418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mentol
    Akkor, akik ezt a küldetést már megcsinálták, azok simán vakszerencsével teljesítették a követelményeket? Durva! :D
  • Betonfal83
    Nagyon köszönöm segítséged! Várok még 1 kicsit hátha vk tudja a trükközést. :)
  • Negritis
    hááát, alapvetően igen és így +27%ot fizetned kell
    a megkerüléshez valamivel trükközni kell tudtommal
  • yossarianHUN
    Meg előbb-utóbb tapasztalatból. Egyébként a 6. érzéknek is van egy három másodperces késése, ezért mire felvillan, jó eséllyel már kapod is az első sallert.
  • Mentol
    Bocs, csak Te válaszoltál, azért tőled kérdeztem

Ok, visszatérve a témára: tehát, csak a Hatodik érzék elnevezésű képesség segítségével tudhatom, hogy felfedeztek-e vagy sem, igaz?
  • Simulacrum
    micropatch
  • Betonfal83
    Üdv! Innen: G2A.com vásárolt már itt valaki? Kéne 1 kis segítség! Select your location opciónál Magyarországot mindenképp meg kell adnom?
    Utoljára szerkesztette: Betonfal83, 2015.03.10. 11:58:01
  • Negritis
    a mostani frissítés mit tartalmazott?
    kell hozzá frissíteni a jacktor packot?
  • yossarianHUN
    Törölni tudok, szerkeszteni nem.
  • Simulacrum
    Grat. Egy kicsit sem csökkentve az érdemeid, tegyük hozzá, hogy pirosak az ellennél, kékek-lila nálatok. Van csapattárs, aki lövi a spotot, nincs arty, aki szétszedne. Szóval ez a tipikus full ideális eset. Egyedül játszóknak az ilyen esélytelen.
  • Tarathiel2
    Ez nem az a játék, vagy sokat játszol vagy fizetsz, ha hamarabb kell valami :)
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.10. 11:39:02
  • Mentol
    Köszi!

Ja, igen! És, ha nekem kb.3 év múlva "fejlődne" ki akármelyik képesség(Tier4. könnyű tank, nem prémium játékos, heti 2 óra játék = csatánként 50-100XP)? Azon kívül van valami?
    Utoljára szerkesztette: Mentol, 2015.03.10. 11:16:44
  • Tarathiel2
    Ha a legénység elérte a 100%-os szintet, akkor tanulhatnak különböző képességeket. A parancsnok egyik képessége a Hatodik érzék, amely jelzi (néhány másodperc késéssel) ha észrevettek.
  • Mentol
    Egy kezdő kérdésem volna, ha lehet:
    A könnyű tankos küldetések közt van egy, miszerint úgy kéne felfedezni az ellent, hogy jómagam ne fedezzen fel egy sem. Na, ezt honnan tudhatom? Mármint, hogy felfedeztek-e?
  • Pales27
    olvass vissza, pont azért nem áll E1be mert vakon szétlövik,(én legutóbb E1nél úgy csináltam, hogy mindig előre hátra mozogtam, mert rám is lőttek vakon) ehelyett ha jól értem az út melletti bokorsorból spottol
  • EmR3
    Nem. A prohardveren emre-ként regisztráltam ezt voltam kénytelen a török meghívók miatt megváltoztatni. A maiden trooper dalcím volt az alap, meg hogy ne legyen benne szám.
  • Angelus1991ster
    Nem a Red Alert 2 Yuri-ból van a neved?
  • EmR3
    Ja ez az út menti bokorból volt jobbára. Meg az elején a sinek melletti átjáróból is villantottam 1-2 gépet.
  • R3nton
    Mert nem tudod hol van a bokor, az út szélén az emelkedőn van egy, a többi bokor nem zavar, mert magasan van. És aktívval sokkal nehezebb összeszedni a spotot, azt is csak akkor lehet, ha egyedül vagy spotter és középen körözöl. Egyébként a passzívval sokkal könnyebb nagy mennyiségű spotot összeszedni, pláne ha sok TD kempel a varázserdőben és mögötted is kempelnek. Kulcsfontosságú oda bejutni.
  • EmR3
    Bokorból spotolva replay. Ja, meg a házigizda tegye spoilerbe a képet pls, mobilról nem tudom megoldani. Köszönöm.

• Pales27
    azt nem vágom, hogy bokor sorból hogyan spottolsz, mert ott rengeteg bokor rontja a látótávod, ha megindulnak sztem későn spottolod őket a sok bokor miatt
  • Plata
    Mi a szösz javult a tankok célzása?Pár hét kihagyás után mentem egy csatát és T49-el ugrás közben rá lőttem artyra és telibe nyomta.Rá nyomtam auto aim-ot lőtt rám arty eltalált de már nem álltam meg tök gázzal robogtam és ugratás közben én is lőttem,azt hittem nem találom el.És majd le rammolom,de telibe.De Is7 egy igazi balfék volt,ott duruzsoltam körülötte és nem az én rommá lőtt taligámat lőtte hanem béna t54-et lövöldözte,egyik sem tudta sebesíteni a másikat.
  • András77
    Meg lehet próbálni, de egyrészt oldalra nagyon vigyázni kell, ha középen ellenség mocorog, mert korlátozott a takarás. Másrészt meg mozgás közben a legnagyobb látótáv 450-460m, kevés lehet, mert az ellenség bokor mögött lapít. Az a probléma viszont továbbra is fennáll, hogy kellenek bátrabb csapattársak, akik előre mennek és rálátnak az általam felspotolt ellenségre. Fene tudja, aki szereti azt a spot bokrot, próbálhat ott trükközni, de nekem hatékonyabbnak tűnik az út melletti belső bokor sor. Az ellenség, ha nincsenek felspotolva, akkor megindulnak előbb utóbb (talán) és ha onnan spotolok, akkor még a leghátsó kemper is tudja őket lőni.

Mondjuk azon én is mosolyogtam, amikor egy béla állt be a spot bokorba
  • Pales27
    De miért kell beállni? Odamész a bokorhoz villantasz és eljössz, leesik a spot visszamész. Lőhetnek oda, de általában nem is leszel ott.
  • Simulacrum
    Én is automatikusan lövök oda, ha a hatod érzék villan és én is kaptam már nem egy lövést ott, ezért se megyek oda csak ha nagyon piros az ellenfél.
  • András77
    Akárhányszor próbáltam, mindig nagyon durva zárótüzet kaptam ott, volt, mikor arty odalőtt vakon. A piros vonal mellett mentem el, nem fedeztek fel, pedig vadásztak rám, de a nagyobb scoutjaimon mind van elég jó álca skill. A kicsit is értelmes ellenfél, akinek van hatodik érzéke, azonnal tudja, hogy ott vagyok és odalő egyet vakon. A másik probléma, ami legalább ekkora súlyú, hogy túl messze spotolom fel az ellenfelet és maximum az artyk tudják lőni, de azok meg gyakran nagyon bénák. A csapatom jellemzően hátul kempel, nem látják az ellenfelet és nem is mozdulnak előre.

Ezért célszerű a bokros részbe beállni, mert ott nincsenek ilyen gondok és legalább olyan jól lehet spotolni onnan is.
  • Sunsetjoy
    Ha az E1-es spotbokorba már lőnek előre, akkor rohadt szerencsém volt, mert ott álltam végig tegnap:)
  • András77
    A scout bokor már nem menő hely prokhorovkán, mindenki tud róla, vadásznak rá, odalőnek vakon stb. Az út melletti bokorsor a menő, én ott csináltam meg a 2e spotot rejtőzködve. Ha az 5e-t kellett volna csinálnom, akkor én is futok pár kört középen, illetve akkor nem lapítok ennyire, hanem megyek előre, de nem biztos, hogy sikerült volna.

Prokhorovkán nem garantált sajnos az lt-15, lehet sok zerg scout, elmehetnek a csapatok a hegy irányába vagy egyszerűen csak hiába spotol az ember, akkor sem lövik a csapattársak vagy mellé lőnek vagy lepattanót lőnek, mert fogalmuk nincs, hogy hol kell lőni, a kis hp ellenfelet lövik, mert mindenki frag-et akar stb.

Eleve nagyon ritkán kapja az ember a nyílt térképeket és akkor még mindenféle egyéb feltételnek teljesülnie kell, hogy lehessen normálisan spotolni.

Nekem a 4e spot-hoz kellett 50-60 csata, szerintem az 5e-nél megismétlődik a dolog. Alig lesz nyílt térkép és akkor is 4-5 scout oldalanként, aztán csináljam meg a küldetést. A járulékos probléma a rengeteg scout-al az, hogy alig van hp-juk, szóval még ha nagyon ügyes vagyok és segítek a csapatomnak leszedni a sok ellen scoutot, akkor is alig kapot spot sebzést érte. Meg a sok arty is, azoknak se sok hp-ja van, spotolás miatt szerintem hátrány.
  • Simulacrum
    Ötlet: Prohón én F2-be szoktam állni délről, de ne mondjátok el senkinek! Ide hamar ideérsz és látod az E1-be menő scoutot, akit jó esetben lelőnek mire odaér, de ha nem akkor is tudják, hogy ott van és később leszedik. Másik ötlet az aktív spotolás. Keringeni az E-F vonalon vigyázva, hogy ne találjanak el. T10-es csatában artykkal így is meglehet.
    Ami meglepett, hogy az egyik nem szeretett pályán, Sacred Valley-en F5-ben levő bokorhoz beálltam, amit mindenki ismer már és érdekes módon az ellen scoutja nem jött oda és onnan csináltam 5000 fölötti spotot. El Hallufon is lehet lentről, ha sok TD van és van arty. Szóval van azért lehetőség, de nem könnyű ezt elismerem.
  • técs
    Baltazár inkább meghal , de nem alkuszik :) Én is visszavettem a grillét az IM kezdetekor, azóta mentem vele 6 csatát, de nem bírom elviselni ezt a játékstílust.
  • popey8
    Én ezzel szenvedek már legalább 2 hete és kb. 100 csata óta. A mapot néha-néha beadja, de a többit soha. Vagy az ellennél vagy az én csapatomban lévő scout folyton megakadályozza, h normálisan spotoljak. Múltkor pl. az ellen scoutja olyat csinált, amit még soha nem láttam Prohon. Én É-ról beálltam E1 bokorba, ő meg piros vonal mellett elindult felém, már rég spotoltam (a csapat persze tök hülye volt és el se találták), de csak jött. Mikor közel volt felspotolt, akkor nyomott egy jobbost és simán elrohant vissza az út mentén bekapott sebzés nélkül. Én már persze nem tudtam elmenekülni. Folyton ez van: mikor jó mapra rak a többi retard hirtelen alig talál el vmit. Eddig 3600-al voltam a legközelebb a 4k-hoz, az is Redshire-ön.

Másik eset megint Prohon. Én É-ról E1-be be. Erre egy a csapatomban lévő Type62 azért is beállt F1-be (h nem vették észre?), pedig írtam neki, h LT-15-ért megyek. Mikor megpróbáltam elé menni, észrevettek és kilőttek.

Szal, bármit is teszek nekem ez a küldi még Malin vagy Prohon sem akar sikerülni. Mindig történik vmi balszerencsés dolog. Kezdem már emiatt unni ezt az egész IM sz@rt, nem is foglalkoznék már legszívesebben az LT-15-tel (már csinálnám a T28 küldiket), inkább megcsinálnám a többi másodlagost, de kéne a csaj.
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.03.10. 00:18:15
  • besti
    Emberek, bugos az SPG-11 is a T-55A-ért, szerencsére ez is a mi javunkra. Leírás szerint: "Destroy an enemy vehicle and cause damage to 2 more vehicles with a single shot." Nekem megadta úgy, hogy egyet kilőttem, de csak egyet sebeztem mellette. Splasheltem egy harmadik tankot is (A-44), de azt más lövéssel. Lehet, hogy már a szerver oldalon kezdik a könnyíteni a leglehetetlenebb küldiket?

• kHares
    Én minden csatában hallom a kockák zörgését, nem csak artyval. Conquerorral megyek, lori egyik oldalon t30 másik oldalt 300 hp-n. Oké, egyetlen esélyem kilőni amikor kidugja az oldalát. Ki is dugja de már odacéloztam és teljesen beszűkülve hirtelen a célkereszt legfölső részébe megy a lövedék pedig addig nagyon jól teljesített az ágyú. Csata ezen múlott.
    T30-al szépen elhúzódó ütközet, minden második lövésem pattan de jön a sebzés majd meg kéne védeni az egyik oldalt egy t8 francia td ellen. Céloz, lapattanok 150 méterről majd ismét közvetlen közelről. Persze. (Mielőtt kioktatnátok végigvittem az egész vonalat, tudom hol kell lőni.) Csata ezen múlott.
    Vagy épp amikor kapáslövéssel kikapott valami orosz heavy 300 méterről szintén T30, az is ezen úszott el. És ez csak a mai nap.
    Nem mondom hogy nincs amikor nem nekem dobja mert néha megjegyzem a mákos szitut de azért ez még mindig nagyon arcade. Amikor a tortoise 4x egymás után mellé lő...

• Sunsetjoy
    Ma végre 2 hét után beadta LT-15-höz úgy a prokhorovkát, hogy scouttal (bulldog) voltam, az ellenfélnél csak egy félbot wbulldog volt némi light potenciállal, aki csak félidőben mozdult el a bázis környékéről. Megkértem a csapatot hogy nagyon kell a spot; lőjenek, és ne vigyék el a spotlehetőséget. Nos Őrjárat, Felderítő és 5800 körüli spotdmg (táras 10-td-k, csillagromboló FV, arty, mind elfüstölt), megvan végre! :D

Pedig gondoltam inkább rámegyek a HT-15 kitüntetéses módra, ott is megvolt 8400 körül, csak az a fránya win nem volt meg.
  • lammaer
    Ja, a stugnál az Im miatt próbáltam meg, de annyira katasztrófa az artizás számomra, hogy elhatároztam, a többinél el se fogom kezdeni. Egyszerűen nekem már az se elfogadható hogy egy egyszerű sebezz 2000-et küldetés artiban akkora lutri hogy ihaj. Nem vagyok én anyira béna hogy hagyjam hogy a gép dobálja nekem a 6osokat a kockajátékban :)
  • Simulacrum
    Passz, de nem hiszem, hogy ezen változtattak volna most.
  • András77
    Sikerült az LT-10 úgy, hogy 4-4 zerg scout tank volt. Prokhorovka, mindenki futkosott középen én szépen hátrébb álltam be egy bokorba. Kikaptam egy scout tankot, megvártam, amíg minden scout kipusztul és megindultam. Ez a küldetés nagyon trükkös, mert észrevétlennek kell maradni spotolás közben, ezért az oldalsó bokorsorban mentem előre. Egy béla ! volt a scout bokorban , de kiugrasztottam a spottal onnan.

2e spotot kért a küldetés, sikerült 2,4e, ami nem sok ezen a pályán, de észrevétlen volt mind, vagy passzívan vagy bokor mögött tudtam maradni.

Megnéztem és akik futkostak középen a legjobb spot 1e volt. Ez a rengeteg zerg könnyű tank dög nehézzé teszi az ilyen komoly spotolós küldetéseket.
  • Met
    Töltés gyorsító nélkül régen (pár hete) is 19mp volt a töltése a nagylövegnek?
  • técs
    A 35-re válaszoltam, csak félrenéztem a hozzászólás számát. Gondolom az IM miatt artizol.
  • Simulacrum
    Kapott az RHM nerfet már régebben is, most a TD nerf is kedvezőtlenül hatott rá, de durva OP még mindig. Sőt, azon kevés tankok egyike, amelyiken két löveg és abszolút használható. Imádom a nagy löveget T10-ben is sebzek mindent szemből is HE-vel. Erre a küldetésre meg a kisebb löveg volt a jobb, mert így kisebb a lövés utáni felspottolódási esély. Ezen küldetés miatt megint megtapasztaltam, hogy mennyire unalmas is hátul gubbasztani és csak lövöldözni, kb. arty érzés, nem is játszom így többet vele, még ha ez hozza a legdurvább meccseket is.