418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• haflac
    A hetzeren pontosabb a 0,53-as pontosságú ágyú,mint a su85b-n a 0,38-as?Érdekes.
  • András77
    Vannak ilyen szabad xp temető tankok. Ha nincs szabad xp, akkor "szabad" konvertálni aranyért, amit "szabad" pénzért venni. Tudod a WG logika...

Én azt a szabályt követem, hogy tier9 tank kap 50e szabad xp-t, alatta nem osztok, de néha nekem is eldurran az agyam némelyik tanktól. Legutóbb a 110-nél nem bírtam tovább és bedobtam kb 8e szabad xp a top ágyúhoz, mert a f.s 122m-essel állandóan pattogtam, semmit nem bírtam sebezni több csatán keresztül.
  • okosszöszi26
    azé a VK45.02A-nak a stock ágyúja 132mm pennel elég komoly fenyegetés T10-es csatában
    ezt nem tudom hogy gondolták, még akkor is necces, ha top tier vagyok T6-7-es tankok között

ráadásul nem is lehet rárakni nagyobb ágyút míg meg nem szerzed a jobb lánctalpat 14600XP-ért
    naggyon fasza kis halálmenet addig
    Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.03.18. 10:44:00
  • András77
    Ilyen esetekre van a kv220. Azzal, ha nem is sebzek sokat, ha nem is élem túl, de szinte garantálhatóan egy csomó fogyatékos elszórakozik velem hosszú hosszú időt, amíg kiszednek és közben a csapatom megnyeri. 60% feletti WR hozható vele úgy, hogy nincs is túl jó sebzés átlagom.

A másik, hogy nem ragadok le egy tanknál, ha valamelyikkel bukó sorozat jön, akkor váltok. Talán nem lesz gond a győzelmekkel, mert a 2 nap prém kell nekem.
  • lexlutor
    ezen a kombon akadtam ki:
    t9 arty+ t7 light+ t4 prem valentine

aztan csata vegen megneztem: 47-43-46% winrates nemet brigad volt - nulla sebzessel, es a valentin kivetelevel nulla talalattal zartak a kort.
    arra mar nem vettem a faradsagot h megkerdezzem 40es pennel megis mi a fasznak lovoldozott is3akra..
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.03.18. 10:14:22
  • técs
    Ez igaz hétköznap is, de hétvégén ez hatványozottan igaz. Pláne az ilyen eventeknél.
  • lammaer
    Ha ez igaz lenne, miért sírjátok tele hétköznap is a topikot?
  • técs
    Az a baj, hogy az ilyen hétvégi küldikre minden egysejtű előmászik a barlangjából. Garantálom neked, hogy mire azt a 10 csatát megnyered vért fogsz izzadni és átkozni fogod a napod amikor a WoTot telepítetted.
  • Kronos79
    Épp ezért írtam. A 75k XP nem kevés, de az a 15-20 csata ebbe nem számít bele. Ez a 15-20 csata nálam a napi "betevő" fele és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
  • András77
    Az első kettő gyerekjáték, ráadásul tier4-től már lehet teljesíteni, kb 15-20 csata alatt le lehet tudni, de a 75e xp azért érdekes, mert prém nélkül azért ehhez azért már szép mennyiségű játék kell még akkor is, ha a napi duplák beleszámítanak majd (nem írja külön, általában bele szokott számítani). A két nap prém viszont csábító, prémmel kb napi 1 milla kredit termelés nekem és akkor meglenne végre a kreditem az E100-ra.
  • Kronos79
    Ahogy látom ezek egymást követő küldik lesznek. Tehát előbb 15 tankot ki kell szedni, aztán 10 csatát nyerni, majd a 75k.
  • Angelus1991ster
    Bocsánat.

Amúgy megéri a tank "vesződést".
  • András77
    Néztétek a hétvégi küldetéseket? Hozzánk vágnak két nap prémet, feltéve ha valaki kigrindel 75e XP-t. Illetve megint egy rakás nagy javítót adnak jutalomnak. Már komolyan gondolkodom azon, hogy eladok 100 darabot, az 1 milla kredit, mert annyi van, hogy belefulladok és soha nem fogom felhasználni, meg az IM-ből is jön még hozzá.
  • Sunsetjoy
    Kicsit elszállt a fedő... :)

AMDROBI első kérdését úgy adta elő, mintha a tesztszerveren vásárolt új account t10-ese adná a fő accountjára a tankot. Azt nem írta, hogy az élesfőaccountra vagy a tesztfőaccountra.
    Itt érthető félre a helyzet, mert lehet hogy az élesre gondolt - erre írtam, hogy ami a teszten van, az marad a teszten. Ha a tesztfőaccountra gondolt, az sem biztos. És hogy miért? Mert lehet hogy az éles accountján nem hívott meg újoncot... lehet hogy nem is tud erről a lehetőségről.

Nem téged hazugoztalak le, csak előre gondolkodtam.
    Mi van ha nincs újonca, a véleményünkre csinál egy új accountot- és azzal be sem tud lépni a tesztszerverre (Every player who registered their account before 8 March 2015 at 21:59 CET (UTC +1)), így joggal gondolhatná azt, hogy csúnyán át lett baszva...

Remélhetőleg érthető már így... a 349701 hsz-ben két személyes ragot elírtam, és már úgy hitted, hogy AMDROBInak írok Rólad. Ilyen ez a magyar nyelv, ha akarom vemhes, ha akarom nem vemhes.

Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.03.18. 09:10:04
  • besti
    Végül is wn mérce szerintem nem mentem vele rosszul , csak ha saját tierjébe kerül, akkor kisebbség érzésem volt benne. Hol van ez a T29-hez képest, de még a Tiger és IS is több harcértéket képvisel. IS kiszed 3 lövésből és tud sidescrape-elni, ehhez nekem 5-6 lövés kell... Ha találkozik egy Cromwellel, T37-tel, azok kifilézik mert szinte semmi nem pattint (néha a tornya). Szal elég nagy árat kell fizetni a tierjének legnagyobb átütéséért. Meg aztán ott vannak a 45%-os kommanderek, akik szerint heavy tankként nem szabad kempelni és snipe-olni. Magasabb tierbe kerül már segít a jó átütés.
    Na mind1, meg lehetett vele szerezni a nagy motort AMX-re, illletve mostantól már gun miatt nem kell aggódni - ezért választottam a heavy ágat. Egyébként nem a második (nem táras) heavy ágat terveztek AMX 45-ből? Az még bejöhet.
  • Angelus1991ster
    Waffentróger ágnál bíbelődök, eddig Sturer Emil top ágyúját kapálom ki. Még fostos 20k xp kell. Visszagondolva kár volt nekifutni, egy könnyűn kezdhetem volna.
  • Angelus1991ster
    Kurvára működik . Akkor nem írnám le ide.

DE CSAK A TESZTEN.
    9.7-es bizbaszszerveren a kisaccodon megveszed a Tier 10-es tankot, kilépsz a szerverről és bejelentkezel a fő accoddal a tesztszerveren, ahol
    VOÁLLLÁÁ megjelenik a hőn áhított T95E2. És tesztelheted a cunci amerikai STA-2-vel egyenlő tankot.

Miért olyan kurvanehéz megérteni és kipróbálni?
    Igen , minden amit a teszszerveren csinálsz, a NORMÁL accon nem történik semmi.

Sunsetjoy: ja nem toboroztam semmit, de akkor valamivel csak "baszakodok" 2,5 hónapja.
  • madmanic
    Tegnap 10!! WN8 as MAUS!!! Sand riveren támadó oldalon felment a hegyre snipeolni...

Ez volt a jel, hogy hagyjam abba aznapra...
  • Sunsetjoy
    Mint írtam korábban, amit a tesztszerveren csinálsz, az CSAK TESZT. Bármit is csinálsz ott, az éles szerveren soha nem okoz semmit.

Sőt az is bőven lehet, hogy nem is toborzott még egy tankot se az éles szerveren, így aztán ez nem is működhet nála...
  • Serinahun
    Dehogy. :) Ha a toborzott accuntoddal mész teszt szerverre és megveszed az első 10-s tankodat, ezután a fő accuntoddal lépsz be teszt szerverre, akkor ott meg lesz a garázsodban a T95E2-s és kipróbálhatod, hogy megéri e kifarmolnod élesben.
    Egyébként a legkevesebb xp (elvileg) az M48 patton ághoz kell ha túl sok ideje nincs az embernek ezzel foglalkozni. De érdemesebb olyan ágat elkezdeni, amit már ismersz. Nincs időkorlát, rád van bízva.
  • Toweliee
    ...
  • AMDROBI
    Mi ???Ha a teszten új accountal megveszem a tier 10-es tankot,akkor a fő accountomban megjelenik?
  • TiborTamas
    Ennyi. :) Okosan kalkulálva az akciókkal megspórolható egy csomó idő, már ha nem sürgős, hogy megszerezd a tankot.

Az AMX M4 45-tel tényleg nem könnyű játszani, de valamennyire sikerült belejönnöm, mire összeszedtem rá az 50 100 kihúzása után még +100k xp-t (régebben még az volt a mondás, hogy abból fog indulni új ág). Valahogy nem éreztem, hogy olyan rossz köröket mentem volna vele. A lényeg, hogy amíg lehetséges snipe-olni/támogatni kell, és vigyázni a hp-jára, aztán a többi már úgy is helyzetfüggő. Ahogy bölcs Mátyásunk mondá vala: "itt jön képbe a tehetség". :D
  • besti
    Én még a regisztrációkor kapott free goldból vettem most akciós 3 nap prémet, így a plusz 2 nappal együtt ÁRL-ből eljutottam AMX 50 100-ig. Azt megvettem akciósan és még lehet a nagy gun is meglesz hozzá. IM-ek miatt a kredit is jön szépen - csak hát a pattintsd a HP-d küldetésnél megrekedtem :)
    Ismét sikerült megtapasztalni mennyire szerencsétlen tank a hetes AMX. Se sebesség, se HP, se alfa, se RoF (alá Tiger), ezt így hogy?
  • TiborTamas
    Láttam replayeket róla, szerintem tetszeni fog nekem. Azért nem szedem le külön a tesztet most.

Én a BatChat ágat kezdtem el. Főleg amiatt, mert tier 8-ig lightok vannak, amik amellett, hogy nekem nagyon fekszenek, még több xp-t is hoznak átlagban, illetve ott tier 3 és 4 kivételével az összes tankkal szerettem játszani (bár Lorraine-t még tier 8-ként toltam). Egyébként még decemberben a karácsonyi akciókat kihasználva eljutottam 3 nap alatt nulláról tier 7-ig, azóta elő sem vettem, nem nagyon sürgetem. :) Most az ingyen prém miatt 2 napra megint előveszem.
  • Angelus1991ster
    Tesztszerveren ki is próbálhatod. Kisaccra megveszed az első t10-est a teszten, majd főaccon megis jelenik.

Te melyik ágat kezdted el?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.18. 01:37:45
  • TiborTamas
    Köszi a tippet, jól jön a +1 nap prém a T95E2-t húzós accountra. :)

Egyébként ha jól láttam beraktak 2 végtelenszer teljesíthető küldetést is a WoWp-be, ami 200 free xp-t ad minden teljesítés esetén és ez szintén átkerül a WoT-ba. A feladat pedig tök egyszerű: semmisíts meg BOTOK ELLENI csatában 10 repülőt vagy földi célpontot. Akinek tehát free xp-re lenne szüksége, az így "alternatív módon" is tud farmolni. :D
  • marchizor
    http://gyazo.com/798d91866e3a99eaf25b27b8380799b0

látom a lengyelek még mindig nem tanultak meg angolul, a fordítós ragek még mindig divatban
  • Angelus1991ster
    Mindig ez van. Az összes véglény egyből az IS - IS-3 vonalon buzul. Rendszerint ezek top tierek a csatában és rendszerint semmit sem érnek, és teszik tönkre más játékát.
    Továbbá még a legerősebb tier 5-ös tankkal, a KV-1-el se tudnak játszani.
    Megérteném, ha 1-2 ezer csatánál még ratyi a stat, de 15-20 ezer csatánál már rohadjon el a pokolban.
    Ezekre nem is lehet számítani. Ha sárga az IS akkor már jobb a helyzet.

Csapat csatában rengeteg anti-statpadder-t látok , akik direkt rossz statot csinálnak. Mert képtelenség , hogy ennyire leragadjon valaki a prokarióták szintjén. De minő véletlen , hogy ezek az újlatin-török-csehszlovák hordából kerülnek ki.

De mis em panaszkodhatunk, nálunk is van szennyhorda , ilyen a KMPH- Királyi Magyar Páncélos Hadosztály klánnak nevezett vicc. Ahol már a név elárulja a klán színvonalát.
    Aki tud szarravaló magyar klánokat, az kérem írja meg. Előre is köszönöm.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.18. 01:25:50
  • Gyuszopapa
    Top tankunk egy IS.Már az wn8(62) alapján tudtam hogy fogyatékos,nem is számítottam rá hogy csinál valamit.Már az elinduláskor és az általa célbavett irányból tudtam hogy ez egy kibaszott balfasz aki szerintem még a seggét se egyedül törli ki.
    De alulmúlta a várakozásaimat,3 percig kergetett egy E-25-öt,majd 1 hp-ról kinyírta ez volt az összes sebzése a csatában.Persze a másik oldalon minket bedarált az ellenség túlereje.De lényegében az egész csapat semmirevaló volt.Sajnos 7-es csatában KV-1-el nem sokat tehettem de szerintem 6-7tier tankokat sebezve helytálltam magamért.
  • Angelus1991ster
    Most meg minden csatában van egy rakat arty, IM missziók miatt sok lett. Bár inkább az arty rész mint a szaros LT.
  • técs
    Ma 6 csatát mentem és ebből csak 1 csatában volt patkány, az is csak 1 db. Minden csatát tudtam az elejétől a végéig élvezni, régen játszottam ilyen jót. Brutál mit lehet művelni a T3o-al ha nincs arty. Újra van kedvem élni :)
  • Antimat
    Parancsolj.
  • patchaou
    Ami semmivel sem jobb, mert négy tierrel feljebb nem sok tank tud érdemileg hozzátenni a dolgokhoz, de még ha tank jó is lenne, aki 8-as mellé bevisz egy hatost az kis valószínűséggel van azon az értelmi színvonalon, hogy jól játszon a tankjával...
  • yossarianHUN
    Akkor megkérnék mindenkit, hogy visszamenőleg se próbálja kiosztani a flamerünket, mert az nem segít, viszont árt. Nem véletlenül osztogatott annak idején Johnnyka elakadásjelzőt azoknak is, akik etették a trollt.
  • Simulacrum
    Ne is vegyék ki, mert máshogy nem nagyon tudom megcsinálni az ölj eggyel nagyobb küldetéseket, mert persze ha be van kapcsolva mindig top tier vagyok, így muszáj egy nagyobb tierű társat segítségül hívni. Jó, mondjuk úgy lehetne szabályozni, hogy max 2 tier különbséget engedjen csak.
  • yossarianHUN
    Mindketten tudjuk, hogy flémelni jöttél fel megint. Felmenni egy fórumra, kijelenteni, hogy a fórum témáját adó játék szar, és akik játszanak vele azok hülyék, az maga a flame definíciója. Ezt hónapokon keresztül rendszeresen eljátszani főleg.

Ez pedig az utolsó hsz-em a témában, ha továbbra sem bírsz magaddal, akkor legközelebb már a moderátoroknak magyarázhatod, hogy te igazából nem is flémelsz.
  • FosTalicskaa
    És miért? Ki ment át személyeskedésbe, sértegetésbe? Melyik szabályt sértettem meg azzal, hogy hozzá mertem szólni egy témához? Látom, hogy időközben moderátorrá nőtted itt ki magad, de mielőtt elkezdenél itt tyúkanyó módjára letámadni embereket, gondolkozz is néha...
  • yossarianHUN
    Utoljára szólok.
  • FosTalicskaa
    Mindenhol vannak csalók. Ez alól egyetlen multi játék sem kivétel. A gond akkor van ha rendszerszinten viszik a játékba a dolgot. Régebben csak derültem rajta, hogy amikor igazán "jól" játszottam, a szokásos pár napos intervallumban, akkor még céloznom sem kellett, ott lőttem telibe mindenkit, ahol és amikor nem szégyelltem. Sőt ha be volt forgatva a tank vagy a legvastagabb lemezt találtam el? Nem számít megoldotta a játék, hogy betaláljon. Ez az ami nem sok játékban van implementálva, ez a bonus/malus rendszer. Szóval nem mindegy, hogy kliens vagy szerver oldali csalásról beszélünk. Mert a szerver oldalinál igencsak megborulhat a bizalom a forgalmazó cég felé...