World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most kezdte csak a legutóbbi csatában, előtte nem csinálta. EU1-en vagyok.
Többnyire többnyire T5/T6 csatákba rakja.Tegnap 6 csatából volt meg az 5 győzelem úgy, hogy az egyikben elemcsere volt az egérben (2-3 perc AFK/top gun/top sebzés,Mastertanker), a másikba nem vittem elég lőszert kláncsevegés miatt (2. legtöbb sebzés 4 kill).
Igaz minden csatában észnél kell lenni mert rengeteg a T5/6 heavy retardált (pl. 17k csatás T1 Heavy 87 eff értékkel).
Ha ma is ezt csinálja, tuti felrúgom az egészet 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Aki viszont inkább távolsági harcos és sokszor nyílt mezőn tudja elkapni az ellenfelet, v esetleg több célpont ellen harcol ha közelharcra kerül a sor, nos oda meg az alap gun sokkal jobb, pontosabb gyorsabb, a shell (főleg a gold apcr) gyorsabb mint a heat, pl. campinovkán nyílt mapon szépen szedegetheti a népet, mozgó light-okat stb.
Én is most veszem meg nemsokára a borsigot, és hát igencsak gondolkodóba estem, h míg stock addig a 128-st kell használnom, de utána lehet a 150-st fogom használni, mert az én játékstílusom inkább az első típusú 😊 (isuval játszottam így, ilyen assault gunként, rárohantam az enemy-re kaptam 1 lövést de ő nagyobb puszit kapott, majd retreat. Így isu-val az avg. dmg-m 2220 asszem, szval igazoltam az első játékstílust mondhatni).
Inkább ilyen lövegválasztások legyenek, minthogy ST-I d25t-vel flangáljon v tigris/panther a bébi 10,5-s gunnal, de patton se rossz 10,5-sel....😊
Úgyhogy a töltési idő 400 méteres távolságból lövöldözve jóval kevésbé fontos, mint test a test ellen küzdelemben. Többször kell a lövési lehetőségre várni, mint arra, hogy újratöltsön.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Mnden csatában 4-5 ször?
Angol X-es közepes tank nem jó, az egyetlen X-es közepes talán, ami nem jó.
Szerintem.
egy nullás critical, aztán ugyanaz mégis sebez?
Ez ugye az alfa sebzésre igaz, meg talán a pontosságra, de annak most nem néztem utána. Az átütése viszont sokkal rosszabb, mint az E100-nak és már az E100 is szenved gyakran a keményebb ellenfelek ellen, vagy jön az aranylövés varázs. Egy TD-n, amelyiknek minden lövése találni kell, mert lehet, hogy nem lesz következő ez ugye nagyon nem mindegy.
A kisebb ágyú pontosabb, nagyon komoly átütése van és persze lényegesen gyorsabban tölt be. Az, hogy talán sebzel nagyobbat, szemben a sokkal biztosabban megsebzed a kb 2/3-t és gyorsabban is újra töltesz, hát nem tudom milyen agyszerkezetű játékos az, aki az elsőt választja, de logikusan nem tud gondolkodni, az biztos.
Tényleg furcsa, hogy ennyi noob használja a nagy ágyút, amikor ott a kisebb sokkal jobb paraméterekkel.
Trance&Friends nothing more..
És nem stock.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.20. 22:21:56
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mitől rasszista a Jobbik ???
másik: kétlem, hogy ennek a klánnak bármi köze lenne a Jobbikhoz. Fordítva, kétlem hogy a Jobbiknak bármi köze lenne a Wothoz. Lehet, hogy Ő ESETLEG Jobbikos, de biztos nem politikus. Csak nézd meg. Így már ne is keverjük azért bele azt hogy már jönnek a Jobbikosok toborozni szavazókat a wotba vagy ilyesmi azért...
Kifejlesztve:
M41 Walker Bulldog jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 56300. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Megvásárolva:
'M41 Walker Bulldog' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 1 370 000.
Csata: Airfield
Jármű: T37
Szerzett tapasztalat: 1 299
Szerzett kredit: 22 123 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 2 023)
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"
Ekkora gyökér csapattársat,túlélem sérülés nélkül hogy t6-8 medekkel és td-vel harcolok hogy megvédjem a bázist,kiosztok egy rakás sebzést.A végén meglátom hogy su101 bajban van mert rámászik egy t44,odamegyek és a t44 meg su101 közé állok hogy a t44 engem lőjön ne a td-t.T44 mindkét lövése mellé és pattan,erre a su101 hátulról telibe.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Javítsatok ki, ha tévednék...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.10.20. 20:59:16
Trance&Friends nothing more..
Ráadásul pont a borsig az, aminek nem kell a gyakori lövések miatti camocsökkenéstől tartania, mert kicsi a profilja, így ha nem a szabad közepén áll vele az ember, még spotolódni sem igen fog... Ellenben az itteni híresztelésekkel.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.20. 20:56:36
Csata: Westfield
Szerzett tapasztalat: 416
Szerzett kredit: 16 237 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 2 480)
2480 kredit kárpótlás amiért csapattárs agyonlő?
Naneee,
Már ne haragudj, de ez röhejes. Te most vagy agymosott vagy, vagy te akarsz agyat mosni.
Talán a 80-90-es évek előtt ez így volt. Talán.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Náci / nazi.
Orwell se találhatta volna ki jobban ezt a böfögéssel egyenlő szót.
Kancsal látom mennyire imádod az antant-ot.
angelus1991ster.blogspot.hu
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Hogy lehet valami független, ami abból él, hogy mástól kapja pénzt? Minden médiatermék célcsoportnak készül. És mindegyik a pénzből él. Ha Oszama bin Laden által kiadott újságokat olvasok, akkor az USA az én szemembe is a sátán lenne. Szóval az, hogy a rokonod meg az ismerősöd miket kérdez, nem releváns, olvasson mást is aminek más a véleménye. (De azért visszakérdezhetnél a francia ismerősödnek, hogy nem tartja-e érdekesnek azt, hogy az országuk himnuszához, a szabadság, egyenlőség, testvériség eszméjéhez milyen mocskos terror és nagyságrendekkel több halott, mint a többszázévig fent álló inkvízíció alatt megölt ember kapcsolódik?) Kettős mérce. A náci kérdésre: attól, hogy te meg páran elnevezitek a mákos tésztát rántott húsnak, attól az még nem lesz az.
Mondok mégegy példát a kettős mércére: amikor Orbán kimondta, hogy "tiszteletet Magyarországnak", napokig zengett a honi média "demokrata" része, hogy mit képzel ez az ember, a tiszteletet nem lehet követelni, azt ki kell érdemelni. Vasárnap Ferenc pápa azt nyilatkozta, hogy a melegeket tisztelni kell. Hétfő este van, de én még nem olvastam olyan cikket, hogy mit képzel a pápa. Kettős mérce.
De mindegy mondom. Te így látod, én meg úgy. Engem nem bántottál meg, remélem én se téged! Köszönöm, hogy ilyen hosszan írtál, de részemről itt megakadt a beszélgetés, csak ismételni tudnám magam. Fogadjuk el egymás véleményét és wot-ozzunk.
Csata: Abbey
Szerzett tapasztalat: 1 914
Szerzett kredit: 27 438
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"
Még 4k xp és megvan a Bulldog.Vicc hogy ez a vacak 76 milis táras ágyú még a ST-I tornyát is átvitte.
1493 sebzés 1830 spot sebzés.
A játék célja a függőség kialakítása a játékosokban.
A Rheinmetall-Borsig nagy lövege lényegében olyan, mint az E-100 tank nagy lövege. Csak mindezt már 8-as szinten tudja!
Akkor ugyan miért is játékos hiba azt a nagy löveget használni? Sok 6-os tank egy lövéstől is megpusztul, a 8-asok pedig 1 lövés után már csak kivégzésre várnak és biztosan lehet vele sebezni 10-es tankokat is, ha más nem hát akkor repesszel.
Csak állítotok valamit itt többen is, de érv az nincsen a véleményetek mellett a világon semmi.
Egy másik gondolat: Azt hiszem abban mindenki egyet ért, hogy kb3 patch óta a lepattanók száma a többszörösére növekedett, ez nem csak saját tapasztalat, de itt a fórumon is sírtak miatta páran-jogosan. Ha ez valóban így van, akkor most vagy a patch előtt nem volt az RNG +-25% amit nehezen hiszek,vagy utána tornázták fel, mert az nem lehet hogy a lepattanók száma nőtt, az RNG értéke pedig ugyanannyi maradt, ugye?
Na akkor számítógépről végre... Utálok mobilról írni...XD
Jó ötlet ez a spoiler, mert látom kínos a téma, és azért sokaknak igaza van hogy ez nem ide való, ezt tiszteletben tartva:
Én máshogyan látom ezt a dolgot. Ha a náci szó pontos jelentése szerint néznénk hogy ki az, egynéhány Német, vagy magát Német nemzetiségűnek tartott emberkén kívül aligha lehetne más, hisz a "lebenstraum" , a nagy Német élettér növelése, és a germán felsőbbrendűség tudatos hirdetése is az ideológiájuk része... XD
Na ez, a maszatolás, mert a valóságban ez teljesen máshogyan működik. Még nálunk is itthon, ha 100 embert megkérdezel a Jobbikról, és azok támogatóiról, azt mondja 30-40 ember, ez bizony egy náci párt, és a támogatóik náci eszméket vallanak. Ha külföldön kérdezed mindezt, az eredmény kb. 80-90 fő lesz...Unokaöcsém tavaly, aki kint született Németországban, mikor választások után hazajött, - 2 éve nem találkoztunk - az volt az egyik első kérdése, hogy hogyan erősödtek meg a nácik ennyire nálunk. 😊... Francia ismerőseim szintén konzekvensen náci pártként említik a Jobbikot...
Az a helyzet, hogy az általam kultúrországoknak tartott ( Így írom hogy másnak is megfeleljen...XD ) helyeken, ez az általánosan elfogadott vélemény. Még egyszer leírom, hogy nemhogy a Francia, de más nyugati országok "szélsőjobb retorikát" folytató pártjai köszönőviszonyban sincsenek a Jobbik retorikájával, az amit ez a párt folytat, az máshol már régen a büntetendő "náci eszmék hirdetése" kategóriába esik.
Nem szoktam sűrűn fórumokon politizálni, ennek ellenére mikor ilyenbe "keveredem", a nézeteim elhangzása után, kevésbé "kifinomult" emberkéktől a : "libsi," "zsidóbérenc buzi liberális" jelzőket is megkaptam néhányszor... A vicces ebben az, hogy ha a hagyományos európai értelemben vett "pártállásomat" nézzük, a jobboldalhoz állnék a legközelebb....XD. Mivel (szerintem felvilágosult európaiként) én így gondolkodom, még vitatkozhatnék hogy mi is a liberális szó pontos jelentése, vagy elfogadom, hogy ezek az emberek ezzel a "névvel" fejezik ki, hogy mit gondolnak rólam. 😊 Én ezt mondjuk a magam részéről nem szoktam sértésnek venni, és jót röhögök rajta.
Na ilyen a náci szó is, egy gyűjtőszóként van használatban, lehet hogy történelmileg, nyelvtanilag, "szótárilag" nem helyesen, de elmondja hogy mit gondol az adott emberről, -nálunk kevesebben, Európa nagy részén- a túlnyomó többség... Sok mindenben nem, de ebben én is egyetértek a töbséggel.
Aki erre a pártra szavaz, ezeket az eszméket vallja, az hisztizhet ezen, megsértődhet, meg mondhatja, hogy : "A nyugatiaknak fingjuk sincs hogy mi megy nálunk", stb, stb, de a helyzet ez.
A lehetőség adott a Jobbik előtt, ott a hazai, és nemzetközi nyilvánosság, lehet cáfolni. Pim Fortuynnak, Marie Le Pennek nem sikerült, ezerszer "konformabbak" voltak, mégis jelentős közvélemény náciknak tartotta őket, öt sörbe, hogy nem fog sikerülni... XD
A külföldi sajtóról meg : Megint az a fránya hazai "szűrő"... Az hogy a választás utáni hazai "ellenzék" miként értelmezte a német és amerikai újságokban megjelent igen kemény kritikákat, az az ő problémájuk. 😊 Ha az eredeti cikkeket olvastad volna, abban szó sem volt "polgárháborúról, államcsődről, éhséglázadásról" szimpla kritikák voltak, az szintén már a mi szégyenünk, hogy az ellenzék kompletten sötét mint a csizma szára...Arról hogy "kormányközeli" lapjaink mindezeket hogyan értelmezték, azt már röhögés nélkül nem is tudnám elmondani...
Látom nem hiszed, pedig tényleg létezik ám, egy olyan nemzetközi sajtó, amely az itthoni gyakorlattal szemben nem gazdasági, politikai érdekcsoportok mozgatnak, és inkább ő van hatással az európai, és világpolitikára... Ezeket olvasva, sok érdekes dolgot tud meg az ember, amit itthon soha. 😊
A konstruktív párbeszédről meg annyit : Szerintem ez az, hogy kertelés nélkül leírom a véleményem, még ha ezzel megsértek is valakit. Lehet vele vitatkozni, érvelni ellene, durván, finoman habitustól függetlenül.
Ez nem a kék, meg lila közti különbség, nem ízlésbeli, különbség. Aminek van neve, azon kell hívni.