418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nike02156
    Helo
    Nekem megnyitja a megát és annyit ir hogy megkezdés szoval ilyenkor mit csináljak?
  • Forolto
    akkor talán most megéri venni egy ilyen pörköltet.:P
  • Sunsetjoy
    Újra akarják formálni (megpróbálják) a WoWp-t :)

pl. "What we would see is a brief burst of players coming over to earn Premium/Gold, and then leaving after the event." - a közös kassza, ugye:)
  • ilsalon
    Az SP-t eddig sem nagyon lőtték át ott, ezután meg még királyabb lesz. Csak már epilepsziásnak néznek mindig, amikor ide-oda mozgatom a tornyot, hogy ne találják el a kupakot. :-)
  • nike02156
    Nagyon szépen köszönöm
  • Sunsetjoy
    Itt vannak magyar szinkronok: modok
  • Tono34
    Hm.
    - it’s possible that the frontal hull armor of the Super Pershing is currently incorrect and will be changed (buffed, better angle) when the model is reworked to HD (possibly in 9.7)
    - E-25 will not have its size changed

FTR
  • suba53
    Ez az LT-15 küldetés már teljesen kiborít.

6 könnyű tankot váltok folyamatosan, hátha egyszer bead egy normális pályát, de érdekes módon az a két-három pálya, amin eséllyel lehetne megcsinálni egyszerűen eltűnik ha light-al megyek.
    Tegnap már fásultan azt a "taktikát" csináltam, hogy játék indít, pálya neve meglát, majd mivel ismét esélytelen pálya berohanás középre, gyors halál, majd fél perc múlva következő. Ezt csináltam egész este, de esélyes pálya sehol.

A WG teljesen tönkreteszi a játékot az ilyen irányított szopatásával. Mert a csapattársaknak sem jó, ha én megöletem magam az első fél percben, de nem érdekel. És a statisztikát is leszarom, mert az most zuhanhat rendesen.
  • Zegi Norbi HUN
    Grat :) Ez a tank amúgy állati jónak tűnik, fent van a kívánságlistámon :) Tanknumbers.com-on néztem, hogy ennek van a legjobb álcája is, legjobb tűzgyorsaság, na meg "varázspáncél" van az oldalán :D
  • nike02156
    Helosztok
    9.6 magyar szinkronhoz tutdok küldeni?
  • R3nton
    Ha scoutolsz, akkor az egy zászlós modot kapcsold ki! És a támadó modot kapcsold be! Az egyzászlósban nem nagyon van olyan pálya, amit lehetne normálisan scoutolni, talán csak az erlenberg, de az se a legjobb, mert beállnak foglalni. Viszont a támadás módban vannak nagyon jól spotolható mapok. Karelia támadás, ha támadtok, fel a dombra, ki kell szedni, ami középre jön, utána be a bázisuk alá.
  • madmanic
    gyűlöllek....

Két hét alatt egyszer rakott malinovkára, persze egy zászlós, naná, hogy debil lemmingekkel....

Hiába mentünk szakaszban, időm se volt spotolni, már vége volt....
    Utoljára szerkesztette: madmanic, 2015.02.24. 08:26:43
  • DasIsFuck
    Nekünk ma 60 sebzésen múlott és még a másodlagos is meglett volna, bár én kúrtam el, mert túl sokat lövöldöztem...

bár az továbbra is faszság, hogy a wn8 számláló könnyű tankoknál a spot sebzést nem normális sebzés szintjén kezeli, vérvörös wn8-al zártam miközbe 8/8-at nyertem az aufk párduccal és ha spot+normál sebzést nézem bőven megvolt az szint ami jó egy 7-es light-tól.
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.24. 00:54:02
  • Negritis
    jah :D mondjuk az ilyen meccsek után merül fel bennem hogy most hogy ki van fejlesztve a t-34-2 lehet mégse kéne megválni a kicsikétől :D
  • joe662
    Neked legalább nem 0-15 lett
  • Negritis
    t-34-1 ilyen meccsek után megy el az életkedvem és szarok bele a következő meccsbe
    a kanyarban kialakult a csikicsuki én meg hátulról mentem és szépen szedegettem őket, csak épp a másik oldalról meg bejöttek és foglaltak
    mondjuk az ilyen manőver csak minden második alkalommal hatásos :D
  • joe662
    El sem hiszem hogy meglett,amennyit szívtam ezzel
  • haflac
    8 vereség 2 győzelem,érdekes random
  • R3nton

Ez nem volt rossz :D
  • Mnemomic
    nem.
  • Pongyi
    Hali. Szerintetek milyen lesz a WoT 20 év múlva? Fogunk még vele játszani?
  • haflac
    detto,manipulált fos
  • Mnemomic
    ma is szopat ez a szerencsejáték. csinálhatok én akármit akkor is csak vesztes csaták sorban.
  • Angelus1991ster
    2-3-4-5 lövés a Halálcsillaggal és meg is van:D
  • Negritis
    lehet én tudom rosszul, de nekem ezzel a küldivel nem sok gondom volt
    egy prohorovka elég hozzá
  • haflac
    ÁÁ nem nerfelik a prémium td-ket,csak a su 100y valami rejtélyes oknál fogva,hirtelen alig talál el valamit.
  • Angelus1991ster
    Akkor Wotinfo-s résznél rosszul lehet megírva.
  • Negritis
    T28hoz csak a 40%os szakasz küldi hiányzik, a többit megcsináltam JGtigerrel, de a láthatatlan dologra nem emlékszem pontosan
  • R3nton
    hogy a picsába, csináljátok ti ezeket WT-vel. Én ha berakom a csatába már akkor látnak vele kb, mikor még a visszaszámlálás van :D Mondjuk attól függetlenül piszok jó cucc, csak éppen nem merek vele nyílt terepre állni... :D
  • Angelus1991ster
    Vagyis akkor ha sebzek látatlanul pl. 1950-et és felderítenek, akkor még egy lövést kell látatlanul bevinnem a 2000 sebzéshez. És nem kell újra vesződnöm, az egésszel.
    Mert Stug IV-nél az 1k sebzés egyszerű volt.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.23. 22:32:12
  • Negritis
    elvileg az számít hogy a lövés pillanatában látnak-e vagy sem
    szóval lősz párat spotolnak, eltűnsz és lőhetsz megint

"elvileg"
  • Angelus1991ster
    Gondolom, a látatlanban való sebzést újrakezdi ha megláttnak.
  • Maala
    Lol... Amikor az ember Mines encounterben megcsinálja WT-vel T-55A-ért a TD-10es missiont... 3k dmg anélkül, hogy épp spotolva lennél. :D
  • foxbat88fx
    mit kell itt nézni? :DDD
  • R3nton
    lol
  • Angelus1991ster
    Csak egy átlagos török játékos. Franciák ugyanilyenek. Na meg a romulánok is.
  • Angelus1991ster
    Egy ideje már replay-eken tesztelem én is módokat.
  • Kubukli
    Jumurdzsák rátalált az amulettre!
  • tankorti
    Tessék, itt van a saját beállításaimmal a MultiHitLog:
    http://www.filedropper.com/multihitlog-201
    Pozicionálnod is tudod, sajat.json fájlban az "x": 400 értékét változtatod ezzel jobbra-ballra tolódik, "y": 1 az értékét változtatod ezzel fel-le tolódik, ezt ki kell tapasztalni nálad melyik érték jó, érdemes egy replayon próbálgatni.
    Több config fájl található, amelyeknek a fájlkiterjesztésük .json, ki lehet próbálni éppen melyik tetszik, jó neked.
    Config_File_Chooser.xml fájlban lehet hivatkozni rájuk pl. sajat.json:
    <ConfigFileName>sajat.json</ConfigFileName>
    Mindenekelőtt készíts biztonsági másolatot res_mods mappáról!
  • Sunsetjoy
    Abban a sok Panzer variánsban, meg a néhány Sherman variánsban szerintem fel se tűnik nekik, hogy itt valami egyedi futkározik. A Hydro esetében feltűnő a név, az M6A2E1 meg ahogy kinéz, már egy jelenség :D