418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#348678 Hú ha, mentem egy elég jó kört, pedig 160-as pingem volt végig :)
Replay:Replay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.03.05. 17:27:49 -
#348677 Sajna nem bírom. -
Tarathiel2 #348676 Kreditért visszaveheted ha egyszer megvolt, nem? Ha nem, akkor meg ticket a supportnak.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.05. 16:52:47 -
Negritis #348675 igen, emiatt mondom hogy macerás
valamint ha "hasonló" csapatokat akarnak akkor azért el tud húzódni 1-1 sorsolás kihaltabb időpontban főleg ha tényleg MM alapú lesz
szóval ott majd azon megy a hiszti, hogy 5 percig vártam hogy az arty 2 perc után kiszedjen (mert hiába lesz 2 arty mondjuk ugyanúgy azt fogja érezni a qQ huszár hogy csak rájuk utaznak) -
Oddball29 #348674 Nem tudom, nem kérdezősködtem erről. Én már a Stug után leálltam. -
#348673 Üdv 1 kérdés prémium tank vissza igényelhető törlés esetén ? -
lammaer #348672 Sztem is jól hangzik, kiváncsi vagyok mennyire jön össze, mennyire kell majd várni hogy össze tudjon rakni ilyen igazságos meccseket a gép.
Mondjuk a skill alapú MMnél azért odaírták hogy belső-titkos módszerük lesz (tehát nem lesz nyilvánvaló hogy ki milyen skilles), szóval lehet majd sírni hogy biztos csalt a gép ha véletlenül lesz egy 15-2-es meccs :)
-
Simulacrum #348671 És mennyire megy ez "csalás" nélkül? Mármint az orosz videóra értem, amiben egyszerre kerültek csatába a klán tagjai és egymást lőtték lepattanókkal. -
Oddball29 #348670 Már nekünk is van kettő. Kb. T-62A tempóban megy. -
Simulacrum #348669 Na úgy látom nagy klánok lilái már az EU-n is összelövöldözték maguknak az Objectet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #348668 papíron szépen hangzik, de azért nem venném készpénznek
legalábbis az MM alapú sorsolást -
técs #348667 Ha beírsz a generál chatbe, ott mindig vannak akik az IM-hez keresnek szakasz társakat. Én is így csináltam meg 3 csatából 3 küldit, pedig nem is hajtok a reard tankokért, csak gondoltam miért ne. Ég és föld a különbség a szakaszos és solo teljesítmény meg játék élmény között is. -
bekescsaba #348666 Sziasztok!
Bár tudom, hogy itt senki sem artyzik, nem jönne valaki mellém küldetést csinálni egy 6-os artyval?
Ingame nevem: Miert -
Oddball29 #348665 Azzal sztem csak trollkodik az EFE kláncsaládnál. Ettől független egy M50 Super Sherman az minden további nélkül beférne. -
yossarianHUN #348664 Az mondjuk várható, a Merkavák SS közbenjárása nélkül is elég népes családot tennének ki. -
Pares #348663 +SS saját elmondása szerint óriási rajongója Izraelnek (), szóval a csehszlovák mellett várható az izraeli tankokért való lobbizás is... -
Toweliee #348662 Köszi! -
yossarianHUN #348661 10,5. -
Toweliee #348660 A VK4502A-t melyik löveggel kell használni, 10,5 vagy 8,8? -
#348659 Valahogy úgy lehet, mint Oddball mondja, olyasmi mint amit a WG EU hivatalos honlapon 1-2 napokkal később raknak ki... content. :) Végülis az FTR-en is ezt nyomatta, számos forrásból gyúrt össze egy blogra való kontentözönt.
Nem fejlesztő-környezetben, hanem részben történelmi kutató lesz mellette vagy mi. -
yossarianHUN #348658 Ja nem, téves riasztás, közben én is elolvastam az irományukat. -
yossarianHUN #348657 Ez komoly? +/- 1 tieres MM lesz? Na máris nem vágyom annyira az AW-ba. -
#348656 Inkább reklámarc kb:D -
técs #348655 Izé, benéztem. Csak a táblázatot néztem, az alapján írtam amit írtam, csak később olvastam el, de a lényeg hogy itt a leírtak alapján nem kell 10 csatából 6-t +2 tierben szopnod. -
Angelus1991ster #348654 Megcsinálták, csak kurvalusták a WoT-ba is betenni. WoWs-ban alapból bennt van a többlöveges írányítás. -
técs #348653 Ez inkább +-1 tier így jön ki a 2 tier mm spread -
Oddball29 #348652 És az mit jelent madzsarhonban? Felelős szerkesztő? -
yossarianHUN #348651 És az pontosan mit csinál? Mert lassan kezd az a rossz érzésem lenni, hogy a végén komolyan kell vennünk Lammaer poénos megjegyzését. Nem látnék szívesen egy olyan embert az AW fejlesztői berkeiben, aki folyamatosan az artyk mellett lobbizott, és két kézzel tapsikolt a gyönyörűségtől, mikor felmerült, hogy behoznak egy 400 miliméteres tarackkal szerelt T10 artyt a játékba. Nem örülnék ha elintézné, hogy ott is ugyanilyen balanszolatlan szarok legyenek. -
#348650 AW-nél nem holmi "besegítő státusszal" szúrták ki a szemét, kontentmenedzser pozíciót kapott :) Ő is úgy lehet, mint sokan mások a versenyszférában, ahol több pénz van, oda megy. -
yossarianHUN #348649 Ez meg megint egy balanszolási rémálom lenne szerintem. A kisebb tornyok ágyúi vagy nem ütnek át semmit, és akkor használhatatlanok, vagy igen, és akkor rohadt OP lesz a tank. Arról nem is beszélve, hogy a kis tornyok mind-mind jó zsíros weakspotok lesznek, bár amennyire tudom, a tank maga is 100 mm körüli páncélzattal rendelkezik. Ebből a "egyik oldalról rohadt erős, másikról totál nulla" koncepcióból nem lehet normálisan balanszolt gépet kihozni, ahogy ezt a WT E-100 bizonyította. -
yossarianHUN #348648 Én akitől olvastam eddig AW alfa tapasztalatokat, mind azt írta, hogy ugyanúgy (egyeseknél jobban) megy, mint a WoT, mérföldekkel jobb látvány mellett. És igen, ez még alfa, ergo szinte nulla optimalizáció mellett. Ha ez az éles verziónál is igaz lesz, és igaz, hogy normálisabb lesz az arty-koncepció, engem megvettek kilóra. -
DantesHUN #348647 Naná, meglehetne csinálni, de meg is csinálják? -
Nazarov77 #348646 legutolsó amit hallottam kérdezz felelekbe, valaki kérdezte mi lesz a japán heavykben különlegesség, és erre mondta Storm hogy több lövegtorony például.
Nem lenne egy agysebészet megcsinálni, annyi lenne az egész mechanikailag mint a WTbe, összes torony nézzen oda ahol a célkereszt van, legyen egy gomb amivel kapcsolgatni lehet a lövegek között azt kész, nehogy már 2015be ne tudjanak ennyit megcsinálni és mivel itt az új konkurencia, szerintem az lenne a minimum ha belehúznának az új dolgok megvalósításába.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.03.05. 13:21:20 -
#348645 Optimalizalva van csak szar es koros az engine, a WG megtette a magaet ennyit tudnak kihozni belole. Az AW szarabbul fut na de az meg meg nincs optimalizalva :) -
DantesHUN #348644 A több lövegtorony érdekes lenne, de nem azt mondták ,hogy nem csinálják meg? -
Nazarov77 #348643 több lövegtorony használat például? És nem csak nagy tierben, hanem kisebbekbe is lesz bazi nagy tankjuk.
És pl dizájn szempontjából is értem eredetinek, sokkal különbek mint a 20. T-54 / T-34 vagy éppen 105mm L7 ágyús medium klón.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.03.05. 13:18:04 -
#348642 Ugyesen elinteztek hogy ne stronkholdozzunk tobbet, pedig olyan jol indult... -
Nazarov77 #348641 Élmény volt alfa teszten BMP-1el összefutni szemből egy T-62vel a városban, legjobb átütésű lőszere a BMP-1 76os lövegének aszem 130mm körüli HEAT volt :D
A leopard 1 frontját legalább vitte általában, az elég gyenge.
De egyáltalán nem volt frusztráló, máskor meg én lőttem ki egy T-62est hátulról szóval... -
DantesHUN #348640 Mi lesz benne az egyedi? A japán tier X egy made in japan Maus lesz, vagy nem? -
Nazarov77 #348639 Én a Japán heavy ágat várom a legjobban, az még egyedi lesz és tud újat mutatni.
Swampot meg tényleg kivehetnék és felgyújthatnák komarinnal együtt, az utóbbi legalább már ritkán van és max T8ig rak be rá, de akkor is vicc hogy 4-5x volt már újradolgozva campmarin, ahelyett hogy törölték volna, kíváncsi vagyok melyik fejlesztő származik a Komarini mocsarakból, amiért még nem vették ki :D