418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Én most reggel döntöttem el, hogy kell a T49, pont az ágyúja miatt. Jól megfér majd a Ru mellett. Hihetetlen, hogy szemből sebzi a legnagyobb vasakat is. Persze azokba nem sokat, de nekem nagyon tetszik ez az ágyú, ami rárakható.
  • DasIsFuck
    De az összes előző tank kuka a stílusa miatt.
    Papíron nagyon jók,ágyúi is fantasztikusak, de 2 normális csatát nem lehet velük menni a pályák miatt.
  • lammaer
    Bulldog-T71-Amx1390 scout trió áll a garázsban, érdemes valamelyiket lecserélni a T49-re? Ki van grindelve de még nem vettem meg (nincs szabad garázshely) és nem vagyok biztos benne hogy kell nekem még egy scout...
    Azt látom hog igen érdekes ágyúkat tettek rá, de jól áll az egy scoutnak. Használható/érdekes a játékmenet vele?
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.06. 09:10:05
  • lammaer
    Bennem nem maradtak meg ennyire erossz érzések arról a vonalról.. na és a borsig professzor, az egyszerűen lenyűgöző. Nem vagyok nagy TDs, de szerintem ritka jó jószág, én a TDs küldetések jórészét azzal csináltam-csinálgatom.
  • DasIsFuck
    A waffentreger td vonal borzalom, mind nagyon jó ágyút kap, de ahogy játszani kell velük, egyszerűen nem kompatibilis a pályák 80%-ával.
    Mellé még piszok unalmas is.
    Meg teljesen a csapaton múlik, hogy hogy sikerül a csata, hiába vagy ott, nem tudsz érdembe segíteni mikor kellene.
    A borsig és a wt panzer4 az amik már a toro...forgó ágyúnak köszönhetően érdemben használhatóak univerzálisabban is.

Legyen mondjuk abbey,ensk,himmelsdorf,murovanka és akkor "have fun" a panzer Sfl-el vagy a Nashorn-al pl.
    És akkor ennek tetejében még nerfelik a td-k látótávját...
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.03.06. 00:15:12
  • DasIsFuck
    Ilyet én t6-os tankokkal tapasztaltam
    cromwell,chi-to,type 58,vk3002M

type 58-at kivéve az összeset ilyen 42,45-ös wr-el fejeztem be.
    typot aztán a végére felnyomtam valahogy 50%-ra.
    vk-n 33% 82 csatára, hagytam is a fenébe inkább.
  • DasIsFuck
    Nekem is sokáig ilyen volt, de 1-2 nap hoax platoon és már feltornásztam 54%-ra.
    Most vagyok 98 csatánál vele.

Iszonyat jó kis tank szerintem, nagyon fun köröket lehet vele játszani.
  • Gyuszopapa
    Tipikus retardmágnes szindróma,nekem is van pár ilyen járművem (például Type 58,Nashorn,).Bármit teszek bukta vele,persze nem véletlen sorban fogyatékosokat kapok csapattársnak.Főleg ilyen támogató járművek csak sajnos akiket támogatni kellene azok nincsenek toppon csak a béka segge alatt.
    Volt olyan hogy 8-as csatában nekem Type 58-al kellett kiugrasztanom az elbújva campingező T-28 és T-28 proto-t.Senki nem mert rájuk mozdulni és még mindig ott lennénk a csatában.
  • kHares
    Az fv4202-ről mik a hírek? Régen olvastam prém lesz aztán nem prém. Oké de emlékszem valami mission később könnyebb lesz ha megvan? Valami ilyesmi rémlik
  • Simulacrum
    Volt pár vereségem egymás után gondoltam megnézem, hogy is állok vele. Nem semmi winrate. Ilyen rossz semelyik másik tankommal sincs, amivel mostanában mentem, pedig jó vele a WN8-am, meg csinálom is, amit egy lighttal kell, de hihetetlen csatákat bukunk el.

• András77
    Megcsináltam, de tényleg hibás. Felspotoltam 3 artyt, HE-t töltöttem a Ru251-be és az egyikbe belelőttem, de sajnos nem szedtem le a láncát. Utána futkostam a 3 arty között legalább 1,5-2 percig, mint a mérgezett egér, meg egy tier9 wt is lövöldözött rám. Ha nem a RU-val vagyok, tuti biztos nem élem túl, olyan tűzijáték volt körülöttem és még belelőttem egyet a másik artyba, de az sem szedte a lánctalpat.

A játék végén így nézett ki, amire megkaptam kitüntetéssel: 3 arty felspotolva, 2 arty-ba én magam belelőttem, láncuk nem sérült csak az egyiknek az ammo, a harmadik artyn volt spot sebzésem. Egy t62a-n volt még spotom ezen kívül, de az elvileg nem számíthat bele, nem spg.

Érdekes, mert a kiírás alapján erre nem kaphattam volna meg, de bánja a kánya, elfogadta a szerver.

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.05. 22:56:09
  • Simulacrum
    Én úgy emlékszem direkt kilőttem mindkettőnek a láncát és úgy lett meg, de már régen csináltam. Kettőt kell úgy spotolnod, hogy mások meglövik vagy, ahogy én csináltam. Meguntam, hogy senki nem lövi, amit mutatok és akkor ez egyszerűbb volt így.

A WTe100-at nem véletlenül fogják kiszedni. Nevetséges az a tank rossz álca ide, rossz álca oda.
    Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.03.05. 22:15:40
  • András77
    Az LT-7-ben a T28HTC-nál mit kell csinálni pontosan? Egy artyt kilőttem, egy másikat sebeztem, erre nem adja meg. Azt olvastam, hogy hibás ez a küldetés, ha valaki megcsinálta, hogyan sikerült neki? Csak simán spotolni kell 2 artyt (mondjuk egy öngyilkos rohammal) és bízni benne, hogy a csapat kiszedi?
  • kHares
    Aki kitalálta a wtf auf e100-t mégis mit gondolhatott. Szeretném végre letudni a kilences duplázóimat de valamiért minden második csatában platoonban közlekednek. És persze heat only. Az hogy az arty minden alkalommal kiszed lightból amikor körülötte kőrőznék elviselem, azt hogy menet közben 1100-t üt belém az amx-be már észre se veszem de már a td-k is ilyen szarok?
  • Zegi Norbi HUN
    Átérzem a helyzeted :D Hasonló volt nekem is az object küldinél, csak nekem 4 kell. 3mat kilőttem, már volt 4200 sebzésem is, utolsónak maradt egy rhm borsig, volt 320 körüli hp-ja. Egy lövésem maradt a tárban batchat-tel, na mondom ez az megvan, belelövök, erre a totál minimumot adja a 390 átlagsebzésű ágyúval és benne hagy 23 hp-t... Teljesen nyugodt vagyok egyébként.
  • Tarathiel2
    Siemka!

Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.05. 20:40:56
  • András77
    Megcsináltam az MT-15-t, de nyerni meg túlélni esélytelen volt . Futhatok neki még egyszer.3 TD-t kell kiszednem és valami csoda folytán most normál mennyiségű TD-t kaptam ellenfélnek, azaz a fél csapat kb.
  • lexlutor
    nem tudom.
    de ha azert emelte ki a szovegben a legenyseget, mert a bug csak a legyenysegre vonatkozik, akkor kb semmi kulonosebb javulast nem varok. max 1-2 emebrrel kevesebb serul meg majd egy lovestol. ez is szamit persze, de sokat nem fog javitani a kozerzetemen.
    ha midne modulra hat a bug miatt a robbanas, az szopas. nah az tenyleg szamitana! kevesebb one-hit kill-t varnek.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.03.05. 20:08:45
  • Maala
    Nézegetve T5 körüli artykat, 90 pen átlagosnak mondható... Hol van annyi spaced armorja egy akörüli tanknak?
  • Simulacrum
    De, pontosan ezt vártam, naiv vagyok-e?
  • lexlutor
    ez tiszta sor, de en itt a forum lattam a legmagasabb tieru tankot ami gazdatlan volt, ami egy cronwell volt talan. jatekban sajat szemmemel pedig tier5ost, 30k feletti csataszamnal.

ha t10 cgc lovese beesik, akkor mar a legenyseg lesz a legkisebb problemam.
    de semmikeppen nem hatrany ha parral kevesebben dolnek ki egy lovestol az biztos. de en erre eleg keves panaszt lattam. szoval csodat nem varnek.
  • patchaou
    Csak nem azt vártad hogy majd Szergej kipipálja neked a küldit?
  • rudii
    Kicsit megkésve, de csatába indulunk! :) LIVE STREAM, Only T10
  • Simulacrum
    Igen, így van. Megírtam a supportnak képpel, replay-el. Aztán ezzel a válasszal le is zárták:

We understand you and we realize how uncomfortable the situation is for you.

The description of the secondary conditions requires only one platoon member to survive, while the server-side condition requires at least two platoon mates to survive.

This issue is going to be fixed by a change of the in-game description. We are really sorry for this inconvenient.

Thanks for understanding.
  • DasIsFuck
    Korábban volt téma a japán nehéz vonal.
    Én nem értem miért kellene azoknak olyan egyedi játékstílus?

Jelenleg is nagyjából párba lehet szedni a nemzeteket nehéz vonal szerint, hogy milyen stílusuk van.
    brit-amcsi erős torony,jó ágyúsüllyedés.
    kína-szovjet agilis,leohanós,mindenfelé döntött páncél
    francia, autolaoder,gyors,kevés páncél
    német, td üzenmódba működő,javában gyenge vagy csak nagyon elmegy kategóriás páncél.
    A japán nehéz ág mehetne párba a némettel, td üzenmódba működő gyenge vagy csak elmegy kategóriájú páncéllal és nem kellene ilyen mindent vagy semmit alapú op mechanizmusokat belerakni.
  • Maala
    Én úgy veszem ki, hogy a 2/1 és 2/2 helyett mindig 1/1-2 van (második bekezdés egyes, és kettes pontja helyett mindig első bekezdés első és - főleg - második pontja). Nyilván 45 fokos kúpnál (ha nem penel a HE) nem lehetséges, hogy az összes legénységed meghaljon, de egy tankon belülről induló, mittomén CGC arty 11m-es gömbjénél... :D

Amúgy 4 legénység kiütésének (mégha mindet el is találja a HE) akkor is 0,55 a negyediken az esélye, ami 9% kb.

10ből 10 CGCnek ez Tetszik.
  • lexlutor
    ha az eredeti angol igaz es a legenysegre dobatott (nem ertem miert a legenysegre hegyezi ki a mondatot, amikor egy belso robbanasnal az ammorack sokkal gyakoribb, minthogy mindenki meghal), akkor nem sokat fog szamitani szerintem.
    idaig sem az volt igazabol a problema, h egyszerre elhullik a legenyseg. foleg nem high tierben.

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.03.05. 19:27:31
  • Maala
    Jah, tényleg furcsa, hogy egy valós állás mellett volt még egy full-time jobja az FTR személyében, és a kettő helyett most lesz egy, amihez - mint FTR is mutatja -, ért is. Kivehetnéd a fejed a fenekedből, és örülhetnél, hogy egy másik emberi lénynek bejött az élet. Te magyar.

---

Kíváncsi leszek, milyen lesz az artynerf 9.7-ben.

"- fixed a calculation error in HE shell spaced armor penetration, when hitting the spaced armor made the client think main armor was penetrated and created an "internal explosion" effect, which could kill all the crewmembers, even though under correct circumstances, only a half od the crew would die from such an explosion"

Azaz:
    "A repesz lövedékek spaced armor találatánál előforduló hiba javítva, ugyanis, ha a lőszer spaced armort talált, eddig a kliens azt hitte, hogy az alatta lévő páncélt ütötte át a repesz, és ennek megfelelően generált egy "belső robbanási" effektet (azaz a HE lövedék a papíron leírt robbanási sugarával együtt bent robbant, és mindent elért, dobatott mentődobásokat, stb), ami akár az összes legénységi tagot is, még akkor is, ha normális körülmények közt csak a fele halt volna meg."

Paszmeg, ez kurva gáz. Kérdés, hogy ez a bug mióta volt bent a játékban. Tippre a kezdetektől. :D (csak viccelek) Persze gondolom, inkább pl. mantleteknél, volt lényeges, ahol egyből felfeküdt a spaced armor az alatta lévőre (rés nélkül).
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.05. 19:11:11
  • lammaer
    Igaz.
  • Angelus1991ster
    "Objet 244 and Steyr Waffenträger are event tanks and it's possible there will be a task to get them in your garage permanently (not as event tanks that get removed after the "fun" mode is over) (RG: As long something over the op isn't required should be ok) "
    - ezt valahogy kétlem
  • yossarianHUN
    Félig igaza van, az általad leírt metódus során ugyanis levonják a tank árát kreditben (tehát amennyiért eladtad).
  • lammaer
    Hát, 6 killért már görénykedni kell :)
  • lammaer
    Creditért NEm lehet visszavenni.
    Véletlen törlés esetén irsz egy ticketet a supportnak és életedben 1x visszaállítják neked azt a prémtankot.

részletek itt
  • lammaer
    meg +10% jön a parancsnok 100%jából mindenki másnak...
  • Zegi Norbi HUN
    Ventilátorral és BIA-val :)
  • AMDROBI
    Hogy lehet 121 %-os a legénység?
  • McFrost
    Szép dara volt, T34eket genyó módon leloptad :D
  • Tarathiel2
    Szokásuk sajna, és még le is lőnek, de persze csak akkor ha papírtankban ülsz. Egy kempelő obj140-et vagy heavyt valahogy nincs merszük osztani...
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.05. 17:46:24
  • madmanic
    Ez milyen új szokás, hogy citromsárga polak csírák már csata elején reportolgatnak, mert nem arra megyek amerre a parányi agyukban elképzelték..?
  • madmanic
    +1 :D