418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #349078 Object 260-hoz nem tier 7-esek a minimum gépek? -
Simulacrum #349077 LT-8, HT-7-re van valami segítő ötlet? Ezt is szakaszban könnyebb gondolom. -
#349076 T28C 1 lövéssel sebezz 3 tankot küldi.... a hócipőm is tele van már vele. Inkább a gyújts fel egy tankot medes küldi, ott legelább lehet élvezni a játékot. -
#349075 3.750 a bambuszos dzsungeles pályán :(
amúgy ezt a spot rdsz-t rendbe rakhatta volna a wg előtte, cliffen a toronynál 1390 belém szaladt, lánc le, a környéken senki. kilőtték előlem a végén spot dmg= 0 :o -
R3nton #349074 na mondjuk az nekem pont nincs, su100y+gold ammoval tolnám... :D vagy dickermax
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.03.11. 09:27:40 -
#349073 Jól sakkoztátok ki :) Su-100 szakasszal hamar megvan :) Meg is lepődtem, hogy milyen könnyű volt :D -
#349072 Az ilyen botlike figurák teljességgel menthetetlenek, még puffogni se éri meg miattuk, csak rimánkodni, hogy ha bekerül a csatába, ellenfélhez kerüljön, vagy legalább ne rajta múljon a te életed, vagy a meccs...
Ami meg a bepofázósakat illeti, azok meg egy másik szint. Az ilyeneket pontban kilépés előtt szoktam "nagyon megszidni", aztán lépek is ki - durrogjon magába, mert én már ott sem vagyok. Aztán tiltom is le- aztán ha összefutok később egy ilyen letiltottal, akár 200 csata múltán, lesz nemulass :D Ha meg nem találkozom vele, az is csak nekem jó :)
Simulacrum: És korántsem TD-vel vagy SPG-vel emberkedik! .D
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.03.11. 07:51:25 -
Simulacrum #349071 Vele futottunk össze tegnap. Nem figyeltem, hogy goldot lőtt-e végig, de a vesztes csatában maximálisan kihasználta az 50B-t. Addig tartotta magát, amíg látta, hogy tud lőni, utána menekülés, de csak addig, amíg megint tudott lőni, utána megint futás kicsit. Szóval hibátlanul csinálta még vesztes csatában is a tankozást. Durva stat, de a látottak alapján, még ha végig goldozik is, akkor is tud valamit a srác. -
Gyuszopapa #349070 De hát ez nem játszik az accon vagy igen de kikapcsolt monitorral.Ennél még egy bot is többet teljesít. -
Gyuszopapa #349069 Jó persze mert arty nem volt.Akkor rázhattad volna.Nálam szinte minden csatában 3 van minimum ha nincs akkor meg fogyatékosokat kapok csapattársnak.Ennyi marhát még a tehenészetben se látni. -
#349068 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezt is a gólya hozta ám a kéményen, nem working as intended:D
kihitte volna, hogy a tigris 2-vel sikerült tökéletesre megcsinálnom:D
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.03.11. 01:08:16 -
András77 #349067 Ittam egy korsó sört és csak összehoztam kitüntetéssel, hogy rohadna meg. Jó lett volna HT-15-re is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha valakit érdekel, ezt kell vele csinálni. Finoman rázni a tornyát és mindent lepattint (szinte). Azt figyelembe kell venni, hogy hárításra mentem a csatában, szóval mást nem nagyon csináltam.
E75 HT-12
-
#349066 Hát, hogy direkt csak prém tankokat vesz és játszik az accon(ezt én is megjátszanám, ha lenne annyi pénzem, hogy ilyenekre basszam ki az ablakon:D) -
#349065 Hát igen, így azért elég nehéz az LT-15. Állandóan agyatlan nyomorék autistákkal vagyok együtt. Persze Malinovka vagy Proho nem volt és aminek máskor örülnék a csaták felében nem volt arty. Lassan azt hiszem befejezem az IM pályafutásomat, mert így csak szívás és frusztráló az egész játék.
-
yossarianHUN #349064 Ha ez vigasztal, nekem Himmelsdorfon volt 3100 pattintott T34-gyel, és sikerült mellé 1481-et sebezni. -
yossarianHUN #349063 Mármint direkt milyen? Halmozottan retardált? 700 csata után 269 átlagsebzés T34-gyel azért kőkemény. -
#349062 Na jó, de ezek legalább direkt ilyen accountok:D -
András77 #349061 Most t.kön szúrom magam. Hárítottam 4590-t az E75-el, de nem bírtam 1500-t sebezni, mert minden lepattant és nem sikerült a küldetés Na elég is ebből mára. 2 E100, 1 IS7 meg 1 halálcsillag sorakozott fel ellenem himmelsdorfon a vár alatti utcában és kb 8 percig tartottam egyedül a frontot. -
yossarianHUN #349060 2k csata? Amatőr. A profik így nyomják:
-
R3nton #349059 okok, mi picit később, írtam PM-et -
#349058 Vajon török,cseh vagy lengyel ez a player?
Én nem szoktam ilyenekre kiakadni, de amit ez csinált...2k csatája sincs, de is6 meg két oldalon matrica meg zászló..álcafestés...
...Aztán egész csata alatt lead 1 lövést meg pálya szélén kocsikázik, miközbe top heavy és védeni kellene a várost..
Arról nem is beszélve, hogy elkezdek a borsig-al keringőzni, ez a retardált meg elviharzik mellettünk szélsebesen, 1 lövést kelett volna leadni és még meg is ölte volna, sőt én is életben maradtam volna, de nem...olyan csőlátással viharzott az artik felé amit még nem láttam.. -
Oddball29 #349057 Olyan hét után leszek. -
#349056 Tigris 2-vel sikerült teljesen véletlenül megcsinálnom a ht15-öt másodlagossal együtt.
Kész volt már korábban is, de nem hittem volna, hogy Tigris 2-vel is összejöhet:D
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.03.10. 23:42:13 -
Angelus1991ster #349055 Ojan jo ogy eszt montod lol.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Okostelefonok. -
#349054 Mostanában egyre több fiataltól látom ezt a "menny"-t. Mostanában így taníthatják, vagy ilyen lett az értelmi szint? Én még menj-ként tanultam. És sokszor hiába írja az ember nekik leszarják. -
yossarianHUN #349053 T10 csatában Malinovkán hárman tudtunk a csapatból 1000 felett sebezni... És nem ledózerolós forgatókönyv volt, neeem, 9 perc és 28 másodpercig tartott a csata. A csapat java, T10 medek és társaik meg se mozdultak a bázisról, akik igen azok megpróbálták face-to-face lerusholni a szántóföldön keresztül az ellenséget, persze szigorúan libasorban, az egyik artynk a csata felénél vízbe fojtotta magát, az ellenséges Batchat 8 perc után gondolt egyet, berongyolt a bázisra, és úgy rámolta szét a megmaradt balfaszokat, hogy összesen egy lövést kapott közben, az is csak láncolta... Fúúúúúú... -
R3nton #349052 jó lesz holnap is köszi! Egy srácnak meg nekem kéne segíteni küldiben. TD-14 obj260. Azt sakkoztuk ki, hogy talán tier6-7ben a legkönnyebb. -
Angelus1991ster #349051 Azzal a kreténnel sajnos egy csapatba rakott az mm. Szokás szerint kretén név-kretén játékos. -
Oddball29 #349050 Holnap este jó lesz? Még sétálni kell vinnem a kutyákat. -
R3nton #349049 Valaki online még? Egy jó játékost keresek T6 TD-vel vagy max T7-el. -
foxbat88fx #349048 hali, nem hiányzok? :DDDD
feltűnt egyáltalán vkinek hogy nem vagyok már itt? XD
nekem végleg ennyi volt a wot :) -
Oddball29 #349047 Valami ilyesmit kaptam én is, SSHungary68 kartárstól, amikor felvetettem neki az ingyenes névváltoztatás lehetőségét. -
#349046 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.03.10. 21:33:45 -
#349045 Szóvá mertem tennni a top tankunknak, hogy nem kellene hátul kempelnie. Balszerencsémre magyar volt. Az eredmény: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #349044 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
András77 #349043 Ja, valami jutalmat adhatnának arra, ha valaki minden küldetést kitüntetéssel megcsinál. Pl a med szakaszos eléggé mission impossible, hogy mindenki ugyanazt a tankot lője, vagy nagyon gyakorlott szakasz kell hozzá, a másik se könnyű, de ez...
Indítottam egy másod accot a jutalom tankért, meg tulajdonképpen a nulláról kellett kihúznom az is7-t, úgyhogy majdnem mindegy volt, hogy új acc vagy mostanin csinálom és így két legyet egy csapásra, ráadásul a decemberi ingyen arany is jól jött, vettem belőle egy churchill iii-t farmolni meg legénységet gyúrni. Azt csinálom itt, hogy minden típusból kihúztam tier4-ig legalább a napi duplákkal, ahogy épp ráértem, tényleg semmi erőfeszítéssel. Az a jó, hogy a t28 med, tehát az is-7 vonal mindjárt lefed 2 ágat is. Ha jól néztem a német TD-ből lehet leghamarabb artyt fejleszteni, úgyhogy ott is megvan a 2 ág, illetve kaptuk a német light tier2 ajándék tankot, úgyhogy a német light vonalat fejlesztem, mert legénységet ott tudok gyúrni.
Az IM küldetéseket, ameddig tudom, megcsinálom és tényleg dől belőlük a kredit. Annyira, hogy külön már nem is kell farmolnom semmit és van 3,5 milla kreditem eddig (nem csak az IM-ből, de abból van szerintem legalább a fele-harmada és még sok stugos IM küldetés van hátra).
Szóval igen, aki kicsit is odafigyel az IM-re, elég jól tud vele kreditet is gyűjteni. -
#349042 Én annyit mentem vele a 2db tank kigyújtásához, hogy már 85%-on vagyok vele, és mark 2. :) Gondolom o.260-ig meglesz a mark 3... -
DantesHUN #349041 http://blog.worldofwarships.eu/closed-beta-land-ho/
Esetleg valakit érdekel ez a hír, CBT fázisba lép a Warship. Aki tudjon regisztráljon. Már akit érdekel. Így is kevés a játékos.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.10. 18:11:48 -
Simulacrum #349040 A hátul kempelőket nem, de nekem úgy lett meg ott a Stugos, hogy elindultak. Emre visszajátszásában is elindul az ellen. Ha nem indulnak, akkor nem lesz meg vagy várni kell és lassan bokorról bokorra haladva menni előre óvatosan. -
Tarathiel2 #349039 Ja, én is megkaptam társnak, elég jól tolja.