418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
técs #349158 Szerintem itt is hamarosan várható. Ha naponta 15x belogolsz, akkor 3 év után kapsz egy pótellátmányt.
Utoljára szerkesztette: técs, 2015.03.12. 09:50:02 -
técs #349157 Anno én is átvergődtem magam a t28 proton, de nagyon nem szerettem a lassúsága miatt, pedig sokaknak megtartós tank és akkor még nem voltak ennyire anti TDsítve a térképek. Csináld úgy, ahogy én szoktam mikor a TOGgal játszom. Kapcsold ki az assault meg az encounter módokat, csak az alap normál csata maradjon, így van esély rá, hogy az ész nélkül rohamozó, 1 lövéses siemkák rádesnek az első percben. (kb 100% a mostani játékosállomány alapján) -
#349156 Amcsiknál valószínűleg a másik játék miatt. -
ratgab #349155 Tegnap este jött a mail srácok, hogy amcsi szerveren két hónapig napi 50 000 credit jár a belogolásért + napi szinten kapsz még minél több logért prémium napokat+ felszereléseket....Jah és még 30. napért jár egy T7 combat car tier 2-es light tank , valamint 60. napért jár egy SU-100Y.
Tudunk már valamit, hogy esetleg lesz valami hasonló európai szerveren is? Mert ezt így eléggé kibaxásnak érzem most velünk szemben.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.03.12. 09:35:34 -
R3nton #349154 Most vettem észre milyen beteg felszereléssel használom a Bulldogot :D Ugye nekem megvan az összes 8as light és azokat használom spotra, a Bulldog csak fun. Venti+stab+célzásszűkítő :D Azért ilyen pontos ez nekem :D -
yossarianHUN #349153 Ez a veszély nem fenyeget, mert nekem meg a mikrofonom van bekrepálva per pillanat, úgyhogy max fülelni megyek fel TS-re:) De ok, majd letámadlak alkalomadtán. -
Oddball29 #349152 Most ne, mert a csodasz@r upc-s netem behalt mára. De ha fenn látsz, akkor nyugodtan.
Egy feltétel szokott lenni: hangos szentségelés/káromkodás ne, mert a váratlan zajoktól kiugrom a bőrömből így estére.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.03.11. 23:24:23 -
yossarianHUN #349151 Megy az inv. -
Oddball29 #349150 Egyébként az ilyen egytrükkös járgányok sokkal hatékonyabbak, ha van, akivel fel tudjátok osztani a feladatokat, és fedezik a segged. Éppen grindelem én is a JP2-őt, mehetek szakaszban is. -
rogan99 #349149 Nekem egyenlőre kellemes meglepetés a t28. Nagy szenvedésre számítottam de elég jól megy vele. 1800 avg dmg megvan egyenlőre. Én agresszívan megyek előre vele bele a tömegbe. Persze ha betöltik a goldot meg sok az arty akkor kampó, de pontos az ágyúja és egész gyorsan betölt. Hamar ki lehet osztani vele 2k dmg-et. -
Oddball29 #349148 Ne legyél vele ambiciózus. Ez a a cucc, amivel nem szégyen kempelni. Védd a bázist, fogj le egy szárnyat, aztán lesz ami lesz. A nagyágyúval érdemes trackre menni, mert gyorsabban tölt, mint ahogy a legtöbb tank felrakja a láncot. Valami 2100-as átlaggal fejeztem be, igaz ennek már több, mint két éve.
Én speciel a Charioteert vagy az Mle. 48-at jobban utáltam.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.03.11. 22:42:53 -
András77 #349147 Foglalnom kéne nehéz tankkal a másik mumus küldetés. A wz111-et vettem elő, legalább kredit is jön. 3e sebzésnél járok, beírtam az ellenfélnek, hogy foglalok és ha nem spotol én békén hagyom, túlélheti a csatát. A csapatom m.cskos nagy kemper, 4 tank ott figyelt, mozdulni nem mert. Az ellenfél SP vagy nem ért angolul vagy nem tudom miért, mégis rám mászott teljesen esélytelenül és kilőttem. Jó, végül is megtehette, megtette, ő dolga. Ahogy kilőttem, azonnal a 4 m.cskos kemper megindul, hogy a megmaradt két ellen artyt levadássza. Írtam nekik, hogy legalább az egyiket hagyják életben, ha már nem segítettek semmit. Eredmény borítékolható, a hősök nem kegyelmeznek.
Na mindegy, ilyen módon ezt a küldetést nem lehet teljesíteni a siemka moronok iszonyú bátrak és levadásszák az ellenséget, ha érzik az erőt.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.11. 22:20:58 -
yossarianHUN #349146 Noskillnek noskill, de nem azért, mert olyan jó, hanem mert hiába vagy skilles egy 13-mal vánszorgó ökrösszekérben.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.11. 21:47:16 -
yossarianHUN #349145 Hát tényleg borzasztó lehet az E5 szintű páncélzatával, meg a 2 másodperces töltésével. Aztán miután kiköpte mind a négyet, és rámásznál, mire odaérsz be is töltötte a következőt. Minimum szétnerfelném az ágyúját, de legszívesebben kivenném a francba. -
Simulacrum #349144 Néztem most Quickybaby-t ment vele egyet. Végig mondta, hogy no skill tank. Tényleg bárki tudja használni. Mész aztán lősz, ennyi. Vagy belövik vagy nem, de baromi unalmas lehet. Nem sok mindent lehetne felajánlani, hogy én azt a tankot kihúzzam. -
#349143 T57 szerintem jelenleg sokkal rosszabb mint az 50b. Hova nerfeljék tovább? -
yossarianHUN #349142 Legyen 20-25. Ha a T28 rendben van így, azok is rendben lennének. Egyébként ki lehet balanszolni a táras tankokat, ahogy azt a francia heavy ágon láthattuk. A Batchat már határeset, de arra is azt mondom, hogy oké, még belefér, prónak kell lenni, hogy igazán kijöjjön a potenciálja. Na de az ilyen Bulldog, Tróger, T57 az azért mindennek a teteje, és úgy szétcsapnám őket a nerfhammerrel, hogy az anyjuk ne ismerjen rájuk.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.11. 20:55:46 -
#349141 De jó is lenne 12-15seces újratöltés mellett. :) -
EmR3 #349140 Nekem igen kellemes meglepetés a T95, szeretek vele játszani, a wz111 küldetés usa részét jobbára azzal csináltam, meg az egyéni TD küldetések jelentős részét is. -
yossarianHUN #349139 Ja. Hiányzott is már nagyon valami elmebeteg táras szar T8-ba, á la T10. Ha rajtam múlna, nem lenne négyes tárnál nagyobbal szerelt autoloader a játékban, és minimum 3 másodperc lenne minden lövésük között. -
#349138 Az E4-et én kigrindeltem, de pénzem nem volt rá :)
Milyen pofás, a "könnyebb" útvonal végén van a rosszabb T10, a nehezebb végén a jobb T10 :) -
#349137 Brutális, akár 720 dmg egy tárból, 1 mp lövések és full újratöltés is kevésnek tűnt. -
yossarianHUN #349136 Szuperteszten van, úgyhogy valószínűleg 9.8, esetleg 9.9. -
#349135 Ma láttam Jingles videót AMX 13 57-ről, ez mikor jön? -
András77 #349134 Egy dolgot érdemes a T95-re, full full javítás (javítás skill, bia, nagy javító készlet, szerszámkészlet, esetleg venti). Havernak volt ilyen t95-e és ment előre, mint a faltörő kos. Állandóan a láncát szedték le, de nem akarok hazudni valami 4 másodperc vagy még alatta felrakta, volt meglepetés nem kicsi, mikor sokadjára ismételte meg a mutatványt. A konstans csalózás a chat-ben szintén járulékos dolog ilyenkor.
A t28 szenvedős lehet, könnyű belőni valahogy, tapasztalom én is.
Malarki: ha abból indulok ki, hogy valaki kigyűjtötte a feltöltött replay-eket, ahol 8e sebzés felett voltak TD-k. Az első a sorban az E3 volt. Az E4 egy átlagos TD, talán nem a legrosszabb tier10, fene se tudja, de olyan semmilyen. Ilyen tankot minek kihúzni? Az E3 viszont brutális frontpáncéllal van megáldva, mindenképpen érdemes kipróbálni. Ha egyiket ki kéne húzzam, csak az E3. Én is áttérek a proto után a másik ágra, esetleg a T30-t kipróbálom majd, azt dícsérik, de az E4-t már nem veszem meg, a célom az E3.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.11. 20:21:43 -
Malarki #349133 Hát nem tudom, tőlem aztán lehetne a legüberebb badass tank is a játékban, nincs az az isten hogy én a T28-T95 pároson átvergődjek. Nagyon rühellem az ilyen lassú lomha tankokat. -
yossarianHUN #349132 És ellentétben az okádék elődeivel, az még vontatás nélkül is képes a mozgásra. -
yossarianHUN #349131 Az E4 egyetlen előnye a tornya az E3-mal szemben, viszont utóbbi rohadt kemény, szerintem az egyik, vagy talán egyetlen olyan tank T10-ben, amivel még mindig kiállhatsz 2-3 ellenséges tank elé, és nem fognak tudni átlőni. Már ha a hasát eldugod persze. -
Malarki #349130 Mert az E3 annyival jobb? -
yossarianHUN #349129 A másik ágon még csak T5-nél tartok, és az E3 lenne a cél, de nem tudom megéri-e végigszopni ezeket a rossz vicc T28 meg T95-öket. Pontosabban tudom, hogy nem éri meg, a kérdés csak az, hogy ennek ellenére ki fogom-e bírni őket. De szerintem nem. -
#349128 Bezony :D yoassarian nyert :D -
András77 #349127 De neki utána E3 lesz, neked meg E4 -
#349126 Ez nagyjából minden TD-re igaz lehet. -
Malarki #349125 Megértelek, én jelenleg a Protoval sz*pok, ugyan ez. Annyi előnye van, hogy forog a tornya, viszont cserébe nyitott, szóval az artyk még jobban fájnak. Viszont engem az vigasztalhat, hogy ha túl vagyok rajta ott a T30, ami azért nem ilyen lomha fos. De neked csak még rosszabb lesz a T95-tel. Áldom a megérzésem hogy ezt az ágat kezdtem el anno. -
yossarianHUN #349124 Valami hiperunikum wotbetyár magyarázza már el nekem, hogy hogy a halál f*szába lehet egy emberhez méltó átlagsebzést összehozni ezzel a T28-cal? De most komolyan, mert már elméleti síkon sem értem. A meccsek 95%-a két forgatókönyv alapján zajlik:
1: Vereség: valami csoda folytán odaérsz az akcióba, és kicsap az arty, szétlőnek a számos weak spotjaidat kihasználva, vagy csak simán szétgoldoznak
2: Győzelem: nem érsz oda az akcióba, pedig egész végig tepersz mind a 18 km/h-nyi végsebességedet (szabadesésben, hátszéllel) kihasználva, így 5-600 sebzéssel zsebelheted be a győzelemért járó dicső 400 XP-t
Az egyetlen nyerő kombó a kicsi (lehetőleg városi) map, top tierként, lehetőség szerint arty nélkül. Ha ez bejön, még mindig sokszor elbotlik a dolog a retardált csapaton, vagy a goldfosókon, de ebből azért többnyire ki lehet hozni valamit. Mennyi ilyen is van? 30 csatából 1? Körülbelül. Még működhetne a bokorból lövöldözés, ha ezt a "nagy TD kiherélés" keretében ne tették volna lehetetlenné a mapok 90%-án a WG-sek. Akkor valaki mondja meg, melyik elb*szott idióta gondolja úgy még mindig odaát, hogy egy olyan járműnek van létjogosultsága, ami 30 csatából 1-ben működik úgy-ahogy használhatóan. Vagy hogy mi a fegyverténye ennek az ócskavasnak mondjuk egy Ferdivel szemben, aminél szintén megvan a 200-as front, plusz egy jóval keményebb alfa, és még el is vonszolja magát legalább 30-cal. Az álcázás? Hajamra kenhetem a fent említett okokból.
Kínlódva, véres verítékkel SE tudom tartani vele az 1300-as átlagsebzést, amire egy T8 TD-nél a "szánalmas" igen enyhe kifejezés.
Egy szó mint száz, ez egy totálisan életképtelen fosadék, és akkor még bele se merek gondolni, a T95 milyen lesz. Már ha megérem.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.11. 19:50:41 -
bekescsaba #349123 köszönöm. -
#349122 A43-al sincs semmi baj, a rossz depressionjén kívül. Ha azt tudod kezelni (és az egész ágon tudnod kell ezt kezelni), akkor nagyon gyilkos. Nálam simán 2. legjobb T6 med. -
András77 #349121 A chi-ri nagyon gyenge nagyobb tier ellen és itt azokkal kell ugye valamit kezdened, szóval flank, mert gyenge pontot tárassal elég nagy művészet többször meglőni. Esetleg a papír tankokat tudja megbízhatóan sebezni, de egyébként ezekre a küldetésekre gyengének érzem. Mellé nem túl mozgékony, mert egy at8-t nem bírtam vele körbefutni szóval a TD küldetés is érdekes lenne vele.
Az a44 ágyúja jó nagyon üt, de borzalmasan pontatlan. Képes 10m-ről mellé lőni vele és nagyon lassan tölt, iszonyat lassan céloz, de ami igazán fáj, hogy nincs gun dep, szóval távolról kéne vele lőni (nem lehet) vagy sík terepen nagyon megközelíteni az ellenfelet, de nagyobb tier szétszedi. A páncél csalóka, az elején van autobounce és a sok tomato azt lövi, de tier8 ellen vagy keményebb tier7 pl t29 már mit sem ér. Mint tank szerettem, lehetett vele jókat sebezni, csak nem megbízható, volt csata, amikor nagyon ment vele, de volt, amikor semmit nem tudtam kezdeni. Küldetésre nem vinném, túl pontatlan ez az ágyú ahhoz, hogy célokat teljesítsen vele az ember. Arra jó, hogy bármi kerül eléd, beleb.sszál egy nagyot, szóval van fun faktora, szerethető tank, de komoly gyengeségei vannak.
Eddig a T-25-el csináltam meg a legtöbb ilyen medes küldetést, ahol nagyobb tier-el kell valamit kezdeni, de neked ugye tier6+ kell. Pont erről beszéltünk pár napja és a cromwell-t ajánlja mindenki. Igaz, hogy kicsi alfa, szóval nagyon szemfülesnek kell lenni vele, cserébe legalább gyorsan lő és mozgékony, ott lehetsz vele, ahol alacsony hp-s ellenfél felbukkan. Mindenképpen a cromwellel próbálnám először.
Még a japán chi-to-t tudom, hogy nagyon jó ágyúja van a tierjében (ua. mint a chi-ri csak nem táras, de egy tier-el lejjebb és gyorsan tölt). Messze vagy tőle, de egy obj416 is jó lehet, a 330 pen arany lőszer bever mindent. -
R3nton #349120 Én ezt a T69-el csináltam meg, egy T62-t lőttem ki. -
yossarianHUN #349119 A többség rühelli, én nagyon szerettem. A keményen páncélozott az túlzás, de igen, olykor-olykor tud pattintani szemből, és sidescrapelni is egész jól lehet vele. A 107-es irtó pontatlan, és lassan szűkül, de én mégis imádtam, mert az alaptaktikám az volt a tankkal, hogy berongyoltam az első sorba, ahol már kezdett kialakulni egy kis közelharc, majd beálltam szikla vagy egyéb fedezék mögé, és amikor az ellenség nem rám figyelt, vagy töltött, seggel kitolattam, puff, vissza. A hátsótornyos kialakítás ilyenkor pont előny, mert alig kell kijönnöd a fedezékből hogy lőhess. Nekem nagyon bejött az a gép, 1500 átlagsebzésem volt vele, aztán az Obj. kihúzása előtt beütött egy több napos masszív szopóág, és így leromlott 1410 körülire. A T-34-1 mellett a kedvenc T7 medem.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.11. 15:04:10