418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• vasasgabri
    Igazad van de már 3 szor leírtam hogy ezt a profilt a 8 éves fiammal használtuk együtt amiből én kb 2000 csatát játszottam. Ha valamilyen eszköz raktáron volt a fiam eladta mert kellett neki új tankra. Most már csak én használom és próbálnék belőle valamit ki hozni ha lehet még.
  • voivod32
    Mai első meccsem, ebéd közben. :D
  • vasasgabri
    Ok akkor ezt jól csináltam. Próbálkozom a beforgatás technikával is kisebb nagyobb sikerekkel de nem minden tanknál sikerül jól el találni a szöget. láttam már egykét videón aki használ valami módot. Tudnál esetleg linket adni? Ha lehetne csak szólóba ne legyen csomagban.
  • GabeE3e
    Azért 14 ezer csata után már igazán felfedezhetnéd a fogyócikkeket.(javító,med kit, poroltó)
  • SzocsA
    2 küldire vagyok a t55atól valakiknek nem lenne kedve artyval segíteni a 40%os sebzéses szakaszos küldit az utolsót meg megcsinálom egyedül. az talán könnyebb.
  • yossarianHUN
    Sok nagy kaliberű ágyúnál azt ajánlja, a mai napig nem értem miért. Szemed se rebbenjen, csakis páncéltörőt bele, meg mondjuk egy-két darab robbanót, WT-k és egyéb papírkutyák ellen.
  • vasasgabri
    Igazából nem sértődöm meg csak nem erőltetem a dolgot. Az object 268-at melyik lőszerrel kell, ajánlott használni? Mert a többivel ellentétben itt
    a R.RO lőszert ajánlja fel nagyobb mennyiségben a játék.
  • yossarianHUN
    HD modellek:
    Mäuschen (dupla lánctalp? csecse):

Wolverine:

Pershing:
  • yossarianHUN
    Pár tipp:
    - az alap skilleket (javítás, tűzoltás, álcázás) csak úgy érdemes rakni, ha minden emberre rárakod, mert különben elhanyagolható a hatásuk
    - az elit alakulat csak akkor ad bármilyen bónuszt, ha minden embernek megvan (és mindegyiken 100%-os)
    - a legtöbb TD-nek jó az álcázása, az E-25-nek meg a legjobb a játékban, így érdemes álcázást fejleszteni a legényekre is, így az általa adott bónusszal szinte láthatatlan lesz
    - a soft stat javító képességekből amiket (szerintem) érdemes kifejleszteni, azok a következők (lehet, hogy nem mindegyik pontos, én angolul használom a klienst, nem tudom mindegyik magyar nevét fejből): kuplungégető, sima utazás, kapáslövés(?), off-road vezetés(?). Ezen kívül én a biztonságos elhelyezést mindig rárakom a töltőre, mert amúgy sincsenek az alapokon kívül túl használható skilljei, viszont a nehezebben sérülő lőszer mindig jól jön. Ha a fontosabbak megvannak, a megelőző karbantartást szintén kihúzom általában a vezetőre, mert ugye jobb félni, mint megijedni.
  • yossarianHUN
    Attól még, hogy néhányan bunkók, nem kell megsértődni. A világ tele van bunkó emberekkel. Fel kell tenni a kérdést, aztán biztos lesz aki segít (én például szoktam, ha itt vagyok), aki meg trollkodni kezd, annak soha ne legyen nagyobb öröme az életben.
  • vasasgabri
    Az E25-ben ezek vannak.Kép
  • lammaer
    Nem, skillt kigrindelni sokkal macerásabb, mint egy itemet felrakni.

Nekem a wet rack tökéletesen kiváltja a biztonságos elhelyezést (nincs több ammo rack, ennél többet sztem a skill se tud), a camo skill viszont kiválthatatlan (a camo net az halovány a skillhez képest). Ezért maradtam inkább a camo skill + WAR item mellett.

Amúgy én olyan szinte camo fétises vagyok,hogy nálam MINDEN tanknál szinte első a camo skill képzés a legénységen. Még heavynél is :)
    Ha csak 1 másodperccel később látnak meg mint a csapattársakat, már megérte :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.18. 15:46:01
  • vasasgabri
    Köszönöm a válaszod! Volt már több próbálkozásom segítség ügyben, de inkább nem szólok semmit. Első próbálkozásomra azt tanácsolták töröljem a játékból magam. Szóval ha nem jó az átlagod akkor úgy is mindegy nem vagy érdemre való.
  • besti
    Én inkább a kamót dobtam el, hogy legyen biztonságos elhelyezés. Szeritnem az is elég, nem kell WAR. Te probáltad a skillt WAR helyett?
  • Simulacrum
    Pedig ők biztosan az egyéni küldetések miatt álltak össze így.
  • DasIsFuck
    lol ne is mond, én még csak az 5-ös cuccnál tartok, de vmi agyrém, hogy mennyire játszhatatlan.
  • Malarki
    Ha itt megkérdezed, hogy x tankra milyen skilleket rakj akkor segítünk.

Csak pár tanács: a Mesterlövész és Elit alakulat skillt eldobhatod, helyettük az álcázást raknám. A többieket hagyd így, másodiknak mehet rájuk a camo.
    Összességében én így szoktam csinálni a skillezést: 1 mindenkinek cammo(TD, light) vagy javítás(heavy, med). Ha megvan fullra, akkor a parancsnokkal eldobatom, és átrakom 6. érzékre. A második sor már harckocsi specifikus, ha nagyon gyulladós, akkor mindenkinek Tűzoltás, ha szeret robbanni akkor biztonságos elhelyezés. Ha nincs ilyen egyértelmű lehetőség, akkor a hasznosabb skilleket rakom, Kuplung égető, Off-Roda vezetés, Ezermester, Javítás.
    Szerintem a legfontosabb, hogy az alap Camo, Javítás, 6. érzék meglegyen minden tankon(kivéve a heavy, arra a cammo nem fontos). BIA-t én kevés tankra rakok, leginkább medekre.

És igen, E-25-ben nem kell saját legénység, mert prem, ergo bármelyik német TD legénységet belerakhatod átképzés nélkül.
    Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.03.18. 15:18:29
  • vasasgabri
    Mert azt gondoltam hogy minden járműnek saját legénység kell. Amikor új járművet veszek mindig átképzem őket.
  • lammaer
    "Százszor a bulldog még akkor is ha minden harmadik csatába lerepül a torony. "

Nekem egy ideje már fenn van egy wet-rack modul a távcső helyett.
    Spottolni úgyse nagyon lehet manapság, annál irritálóbb meg nincs, amikor full HPval ráveted magad valami kivégzésre váró prédára és az ELSŐ lövés amit bekapsz rögtön ammorack. EGy időben már úgy éreztem minden csatában ammorackkal halok meg, amióta fenn van a wet rack azóta sokkal jobb a helyzet.
  • Toweliee
    Miért van külön legénység az e 25-ben és a jpII-ben?

Ezt olvasd át.
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.03.18. 15:01:58
  • vasasgabri
    Ezek vannak itt jobban látszik.kép
    Hát igen biztos igazatok van csak ezt magamtól nem tudnám kitalálni. Próbáltam már több esetben segítséget kérni csak nem igazán sikerült.
  • vasasgabri
    Köszi, és akkor mit kell csinálni?
  • Malarki
    A BIA(Elit alakulat) csak akkor működik ha minden legénységi tagnak 100%-ra ki van fejlesztve.
    Csak az első skilleket látni, szóval nem tudom a többi hogy van elosztva, de pár tanács: TD-re alap a cammo minden tagnak. Parancsnoknak a 6. érzék. Ha jól látom a lövésznek Mesterlövész van adva, ami teljesen felesleges. Az Off-Road vezetés se túl hasznos egy TD-n, akkor már inkább Kuplung égető.
  • Sunsetjoy
    Ha az elit alakulat nem 100%-on van MINDENKINÉL, akkor nem működik, tehát feleslegesen foglalja a helyet.
    Mivel 110%-on látszik az embereid tudása, több mint biztos, hogy nem működik a Brothers in Arms/Elit alakulat, tehát nem igazán hatékony:)
  • kHares
    Érdekes, talán az egyetlen light ami fun. Illetve húzom még az LTTB-t, az is kellemesen mozgékony. Ami engem kiakaszt az a 1390. Ennyire végtelenül buta gépet és most még 200k xp-t kifarmolni? Menettulajdonságra is van jobb nála az ágyú meg egyértelműen a legszarabb. Messziről lőnél? Ugyan már, ismered. Középtáv? Ne röhögtess. A nyájtól elkódorgott valaki egyedül és sikerült lopakodva becserkészni? Akkor most 20 méterről előttél a teste és az ágyú között aztán a két lánctalp között hátúlról aztán lepattansz az oldaláról mert lol és talán a fél tár sebzett de sajnos belehalsz mert visszalőttek ami leszedte mindkét lánctalpad és vörösbe lőtte a motort.
    Százszor a bulldog még akkor is ha minden harmadik csatába lerepül a torony.
  • vasasgabri
    Ezt nem értem, mire mondod? Nem vagyok egy nagy wot szakértő!
  • popey8
    Nem kötekedésként, de az a skill sor úgy nem igazán hatékony/jó és azt hiszem még finoman is fogalmaztam.
  • vasasgabri
    Ennyi erővel meg adhatta volna a tank ászt is. Mondjuk láttam tényleg még négy tankot is
    kép
    Utoljára szerkesztette: vasasgabri, 2015.03.18. 13:47:51
  • bornofakone
    Ez a baj az új szkáutokkal, inkább már amolyan elkapó vadászként kell játszani velük, mintsem support szerepben, normálisan spottolgatni, bár a mapok nagy része nem is alkalmas a klasszikus spottolgatásokra, na meg ott van az is h állandóan bebasz városi mapra. Szerencsére a bulldog sebessége és a 175 mm pen elég, hogy végezze a dolgát, pont ahogy írtad. T37 mellett még ennél a light-nál éreztem én is azt h inkább sebezzek, sebezzek még....és inkább használtam 1 papír medként jó látótávval, mintsem scoutként.
    Amúgy nekem 3k+ dmg-re és 5k spot-ra adta meg a tankászt bulldognál. Szval teperni kell vele, és az is ilyen wonder game volt proho-n...:D
    De nagy fun az a tank, nekem amúgy is ez a vonal a kedvencem most (csöffi, t37, bulldog 3-s eszméletlen király). Fun az egész játék velük, t37 menet közbeni pontossága pl. beteg...vicc még így pontosság nerf után is :D
  • AMDROBI
    Pontosan erre gondoltam,erről a meghívásról meg privátban írhatnál,hogy is működik,és mit is kell csinálni.Köszönöm.
  • lammaer
    A bulldog azon ritka scoutok közé tartozik aki városban is meg tud élni mert TUD sebezni/ölni.
    Tagadhatatlanul nem a light tank játékélmény, de olyankor medként kell használni.

Szerintem pont ezért magas a tankász XP követelmény is, mert a sebzés jobban fizet mint a spottolás, a bulldog pedig mindkettőben jó. Sokszor már úgy vagyok vele, ha rejtőzködnöm kell akkor úy érzem csak félgőzzel játszok, nem használom ki rendesen a tankot.
  • okosszöszi26
    az tényleg oké rajta, de pont ezért a csaták 90%-a város, ahol b@szhatod a camo-t
    néha azért össze szoktam hozni jó eredményt vele, de akkor meg tutira veszítünk, hogy csakazértse legyen meg a tankász

emlékszem egyszer volt 4500-nyi derítés, meg vagy 2000 dmg, amikor kinyiffantam 9:6-ra vezettünk
    tök nyugodtan kiléptem, mondván, na most tutira megvan, erre amikor néztem, láttam, hogy kikaptunk
    na ezt biztos, hogy csak azért csinálta a játék, hogy nekem ne legyen meg a tankász!
  • R3nton
    Ugye ezt most nem mondod komolyan? Az egyik legdurvább cucc a játékban. Talán az egyetlen olyan light, amivel tényleg bitang élvezetes játszani.
  • lammaer
    Sztem elég ellentmondásos lett ez a HSZ. Tudod miért nincs még tankászod? Na pont azért mert NEM fostalicska :P
  • lammaer
    Tapasztalatom szerint scoutoknál az a lényeg hogy a legénységnek meglegyen a camo skill. Onnantól kezdve semelyik scoutban nem vesznek észre 50 m-ig.

Ha viszoont a legénységről hiányzik, akkor ki fognak szúrni, tanktól függetlenül. Legalábbis én nem tapasztaltam irdatlan különbségeket a különböző francia/us scoutok közt.
  • madmanic
    nekem nagyon bejön. Főleg a camoja. 50 méterről nem vettek észre bokorban.
  • okosszöszi26
    utálom azt a qrva bulldogot!

csak egy ilyen rohadt tankász kéne és úgy eladnám, hogy csakúgy füstöl, még az emlékének a nyomát is behinteném sóval, hogy soha eszembe se jusson, hogy létezik ez a fostalicska
  • suba53
    Csak nagyon kevés tank volt eddig, aminél nem szenvedtem végig a stock állapotot.
    Némelyiknél tényleg szenvedés. De mivel csak duplázgatom őket, így nem visel meg annyira.
  • madmanic
    Bulldog tank ász... T10 ben top xp.. no comment...

Utoljára szerkesztette: madmanic, 2015.03.18. 11:19:31
  • okosszöszi26
    az én taktikám a kivárás végtelen türelemmel

felhúzom ugyan magam néha, mikor csak pattogok mindenről, de annyira nem érdekel, hogy erre szabad XP-t pláne PÉNZT pazaroljak
    szépen lassan meglesz az a 14600XP, addig sokszor kinyiffanok, keveset sebzek, de annál jobb lesz utána a nagy ágyúval irtani az ellent

azért is néznek ki a jármű statisztikáim ahogy kinéznek, mert mindennel végighúzok minden részegységet, addig bizony elég tré eredményeket lehet összehozni
    pl. a 110-el is, én is kínlódtam, de végigcsináltam, de mondhatnám a KV-4-et a T-54-et ST-1-et stb...
    a WZ120 még ezután jön, ahhoz még gyűjtöm a lelki erőt :)