World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az hiba viszont, mert a T37-en sokkal jobb a sima ágyú. Nagyobb átütés, pontosabb stb.

A bulldogon viszont átütésben megegyeznek, szóval itt lehet mérlegelni. Én nem azt írtam, hogy egyszer sebeztem vele 1700-t, hanem nagyjából minden csatában ennyi a sebzésem vele.1500-1700. Előbb csinálj ilyen átlagot, utána megbeszéljük.
Tegnap együtt voltam egy t49-el, 3700 sebzést csinált tier9 csatában, tök jól össze lehetett vele dolgozni és emiatt le is hoztuk a csatát. Ritka az ilyen minta fehér holló, kb havonta 1x, de ha vannak ilyen játékosok, akkor annak a csatának minden pillanatát élvezem.
<#eljen>

Tono34
Tegnap csodásan indult 3/3 majd a vége 5/13 ... Produkált "érdekességeket" az MM, nem is keveset.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Látom közben 😮ff.
Részemről is, csak ezt le kellett írnom. 😄
Nekem még csak T37 van,de már 1742-t is sebeztem vele,és több mint 1k spot.Én a táras ágyút használom mert nagyon jó.

Szerintem meg de: A jobbik, és a gárda tökugyanaz, aki mást állít az vagy tök homály, vagy csak tudatosan maszatol...
Egyébként meg igazad is lenne, hogy politikai meggyőződés megvitatása nem erre a fórumra való, csak mondjuk a szélsőjobboldali ( konkrétan náci, akárhogyan is tiltakoznak ellene a "kedves" érintettek ) nézetek vallása nem politikai hitvallás, hanem világnézeti, amit minden kultúrországban társadalomban, fórumon egységesen elítél a nagy többség, már aki 21-sz.-i felvilágosult embernek tartja magát... Kb. a pedofiliával szokták egy szinten kezelni, mint ami semmiféle demokratikus rendszer megléte esetén sem megbocsátható, nagyon helyesen.
Az hogy itthon nálunk mi van, az a saját szégyenünk...
Nekem pershingel egy iszonyú könnyű meccsem volt,t8 csata volt,Tundra-n felfutottunk a hegyre páran,erre az ellenség top tankjai meg a hegyet megkerülve akarták befoglalni a bázist,be robogtak alánk,mi meg csak halomra lőttük őket felülről.Ilyen könnyű győzelem is ritka.Jó sokat sebeztem,RHM is3 110 meg hasonló agyhalott t8-asokat halomra lőttük,ahogy befutottak a bázisunk alá és észrevették hogy fötöttük vagyunk,nem hogy visszavonultak volna hanem mint a birkák megriadtak és össze ütköztek meg ott toporogtak.

Erős a gyanúm, hogy nerfelni fogják a bulldogot nemsokára. Volt a csapatomban egy T49 is, mondom, megyek vele és megnézzük, hogy ki tud többet sebezni. Kíváncsi voltam, mert ez a T49 nem áll kézre nekem még most sem. Erre a nagyeszű nem kilöveti magát? A bulldoggal meg lehoztam egy átlagos csatát 1714 sebzés megfejelve 1045 spottal, 1 frag meg szárnysegéd medál. Zsenge 930 alap xp, ami éppen hogy elég volt a harmad osztályra.

A buldoggal nagyjából olyan sebzést lehet teljesíteni, mint egy hetes nehéz tankkal, csak mondjuk ezt tízes csatában produkálja 😊 Egy hetes nehéz elolvadna a tízes csatában. Nem használom már egy ideje a táras ágyút rajta, mert 10 lövésből legalább 3-4 mindig mellé ment, sőt ez még jónak számít, volt, amikor több. A normál ágyú pontosabb, gyorsabban céloz és ha figyelembe vesszük, hogy kevesebb megy mellé, akkor még a leadott DPM-ben is jobb. Egy Jagdtigert ugyanúgy kiszedtem egy másik csatában 1200 hp-ról ezzel az ágyúval is, a tárassal talán gyorsabb lett volna, mert beálltam a hátuljába, de a normál ágyú is elég gyorsan elintézte. A dilemma viszont az ugye, hogy egy full hp Jagdtiger-t viszont a tárassal már nehezen lehetne kiszedni, mert tölteni kéne közben egyet. Szóval azt akarom csak mondani, hogy nagyon korlátozottak és ritkák az olyan lehetőségek, amikor jobb a táras ágyú, minden más esetben jobb a sima.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.20. 09:11:13
Lehet románok azért székely.
Isu-val nem megy a napi duplázás.Meddel scouttal egyből dupla isuval egyből cumi.<#vigyor>

Tegnap nekem is meglett 6 csatából az 5 győzelem, ezalatt sikerült 2 tank ászt érő kört is futni. Most meg már 6-ból 0-nál tartok, a top tankjaink meg folyamatosan fogyatékosok, akik 0-1 sebző lövés leadására képesek csatánként.
Még szerencse, hogy nincs belenyúlva <#idiota>

ja amúgy off vége 😄
Szerintem ennek a klánnak annyi köze van a Jobbikhoz mint ogrénak a képzőművészethez. Milyen név ez már?😄 Még azt is belerkták hogy székelyxD

Plata rossz megítélését róluk meg onnan látom hogy esetükben sokat ront az hogy az értelmesek közt van pár csodabogár is. Meg hogy a fanservice-ük tartalmaz nem kevés szélsőséges elemet. De majd finomodik ez. De hogy retard legyen az egész párt az túlzás.
Nekem eddig 5 csatából 4 win,már csak 1 kell és kész a napi kihívás.

Egyébként meg:
Rohadjon meg a sok tetves núb, akik miatt 5 csata után 0 győzelemmel állok, és a csaló MM is, hogy merő véletlenségből egyszer sem voltam top tier ezalatt az 5 csata alatt <#violent>

Ugye ez nem egy aktuálpolitikai topik?
Más is elkezdhetné írogatni, hogy kit utál és miért, de rohadtul nem ide tartozik, és amúgy sem sok jó sülne ki belőle.

Master91
Jobbik meg a gárda nem ugyan az 😄D Gárdát meg már feloszlatták, más van helyette.
Gyűlöld csak, mondanék pár sort, de nem politikai fórum...
Nesuten
A szobafestő az milyen klán ,kifesti az ellen Hkocsiait ?

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Jobbik meg gárda ugyanaz,gondolom ezért.Nem vagyok fideszes,de a jobbikot rühellem,mondjuk amilyen retardáltak a jobbikos politikusok nem is csodálom.Nálunk volt egy összefogás most hogy szavazzon mindenki a jobbikra,de akkor is csak ezt tudtam mondani.<#mf2>

Nesunak valami szobafestô klánt ajánlgass. 😊
Master91
Miért kell a Jobbikot bele keverni?

Alig várom, hogy Narancs nevű player a FIDESZ klánból beírja majd all chatbe, hogy holnap sok szeretettel vár mindenkit a Kossuth rádió elő reggel 10.00-kor, mert Orbán tart beszédet....
És ezek?

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Magyar gárda klán.<#nyes><#mf2>
Ha más klán nem lenne akkor se lépnék be ilyen szánalmas buzikhoz.<#mf1>

mijki
Ez egy T-54/55-ből(az ágyúból ítélve) áttákolt Leopard 1 akar lenni szerintem. Hogy kevésbe legyen felismerhető az orosz harckocsi felfüggesztése, azért használnak ilyen nagy kötényzetet oldalt.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Viszonylag friss kép, valami budapesti forgatásról, de meg nem mondom, mi készül ott😊
ximix
De az is valószínűtlen , hogy csak a forgatásra építették meg. Ismerősőd melyik városból fotózta? privátba megírnád nekem? előre is köszönöm.

angelus1991ster.blogspot.hu

Egy ismerősöm csinálta, ablakon kifényképezve. A torony/ágyú alapján én is azt mondanám, de a test nem stimmel. Az oroszok sosem gyártottak ilyen kockaseggű tankot.
Van esetleg egy linked is ahonnan a kép származik? első látásra valami orosz mednek tűnik.

Szittyák gyöngye. Vajon miért dönti el teljesen ötletszerűen, hogy kicsi, vagy nagy betűvel írja az adott szót?
Na jó, de ez egy Mig-21, valami tákolt orrkúppal. Az én tankom viszont olyan, mintha két tök különböző gép mutációja lenne😊
Ú basszameg! Legalább azt a kurva mondatot írnák le normálisan. Gárdának ez jobban árt, mint a bírósági döntések sorozata.

Bazz én a tankot se látom. Látok egy kályhacsövet ami kiáll egy sátorból, meg egy aggregátort. Nyertem?
JeffDunham
Toborzás. 😊 Nesu klán nem érdekel? 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

ximix
Volt valamelyik fórumon egy tákolt repülő is
https://www.flickr.com/photos/124558024@N02/15030536040/in/photostream/
Tényleg nem😊 Az oké, hogy főleg régebbi filmekben többnyire nem autentikus tankokat használtak (mint az M47-ek a Halál 50 órájában, vagy a "német" AMX 13 az Az arany bűvöletében című francia produktumban), de ez szerintem manapság már nem dívik, főleg ha nem világháborús filmről van szó.
Master91
Ajj már! Tudod hogy értem 😄
Miért, forgatásokhoz nem valódi tankokat használnak?😄
Master91
Film forgatás, valszeg valami fantázia tank
Napi ki mit tud:

Ki ismeri fel a tankot a képen?

Én már egy félórája nézem, de nem tudok rájönni. A segge leginkább Abramsre emlékeztet, de a torony meg az ágyúcső nem stimmel.
ximix
Sok szeretettel, használd egészséggel 😊

http://tankinspector.sinaapp.com/download-hu/

Amikor egy tank gyenge pontjairól beszélgetnek a meglett vén rókák akkor erről, ezekről van szó , mint amit te is éppen szóvá teszel.

xotyi
Hmm... így még több kedvem lett a KV szériához, már a T150-el is lassan szoktam össze,horribilis lassúnak érzem a töltést és a célzást ezen a tankon,na meg a pontosság.. érdekes mód a mobilitása kevésbé bosszant, lehet hogy azért mert arra fel voltam készülve hogy egy vonat, de az ágyú az a sírba visz 😊

Trance&Friends nothing more..

Master91
dudi25 az M-B-Z klánból :
Miután beköszöntek haverjával, még egyszer beköszönt (miért?)
aztán történtek a következők:

Majd holnap meg keresem az M-B-Z vezérét, felvázolom neki hogy mi történt, meg mutatom a képeket. Kíváncsi vagyok, mit fog szólni. Lesz e bünti, vagy még én leszek-e a köcsög?

Mellesleg dudi, az ászok ásza 695 sebzéssel és 351xp-vel zárta a csatát. Meg mérhetetlen nagy büszkeséggel, hogy jól megmondta a magáét a A BUZI MAGYAROKNAK (akkor ő is az, ha magyarul ír-magyar klánba van-magyar a haverja? <#fejvakaras> )

1,345 csata Kv-1sel.... 😄 Még statpaddernek is tré vagy, bocsi.
Ez faszság. Bezzeg amire én használltam arra most épphogy jó. Mert menetközben meddel vagy lightal könnyebb volt célon maradni, de így lehet inkább elakadna a láncokanbxD
Ezért is használom az infopanel, h megnézzem mivel lőtt át. Stock volt.
xotyi
KT csak akkor 205 pen ha stock am 225 😊

Trance&Friends nothing more..

Alja is 180, de minden 220 körüli penes agyú belövi. Bezzeg én 10 es ágyúval pattanok az Op ruszki med (Obj.140) pocakjáról mert az kb 45 fokos.
Az már csak hab a tortán, hogy a 44.000 Xp-s ágy nem megy föl az ST-1 -re. Inkább ügyeskedek a kicsivel. :-)
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.19. 23:00:15
Mert így az auto aimozó paradicsomoknak több esélyük van beütni a célpontot (az esetek többségében).
Amúgy valaki aranyos elmondaná miért volt jó ötlet hogy lefelé célozzon az auto aim a régihez képest?<#fejvakaras>