World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M103 jobb mint az E75...? <#conf> Nem írtál el valamit?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Pillanatnyilag 7db 9-es heavy tankom van és állítom nincs olyan hogy legjobb 9-es heavy, mert mindegyik elég jó, és eléggé másképp is kell velük játszani. Szerintem az M103 csak akkor eszi meg az is8-at ha beáll hull-ba.

wot nick: PsychoTrooper

TOG II-vel 8k xp-s triplázó és 84k kredit. Jóban leszünk sztem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

voivod32
Akkor , meg arról van szó, hogy más játékstílust kedvelünk.Engem személy szerint, a recsegve fosás kap el tőle.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.10.26. 19:55:24

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Volt 103-am, annyira hogy már az E5 is megvan 😄 majd 300 csatát mentem vele, de közel sem tetszett annyira mint az E-75.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

voivod32
Nem hinném, hogy az M103 reggeli lenne neki. Ha még nincs M103-ad, javaslom szerezz egyet, mert megéri.

voivod32
Ennek örülök.Én valahogy nem tudok ráérezni , és iszonyatosan balszerencsés is vagyok vele. Én mindenről pattogok vele, engem meg egy t-34 is gond nélkül átüt frontból.

Hát nem tudom, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Bár nem játszottam az összessel, de szerintem a legjobb kilences heavy. Igazi nehéz tank, van páncélja, tűzereje, HP-ja, nem modulérzékeny, viszonylag mozgékony is. Is-8-at, M103-at megeszi reggelire, az ST-I-gyel gyűlhet csak meg a baja. Nekem már ki van fejlesztve az e-100, de nincs szívem eladni az E-75-öt.
Nekem töltésgyorsító, venti, célzásgyorsító van rajta.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Count Adyn
nekem pedig egyik legjobb t9 heavynek tünt ami megvolt.D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

voivod32
Nekem már fullos egy ideje, de a pokolba kívánom. Az IS-8, vagy, különösen az M103 fényévekkel jobb nála. Pontosabban, azok nagyon jók az E-75 meg.... boáááá!

😄 délelőtt lett meg. az elején nagyon szenvedtem, a lánctalpat tudtam csak unlockolni freexp-ből utána meglett egy két óra alatt a torony is. Minőségi javulás lett tőle, én annyira nem szenvedek vele 😊

A camonetet én is fölösnek tartom, de azért köszönöm 😊
Count Adyn
álcaháló gg😄D véded vele az artikat mi?😄
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2014.10.26. 19:23:52

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

xotyi
Álcaháló? Brawler heavyre?<#wow2>

Trance&Friends nothing more..

Drága Nagy Lebowski! Töltésgyorsító+ventillátor+álcaháló ezt használom.

angelus1991ster.blogspot.hu

xotyi
😄 ez aztán szép volt, garázsban van már, de stock-ként nem szeretném használni,így csak vár az apránkénti fejlesztésekre free-ből(ugyan úgy ahogy a T54-es és a Conqueror), de nem emlékszem hogy valaki ennyire szidta volna valaha is😄

voivod32
Én 200 ezer Free XP-t javasolnék arra a rakás szarra, hogy minél hamarabb megszabadulhass tőle.

Sziasztok E75-re milyen cuccokat javasoltok? Én rammer-venti-gun laying drive-ra gondoltam. Szerintetek?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hítvíge.
háháhá csak sírnom kellett <#taps>

Győzelem!
Csata: Tundra
Jármű: TOG II*
Szerzett tapasztalat: 4 388 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 47 045
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
ez mondjuk joval erdekesebb:

- Evilly states that in 9.5 or 9.6, premium vehicle profitability will be further buffed (“indirectly”)
lesz megegy fantasy tank majd. ennyi.
Mit nem értesz? SerB szerint elképzelhető, hogy az egyik nehezebb, 88 milis ágyúval szerelt Chi-Ri variáns bekerül majd a japán heavy ágba. Erre írja SS, hogy SerB hülyeséget beszél, mert nem létezett 88-as Chi-Ri, ez csak egy amcsik által elterjesztett tévhit.
-most akko mi van?
Chi-Ri had several variants of suspension, it’s possible that one of the heavier ones with 88mm will be added to the heavy Japanese tank branch (SS: SerB is mistaken here. The 88mm Chi-Ri is a fake, started by American engineers exploring the Japanese vehicle plans after the war)

Nem véletlenül. A WoT-ban a csalások mértéke elhanyagolható a többi MMO-hoz képest. A Warpackon és azon a pár illegális modon kívül gyakorlatilag nincs más csalás, és ezek is nagyságrendekkel kevésbé elterjedtek, mint a WH-k meg aimbotok CoD-ban, vagy CS-ben.
valóban nem rossz tank, ha jól használja az ember....
csak csináld meg vele a tank ászt 😊))))
mentem vele durva csatákat... mind első osztály volt csak 😄 😞
Antimat
😊)
DasIsFuck
Akkor játssz úgy mint ha egy td-t vezetnél, így már jobb őkelmének?

Én pl egy t5-ös medekkel nem így szoktam játszani, mint kelett azt a type34-el vagy crusaderrel.
pl aggresszív játékra teljesen alkalmatlanok a kis sebzés miatt.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Én is szeretnék ilyen tanácsokat osztogatni:
Lehetőleg olyan helyen lődd az ellenség tankját ahol tudod is sebezni, mert egyébként nem lesz sebzésed. Ha lepereg a számláló akkor ne felejts el elindulni, mert ha elfelejtesz, akkor nem fogsz mozogni.

De ez tetszett:
"Az a titka szerintem, hogy lehetőleg olyan helyen légy ahonnan folyamatosan tudod osztani a sebzést.
Máskülönben olyan kicsi a sebzés, hogy érdemben nem tudod segíteni a csapatot." thx Captain Obvious

Vazz, T-34 alapot mindig elfelejtem, azt még ki se próbáltam.😄

Nimród tier 2-es TD-ként kerülne be, ha be kerülne.
45-50-el megy, de a mérete és gyér páncélzata miatt inkább tier 2-esnek jó, olyan 105-125 hp-val. Rajta egy tier 4-es 40 mm-s táras ( 4db ) Bofors ágyú lenne ami a tier3-as Cruiser IV-en és Covenanteren megtalálható. Nagyjából hasonló lenne a két ágyú. Tier3-on és t4-en vérszegény lenne a Nimród. Tier 2-őn igazán élvezhető td lenne, de csak 2015-17-18-99-ben várható.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tier3-on Toldi Marder, t4-en Zrínyi ( minkettő Zrínyinek ugyanaz a páncélzata, csak ágyú különbözik) Tier 5-ön talán a Szebeny harckocsivadász lenne jó de az túl lassú lenne. Tier 5-6 egy hézag TD ágon. Tier 7 is kérdéses a tas rohamlöveg kérdéses létezése miatt.

type t-34 es a t-34 a tema - tier5ben
nem type59 es t34 tier8ban.
azthiszem.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.26. 17:05:16
Azonban a +8 ROF-ot ne felejtsd a Type-nál, ami nem kevés azon a szinten és a lövegsüllyedést vígan ellensúlyozza.
DasIsFuck
freexp...úgy ment...XD

egyébként t3,t4-ben azzal az átütéssel el lehet lenni, de ennyi.

A nimród meg mint egy td különösen gyenge lesz oda, t3,t4-ben eggyaránt..oda egyszerűen olyan átütés/sebzés használhatatlan td-nek.
Ha egy light/med tankon más egy kicsit a helyzet azokon azért még működik.

DasIsFuck
Type 34-et inkább hanyagold, helyette a t-34 a megoldás😊
Typenak semmi lövegsüllyedése, míg a t-34-nek egész jó.

Győzelem!
Csata: Ensk
Jármű: TOG II*
Szerzett tapasztalat: 3 990 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 34 382
Csatában elért Achievement: Top Gun, Védő, Kaszás, Kiváló Lövész, Elit lövész, De Langlade medál, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"

Msodik csatám a Tog II-vel, nem is olyan rossz harckocsi.

Covenanter vagy Cruiser IV 40 mm-s Boforsával , hogy ment? Csak mert a Nimród ágyúja is hasonló.

szerverrestart. az azthiszem mostanaban 7kor van nalunk.
Sunsetjoy
Én az angol medekkel mindig a fejenpörgést, darázs technikát alkalmaztam a centurionig- először beállni másodvonalba távolról lőni, aztán fel-alá rohangáltam vele, hátulról-oldalról cseszegetni az ellent, elég gyorsan tölt, jól bírja a tereprallyt is.
De persze 6-7 tier jobb ezen az ágon.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2014.10.26. 14:13:44

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tier 5-ös szinten ajánlom inkább a Chi-Nu-t vagy a Type T-34-et, ha közepes harckocsival akarsz azon a szinten játszani. Pz 4 csak 105 mm-sel ajánlott😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.26. 14:14:10

IS-6 eventkor egyből átléptem free xp-vel Cromwell szintje miatt. Sajnos Crusadernek tierlimit kéne. Vagy jó nagy eléterő pontnövelés. Maximum 450 helyett 500-550 HP-nak kellene lennie.
Type T-34 hozzáképest mérföldekkel jobb, 1,96 mp töltésidő és még csökkenthető.
KV-1 és régi Pz4 kettősét tudnám összahasonlítani a Type T-34 és Crusader-rel.

Az a harckocsi wg-s átokkal van sújtva.

Afrikai hadszíntér harckocsijait kedvelőknek kötelező.
DasIsFuck-nak igaza van, olyan háttérből osztogatós harckocsi, mint T7-en a Chi-Ri , T-43, KV-13.

xotyi
NA akkor el is vérzett szegény, mivel még nem fullos (nagyobb motor, lánctalp meg torony hiányzik) ágyúk a heavy vonalról megvannak, így próbálom spotterként használni, csak ugye ahhoz meg kéne egy olyan csapat aki a spottolt tankokat lövi, na ez tier V-ben hiányzik, följebb meg megesznek a nagyobb lightok.. az eddigi elönye amit észrevettem hogy piszok jól néz ki😄 olyan igazi kis tank😄
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.10.26. 14:08:41

Jó a negatívja, bár a toronyot azért ígyis eltalálják néha, és elmegy a mozgékonysága. A negatívját próbáld kihasználni, nem szuper tank, de nem is játszhatatlan

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

DasIsFuck
Én nagyon élveztem a vele való játékot.

Az ágyúja viszont elég speciálissá teszi az ilyen tankokat.
Nagyon élvezetes szerintem, de ahhoz hogy igazán jó meccseket menj kell a csapat támogatás, hogy tudj elég ideig osztogatni sebzést.
A kínai is baromi élvezetes tank tudott lenni amíg grindeltem, de csak ilyen esetekben.

Az a titka szerintem, hogy lehetőleg olyan helyen légy ahonnan folyamatosan tudod osztani a sebzést.
Máskülönben olyan kicsi a sebzés, hogy érdemben nem tudod segíteni a csapatot.

xotyi
Crusader-hez tippeket szívesen elfogadnék,mert eddig gyalázatos főleg ilyen csapatok között😄

Szia, most utazom (bocs Solten de közbejött valami ezért nem tudtam visszajönni), ha gép előtt leszek küldök meghívót, vagy szólj Rivanka-nak!
Ez nálunk is 06:10?
JeffDunham
Na végre egy szellemes és értelmes megnyilvánulás. És még tetszett nekem is. 😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Sunsetjoy
-f 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Mr. Giff Dunham

JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ