World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.10.20. 11:47:49
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Játssz tier 10-es járművel normál vagy erődítmény csatában úgy, hogy a top 10 XP szerző közt végzel a csapatodban. Jutalom: 2x-es XP.
Játssz le 10 csatát tier 5+ járművel egy nap alatt úgy, hogy a top 5 XP szerző közt végzel a csapatodban. Jutalom: 5 db Nagy javítókészlet.
Teljesítsd 20x az előző küldetést. Jutalom: 500.000 XP.
Ez elvan írva, 500k creditet kapsz, nem XP-t.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ideje küldeni magamnak egy meghívót. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ja, hogy 7 éve volt egy második is. A picsába. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A független külföldi sajtós részen pedig jót derültem 😊
De ez már tényleg nem ide tartozik.
Elsőként a top csövét fejlesztettem ki mert az a 110 pen szívás stockal.
Lánctalp után most a motorra hajtok rá.
De iszonyat lomha stock motorral.
Az összes pályát meg megszórják lassító dombokkal. Így tegnap a hummelnek nem volt nehéz dolga hogy kiszedjen full hpról...
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Szóval decemberig ennyire jó lesz. Valszeg én sem adom el, aztán a 3. parancsnokot meg majd beleültetem egy T71-be. Kár, hogy neki kell még 8% a 6. érzékhez.
Én arról beszéltem pont, ahogyan ezeket az eszméket jobb, bal, vagy bármilyen beállítottságtól függetlenül hogyan kezelik kultúrhelyeken, nem az én véleményem. Csak egyetértek vele.😊
Toweliee: Az, hogy ebben a témában mindìg felmerül,ezen szavak pontos jelentésének vitatása, szintén csak maszatolás a témában, meg lehet nézni értelmezőben a pontos jelentésüket, de egyébként pontosan tudja mindenki, hogy kikre gondolunk mikor ezeket használjuk, olyan mint mikor valakire azt írod hogy kretén, majd vitatkozol, hogy az orvosi, vagy a hétköznapi értelemben... Vicces mellébeszélés...
Van Daal : Javaslom, a témákban valóban független ( mondjuk sok külföldi ) sajtó olvasását, hidd el, létezik ilyen az itthoni tapasztalat, és belénk vert propaganda ellenére is, mert amit az USA beli nácikról írsz dettó baromság, ( Lásd velünk szembeni hozzáállásukat, most is...)Franciaországban pedig a helyzet ennél jóval árnyaltabb... A téma pedig hosszú 😊
1,5 hete próbálgatom, hogy melyik ágyú a jobb, a táras vagy a sima és ezért megnéztem minden nap az átlagot vele, 1500-1700 között szór, a tárassal kevesebb. A kiválóság jel 83%-on pár nap és két csillagos lesz a tankocska. Nagy fun gép jelenleg, addig kell használni, amíg nem nerfelik nyílvánosan vagy rejtetten. Szerintem amúgy is a nerf a táras ágyút érinti majd, pedig a másik nekem jobbnak tűnik, úgyhogy lehet nem is lesz akkor probléma a nerf.
Bulldog Stat
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.20. 10:56:43
Mi még egy lassan 100 éves Trianonnal sem boldogulunk, csak vergődünk alatta, és ha valaki megpróbál továbblépni, visszarántjuk, és lehazaárulózva őt megbélyegezzük.
Mindenki szemében más a szégyen, az enyémben ez az ódivatú hozzáállás az. Az általad említett euvíziós győztes tényleg egy félresikerült vágány volt. De nem fér bele talán? 10 perc hírnév, és eltűnt. Belehalt bárki is? Én tuti nem, hisz nem lett mainstream. Próbálgatni kell, aztán ami tényleg bejön az emberek többségének, az marad.
De ülni a seggeken, és nem csinálni semmit dumán kívül, az a legrosszabb. Szerintem.
És most ülök tovább melóhelyen, és termelem a GDP-t. 😊 Az egy fokkal jobb a dumánál.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.20. 10:49:00
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Azért kíváncsi lennék, mégis mitől lesz valami/valaki felvilágosult a szemedben?
Az USA mondjuk elég felvilágosult?
Csak mert ott például van bejegyzett náci párt, akik szabadon vonulgathatnak horogkeresztes zászlókkal, míg Magyarországon ilyesmiről szó sincs.
Vagy Franciaország annak számít?
Ott pedig a 2014-es Európa parlamenti választásokat a Nemzeti Front nyerte.
De ha valaki attól számít felvilágosultnak, hogy szakállas nőket indít az eurovíziós bohózaton, akkor én személy szerint nem szeretnék felvilágosult lenni.
"Az hogy itthon nálunk mi van, az a saját szégyenünk"
Ezzel viszont 100%-ig egyetértek. Én például nagyon szégyellem, hogy egyesek szemében szégyellni való dolog a hazaszeretet, a magyart pedig szitokszóként használják honfitársaikra, míg ők nyugodt szívvel náciznak le bárkit, aki az övéktől és a mainstream médiától eltérő értékeket vall.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Ezek amiket felsoroltam a német náci és az olasz fasiszta párt főbb jellemzői. Nem vagyok Jobbikos és nem szeretném ha választást nyernének, de ilyet én nem hallok tőlük. Hivatásos (fizetett) rettegőtől persze naponta. Nem szabad ilyen feketén-fehéren látni a világot. A gengszterváltás után Magyarországon csak egy szélsőséges párt volt, az szdsz.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Ja meg: ez a nem vagyok rasszista de az ember természetes színe a fehér hozzáállás, röhejesen nagy butaság. Ha valaki ilyen, legalább vállalja. És nem, ezt nem neked mondom konkértan, hanem általánosságban. Vállalja mindenki, és ne játssza el, hogy valójában nem is az. Gerinc basszus, gerinc.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.10.20. 10:07:38
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Találó.
"Timeo Danaos et dona ferentes."

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ