418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #348798 Igen, egy SP játék esetében azt mondom, hogy ez helytálló megállapítás, de egy MMO-ban abszolút nem. Nézd meg a WoT-ot, akár hogy tagadják, egy rakat csalás létezik hozzá. Az nem hozzáállás, amit a WG csinál, hogy ráhagyják a játékosokra, hogy saját lelkiismeretük szerint használjanak modokat... Az kellene, hogy a játékfejlesztő a játékosok visszajelzései alapján implementálja azokat a népszerű ötleteket, amiket a WoT-ban a fejlesztők lustasága/lassúsága/nemtörődömsége miatt a modok képviselnek... és akkor nem lenne vita a körül, hogy mi legális meg mi illegális, meg mi a csalás, és mi nem az... -
R3nton #348797 Melyik az a mod, ami számolja bal felül a sebzést? XVM nélküli kéne. Nem modozgattam idáig, uh azért nem tudom. -
kHares #348796 Érdekes, az én arty nézetem nem így néz ki -
Tessellia #348795 A modok nagyban hozzájárulnak a játékok élettartamának kitolásához, így szerintem az AW-ban is lesz lehetőség modolni. -
Tarathiel2 #348794 Van azért gyakrabban is jó találat. Persze elveszítjük a végén mert a játékosállomány rohan előre megöletni magát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#348793 ez az xvm működni fog még valaha, vagy búcsút inthetünk neki? -
Pares #348792 Remélem az Obsidian meglépi azt, hogy nem engedélyeznek semmilyen modot az AW-ban... -
Tarathiel2 #348791 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kHares #348790 Az oké hogy néha van ilyen de mennyi csatát kell lenyomni? 10-20 csatánként egy két jó találat? Meg várni a majmokra akik még akkor sem spottolnak amikor mutatod mit hogyan és nincsenek veszélyben? Mostanában már a td-kel is rohanok előre mert uncsi kicsit, nemhogy ez -
Malarki #348789 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#348788 Egy kiszáradt sündisznóval. -
Gyuszopapa #348787 Azon ha vastagabb akkor elveszíti az érzékenységét és akkor már csak a prosztatamasszázs marad. -
WR104 #348786 Szerintem egyre vastagabb.. -
Gyuszopapa #348785 Van még bőr rajta vagy már lekopott. -
Tarathiel2 #348784 Hát ezért:
#348783 Hát mihez képest ugye:D
Ha fogsz egy olyan helyet ahol csak ferdén kirakhatod a frontod és van elég ellenség veled szembe, nem olyan nehéz az.
Persze 10k pattanóhoz azért össze kell jönni mindennek, de jelen állapotában szerintem egyszerűbb a vkb-vel lepattanót farmolni mint bármi mással. -
vasasgabri #348782 Ez a 2,2GB frissítés mi lesz?
-
lammaer #348781 Nincs XVM ezért nem tudták hogy te pró vagy és nem lehet átlőniük :) -
#348780 gyengítettek a mauson? beforgatva minden hülye átlőtte... -
#348779 Lehozta -.- -
kHares #348778 Könnyű, az. Eddig lighttal dobtunk végig városi pályára? Akkor most berakunk a pusztába, csinálja valamit. 3 kilences arty végig, csak téged lőnek. Az egészbe az zavar mozgás közben kikapnak (jó, nem forma1) és elsődleges célpont vagy. Én visszavettem a gwpanthert missionokra és komolyan nem értem hogy miért fun ez. 15 sec a célzás és teljes beszűkülve is 3x mellélősz egy álló t95-nek (igen, megtörtént) Ráadásul unalmas. -
Simulacrum #348777 Ez a hihetetlen srácok! Ezt a végjátékot megérné megcsinálni Benny Hill zenével. A halálom után, ami történik arra nincsenek szavak.
Érdemes megnézni és jót derülni a két hősön.
replay -
Simulacrum #348776 Na, találtam még egy bugos küldetést a T55A-nál. Szerencsére ez nekünk kedvező módon hibás. Számoltam is játék közben, hogy csak 4-et vagy 5-öt spotoltam, ami sebzést is kapott közben és mégis megadta a küldetést.
besti #348775 Szép eredmény, grat. Nekem 27 csata kellett ehhez a küldihez a VK-val, de egy sem volt ilyen leosztás. Többnyire tier X csaták voltak és nyitott mapok. Azért vicces, hogy akik nem ismerik arannyal is szépen pattognak róla, még a Tier X heavyk is. Akik viszont nem kérdezik, csak átlövik bárhol, azok a Tier X TD-k, azokat kerülni kell. Egyébként 7 acélfalat kaptam vele ez alatt a 27 csata alatt :) -
nike02156 #348774 Helosztok
A 9.7 teszt szerver mikor jön? -
R3nton #348773 Könnyűnek nem mondanám így se. Meg lehet csinálni VK-val is, de egy ilyen 10k feletti lepattanóhoz, már kell az idióta enemy meg a csillagok állása. Maussal könnyebb a HT15. Könnyebb sebezni Maussal, több a HP-ja és jobban lehet vele variálni, mert oldalt is vastag. -
WR104 #348772 Az az IS-7 teeee Mintha ott sem lettel volna.
Grat amugy. -
WR104 #348771 Nalunk az is buzinak szamit aki kinalgatja a farkat egy masik fickonak -
#348770 Sőt az még bizonyos tekintetben bonyolultabb is lesz, mert lesz benne páncél overmatch mechanika sebzésre levetítve, meg bonyolultabb páncélok és több tipusú lövedékek.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.03.06. 21:25:44 -
lammaer #348769 "Az AW is addig lesz játszható játék, amíg ezek az agyhiányosak el nem lepik. "
Inkább úgy mondaám, hogy addig nem zavarnak a többiek amig még te is kezdő leszel ott is. A playerbase ugyanaz lesz, mivel ugyanolyan komplexitású a játék. Sztem.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.06. 21:22:13 -
András77 #348768 Csinálom a foglalós light küldetést murovanka-n, ahol fedezék nem nagyon van, de van egy vályogház, a mögé el lehet bújni, legalább nem spotolnak. Beáll mellém "segíteni" egy is3, írom neki, mert látom, hogy m.cskos nagy tomató, hogy jöjjön a ház mögé és ne lövöldözzön. Bejön mellém, eddig jó. Hátra van 18 másodperc, ellenség nincs a közelben, már elégedetten dörzsöltem a tenyerem, erre felvillan egy ellenfél is6 a faluban és ez az idióta is3 kiugrik a fedezékből, lő és persze nulla sebzés vagy el sem találta, de azonnal kapja a lövést és reset.
Otthagytam megdögleni, mert közben már visszaért az ellenfél med falkája, esélytelen lett volna a cap-et befejezni.
Tényleg hogy az van, ezek akkor foglalnak, amikor tutira nem kéne, mert simán kilőhető lenne az ellenfél és ostoba idióta módon vagy nem is foglalnak vagy kiugrálnak a foglalókörből vagy lövöldöznek a foglalókörben hogy felspotolják őket, de valamit tutira csinálnak egy olyan helyzetben, amikor viszont fontos lenne, mert erősen az ellenfélnek áll a zászló.
A cap ráadásul nem is egy bonyolult dolog, ha a játék többi összetevőjéhez nézem és mégsem értik ezek, katasztrófa, tényleg. Az AW is addig lesz játszható játék, amíg ezek az agyhiányosak el nem lepik. -
#348767 Max a frontja túlbuffolt, de ha a frontját lövöd neki, akkor az már régen rossz. Kupolát célzol és mindjárt nem olyan kemény ellenfél. Vagy megszóród a tornyát golddal :D Maus-zal is ez van, ha pattannak rólam párszor, már jön is az aranyeső, aztán csak lesek hova tűnt a 3000 hp-m :/ -
#348766 Szerintem egy szar :D de gg :D Szerencséd volt, hogy nem szórtak meg golddal, mint kb minden csatában. Szóval kell ehhez satu enemy is, mint most :D -
Simulacrum #348765 15-1-re kaptunk ki egy full T10-es meccsben. Nem gondoltam, hogy ott is előfordulhat ilyen mostanában. Ha kész leszek a T55A-val valószínűleg teljesen elfelejtem a T9-T10-et. Vicc. -
#348764 a rendszer szerint ha folyamatosan belépkesz a 13.napon aranyat is dobhat a gép...(egyébként ezeket természetesen goldért is meg lehet venni)
egyébként ilyen xp,credit növelő boosterek-ek dob.
Mondjuk van olyan is, hogy ahol elméletileg dobhat egy frissen behozott prémium tankot meg egyéb jutalmakat, de ez már igen borsos aranyba kerül.
Minap olvastam fórumon, hogy egy emberke beinvesztált 60K arany sast ebbe a tokenbe, hogy megkapja a Pershinget aztán nem jött be neki.
Írták is neki, hogy ennyi aranyból a teljes amerikai fejlesztési fát kitudta volna fejleszteni.... -
Gyuszopapa #348763 Örülnék ha ilyenek lennének a HT-k.Csak nem ilyenek.Az IS-4-et is úgy átlőtték a toronyfronton keresztül hogy csak no.Akkor mit ér az alja.
Az ST-I-t nem lőtték közel 600 csata alatt toronyfronton keresztül. -
Angelus1991ster #348762 Egy Dicker Maxiking jöhetne az EU-ra. -
Angelus1991ster #348761 Mér a a WT-nél napi pluszok vannak? adnak érte prémium tankot?
Sose lesz ez leváltva:D biztos kevesen játszanak azon a szerveren.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.06. 19:26:13 -
#348760 Kilőttem a fragtolvaj szarházit, mert 2 cm-re voltam attól, hogy lerammoljam az artyt, ami kellett a küldetéshez, de ez a moslék a teljes meccs alatt a valagamban lógott és vadászta a killjeimet utána rámírt.
#348759 Amíg bent van a VKB addig könnyű a 15-ös nehéz misszió, a mauschen messze nem lesz ilyen jó.
Nagyobb,könnyebben belőhető torony front, hatalmas kupola ami a szintjén autopen lesz minden ágyúnak és sokkal-sokkal gyengébb lfp.
kb 230-240-es effektív páncéllal, most a VKB-nek van 311 effektív lfp és ufp páncélja ha szembe áll nulla döntöttség mellett.
Meg hát ha most nem vagy még arti mágnes, az mauschen az lesz.