World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
Pedig sztem egyedüli játékra a T10 TD-knél nincs is jobb. Bár az FV mostanában nekem már nagyon nem adja (mióta abbahagytam, és visszajöttem, szerintem kb 3k-ra esett 4-ről az avg dmg-em 100 csata alatT), de JGe100 meg elkezdte.

Pont, mert sztem most már jobban lehet az ilyen páncélozott dögökkel a csőpályákban marhulni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Jobb játékosok?? EZEK??

Ezek annyira debilek baszdmeg, beírtam, hogy podravka, erre visszaköszöntek..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Víkönd.
Jók ezek a hülyék, én szeretem őket szívatni randomban 😄
De mégis jó lenne . Ilyen. De nincs, mert a szargaming kapzsi .
Utólag a többi szarnak törölném a statját és kezdhetné elölről. Meg maradna mondjuk az E-50 vagy IS-3-a. Csak ha új t8-as harckocsit akar szerezni , akkor már az alap statisztikát kéne teljesíteni.
Annyit könnyítenék a rendszeren, hogy tier 10 után nyugodtan széjjelcseszheti a statját, de amíg eljutna oda a semmirekellő , azután a jórésze jobb játékos lenne.

angelus1991ster.blogspot.hu

Tényleg jó lenne ezek a primitív állatokat eltüntetni legalább tier9-10-ből, de a WG számára a játék hangulata teljesen másodlagos tényező. Aki olyan hülye, hogy a legminimálisabb mértékben sem tudja a tankját kezelni, csak tolja előre és lő, ameddig az élete tart vagy egész csata alatt valahol sunyik, ezeket nem szabadna beengedni legalább a tier9-10-be.
Mardel
Persze miután megtudakolja hogy ez a villogó lámpa mire is való mert eddig soha nem látta.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Mardel
Mert a sok paradicsom aki előre rohant vagy kiment nyílt terepre lelövetni magát az majd megy a bokrok közé kempelni mihelyst felvillan a lámpa.

Az, hogy ilyenkor nem lehet játszani, mert a sok életképtelen szar elbassza az egészet megint nem érdekli.

jajj nee.. Mindjárt jön valamelyik okos és elmagyarázza, hogy akkor a jó játékosoknak mennyit kellene várni mire csatába kerül.. Mert annyira kevés van.. Ahham.. FASZT. Kikopna a selejt kb. egy hét alatt és lehetne rendesen játszani.

De a medveánusznyalogató orosz ezt nem fogja megtenni, mert ő ezekből a rühes nyomorékokból él, tudod?

Hadd válaszoljam meg egy szóval ezt a rendkívül bonyolult rejtélyt: pénz.
Miért nincsen a tech fa és a statisztika összekapcsolva? 2000-2500 csata, 0,75 ös damage arány és 48%-os győzelmi aránnyal szerezhetsz csak tier 8-as tankot.
Ha ez megvan akkor jöhet a következő lépcső a 2500-2750-3000 csata és 49%-os győzelmi arány, ha ez alatt vagy az összes nemzet tier 9-es harcjárműi blokkolva lennének és addig amíg ezen követelményt nem csinálod meg.

Ilyen alapdolgok eltüntetnék a sok szart a normál csatákból.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.17. 16:15:23

angelus1991ster.blogspot.hu

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Állat.
Jó, hát ez már abszolút mentalitásbeli kérdés. Én nem tartogatok olyasmit, amit nem használok, kész. Ha másnak attól még érték, én tiszteletben tartom, de engedtessék meg nekem, hogy úgy adjam-vegyem a dolgaimat, ahogy nekem tetszik😊
Nem, nem fogom azért leszedni a teszt klienst, hogy egy tankot próbáljak ki. Ami megtetszik megveszem, ha csalódom benne, eladom. Egyszerű, mint az egyszeregy.
Ó ha te azt tudnád h milyen módon játszottam én td-kel...😊 (vszínű azért van JT-vel 3,3k avg. dmg meg 70% WR solo-ban mert kempeltem végig és most már h helyezkedni kell...esélyem sincs 😄DDDD)
Damn u r a funny boy srsly 😊
Ergo akkor teszten nem próbáltad?! 😮
Nincs több kérdésem 😄DD (gondolom ezek után azért ki fogsz próbálni 1 tankot és csak úgy veszed meg, legalább tapasztalatot nyertél, nem is keveset vele)
Felülröl nyitott gépre. Megfizethetetlen...t. :-) Végül milyen felszerelés mellett döntöttél?

elképesztő mennyi nyomorék van ma...

Hát igen eljött az az idő amikor a Td-kel helyezkedni kell és nem kempingezni. Hála a jó istennek!

Nem rosszból, de szerintem is baromság eladni bármilyen prém tankot. Na jó, kivéve talán az ajándék t1-t2-es szemeteket, ha tényleg kell a garázshely, amúgy még azokat se.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Több fórumon olvastam róla véleményeket, meg YT videókat néztem. Ezek nem készítettek fel arra, hogy a tank 60 százaléka weak spot, 40 páncél.
miért?
Mardel
Az igazi campfeszt akkor lesz mikor bejön a rádiósra a spot lámpa.

Nem baj legalább dinamikusabbak a csaták és kevesebb a campfeszt. Lehet még azokkal azért játszani.
még nem találkoztam vele T49-ben ülve, azért kíváncsi leszek az AXE hatásra 😉 Sztem a T49 lesz az első tank, amire kihúzom azt a skillt, ami látja a modulsérüléseket, csakhogy csata közben lássam, mit vág haza a 152es <#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.10.17. 15:17:39
Igen, borsig még mindig problémás, pont neki kellett volna az igazi nerf, ehelyett minden mást jobban érintett 😊
A másik dolog TD-kel kapcsolatban, amit már nem 1x említettek itt is (máshol is), a pályák átalakítása, konkrétan egyre kevesebb az olyan hely ahova be lehet állni és belátni 1 nagyobb területet és tűz alatt tudja az illető tartani. Én a nagy pályaátalakítások óta nem játszok td-kel (pedig kedvenc class-om), egyedüli td amivel még tudok alkalmazkodni a kialakult viszonyokhoz az a drága emil 😊
A retard weekendet ünnepélyesen megnyitom..

Nekem tetszik a kis pötyögtetővel meg az FV legényeivel lehet vele gyilkolászni most meg hogy még kap egy kis hp-t jobb lesz pénznyomdának mint a 88-sal a tigrincs td! (Remélem)

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Tono34
RHM-nél mindig azt hiszem, hogy nem működik a majré lámpám mikor már majdnem nekem jönnek 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

azért csak bejött az a TD nerf, érdekes azóta lehet normálisan játszani. Igaz az RHM-re még ráférne egy jókora.
"de tartogatni tök feleslegesen a garázsban aztán tényleg semmi értelme"
Oké senki nem látta h ez fog következni (talán csak a jós R3nton 😄D), de pont ezért van értelme h a prém tankok porosodjanak a garázs mélyén.
Nem hiszem h zavart volna téged ha 1 slot nem üres.
"Szerintem például olyan tankot tartani a garázsban, amivel az ember az életben nem játszik, de még a látványától is hányingert kap."
Ezzel egyet is értek, míg sima tankokról van szó, pl. a44-t úgy adtam el h le is küldtem utána 2 felest örömömben. De azért 1 normálisabb szintű prémtankkal sztem kevesen járnának el így.
Amit nem értek viszont, ránéztél az adatokra és megvetted? Nem hiszem h hülye lennél, szval feltételezem kipróbáltad teszt szerón a tankot, mivel pedig nem volt tierkorlátos, gondolom jó párszor nyomtad t9 ellen teszten. Volt tehát fogalmad a képességeiről, h te mit tudsz elérni vele. Mi vitt rá akkor h mégis buy legyen a vége? Vagy egy ideig tetszett csak utána ráuntál? (t34-el ez van velem, féléve v több hozzá se nyúltam már, igaz az ingyen volt, inkább álljon porosan, mert csak 1x buffolják - bár erre 0 az esély - jó ha ott fog állni a garázsban és újra játszhatok vele)
Oké h a te pénzed, akár naponta megveheted és eladhatod újra meg újra a tankot, de akkor pedig nem értem miért zavar ha buffolják és te eladtad a tankot? 😄 Mivel nem bírsz ránézni, undorodsz tőle, gondolom buff után se mennél vele 😄
Vagy csak a keserűség beszél belőled, h lehúztál x időt és szenvedtél vele, majd mikor álmatlan éjszakák után eladtad, a megkönnyebbülést beárnyékolja ez a hír h most könnyebb lesz vele játszani? 😄
Tono34
Legénységet is lehet benne tartani ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Pedig megéri megtartani a prémium tankokat. Bármikor jöhet egy event, amiben kaphatsz mégegyet és ha már van ilyened a garázsban akkor egy az egyben megkapod az árát goldban...

Mardel
Én így vagyok a T14-el.

Elmebeteg ötlet volt a wgtől az a 92 mm átütésü fegyver.

A szép az hogy kv1 minden forgatás ellenére is simán beüti arany nélkül.

ximix
Igen, én is csak ezt tudom neki felróni. Meg mondjuk van egy bája D25T-vel késharcolni T10-ekkel😄 Szedtem már vele ki közelharcban AP-val IS-7-et, T110E5-öt, E-100-at... Felbecsülhetetlen érzés😄
Arról, hogy mi nettó baromság, vitatkozhatnánk. Szerintem például olyan tankot tartani a garázsban, amivel az ember az életben nem játszik, de még a látványától is hányingert kap. Ha megvettem hát megvettem, rájöttem hogy szar, az én pénzem bánja, de tartogatni tök feleslegesen a garázsban aztán tényleg semmi értelme. Főleg, hogy mikor ez történt, akkor még híre-hamva nem volt semmilyen buffnak.
mainstream IS-3nál szerintem jobb, szeptemberi tier 8 CW tournamenten is csak a 110et használtam. Nekem a gyorsabban betöltő pontosabb ágyú jobban bejön, meg nagyon szépeket lehet róla pattintani ha el van takarva az alja, IS-3at átlőni szemből nem nagy ügy de ezzel meglepően sokat lehet pattintani, egyik T110E3 is csak pislogott szerintem mikor pattant a frontomról a lövése 50 méterről.
Viszont nincs spaced armor oldala ez az egyetlen tényleges hátránya az IS-3al szemben.

WoT: Nishizumi77

Azt már ellőttem, itt nincs NA szerveres luxus😊
Nesuten
Tegyük fel lenne 1000 aranyam ,hogy megtegyem ,akkor te mit akarsz ajánlani Papának ,Picinek ,Portának ,Légiósnak és Svennek ?

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Kérd vissza creditért.
Veszel 1 prém tankot, majd eladod...😄D
Nettó baromság 😄 (még nem is t2-s szutyok....nem értelek)
Mondtam, hogy jó lesz 😉 WZ is baromi jó, meg a 113 is. Kínai heavy ág az egyik legjobb szerintem, ha meg tud békélni az ember azzal, hogy nincs negatív löveg kitéríthetőség.

Megvettem a T49-et. Nekem baromira tetszik. Igaz szar vele a statom, de az felbecsülhetetlen élmény, mikor bemész valaki mögé és bumm 900 xd 😄
Áh, bocsi, nem, már megvan az 5 győzelem, ki is léptem a játékból.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

- AT-15A premium TD now has limited MM, hitpoints buffed from 850 to 1050

Hát persze hogy nemtom hány év után pont azután egy-két hónappal buffolják ezt a fost, hogy véreres szemmel eladtam.
Szokásos.. amúgy lenne kedved szakaszhoz? Én is pont T7 gépeket húzok(nék).
Elég jól jellemzi a játékosállományt, hogy 2 napja (mióta megint elkezdtem játszani) még egyetlen szoros csatám se volt. Mindegyik totális vereség vagy totális győzelem... De inkább az előbbi... Most csak a tier 7-es tankjaimat húzom, de még ha 9-es csatába is dob be, valahogy mindig a top 3-ban végzek. És nem mindig azért, mert olyan jól játszok... egyszerűen annyira retardált, fogalmatlan és tehetségtelen emberek játszanak ezzel a játékkal, hogy t9-es tankokkal is képesek 500-on aluli sebzéssel elveszteni a csatát... Arról már nem is beszélek, amikor pár perc leforgása alatt a fél csapat elhullik. Azért nagyon kíváncsi lennék, hogy hogyan csinálják, mert ehhez már "tehetség" kell...

Lassú, de nem 1 t95 (szval el lehet vele azért jutni mindenhova, csak előre kell gondolkodni, legfőképp kinézni 1 olyan helyet és oda menni, ahonnan minél több dolgot be tudsz látni), hasznos ha úgy állsz be h a bal oldalát takarod a tanknak (és szinte csak a jobb oldala látszódik ki, a löveggel), másik fontos dolog h egyáltalán nem lő kicsiket (kiv. ha stock még a tank), de fullosan a 220 dmg az eléggé standart. Amúgy meg eszméletlen dpm-je van, szval le kell láncolni az enemy-t ha teheted és "megenni" őt.
Mindenképp legyen repair skill rajta meg sztem a szerszámos láda se hátrány, illetve bia, venti, rammer, szval minimalizálni kell a töltési időt, mert a gun vmi frenetikus rajta, 1v1-ben megesz bármilyen 7-s szintű tankot, sőt 8-s tankokkal is felveszi a versenyt, annyira gyorsan tölt.
Nagyon jó tank én szerettem, bár mióta egyre dombosabb és tagoltabb pályákat csinálnak, nehezebb lehet a game vele, de sztem egyik legjobb t7 tank még így is, a páncélzat/hp/gun trió miatt.
Ja még annyi h ugye a tetves nagy cupola miatt, jó ha tartod a távolságot, a pen-je megvan hozzá, a pontosság is, szval nyugodtan lehet vele snipeolgatni.