418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Userx2
    Igen. Sose lesz mausom, mert rühellem a lassú gépeket. E5 a top és már a FV sem olyan mozgékony. Ha jön 10-es angol csere visszarakom a wotot...
  • fsb1000
    HE sebzésre van képlet.
    ha átüt, akkor a névleges sebzés 100%-a +-25%
    ha nem üt át, akkor a névleges sebzés 0-50%-a páncélvastagságtól függően.
    Tehát HE-vel is a gyenge pontokat vagy vékony páncélrészeket kell lőni, kivéve pl. ha a löveget akarod kilőni.
  • R3nton
    Erre a célra még mindig Maus.
  • Userx2
    Ezzel
  • haflac
    Megint én voltam a noob,mert a csapat top sebzője lettem,meg nem figyeltem oda és véletlenül kilőttem 3 ellenfelet.Gondolom megint kaphattam pár jelentést.
  • Tarathiel2
    Siegfried Line encounter, déli kezdés, G4 ligetben ücsörögtem a dombra felmászókat spotolva. Tartottam tőle hogy nem lesz meg, mert a tier 8-9 csorda némelyike ilyen 80-90 sebzéseket tudott eregetni, de csak sikerült.
  • Sunsetjoy
    Téma volt IS-4 korábban. Ma sikerált Fiery Salient, délről indulva dombon táncikálva megcsinálni Stug HT-15 küldetést (össz. valahogy 8200-8300 ponttal).
    Valszeg mivel mindegyiknek lefelé kellett célozni (én voltam lejjebb), nehéz volt belőni a gyengepontot, pattant 2300, goldos löwe, rhm, is4, wz-132. Így csak tizes arty ütött belém AP-vel... :)

Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.02.24. 23:13:19
  • DasIsFuck
    Live oaks aktív spotolás t10-be, párduc(szépséghiba, hogy 60 híján nem volt meg:D), de szerintem úgy a legérdemesebb próbálkozni, hogy 2 10-es artival mész szakaszba, hogy biztos 10-es csatába kerülj.
    Így még akár nem kifejezetten spot mapokon is be lehet kaparni.
  • joe662
    Campinovka E7 bal bokor
  • András77
    Redshire, d6 bokor, amx1390, de bármelyik komolyabb light jó lett volna
  • Kubukli
    Ja nyílt pályát kb. minden 10.-re kapok. Retek arty-val vagy light-al meg két hete nem volt...
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.24. 22:41:01
  • Simulacrum
    Prokhorovka először passzív majd aktív scoutolás a félpályánál. Ott nagyon egyszerű, imádkozni kell, hogy beadja egyszer.
  • Kubukli
    LT-15-öt ki hogyan, mivel csinálta a Stug szinten?
  • R3nton
    Kösz! Jól jött ki a lépés most! Örülnék azért, ha minden kör ilyen lenne :D
  • kHares
    Ez játék mechanikai szempontból hogyan működne? Nem robban amint eltalál egy felületet aztán kiszámolja mennyit sebez a páncél vastagságától függően? Vagy csak ráfogjuk lag?
  • Myke28
    Le a kalappal
    Remélem 1x én is ilyen jó játékos leszek
  • Simulacrum
    Grat!
    Nekem legjobban az elején levő tanakodás tetszett: átlőjek-e a hegyen vagy inkább ne?
    Nekem ezt kellene megtanulnom nagyon, hogy bírjak a fenekemen maradni és akkor ilyen terülj-terülj asztalkám várna néha a meccsek hátralevő részében.
  • R3nton
    Köszi :D Jaja, de nem szoktam foglalkozni a megmondó emberekkel :D
  • Antimat
    Pedig hogy megmondták többen is, hogy nab vagy :)
    Bírom az ilyen okosakat.
    Grat, szép kör volt.
    Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.02.24. 20:49:48
  • yossarianHUN
    Pattantam én már HE-vel WT E-100 tornyáról, kisfiam:D
  • kHares
    HahahahahahHAAAAAAA! Visszaraktam a Sherman III-ra a derp ágyút tesztelni. E-25 szemből, első lövés: lepattan?! Második lövés 8 hp sérülés. Az oké hogy kihagytam egy csomó időt de a robbanó töltet lepattan? Meg 8 hp? Kv1-be lehet de ez elég papír, nem?
  • Kubukli
    Kösz, meglett E-100-zal a stug HT-15 de ergya volt a csapat, lost.
  • patchaou
    Azt hogy ha négy típussal is megcsinálod, akkor az ötödikkel nem kell.
  • Simulacrum
    T10-ben még az a frusztráló, hogy az ember próbál játszani, lökdösik, nem engedik rendesen mozogni és még így is odateszi a vasat a körülmények ellenére, sőt meg is csinálja a küldetést, de meccs után megnézi a statisztikát és elborzad, hogy néhányan mire képesek, pontosabban mire nem képesek T10-ben. Biztos voltam benne, hogy úgy lesz meg majd a 10 ezer elsőre, hogy vesztünk.

• Kubukli
    A 15. IM küldik másodlagos feladatainak elvégzése, vagyis a kitüntetéses eredmény az mit hoz pluszban a szimpla elsődleges küldetéshez képest?
  • R3nton
    T-55 Pool medál

Itt a válasz: baromi jó tank :D
  • kHares
    T10 frusztráló? Aranyeső frusztráló? Tudod mi igazán frusztráló? T5-ben grindelni, na az.
    Sherman 3 meg Archer, na az. Lakeville encounter, mindenki mocsár ja hogy városba kéne menni. Ja hogy archer megint t7 himmelsdorf, ja hogy megint senki nem megy hegyre, ja hogy 170 pennel is 5x lepattansz aztán nulla sebzés.

Ennek ellenére a játék maga zseniális hiszen ismét itt vagyok és addig dobom magam oda amíg nincs meg a két duplázó. Amíg így nyomjuk miért ne tehetnének meg bármit?
  • Simulacrum
    Az biztos, hogy pattintásra jobb, mint az IS-4, szóval erre a küldetésre tökéletes.
  • Sunsetjoy
    Ha keresitek a TD-ket valami misszió keretében, itt keressétek őket, ide bújtak! :D

• patchaou
    Reggel a kávé megivása előtt egy semmi extra körrel megvolt IS-7-el a t28-ht15 küldi kitüntetéssel... szóval még mindig nem értem mi a gond vele.. Ok. az ágyúja nem a legfaszább de egy átlagos körben is megpattint 3-4ezret és ennyi sebzést is összehoz ha nem egyedül megy egy oldalra.
  • Master91
    IS7re szokták mondani hogy rejtsd el a hasad-legyen kint a tornyod, és látok is benne logikát, főleg ha nincs arty

szerintem én is meg veszem és 75%osokat ültetek bele (régi orosz heavy legényeim már mediumba ülnek), azt majd az amcsi td küldis embereket ültetek bele

• técs
    E100 volt, de eladtam,visszavettem eladtam. Többet biztos nem lesz. Ha sem az is7 sem pedig az is4 nem elég jó tier10 heavy, akkor végképp nem tudom melyik lehet az a t10 bulletproof HT amit érdemes lenne megvenni.
  • DasIsFuck
    Elméletileg könnyű belőni, de a gyakorlatba az esetek 60-70%-bam a 250-es mantletbe fog menni a lövedék és nem a tetőlemezre.
    Azt meg sem említve, hogy ha jól döntöd a tankot 250 alattiátütések ellen nyílt terepen is be lehet védeni a tankot, nincs rajta olyan weaspot mint az e-100-on az oldalán overmatchelhető páncél vagy kikukucskáló csík.

Az ágyúja is nagyon szuper.
  • Master91
    patkány g.cik ezek, és a legszebb az egészbe, HOGY MEG CSINÁLHATJÁK, hihetetlen
  • darki81
    ezen a videon felsírtam :D
  • Simulacrum
    Nem szoktam T10-el játszani, de most a 10000-es küldetés miatt muszáj. Brutális milyen aranyeső megy. Sima zöld játékosok is full arannyal tolják. Ami a legmeglepőbb, a legtöbb arany a JPzE100-aktól jön. Abba vajon minek egyáltalán arany? T57-ek is full arannyal nyomják általában. Még egy piros vagy narancs játékosnál megértem, de vajon zöld játékos minek lő csak aranyat?
  • Kronos79
    Emlékszel még a nullás kritikus sebzésekre? Ott is úgy indult, hogy rajta vagyunk és javítjuk. Aztán lett belőle "working as intended".
  • Angelus1991ster
    Nem lehetetlen 100-250 ezer EU-s játékosnál ilyen geci mm-t megcsinálni. Tug IV MT-15-nél Matildával vagy Type T-34-el is sokadjára sikerült összehoznom. Pedig IM előtt sima ügy volt.
  • madmanic
    csak most vetted észre, hogy úgy kapod a mapokat és az MM et, hogy minél nehezebb legyen teljesíteni?

A lőjj ki 3 td t küldetésnél, max kettő napokig, artynál ugyanez.
  • suba53
    Erről beszéltem kicsit korábban.
    Majd figyeld meg, hogy az összes ilyen jellegű küldetés bekapcsolásakor nem lesznek meg a fizikai feltételei sem annak hogy teljesíteni tudd.
    Ezt következetesen tapasztalom. Arra még nem volt energiám, hogy megszámoljam hány hiábavaló csata után kezdenek megjelenni az ellenfélnél azok a tankok, amik egyáltalán lehetővé teszik a kiírás teljesítését.