglalap frontját lőni, ha már úgyis ott a motor, szépen gyulladnak.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Tele van a tököm ezekkel a balfasz csapattársakkal.Némelyiknek 20000 csatával a háta mögött fogalma sincs vagy nem érdekli hogy a pálya azon részére megy ahol 100% halál van.A szemem láttára lőtt ki egy nyomorék camper piros 4 hülyét.Egymás után kisétáltak elé szépen libasorba,fel se tünt nekik hogy ott már van egy halom tankroncs.
A másik lökdösnek,elém áll pedig már pozícióba vagyok majd ő kilövi az ellent,szarrálötték.Persze akkorra már semmit nem ért a pozícióm.
Harcolok IS-3-al egy E75 ellen,ha már a mi 9-eseink képtelenek voltak.Jó esélyem van ő nem tud sebezni én tudom,erre beengedik a hátam mögé az ISU-t.
Egyszerűen a csapattársaival majdnem annyit küzd az ember mint az ellen-el.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Random meccsen, ahol ad-hoc a csapat állománya ott valószínűleg így van.
Bár néha azért találkozok ügyes spotterrel.

Viszont csapat csatában, mint most az erőd csaták, ahol vagy 7db T6-os, vagy 10db T8-as tank áll fel, ( A 15 db T10-es tank még nem jött össze. ) ott a spottereknek kiemelt szerepük van.
Igaz ilyenkor a TS-en teljes kommunikáció van, nem véletlenszerűen kolbászolnak a tankok, hanem a parancsnok utasításai alapján.
Soha nem megyünk úgy bele az ütközetbe, hogy ne lenne legalább 1, de inkább 2 jól felszerelt könnyű tank.

És egy gyakorlott parancsnok tudja, hogy hova küldje őket felderíteni, és hogy viselkedjenek a harcban.

voivod32
Az a baj, hogy legtöbbször képtelenség úgy odaérni a megfelelő helyre, hogy az ellenfél ne vegyen észre, mert a "csapattársak" még véletlenül sem engednek el, hogy időben odaérj, sokkal inkább keresztbe fordítanak, vagy akár 50 métert tolnak maguk előtt, ahelyett, hogy nem előtted, hanem mögötted haladnak el. Nem képesek megérteni, hogy te azért sietsz, hogy nekik a kemper helyükről, majd legyen mire lőniük. Ezért, mire elérnéd a kiszemelt bokrot, addigra az összes ellenfél tudja , hogy ott vagy. És ha nem szed ki az arty, akkor valamelyik táras tank,-miután rájött, hogy az égegyadta világon senki nem támadja/lövi őket, mert onnan pont nem lehet rájuk lőni, hanem arrébb kellene mozdulni tíz métert, vagy meg kellene kerülni a fedezékül szolgáló sziklát- egy pillanat alatt lerohan és szarrá lő. Na ennyit a spotolásról. Az egyik legfölöslegesebb dolog ebben a játékban , a felderítő tank.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Pedig a Malinovka az egy olyan pálya ahol egy öngyilkos scout akár az első fél percben eldöntheti a csatát. A gond ott van, hogy nem jelzik hogy átmennek, hanem csak megindulnak és ilyenkor mire a csapat észreveszi a lehetőséget, már a fele rég kint van a bázisról a másik fele meg olyan lomha, hogy kb mire odaszűkülnek már a halott scout spotja is eltűnik az enemyről.

Jól kell hősi halni! 😊
Nem csináltam az eventet a KV-220-ért de miután meglett a Type 64 figyeltem milyen lett volna.
Könnyen lehetett csinálni akár 6000-es spotot is ha olyan a felszerelésed és a képzettségeid (ha jó társakat és térképet kaptál). (teleszkóp, rádiós és parancsnok látótávnövelő képességei)
Minden tankra fejlesztem ezeket mert nehogymár a "köcsög" spotter kapja helyettem az "ikszpít"! 😊
Az a baj ezzel a befutok, felvillantok, majd hősi halált halok spot taktikával, hogy szart sem ér.

Pont amiatt, amit írtál. Hogy az elején mindenki pozícióba törekszik, előnyös helyzetet elfoglalni, és nem is figyelnek az
öngyilkos spotterre.

Sokkal hasznosabb, ha az elején egy olyan bokorba mész, ahol nem látnak meg. És később bujkálva villantod fel az ellenfeleket, lehetőleg úgy hogy te magad észrevétlen maradj. Ennek örülnek a csapattársaid, de annak nem ha rögtön a meccs elején megvakulnak.

Egyre jobban kedvelem a Chaffee racinget. Tegnap mentem vele vagy 10 kört, és egy volt bukó. <#vigyor2>

A legénység második skilljén 15%-ot sikerült emelni. Ha így megy, akkor az event végéig majdnem meglesz a 2. skill.

Az "igazi" Chaffe ki van fejlesztve, végre úgy kezdek egy T5 tankot, hogy normális legénységet tudok bele rakni.

Mardel
Igen közben leesett, hogy prem tanknak emelt xpje van. Még reggel van.😊

Spotolás részét átérzem. Sűrűn előfordul, hogy a csapat akkor hajlandó lőni ha már engem kiszedtek, addig gyönyörködnek a tájban a bokrok mögött.

A prém tankok több alap xp-t kapnak valamennyivel, de annyira nem jelentős ez a hatás. Könnyű tankkal elég könnyű xp-t szerezni, de még mellé spotolni is kellett. Na ezeknek a barlanglakóknak lehet spotolni. Ha nem tolod az ellenséges tankot közvetlenül az ágyúcsövük elé, akkor nem bírják meglőni.

Majd agyfrászt kaptam, amikor Malinovkán befutottam az elején a mezőre és felvillantottam majdnem az összes ellenfelet. Kaptam 800 spot sebzést érte és az ellenfél táras g#ci T71 kiszedett, mert a nyomorultak nem bírták kiszedni. Ezek a nyomorultak azzal voltak elfoglalva, hogy fészkelődjenek a bokorban vagy a szikla mögött a tökéletes kemper pozíciót megtalálni. Amelyik lőtt, az meg a lassú mozgású tankokat sem bírta eltalálni.

Ezeknek a barlanglakóknak durva dolog volt spotolni és így kellett összeszedni 12000 spot sebzést. Nagyon nehéz küldetés volt, szerintem.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.09. 08:27:29
Mardel
Az ilyen eventekbe nem számít bele a premium szorzó.

Elég nehéz küldetések voltak, az hogy 18000 játékosnak sikerült szerintem szép eredmény. Nekem a medes könnyebnek tűnt mert nem volt könnyű prémtankom amivel több xp-t kaptam volna, így azt csináltam meg.
mijki
Az én accom el van átkozva.
Tegnap haverom felhasználóján az eventet megcsináltam 8 csatából 5 win, 3000+WN8 - csak IS7-tel mentem.
Utána átmentem saját accra + 3-as platoon 14-15 csatából 5 win 1470WN8 - Cent I(stock), Chi-Ri, T69, de 1-1 csata elejéig hoztam KV1-et és T-54-et is, az is csúnya bukó volt...
De legalább tudom, hogy nem felejtettem el játszani, ugyebár sz**ból(Chi-Ri) nem lehet várat építeni. 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Bueno nacho
Éppen ugyanezen mentem én is keresztül a hetekben. Foxbatot kiegészítve, tőlem a következőket kérdezték meg: regisztrációkori település, ISP neve, bizonylat a vásárlásokról (visszaigazoló email nem elég, szerintem banki screenshotokat vártak ._.), előző telefonszám. Bizonylatokat nem tudtam mutatni, de elég volt nekik a többi is.

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

popey8
Vagy az ingyen tog vagy én vonzom az agyhalott debileket. T8 csatában egy T6 lighttal, 112 pennel én vagyok a 3. top sebző<#wilting> Hihetetlen. Minden nyomi előmászott a barlangjából? Ráadásul úgy lettem 3., h csak 2-3 goldot lőttem el.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A mai csúcs:7-es csata én 5-ös Chi-Nu-val vagyok.A csapat siralmas,top tankunk egy vérpiros Tigris I-es.Csata indul a zöld arty beírja hogy"nice team".
Erre beírom hogy"nice red team".A Tigris I beszól "shut up",majd a csata indulása után 2 perccel elhamvad.De mi azért lehozzuk a csatát én 3. vagyok.No comment.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ha bemasolod amit le akarsz fordittatni akkor a telefonszamod meg az adataid ne ird be ide <#ejnye1>

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Érdekes nekem hamar meglett a daily de volt egykét tank ami nagyon szopatott.
supportnak csak is angolul...
ha nem megy az angol akkor írd le ide mit szeretnél nekik írni, és mi lefordítjuk...

legyen benne a leveledben, hogy már nincs meg a telszámod, leírod az újat meg a fiókod adatait.... nem hiszem hogy a jelszó kellene

de majd jönnek itt okosabbak is 😊 ők többet tudnak mondani szerintem
Hali! Nem tudom mit tegyek, de remélem tudtok segíteni! Olyan problémám van hogy jelszót meg telefonszámot akartam változtatni, de mivel váltottam telszámot és a régi már nem él mert le lett tiltva így nem kapom meg az aktiváló kódot és nem tudok változtatni semmit! Mit csináljak hova írjak?? Supportnak írhatok magyarul és ha igen hova? Előre is köszi!

úgybizny, dá!
Az nem alap XP lesz, hanem + mission-ös. Annyira azért nem jó tank az 😊
Utoljára szerkesztette: besti, 2014.10.09. 00:09:23

Dettó. Mostanra sikerült megcsinálni ezt a daily challenge-et, mára elég is volt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De ha mindenkit szopat a jatek akkor kik nyernek? 4 napja nem lehet szinte egy normalis csatat sem menni mert vagy 15-4-re nyerunk vagy ugyan igy bukjuk. De a mai nap a bukasrol szolt inkabb:

Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.10.08. 23:49:50

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

10-es csatában első vagyok ST-I-vel,persze bukó a csata.Már meg sem lepődöm.

AMX 50-120-szal 1272 base xp-re 3. osztály jár? Húzós.
Sunsetjoy
Na akkor egyáltalán nem csak saját képességtől függ a win... mindannyian jobb játékosok vagytok nálam... és ugyanúgy szopás az egész nálatok is 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Savaran
1500 csatám van stuggal, remélem sohasem nerfelik, nagy balfasznak kell lennem vele hogy 1000 alatt sebezzek XD 1500-2000 között mozog általában
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2014.10.08. 22:30:04

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Master91
nem vagy egyedül, 13-15 csata kellett az 5 winhez kb 😄DD

beszarás
Én kb. egy órája csinálom, és még mindig két winnél tartok. Csak T34-gyel, 2k átlagsebzéssel. Easy mission, huh?
JeffDunham
Ne is mond. Azt hittem megtébolyodok mikor 6-ból 6 bukóval kezdtem. Pedig amint látszik, rohadtul nem rajtam múlt. A létező összes pirosat és idiótát megkaptam... El sem akartam hinni hogy meg lett az 5 win...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

A stuggal 8 kör elég volt hozzá...pedo ;-)

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Mai lol:

nem értem,hogy miért nem nerfelik már a Stug-ot...lol

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Tono34
9 meccs kellett hozzá ma. Csak duplázósok.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Sunsetjoy
És a könnyű küldetést a kedvező csapatleosztással tudja kompenzálni... 7 win 20-21 meccsből :S

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

TOMSILENT

Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2014.10.08. 21:38:29

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Ahogy Dantes mondta az elobb, olyan. sot egy picivel meg rosszabb is hala a fogalmatlan csapatoknak tier6ban. igy latod ha valahol gaz van, de keptelenseg vele kompenzelni.

szoval tenyleg annyit er, ammenyi munka kell most a megszerzesehez. nem adtam meg el premtankot, de ezt mar majdnem.

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.08. 21:30:48
Maala
Ezt könyvtárakban leporolt iratokban találtad? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

azta k***va 😊
ezeknek a többszörösét adták IS-6-ban és SP-ben 😄😄😄
am ja... a mostani TOG II misszió vicc 😊 szinte ajándék tank (kérdés mit fog érni)
Az is fontos hogy használni is tudja az illető. Ez már nem állítólag, ez tuti.
Szerintem igencsak meglepte őket ez a kudarc. Annyira, hogy a mostani eventben nem is mertek követelni semmit sem... A napi 5 wint már csak az nem hozhatja össze aki nem is játszik. 😊

Maala
Ellenben vastag és hosszú, minden nő álma. Állítólag.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem. Az ágyúja jó, de amúgy minden más tulajdonsága rossz. Rossz álca, nulla páncél, lassú, nem ér oda időben ahová kell.
roviden: nem
Savaran
Tényleg a TOGII az tierjén belül jónak számít? Mert őszintén szólva eddig ellenfélként nem rettentem meg tőle, inkább csak XP zsáknak tekintettem XD

Tono34
T5ös csatában elég sok acélfal összejön vele, kv1... nos azzal igen meggyűlik a baja.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Maala
Még csak 2-3 kört mentem vele, az első győzelemig tegnap. Annyira nem rossz, de jobbra számítottam a testétől, egy KV-1es magyarka ott lőtt be, ahol nem szégyellt, beforgatva, alacsonyabb pozícióból a torony alatti / részt...