World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amíg meg nem volt a legtöbb CW T10-es tank, addig 5-nél kevesebb vonalat sosem vittem egyszerre. Volt egyszerre, h 10 tankot kellett ledupláznom egy nap és mégis volt mindig mindenre kreditem. Ráadásul sokáig prém nélkül toltam.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Utoljára szerkesztette: besti, 2014.10.21. 17:37:44
Ezt de sokszor hallottam már.
Ez a játék ingyenes, nem kell rá költeni, akkor is lehet boldogulni. Rosszabb lesz a statisztika annál, mint aki pénzért játszik, később lesznek meg a tankok, kicsit többet kell szenvedni a fejlesztéssel, de kb. ez minden.
Aranyat is és prémium tankokat adnak ingyen is, még 8-as szintűt is.
Abszolút lehet ingyen játszva is boldogulni ezzel a játékkal, egyetlen fillért sem költöttem rá, aztán mégis van 24 db garázshelyem, 5 db X-es tankom, 2 db prémium tankom - a szutyok 2-es szintű prémium tankokat az összeset eladtam - s persze aranyam is van a kódokból, akciókból, stb.
Akinek nincsen pénze ebben a játékban ő valamit nagyon rosszul csinál.
Azt is megmondom, hogy mit. Túl sok vonalat fejleszt egyszerre, 2 max 3 az ideális.ingyen játszva, illetve túl sokat játszik magas szintű tankokkal 8-10 és túl keveset közepes szintű tankokkal, 5-6.
5-ös szinten még akkor is jön a pénz, ha valaki rosszul játszik. S akkor mindehhez még prémium tank sem kell, de olyanokat is lehet kapni ingyen is.
Vagy időt kell erre a játékra szánni, vagy pénzt. Aki egyiket sem teszi ... na ők tartanak két év játék után a 6-os szintnél, s ők panaszkodnak, hogy nincsen pénzük.
CW-n naponta elment hat számjegyű összeg, de legalább jót játszottunk, míg ugye hozni meg nem hozott semmit. Hiába volt területünk is párszor, akkor sem kaptam egy fia aranyat sem soha. Szóval drága mulatság, de érdekes, izgalmas játékmód.
Na a lényeg a lényeg, igenis lehet ingyen játszva is boldogulni ebben a játékban, bár időt akkor kell rá szánni.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mellesleg nem érdekel a téma tovább,inkább beszéljünk másról,erről nincs értelme.
Értelmes,normális,dolgozó,családot nevelő ember.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Az sem értette a metaforákat, meg egyéb átvitt értelmű dolgokat (cinizmus, irónia, humor, stbstb...)
Muszáj volt szerkeszteni, mert sztem ez sem esett volna le enélkül. 😊
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.21. 16:07:23
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Máshogy nem nagyon lehetne 1000 xp-vel tankászokat kapni... Vesztes csatára.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
-We've just dinged them!
-We're on fire! Put it out!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Szóval én asszem kösz,de kösz nem.
Esetleg szereztek egy normális vezetőt,és át nevezitek a klánt mondjuk vidám törpékre jövök.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.21. 14:51:58
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Még mindig azt hiszed, hogy Ők valóban a gárdába vannak benne??? 😄 Tudsz te róluk bármit is? Ja nem, csak amit az RTL híradóba mondtak róluk, OTT AZ IGAZSÁGOD 😄
Mellesleg nem egy dologba volt benne a gárda, pl pakoltak zsákokat az árvizeknél, ott voltak Gyöngyöspatán mikor balhé volt, és még sorolhatnám....
Nem kell nekik a zsidóknak pátyolni a buksijukat, pátyolják őket elegen mellesleg.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.10.21. 14:35:39
Köszönöm.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Hát ez így megy minden héten! Nem igaz? De. Egy rossz szót nem lehet erre mondani. Hát a Teréz anya elbújhat mellettük szeretetben. Hogy ennyi tolerancia, tisztelet, hogy szorulhat emberekbe, hát nehéz megérteni. A szívük tele van ilyesmivel.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Alig várom h vki wot-s 1 jó kis gif-t dobjon erre össze 😄

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.10.21. 14:05:00
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Utoljára szerkesztette: AlucardHuN, 2014.10.21. 13:35:59
Ez már nevetséges ami volt, is-3-al mentem vagy 4 kört, mind olyan volt, hogy az agyam aldobtam..rögtön egy szép 0 sebzéses duplázóval indítottam, ahol egy lövsét nem volt lehetőségem leadni...és még a másik 3 csata hasonló időpocsékolás volt..
Közben meg mentem 5 csatát a t32-vel és nem, hogy mind győzelem lett, de még az olyan csatában is sikerült leadnom ezer sebzést ahol a csata első percében restartolni kellett a gépet...de túléltem és még a végére pont maradt nekem annyi sebzés...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
De persze nem az én dolgom.
<#worship>#worship>
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®