World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem a T23 és az STB-1 ilyen, mind a kettőt szeretem, jó köröket megyek vele de borzalmas a wr.

WoT: Nishizumi77

Count Adyn
vannak ilyen átkozott tankok😊 Nekem pl az obj 268, cent 7/1 amikkel bár jó játszani mégis borzalmas a wr em: velükD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nekem a Hellcat volt nagyon szerencsétlen a VK m mellett. Nagyon szerettema cicát de néha vagy én nem találltam szinkront (mondjuk túl bátor voltam) vagy a csapat volt retard és előbb véget ért.

A type 58 meg érdekes, kezdem visszasírni a tornyát. A sima t34/85-nek a tornya ahhoz képest semmi, habár a lövege kárpótol érte.
Nesuten
Ott a lánc van meg a futógörgők vannak amik nem számolnak mert ott is átütést érzékel ... ilyenkor sárgul a lánctalp

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

DasIsFuck
Nekme a vkM és a Cromwellel volt ilyen jelenségem, 90 csatám kb a vkm-el és azzal 38%-os wr-em lett aminek én tankal még a közelébe sem voltam, míg a cromwellel picit több csata, de azzal is kb 100 csatáig úgy álltam, aztán már 40 akárhány lett ami még mindig borzasztó az átlagomhoz képest.
A titok nyitja ott lehet, hogy sok csatát játszottam velük egyhuzamban mikor rossz szériát osztott nekem a gép...

Pedig pl a cromwellel elég élvezetes volt játszani, mégis borzasztó tapasztalatot szereztem vele.
Comet-el pl nem tapasztaltam ezt, pedig azzal is hétvégén játszottam rendesen csatákat egyhuzamban.
Többek között emiatt a 2 eset miatt gyűlölöm a 6-os tiert és tartom borzasztónak.

de type 58 is ilyen, akármikor játszok vele egy normális köröm nincs vele.
Pedig a tank elég jó,ágyú sem rossz kimondottan mégis amikor megyek vele szinte garantált a szerencsétlen kör.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
max csak a lánctalpak lehettek akkor.

Érdekes.. a tegnapi borzasztó 9 vereséges T-54 köröm után a mai nap pont az ellenkezője.
3 kört mentem idáig vele:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Victory!
Battle: Ensk
Vehicle: T-54
Experience received: 4 284 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 53 488
Battle achievements: Mastery Badge: "2nd Class"

Victory!
Battle: Steppes
Experience received: 3 217
Credits received: 58 606
Battle achievements: Mastery Badge: "1st Class"

Victory!
Battle: Karelia
Experience received: 3 469
Credits received: 81 385
Battle achievements: High Caliber, Confederate, Mastery Badge: "1st Class"

Szóval ha csak a winrate alapján ítélkezünk tegnap totálisan elfelejtettem hogy kell játszani a T-54el és ma újra megtanultam. Seems legit 😊
Ez a fő oka hogy én nem tekintem az átlag win ratet mérvadónak (egyéni win rate nem a tankok globális winrateje ami alapján balanceolnak), mert ha folyton a bénábbik csapatba pakol az MM akkor csinálhatsz bármit, általában vereség a vége, tisztelet a kivételnek és random felbukkanó csodáknak.

És köszi!!
T25/2-vel meg Comettel lőttem KVk meg ISek oldalába. Ott hol van a spaced armor?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Jó, ezt nem tudtam, meg nem is akartam a hátad mögött intézkedni.
JeffDunham
Toweliee és Rivanka. Tudtok küldeni és elfogadni meghívót a HOAX-ba ha szükség lenne rá. Most hirtelen ti jutottatok az eszembe. 😊
Nem kell engem megkeresni, szabad kezet kaptok.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Count Adyn
már nem csak hobbi hanem grammar náci is lettél?<#taps> 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

popey8
Olyannyira jól ment, h ma 3. vagy a wotsatatos listában<#eljen>. Adhatnál abból a jó randomból egy kicsit😉 Tegnap még lightozással is 2400 WN8-at sikerült csinálni nap végére, de néhány körben úgy szopatott a random, h azt hittem uninstallálom az egész wotot. Pl. Batből kicsapott az a homokos szarházi arty 1700-ról, meg egy T7 USA light (amit egy narancs vezetett) lenyomott 1vs1-ben 1k hpról. 3 lőszerem volt, rámentem, az első talált a másik kettő nem. Ő meg szépen rám tárazott és egyet sem hibázott, érdekes. Gyönyörű egy pillanat volt. Nem voltam ideges egyáltalán😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nesuten
Azt mondják az a rétegelt páncélon való átütés miatt van ,ami már sebzést nem hoz ...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.19. 14:39:30

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

helyesbítek: vannak néhány tankon: VK sorozat tankjain kwk 42 l/70-es nagyon sok tankon rajta van.

angelus1991ster.blogspot.hu

Amúgy most voltam tesztszerón és mik ezek a műanyag palack ágyú hangok? Mintha olvastam volna, hogy valamit megint a hangokkal fognak bütykölni, de ez? Sokkal rosszabb mint volt vagy a teljes át alakítás miatt kivettek minden ágyúhangot és csak egy sample-t raktak be ideiglenesen, hogy legyen valami?
Kínszenvedés ezt az 5 győzelmet összekaparni... Amúgy az valami új fícsör, hogy rálövök a tankra, azt mondja, hogy "great shot", de semmit nem sebez a lövésem, még csak criticalt se. Ma többször is megtörtént...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nesuten
ágyúk van amiben alszanak ,hosszan ?
vagy ágyújuk ?

Hát igen tier 6 egy goldzabáló tier, bár a tier 7 is eszi a goldot. De hát VK3601H mit csináljon IS-3 ellen. Bár durva , hogy ugyanaz az ágyúk vannak.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.19. 13:45:13

KV-4 tank ász kis ágyúval.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.19. 13:32:10
Stock-ként nagyon ótvar a gyorsulása, néztem én is, hogy ez mi f*sz?!
De amint meglesz a top engine + a crew is felér 100%ra, onnantól elég jól gyorsul ráadásul a végsebessége sem alacsony (bár fordulóbajnok még fullosan sem lesz)
Ez egyébként tud vicces lenni, mert 40+ tonna a tank...emlékszem rammoltam le (oldalba) su100-at 500hpról míg én vesztettem 100 hpt kb 😄 WORTH
Amúgy szerintem a rossz híre megelőzi azt a tankot, korántsem olyan sz*r, sőt, én nagyon fun köröket mentem vele.
Egyedül a 137 pen ami gáz tud lenni, érdemes jópár gold ammot vinni, csak úgy biztonságképpen.

Szerettem annak idején a Cromwellt és a T-34-85-t is, amikor húztam őket. De például én kimondottan jól boldogultam az E2 Shermannal is. Saját tierben csak a KV-1S-től kellett óvakodni 😊 Bár tudom, a sebessége miatt nem alkalmas klasszikus medkénti használatra, ezért ilyen esetekben szóba sem jöhetne.
Még kicsit filózok rajta, de valamelyiket tuti visszaveszem, amíg még akciósak 😊

Egyébként ja én fullosan imádtam, sztem nagyon jó gép. A VKM-ről most váltottam Párducra, nekem nem jött be...😞 D-hez még nem volt szerencsém, de a VKP-t szerintem majd egy szép napon visszaveszem 😊
Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.10.19. 13:03:52
Nesuten

Na így néz ki a vértizzasztó első és utolsó Mark of Ecellence a T34 -en
kb 100 meccs kellett az 5% megszerzésére ,hogy 60% -ról feltornásszam 65% -ra

Visszajátszás

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.19. 12:45:08

Én a VK30.01(D)-vel 630 csatát játszottam (még jó pár javítással ezelőtt, már nincs is a garázsomban), 55%-os WR-el fejeztem be. Nem tudom, hogy a javítások után most milyen, de emlékszem, hogy régen nekem nagyon tetszett.

mijki
Van esetleg olyan oldal, ahol 7v7 taktikák vannak különböző pályákon megmutatva?
Egyenlőre még T6 Stronkhold-hoz kellene.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Count Adyn
Jah akkora mint egy istallo basszus az a tank, nekem nincsenek szep emlékeim róla😄

Én is a Pre szavaztam, alfában a legjobb T6 medek közül és ráadásul még gyorsan is tölt be, -10 gun depression szintén jó és mozgékonysága se rossz. Csak bazi nagy és könnyen kiszúrható.

7 gyozelem, egy vereseg es megvan az 5 mara.
egesz heten meg szivas volt.
Szerintem ez maximálisan ízlés kérdése. Külföldi oldalakon a németek közül a VK 30.01 (D)-t preferálják, a VK 30.01 (P)-t a legkevésbé, mégis a szavazáson az kapta idáig a legtöbb szavazatot. Amúgy abszolút favorit a Cromwell, második legkedveltebb az A-43 és a VK 30.01 (D).
Győzelem!
Csata: Malinovka
Jármű: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 1 716
Szerzett kredit: 22 295
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"
Nem dupla xp-s csata,de így sem számolja be a napi 5 win közé.Pedig nem az első 10 legjobban voltam benne,hanem én voltam a legjobb.

DasIsFuck
Szánalmasan szar ez a játlk, nincs rá jobb szó.
Hihetetlen, hogy medium tankon kívül az összes többi lehet kukába dobni, mert annyira játszhatatlan az összes a pályák miatt..

Borzasztó, hogy belépek újra kissebb szünte után és rögtön a sárga földig szidok mindent az első csatába..no ige ezt váltja ki egy olyan játék ahol konkrétan a sebzés szám és a különféle százalékok jelentik a "játék" sava borsát...

a wt-t legalább játékmeteileg lehet élvezni, még ha az még rosszabb állapotba van is mint a wot..

Na bazz,figyelmeztetésben részesültem mert afk voltam,közben egy büdös francot,bementem csatába,mire ledobott a szerver mire újra sikerült bemennem épp vége lett csatának.

Mod és gold lőszer nélkül a sok lila még nagyon be sem zöldülne.De ez van.

Remélem egyszer megérem ebben a játékban, ( de szerintem soha nem fogom XD ) hogy betiltsák az összes modot...
Csak ugye akkor sokan "felháborodva" abbahagynák a játékot, köztük sok "lila" is...
Szánalmas, gátlástalan, nárcisztikus a közösségre magasról sz#ró,virtuális f#szmutogató, WN-függő bunkó gyökér a WOT-os közösség szinte teljes egésze...
Jajj, de tudom az élet is ilyen.
Egyébként a nagy lóf@szt, ilyet is csak a sz@r emberek mondanak önigazolásképpen, de mindegy...
Tisztelet a kevés kivételnek.
szerintem cronwell es t34-85 annyival kilog a tobbihez kepest a sorbol, h masban nem nagyon erdemes gondolkodni.
esetleg meg vk-p vagy type58. szerintem.
fullosan, megfelelo legenyseggel nem lesz vele problemad.
Hegyről le vagy szakadékba zuhanva egész gyors.<#vigyor5>

Most hogy akcejós a VK3001P, megvettem a német nehéz Turán-t.

Ha valakinek van , kérem mondja meg csak stock állapotban ilyen kurvalassú?
Válaszotokat előre is köszönöm!

Nekem a VK M van meg jelenleg a 6-osok közül. Papíron sok különbséget nem látok közte és a D között. Az egyiknek kicsit jobb a DPM-je, a másiknak a mozgékonysága, de nagyjából hasonló szerep betöltésére alkalmasak. Régebben CW eventen még láttam az M-ből néha egyet-egyet távolsági supportnak.

Viszont az engem is érdekelne, hogy úgy egyébként mi számít mostanában preferált t6 mednek?
Csak a Cromwell? Esetleg valamelyik Sherman vagy a T-34-85 is?
Mert nálam az a szegény VK 30.02 M totál el van átkozva, és gondolkodok a lecserélésén.

Inkább Star Trek-kes😄 alá kéne star trekkes hang.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.19. 09:10:20

mijki
A Gnomefather's hangmódja mennyi FPS csökkenést okoz? Szívesen kipróbálnám, de már így is full low grafikán megy a játék 20-40 közötti FPS-sel.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sunsetjoy
Ebben teljesen biztos vagy, hogy ebben ő játszik, ő használja és ő töltötte fel lassan 4 hónapja?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Mi ebben a jedi harc?
Nem is tudom hogy tudsz játszani ettől a sok modtól,már csak egy kellene,ami helyetted lő és megy.<#circling>
Jah nincs zene a vidióban,mert levették róla,láttad?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.19. 07:51:19

Kicsit karpotolt a jatek a delutani "megnemnyerhetett" csata utan. Egesz este jo volt az mm meg a platoontarsak is. Igy elvezet a jatek.
Volt egy 14 win-es szeriank pont az utolso elotti csata. Ott is azert mert kibaszott az arty az AMX 50B-bol 1600 hp-rol menet kozben.
A 33 csatabol 27-et mentem az 50B-vel.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Azért az E-100-at ne keverjük ide, ott egyértelmű a választás a nagy löveg, és a fos DPM-es kisebb közül. Én habozás nélkül a 128-assal használnám, ha két-három másodperccel gyorsabban töltene. De egy 490-es sebzéshez majdnem 15 másodperces töltés T10-ben igen karcsú. És akkor szegény Maust nem is említem.
Ha már ütünk, akkor üssünk minél nagyobbat, tekintve, a lövési lehetőségek korlátozott számát.

A kicsi átütés ellen gyógymódnak pedig ott van az aranylőszer és a repesz. Azok a nagy kaliberű lövegek már repesszel is elegendően hatékonyak, szükség esetén. Tehát az általad említett hátrányt lehet korrigálni, de a kis löveg hiába üt át jobban nem sebez annyit és sokkal többet (darabszámra értem) lőni sem lehet vele.

De éppen azért van több löveg, hogy lehessen választani ízlés szerint. Nem kötelező a nagy löveget használni, nem egyértelmű, hogy melyik a jobb, s persze játékstílus függő is.
Te talán az E-100 tankot is a kis löveggel használod? :-)
Úgy látszik nem csak én vagyok így. 1 hétig nagyon pöpecül megy, aztán pl kedden elkezdi hogy egyre többet bukok, majd 3 nap múlva jó ha 30-40 csata után van 20-30%os winrate :\ ráadásul tegnap is az első 12 meccsem alatt 5x kaptam ki 15-5re... 3-4 nap alatt visszaesik a kb hetekig gyűjtögetett kis számkupacom 😞
ximix
És most már a csöffi is 😊
Természetesen ez is loose, miért is ne az lenne....amúgy mióta lett ilyen könnyű megszerezni a 3. jelet is?
Ezeken a tankjaimon (meg még 1 páron) olyan 88-92% között voltam és most hirtelenjében elkezdte dobálni 😄 (bár örülök neki 😄)

Itt egy az emilről, itt jobban látható, KT csöve mocskos hosszú és ultra fos a grafikám...(nem a legjobb a láthatósága), btw néha egybefolyik, azt hittem legalább a cső feléig kiterjed...csak h lógathassam az e-péniszt rendesen 😄