World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_MG_
<_MG_> Magyar Gárda
A haza minden előtt!
Created: 30.09.2012
A Magyar Gárda Klán, egy az olyan emberek által létrehozott klán, akik minden bajban, minden rosszban is hűek maradnak szeretett országukhoz, és mindent megtesznek az országuk segítéséért ! Célunk, hogy a World of Tanks-ben is megismerjék az igazi Magyar Harcos szellemet, hogy ne vegyen senki se minket félvállról és hogy letegyük a névjegyünket a külföldieknél ! Ha Te is hazaszerető embernek érzed magad, akkor nincs más dolgod, mint írni egy jelentkezési levelet, és ha az általad írt levelet korrektnek tartjuk, akkor lehet róla szó, hogy beléphess a "Magyar Gárdába!"
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Az 1700 átlag sebzés azért elég erősnek számít szerintem, pláne ha aranyat nem használ valaki egyáltalán. Az SP mondjuk pont ezért rontja általában a wn8 értéket, mert rengeteg arany lőszert lőnek belőle, sokszor olyankor is, amikor nem kéne, de általában nézve nagyon erős lehet az arany használat ezzel a tankkal, ami meg felnyomja a sebzés átlagot.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2014.10.21. 11:42:52
|Származási hely: Degec|
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Full arannyal és prém előfizetéssel hasonló lehet a felállás, csak akkor megy komolyabb mínuszba, ha nagyon béna, lövöldöz össze-vissza, meg veszít meg még ki is lövik.
Mondjuk azt én sem értem, hogy miért pont az SP-vel trollkodik valaki, amikor vannak ennél jobb tankok is ilyen célra.
PetiPetiHUN #331740 Az RNG most kompenzált. E25-el megyek egy lövéssel 1200 körüli hp-ról felrobbantok egy tigert. Utána 950hp-ról pár lövéssel meg égetéssel kiszedek egy vk36.01h-t. Tiszta céllövészet volt. Pofon egyszerű győzelem.
A TOG hordák tényleg jó hp alapanyag lesz, de azért nem szabad alábecsülni őket. Elég jó az ágyú, nagy RoF, pontos, igaz nem sokat sebeznek egyszerre.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.21. 11:17:54
De amúgy meg nyilván nem egy kör alapján kell megítélni valakit, ahogy néztem pl. T34-el sokkal ügyesebb, mint én statok alapján. Most neki nem jött össze, nekem meg igen. Következőre fordítva lesz valószínű.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Valamelyik nap malinovkán találkoztam egy tog szakasszal az ellenségnél. Spotolás után nem sokáig éltek, volt arty is.
Az eredmény, természetesen a szokásos.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Örülj neki a jövő héten 1500hp-s paradicsomok a mező közepén téblábolva, annyi xp-t kapsz, hogy nem tudod majd hova rakni.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
wot nick: PsychoTrooper
Ehhez már tényleg nem tudom mi kell. A szemellenzős félvak bányaló is észrevenné ezt, ha nem is a térképen, ami lehet, hogy ki van kapcsolva nekik, de elég csak körbe nézni. Valószínű akkor vettek csak észre meg a 4(akkora már csak 3) ellenséget, amikor megálltak és a város felé fordultak.
Nekem ne mondja senki, hogy ez a két nyomorék IRL sikeres emberek. Ezt nem hiszem el. Az egyik nyomorék valami martisek.. a szépnevű PICSA klánból, hozta is a formáját. Ja és az egyik nyomorék sárga volt, erről ennyit. Akkor mit tudhat egy paradicsom, te jó isten, meg belegondolni is rossz.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.21. 10:37:53
wot nick: PsychoTrooper
Csak egy példa a Black Prince, az a tank semmit nem tud szerencsétlen egymagában csinálni még városi pályán sem, mert körbeveszik. Kell legalább 1-2 értelmes csapattárst, aki nem pusztul el pár perc alatt. Egyébként meg nagyon komoly sebzést fel tud fogni, de ha körbeveszik, akkor azzal a sz.r pötyögős ágyúval már nem sokra megy. Nyílt terepen meg a tetves arty lövi ki. Két agyhalott támogatott a legutóbbi csatámban, de annyi lett volna a dolguk, hogy sunnyognak mögöttem, hogy ne tudjon az ellenség körbevenni. Ez a két agyhalott mit csinál? Kiállnak a nyílt terepre és szétlövetik magukat úgy, hogy alig sebzik az ellenséget.
Ez a TOG akció az összes ősállatot előcsalogatta a barlangjából.
Ilyenkor azon gondolkodom, hogy hiába ez csak egy játék, ezek a nyomorultak a való életben sem lehetnek ennél sokkal különbek. Nem hiszem, hogy nobel díjas fizikusok, csak éppen a WoT nem megy nekik. A kevés csatás paradicsom még megbocsátható, talán lesz belőle valaki később, de a több ezer csatás agyhalott, aki a legalapvetőbb játékismeretet sem szedte magára, az valószínűleg IRL is egy szellemileg visszamaradott valaki.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ráadásul az itteni ts kiválóan működik, tegnap már azt is birtokba vettük.😊
0 sebesség, 0 látótáv.
Páncél érne valamit HA a kis tier3mas szarok sem spammelnék az aranyat persze
Más:
Feltettem a WZ-111-re a nagy ágyút... Én ekkora teljesítmény javulást heavy tankon ágyú cserétől még nem láttam 😄
Valahogy nagyon nem mindegy, hogy t9-10 ellenfelekkel szemben az ember 250-eket puttyog, vagy 500-akat köszön be.
És ami a legviccesebb, hogy "emiatt" elkezdett működni a páncél is. Ugyanis ezelőtt nyugodtan kiálltak elém, becélozták a weakspotot, és durr, mondván úgyis nagyobbak vernek belém, mint én beléjük. De ez hirtelen megváltozott, és már nem szívesen maradnak a tűzvonalamban, jönnek az elkapkodott lövések, a páncél pedig megfelelő hatékonysággal teszi immáron a dolgát 😄
Tényleg két féle stílus van, az ilyen papírtankoknál, mint az ISU, vagy az RHM. Kevésszer nagyobbat, vagy többször, de kevesebbet durrantasz oda.
Ez legtöbbször meg van fejelve még pen-beli különbséggel, hogy tényleg csak a profibbak lehessenek eredményesebbek a nagyobb dpm-ű, jobb rof-ú ágyukkal, lásd Type 61, Cent 7/1, Leo PTA. (Bár ha ezeket az ágyúkat megnézed, ezekben a 105ösökben mind rendre HEAT van. Pföjj) Vagy akár az ISU is.
Az RHM esetében azonban épeszű embernek nincs választása. A 128as átütése nagyobb, dpm-je is jobb nagyobb természetesen (ahogy az megszokott), minden egyéb tulajdonsága is jobb. Egyszer pattansz 150-essel, és kiesik 750 dmg. Egyszer pattansz 128-assal, és bár kiesik 490 dmg, de próbálkozhatsz még egyszer, míg a 150-es még mindig csak tölti a 2-at. Akár cornerfightban, akár 400m-ről. Mivel pontosabb, jobban szűkül, ezzel is lehet ugyanúgy 400m-ről lövöldözni, RÁADÁSUL a kisebb kaliber miatt a lövés utáni camoesés is kisebb, azaz kisebb eséllyel vesznek észre is.
Cornerfightban meg egy Nesu-hoz hasonló idiótát úgy szedsz ki a HT-jéből 128assal, hogy nem is tud rádlőni, mert nincs javítás skillje egy T8-as tankban. Mire felrakná a láncot (10-12mp), újra lősz, és kezdheti elölről. Aztán megint. És megint. És már meg is halt.
Kortesbeszéd off.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.21. 09:46:22
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
na nem baj, egyszer csak jókor leszek fent
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.10.21. 08:49:36
Tegnap pl typeommal mentem vagy 20 csatát a legények miatt meg kellett volna a stab is, de 21 csata hiányzott mikor elkezdtem, mikor aludni mentem maradt még 13.
Ebben volt vereség is meg mikor úgy nyertünk, hogy alig tudtam valakibe bele lőni.
Végén inkább megvettem a stabot, az árát már úgyis kifarmoltam.