418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nike02156 #347716 Helo
Nekem megnyitja a megát és annyit ir hogy megkezdés szoval ilyenkor mit csináljak? -
#347715 akkor talán most megéri venni egy ilyen pörköltet.:P -
#347714 Újra akarják formálni (megpróbálják) a WoWp-t :)
pl. "What we would see is a brief burst of players coming over to earn Premium/Gold, and then leaving after the event." - a közös kassza, ugye:) -
ilsalon #347713 Az SP-t eddig sem nagyon lőtték át ott, ezután meg még királyabb lesz. Csak már epilepsziásnak néznek mindig, amikor ide-oda mozgatom a tornyot, hogy ne találják el a kupakot. :-) -
nike02156 #347712 Nagyon szépen köszönöm -
#347711 Itt vannak magyar szinkronok: modok -
#347710 Hm.
- it’s possible that the frontal hull armor of the Super Pershing is currently incorrect and will be changed (buffed, better angle) when the model is reworked to HD (possibly in 9.7)
- E-25 will not have its size changed
FTR -
suba53 #347709 Ez az LT-15 küldetés már teljesen kiborít.
6 könnyű tankot váltok folyamatosan, hátha egyszer bead egy normális pályát, de érdekes módon az a két-három pálya, amin eséllyel lehetne megcsinálni egyszerűen eltűnik ha light-al megyek.
Tegnap már fásultan azt a "taktikát" csináltam, hogy játék indít, pálya neve meglát, majd mivel ismét esélytelen pálya berohanás középre, gyors halál, majd fél perc múlva következő. Ezt csináltam egész este, de esélyes pálya sehol.
A WG teljesen tönkreteszi a játékot az ilyen irányított szopatásával. Mert a csapattársaknak sem jó, ha én megöletem magam az első fél percben, de nem érdekel. És a statisztikát is leszarom, mert az most zuhanhat rendesen.
-
#347708 Grat :) Ez a tank amúgy állati jónak tűnik, fent van a kívánságlistámon :) Tanknumbers.com-on néztem, hogy ennek van a legjobb álcája is, legjobb tűzgyorsaság, na meg "varázspáncél" van az oldalán :D -
nike02156 #347707 Helosztok
9.6 magyar szinkronhoz tutdok küldeni? -
R3nton #347706 Ha scoutolsz, akkor az egy zászlós modot kapcsold ki! És a támadó modot kapcsold be! Az egyzászlósban nem nagyon van olyan pálya, amit lehetne normálisan scoutolni, talán csak az erlenberg, de az se a legjobb, mert beállnak foglalni. Viszont a támadás módban vannak nagyon jól spotolható mapok. Karelia támadás, ha támadtok, fel a dombra, ki kell szedni, ami középre jön, utána be a bázisuk alá. -
madmanic #347705 gyűlöllek....
Két hét alatt egyszer rakott malinovkára, persze egy zászlós, naná, hogy debil lemmingekkel....
Hiába mentünk szakaszban, időm se volt spotolni, már vége volt....
Utoljára szerkesztette: madmanic, 2015.02.24. 08:26:43 -
#347704 Nekünk ma 60 sebzésen múlott és még a másodlagos is meglett volna, bár én kúrtam el, mert túl sokat lövöldöztem...
bár az továbbra is faszság, hogy a wn8 számláló könnyű tankoknál a spot sebzést nem normális sebzés szintjén kezeli, vérvörös wn8-al zártam miközbe 8/8-at nyertem az aufk párduccal és ha spot+normál sebzést nézem bőven megvolt az szint ami jó egy 7-es light-tól.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.24. 00:54:02 -
Negritis #347703 jah :D mondjuk az ilyen meccsek után merül fel bennem hogy most hogy ki van fejlesztve a t-34-2 lehet mégse kéne megválni a kicsikétől :D -
#347702 Neked legalább nem 0-15 lett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #347701 t-34-1 ilyen meccsek után megy el az életkedvem és szarok bele a következő meccsbe
a kanyarban kialakult a csikicsuki én meg hátulról mentem és szépen szedegettem őket, csak épp a másik oldalról meg bejöttek és foglaltak
mondjuk az ilyen manőver csak minden második alkalommal hatásos :D -
#347700 El sem hiszem hogy meglett,amennyit szívtam ezzel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
haflac #347699 8 vereség 2 győzelem,érdekes random -
R3nton #347698
Ez nem volt rossz :D -
#347697 nem. -
Pongyi #347696 Hali. Szerintetek milyen lesz a WoT 20 év múlva? Fogunk még vele játszani? -
haflac #347695 detto,manipulált fos -
#347694 ma is szopat ez a szerencsejáték. csinálhatok én akármit akkor is csak vesztes csaták sorban. -
Angelus1991ster #347693 2-3-4-5 lövés a Halálcsillaggal és meg is van:D -
Negritis #347692 lehet én tudom rosszul, de nekem ezzel a küldivel nem sok gondom volt
egy prohorovka elég hozzá -
haflac #347691 ÁÁ nem nerfelik a prémium td-ket,csak a su 100y valami rejtélyes oknál fogva,hirtelen alig talál el valamit. -
Angelus1991ster #347690 Akkor Wotinfo-s résznél rosszul lehet megírva. -
Negritis #347689 T28hoz csak a 40%os szakasz küldi hiányzik, a többit megcsináltam JGtigerrel, de a láthatatlan dologra nem emlékszem pontosan -
R3nton #347688 hogy a picsába, csináljátok ti ezeket WT-vel. Én ha berakom a csatába már akkor látnak vele kb, mikor még a visszaszámlálás van :D Mondjuk attól függetlenül piszok jó cucc, csak éppen nem merek vele nyílt terepre állni... :D -
Angelus1991ster #347687 Vagyis akkor ha sebzek látatlanul pl. 1950-et és felderítenek, akkor még egy lövést kell látatlanul bevinnem a 2000 sebzéshez. És nem kell újra vesződnöm, az egésszel.
Mert Stug IV-nél az 1k sebzés egyszerű volt.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.23. 22:32:12 -
Negritis #347686 elvileg az számít hogy a lövés pillanatában látnak-e vagy sem
szóval lősz párat spotolnak, eltűnsz és lőhetsz megint
"elvileg" -
Angelus1991ster #347685 Gondolom, a látatlanban való sebzést újrakezdi ha megláttnak. -
#347684 Lol... Amikor az ember Mines encounterben megcsinálja WT-vel T-55A-ért a TD-10es missiont... 3k dmg anélkül, hogy épp spotolva lennél. :D -
foxbat88fx #347683 mit kell itt nézni? :DDD -
R3nton #347682 lol -
Angelus1991ster #347681 Csak egy átlagos török játékos. Franciák ugyanilyenek. Na meg a romulánok is. -
Angelus1991ster #347680 Egy ideje már replay-eken tesztelem én is módokat. -
Kubukli #347679 Jumurdzsák rátalált az amulettre!
-
tankorti #347678 Tessék, itt van a saját beállításaimmal a MultiHitLog:
http://www.filedropper.com/multihitlog-201
Pozicionálnod is tudod, sajat.json fájlban az "x": 400 értékét változtatod ezzel jobbra-ballra tolódik, "y": 1 az értékét változtatod ezzel fel-le tolódik, ezt ki kell tapasztalni nálad melyik érték jó, érdemes egy replayon próbálgatni.
Több config fájl található, amelyeknek a fájlkiterjesztésük .json, ki lehet próbálni éppen melyik tetszik, jó neked.
Config_File_Chooser.xml fájlban lehet hivatkozni rájuk pl. sajat.json:
<ConfigFileName>sajat.json</ConfigFileName>
Mindenekelőtt készíts biztonsági másolatot res_mods mappáról! -
#347677 Abban a sok Panzer variánsban, meg a néhány Sherman variánsban szerintem fel se tűnik nekik, hogy itt valami egyedi futkározik. A Hydro esetében feltűnő a név, az M6A2E1 meg ahogy kinéz, már egy jelenség :D