World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
"Azt is megmondom, hogy mit. Túl sok vonalat fejleszt egyszerre, 2 max 3 az ideális."

Amíg meg nem volt a legtöbb CW T10-es tank, addig 5-nél kevesebb vonalat sosem vittem egyszerre. Volt egyszerre, h 10 tankot kellett ledupláznom egy nap és mégis volt mindig mindenre kreditem. Ráadásul sokáig prém nélkül toltam.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ez mind valószínűleg igaz amit ide írtál, de Taliga szerintem nem egészen ebben az összefüggésben értette. Neki az egyik játékmechanikai alapelve (ez nem konteo), hogy a játékban irányítottan működik a random. Azok kapják gyakrabban a plusz 25%-ot, akik prémiummal tolják, sok aranyuk van, illetve egyébként gyenge piros játékosok (enélkül a segítség nélkül 30% sem lenne a winrate-jük). Akik k. jók, de nem öntik a pénzt a játékba azok szívnak, sokat kapják a -25%-ot De hát alap fiókkal játszóként te ezt pontosan tapasztalod 😊
Utoljára szerkesztette: besti, 2014.10.21. 17:37:44

"Jó de nincs mindenkinek tele a garázsa prémium tankokkal meg tolja a goldot ezerrel az accountba,"

Ezt de sokszor hallottam már.

Ez a játék ingyenes, nem kell rá költeni, akkor is lehet boldogulni. Rosszabb lesz a statisztika annál, mint aki pénzért játszik, később lesznek meg a tankok, kicsit többet kell szenvedni a fejlesztéssel, de kb. ez minden.

Aranyat is és prémium tankokat adnak ingyen is, még 8-as szintűt is.

Abszolút lehet ingyen játszva is boldogulni ezzel a játékkal, egyetlen fillért sem költöttem rá, aztán mégis van 24 db garázshelyem, 5 db X-es tankom, 2 db prémium tankom - a szutyok 2-es szintű prémium tankokat az összeset eladtam - s persze aranyam is van a kódokból, akciókból, stb.

Akinek nincsen pénze ebben a játékban ő valamit nagyon rosszul csinál.

Azt is megmondom, hogy mit. Túl sok vonalat fejleszt egyszerre, 2 max 3 az ideális.ingyen játszva, illetve túl sokat játszik magas szintű tankokkal 8-10 és túl keveset közepes szintű tankokkal, 5-6.

5-ös szinten még akkor is jön a pénz, ha valaki rosszul játszik. S akkor mindehhez még prémium tank sem kell, de olyanokat is lehet kapni ingyen is.
Vagy időt kell erre a játékra szánni, vagy pénzt. Aki egyiket sem teszi ... na ők tartanak két év játék után a 6-os szintnél, s ők panaszkodnak, hogy nincsen pénzük.

CW-n naponta elment hat számjegyű összeg, de legalább jót játszottunk, míg ugye hozni meg nem hozott semmit. Hiába volt területünk is párszor, akkor sem kaptam egy fia aranyat sem soha. Szóval drága mulatság, de érdekes, izgalmas játékmód.

Na a lényeg a lényeg, igenis lehet ingyen játszva is boldogulni ebben a játékban, bár időt akkor kell rá szánni.

Mardel
Akkor még mindig Jedi vagyok. 😄

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Master91
Maala
Mindenki az, aminek a legutóbbi népszámláláson tartotta magát. 😊 7 év múlva próbálja újra.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Uff nagy fehér főnök. Hat évig éltem indián területen, és mivel nem utálom őket, az vagyok. Eddig nem tudtam, hogy indián lennék, de jó hogy elmondtad.
Off:hát ha gárda tag akkor már nem nagyon hiszem hogy az általad felsoroltak fele is igaz lenne.Azt el ismerem hogy lehet hogy ember.<#awink>
Mellesleg nem érdekel a téma tovább,inkább beszéljünk másról,erről nincs értelme.

Azért ez kicsit durva.Nem egy ismerősöm van aki gárdatag jelenleg is és nem "korcs retardált b.zeráns gyökér.".
Értelmes,normális,dolgozó,családot nevelő ember.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Maala
Te véletlenül nem Drex vagy a Galaxis Őrzőiből?

Az sem értette a metaforákat, meg egyéb átvitt értelmű dolgokat (cinizmus, irónia, humor, stbstb...)

Muszáj volt szerkeszteni, mert sztem ez sem esett volna le enélkül. 😊
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.21. 16:07:23

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
A frászt. Ha van valami jó medálod, akkor az hozzáad még 50%-ot, és arra számolja az osztályozást.

Máshogy nem nagyon lehetne 1000 xp-vel tankászokat kapni... Vesztes csatára.

Csak addig liberális valaki, amíg nem találkozik az irokézekkel. Én Szabolcs-megye vadabbik részéről jöttem, nálunk valaki vagy utálja a komancsokat, vagy maga is az. Svéd ismerőseim is addig voltak liberálisak, amíg nem vettek Magyarországon egy házat, és megismerkedtek a bennszülöttekkel...

Azt a rohadt milyen jó kis kört sikerült menni a bulldoggal 😄 1700 alap xp 6460 x2es szorzóval 😄 3500 dmg 1700 spot 4 kill 😊 végre sikerült vele a tankász 😊
Nesuten
olyan mint te magad ?

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

A tigris biztos még stock ágyúval tolta prémium lőszer nélkül.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na igen a nagy ballisbsiskedés közben ezt sokszor elfelejtik. Sokan olyan álomvilágban élnek mintha itt az lenne mint az USA-ban az 1800-as évek első felében mikor a feketéket terrorizállták. Én azt mondom hogy aki kételkedik abban hogy (tisztelet a kivételnek) mekkora egy ingyenélő, bunkó paraszt félállat banda az vegyen maga mellé egy családot. Rögtön fel fog nyílni a szeme. És még sokszor más elbánásmódban is részesüllnek mint a többi nemzetiség.
<#wow3>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

patchaou
18 csatából meglett a napi küldi...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én bevallom rasszista vagyok,rühellem a németeket,rühellem a franciákat,és ha játszanom kell egy csapatban velük akkor rühellem a lengyeleket,de az oroszokat mindenképp.<#buck>

-Ricochet.
-We've just dinged them!
-We're on fire! Put it out!

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Jézus,mátyáshun a klán vezető?Az eleve rossz jel,hisz egy idióta.
Magyar gárda a klán neve?Na a másik gondom,mert a magyar gárdában normális magyar ember nincs,csak korcs retardált b.zeráns gyökér.

Szóval én asszem kösz,de kösz nem.
Esetleg szereztek egy normális vezetőt,és át nevezitek a klánt mondjuk vidám törpékre jövök.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.21. 14:51:58

ximix
Khmmm hát ez nemigazán jött át.

Te se osztasz csokit. Rasszista vagy-e?
AztaQ. Uramatyám, jaj de buta vagy, már bocsánat. Nem is tudom hol kezdjem. Te valami álomvilágban élhetsz. "Szerencsétlen sorsú cigánygyerekek"? Tudok ki a szerencsétlen sorsú? Akinek a szomszédságukban kell élnie. A Gárda egyetlen egy embernek sem ártott, ellenben a cigányokkal, akik naponta terrorizálják a vidéki lakosságot. Lehet, hogy nem ártana neked egy kis kirándulás valamelyik vidéki putri környékére, csak hogy megtapasztald a valóságot. Tudod a cigányok megkaptak már minden esélyt, hogy integrálódjanak, de nyilvánvaló, hogy nekik a törvényen kívüli, pusztító és parazita életmód tökéletesen megfelel. Főleg, hogy a hozzád hasonló vadliberális retardáltak még támogatják is őket ebben. A holokauszt fölötti sajnálkozás meg miért ennyire fontos? Látod pont ez az erőltetés és a felülreprezentáltság az, ami ellenszenvessé teszi az embereket. Bezzeg, ha valakinek jobban fáj Trianon, mert monduk a mai napig befolyásolja az életét (mint nekem), az rögtön turbómagyar meg rasszista, mi? Áh, kár pocsékolni a magadfajta idiótákra a szót...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A t43-asodra 100-on 200-at ver. 1 mp alatt 45-el pörzsöl, onnan már egy kicsit lassabban gyorsul😊
Count Adyn
viszont le lesz cserélve azt vágod?😊 és add vissza a 100 goldot<#eplus2>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Master91
😄D
Még mindig azt hiszed, hogy Ők valóban a gárdába vannak benne??? 😄 Tudsz te róluk bármit is? Ja nem, csak amit az RTL híradóba mondtak róluk, OTT AZ IGAZSÁGOD 😄
Mellesleg nem egy dologba volt benne a gárda, pl pakoltak zsákokat az árvizeknél, ott voltak Gyöngyöspatán mikor balhé volt, és még sorolhatnám....
Nem kell nekik a zsidóknak pátyolni a buksijukat, pátyolják őket elegen mellesleg.

Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.10.21. 14:35:39
Én csak az igazat írtam le. Ha nem tetszik az igazság...arról nem tehetek.
Tono34
Srácok ezt jó lenne, ha most itt szépen befejeznétek, mert jó vége nem lesz. Lehet privátban, másik fórumon vagy személyesen.
Köszönöm.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

patchaou
Dehogynem 😞 De kaphatnának már egy külön szervert.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem rasszisták, hiszen mint tudjuk a szóban forgó csoport és párt, szombatonként csokoládét oszt a szerencsétlen sorsú cigány gyerekeknek, és megsimogatják a kis buksijukat. Majd vasárnap elmennek a Dohány utcába, ahol a rabbival össze ölelkeznek, és vígan eljárnak egy táncot. Aztán együtt emlékeznek a holokauszt áldozatairól, a szóban forgó gárda és párt pedig bőszen sírdogál a szomorú történelmi esemény miatt. Hétfőn meg, kitörő örömmel üdvözlik a hazánkba érkező külföldieket, kimondottan az izraeli, valamint a sötét bőrű külföldieket. Virágcsokrot adnak át, meg hasonlók. Aztán I love USA és I Love EU feliratú pólóban, meglátogatják a román és szlovák barátaikat, és tósztot isznak egymás egészségére, és a népek békés egymásmellet élésére!
Hát ez így megy minden héten! Nem igaz? De. Egy rossz szót nem lehet erre mondani. Hát a Teréz anya elbújhat mellettük szeretetben. Hogy ennyi tolerancia, tisztelet, hogy szorulhat emberekbe, hát nehéz megérteni. A szívük tele van ilyesmivel.
Tono34
Gondolod nem fognak találni rá másik okot, hogy játszanak?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ne böfögj a fórumra felesleges butaságokat ha aztán nem tudsz értelmesen válaszolni.

Nincs itt hőbörgés. A minap egy kutya is letette a névjegyét, pont mint ők. Egy szép nagy barna bűzölgő névjegyet tett ide. Hőbörögtem én? Nem. Ha letette, hát letette,
Master91
Rasszisták !
Nem tudom mire fő ez a hőbörgés, az égvilágon senkinek nem ártottak.

Csak nekem volt ez nagyon gáz? 😄 Mintha 2 tomato szenvedne egymás ellen....
Alig várom h vki wot-s 1 jó kis gif-t dobjon erre össze 😄
patchaou
Most komolyan, vége lehetne már ennek a togtóbernek...

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.10.21. 14:05:00

Egy biztos: a névjegyeteket már letettétek, külföldön is. Erre aztán lehetünk büszkék.
Az milyen már, hogy Cliffen mire a T-43-asommal felérek D5-be, az ellenség Type 62-ese már D3-ból lövöldözi a bázist? Mennyivel megy az a szar?

Ezzel új fogalmat nyer a vörösterror.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nagysikerű Mines mapról van szó.
Utoljára szerkesztette: AlucardHuN, 2014.10.21. 13:35:59
Gratulálok a gyökér mapszerkesztőknek hogy muszáj megcsináálni úgy egy mapot hogy az OP medeknek kedvezzen??? Mineson az nyeri meg acsatát aki foglalja a hegyet akkor is ha assault van... Én meg kidolgozhatom a belemet mert a többi retard hagyja hogy a centu seggbelője őket, nem igaz hogy csak én veszem észre... hiába üllök E 75-ben aztán meg mindenki jön mindenhonnan és baszhatom a 4k sebzésemet.
DasIsFuck
Komolyan, bevezethetné a játék azt, hogy egy üzenetbe jelezze nekem, épp melyik tankra dobja a +25%-okat és melyikre a -25%-okat...

Ez már nevetséges ami volt, is-3-al mentem vagy 4 kört, mind olyan volt, hogy az agyam aldobtam..rögtön egy szép 0 sebzéses duplázóval indítottam, ahol egy lövsét nem volt lehetőségem leadni...és még a másik 3 csata hasonló időpocsékolás volt..
Közben meg mentem 5 csatát a t32-vel és nem, hogy mind győzelem lett, de még az olyan csatában is sikerült leadnom ezer sebzést ahol a csata első percében restartolni kellett a gépet...de túléltem és még a végére pont maradt nekem annyi sebzés...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Én majdnem jelentkeztem mert nagyon vonzó az a "600 effi" "követelmény", de sajnos csak 3 felkiáltójel volt minden mondat után. Azt pedig minden magyar tudja, hogy !!!!!!4444négy a helyes.
De persze nem az én dolgom.
Nekünk valami ilyesmi lehetne a promó videónk:

<#worship>
Tono34
Pár napja tettem fel, AT-15-el jött össze és lett volna még egy kis idő kilövöm a 4-et is.

tigrincses
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iu8BGk2A0Sk

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

tigrincses
??? Mi?

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Nesuten
ha nem akarom is egy nap van a Togtoberből ... így ez 3500 arany annak ,akinek már meg van ,plusz egy párkírozó hely a pipacsmezőn

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.21. 12:29:37

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !