World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
KV220 jó cucc. Még anno a löwe-jt88-hoz adták "ingyen".

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Maala
Szerintem kifejezetten a "közép-" és a "haladó" játékosközösség kiszolgálása volt a cél a szeptemberi missiönökkel, úgy emlékszem, volt róla szó, hogy lesznek kifejezetten nekik szánt missiönök, még tavaly, az IS-6-os mission előtt - kb amikor bejött ez az egész missiönösdi. Az év végi t8-asokat pedig nem igazán lehetett kifejezetten pro-knak szánt missiönnek nevezni (még bottal is ki lehetett húzni az IS-6-t, meg a Sup Pershinget is), ezzel a kettővel ellentétben.

Habár ha azt nézzük, a medes küldit most is meg lehetett bottal csinálni. 😄

Szerk: Amúgy IS-6ból is emlékeim szerint olyan 14k lett az event miatt, nem?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.08. 20:28:09

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

akarhogy nezzuk, 3000 kv a jatekosszamhoz kepest elenyeszo. az hogy exclusive tankot kiadnak akcioba, az eleve a wg hulyesege, ha ez volt a cel, h 3k menjen el belole, az akkor meg szimplan duplan hulyeseg volt: egyreszt frusztralta azokat akik penzert vettek meg, jogosan. illetve a jatekosokat, h ilyen feltetelekkel irtak ki. azt viszont nem hinnem h ez lett volna a cel sem szamban, sem eredmenyben. innentol kezdve szerintem ez nem siker. csak annak a 3k embernek, aki kiszenvedte. az meg aranyaiban nulla a jatekoszamhoz kepest.

felreertes ne essek, nem vartam h mindenkhez csak ugy utanavagjak. de ez az eredmenybol is latszik, kicsite rosre sikeredett.

a neve oteletes. a kihivas nulla. a tank kepessegei is 😊

szerintem most evvel lehet vagy 6k 😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.08. 20:05:37
Maala
Miért nem lett sikeres? Alapesetben nem elérhető tankok, ha megszűnnek annak lenni, akkor nem húzhatóak le az emberek egy-egy eventtel, mármint való életbeli prém shop eventre gondolok. Aki akarta, most megkapta "ingyen" (ingyen a faszomat, hányingerem volt a mai 5 wintől, inkább megyek TSW-zni, csak frissüljön a graf.kártya drivere). Ha meg legközelebb lesz ilyen, az én fajtám az ingyengold miatt úgyis megcsinálja megint.

A TOG event meg most azért van, mert a pórnép sírt, hogy ez kurva nehéz volt (mármint a szeptemberi). És vicces a neve is, tisztára win-win.

3000 KV-220, akkor 3x annyi, amennyire a múltkor tippeltem. -.- Már csak azt kellene tudni, hogy mennyi van a szerveren. 😛

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Helyette van wotreplays.com, ahová egyszerű bejelentkezés után simán feltöltheted, és megnézheti, aki akarja.

toggal kompenzalnak, mert ez szerintem nem lett tul sikeres:

- on EU server, the results of the Type 62/KV-220 missions were: cca 15000 new Type 62′s and less than 3000 new KV-220′s
óóóóó mi kört mentem a T14-el 😊))
kár, hogy már nincs ez az orosz cucc hogy elküldöd a replayt és felteszik youtube-ra 😞((
nagyon rég mentem ilyen izgalmas kört a játékban
xotyi
7ezer csatával hogy a francba nem jut el valaki addig hogy egy zárt pályán végighaladjon? 5raceből 3on 1ember hátrányban.. much fun...
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.10.08. 19:29:04

Trance&Friends nothing more..

Óh remek. Még szerencse, hogy nincs túl sok med és TD egy meccsben. Na most például egyedül én voltam nehéz tankban. A két csapatban összesen. Nem is éltem sokáig. Persze azt gondolná az ember, hohó 8-as nehéz tank, majd adok én nekik. De egy rakás 8-as TD, és 8-as falkában támadó med ellen...
Tono34
Ismerve a wg programozási szakértelmét... egy ideig sok bug lesz... jó sok ideig.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

-10 average fps
+50% marketing bs
<#wilting>
Rosszat. Tök mindegy. Akár jót akár rosszat, akkor is rosszat.
Szerintem jót jelent.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

mijki
"- in the following patch (or the one after that), last remnants of the original BigWorld engine code the game started with will be removed from WoT files and the game will then be basically using Wargaming’s very own engine"

Ez nekünk jót vagy rosszat jelent?<#banplz>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

De valószínű azért hagyták bent ezeket a nyilvánvaló bugokat, hogy majd szépen megakasztja a gyors játékosok lendületét és így szépen együtt marad a mezőny. <#eplus2>

Maala
Wow, végre értelmes magyarázatot találtál egy nyilvánvaló dologra, üdv a hitehagyottak világában. Remélem, Allah nem követel magának ismét vissza téged, hogy a nevében kövess el újabb konteókra okot adó dolgokat.

Valóban, ha túl gyorsan mész, megakadsz, ilyen egyszerű. Egy szimpla bug. Orvosolható, ha fékezel, vagy elengeded a gázt ezek előtt a pontok előtt, vagy még jobb, ha pl. az alsó 2 bukkanónál egyszerűen kimész a pálya szélére. Ami egyébként gyorsabb is. Ugyanilyen bug, amikor az alagútban a 2 oszlophalom találkozásának csapódsz nagy sebességgel, és egész egyszerűen belebugolsz a feljáróba, max befele tudsz menni, mint ahogy Himmels encounter házba, vagy Westfield északi kezdő házba szoktak az RNG videókba beszaladni.

Maala
Tudod, ki hiszi ezt el? Senki. Valld csak be nyugodtan, hogy a madarakat bámultad, meg a lepkefitymacsattogást figyelted. Párban a fiaddal. 😊

Azért az komoly lenne, ha még ebbe is belenyúltak volna. "Ha nagyon vezetsz akkor bizonyos pontokon megállít a pálya". 😛

Nálam akkor jön elő ha nagy sebességgel hajtok fel a rámpákra és ha az ugratás végén a lejtő közepére/végére érkezek akkor megakadok valami láthatatlan falban és gyakorlatilag függőlegesen az orrára állítja a tankot és jó pár másodpercet buksz mire visszaereszkedik a csafi segge a földre és mehetsz tovább. Szóval ez inkább pálya bugnak tűnik mint manipulációnak.

és azért tűnhet úgy mintha belenyúlnának a játékba, mert csak akkor jön elő a hiba, ha nagyon gyors vagy és emiatt hatalmasat is ugratsz, egyébként meg ha lassabban hajtasz fel gond nélkül áthaladsz az akadályokon.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.10.08. 16:48:57

Mondjuk arra pont van is egy kitüntetés 😊

Savaran
Szigorúan komoly teljesítményhez kötve, pl egyedül nyerd meg a csatát 5 ellenséggel szemben stb

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Savaran
Igen az egész egy vicc, lenne inkább nemzetekhez kötődő kitüntetés, szovjetúnió hőse több osztályban, vaskereszt, lovagkereszt, bíborszív amcsiknál stb stb.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

joe662
Hát egészen furcsa az biztos.2-3 kört mentem,de csak botanikust játszottam,gyönyörködtem a tájban,és a tankokban<#wow2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

pointer4

Nekem már volt olyan csatám, amikor nem kaptam semmit 😄
Hát ezek az új medálok egészen nevetségek. Lassan már azért is jár hogy belépsz a csatába. Ma is minden csatában kaptam min. 3 kitüntetést.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

A ugratásos részt én is tapasztallatm, egyszerűen megakad valamiben a tank...
Savaran
Majd egy éve ruháztam be egy erőműre, azelőtt full minimumon 12-18 fps-el játszottam, jobb napokon akár 20 ra is felment <#nevetes1> azóta max beállítás környékén olyan 50-60, hirtelen fura volt hogy minden olyan gyorsan történik és 5x annyit tudok sebezni, azóta tornázom fel folyamatosan magam.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2014.10.08. 16:07:24

Azért írtam mosolykával hogy KONTEO te IQ bajnok. <#vigyor0>

A ping csokkenes nekem is feltunt mikor uj cuccokat vettem a gepbe(a haz maradt), de akkor nem az elhasznalodott usb portok miatt van hanem a hadver miatt.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

joe662
Lehet igazad lesz<#eplus2>
Fhd minden maxon,90-95fps,és a 160as pingböl is 55-60 lett<#wilting> mondjuk azt sejtettem,hogy a másik gépen már odavoltak az usb-portok.
Most már csak meg kéne tanulnom játszani is<#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Jó most feljegyeztem hogy idióta vagyok, akkor megyek mausbattle, meg a hasonló tezsvírek közé...
Roger6
Tudom, ezt most nehéz lesz elfogadnod, ülj le. Pszicho duma. Azok az emberek, akik nap mint nap itt őrjöngenek, azoknak általában a WR-ük jóval 50% fölött van. Mégis azt olvasom naponta, hogy milyen szarok a csapattársak, az artyk barmok, pattannak mindenhonnan stb. Mégis 3000-es WN8-at produkálnak, és 55% fölöttk a WR-ük. Na ez a pszicho öreg, amikor csak azt jegyzed meg, amikor valami nem jön össze. Akár hiszed, akár nem, ez így van. Őszintén szólva magasról szarok rá, hogy elhiszed vagy nem , mert akkor is így van, ha elkezdesz hőbörögni az idiótaságaid miatt, akkor is.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ezzel a pszicho bullshittel nekem ne jöjjön senki, a rossz tapasztalat miatt sose lövök lövepahzsot mert megakad a lövés...
Roger6
Mert csak a rosszra emlékszel, azért. Idézet előbbről: "u.i.: a rosszat mindig jobban átéljük,"

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Valaki árulja már el hogy az miért van hogy ha én találok el egy t25/2 lövegpajzsot ajkor az no dmg crit de az enyémet messziről egy e 25 is átlövi...
Mielőtt olyan nagyon megörülnél magadnak az LTB-nél 3300 a 2. helyezettnél meg 6300 járműreve van számolva, közel 2x nagyobb a minta. A T54S pedig 600. Ezek aztán megbízható adatok így ebben a formában...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.10.08. 13:28:25

új tankok winrateje (FTR)

Hogy megmondtam tegnap. Hogy érzésre az LTTB a legjobb az új lightok közül. Én megmondtam 😉
Sunsetjoy
Ez ugyanez, mint a sima kis ugratóknál a pálya közben, ha le van ragasztózva a gázgomb szarul jöhet ki a lépés. Nagy ugratóknál is elveszem a gázról az ujjam amikor levegőben van, és leérkezés után nyomok rá. Részben mintha a löveg állása is számított volna olykor-olykor.
De hogy ugyanazzal az ívvel, ugyanonnan ugorj pixelre pontosan, ugyanakkora sebességgel?
Én meg azt 'vettem észre' hogy ha rallyban egyedül (nem szakaszban) 6-7 win jött zsinórban, sima randomon szopatott- és fordítva.

u.i.: a rosszat mindig jobban átéljük, ami ráadásul fokozódik is (a baj csőstül jön) idővel.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Azt vajon honnan tudom meg, hogy miért van minden csatában egy baromállat csapattárs aki engem lő..? Már többet keresek kompenzációból mint rendesen..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Roger6
Komolyan el kell gondolkodnom, hogy továbbra is olvasni akarom-e a hasonló beképzelt idiótaságokat... Lehet -favolnom kéne a topicot egy időre.

Csinál ez megmagyarázhatatlan baromságokat.

Figyelem KONTEO jön. <#vigyor0>

Sokszor van, hogy ugratásnál a leérkezéskor mintha egy láthatatlan betoncöveknek ütközne, dob egyet a tankon, megpördül és veszít egy csomó időt.
Máskor ugyanott ugyan azzal az ugrási ívvel simán érkezik, és robog tovább.
Valószínűleg itt is balanszolva van a nyerési arány, és ha egy olyan csapatban kerülsz az élre, amelyik vesztésre van éppen állítva, akkor beadja ezeket a fantom akadályokat, hogy rontsa az esélyeidet.

Vagy a célkörben a visszalövés. Ha nyertesre áll a flag, akkor minden lövésed lerontja az ellenfél cap pozícióját, ha vesztesre, akkor hiába lősz, úgyis az ellenfél foglalása érvényesül.

Még jó, hogy ez az arány 50% körülire van állítva, így ha kellően türelmes vagy mindenképpen összejön a küldi. Még akkor is, ha a nyerőre állított csapatból csak ketten futnak be három ellen.

KONTEO off.

Menni kell ész nélkül, és idővel meglesz a küldi bármit csinálsz.

Tono34
Óóóó... ej de figyelmetlenül olvastam. Köszi.

(EU price is not set yet) Ebből következtethetően igen.
voivod32
Pfffejjj, szerencsére mindjárt mennem kell dolgozni, mert már ég a gyomrom a sok idióta gyökértől...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Tono34

4 győzelemig síma volt, utána pz4, hát 6 bukta, összesben legalul voltam. Ennek ellenére többször is első 3-ban voltam,, kaptam a *1.5-öt buktára, mehetnek a picsába ezek. A 7. lett meg, ott meg 1 lövéssel szedett ki az ágyú, épp elmozogva, természetesen a lámpa villanásának pillanatában. Remek duplázó, ahogy azt már megszokhattuk. Hát hogyne.
Sajna a reggeli sport nem számít az ötbe. 😞
Tono34
Este szoktam játszani, ekkor van időm. Egyébként 11 körül már sok pistike megy aludni.

Sunsetjoy
1/7 körüli a mérleg most reggel már...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tono34
TOG-os misszió hála az égnek remélem az 5 győzelemért nem kell több órát játszani majd. KV220 motor izzít 😊