World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Pales27
Van valakinek replay-e arról, hogy az E-50-el hogy érdemes játszani? Kicsit úgy érzem mintha egy lebutított Tiger2 lenne amit állandóan tier10-ben szopatnak. A Wot oldalán nincs egy ripléj sem az E-50-ről. YouTube-on kerestem, megnéztem Cleverland köreit, iszonyat amit bénázott, a legjobb köre valami 1300dmg volt... Úgyhogy ha valaki tud segíteni akkor megköszönném.
Hát csak kiváncsi vagyok, hogy várjak-e vagy sem. Meg a WG nagyszerű kommunikációja: nem egyértelmű hogy most akkor mi van. Egyszer azt írrjk dear tester meg blablabla örüljek nekik, meg így úgy captian...utána meg, ne, várjak még elbírálják. Na most ebből találjam ki ,hogy mit jelent? <#fejvakaras>

Azért meséltem el, mert miért nem tudnak egyértelműen fogalmazni. Ez van, így van, ez a menetrend. A kommunikációban sincsenek top-on a WG-nél.
Minek írsz nekik a farship ügyben? el kell küldeni őket a picsába.

angelus1991ster.blogspot.hu

A 2 R2-st majd gondolom előszeretettel lehet belőni.Ezzel a pontossággal kissé közelebb kell majd menni az ellenhez.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Nem mindegy? Megírod nekik azt amit kérnek (úgyse tudják leellenőrizni, hogy igaz-e amit írsz) aztán majd kiderül. 😄
Tegnap kaptam egy e-mail-t a WG-től, mi szerint adjak meg bizonyos adatokat, meg töltsek ki valami kérdő ívet és...akkor alfa teszt a Warship-ben. Ok, vissza írtak egy automatikus e-mail-t, hogy elbírálják , majd értesítenek.

Szerintetek? Most szerencsém van is bekerültem? Vagy még mit bírálnak?

Vajon, ha nem kerülök be, írnak-e egy válasz e-mailt: ne várd pubikám, nem kerültél be? Bár szerintem ha holnap se lesz válasz, akkor biztos nem bírálták el.

A WG működése és kommunikációja igen érdekes. Most nem értem, hogy bekerültem, nem kerültem, van rá esély, hogy bekerüljek...vagy most mi is történt. Zavaros az egész.
Savaran
Haha jaja 😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Úgy néz ki most már minden firkálmány bekerül a játékba. Asszem méltó ellenfele lesz az AT7/8 párosnak rusnyaság tekintetében. De legalább használhatóbb lesz a 29 km/-h sebességével (feltéve ha el is éri). Ez a 105 mm T5 is elég hányadékul néz ki, ez inkább olyan L/45-ös lövegnek tűnik, míg IRL az összes 105 mm T5 L/65-ös volt. De korrekt az átütése, én a többi T5E1 lövegnek is kb ennyit adtam volna.
Sunsetjoy
Ez a koncept olyan lövegrészt kapott így első ránézésre, mintha az m3lee egyik lövegét felhízlalták volna tankszteroiddal és ráseggelt volna egy M6-os heavy lánctalpára 😊 A segge az egyértelműen T28, azokkal a cuki fagyiskocsis ajtócskákkal 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

DasIsFuck
Nekem az ARL alap toronnyal sokkal jobban tetszik, úgy nincs olyan modern kinézete, nekem a franciák formája tetszik egészen addig amíg nem ezek a post war szarok jönnek be.
pre-war francia tankok egélszen egyediek én inkább azokat favorizálnám a sok autoloaderes copy kacat helyett.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Mint a Star Wars-os harckocsik az Empire at War-ból?

Savaran
Az ARL formai világáról a csillagok háborúja jut eszembe XD

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

JeffDunham
A bevásárlókocsi? Nem ronda az, csak semmitérő. 😊

Az ARL-re nem tudom ki írta, de a kutyaól a tetején mindent visz. 😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

minek "nekiállni"?

Játszol, aztán 15 nap múlva megkapod..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

DasIsFuck
Fura izlésetek van nem mondom😄

Arra a amcsi reward medre is azt írtátok, hogy ronda, pedig az is baromi jól néz ki...
meg írták itt az arl44-re is ami szerintem szintén baromi jól mutat.
:S

JeffDunham
Ez de randa. 😄
Ám érdemes elolvasni a hozzászólásokat is. Jót kuncogtam rajtuk. 😊)))

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

DasIsFuck
legyen 5-ös, nem kell még több op cucc a 4-es szintre..

Tog I-el mi lesz? prémium 4-esként simán elmenne. 7-800 hp, tierlimit.

Ennyi erővel az én JagdTraktor tervem is zöld utat kaphatna, tier 2-es prémium páncélvadászként.

éctesztszerveren mentem vele , nem olyan rossz tank

DasIsFuck
Ezek után azért követelem tőlük, hogy a jt-t hozzák le t8-ba...
Undorító ez a power creep

egyébként nagyon jól néz ki, csak ennek nem t7-ben a helye...

Master91
T28 Concept

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

These are garage stats, not 100 percent crew stats

Tier 7 premium TD
Hitpoints: 900
Engine: 960 hp
Weight: 70 tons
Power-to-weight: 13,71 hp/t
Maximum speed: 29 km/h
Hull traverse: 18 deg/s
Armor: 203/101/50
Gun: 105mm T5
Damage: 320/320/420
Penetration: 181/224/53
ROF: 6,74
Accuracy: 0,4
Aimtime: 2,1s
Viewrange: 370
Radiorange: 570
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.10.09. 17:19:54
Savaran
Nem tudom hogy milyen mert még nem próbáltam sok tankról gondoltam már hogy ez jó lesz, mert papíron jót mutatott, aztán kiderült televan gyengepontokkal, lásd az összes német szinte, majd a csatamezőn elválik, hogy számomra megfelelő-e

Irgalmatlan nagy, semmi páncélja nincs, bazi lassú, az artynak csemege, elbújni ne tudsz sehova, sidescrapben is szétlövik.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

DasIsFuck
olyan ágyúval hogy lehet egy tank borzalmas?
sidescrap ezerrel+ hátul kempelsz és osztod az észt.
a church 7-esnek is istentelenül jó ágyúja van 6-os szinten, ez meg még annál is jobb..(igaz a chürch 7-nek azért elég jó páncélja van)
kv220-tól biztos jobb😄
Nem túl erős tank hiába a jó páncél...(mondjuk egy excelsiornak jobb páncélja van...)

Savaran
Én nekiálltam 😊 hajt a kíváncsiság, még sosem volt prémiumtankom, mármint 3-as nál nagyobb 😊
Ha botrányos lesz eladom, pár százezer ezüstért megéri, úgyis meg kellene vennem a hetes vk-t kéne már az a fránya leo1

Ez kell a nyomorultaknak, hogy autoaim es mar robbannak is a tankok. Kivennem a gecibe a jatekbol.

Replay: 2 Blow up's,7.8k dmg,8 kills,ace tanker,excelence mark and lots of fun....

Valamiert nem jon be az oldal ha beillesztem.

Akkor igy: http://wotreplays.com/site/1222671#murovanka-gttdi-bat_chatillon_25_t
Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.10.09. 16:39:45

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

joe662
<#eljen><#eljen><#eljen>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

"Még egy ilyen és kinyírom magam, miért kell gép elé engedni a gyerekeket?" Ez azért egy komoly vélemény... 😛 Lefogadom a te kölykeid egész nap kint rohangálnak a barlang előtt és mamutokat dobálnak kavicsokkal, míg az anyus zsírkrétával rajzol a falra, hogy este majd legyen mi előtt elrázni az esőtáncot.

JeffDunham
"Mondjuk van rosszabb is."

Ja. És az pont te vagy...

Elnézést , durva voltam, és megértem, egy jó szórakozás gyereknek és szülőnek eggyaránt ez a ..... játék. Nem azt mondom, hogy az adott szülő tiltsa el a gép elől, hisz a jövőben úgyis kötelező lesz számítógépet használnia. De ez egy létező jelenség. Remélem az előtem szóló szülő azért 100-200 csatánál többet nem engedélyez.
szokásos rinya off vége:

TOG II-nek ki állt neki?(😄) és ki tartja meg?

DasIsFuck
<#merges2>
Az már tényleg durva...

Még egy ilyen és kinyírom magam, miért kell gép elé engedni a gyerekeket? Mondjuk van rosszabb is. 9 ezer csatát lejátszott egy 8-9 éves gyerek.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.09. 15:41:20

Pedig jók ezek a kitüntetések!
Kisfiam nagyon élvezi, hogy kap egy csomó medált.
Ellenben csinált egy olyat, ami nekem sem jött még össze sose, a nyerj 5 csatát sérülés nélkül - medált. Néztem, hogy ja, biztos hátul kempelgetett, de nem, 890-es WIN8-at hozott össze, meg három 2 osztályú medált (BT2-vel tolta).
Ami tekintve, hogy 10 éves, és sose játszott korábban számítógéppel, nem rossz. Bár ez lehet, hogy inkább az X-ezer csatásokat minősíti...
Gyűlölöm!!!! Megvárom a panther-t, ha belátható időn belül jön, ha nem, akkor megveszem az FCM-et karácsonykor.
Eleg volna csak a 10-es gunoktol elvenni a goldot. Semmi szukseg 300+-os penre ebben a jatekban.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Azért bárki bármit mondjon, igen jó masina ez a T34. És még mindig fenntartom, hogy ha nem kifejezetten fos mapra kerül az ember, direkt előny vele T10-ben menni. Mai két első csatám.

Érdekes, a T-44-nek gyakorlatilag ugyanannyi a penje (és annak még tárja sincs), amiatt mégsem hisztiznek folyamatosan. Nem értem, miért játszhatatlanabb mint mondjuk egy Black Prince T9-ben, hogy az ilyen Church GC szintű borzadályokat meg se említsem. Meg mondjuk úgy rémlik, pár hónapja vadul bizonygatták az FV nerf kapcsán, hogy sosem a gold ammó köré balanszolják a tankokat. Ja persze, ha aköré balanszolják, hogy két tierrel nagyobb gépeket kell átlövöldöznie (főleg egy mednek), akkor akár kezdődhet is az ingyen goldlőszer osztás.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.10.09. 14:41:50
ha már T69 a téma... mentem is vele egy karikát
ennyit arról, hogy használhatatlan tier X-ben AP-val...
persze nem váltottam meg vele a világot, de azért na!!!!
ha a globál statod nézzük, akkor az összes tanknak szar a statja....
az agyhalottak az OP tankokkal sem tudnak jobb kört menni mint egy M5 sturart-al tier X-ben....

ha egy zöld játékost nézünk, akkor szerintem elegendő a sima AP a T69-be
ha egy agyhalottat nézünk akkor még a HEAT sem elég a T69-be....

de ugye tudjuk melyik játékosból van a több, és tudjuk kiket segít a WG....
Nagyon áttételes ez a bevételnövekmény, mert aranyért lőszert szerintem kevesen vettek. A bevezetés előtt randomban azért tényleg csak hébe-hóba találkozott vele az ember. Viszont mivel a kreditet meg boldog-boldogtalan elspammeli manapság, bmi nagyobbat akar venni, befizet. Gondolom én, aztán lehet tévedek.
Savaran
valszeg mert te lila vagy sötétzöld játékos vagy az átlag piros és narancsok nemigen boldogulnak vele és a globál statot nézik szerintem, de amúgy egyetértek

Az fel sem merül bennük, hogy semmi keresnivalója a mausok között. Gold meg úgy is marad, gondolom iszonyatosan megugrott a bevételük, mióta bevezették kreditért. Pistike meg a zsebpénzét lőszervásárlásra költi, meg mellesleg szétbassza az egész játékot, az nemgond.
jaja annyira játszhatatlan a T69 gold ammo nélkül ..... 😄 (irónia)
190 csatát mentem vele, 0 db gold ammót lőttem el, még is megvan az 56%-os WR és szerintem tök élvezetes kis tankocska...
ez a tog-os küldi nehezebb mint gondoltam. 15 meccs után is csak 3 win 3800as WIN8 napi eredménnyel. Nyert csatákat példaértékűen látom elbukni, szinte könny csordul a szememből olyan megható 😄
- regarding the removal of the gold shells altogether – won’t happen: “Some of the tanks are unplayable without gold shells, for example T69 in tier 10 battles”

De hülyék...
Ja, egy batchat például messzebbre lát, de legalább olyan messze, mint egy scout, totál felesleges mellé. Az amcsi tier7-8 scoutnak viszont már elég komoly a tűzereje. A 10 lövéses tár meg a tier8-on a 152mm-es már elég komoly cuccok.
Olvasd el a camo leírását, ott láthatod hogy a könnyű tankoknak és a medeknek milyen camo bónuszaik vannak még menet közben is. Amugy meg a felderítők játékát az idióta pályákkal meg az utóbbi idők értelmetlen nerfelgetéseivel kúrták szét. Minden pálya olyan göröngyös lett, hogy alig lehet valamit meglőni. Az összes pályát kb az artiknak tervezik csak a probléma ott van, hogy a heavyk+td-k annyira le vannak nerfelve a picsbe, hogy kb mindenki meddel tolja. Azok meg elég fürgék és sokkal kisebbek mint az előbb említett 2 ág. Szóval hiába az artik 100%-os találati aránya, azért egy gyorsan mozgó medium tankot nem igazán tudnak ők sem eltalálni, emiatt az artik is kevesebben lettek a random csatákban. Szóval maradnak a scoutok akik hiába mutatják a célt a csapatnak, azok többnyire rá sem látnak a mélyedésben, takarásban vonuló piroskákra. A rengeteg medium hordának amik meg ellepték a meccseket megvan a speedjük, tűzerejük és camojuk is hogy egy az egyben ellássák a felderítő és megsemmisitő szerepet is egyben. Nekik meg aztán végképp semmi szükségük egy light tank felderítésére...