418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lunki88
    Ez a VK Béla tényleg jól tud pattintani. :)
  • bekescsaba
    Rentonnak....

Idézem magamat:

"Sziasztok!

Na miután végig hisztiztem a fórumot a T55/a LT7-es küldetés teljesítésének lehetetlenségével, tegnap beadta. Klasszik volt, na még egy csata, és megyek aludni, s lőn csoda, Tundra, 4 arty, széthúzódó frontvonal, középen rés, 60-al átt a vasúti hídon.

A lényeg. Annyit csináltam, hogy felspotoltam a 4 artyt , 3-at kilőttem, a negyediket sebeztem. Nem trakkeltem, más se lőtte meg őket, csak két direktivát tartottam be.

- én spotoltam elsőnek
    - meglőttem őket.

Ha valaki utánam telesírná a fórumot az LT7 küldi miatti kudarcával, íme a megoldás."
  • bekescsaba
    Kellenne egy kis segítség.

Mivel nálam bénább medes nincsen a játékban, így nem is értek hozzá, ezért kérdezek.

Csak neki kell menjek a medes küldinek, mert képtelenség megcsinálni artyval a láncolj 3-at, aztán dögöljön meg de mán azonnal a az ellenfeled küldetést, pedig nem tartom magam rossza artysnak, van is hozzá 8 artym, amivel mehetnék, de nem megy. Sem kis tierben, sem nagyban, sem Batchattal, sem szakaszban. Pedig csak ez van hátra már, meg a 15-ös.

Szóval, a T55-ért folyó ámokfutásban már csak 4 küldi hiányzik (az artyt maradék 2 darabját nem számítva), 3 med küldi, azaz az ölj meg 2 nagyobb medet, (+ 1 tier), ölj meg 1 heavyit, ami két szinttel magasabb nálad, plusz az MT 15, ahol szintén 2 magasabb tier osztályú td-t kell kinyírni.
    Meg az Lt15, de az meg lesz hamar.

A kérdésem, a fenti küldetések figyelembe vételével az, hogy mely medeket ajánljátok ezekhez. Mivel killről van szó, gondolom táras, vagy nagy alfás med kéne, s én ezeket tudnám most prezentálni a garázsomba:

Chi Ri vs A44?

Cromwel vs T34-85 vs A43

Van még egy Panther M10-em, de az tier limites.

Igazából az A44 és a Chi Ri érdekelne, abból is az A44 kicsit jobban. Láttam, sőt tapasztaltam, hogy keményen páncélozott. A 107-est jól ismerem a T150-ről. Mennyire használható az ezen a meden? Menetből milyen? A hátsótornyos kialakítás nagyon nagy hátrány? Tényleg annyira jól páncélozott?

A Chi-Rin mennyira használható az autoloader? Stabilan sebzi a 3 x 135-ket, vagy szereti ez is elsumákolni táranként az 1-2 lövést?

• DasIsFuck
    T30-nak überhigh átütése van:D

Szerintem sem jobb mint az E75, bár nálam még stock és úgy igazi kínszenvedés minden csata vele.

Szerintem hasonló szinten van a 2 tank.
  • Lunki88
    Ez az ST-I nekem eddig csalódás picit. Az E75 ennél sokkal jobb szerintem. Az előző csatában sidescrapeben belőtte az oldalam egy sima IS páncéltörő lőszerrel. Visszanéztem a replayt és látszik a lövedék ahogy a lánctalpam oldalába csapódik és mégis sebez. Meg a tornya szemből közel sem olyan kemény mint gondoltam. T30 pl. sima ap-val belőtte közvetlen a lövegpajzs mellett.
  • Zegi Norbi HUN
    Igen :D A 183 nekem most annyira nem tetszik, mert eléggé lomha. Az FV 4005 mozgékonyabb jóval, pontosabb is, igaz álcája kb nincs is neki, de jobban szeretek vele menni :)
  • Negritis
    nekem GW Tiger és E75 esetében is kb 43% a WR pedig a win8am 1k felett van velük (ami tudom hogy kevés de nem is tartom pronak magam)
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.11. 13:07:41
  • Frankie69
    Nem semmi. Mondjuk az látszik, hogy a WR mennyire szerencse kérdése, még ilyen teljesítmény mellett is egy csomó tankjával simán 50% felett van. Én meg a SU 122-54-gyel 89 csata után is nyomorult 37%!!!!!!-on állok. Egyszerűen el vagyok átkozva azzal a vadásszal.
  • R3nton
    Lol a papírsárkánnyal? :D Az lesz meg előbb, amúgy nem a 183. De valahogy engem a 183 jobban meggyőz a páncélja miatt.
  • Negritis
    csigazabálók gyöngye
    és 1 ilyen platoonnal hozott össze a szerencsém ...
  • Zegi Norbi HUN
    Igazat beszélsz XD Lehet hagyom a ht15öt és artyzok tovább :D
  • Zegi Norbi HUN
    Thx :) Az lt-7 nekem nem volt bugos szerencsére, úgy csináltam ahogy le volt írva és meglett, de tuti van vele valami gebasz :/ WT-vel is próbálkoztam, de aztán inkább csak FV-vel, mert ezzel a TD-vel sebzem a legtöbbet. De mindig hiányzott egy kicsi plusz, Gabe tanácsára előkaptam az FV 4005öt is és bejött :D Sikerült egy 9400 sebzéses kör vele :D
  • Maala
    Cliens bug. Majd javitjak. Egyszer. Biztosan.
  • Negritis
    5k csata és 1 azaz EGY win8
    bíztató :D
  • Maala
    Akkor mar inkabb arty. Egy gep rngjeben jobban bizom, mint 29 retardalt rngjeben. XD
  • Lunki88
    Nem tudjátok az aslain mod packben mi lehet az amitől kidob a játék csata után?
  • Zegi Norbi HUN
    Kell hozzá türelem és kitartás egy raklappal, no meg kötél idegek :D
  • Tono34
    Nem baj, egyszer mindenki meggyógyul :D
  • R3nton
    Viszont ma este lehet mégse tudok lenni, elfeljtettem, hogy játszik a Bayern
  • voivod32
    Na! Ez már döfi!
  • R3nton
    jó leszarom már, megcsinálom a lightot is meg az artyt is és kapják be, köcsög m40/43, nem is gondoltam volna, hogy még spot alatt vagyok, meg, hogy a domboldalba ki tud vágni. Ez derült égből jött...ejj :/
  • Maala
    En latvanyosan iszkolni szoktam a csataterrol, miutan kilottem a tdket hozza. XD
  • R3nton
    bazzeg meg lett volna az mt15 de kibaszott az arty a végén, ezt nem hiszem el, vagyis az elsődleges meg is van...
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.03.11. 10:58:27
  • técs
    Azért a cap számláló elég érdekesen számolta össze-vissza a hátra lévő időt. Egyedül voltál bent, mégis 3 foglalót jelzett, 26 30, 26 21 sec így egymás után. Pár csata ment már el azon ,hogy 3an voltunk a cap körön belül, de csak 1nek számolt kb 20 sec késéssel.
  • madmanic
    fasz kivan... TOP GUN, patkányirtó medál, sebzek 3 ezret heavyvel, befoglalunk, 35 cappoint is megvan és a foglalás utáni 6 másodpercben kilövik az utolsót és NEM ADTA MEG...
  • R3nton
    Grat, akkor neked nemsokára meg lesz. Nekem van még a med utolsó, HT14-15, TD14-15, viszont lighttal meg artyval sehogy se állok. Te melyiket csináltad, a lightot? LT-7-nél mi a búbánatot kell csinálni? Volt, hogy én spotoltam fel elsőre mind a 3-t ki is lőttem 2-t, de nem adta be. Mondjuk azt is hallottam ez is bugos és 9-est kell kilőni a 10-es nem jó, ha 8-as tankkal mész. Köszi, majd lehet igénybe venném a segítséget platoon formájában, Oddball is felajánlotta már. Egyébként én is segítek, akinek kell valami platoonos. Ha online vagyok írjon rám!

Yossarian1984 ingame

Ja igen TD-15-t gondolom WT-vel csináltad meg?!! Azért pörgök most a TD-s küldin, hogy még addig meg tudjam próbálni a TD-15-t ameddig nem szedik ki a WT-t. A többivel szerintem jóval nehezebb lesz. Pláne, hogy van egy T110e4-em azon kívül. Igaz nem sokára lesz 263, meg a 2 angoltól se járok már olyan nagyon messze. A 183hoz nagy reményeket fűzök ^^

Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.03.11. 10:44:07
  • voivod32
    Ezt nem hiszem el! Az előbbi meccsemen , a csapattárs nem tudta, hogy mit jelent a foglalás, ezért , a küldetésem másodlagos részét, nem tudom megcsinálni. Végig ott állt a körtől 3 méterre, egyszer be is tévedt, de aztán kiment. A hajamat téptem mérgemben.Itt van a replay, az utolsó 2 perc az érdekes. Döbbenet.
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.03.11. 10:33:11
  • Lunki88
    Szép munka! Én Live Oaks-on hoztam össze amx 13-90-el.
  • kisTekila
    van még remény LT-15ben (csak Hadnagyot vigyed arty-val)
    6.733 dmg, 2 kill= 74 (wg meg leszophat a wn8-ért= 148) :)

• Maala
    Ne is mondd, hule geb rabeszelt lt kuldikre... 3napja nem tudok 6ot spotolni ugy, h engem ne vegyenek elobb eszre. Mindig van 1 lt ami szembe jon velem.
  • Maala
    Ha ott talalkoztok, es beszelitek le? Nekem meg nem volt belole gond. Voltam mar segitett es segito is igy, h ellennel kozosben megdumaltuk gyorsan. Meg most, h SS es ftr halott meg annyira leszarja mindenki.
  • Zegi Norbi HUN
    Azok szerintem a legidőigényesebbek :/ Mert nem csak aránylag jó csapattársak is kellenek, de jó pálya is, meg kevés felderítő a csatában, hogy ne vegyék el előled a spotot :/
  • Lunki88
    Azért megüthetem a bokám ha összebeszélek valakivel hogy lerammoljam? :) Heavys küldetésnél itt akadtam el már 3 napja, egyszerűen nem kerülök soha olyan helyzetbe hogy meglegyen...
  • Maala
    Achilles, hellcat. Mi ezekkel csinaltuk meg gabenek. aki persze 2k dmg elott elhalt a su1oo ban... szoval 2v6ban kellett lehoznunk. Mondanom sem kell, hogy ez is highwayen tortent.
  • Zegi Norbi HUN
    Hát a médium 15, meg még meg kell csinálnom a másodlagost a nehéz tank 15-nél és ennyi :) Csak sajnos vagy butácska csapattársakat kapok és oda az egész, vagy az RNG nem adja meg. De akkor is meg fogom csinálni. TD-vel is sokszor voltam 8 ezer közelében, de valahogy az a kis plusz hiányzott mindig (azaz kb 1 sebző lövés vagy 1 kill), de végül csak meglett :D

Ha kell help valamiben, szólhatsz, segítek :)
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.03.11. 10:14:53
  • davidbog
    Azt hittem minden gépnél eggyel növekszik. Mondjuk mindegy is mi a 260-nál mert ezeket a kibaszott spottolós könnyűtankos küldetéseket lehetetlen megcsinálni...
  • R3nton
    Neked melyik küldik hiányoznak még?
  • Zegi Norbi HUN
    Tier 6 az alsó határ :)
  • liberty2
    Újabb agymenésem. :D Elég nehezen fogyok ki az ilyen marhaságokból.

• Zegi Norbi HUN
    Azok is jók :) Ismerősöm a dagival jött, mi meg 2en su100-zal és lehoztuk tier7ben :D