418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    "Apparently something good is going to happen for SEA players, from day 9 March, 2015 (Monday) to 9 May, 2015 (Saturday) they will receive a login bonus for everyday they connect and if no day is missed there will be a SU-100Y as reward! "

Lehet a wg is követi gazsiék példáját és napi bónusz tokenek lesznek 2x helyett?

Komolyra fordítva a szót, nem lenne rossz, ha egy ilyet megjátszanának EU-n is..
  • R3nton
    Hát te vagy a heavy tank fan nem? Inkább örülnél, hogy van benne egy ilyen, ilyennek kéne lennie kb egy heavy tanknak.
  • R3nton
    Grat! Én is ezzel csináltam meg ezt a küldit :D Ma meglett a 4000 sebzés HT-vel +foglalás (50b), 9000 sebzés platoonban MT, tegnap este pedig a 5000 sebzés TD-vel és 3 modulsebzés (WTE-100). Lassan, de biztosan haladok az object felé :D Itt már combosak a küldik nagyon. Mondjuk artyból meg lightból összesen kész van 3 xd.
  • Gyuszopapa
    Az a gép nem kicsit van túlbuffolva.
    Nevetséges.
  • András77
    Grat, ez nekem egy problémás küldetés lesz. Még a t28htc-nél járok. A kv220-al tudok nagyon komolyakat hárítani a hp-hoz képest (volt már 5x is egyszer), de az előírt sebzést nem bírom megcsinálni. T32-vel lehet tornyozni, ha nincs arty, de azzal is csak nagyon speciális helyzetben lehet összehozni komoly hárítást, a rekordom vele 5900, de nagyon kedvező helyzet volt, nem egyhamar fog megismétlődni. Illetve van az E75, na azzal meg lehet csinálni a 2x értéket, de szintén kell hozzá helyzet, illetve kéne a top ágyú, azzal jobban meg tudnám magam védeni. A béla frontjával lényegesen egyszerűbb lenne, csak az az ág nekem hiányzik teljesen.

Gondolkodom a maus ágon, jó lenne játszani a bélával is, de a semmiből kifejleszteni túl hosszú idő, szerintem én már nem fogok vele játszani, hanem a "kis egérrel", talán az is hasonlóan jó lesz erre a célra.
  • Sunsetjoy
    Tuti persze, mert írja is a cikk: "Zhuikov built the tank in order to take part in a competition called "Tank in Ambush," which is run by the producers of a popular computer game called World of Tanks. Last year, Zhuikov took second place in the competition, but he hopes this year's tank — built in his grandmother's backyard — will see him secure the top spot,"
  • Sunsetjoy
    Gratu! Nem véletlenül szülinapi ajándék ez neked a WG-től? :D
  • GabeE3e
    11k lepattanó 9-es VK-val, nézzétek meg a replayt,ez a tank priceless
    Replay:Replayyy

Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.03.06. 17:45:51
  • madmanic
    na a magam részéről hétvégére hanyagolom...

Sok sikert a sok agyatlan csicskához...
  • stoppos
    Tuti tankozik a csákó.
  • Lunki88
    Közben rájöttem hogy egyébként sem lett volna meg, mert nem volt elég tp-m.... :)
  • Lunki88
    Ilyenkor ne legyek ideges.
  • kHares
    "We have improved not only the game itself, but also the tools at are our disposal." Na de pár hete még a warpack pénzért vehető cheatpack-re is azt mondták hogy oké?! Tényleg a legnagyobb probléma ha egymást retardáltnak hívjuk?
  • yossarianHUN
    Jól sejtem, hogy ennél a "hívj meg egy barátot" izénél ha régóra inaktív játékost csábítasz vissza a WoT-ozáshoz, akkor ezt azelőtt kell jelenteni, hogy az illető újra elkezden játszani? Tehát ha van X ismerősöd, aki egy éve nem wotozott, de egy hete újrakezdte, akkor gondolom már késő azt mondani, hogy te invite-oltad vissza, ergo lehet nyomulni a T95E2-ért?
  • BarackHUN
    Sziasztok! Szeretném meghívni 2 unokatesóm WoT-ba, rá is mentem az Invite Friend opcióra, de azt írta hogy nem felelek meg a kritériumoknak, ha jól értem azt írja hogy novemberig kellett lennie 100 csatának? A probléma hogy januárba kezdtem el játszani csak. Nincs valami más opció hogy valami bónuszt kapjak amiért meghívom őket? Ha már úgyis regisztrálnak gondoltam legalább legyen belőle kis hasznom akár nekem is :D
  • Angelus1991ster
    2. brunette nő nem is rossz.
  • Solten
    Ujabb gyonyoru propagandavideo:

Aki nem szeretne vegigszenvedni kb ez a lenyeg: ...megbuntetjuk... blalabla.... felulvizsgaljuk.... blablabla... kosztumer serviszes Igor klikkelget boszen az egerrel... blablabla...
  • madmanic
    COD ban is volt...
  • patchaou
    Az lesz az :)
  • Tessellia
    America's Army-ban volt elsősegélyes oktatás, kezdő angolosnak nagy szívás volt.
  • patchaou
    Akkor lehet hogy az első arma volt. Arra emlékszem hogy valami elsősegély nyújtó szopatás volt benne :) A legtöbb fps kampányában van ilyen tutorial, de ugye azok is csak azoknak hasznosak akik életükben nem játszottak még hasonlóval.
  • Tarathiel2
    Arma2-ben biztos nincs, a tutorial csak egy menüpont, teljesen kihagyható. Op. Flashpointban volt az első 1-2 pálya ilyen kiképzőtábor, de csak kampányban.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.06. 12:39:33
  • patchaou
    Mondjuk egy ilyen tutorial szerintem semmit nem oldana meg. Az aki többezer csata alatt nem tanulja meg az alapokat annak egy ilyen oktatás édeskevés. Valamint ugye gondolkozni nem tud megtanítani egy ilyen, anélkül pedig max citromsárga lehet valaki.
  • Sunsetjoy
    És azokban nem látsz rendes akciót addig, amíg nem viszed végig az oktatót? Visszarugdos a lobby-ból a játék az oktatóba?
    Az szép sütemény :)
  • patchaou
    Ha jól emlékszem az armaII-ben van ilyen, plusz még egy halom multis fps-ben.
  • Sunsetjoy
    Teljes lőszerkapacitás 5%-a (lefelékerekítve) a gold lőszer, csak aranyért, nyersen meghatározott elvárt sebzés híján csakis 0 xp, vagy xplevonás. :)
  • Sunsetjoy
    Én még nem láttam olyan játékot, amiben a tutorial teljességgel kötelező, kikapcsolhatatlan, innenugyannemmésztovábbamíg-jellegű lett volna. Ha nem akartad, kikapcsoltad (még ha ilyen jellegű is volt)- hiszen pl. rakhattad már x-edszerre ugyanazt a játékot, tutorial nem kell.

Ilyen nehéz kötelező tutorialt berakni új játékosoknak olyan szintű lenne a WG szerint, mintha egy 50 centis műf*szt tolnának be első lépésben, és ahogy haladsz előre, úgy húznák ki belőled. Korrekten megfogalmazva "túl nehéz kezdeti követelményeket támasztanának a feladatok a kezdő játékosokkal szemben". Szóval büdösélet, hogy ilyen nem lesz :D

• okosszöszi26
    a WG a wot-zombikból él

az ő érdekük a wot-zombihordák becsalogatása a játékba, és rábírni őket a fizetésre
  • patchaou
    Én bevezetném a +-4 tiert, valamint a negatív xp-t. Kivenném a kredites prémiumlőszert és választható opcióvá tenném az artys csatákat.
  • Angelus1991ster
    5 tankágra vonatkozna. Ezek között oszlana el a 100 tutorial lépcső.
    Mert, ismerjük el. A mostani tutorial eléggé vérszegény.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.06. 11:33:29
  • Angelus1991ster
    "Pityeregnének, hogy a pzIV milyen op... " azt a szerencsétlen tankot még lehet nerfelni?
    KV-85 az egyik kedvence ellenfelem.
    Nem értem a wg-t miért hallgat a fattyakra. Egy harckocsi miatt se rinyáltam még , hogy kurvaop lenne. Ki kö lőni, oszt kész.

Wn8 alapú szintlépésbe belehalna a wg.
    Inkább egy rohadt nehéz többlépcsős kötelező tutorialt kéne megírni, hogy ne legyen több zombihorda.
    Sok wot-zombi miatt egy minimum 100 lépcsős tutorialt csináltatnék ami mindenkire vonatkozna. Legalább amikora kis buzi , megveszi a T-34-et, Su-122-44-et vagy bármelyik magas szintű prémiumot, addigra valami beleégne az agyába.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.06. 11:21:07
  • Simulacrum
    Az nekem meglepő, hogy én egyre kevesebb WTE100-at látok a játékban. Egyrészt régen tobzódtak annyian voltak egy-egy csatában. Jó, kapott egy nerfet, de szerintem még mindig OP. Másodsorban azért is érdekes, hogy ilyen kevés van, mert egyértelműen ezzel a legkönnyebb az egyéni küldetéseket megcsinálni a TD ágon. Ahhoz képest, hogy ugye elszaporodtak a könnyűtankok a küldetések miatt, azt vártam, hogy WT-ből is rengeteg lesz, de nem ezt tapasztalom, sőt szerintem csökken a számuk.
  • madmanic
    Azért veszik ki, mert a sok nyomorék rinyál miatta.

Ugyanúgy, mint a kv1s nél. Már kapott nerfet, egy lőszert elvettek tőle, de továbbra is rinya van...

Halkan megjegyzem, ha sávosan wn8 hoz kötnék a szintlépést, ezek a véglények soha nem találkoznának wte100 zal... IS3 mal sem nagyon...

Pityeregnének, hogy a pzIV milyen op...
  • Angelus1991ster
    Nem tudom , miért sírnak a Waffentróger E-100 miatt a wg-sek. Múltkor egy full hp-s WT E-100-at Wz-120-al majdnem kínyirtam, de jött egy hős fraghunter és "segített". Kell az tier 10-re. WG-sek meg elmehetnek a francba, hogy ennyire töketlenek, hgy behoznak tankokat és 2-3 év után kiveszik őket. Mert történelmietlenek. Ez akkor nem jutott az eszükbe?
  • lammaer
    Jó megközelítés, adok neki egy sanszot.
  • Simulacrum
    Így van, ezt ezzel nem lehet, de én pont a különböző stílusú tankokat szeretem. Annak nincs értelme nálam, hogy ugyanolyan szintű és típusú tankból legyen több. Ru más stílus, mint a T49 így nálam jól meg fognak férni egymás mellett.
    Célom, hogy minden szinten T5-től fölfelé legyen minden típusú tankból egy legalább, ezek közül pedig próbálom a legjobbakat, illetve a számomra leghasználhatóbbakat kiválasztani.
  • bornofakone
    Félreértettél, azért szutyok mert szerintem op-k :) (de kár volt ezt leírnom, mindjárt jön 1 hadsereg, aki leírja h márpedig miért nem azok stb.) :D
  • lammaer
    Mondjuk szeretem a derpeket (SU152-t is azzal használtam és a KVmon is az van :) ), nem rossz dolog az hogy csak ritkán kell kibújni a fedezékből.

Csak lightnál nagyon rászoktam arra hogy kirontok a célpontra, jobb klikk aztán csak a vezetéssel törődök miközben spammolom a bal gombot :)
  • lammaer
    Tegnap előtt nem röhögött a túloldali IS7 meg Waffentrager E100 amikor lehoztam ellenük az autoloaderes szutyokal egy meccset :)
  • bornofakone
    Minden autoloaderes szutyok nevetséges :)