World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a t25/2 lövegpajzsa bekaphatja a ********!....-.-"
(mert mi van ha béna voltam és nyomtam 1 dismiss-t átképzés helyett v ilyesmi? 😄)
Amúgy azért őszinte a mosolyom, mert elvileg akk már hétfőn idegesnek kellett volna lennem mikor du. hazaértem h nem látom a t37-be a sport csöffiből átképzett legényeket 😊 De látom, sőt fejlődnek szépen.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mert ugye az alap esetet sem tudták leprogramozni normálisan, akkor majd szerinted külön figyelnek az ilyen speciális esetekre?
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.17. 12:15:04
Ugye hétfőn járt le reggel, én hajnal 3 fele raktam le a csöffi sportot, fogtam a benne levő legényeket és átképeztem a t37-embe. Azóta vígan játszok a t37-ben.
Nem is értem miért kellett várni egyáltalán vmire....😄
I want you boys to settle down, Mkay?
igen ez elmaradt : Kössz
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.17. 12:04:38
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Uninstall során az application databan tárolt dolgokat nem törli.
Nyiss egy dokumentumok vagy sajátgép ablakot majd a címsorba írd be ezt: %APPDATA% majd üss egy entert.
Ott elvileg lesz egy wargaming.net nevű könyvtár amit törölni kell.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Azt szeretném megtudni hogy hogy tudok restore default settings - et csinálni a játékban.
Mindent a gyári beállításra. Grafika, hang, célzó alap, Ellenség illetve saját tankmegjelenési ikon a tank felett meg minden gyárira állítani.
Ahányszor újrarakom mindig ugyan azok a beállítások maradnak. A regeditből is töröltem már mindent.
köszönöm előre is
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
majd vissza veszem ,ha kihúztam minden X. szintű harckocsit a Tengelyből
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.17. 09:48:03
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Csatában elért Achievement: Stark's medál
Eddig még nem is kaptam ilyet.<#vigyor5>#vigyor5>
Egyrészt a KV-1-gyel 700 csatánál tartok (igaz, fél éve nem mentem már vele), másrészt manapság a sebesség többet ér a páncélnál.
Top tankként kb bármivel le lehet gázolni a kisebbeket, viszont nagyobbak ellen a páncél már nem véd, az extra mozgékonyság viszont gyakran jól jöhet.
Ráadásul most látom, hogy a 85 mm-es löveggel gyorsabban is céloz a KV-1S. 2,5 mp alatt, a 2,9-cel szemben.
Szerintem adok neki egy esélyt, a KV-85-ből úgyis fel fog szabadulni a legénység a jelek szerint.
Nincs itt semmi varázslat.
Ugyanolyan a random mint volt. Ha az egyik piros csapat veszít, akkor az ellenfele amelyik szintén ugyan olyan piros, nyer.
És vica verza.
Csak a vesztes szériák sokkal bosszantóbbak, mint a nyerő szériák, így jobban beleég az ember tudatába, és csak azon tud szentségelni.
Ahelyett, hogy a nyerő szériáknak örvendezne. <#vigyor0>#vigyor0>
Mozgékonyabb mint a kv1, a nulla ágyúsüllyedése miatt ( ami a halálom ) a dimbes-dombos mapokon szívás, és a páncélja is messze elmarad tőle. Ha szeretsz medekkel játszani, akkor ez jobban fog tetszeni.
A kv1 keservesen lassú, de cserébe ott a páncél, amit 300 méterről szinte semmi nem üt át, közelről a kisebb tankok az oldalpáncéllal is bajban vannak, a te ágyúd viszont az elképesztően pontos, és 4 sec alatt tölt, lehet aratni. Nekem valahogy jobban bejött.
Mindkettő előnye, hogy T5 ben tele van kezdővel, akik azt sem tudják melyik a lánctalp és melyik az ágyú, és lehet aratni.. <#buck>#buck>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A RU szerverek adatai a kitiltásokról/büntetésekről, október első felére vetítve:
8.191 játékos kapott büntetést a játékon belüli feljelentések alapján
2.592 játékos lett kitiltva "árulásért" (normál csatákban és tank századokban befolyásolták a csata kimenetelét azzal, hogy valamilyen módon összeszűrték a levet az ellenféllel)
1.868 bot játékos lett kitiltva az elmúlt 2 hétben
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Lehet új t5 fun gép után kéne néznem 😊
Az50B-vel 12 talalatbol 5 pen es 738 damage. Igy persze, hogy nem lehet nyerni. Hullottunk is mint a legyek.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Pontosan ugyan ezt éreztem a napokban én is. Nagyon sokat romlott, ha eddig rossz volt most egyenlő a nullával. Napok óta gyakorlatilag csak kínlódok. Túl sok lett a retard csapat és még játék is szívat a lepattanókkal meg nullásokkal. Ha jól emlékszem soha nem volt még olyan, h 1 hét alatt 2x is a lentebb látott szánalmas napi win ratem legyen. 8-a óta 5 tizedet csökkent a globa WR-em😞 Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, h húzom a 3 light ágat és ezekkel (dagi leo, chaffee, mt-25) gyakorlatilag lehetetlen beleszólni a csaták végkimenetelébe, főleg a teljesen agyhalott paradicsomok miatt. Nem lövik a spotodat, ha lövik nem találják el, maguktól sebezni nem tudnak. Komolyan mintha a zombikkal játszanék. Esküszöm a RE2 zombijai okosabbak voltak ezeknél, sőt sértés rájuk nézve ezt az agyhalott retard csordát zombinak nevezni😄
Egyébként a képet nem a siralmasan sz@r eredményem miatt raktam be, azon nincs mit nézni😄 WR104 nem tudom láttad-e a mai listát, de gondolom igen😊 Big grat neked, ez nagyon szép teljesítmény<#eljen>#eljen> Látod még jó, h nem platoonoztunk együtt tegnap<#beka3>#beka3> Amennyire tegnap szívatott a játék, simán visszarántottalak volna a 10. helyre😄 Az a durva egyébként, h a 17 csatából kb. 7 T10-ben volt. Ott úgy ahogy ment a sebzés, de a win nem jött.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Hát ezt érdemes megnézni, Bulldog master, főleg, ahogy az elején elintéztem a T-44et 😄
Bulldog master
Ha nem lenne Togtóber , akkor 3-5 napokat hagynák ki.
Attól félek a következő prémiumtankos küldetések is ilyen több tíz napos dolgok lesznek.
Tier 10-es prémiumtankért tartós munkanélküli , családtalan embernek kell lenni.
iyeneket képzelek: Napi kihívás:
semmisíts meg 10 tankot mind a 7 nemzetből.
- vagy minden nap csinálj egy pascucci vagy top gun medált és még folytathatnám.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.16. 23:11:36
angelus1991ster.blogspot.hu
Visszajátszás: Replay
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.16. 22:35:38
Hátha neked is bejön,sok szerencsét😊
Trance&Friends nothing more..