World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont, mert sztem most már jobban lehet az ilyen páncélozott dögökkel a csőpályákban marhulni.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ezek annyira debilek baszdmeg, beírtam, hogy podravka, erre visszaköszöntek..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Víkönd.
Utólag a többi szarnak törölném a statját és kezdhetné elölről. Meg maradna mondjuk az E-50 vagy IS-3-a. Csak ha új t8-as harckocsit akar szerezni , akkor már az alap statisztikát kéne teljesíteni.
Annyit könnyítenék a rendszeren, hogy tier 10 után nyugodtan széjjelcseszheti a statját, de amíg eljutna oda a semmirekellő , azután a jórésze jobb játékos lenne.
angelus1991ster.blogspot.hu
"Timeo Danaos et dona ferentes."
De a medveánusznyalogató orosz ezt nem fogja megtenni, mert ő ezekből a rühes nyomorékokból él, tudod?
Ha ez megvan akkor jöhet a következő lépcső a 2500-2750-3000 csata és 49%-os győzelmi arány, ha ez alatt vagy az összes nemzet tier 9-es harcjárműi blokkolva lennének és addig amíg ezen követelményt nem csinálod meg.
Ilyen alapdolgok eltüntetnék a sok szart a normál csatákból.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.17. 16:15:23
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Állat.
Damn u r a funny boy srsly 😊
Nincs több kérdésem 😄DD (gondolom ezek után azért ki fogsz próbálni 1 tankot és csak úgy veszed meg, legalább tapasztalatot nyertél, nem is keveset vele)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.10.17. 15:17:39
A másik dolog TD-kel kapcsolatban, amit már nem 1x említettek itt is (máshol is), a pályák átalakítása, konkrétan egyre kevesebb az olyan hely ahova be lehet állni és belátni 1 nagyobb területet és tűz alatt tudja az illető tartani. Én a nagy pályaátalakítások óta nem játszok td-kel (pedig kedvenc class-om), egyedüli td amivel még tudok alkalmazkodni a kialakult viszonyokhoz az a drága emil 😊
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Oké senki nem látta h ez fog következni (talán csak a jós R3nton 😄D), de pont ezért van értelme h a prém tankok porosodjanak a garázs mélyén.
Nem hiszem h zavart volna téged ha 1 slot nem üres.
"Szerintem például olyan tankot tartani a garázsban, amivel az ember az életben nem játszik, de még a látványától is hányingert kap."
Ezzel egyet is értek, míg sima tankokról van szó, pl. a44-t úgy adtam el h le is küldtem utána 2 felest örömömben. De azért 1 normálisabb szintű prémtankkal sztem kevesen járnának el így.
Amit nem értek viszont, ránéztél az adatokra és megvetted? Nem hiszem h hülye lennél, szval feltételezem kipróbáltad teszt szerón a tankot, mivel pedig nem volt tierkorlátos, gondolom jó párszor nyomtad t9 ellen teszten. Volt tehát fogalmad a képességeiről, h te mit tudsz elérni vele. Mi vitt rá akkor h mégis buy legyen a vége? Vagy egy ideig tetszett csak utána ráuntál? (t34-el ez van velem, féléve v több hozzá se nyúltam már, igaz az ingyen volt, inkább álljon porosan, mert csak 1x buffolják - bár erre 0 az esély - jó ha ott fog állni a garázsban és újra játszhatok vele)
Oké h a te pénzed, akár naponta megveheted és eladhatod újra meg újra a tankot, de akkor pedig nem értem miért zavar ha buffolják és te eladtad a tankot? 😄 Mivel nem bírsz ránézni, undorodsz tőle, gondolom buff után se mennél vele 😄
Vagy csak a keserűség beszél belőled, h lehúztál x időt és szenvedtél vele, majd mikor álmatlan éjszakák után eladtad, a megkönnyebbülést beárnyékolja ez a hír h most könnyebb lesz vele játszani? 😄
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Elmebeteg ötlet volt a wgtől az a 92 mm átütésü fegyver.
A szép az hogy kv1 minden forgatás ellenére is simán beüti arany nélkül.
Viszont nincs spaced armor oldala ez az egyetlen tényleges hátránya az IS-3al szemben.
WoT: Nishizumi77
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Nettó baromság 😄 (még nem is t2-s szutyok....nem értelek)
Megvettem a T49-et. Nekem baromira tetszik. Igaz szar vele a statom, de az felbecsülhetetlen élmény, mikor bemész valaki mögé és bumm 900 xd 😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hát persze hogy nemtom hány év után pont azután egy-két hónappal buffolják ezt a fost, hogy véreres szemmel eladtam.
Mindenképp legyen repair skill rajta meg sztem a szerszámos láda se hátrány, illetve bia, venti, rammer, szval minimalizálni kell a töltési időt, mert a gun vmi frenetikus rajta, 1v1-ben megesz bármilyen 7-s szintű tankot, sőt 8-s tankokkal is felveszi a versenyt, annyira gyorsan tölt.
Nagyon jó tank én szerettem, bár mióta egyre dombosabb és tagoltabb pályákat csinálnak, nehezebb lehet a game vele, de sztem egyik legjobb t7 tank még így is, a páncélzat/hp/gun trió miatt.
Ja még annyi h ugye a tetves nagy cupola miatt, jó ha tartod a távolságot, a pen-je megvan hozzá, a pontosság is, szval nyugodtan lehet vele snipeolgatni.