418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Negritis
    ahhoz mindenképp kell Platoon, nekem úgy lett meg asszem második tryra
    de egyébként agyrém havernak mikor csináltuk volt gond
  • Tarathiel2
    Na így a grind végére csak összejött egy normális meccs...
  • kHares
    Vajon melyik díszfasz találja ki a missionokat? Ez a sebezz 2k-t és foglald be az enemy bázist heavy-vel valami észbontó. Ott állok magamban foglalva miközben 1 enemy él közben én vagyok a retard mert foglalok. És igazuk van, máskor én sem örülnék. amikor tényleg közöd nincs a dologhoz vagy sikerül véletlen vagy nem adja be
  • rudii
    Ma morcosak vagyunk! Egy új T9 elvitte a vagyonunk, t8 farmra fanyalodunk mai nap!
    LIVE STREAM
  • yossarianHUN
    Épp ma Ruinbergen T95-tel 3 percet töltöttem azzal, hogy mozogni és lőni próbáltam egy fullidióta KT-s csapattárstól, aki mindenáron elém és a lövéseim elé akart ugrani. Ezek után mikor ki akartam fordulni egy sarok mögül, hogy kivégezzem az ott pánikoló T-34-3-at, az M103-unknak annyira kellett az a sebzés, hogy megtolt hátulról, befordított, így a lövésem persze mellément, viszont a T-34-3 röhögött a markába, jó kényelmesen belek*rt az oldalamba, majd elrohant. Ekkor lett elegem, nem szoktam csapattársat lőni, de ezután azért kapott tőlem egy 800-as puszit az M103-as kollega.
  • vasasgabri
  • vasasgabri
    Ok rendben
  • Oddball29
    Mindkettő.
  • Tarathiel2
    Ez sajnos egy ilyen játék, vannak kisgyerekek akik ha meghalnak azonnal elkezdenek hörögni és a túlélőket hibáztatni meg jelentgetni. Nyomj neki egy jelentést sportszerűtlen játékért, és állj tovább.
  • András77
    Ja, mert segíteni akar, hogy többet tudjál sebezni azáltal, hogy oda jönnek az ellenfelek.

Elindulok a mostani csatában az E75-el és szabályosan utat kellett törnöm magamnak a sok össze-vissza mozgó csapattárs között, elképesztő kavart tudnak csinálni ezek, egyik lightot toltam magam előtt, mert éppen olvastam a tableten és nem számítottam rá, hogy valamelyik hülye beugrik elém. Nagy nehezen szabad térhez jutottam, megyek támadni erre keresztbe bejön elém egy wz111, utána elfordul srégen, kapja a lövéseket és nekem tolat, de én nem megyek ki az arty safe helyről, bocsi. Sőt, miután kiszedték, jól jött LFP takarónak . Riportálással fenyegett, amit nem tudom, hogy megtett-e, én riportoltam az biztos. Szóval érdekes, ez az új divat, hogy valaki odajön akár egy kisebb tankkal és akkor én takarodjak onnan különben riportol? Persze a saját hülyesége, mert minden ellenség spotolva volt korábban, tudhatta, hogy ott vannak, de kimegy eléjük.
  • Angelus1991ster
    Győzelem!
    Csata: Malinovka
    Jármű: T25/2
    Szerzett tapasztalat: 1 813
    Szerzett kredit: 46 389
    Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

replay
  • vasasgabri
    Na meg a másik ha elkezdek indulni hogy meg kerüljem és más pozícióba állni akkor meg a csapat társak szépen ki írják a pozíciómat hogy pl:E2.
  • vasasgabri
    Hát igen de általában zöld meg kék játékosok vannak vele és ők jól rejtik az oldalát. Elől meg hiába lövöm pattogok. Mivel én nem szoktam az első tűzvonalban lenni mivel nincs olyan játék tudásom ebből adódik hogy egyedül maradok. azért egy két killem szokott lenni meg 1500 körüli sebzésem.
  • DasIsFuck
    Legénységképzés, ez egy prémium tank dolga.

és lehetőleg a normál fejlesztési ágba kerüljenek egyedi tervek mint a prémium részre én azt mondom.
  • técs
    És ez azt jelenti, hogy a wet racckel kevesebbszer sárgulsz, vagy ugyanúgy sárgulsz, csak kevesebbszer robbansz?
  • Malarki
    1v1-ben szemből semmit. Ha ilyen helyzetbe kerülsz akkor valamit rosszul csináltál.
    A két szinttel nagyobb heavyk kilövése nem a T8 tankok dolga, erre ott vannak a ti T10-eseitek.
    Amit tehetsz, hogy megpróbálod megkerülni, hogy hátulról/oldalról tudd lőni, vagy betöltöd a goldot.
  • McFrost
    Oldalról: meghajtó/láncfeszítő görgőt lőni, lánc és sárvédő között lőni, torony oldalát lőni
    Előröl: hasi páncélt luggatni, parancsnoki kupolákat, tornyon a lövegpajzs melletti egyenes lemezeket.
    Hátulról merőlegesen vinnie kell, szögben necces.
    De a mögékerülés a legbiztosabb bizonytalan.
    Utoljára szerkesztette: McFrost, 2015.03.18. 18:36:41
  • vasasgabri
    Csak azért is kérdezem mert már többször maradtam T32-vel a végére 1 az 1-ben E100-al és mivel nem tudtam sebezni állandóan kaptam a noob, idiota, ...stb "dicséreteket" még privátban is.
    Utoljára szerkesztette: vasasgabri, 2015.03.18. 18:32:24
  • vasasgabri
    Még egy kérdésem lenne, hogy a 8 tankjaimmal mit tudok csinálni E100, Maus, IS7 és hasonló kaliberű tankok ellen? Nagyon ritkán van olyan csapattárs aki mellett én is elcsipegethetek. Sokszor még a hátuljáról is lepattanok, pedig még a gyenge pont kijelzőt is használom.
  • Angelus1991ster
    Képtelenek megcsinálni a WoT-ban azt amit a WoWs-ban megtudtak csinálni. A Többtornyos rendszer-t.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.18. 18:17:28
  • yossarianHUN
    És a japán nehezek hiánya által képzett űrt mennyiben fogja betölteni egy control+c control+v német tank? Vagy ha japánra van festve akkor mi egyediség van benne? Ne nevettess már.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.18. 18:12:05
  • Angelus1991ster
    Mi a fasz? Na ne-ne-ne. Ekkora proli bandát, nem baszott Európa.
    Korai PZ variánsok még oké a Japán Császárságban.
    Egyre alkalmatlanabbak a WoT-hoz. Csoda , hogy még a mostani francia tankok bekerültek. következő patch-ekben mi lesz?
    -Tiger II Porsche mit 8,8 cm -KwK L/71 új trémium tank.

World of baszunk rátok, kaptok kevert tankot újba, játszatok azzal , nekünk meg dől a lóvéc. játék lesz lassan.
  • DasIsFuck
    Mert ott van létjogosultsága mint prémium gép, eleve nincs olyan sok japán nehéz ami beférhetne a játékba.
    Németbe meg +1 teljesen copy paste normál tank amibe semmi egyediség nincs a német nehéz tankokhoz képest.
  • yossarianHUN
    Oszt miért? Mert japán felségjelzés van rajta, meg zöld? Izgi. Azért ez már mindennek az alja...
  • DasIsFuck
    Na az első japán nehéz tank a (prémium)Tigris lesz t6-ra történelem hű beálítással.
    Kivételesen ezt nem tartom baromságnak.
    (német vonalra betéve az lenne, de így, hogy a japánok kapják van létjogosultsága)

A kínai Type 59 test és Patton torony meg szintén baromi igéretes prémnek néz ki t8-ra.
  • vasasgabri
    Nem is gondoltam volna hogy ezeken ennyi sok múlik. Azért így valamivel könnyebb játszani.
  • yossarianHUN
    Szó annyi mindenről volt... Egyébként nemtom miért problémáznak, a T95-ön is bevált, hogy egy láncként kezeli a kettőt.
  • Oddball29
    Meló van sajnos. Időm még csak lenne, de tök be leszek kábulva estére.
  • Malarki
    Nem arról volt szó, hogy ilyen dupla lánctalp nem lesz több, csak a T95-nek?
  • R3nton
    Ma szakasz? Még mindig nincs meg a TD-s küldi...
  • vasasgabri
    Az jó lenne. veszek microfont és majd jelentkezem.
  • Toweliee
    Ha ráérsz valamikor Skype-on szívesen segítek a legényekkel kapcsolatban.
  • András77
    Túlbuffolták a bélát és szerintem arcvesztés nélkül ezt lehetett kitalálni. Nyilván nem új ötlet, hogy lecseréljék, de amikor rájöhettek, hogy megint elszámoltak valamit, ezt tűnt a legegyszerűbbnek, hogy felgyorsítják a lecserélését.

Régen a béla egy mocsok sz.r tank, csak kicsit durva buffot kapott és most meg mindenki azt akarja az IM-hez. A WG meg mindig kinyírja, lecseréli, szétszedi stb a népszerű tankokat és talán jó és használható darabokat, mert attól lesz jó a játék szerintük.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.18. 16:56:53
  • yossarianHUN
    Na ja, csak tény, hogy rohadtul "unhistorical". Igen, tudom, "de ott van még az, meg az, meg...". De lássuk be, eredetileg 80mm körüli páncélzata lett volna, és 128mm-es ágyúról még csak nem is álmodtak a tervezésekor, úgyhogy ennyi erővel a Tigrisre is rakhatnánk 250mm páncélt, meg egy 170mm-es hajóágyút, és feltolhatnánk T10-be.
  • Angelus1991ster
    Rohadt erős páncélzattal lesz remélem megáldva:D

Bár, még mindig azt mondom, jobb lett volna mellékágba vezetik a Muaschent, és a VK4502B megmaradt volna. Az egyik legrégibb nehéztank, faszság kivenni. Legközelebb mi jön , E-75?
  • vasasgabri
    Köszönöm!
  • Malarki
    Itt van
    Nem csak a beforgatáshoz, a sidescrapehez is jól jön.
  • András77
    Nem egy túl bonyolult dolog ez, az E-25-re - szerintem - ezek a skillek a legfontosabbak: hatodik érzék, álca, BiA (növelni a RoF-ot és a látótávot, ez a két legfontosabb hatása, de mindenre hatással van kicsit), célmegjelölő (2 másodperccel tovább látod a célt, az +1 lövés ezzel a tankkal), recon (vagy helyzetfelismerés, de az nem biztos hogy kompatibilis a német TD vonallal, szóval a recon-t használom), kuplungégető és lehet másodsorban javítást is rárakni

Ha ezek rajta vannak, már nagyon jól testre szabott a tankod. 4 skill sorba belefér mind, a 4. helyre olyanokat kell rakni, amik azonnal aktívak, pl recon, javítás. Azt kell megfontolni a fejlesztés közben, hogy hajlandó vagy-e beáldozni aranyat a "skill reset"-re, ha igen, akkor kicsit jobban lehet játszani a skillekkel és nem lesz inaktív, de ha nem, akkor inkább le kell nyelni, hogy nem aktív valameddig, mert egy jól képzett legény brutális xp-t veszíthet resetnél különben.
  • Oddball29
    Valamiért a WG-nek az a fixa ideája, hogy a történelmi konfigot ajánlja fel először mindig. Négy év alatt rájöhettek volna, hogy hülyeség, hiszen csak járművek lövik egymást.
  • yossarianHUN
    Ez asszem alul kiírja az effektív páncélvastagságot, abból a pontból kalkulálva, ahova épp nézel.