418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#348918 Nem érezted az iróniát? -
Simulacrum #348917 Az LT-10-nél a 3000 spot úgy, hogy nem látnak az lehet úgy, hogy spotolok, meglátnak, majd újra eltűnök és folytatom? Vagy úgy kell megcsinálni a 3000, hogy addig meg se látnak egyszer se? -
técs #348916 Hát bazz, naponta csak 1x5 győzelmet enged 3 napon keresztül és a 3. nap végén kapsz egz álcahálót, amit 5ok kreditért el lehet adni. Ez nem annyira remek. -
#348915 Nekem is tetszett a Proto, azt visszavettem TD küldetésekhez. 400 körüli sebzésekkel operál. Na de amikor eljött a 4k sebzés, nem akart összejönni vele ugye a 10 körüli jó sebzés, meg ugye lassú mint a párja, medekkel vagy bármi gyorsabbal megszívatják az embert, hogy nem tudja hátrafordítani a tornyot:)
Ezért megvettem most olcsóbban a T30-at, 155-ös mordály, 750-es átlagsebzés már faszább, 5-6 meccsre összejött a 4800 körüli:) -
Ultimaulti #348914 Na kérem! És ezt most itt a nagyon komoly helytállósággal, igen mérvadó érvekkel érdekelt, beavatott személyektől kérdezném meg: Regisztráltam a játékba. Nos, kérem belépek, lövök. De mi az, hogy visszalőnek! Még fizettem is érte, hogy lőhessek! De miért lőnek rám vissza?! Nyilván ő is fizetett, hogy lőhessen. Erre a következtetésre jutottam, két napi gondolkodás után, mivel aludni sem tudtam. Nem fért a fejembe! - Fizetek azért, hogy rám lőjenek? Azért fizetek, hogy más kilője a tankom, s ezzel engem frusztráljon! Ez abszurd! Ez nem helyén való! Még ilyet! Ez botrányos, inlogikus, marhaság!
Most harmad napra megtaláltam a megoldást: azokra lövök, akik nem pirosak. Nem lőnek vissza. Hoppá! Hehe! És most itt a probléma. Ezért a játék képes kitiltani. Akár órákra is. Pedig tőlem sokkal erősebb zöldeket is kilőttem. Igen, ki! És a pirosak meg is dicsértek érte. Ím, tessék nagy a problematika a játékban. A pirosaknak tetszik ha zöldet lövök, a zöld nem lő vissza,- igaz állandóan beírogatnak valami ismeretlen nyelven: "noob". De ezzel nem foglalkozom, rájöttem, hogy akik ezeket teszik, azok a kezdő belgák. Nos, az meg az ő bajuk!
Jó játék ez, csak sok a hozzá nem értő. Sajnálom! Én igazán szánom! Én bánom kérem! Ahogy bölcs apám mondaná: "Sajnos nem mindenkit én nemzettem". -
Pares #348913 De ez nem az. Majd meglátod, ha egy bizonyos mennyiséget kell kilőni valamiből, azok a szopatós küldik. :) -
kHares #348912 Érdekes, én is úgy emlékszem mennyire szörnyű volt aztán visszanézve a T8 td-im adatait azzal van a legtöbb sebzésem meg xp, 130 csata után 62% winrate. Annak tudom be hogy ezzel mentem a legkésőbb amikor már tapasztal commander lettem. Egyedül most a borsig kezdi átvenni a vezető szerepet. Nem mentem vele a nerf előtt de jesszus, milyen lehetett akkor, elég op.
Viszont a T95-t én sem mertem megvenni, látom mit szenvednek vele mások. -
yossarianHUN #348911 A "5 csata a visszavétele után" skill. T28-exkluzív. -
lammaer #348910 Mennyi XP kellett ehhez a skillhez? Én is ki akarom tanulni :) -
yossarianHUN #348909 De az a jó, hogy elértem a teljes rezignáltság állapotát. A legtöbb tanknál ideges vagyok ha kilőnek, mert azt szokta jelenteni, hogy vagy én csesztem el valamit, vagy az rng vágott alám, vagy a csapaton ment el. Ez annyira életképtelen szar, hogy fel sem merül bennem, hogy normális kört fogok tudni játszani vele, így csak legyintek, mikor 300 sebzéssel ledarálnak. -
lammaer #348908 Ah, az egy borzalom volt nekem is, sztem van az már 1.5 éve hogy a T28al végigszenvedtem a T95ig, gyorsan el is adtam... és azóta se bírtam rávenni magam a T95 megvételére :)
A proto viszont jó, azt megtartottam. -
yossarianHUN #348907 Húú, ez a T28... Na sebaj, a jó oldalát nézem. Mire kihúzom belőle a T95-öt (vagy csak a top ágyút), addigra vérparadicsom lesz a statom, úgyhogy kevésbé leszek kedvenc arty célpont a csatákban:D -
Angelus1991ster #348906 Ez igaz, a Patton-nal jól kiszúrtak, ha az MT-15-öt csinálja. -
lammaer #348905 Szar szemét csaló WG, direkt úgy csinálták meg az MM-et hogy ne lehessen megcsinálni a küldetéseket, direkt nem ad olyan tankot az ellenségnél ami nekem kell....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
mordawn #348904 Már meg is van a küldetés, köszönöm a linket. Kb. 2 óra kellett hozzá.
Szerk.: kHares-nek köszönöm a linket :)
Utoljára szerkesztette: mordawn, 2015.03.08. 21:37:18 -
Nazarov77 #348903 6.6os teszt szerveren a Maus torony E-100on stock torony volt, de az élesre sose jött ki, és nem tervezik berakni sajnos.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.03.08. 20:50:45 -
#348902 Hmmm 6.6-os release videót nézve az E100-on Maus tornyot láttam. Azt a tornyot a WG nem kívánja betenni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Mr.Kitten #348901 Sikerült összehozni a Ht-15 (T28 HTC) küldetést T32-vel.
5550 Blokkolt, 3050 sebzés és az arty álltal elvesztett tankkal sikerült kicentizni.
Nem hittem volna, hogy meglesz mert csak papír heavy tankom van tier8 felett. -
András77 #348900 Kevesen vannak, 24e a keleti szerveren, amelyiket én is használom és 6e a nyugatin, 30e összesen, mondjuk ez dél körüli időpont, kora délelőtt ott. Iszonyat campfest megy tier1-ben, ami nem tudom mit jelent, nem vagyok pszichológus. Azt tudom, hogy az EU-n mennek előre, mint az őrültek, ritkán van ilyen kemény kempelés. A RU szerveren is van egy nagyon ritkán és nagyon régen használt accom (volt valami akció és ki akartam próbálni a t-25-t élőben, teszt szerver meg nem volt), ott meg aztán mint a zergek, a megőrült berzerkerek. Eddig csak ott láttam olyan rohamot campinovkán, hogy majdnem az egész ellenséges csapat neki a mezőnek és átjöttek rajta, meg győztek is, csak néztem, amilyen tűzijáték ott volt, el lehet képzelni a rengeteg gépágyú. -
mordawn #348899 Mennyien játszanak az US szerveren? Mert ha kevesen, még akár az is lehet, hogy ezek a nagy akciók csak szimpla játékoscsalogatások.
Amúgy csak érdeklődöm, semmi több :) -
#348898 Én kb. 9-10 ezer meccset 2011 április és 2013 szeptembere között úgy mentem, hogy 85-90 ms ping volt a legjobb értékem, de átlag 100-110 körül volt. Persze hogy játszható a játék, csak hol itt, hol ott múlik ilyeneken az akció ... :) -
András77 #348897 kipróbálom ezt a pár tankot és utána elsózóm elajándékozom az accot van egy régi, keveset használt eu accom ezen az email címen, kis tier tankokkal, de kemény lila stattal, együtt mehet a lecsóba
egyáltalán nem rossz ez, pz jager-el már csináltam egy ászt, négy csata alatt meglett a marder, este behúzok egy győzelmet vele és felmarom az fcm pak-ot. A spotról nem tudok nyilatkozni, mert hatodik érzék nincs, de 130-150 körül oszcillál nekem és semmiféle problémát nem látok vele, persze ez kis tier
ami még furcsa nekem, hogy nincs vagy csak nagyon kevés az ugatás a chat-ben, bár most lehet, hogy lesz, mert megérkeztem oda
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.08. 18:12:35 -
#348896 az lehet hogy nincs, de háromszor korábban látnak meg bármit az ottaniak mint Te. -
R3nton #348895 csak 500-as ping -
András77 #348894 De agyhalott ott is akad bőven (bevándorolt lengyelek? ). Érdekes, hogy 130-150 ping mellett is játszható a játék, de mondjuk pont a ping miatt a td vonalat céloztam meg. Nem értem az EU szervert, néha már 80-nál elakad totálisan és pörögnek a tankok, nem reagálnak, itt meg 150-nél semmiféle irányítási probléma nincsen. -
#348893 Bárcsak jönne az hogy az accot át lehet vinni más szerókra. Mennék is egyből át amcsira. Ott legalább nincs annyi polak. -
András77 #348892 Regisztráltam is egy usa accot, de nagyon durva akcióik vannak. Nyersz egy csatát tier3 TD-vel, amit simán ki lehet húzni max 1 óra játékkal és kapsz egy fcm pak-ot, mind az 5 típusnál lehet nyerni 1 tier3 prém tankot, de talán csak egyszer, egy típusnál engedi. Nem igazán értem a részleteket, de tier3 td-t nem nagy kunszt elérni és csak nyerek egyet vele, de még ma meg kell csinálni. Nem baj, egy sealclubber fcm jó lesz nekem, nyugtató egy tank. Illetve ha levadászol egy wg-s játékost, kapsz 250 aranyat EU-hoz képest finoman szólva is tartalmas a bónusz progamjuk.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.08. 17:03:11 -
András77 #348891 A t7 cart ki akarom próbálni, állítólag fun az a gépágyú, meg a su100y-t is. Regisztrálok is egy usa accot. Napi 1x belépek semmit nem csinálok és az ölembe hullanak ezek egy rakás kredit társaságában meg modulok is jönnek. -
#348890 Volt valami téli event májnkráft tankokkal, gondolom a crew onnan van.
Ne várj el egy Metin2 MMO szar engine-től olyat hogy a szalmatetőn átmenjen a lövedék...
pz Ic apcr-el lőtt azért ütött 40-et.
Nyújtom a kezem -
Dorgal #348889 Valaki azt is megmondaná,hogy a bánatba került három olyan tank,td,spg legénysége a barakkomba,amilyen járműveim az életben nem voltak még?Meg az is érdekelne,hogy egy szalmatetőn miért nem lehet átlőni egy 76 mm-es ágyúval? Viszont a hegy alatt simán kilőnek?Ja,és egy hat tonnás jármű miért nem tud kidönteni egy fa villanyoszlopot?Na és a pz I c a géppisztolykaliberrel hogyan lő át 40 mm-es páncéllemezt?
Nyújtsa fel a kezét,aki ezért a rakás SZARÉRT még fizet is.... -
Mr.Kitten #348888 Már ne haragudj de azért vannak remek akciók épp most is:
3x Minden nap összehozol 5 győzelmet
és kapsz egy álcahálót.
És ezek után még nem vagy elégedett. Kappa -
Toweliee #348887 Igen. -
#348886 Valaki meg tudná mondani hogy EU szeróra miért nem jut el sosem egy normális event sem? Hozzánk az a kúrva 5HD tank jön hírekbe meg valami nyomi akció, amcsikhoz meg ázsiaiakhoz meg a napi bónusz.... -
András77 #348885 Azért csak kicsesztem az MM-el, egy kőkemény közelharcban a központi zászlónál végre megadta a mellék küldetést is. Nem volt egy egyszerű menet, 4x megcsináltam eddig az alap küldetést, de nyerni meg túlélni nem bírtam, most is egy hajszálon múlt csak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!obj416 -
Toweliee #348884 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
rudii #348883 Vasárnapi délutáni HAJRÁ!!! :D
T10 only LIVE STREAM
-
Malarki #348882 Tavaszi ébredés hadművelet
WG-s kisfilm. Érdekes. -
R3nton #348881 Úgy még talán, egy átlagos támogató tank. Meglátjuk... -
Simulacrum #348880 Abszolút megértem, én több mint fél évig nem játszottam, aztán ezek az egyéni küldetések visszahoztak és a T10-en kívül élvezem újra a játékot. -
Pares #348879 Én megfelelek a követelményeknek, én is a T55A-nál tartok, csak most épp szüneteltetem a WoT-ot és őszintén szólva nincs sok kedvem elindítani, bocs. :D