418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Ugye nem gondolod komolyan, h ezt bevesszük? o.O JT88 kód és ráadásul 4x...
  • Gyuszopapa
    Én folyamatosan minimum 3-at látok csatánként.
  • Userx2
    A T30 bőven elegendő mindenre. Wotos pályám legnagyobb sebzéset (9k) azzal értem el. Csőlehajlás sokkal jobb, mint az E4-en. Gyakorlatolg egy T34 szintű tank bika ágyúval. E4-et minden értelmes player belövi fent is lent is, nem feltétlenül éri meg megvenni. Az E3-at én a pocakján sem mindíg lőttem be. Nem wotozok még. Arty helyzet milyen?
  • Mnemomic
    Első tankászom a Lorraine-el. A végén alig volt hp-m de sikerült lehozni :) Szerintem izgalmas érdemes megnézni.
  • Simulacrum
    Megnézheted a játékon belül is a Mission kapcsoló alatt az egyéni küldetéseken kívül van még egy másik fül ott látszik már a hétvége pár akciója is.
  • yossarianHUN
    Egyébként mi történt, megint megette a rozsda a kerítést az elmeszanatóriumban? T8-ban folyamatosan a csapattársaim 85%-a nem tud 1000 sebzést összehozni. Karalábé értelmi szintjén álló csapatok nélkül is épp elég embertpróbáló a T28 grind.
  • oneal1
    pfffff
  • voroshenri
    Sziasztok, van par darab JT88-as kodom, ami egy JT88-at egy garazs helyet egy het premiumot es 1250 goldot ad. Ha mar megvan a tank akkor 10k aranyat kapsz helyette. Max 4 kod megy fel egy accra es 7,5k-t kerek erte. Akit tovabbri reszlet erdekel az dobjon meg egy PM-mel!
  • WR104
    Kicsit lemaradtal az europai tortenelembol.
  • Angelus1991ster
    T-34 maraton , meg ilyenek.

Lengyel? inkább csehszlovák a legrosszabb wot-player ( de nyugodtan a 2. helyre sorolhatjuk a franciát, törököt , oláht, spanyolt , lengyelt). Semmitérő, büdös bunkó horda .
    Csapatban meglátok egy csehszlovákot már tudom hogy 15+1-2-3 az ellenfél száma.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.12. 19:17:11
  • yossarianHUN
    Így van vagy sem, tény, hogy mindig is mi kaptuk a legkevesebb/leggagyibb akciókat, már ha egyáltalán megkaptuk azt, ami a többi szerveren megvolt. A RU hordák érdekesek lennének, rögtön visszasírná a sok nyafka a lengyeleket
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.12. 19:11:34
  • Angelus1991ster
    Összesesküvés elmélet, de titkon rühellik az EU-szervert.

Ha a két szervert egybeforrsztanák, akkor milyen RU hordák özönlenének ide? Épp elég a tesztszerver.
  • yossarianHUN
    RU szerver free xp bónusz

Azért jó tudni, hogy még mindig mi vagyunk a feketeseggűek a szerverek között.
  • Lunki88
    Te már az Obj 260 kampánynál tartasz? Nem semmi. :D
  • R3nton
    Azta kurva, grat!
  • GabeE3e
    Na meglett a ht-15 VK-val 11,9k lepattanó, teszek fel replayt is.
    Replay

• Simulacrum
    Nem vettem meg a VKA-t, mert ráérek, de lehet akció ide vagy oda nem veszem meg, akkor is megcsinálom IS-4-el a 12 ezret, csak sikerül egyszer. :-) Maussal látom, hogy rettentő egyszerű, de később úgyse venném elő, annak meg, hogy porosodjon egy T10-es a garázsban sok értelmét nem látom.
  • Zegi Norbi HUN
    Nem igaz, hogy nincs egy normális nehéz tank a játékban, amit ne ütnének át állandóan... Vicc az egész
  • besti
    Úgy látszik a "klasszikus" spotter pályák (Malinovka, Prokhorovka) már nem működnek olyan jól, kellenek újak :) Mondjuk itt nekem is volt 4k feletti, de 5k-t nem érte el. Nekem az 5k spot Karélián normál módban lett meg csak passzív scouttal a J8-as bokorban. Szerencsére volt nálunk 3 arty akik lőtték a spotot. Bár a kiszivárogtatott információk alapján Karélián átdolgozzák azt a részt, pedig az még egy utolsó OP bokor ott bármilyen tankkal.
    Utoljára szerkesztette: besti, 2015.03.12. 15:17:03
  • Tono34
    Akkor kreditet kell gyűjtenem. Köszi.
  • Maala
    FTR-en volt hír, még volt FTR. Orosz oldalon egész hónapra tudni, mi lesz a next TotT, és egy ideje ugyanazok vannak nekünk.
  • Tono34
    Miből gondolod, hogy az egér jön?
  • Negritis
    igen? kár hogy még 100k xp kéne az A-val és még az sincs megvéve :D
  • Maala
    Rhm. :P
  • András77
    Na mi lesz a következő top of tree? Maus Tier4 szinten járok még csak, képtelenség eljutni a béláig, pedig most olcsón megvehettem volna.
  • yossarianHUN
    Hahahahaha. ISU.
  • kekksz
    Hali, most akarok egy 8as td-t venni küldikhez, ISU-152-t vagy T28-at ajánlanátok inkább?
  • András77
    Igen, feltöltöttem. Passzív spottal nyitottam, utána futkostam. Volt némi tartalék a játékban, talán agilisebb stílusban és ha nem lövök 2-t a 6e is elérhető lett volna, majd a t55-nél jobban igyekszem

LT-15
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.12. 13:49:20
  • Oddball29
    Közben elszaladt mellettünk ez az évforduló is. Egy meglepően jó film.
  • popey8
    Grat! És ez hol/hogy sikerült? Replay esetleg van?
  • R3nton
    Hát könnyebb megnézni a tankfelhozatalt és eldönteni hova megyek, mint 60al rohangálni, úgy hogy ne találjanak el...
  • András77
    Most t.kön szúrtam volna magamat a hülyeségem miatt, ha pont 5e alatt zárok. Felspotoltam egy CGC-t és ösztönösen ráraktam az autoaim-et és durr. Éppen, hogy 5e fölé kerültem. Utána már fogtam a fejem, meg előtte is az obj140-re rálőttem. Na mindegy, siker, csillogás, stb

• WR104
    Nektek nem volt szabad megnyerni a csatat. Sajnos van ilyen. Amugy meg 300 sem lenne a wn8-a a nyomorultnak.
    Az elet ugyan ezt produkalja. Probaljak "felzarkoztatni" akiket nem lehet a normalis emberek kontojara. Ezzel nem tudsz mit kezdeni.
  • bornofakone
    Ebben igazad van, TD-kel (aminek nincs tornya ugyebár), nem atomfizika a kezelés, van 1 lóbaszó gun, előre néz, kis kitéríthetőséggel és kész.
    Nagyon virgonckodni nem lehet velük (1-2-től eltekintve, e25, su101 és egyéb td-k, amiknek megvan a sebessége, fordulékonysága), teljesen jól fejezted ki magad, "taktikai érzék fontosabb" az ilyen lomhább szörnyeknél, de sztem a játéktechnikai tudást és a taktikai érzéket én 1-be sorolom, magát ezt értem skill alatt, mert egyik lehet a másik nélkül, de együtt az igazi :D
  • voivod32
    Ilyen nincs ! Az előző meccsemen volt egy IS, (300 körüli WN8-al), amit szinte nem lehetett megölni. Ilyen iszonyatos noob protectiont még nem láttam! Minden lepattant róla, láncot vett le , mellément, mindezt 100%-os helyzetekben! Őrjítő!Replay
  • Count Adyn
    Szerintem mindkettőtöknek igaza van, a "nem kell skill a t95 hoz" én inkabb ugy fogalmaznam meg hogy nem kell jatektechnikai tudas olyan szinten mint massal, mert a taktikai érzék fontosabb, maga a tank kezelése meg faék egyszerűség:)
  • bornofakone
    Komolyan gondolom, menj vele, meglátod :) (ne at7-el, az versenyautó t95-höz képest, szval kérlek t95-el menj...)
    Nem látom hol írtam h light-hoz nem kell skill :D
    (ja h múltkori posztomra reagálsz most, amiben azt írtam h light-hoz nem kell skill MISSION-ök terén, mert RNG szükséges hozzá, sztem totál nincs egybe a kettő kategória.)
    Azt viszont már többször elismertem h a light-okhoz kell a legtöbb skill (1-2 éve is)....csak nem szeretem mikor nem fogják fel az emberek h t95-el nem abból áll a game h beállok az utcába (mert nem mindig himmels halálutcába tengetem az életem, de szép is lenne, vszínű akk tényleg 4k avg dmg-m lenne, és nem annyi amennyi :D)
    Az meg hogy korlátozottan tudok reagálni 1 szituációra, akkor azt jelenti h nem kell skill?...kérdem én, melyik könnyebb, 60-al elrobogni mert látom hogy jön az army 1 másik flank-re kb. fél perccel a baj bekövetkezte előtt, vagy 13-al áthelyezni a pozíciód, mondjuk másfél perccel a baj bekövetkezte előtt....
    Ez kb. olyan mintha azt mondanád hogy 1 mozgáskorlátozottnak nem kell "skill" vagy hogy is fejezzem ki, kisebb erőfeszítés kell hogy elkerüljön 1 ütközést/akármit, neked meg aki gyalog lazán elbattyog (jóval gyorsabban), nos ahhoz kell a skill, több erőfeszítés.
    Akkor most ki is gondol, mit komolyan? :)
    Ettől még áll az álláspontom, amit már nem 1x írtam, light-hoz kell a legtöbb skill (bár ezt meg se kérdőjeleztem sztem, csak IM-t illetően, mivel ott semmi köze nem volt a skill-hez hogy teljesítettem-e a küldetést v sem, inkább RNG volt...)

Btw örülök h veled legalább mindig tudok beszélgetni, most munkában úgy is unatkozok :D
  • R3nton
    Ezt már azért szerintem te se hiszed el :D Ahhoz a foshoz milyen skill kell lol, beáll vele az utcába és jó napot :D Biztos vörös hadsereg meg a lightokkal pro, mert easy velük játszani :D Tök mind1 milyen a helyzetfelismerésed, mert korlátozottan tudsz reagálni vele a szituációkra. Van nekem is lassú TD-m, most AT-7. Nyilván egy jobb játékos jobbat hoz ki belőle, de lighttal ezerszer nehezebb játszani, mint ezekkel a csigákkal.

Annyira easy, hogy egyetlenegy hiba és halott vagy egy light tankban.
  • bornofakone
    Az kimaradt hogy én még akkor is toltam vele, mikor még az FV-nek nem nerfelték a gold penjét. Szval, akkor is röhögtem sokszor a csíra FV-ken, rámlőtt a csillagrombolóval és vagy a lövegpajzs v a track nyelte el az egészet....volt olyan mikor 2 egymásutáni lövést nyeltem el, természetesen többre már nem volt esélye :DD
    Ja és nagyon kell a repair skill, 100%-s repair skill, bia, venti, szerszámos láda és nagyon gyorsan rakták fel a láncot a legények, sok embert szívattam meg vele, mert azt hitték trackeltek, és akkor végem...persze h nem :D
  • bornofakone
    Pont hogy skilles játékos jól tud vele teljesíteni, mert jóval előbbre kell látni a dolgokat vele, a csata alakulását, nagyon kényes jószág, és ugye nem tud vele az ember átugrani...szóval nagyon meg kell gondolni mikor kell hova és meddig menni, utána pedig mikor kell visszavonulni (tekintve a tolatási sebességet....hidd el, nagyon előre kell ezeket tudni/érezni)
    Én szeretem/szerettem a t95-t, az egyetlen olyan tankom volt, amivel imádtam a t10-t, sőt akartam is hogy t10-be kerüljek, mert ott nagy volt a hp pool, és tényleg tökmind1 volt ennek a tanknak hogy t7 v t10 tank lő rá, mert vagy belőtték v nem a kupolát.
    Láttam embereket 3k avg dmg-el tolni, én asszem 2,5k v 2,7k-t tudtam kihozni belőle, szóval nem tudtam adaptálódni hozzá igazán, mert tényleg nem győzöm hangsúlyozni, mennyire fontos hogy az ember átlássa a csata alakulását vele és időben elinduljon oda ahova és amikor kell. Paradicsom józsi ezt nem fogja felmérni, és neki tényleg csak RNG lesz az egész, ha belövik gyorsan vége, ha meg vele van a random akk meg senki nem fogja tudni.
    Az meg pláne öröm hogy artyk elől mátrixozni....13km/h-val...hc :D (van benne vmi mazo fun, nem tudom megmagyarázni :D)
    Ja meg ugye végre van is értelme a páncélnak, mert t28 után végre éreztem, hogy pattogni is tudnak a tankok. t28-nál ugye a 120-s dpm-je eszméletlen jó volt, de olyan papír volt az a tank, tényleg csak ilyen 175 penes ruszkik nem lőtték be a frontját (persze csak akkor, mikor nem menet közben lőtték be a kupolát 100-150 méterről).
    Szóval t28 után nekem felüdülés volt a t95, asszem 200+ csatát mentem vele, v lehet még többet, lényeg h e3-t free xp nélkül húztam ki :)