World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Gold ammo most már vásárolható ...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mert kéne nekem is, de amíg nincs annyi free xp-m, egyszerűen nem merek belevágni. Szívok épp eleget a stock WZ-111-gyel is, és sok lenne az idegeimnek mellé még egy másik 200-akat puttyogó 9-es heavy is...
Fejtsd már ki nekem legyél olyan tündibündi, mi a herém különbség, ha egyedül szopsz 2 perc alatt 9-0 ra, vagy van melletted platoontárs aki szintén veled cumizza a tanzániai harcifaszt? NYertek? Nem. Több az xp vagy a kredit? Minimálisan. Élvezitek? Nem.
Egyetlen előnye, hogy ts en ki tudjátok magatokat sírni, nem kell ide jönni az sg re "rinyálni", mert itt még azt is a fejetekhez vágják, hogy ostoba stathuszárok vagytok..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Centurion 7/1 nagy lövegével egy kb 300 m-re lévő M103 kupoláját akartam lőni(nyilván a többi takarásaban volt)
3 lövés fölé, egy lövés "leesett" , az ötödik lepattant, és a hatodikkal sikerült végre kilőni.
Én is azt hittem, hogy milyen pontosak az angol lövegek, de sokszor cserbenhagynak.
Nem rég lett meg a Conq-ra a top gun. Ez minden csak nem pontos. Elég csak megnézni a képet. Nem az a gond, h kevés a találat, hanem a pen/sebzés. Egy tonna nullást lőttem, mert nem odament a lövedék, ahova céloztam. Ezzel a 400-as alfájú a löveggel, 13-ból 2693 dmg. Hát gratulálok!

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Meg is érdemli a szopást aki azt használja.
wot nick: PsychoTrooper
Csata: Highway
Jármű: Indien-Panzer
Szerzett tapasztalat: 1 164
Szerzett kredit: 33 343
Csatában elért Achievement: 1 Kiválóság jele, Kiváló sofőr jelvény: "3. osztály"
És hogy ez miért bosszantó? Mert 88 csata után még mindig csak 38% a winrate-em vele.
Az átlag sebzésem nagyobb mint a tank HP-ja, a kapott XP átlag 690.
Lehet hogy nem a legjobb értékek, de úgy gondolom rajtam nem múlt, hogy ilyen szar a WR.
Nagyon bosszantó tud lenni, hogy minden egyes csatában az 5. percben már nincs csapatom.
Sajna csak remélni tudom hogy ez változik, addig is újra és újra bannoltatom magam a WG chat-ről egy-egy retardált csapatos meccs után 😊
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.17. 21:14:48
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Saor Alba
T-29, T-34, ISU, IS8 mind ment a pihentetőbe, már csak E-25-el rohangálok én is, mert a behemótokkal képtelenség játszani.
Na meg van a CHi-Ri -re is a Vörös Bárd
visszajátszás nincs
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.17. 20:38:20
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
WoT-ot tényleg nem fejlesztik. Játékosállomány is megromlott. togtóber miatt lépk fel eggyáltalán, de az az 5 win kétszer nehezebb mint a togtóber előtt.
angelus1991ster.blogspot.hu
De nem, mert akkor nem lenne mi miatt rinyálni, hisz hiába lenne melletted sok piroska, jönnének a winek. És hát erről szól az egész nem? A rinyáról, hogy figyeljenek az ostoba kis stathuszár fejedre.
csak ugye elözző gép nem nagyon bírta....
wot után furcsa, hogy itt nem egy kis szar mapon kell szenvedned 29 idiótával 😊
és ha meghalsz hozhatsz másik tankot 😄
wot-ot most úgy is pihentetem, csak a napi 5 wint tolom le TOG miatt
itt van rendes video: KATT
Nem értem a WG-sek miért nem fejlesztik a gamet....
csak új mapok, mapok átdolgozása, új tankok, inkább tankok átdolgozása HD-re.....
Havok mondjuk jön.... lassan 2 éve ígérik? 😊)))
komolyan ez nekem rohadtul tetszik 😊 ilyen videókat elnézegetnék egész nap 😄
és a wotban is legalább látványosabb lenne a meghalás! 😊
https://www.youtube.com/watch?v=LyoK68OwvY8
Tök durva amikor kilő egy ellenséges tank 😊
mutatja (miután meghaltál) ahogy jön a skuló, és hogy üti át a páncélt... milyen embereket és modulokat csap ki
sajna nem találtam youtube-on videót erről 😞
Tök jó lenne ha ezt betenné a WG is a wot-ba (de gondolom nem fogják egyhamar)
És tudod mi lenne még kurvára unrealistic? Egy olyan járműosztály, amit IRL gyalogság és erődítmények ellen használtak, a játékban viszont műholdnézetből lézerágyúzza ki a legnehezebb páncélzatú tankokat, a fedezékek mögé belőve.
Hogy jön ide a platoon??
De persze a víz hülye, mert a kacsa nem tud úszni.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.17. 17:11:35
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.17. 17:07:24