World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A type 58 meg érdekes, kezdem visszasírni a tornyát. A sima t34/85-nek a tornya ahhoz képest semmi, habár a lövege kárpótol érte.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
A titok nyitja ott lehet, hogy sok csatát játszottam velük egyhuzamban mikor rossz szériát osztott nekem a gép...
Pedig pl a cromwellel elég élvezetes volt játszani, mégis borzasztó tapasztalatot szereztem vele.
Comet-el pl nem tapasztaltam ezt, pedig azzal is hétvégén játszottam rendesen csatákat egyhuzamban.
Többek között emiatt a 2 eset miatt gyűlölöm a 6-os tiert és tartom borzasztónak.
de type 58 is ilyen, akármikor játszok vele egy normális köröm nincs vele.
Pedig a tank elég jó,ágyú sem rossz kimondottan mégis amikor megyek vele szinte garantált a szerencsétlen kör.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
3 kört mentem idáig vele:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Victory!
Battle: Ensk
Vehicle: T-54
Experience received: 4 284 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 53 488
Battle achievements: Mastery Badge: "2nd Class"
Victory!
Battle: Steppes
Experience received: 3 217
Credits received: 58 606
Battle achievements: Mastery Badge: "1st Class"
Victory!
Battle: Karelia
Experience received: 3 469
Credits received: 81 385
Battle achievements: High Caliber, Confederate, Mastery Badge: "1st Class"
Szóval ha csak a winrate alapján ítélkezünk tegnap totálisan elfelejtettem hogy kell játszani a T-54el és ma újra megtanultam. Seems legit 😊
Ez a fő oka hogy én nem tekintem az átlag win ratet mérvadónak (egyéni win rate nem a tankok globális winrateje ami alapján balanceolnak), mert ha folyton a bénábbik csapatba pakol az MM akkor csinálhatsz bármit, általában vereség a vége, tisztelet a kivételnek és random felbukkanó csodáknak.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem kell engem megkeresni, szabad kezet kaptok.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.19. 14:39:30
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
angelus1991ster.blogspot.hu
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
vagy ágyújuk ?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.19. 13:45:13
De amint meglesz a top engine + a crew is felér 100%ra, onnantól elég jól gyorsul ráadásul a végsebessége sem alacsony (bár fordulóbajnok még fullosan sem lesz)
Ez egyébként tud vicces lenni, mert 40+ tonna a tank...emlékszem rammoltam le (oldalba) su100-at 500hpról míg én vesztettem 100 hpt kb 😄 WORTH
Amúgy szerintem a rossz híre megelőzi azt a tankot, korántsem olyan sz*r, sőt, én nagyon fun köröket mentem vele.
Egyedül a 137 pen ami gáz tud lenni, érdemes jópár gold ammot vinni, csak úgy biztonságképpen.
Még kicsit filózok rajta, de valamelyiket tuti visszaveszem, amíg még akciósak 😊
Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.10.19. 13:03:52
Na így néz ki a vértizzasztó első és utolsó Mark of Ecellence a T34 -en
kb 100 meccs kellett az 5% megszerzésére ,hogy 60% -ról feltornásszam 65% -ra
Visszajátszás
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.19. 12:45:08
Egyenlőre még T6 Stronkhold-hoz kellene.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
egesz heten meg szivas volt.
Csata: Malinovka
Jármű: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 1 716
Szerzett kredit: 22 295
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"
Nem dupla xp-s csata,de így sem számolja be a napi 5 win közé.Pedig nem az első 10 legjobban voltam benne,hanem én voltam a legjobb.
Hihetetlen, hogy medium tankon kívül az összes többi lehet kukába dobni, mert annyira játszhatatlan az összes a pályák miatt..
Borzasztó, hogy belépek újra kissebb szünte után és rögtön a sárga földig szidok mindent az első csatába..no ige ezt váltja ki egy olyan játék ahol konkrétan a sebzés szám és a különféle százalékok jelentik a "játék" sava borsát...
a wt-t legalább játékmeteileg lehet élvezni, még ha az még rosszabb állapotba van is mint a wot..
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Csak ugye akkor sokan "felháborodva" abbahagynák a játékot, köztük sok "lila" is...
Szánalmas, gátlástalan, nárcisztikus a közösségre magasról sz#ró,virtuális f#szmutogató, WN-függő bunkó gyökér a WOT-os közösség szinte teljes egésze...
Jajj, de tudom az élet is ilyen.
Egyébként a nagy lóf@szt, ilyet is csak a sz@r emberek mondanak önigazolásképpen, de mindegy...
Tisztelet a kevés kivételnek.
esetleg meg vk-p vagy type58. szerintem.
Ha valakinek van , kérem mondja meg csak stock állapotban ilyen kurvalassú?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Viszont az engem is érdekelne, hogy úgy egyébként mi számít mostanában preferált t6 mednek?
Csak a Cromwell? Esetleg valamelyik Sherman vagy a T-34-85 is?
Mert nálam az a szegény VK 30.02 M totál el van átkozva, és gondolkodok a lecserélésén.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.19. 09:10:20
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nem is tudom hogy tudsz játszani ettől a sok modtól,már csak egy kellene,ami helyetted lő és megy.<#circling>#circling>
Jah nincs zene a vidióban,mert levették róla,láttad?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.19. 07:51:19
Volt egy 14 win-es szeriank pont az utolso elotti csata. Ott is azert mert kibaszott az arty az AMX 50B-bol 1600 hp-rol menet kozben.
A 33 csatabol 27-et mentem az 50B-vel.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
A kicsi átütés ellen gyógymódnak pedig ott van az aranylőszer és a repesz. Azok a nagy kaliberű lövegek már repesszel is elegendően hatékonyak, szükség esetén. Tehát az általad említett hátrányt lehet korrigálni, de a kis löveg hiába üt át jobban nem sebez annyit és sokkal többet (darabszámra értem) lőni sem lehet vele.
De éppen azért van több löveg, hogy lehessen választani ízlés szerint. Nem kötelező a nagy löveget használni, nem egyértelmű, hogy melyik a jobb, s persze játékstílus függő is.
Te talán az E-100 tankot is a kis löveggel használod? :-)
http://youtu.be/KyahwDYS8PM?t=1m44s
Természetesen ez is loose, miért is ne az lenne....amúgy mióta lett ilyen könnyű megszerezni a 3. jelet is?
Ezeken a tankjaimon (meg még 1 páron) olyan 88-92% között voltam és most hirtelenjében elkezdte dobálni 😄 (bár örülök neki 😄)
Itt egy az emilről, itt jobban látható, KT csöve mocskos hosszú és ultra fos a grafikám...(nem a legjobb a láthatósága), btw néha egybefolyik, azt hittem legalább a cső feléig kiterjed...csak h lógathassam az e-péniszt rendesen 😄