World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Habár ha azt nézzük, a medes küldit most is meg lehetett bottal csinálni. 😄
Szerk: Amúgy IS-6ból is emlékeim szerint olyan 14k lett az event miatt, nem?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.08. 20:28:09
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
felreertes ne essek, nem vartam h mindenkhez csak ugy utanavagjak. de ez az eredmenybol is latszik, kicsite rosre sikeredett.
a neve oteletes. a kihivas nulla. a tank kepessegei is 😊
szerintem most evvel lehet vagy 6k 😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.08. 20:05:37
A TOG event meg most azért van, mert a pórnép sírt, hogy ez kurva nehéz volt (mármint a szeptemberi). És vicces a neve is, tisztára win-win.
3000 KV-220, akkor 3x annyi, amennyire a múltkor tippeltem. -.- Már csak azt kellene tudni, hogy mennyi van a szerveren. 😛
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
- on EU server, the results of the Type 62/KV-220 missions were: cca 15000 new Type 62′s and less than 3000 new KV-220′s
kár, hogy már nincs ez az orosz cucc hogy elküldöd a replayt és felteszik youtube-ra 😞((
nagyon rég mentem ilyen izgalmas kört a játékban
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.10.08. 19:29:04
Trance&Friends nothing more..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
+50% marketing bs
<#wilting>#wilting>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ez nekünk jót vagy rosszat jelent?<#banplz>#banplz>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Valóban, ha túl gyorsan mész, megakadsz, ilyen egyszerű. Egy szimpla bug. Orvosolható, ha fékezel, vagy elengeded a gázt ezek előtt a pontok előtt, vagy még jobb, ha pl. az alsó 2 bukkanónál egyszerűen kimész a pálya szélére. Ami egyébként gyorsabb is. Ugyanilyen bug, amikor az alagútban a 2 oszlophalom találkozásának csapódsz nagy sebességgel, és egész egyszerűen belebugolsz a feljáróba, max befele tudsz menni, mint ahogy Himmels encounter házba, vagy Westfield északi kezdő házba szoktak az RNG videókba beszaladni.
Nálam akkor jön elő ha nagy sebességgel hajtok fel a rámpákra és ha az ugratás végén a lejtő közepére/végére érkezek akkor megakadok valami láthatatlan falban és gyakorlatilag függőlegesen az orrára állítja a tankot és jó pár másodpercet buksz mire visszaereszkedik a csafi segge a földre és mehetsz tovább. Szóval ez inkább pálya bugnak tűnik mint manipulációnak.
és azért tűnhet úgy mintha belenyúlnának a játékba, mert csak akkor jön elő a hiba, ha nagyon gyors vagy és emiatt hatalmasat is ugratsz, egyébként meg ha lassabban hajtasz fel gond nélkül áthaladsz az akadályokon.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.10.08. 16:48:57
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2014.10.08. 16:07:24
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Fhd minden maxon,90-95fps,és a 160as pingböl is 55-60 lett<#wilting>#wilting> mondjuk azt sejtettem,hogy a másik gépen már odavoltak az usb-portok.
Most már csak meg kéne tanulnom játszani is<#banplz>#banplz>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.10.08. 13:28:25
Hogy megmondtam tegnap. Hogy érzésre az LTTB a legjobb az új lightok közül. Én megmondtam 😉
De hogy ugyanazzal az ívvel, ugyanonnan ugorj pixelre pontosan, ugyanakkora sebességgel?
Én meg azt 'vettem észre' hogy ha rallyban egyedül (nem szakaszban) 6-7 win jött zsinórban, sima randomon szopatott- és fordítva.
u.i.: a rosszat mindig jobban átéljük, ami ráadásul fokozódik is (a baj csőstül jön) idővel.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Figyelem KONTEO jön. <#vigyor0>#vigyor0>
Sokszor van, hogy ugratásnál a leérkezéskor mintha egy láthatatlan betoncöveknek ütközne, dob egyet a tankon, megpördül és veszít egy csomó időt.
Máskor ugyanott ugyan azzal az ugrási ívvel simán érkezik, és robog tovább.
Valószínűleg itt is balanszolva van a nyerési arány, és ha egy olyan csapatban kerülsz az élre, amelyik vesztésre van éppen állítva, akkor beadja ezeket a fantom akadályokat, hogy rontsa az esélyeidet.
Vagy a célkörben a visszalövés. Ha nyertesre áll a flag, akkor minden lövésed lerontja az ellenfél cap pozícióját, ha vesztesre, akkor hiába lősz, úgyis az ellenfél foglalása érvényesül.
Még jó, hogy ez az arány 50% körülire van állítva, így ha kellően türelmes vagy mindenképpen összejön a küldi. Még akkor is, ha a nyerőre állított csapatból csak ketten futnak be három ellen.
KONTEO off.
Menni kell ész nélkül, és idővel meglesz a küldi bármit csinálsz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...