World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s a trap!!! :)
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.18. 23:37:06
3 jelölésest se láttam még oO
meg 2-3 videó is van fent youtubeon, elég komoly ez a War pack már :s
látod végig az ellenfél tankot (fehér kontúrba,ha spotton van, auto aimonhatsz rá, ami persze fejlettebb mint a gyári, ha halad a tank, akkor elé céloz automatikusan oO)
ha spot nélküli lövés jött, akkor piros gömb ott van ahonnan jött, és amilyen irányba...vaktában is ellehet találni így a spot nélkül lövőket
lézer show, az összes lövedéket traceolja, 1 lövést vagy 5x biztos, vicces mikor a revolvereseket mutatja 😄
arty nézet minden tankon ---- beszartam
látja hogy hova néz az ellenfél, piros csík jön ki az ágyúból ---- beszartam
egy paradicsom ezekkel már simán megtudja duplázni a wn8át, de hogy mint az utóbbi 2 csávó, ekkora fejlődést hogy ért el, passz
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.10.18. 23:34:05
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
főleg az 1. csávó akit linkelté, 31 csata alatt van 90% wr-je az Aufk pantherral
kéne FTR-re is linkelni őket 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ugyan ugy szeptember ota taltosodott meg. Hasonlo damagek mint az elozo nyomorultnal. Persze ez is noob volt elotte.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
alapból tényleg ilyen ratyi a camoja ennek a tanknak? Mentem pár kört haveréval, nincs álca skill a legényeken + álca festés se
és iszonyat durván spottolódtam
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A biztonsag kedveert kuldtem ticketet a supportnak. Remelem kezdenek velem valamit mert ha ez elszaporodik akkor a WG-nek vege az tuti.
Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.10.18. 23:02:41
angelus1991ster.blogspot.hu
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Trance&Friends nothing more..
Az a baj, hogy a többi nemzet legényeire most máshol van szükség. Max egy orosz medium vagy heavy legénységet tudok még beáldozni, de azt nem szívesen tenném.
Talaltam egy 1403-as wn8-as gyereket aki az utobbi idoben ugy "megtaltosodott", hogy 4-5k a recentje. Persze vannak akik hajlamosak fejlodni, de ennyire nem.
Aztan gondoltam egy profi szorakozik egy noob accjaval, de nincs olyan jatekos a vilagon aki az Auf Panther-rel 31 csata utan 6639!!! atlag damaget tud csinalni ugy, hogy kozben 8.32/csata spotja van meg 5.23kill.
A gyerek neve X5_
Erdemes megnezni a tobbi light-os statjat is.
T54 light: 5310 damage, 4.24 kill
Bulldog: 3959 damage, 3.17 kill
Most nezem, hogy nem csak a light-okkal ilyen penge mostanaban hanem pl. az A-44-gyel is 6 csatabol 5005 atlagdamage, 9.5 spot viszont a spotdamage csak 73/csata.
Valami susmus van a dologban.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ez itt a kulcs. Nekem szerencsére eddig 11-nél több vereségem nem volt zsinórban, de 11 win sem. Már többször sikerült 55.5% WR fölé menni, aztán pár nap alatt annyi vereséget adott, h kivétel nélkül minden egyes alkalommal visszamentem a fenti érték alá.
A nagy "dobókocka", valószínűség meg statisztika pártiak ezt is biztos kimagyarázzák majd valahogy, de kár a gőzért, mert ilyen valószínűség az életben nincs vagy nagyon kicsi az esélye, de hogy ennyi embernél előforduljon az megint csak lehetetlen.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.10.18. 20:55:25
REPLAY
A T49-es srac a csata utan megkeresett es bocsanatot kert a WG neveben.
Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.10.18. 20:45:52
Egyetértek, ha autisták, símán elcseszik a játékod😊
Én most nem sírok, mert jól adja. Van egy stat haverom, kiszámoltatom vele randomban ennyi csatánál 30 véletlenszerű játékossal lehetnek -e ilyen ingások. Nekem csak az a fura hozzá nem értőként, hogy 15+-os lost serialt símán csinálok akármikor, winben meg sosem volt olyanom.
Én is sokat sírok, de tulképp 1 éve nem nagyon változott a w/l-em, viszont a tendenciás nagyon idegesítő, amikor 3 nap alatt elbukod, amit 2 hónapig növelgettél. És ez ami gyanús, mintha be lenne lőve, hova való vagy...És vegyetek kv2-t orosz trollt, mókás vele az élet😊
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.10.18. 20:34:00
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
több videót nem találok
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2014.10.18. 19:52:49
100mm felett vicc, alatta az első 2-3 kategória az okés lett.
JPZ gecc.....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.18. 19:42:06
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
ez a platoon mindent megold pont oylan habmese, mint a mindig vesztek soloba. valamit javit az aranyon igen, aztan ha kicsit bekemenyit a rendszer, baszhatod azt is.
es h te minden iylen sirasra reagalsz az is pont ugyanoylan unalmas hidd el.
WoT: Nishizumi77
angelus1991ster.blogspot.hu
WoT: Nishizumi77
Nekem tetszenek, egészen a 100 miliméteresig. Az óriáskaliberek viszont ordenáré módon el lettek cseszve, az ISU meg a Jagd E-100 lövések hangja szánalmas. Ezt megint fogadni mernék, hogy a többszöri "folyamatosan, masszívan dolgozunk a hangokon" ellenére rohadtul összecsapták, és megint az lesz a vége, hogy a tesztes visszajelzések alapján bedurciznak, kiveszik, és további fél évig semmit nem hallunk felőlük (ahogy a 9.1 esetében).
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.10.18. 18:55:11
Bruttó: 57 479
Szervíz: 26 863
Nettó bevétel: 30 616
Napi Statisztika:
Csaták: 0 (6) (0.0%)
XP: 1 790 (298)
Szabad XP: 60
Ölések: 4 (0.7)
Halál: 6 (1.00)
Találat/Lövés: 58 / 70 (82.9%)
Átütés: 30 (51.7%)