World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk nagyjából egész csata alatt azt éreztem, tök1-edül vagyok 15 ellen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csata: Fiery Salient
Jármű: KV-1
Szerzett tapasztalat: 1 850 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 19 966 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 586)
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"
5kill, de oda se figyeltem, hogy meglesz-e Pascucci.
angelus1991ster.blogspot.hu
T67
2 852 (x2 minden nap az első csatáért) 24 382
(kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 556)
Csatában
elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Elit lövész,
Radley-Walters medál, Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Hozzáadva: Automatikus tűzoltó készülék
(x1), Nagyméretű szerszám készlet (x1)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
concsitát jobb elfelejteni, hisz nem is létezik, egy szélhámos játszmája bejött és győzőtt. Reméljük a 2013-ban megszakadt verseny újra indul.
angelus1991ster.blogspot.hu
24.10.-27.10. “King of Metal”
...
- tier 8 heavies Lowe, IS-6, 112 – 15 percent discount
...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mednek meg marad a type 59, amit szoknom kell mert a talajellenállása és a gyorsulása sem tetszik, ahogy hallottam jelentősen nerfelték korábban.
Inkább csak távolról snipeolgatok vele, legénység első skillje 86%-on.
Flankelni nem lehet vele mert az ilyen kis dombos pályákon lassú, kanyarban meg jócskán veszít a sebességéből.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A Második ,de könnyebb Mester ...
visszajátszás
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.20. 15:10:58
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Most nagyon szemét voltam, g.ci a közbeszédben 😊 Teljes sebességgel megy a leopard és egy obj261 oldalba veri. Na ezt mégis hogyan? 60km / h és cikk cakkban megyek, de ez eltalál, nem splash, belelőtt az oldalamba, szerencse, hogy srégen voltam, így csak 900-t sebez.
A modom kijelzi, hogy mikor fog betölteni újra, senki nem volt a közelben, úgyhogy mondom akkor játszunk egy kicsit te patkány arty. Kiáltam elé, az oldalamat mutattam és vártam. Próbált menekülni, én meg szép lassan közelítettem, amikor már 10 másodperc volt hátra, akkor gyorsan a hátába kerültem, de még akkor sem lőttem ki, vártam, hogy vergődjön, aztán amikor a társaim megjelentek a horizonton, akkor kiszedtem.
Azért 10 másodpercnél mozdultam mert lehet rajta BiA, venti vagy prémium kaja, nem árt az óvatosság. A mocskos arty vergődött egy csomó időt mielőtt kilőttem. Megérdemelte a mocska. Ja és egy lila játékos volt, gondolom milyen szépeket gondolhatott rólam, mert a csapatom nagyon durván szidalmazott, de nem érdekelt, ez kijárt az artynak.
Amiért főleg feldühített, mert az arty persze eltalál, de én kettő mellét is lövök teljes beszűkülés mellett. Köszönöm WG a szemét véletlenedet.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.20. 14:53:39
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Meg zavar hogy a fegyvere nem jobb mint a schmaltrumé.
Adatai alapján inkább e25, az is tier limites de mozgékony, jó a rofja meg a camoja.
Így is nagyon használható mindkettő. De ha jobb lesz, én csak örülök neki.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
A független sajtóról meg annyit, hogy a külföldi prognózisok hatására (is) születnek meg itthon a véleményformálók írásai, melyek éhséglázadásokat, polgárháborút, államcsődöt vizionálnak, holnapra. Mindig holnapra. Aztán kiderül, hogy akiktől a külföldi ultrafüggetlen sajtó az információkat kapják az mindig ugyanaz a jól körülhatárolható kör (most éppen "civilek", "demokraták"😉, amelyik kiszorult a húsosfazék mellől. Ez minden kormánynál így van, azok akik eddig kormányon és ellenzékben voltak mindig mószerolták a másikat külföldön. Sajnos. A normális az lenne, hogyha itt mindenki ellene a saját szemétdombján, külföldön meg egységesen lépne fel. Pl én szidhatom a családom, de ha idegen teszi akkor pofánverem.
A-43, Cromwell, M4E2, VK 30P, Type T-34 a legjobbak talán.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Én sem akarnám túltenni magam semmin, ha azért kapnék pénzt mind a mai napig, mert a nagyapámat megölték a Holocauszt során. Tudod, amikor én még meg sem születtem. Manapság már kezdik is megvonni az ilyesfajta támogatásokat. Nagy felháborodásra.
És ne haragudj, de te felvidékinek születtél, és már nem magyar területen, sajnos. A problémádra a te szempontodból tökéletes megoldás lenne a kettős állampolgárság, csak sajnos a kormányod ebbe - az ő szemszögükből érthető módon - nem akar belemenni.
Ez egy olyan probléma, amire egyszerűen nincs egyértelmű, jó megoldás. Sok ilyen probléma van amúgy a világban. Az egyedüli, amit "itthonról" lehet nyújtani, az erkölcsi (én a politikai megoldást ide sorolnám főként), és anyagi támogatás. Előbbivel nem feltétlen mész sokra, utóbbival igen, de erre - megint csak jogosan - jöhet párak válasza, hogy itthon is van elég gond. Igen, van. Mégis, egy kicsit ide, egy kicsit oda, és mindenki igénye valamennyire ki lehet elégítve.
A többit viszont a fejekben kellene megoldani, az ottani embereknek. Vagy belenyugszik az ember, és folytatja az életét... Vagy megkeseredik. (Főleg több generáció után!) Ebből a szempontból olyan, mint ha egy baleset után tolószékbe kerülne valaki.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.20. 13:41:34
Azok után hogy mérgemben szoptam az E 75-el mert a random még azt se engedi meg sokszor hogy weakspotot beüssek, vagy a semmiből rámjönnek 3-an, beláttam 2 dolgot: Low szar vagyok és az a tank használlhatatlan néha gold nélkül. (lehet noobozni igen de amilyen pontatlan ez van)
Szóval ez a meccs tette fel mindenre a koronát, hogy a retkes WG azt segíti és díjazza a suttyomba elmegy cappolni, én meg futhatok utánna az 53 tonnánmmal, és még ki is lövöm de már 100 a foglalás.... eszem megáll. Komolyan mondom hogy ezután még a retek Su 100 is lehet hogy meglett volna ha a stock T 150-el jól összedolgozunk... Hogy tekerném ki a nyakát annak aki ezt a cap rendszert kitalállta... Mindig a legjobb meccseim ezek miatt buknak be.
Toweliee : A kretén szó eredeti jelentése egy pajzsmirigy betegségé, régen minden pejoratív felhang nélkül használták. Ezért írtam példának, hogy a szavak eredeti jelentését néha milyen felesleges csúsztatás vitatni bizonyos témákban, nem "lekreténeztem" bárkit is, látom ez nem sikerült érthetően leírnom, bocs.
VanDaal: Nem kitérni akarok én, mint írtam ez hosszú, de akkor próbálom pár sorban:
Igen, pl. az USA-t is, de elsősorban a Skandináv államokat, vagy Németországot, Belgiumot, Angliát, stb...
Általános az elképedés az Angliába kivándorlók körében ( ismerek "néhányat", beszélni is szoktam velük ) az angol "bürokrácia" működésével kapcsolatban, mikor a hivatalba belépés után 15-perccel a kezükben a munkavállalási engedély...XD, hogy ilyen profán példával kezdjem.
De, ha még laikusként is, összehasonlítod pl. a Munkavállalói jogrendszert, az egészségügyet, a szociális háló kiépítettségét, a szolgáltatók működését, a hivatalok működését, úgy általában az emberhez való viszonyát ezen államok rendszereivel, mint ami nálunk van, és nem azt mondod, hogy ez a követendő példa, hogy az nem jobb, hogy ez csak azért működik ott, mert ( Jó kis hazai posványos indoklás XD ): " Van p'ézük, meg ők nyertek a háborúba' ", ez nem társadalmi érettség, kultúra kérdése, (és itt jön az, a téma amiből ez az egész OFF szájtépés elindult,) akkor tényleg nincs miről vitáznunk... 😊
Tudom az USA-t most nagy divat szidni, és a kultúráját én sem kedvelem túlságosan, de szeretnék én olyan "szarul kiépített , korrupt, pénzközpontú" rendszerben élni mint az...XD
Igen, lehet jókat derülni a külföldi sajtón, ez egy helyi sport nálunk, különféle helyi orgánumok rendszeresen "helyre is teszik" az amerikai, és német lapokat, azok meg biztosan szégyenlik is magukat....XD
Az eredmény pedig itthon látszik, a bőrünkön érezzük...XD
Aki ilyet ír, már bocs, az az itthoni posványon nem lát túl, és fingja sincs arról, hogy mi folyik a világban.... Elovastál valaha egy cikket is német lapokban hogy mit írnak rólunk ? Pontosabb politikai, és gazdasági előrejelzéseket adnak, mint itthon bárki...😊
Persze, a fasz hanyatló nyugat nem ért hozzá, meg egyébként is mit ugat...XD
Franciaországról pl. annyit, hogy csak az itthoniak agyában folyik össze a Francia "szélsőjobb" a Jobbikkal, köze kb.annyi van egymáshoz, mint a focinak a baletthez... francia ismerősöm, és társasága visítva röhögne ezen a párhuzamon, már csak 2vh-beli történések miatt sincs esélye a franciáknál semmiféle szélsőjobbnak, amit ott szélsőséges megnyilvánulásnak tartanak, azt itthon vígan művelik jobb, és még baloldali politikusaink is napi, heti szinten.... 😊
Nem véletlenül nem talál a Jobbik egyetlen valamirevaló legális pártszervezetet Európában, aki szövetséget kötne vele... Nincs aki felvállalja őket, annyira nem konformok...
Gyuszopapa : Miért nem írod le, hogy cigányok ? 😊 Azt,meg hogy hogyan bírtad a hozzászólásaimból kiérteni, hogy ez a rendszer nekem megfelelő, holott végig az ellenkezőjét írtam, elképzelni nem tudom... Akkor ezek szerint nem is érted amit írok....
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.20. 13:12:13
Komolyan nem értem, hogyan csinálnak ezzel egyesek nagy sebzéseket. Ha rush, megyek előre, akkor is az van, hogy még közvetlen közelről is képes iszonyatosan mellé lőni.
Tegnap volt egy olyan csatám, hogy én centurionnal mentem és megjelent oldalt egy T49 megjelent, mindketten teljes sebességgel mentünk, satufék és mindkét tank tolatott. Én lőttem hamarabb, mellé ment természetesen, ő lőtt gyakorlatilag ugyanakkor, mint én és telitalálat. Na ez hogyan? Fel nem fogom az ilyen helyzetek. Mondjuk lehet, hogy sok skilles legénysége, kóla meg minden volt rajta, de akkor is durva, hogy egy cent mellé lő és ugyanakkora távolságról egy T49 ugyanannyi célzással meg telibe ver.
Olvastam valami kézifékes fordulásról, de nem tudom, hogy azt hogyan kell.
Ti tudtok valamit erről?
Félmegásgif, nehogytelón reályakattincsá
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever