418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lucifer001
    Sziasztok

buzi az összes artista
  • kHares
    Kilépsz majd visszalépsz és megjavul.
  • Malarki
    Egy ingame nevet kérhetünk?
  • lexlutor
    tehat a statnak nincs koze a jatektudashoz.
    kosz, ez is sokat segitett.
  • Serinahun
    Hol írtam én ilyet ember? Látom nem ment át a lényeg.
    Nagyon rossza sejtésed, bőven alatta. :) De a témához amúgy sincs semmi köze a statnak.
  • Negritis
    a st patrickos 50k xp-t csak nekem nem számolja most?
    nem is látom a küldiket és cuccokat
  • Serinahun
    Ez igaz, ezért nem értem miért haragszanak csak az artysokra. A heavysekre miért nem, amikor rohadtul nem arra mennek amerre kéne? Vagy vegyék ki akkor a medeket, mert azokkal a legnehezebb játszani de ennek ellenére ezekkel játszanak a legtöbben. Esetleg vegyék ki az ammoracket is, mert az is 1 lövés és oda vagy? Meggyőzhető ember vagyok de amikor baromságokról beszélnek szúrja a szemem.
  • lexlutor
    szoval aki jatszani akar ertelmesen az felejtse el a td es heavy tankokat, es menjen csak meddel es lightal es artyval.
    szep. tehat ezt jelenti a profi jatek az artyk ellene, es nincs is veluk semmi baj, csak ket komplett osztalyt nem lehet jatszani melletuk egy world of tanks cimu jatekban.

kosz! sokat segitett!

amugy sejtesem szerint 6k match 47% 870 eff. :)

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.03.17. 14:31:10
  • Serinahun
    ...és szerinted az reális lenne, hogy egy éppen, hogy mozgó, több mint fél percenként lövő papír tank, amit legtöbbször 1 lövéssel kiszednek max 300-400-t sebezzen mint a zöbbi, mondjuk heavy tank. Ne viccelj. Pont ezért van ilyen nagy tűzerejük, benne van a nevükben. Támogatniuk kell hátulról a csapatot.
    A végjátéknál meg nem mindig tudnak kiszedni, tehát ha ellövi magát rögtön van minimum 40seced, hogy kiszedd. Ennyi idő alatt meg 3-t is ki lehet ha ügyes az ember. 3k-t sebző arty meg nincs, csak a tisztán látás végett.
  • Toweliee
    A játékosállomány 95%-a retardáltakból áll. Itt bukik meg az elméleted.
  • Serinahun
    Máris másabb a leányzó fekvése, ha a mausodat kicseréled egy lightra, vagy medre. Ha meg egy maussal egyedül maradtsz 3 arty ellen akkor elég béna csapatod lehet vagy arty játszottak jól, mert nem tudták őket kiszedni korábban, érdekes ez...
  • lexlutor
    en ezt irtam:
    - a max hp-rol valo egylovesezes/ illetve amikor elviszi a hp 70-80-90%at a loves - az elobbinel lehet menni uj kort, a masiknal meg csak szenvedes a jatek, mert kb hasznalhatatlan onnantol a tank.
    - td mod: a vegjatekban lesebezve kell bemenni egy autoaimmal feltunoen jol betalalo, bokorban modulatlanul, alcahaloval uldogelo med szintu latotavolsaggal rendelkezo, 3k hp-t sebzo artyk ele, amivel elobb fog meglatni, es ekozbe te csak loves utan, de ha nem igy alakul, akkor sem tudod egy lovessel kiloni..

de akkor szerinted minden rendben van a jatekban az artykkal, ugye?

es ha midnen ok, akkor ezt is irtam:

arra azert egyszer tenyleg kivancsi lennek, h egy ilyen pro artysta, mit csinalna egy kampinovkan, murovankan, vagy prokhorovkan, egy mausban mikozben csak 3 t10 arty van a tuloldalon. mit is jelenthet valojaban ilyenkor ez a mantra a gyakorlatban: "Állandó mozgással és fedezék mögött meg ki lehet kerülni."?

szoval, te ugyis profi vagy vele es ellene, tanits!

u.i.: ingame nevet meg mindig nem irtal.
    legyszives.
  • Zegi Norbi HUN
    np
  • Serinahun
    Állandó mozgással és fedezék mögötti rejtőzködéssel igenis ki lehet kerülni az artykat, mivel nem rád fog célozni, mert megunja a bujkálásod. Ehhez nem kell látnoki képesség. Retardáltak meg mindenhol vannak, akik csak azért is oda lőnek artyval ahova nem kéne. De ez minden tanktípusra értendő, mert nagyon sokan nem azt csinálják egy adott tankkal amit kéne vagy nem arra a helyre mennek a térképen ahova tényleg kellene.
    Pont te írod rám, hogy szánalmas mikor neked nincs semmi ész érved.
  • lexlutor
    nice! kosz ! :)
  • Zegi Norbi HUN
    Igen, ad ott is :)
  • R3nton
    ne irigyelj, mert az obj260as küldiktől már agyvérzést lehet kapni
  • lexlutor
    arra azert egyszer tenyleg kivancsi lennek, h egy ilyen pro artysta, mit csinalna egy kampinovkan, murovankan, vagy prokhorovkan, egy mausban mikozben csak 3 t10 arty van a tuloldalon. mit is jelenthet valojaban ilyenkor ez a mantra a gyakorlatban: "Állandó mozgással és fedezék mögött meg ki lehet kerülni."?
  • técs
    Az artiknak akkor volna létjogosultsága (????), ha egy map nem 10*10 hanem mondjuk 30*30 négyzetre lenne felosztva és arra a pozícióra kérhetnének tüzérségi támogatást, ha már nagyon a valóságnál akarsz maradni. Több esély volna kicsapni egy tankot mint a 10*10nél, de kevesebb mint így műholdnézetből.
  • patchaou
    Valósággal való párhuzam... - igen biztosan műholdas kamerával, valós időben céloztak akkoriban a tüzérek...
  • Malachit
    Átmozgással egyet értek, de egy lomha arty-val macerás mászkálni. Francia okés, az megy mint a mérgezett, cserébe nincs splash neki, csak akkor sebez, ha teli talál, vagy akkor sem :D Angol igen belő, de azért nem mindenhova :) Cserébe tohonya, imád széjjel szórni a célterületen belül mindenhova, csak középre nem és a 10-es töltési ideje alatt megehetsz egy szendvicset, megihatsz egy sört, amitől jobban érzed magad azután, hogy homályt méltóztatott lőni az előző 1 perces szendvics/sör kombó után :D
  • lexlutor
    azert szolok, mert kurva unalmas lesz a kov ket napban ezt olvasgatni.

ez egy jatek! ko-papir-ollo szisztemaval, es a valosaggal annyi a parhuzam, h nem packman figurak vannak benne, hanem tankok. ha kezdettol fogva nem raknak bele artyt, senki nem is hianyolna oket!

"azok szokták leginkább telesírni a fórumokat az artyk ellen felszólalva, akik se ellenük se velük nem tudnak játszani." - ohh persze, mert te latnok vagy, es ez erv volt :DD

bezzeg amikor.. ehhe.. bezzeg amikor kozelharcban azert is kozenklo es kicsap engem, akkor ki a hulye?:D komolyan ezek az erveid? szanalmas.

mondj mar egy ingame nevet mester. kivancsi vagyok a paradezasodra.:)
  • suba53
    Szerintem az arty-nak most egyetlen hasznos szerepe van: be tudsz vele gyűjteni egy aranyos, jól képzett kis csajt a barakkba.
    Én egy arty ágat indítottam anno, csak hogy tudjam milyen vele játszani. Aztán hanyagoltam sokáig.
    De most az egyéni küldik hatására elővettem, sőt indítottam egy másik ágat is, hogy minél előbb mosolyogjanak rám a csajok.

A Stug4 kapcsán már van öt. Most küzdök a második adagért. Nem adja könnyen sajnos.
    Irigylem azt, akinek már a T-55 is megvan.
  • lexlutor
    tobbekevesbe egyetertek:
    kb mint a felkaru rablo. es gondolom az sem veletlen, h csak a combat ratiokkal lehet erdemben csokkenteni...

en ugy gondolom ket dolog frusztralja az embereket az artykkal kapcsolatban:

- a max hp-rol valo egylovesezes/ illetve amikor elviszi a hp 70-80-90%at a loves - az elobbinel lehet menni uj kort, a masiknal meg csak szenvedes a jatek, mert kb hasznalhatatlan onnantol a tank.
    - td mod: a vegjatekban lesebezve kell bemenni egy autoaimmal feltunoen jol betalalo, bokorban modulatlanul, alcahaloval uldogelo med szintu latotavolsaggal rendelkezo, 3k hp-t sebzo artyk ele, amivel elobb fog meglatni, es ekozbe te csak loves utan, de ha nem igy alakul, akkor sem tudod egy lovessel kiloni..

ha ezeken javitananak, sokkal kevesebb rage lenne.
  • Serinahun
    Akkor minek szólsz hozzá ha nem érdekel? Jössz itt a szokásos flame baromságoddal, holott neked nincs semmi érdemi hozzáfűznivalód. Valós, megtörtént eseményeken alapul a játék, ami nem szimulátor, innen a párhuzam. Csak ebbe már nehezen tudsz belegondolni. Leírtam a lényeget, arról már nem tehetek, hogy te nem akarod észrevenni.
    Az biztos, hogy azok szokták leginkább telesírni a fórumokat az artyk ellen felszólalva, akik se ellenük se velük nem tudnak játszani. Bezzeg mikor megvédik a seggeteket minden happy. Jelenleg a küldetések miatt van ilyen sok arty. Írjatok a wg-nek, hátha kiveszik a játékból az artykat. Aztán majd lehet győzelemittasan verdesni a mellkasotokat. Addig meg marad a rinyálás. Sűrűn tenkingessetek felfelé, hátha észreveszitek, amit már késő. :)
  • Simulacrum
    Így van. Én is megvettem a 8-as francia arty-t, mert gondoltam a jobb dolgokra rámegyek az egyéni küldetésekből, egy kettőt megcsinálok (garázshely, prém nap, pénz). Brutális, hogy szűkülés nélkül a felém rohamozó 1390 azonnal elporladt, pedig meg sem vártam, hogy közel érjen. Vicc. Én is örülnék, ha csak ennyit megcsinálnának, hogy közelre ne tudjanak lőni vagy ha ezt nem, akkor mind csak egy lövés legyen, tehát némi hp nerfet nekik.

Malachit: Medes játékosként bátran állíthatom, hogy nem nagyon léteznek olyan helyek, ahova mondjuk angol vagy egy francia arty ne tudna belőni. Folyamatosan változtatom vele a helyet a csata alakulása alapján. Bárhova oda tudok lőni, méghozzá gyorsan, mert rettentő fürge ez a 8-as arty, de szerintem az összes francia. A britek meg alapból belőnek lehetetlen helyekre.
  • Malarki
    Igen, és nyilván az a 99% a tök hülye és csak az 1% van birtokában az isteni tudásnak...
  • Malachit
    Jó szám :)

Arty-ban kuka nagy az rng. Tegnap is mentem pár kört. Első meccs 3000+ sebzés 9-es amcsival bukó. 2. kör, 10 lövés 1 splash sebzés 200+ sebzés 10+ lövésből. (elég morcos voltam, mivel teljesen leszűkült szerver oldalival álló tank közelébe nem volt hajlandó lőni a mező közepén.

Késő este folytattam medezés és SH-k után olyan 2-3 körrel. Na ebben is volt minden. Totális homár homály az rng részéről, meg full gázzal cikázó fél hp-s bat kicsapása 2/3-ad pályáról telitalálattal. (itt megjegyzem hogy szerintem nem kellett volna betalálnia, mivel a röppálya szerint a bat már kb 2-2,5 tankkal arrébb volt, mint a kalkulált becsapódási hely, de a mágnes ráhúzta, én meg lestem is :D )

Aki meg sír az arty miatt, az továbbra is fog.

Tapasztalat, ha arty-val mész egy random számgenerátorral játszol, ami szépen fel van skinelve, mivel találtam már el kapáslövéssel szűkülés nélkül tankot a pálya másik végén is, máskor meg az 5 méterre ház mögül kiguruló tankot nem hajlandó eltalálni teljes beszűküléssel. Továbbá csomószor semmit sem lehet vele csinálni, mivel míg pozícióba érsz beszűkülsz és lősz, a csata már eldőlt. A sok tomy meghalt 0-1 lövéssel 0-1 sebzéssel, te meg még épp csak elkezdenéd a csatát.

Két dologra hasznos igazán, ha ismered őket és játszol velük néha. Tudni fogod, hogy melyik térképen, melyik arty ellen hol leszel safe zone-ban (akár angol ellen is), meg a töltés időt ismerve lövés után mennyi időd van tevékenykedni (rámászni, megenni, átmozogni), valamint SH-CW-ben az elérhetetlen tankok kibányászására/zargatására.

Na most meg ömölhet a fém minden mennyiségben :D (Ja és van amúgy 3 10-es arty-m, kérek még fémet :D :D)
  • lexlutor
    rohadtul nem erdekel igazabol, de ha 172ezeredszer is ugyanazt a vitat akarod olvasni itt, akkor csak nyugodtan folytassatok..

arrol nem is beszelve, h legalabb ertelmes erveket hozna, ne ezt a real life parhuzamos baromsagot..
  • Negritis
    a szemétláda felháborító hogy nem zavarják úgy az artyk mint az itteni emberek 99%át
    tényleg nem tudom hogy képzeli ezt magáról

más kérdés hogy amúgy igaza van
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.17. 12:56:25
  • R3nton
    Nekem eskü nem lenne bajom velük, kivéve egy dolgot. Elkezdtem most artyzni elég masszívan szóval tudom miről beszélek. Az valami vérlázító, hogy mit lehet művelni velük TD módban autoaimmal. Egyszerűen nevetséges, hogy képesek szinte mindent telibe trafálni. Legalább 75%-os pontosságom van td módban autoaimmal. Ilyenkor kinyílik az ember zsebében a bicska, mikor így kapják telibe. Ezen kívül nekem nem lenne bajom az artyval, de ezt a TD módot elvenném tőlük, kis távolságra 100m-en belül nem szabadna lőniük, vagy nem tudom, valami mást kellene kitalálni, az autoaimot elvenni tőlük, és kis távolságra sokkal pontatlanabbá tenni őket.
  • lexlutor
    kerdes: a wowp-ba belepve +1 premnapot ad a st patric napi bonusz a wotos melle? valaki probalta mar?
  • lexlutor
    mindenkeppen generald meg a flamet..
  • madmanic
    Ez egészen biztos... Sőt! Az én kurva anyámat, hogy 67 tel bulldoggal száguldva nem tudok kitérni 10 ből kilencszer...
  • Tarathiel2
    Nos ha 10-ből 9-szer telibevernek, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz...
  • Tarathiel2
    Szívből jövő gratulációmat küldöm gonya1111 "emberkének" a HAD-A klánból, aki mást sem csinált egész meccs alatt mint engem lökdösött, így két tankot vonva ki a csatából.
  • Serinahun
    Nem is akarom (2 sor skill elég, mert úgy sincs más hasznos rájuk :) ). Ez az új célzási mod semmit sem ér, csak látványosabb, nem is használom. Viszont a sok rinya miatt megint nerfelik az artykat. Érdekes lett volna ha a 2. VH-ban átszólnak a németeknek, hogy "légyszi ne használjátok már a tüzéreket". Hozzátartozik a játékhoz, a szerencsét meg nevezzük rng-nek. Ezt a TD modos felháborodást azért nem értem, mert ez minden tanknak ugy úgy megvan,alaphelyzet, meg a sniper mod. Az artyknál sniper helyett meg felülnézet van.
  • Kronos79
    Jól nézed :D Tényleg olyan. Ha nem is minden sora, de a többsége egész jól ráhúzható. :)
  • Count Adyn
    :D ahogy nézem ez kajak az artyzásról szól:D

Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2015.03.17. 12:12:55
  • madmanic
    Szerinted most kezdtem..?