418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #348878 Késő délutánra, estére keresnék szakasztársakat, olyanokat, akiknek sokfajta tankja van minden tierben és tudja is használni őket, T55A küldetésekre. -
#348877 A jó ágyú mindentől megment egy tankot.
Az meg egy bitang erős ágyú,mindent beüt, egyik legjobb prém med lesz ha bejön.
Torony még így is alkalmas tornyozásra, a test páncélja teljesen irreleváns.
-
yossarianHUN #348876 Na ja. Mondjuk ahogy nézem, a talajellenállása igen jó (0,57 kemény, 0,67 közepesen kemény talajon), de kétlem, hogy ez meg fogja menteni az életképtelenségtől. Összehasonlításképp az IS-3-nak van 14,26 HP/tonna fajlagos ereje. -
madmanic #348875 Hétvégén ki van adva a polak szaroknak, hogy véletlenül SEM oda megyünk ahova kellene..??
Mintha direkt csinálnák.... -
Simulacrum #348874 Mai poén: lőszerrekesz robbanás után az ellen T-44 tornya úgy repült el, hogy kidöntött egy fenyőfát. Hihetetlen milyen poénok vannak ebben a játékban. -
R3nton #348873 Mondjuk, ahogy látom sok köszönet nem lesz ebben a tankban, még a végén lehet valami küldi keretében meg is kaphatjuk. Egy ágyú a tank, se páncélzat, se sebesség. -
yossarianHUN #348872 Csak a Jóisten a megmondhatója, lassan egy éve ígérik, de az utóbbi időben nagy kuss van róla, néha megveregetik a panaszkodók buksiját, hogy "nyugi, nyugi, meglesz az", aztán megint síri csend és hullaszag. Jól mutatja ezt az is, hogy a VK B csere egy újabb keletű dolog ennél, a Mäuschen modell mégis kész van már, míg a Chieftain-nel (amit egy patchben akarnak behozni az FV4202 prémmel, tehát egymástól is függenek) még állítólag sehol nem tartanak, legutóbbi infók szerint még a páncélzatát se mérték le a Bovingtonban, nemhogy a modellt csinálnák. Úgyhogy egy szó mint száz tudja a hóhér, szerintem a "fél éven belül"-nél nem lehet pontosabban megtippelni. -
Negritis #348871 ez mikortól várható? mondjuk nem hiszem hogy ki tudnám szedni addigra :D -
yossarianHUN #348870 Aki esetleg még nem látta volna. T8 (prém) FV4202:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ágyú: A brit T8/9-ekről már ismerős, 20 fontos Type B.
226 átütés, 230 sebzés, 7,67 másodperces töltés, 0,33 pontosság, 2,5 célzásidő, 10 fok depression.
Na most mozgékonyság tekintetében elég riasztó, 12 HP/tonna fajlagos ereje van, az eredeti, T10 verzió 20 HP/tonnájával szemben. Meglátjuk, mennyire lesz tohonya a gyakorlatban.
Páncélzatilag a várható módon aboszolút szét lett nerfelve, a frontja 51 miliméter, ez a gyakorlatban kb. 100 miliméteres effektív vastagságot eredményez, tehát mintha ott se lenne. A "nyak" kivételével a torony is megkapta a magáét, mostantól a homloka se fog pattintani semmit, kivéve ha valami bucka segítségével autobounce szögbe tudod tenni, ami nem túl nehéz (csak akkor meg már nem azt fogják lőni).
Alább a collision modell:
A torony löveg körüli részei, illetve a nyak 165 és 200 mili között változnak, míg a homloka 60, a a ferdén előrenyúló oldallemezek meg 80 miliméteresek.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.08. 10:28:55 -
mordawn #348869 Így már értem, eddig miért nem jött nekem sem össze a T-55A / LT-7. -
Angelus1991ster #348868 Ez rohadtul nem lesz EU-n. -
madmanic #348867 Reggelt. Valaki heavy platoon?
-
Simulacrum #348866 Én nem tudtam erről a bugról, de mondtam bekescsabának is, hogy én a T28-nál kettőnek magam lőttem le a láncát és közben sebeztem is és így megadta, bár el kell ismernem 3-nál megcsinálni a lánclelövéses sebzést elég nehéz dolog. Forognak ezek mint a mérgezett egér, ha berontok hozzájuk. -
#348865 "WG NA to have Login Bonus missions too!
Pretty much the only difference is that NA players will receive 50.000C as Daily reward while the SEA gets Extra Combat Rations." -
Tarathiel2 #348864 Leláncolva kell megölni, ha megjavítja és úgy hal meg, akkor nem adja meg. -
bekescsaba #348863 s ez mit jelent?
ALL / SPG-5: If the enemy manages to repair the track and gets destroyed afterwards, it won’t be counted towards the mission progress. Only the detracked vehicles destroyed right after this detrack (before they manage to repair the tracks) will be counted towards the mission progress. -
bekescsaba #348862 köszi -
R3nton #348861 hú bazzeg, ha ezt mos kijavítják majd, akkor ezt még most kéne megcsinálni, mert könnyebb ha én lövök bele, mint várni a low csapatra...na akkor ennek nekiállok majd. -
#348860 Az a lényeg,hogy lőj bele mindegyikbe egyet.
-
bekescsaba #348859 Lefordítanád? Kérlek... -
kHares #348858 https://eu.wargaming.net/support/News/NewsItem/View/385/personal-missions---known-issues-list -
bekescsaba #348857 Fizetek ezért..és sokat szenvedtem érte..2 küldetés választ el a t55-től..ez, meg az Lt 15
-
bekescsaba #348856 Beküldöm...Hogyan kell jelenteni ezt? -
R3nton #348855 passz lehet bugos, meg lesz az majd! -
bekescsaba #348854 de nem..hát ott a kék karika..mindegyik első spot volt..lehet sebezni kellett volna őket? -
bekescsaba #348853 értem..így oké, mert az m43-at nem én láttam először, csak visszaszpotoltam
-
R3nton #348852 Az a lényeg, hogy neked kell először felspotolni őket! Utána ki is lövöldözheted őket, nem kell megvárni amíg a többiek lövik ki. Mondjuk látom nem adta meg, próbáld akkor trackelni őket.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.03.07. 23:53:58 -
bekescsaba #348851 Sziasztok?
Mit kell csinálni az LT7-es küldinél? 3-as fázis.
Szerintem megcsináltam. Ott a 3 arty, spotsebzéssel, de nem adta meg. MIÉRT???????? Mi a sz.rt kell csinálni??? 3 napja szívok vele........
Renton...te hogy csináltad meg??
-
besti #348850 LOL, nem kell ide VK Béla, meglett volna a T-55A-ért a HT15 mission, igaz kiegészítő nélkül - egy kilences Foch TD-vel :)
Éljen a hétvége!
12500 damage összesen. -
Myke28 #348849
Szívesen, de próbáld meg átírni a dolgokat ,hidd el jobb lesz .
Én a teszt szerón is ezzel megyek ,nagyon jól jön hiszen arra még nincsenek modok :D -
R3nton #348848 Kösz azért, nem nekem való ez a modolás xd -
Myke28 #348847 Ha nem csinálod meg akkor minden szart kirak .
Elvileg lehet törölni a .json file-ból a dolgokat ,talán a forumon többet olvashatsz a beállításokról de marha sokáig fog tartani ,46 oldal -
R3nton #348846 Nem nem írtam át semmit, igazából nekem tényleg csak a sebzésre lenne szükségem, a többi nekem felesleges és zavaró is nagyon. -
Myke28 #348845 Megcsináltad amit leírtam? file felülírása + a Config_File_Chooser.xml-ben átírtad?
Úgy kéne kinéznie mint ahogy a képen van.
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.03.07. 22:36:38 -
R3nton #348844 Felraktam de ez kurva szar :D Nekem nem kell ez a sok info egyedül a sebzés kéne, és az se a képernyő közepére, hanem valahova felülre. Meg lehet csinálni ezt így? Meg alapból a képernyő közepére tette kb. Elég lenne az a kis táblázat, ahol a DMG-t számolja, meg a wn8 van még ott asszem. -
#348843 Úgy van ahogy Pales írja:D
Nagyon sokat számít a nagyon jó fps és ping. -
#348842 t-57 heavyvel simaliba:) -
Tarathiel2 #348841 Leginkább úgy, hogy nem teszik fel a másik 100 replayt ahol ők is szopnak. -
#348840 átlagban 60 fps és 30-40-es ping -
kHares #348839 Lehet, az biztos hogy minden átlövi, nem lehet számolni vele. Ma már nem próbálkozok többet vele, 6 vesztes csata alatt csak összejött egy triplázó rá. Viszont a papír érzés mellé még megvan az ágyú is, amikor négyszer egymás után mellé lősz az fölnyomja a pumpát.
Néztem régebben meg mostanában is videókat menőbb emberektől, nem értem mit csinálnak. Mennek, céloznak aztán csak addig várnak míg félig beszűkül és nagyrészt eltalálják az ellent. Meg bekapcsolja az autoaim-et, átbukik a dombon és még fölfele mutat a cső mégis kikapja. Nekem a kliens oldali célkereszt meg a valós néha 2 sec eltéréssel operál. Az egyértelmű megrekedtem ezen a szinten mint játékos de ezeknek miért működik ez?