World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi van akkor ha egy csata alatt 3 tankot ammo rackelek? 😄
miért nem kapok 3× olyan ammo rackes medált? 😊))))
- there will be tanks turning on their roofs, but only after testing, developers want to be really careful with them
Ja én is a nerf után lecseréltem a szerszámos ládát célzásszűkítő re. Nekem is ezek vannak rajta most. Autoloader ennyi. igazából én nem sajnálom tőle, legalább heavy tankból is van jó, amikor ilyen WT-k meg FV-k rohangálnak.
Még a lila játékosokat is kiszedi az arty, nem lehet mindig úgy mozogni és mindig arty védett helyen maradni és közben még harcoljon is. A gyors tankokkal lehet véletlenszerűen mozogni, azokat nehezebb eltalálniuk, de tényleg valami rejtett arty buff lehetett, mert most más a full gázzal repesztő könnyű tank sincs biztonságban. Gyakran elkapják és ha nem is telitalálat a láncát tutira leszedik.

Ezek a vérszívó csótányok ott vannak, észrevehetően nő a számuk. Annyira nem életveszélyesek (még), mint amilyenek korábban voltak, de tényleg kezdik elérni a tűréshatárt.

Az is egy szép példája a WG degenerált gondolkodásának, hogy az artyk elől mindenki menekül meg lapít, erre behozzák a brit ágat a magasabb röppályával, hogy addig elérhetetlen helyekre is be tudjanak lőni. Fasza, barmok. Azon miért nem gondolkodnak el, hogy vajon miért lapít mindenki, ha sok arty van a pályán? Biztos mert nem akarnak játszani, csak kempelni és ezért még durvább artykat kell bedobni, az a tuti megoldás. Szerencsére úgy nézem, erről most leszoktak és nem olvastam új arty ágról, bár lehet, hogy már készítik a következő ágat titokban, ami szarrá lő mindenkit a ház mögött, akkora splash kap, meg táras persze 😊

A legjobban én azt gyűlölöm bennük, hogy az ember küzd, harcol és keresztülvágja magát az ellenségen, de hp nem sok marad olyankor már. A bokor mögött lapító g&ci arty meg simán kilövi az embert, ha nem is telitalálattal, de a splash miatt. Kevés az olyan tank, ami simán egy lövéssel végezni tud az artyval, fordítva meg egyértelmű a dolog, főleg, ha hosszú harc után érkezik az ember az ellenfél bázisához. Ráadásul hiába jelez a majré lámpa, ha nem látom a bokor mögött, csak amikor már lőtt.
JeffDunham
Pont tegnap kérdezte az Angyalka úgy tudom. 😊

since there is a lot of confusion about the 9.5 Firefly branch from what I’ve seen on forums, here is the branch setup, as it will appear in 9.5. Archer will be unlocked from tier 4 Valentine, M2A4 normally from tier 1.

2 M2A4
3 Stuart
4 Grant
5 Sherman III Archer
6 Firefly IC Achilles
7 Challenger
8 Charioteer
9 FV4004 Conway
10 FV4005 Stage 2

Quick summary: M2A4, Stuart (Honey), Grant and Sherman are for most part just copies of existing tanks with some British upgrades (like 6pdrs), but essentially the same playstyle. Archer is unique (gun facing “backwards”), low-armored TD, while Achilles is simply the M10 with a 17pdr. Firefly is well known (17pdr Sherman – poor depression and likely nerfed mobility), while top tier tank destroyers are relative unarmored, but pack quite a punch. Tier 10 has very thin armor, but a 183mm gun and will likely have limited traverse the way FV215b (183) does.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ja hát nincs annál jobb mikor épp úgy helyekedsz hogy bekalkulálod hogy van szembe 1-2 enmy, mögöttük tuti 1 td, esetleg beleszámítod hol van az arty. Erre bumm egy teljesen váratlan irányból vagy szögből (brit szarok) beköszön a hülyegyerek... Vagy mikor a kis t6 kv2-vel csata alatt vigyáztál hogy maradjon kb 600 hp-d, így a rádtámadó Tigris II ellen van 2-3 lövés erejéig van esélyed, mire a GayPanther közbeszól hogy ő is ottvan, marad 1
60 hp...

Komolyan bevezetném azt is hogyha az arty közelébe ellenséges tank kerül akkor a legénysége demoralizálódjon, ugorjon szét a célkereszt meg stb hogy akkor már tuti szívjon a mocsok.
Count Adyn
Nekem van és imádom😄 verti stab és célzásgyorsitó és meg se érezni a célkört, huszonpár sec alatt betárazás meg viccesen gyors😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lövésem sincs nekem se. De kell olyan nekem is. Közelharcban szerintem nem gyengült a jobban széteső célkörrel. Megáll és táraz és kampó.
Tono34
Az még nagyon szép amikor mind3 ellen arti téged lő, az egész lemegy 3 sec alatt .. bumm, bumm, bumm, köszönjük a részvételt..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ez is igaz.
Confrontation módra és a megváltoztatott történelmi csatákra leszek kiváncsi.

angelus1991ster.blogspot.hu

Én SP-vel szenvedtem el most mindkét alkalommal. Az E-75-ünk, már fél perce ott kóválygott, és lövést sem kapott. Gondoltam tiszta a terep, erre DURR. Másodjára az első fedezékig se értem el, mert berohant a suicide scout. Sőt, utána a 3. körben is kaptam egyet, de akkor megúsztam "csak" 900 hp mínusszal.
Asszem Sport Pershinget se fogom elővenni ezek után egy darabig 😄

Count Adyn
T-57 még mindig elég brutál nemtom mien lehetett nerf előtt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Tier limit? Nerf? Mi a francnak? Checkbox, az artimentes csatákhoz aztán jólvan... rövidebb pörgősebb izgalmasabb csaták, ahol még ezután is holtpont alakul ki az meg már csak és kizárólag a pálya hibája.

Asszem visszakéne hozni a tier 12-es dolgot. Tier 10-es arty ne legyen állandóan tier 8-9-ben. Tier 9-es is szinte csak tier 9-10-ben mozogjon.

Minimum 3 lehetne a csatában.
Medálok követelményeit is megnyírbálnám.

Persze ha én artyzom , akkor lófaszt se sebez a GW Panther, 300-400-akat, amit egy IS és egyéb nagykaliberesek simán megcsinálnak.

JeffDunham
Tegnap Chi-Ri-vel top tank voltam, jól állt a sebzésátlagom... aztán Sand River, GW Panther az első percben one shot. Igen a csillagozó köröm volt...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Francba mindig elnézem. Megint az amerikaiak seggét nyalják. Lagelább itt egy T-127 vagy más low tier tankot adnának eventbe.
T-15 , T2 Light és LTP event jó volt.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.28. 09:34:36

Tono34
Ez ugye nem EU szerver?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Sokat jelentene a t8-9-10-es atombombák ellen...

Ezért kéne , hogy egy-két tieren egypár vagy sok SPG-nek ilyen, -/+ 3 tier kéne.

Rohadna meg az a mocskos kretén, aki kitalálta ezeket a műholdnézetes buzeránsokat! A legsötétebb állat a pálya sarkából oneshotolgatja a nála sokkal jobb játékosokat vele. Egymás utáni KÉT csatában voltam egy lövés full hp-ról, mozgás közben egy-egy ilyen degeneráltnak!
A "nagy" nerf után méterekkel lőttek mellé az álló tankoknak, volt, hogy még a splash-ből sem jutott. Most meg telibevernek megint mindent, mindenhonnan. És még van pofájuk azt hazudni, hogy nem buffolták vissza őket... Nem, ja a nagy büdös ló***** nem!
Majd minden csatában ilyen nyomorék a top sebző, gyakran még városi pályákon is...
Szánalom az egész!

Tegnap kivégzett egy táras g**i T57 Havy. Mérgemben visszavettem a T71 -et. Elképesztően OP ez is a büntiig.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha prém fiókkal játszol, akkor az 50€ pakknál kb. 10€-ra jön ki az ára+4 hónap prém. Nekem nincs egyébként.
en ertekelnem ha igy maradna, de nekem az remlik ftr-en mar emlegettek a felborulast.
tenyleg! el is felejtettem! kosz!
bocs nem neked akartam, Angelus1991ster-nek ment #332638

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Szia kicsit olvass vissza tegnap megtárgyaltuk.

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

WoT-ba nem lehet felborulni mert direkt így csinálták meg mikor bevezették hogy lezakózhass egy dombtetőről ahelyett hogy odaragadnál mint a technokol a 90 fokos lejtőn. Volt róla dev videó, és tartani fogják magukat ehhez akármilyen fizika is jön.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Mennyire jött be nektek a Fury harckocsi? gondolkozok a megvételén ( bár inkább önmagában venném meg olyan 2-2,5 ezerért) 9,3ezer Ft kicsit sok.

Várható , hogy tierlimites lesz?

JeffDunham
Látszik hogy nem event tank...

JeffDunham
hehe kiakasztottam a wotinfo.net effy mérőjét... valamitől meghülyült

JeffDunham
Tier 6-ig medium tankok (Firefly-ig), utána TD-k.

Lex a Fury akció több részes. Lesz novemberben is. http://ftr.wot-news.com/2014/10/19/wg-eu-events-in-november/

"3.11.-8.11. “Fury weekly missions”

- get 3000XP on tier 4-8 US tank (while being in top 10 in XP, maximum 3x per day), get 2 gold repair kits
- get 3000XP on tier 4-8 German tank (while being in top 10 in XP, maximum 3x per day), get 2 gold repair kits
- win 5 battles using the M4A3E8 “Fury” special tank while being in top 10 XP, get x5 XP

8.11.-11.11. “Fury weekend”

At the end of this weekend event, Fury hangar disappears.

- triple crew XP
- equipment discount 25 percent
- consumables discount 50 percent
- premium account discount (3 days for 350, 7 days for 680)
- free 2 days of premium for everyone upon login

- destroy at least 2 US tanks in one battle while being in top 10 XP (in a tier 4+ tank, must survive the battle), get 25 percent XP bonus
- destroy at least 2 German tanks in one battle while being in top 10 XP (in a tier 4+ tank, must survive the battle), get 25 percent XP bonus
- earn 75000 XP during this event on a tier 4+ tank, get 5 gold extinguishers, 5 gold repair kits, 5 gold medkits and 500000 credits
- win 5 battles using the M4A3E8 “Fury” special tank while being in top 10 XP, get x5 XP"

1: Részt vett a marketingben, szóval áttételesen igen (vagy legalábbis is).
2: Nem, de meg lehet venni pénzért, és akkor igen.
3: Benne lesz. (szinte biztos)
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.10.27. 21:52:02
Csak valami kolcsonos szponzoralas megy.
From Monday 27 October at 06:10 until Friday 31 October at 06:00 CET (UTC +1)
Nem volt meg sehol semmi info mik lesznek pontosan ebben az uj agban.
WT-ben vagy 2 hónapja nem láttam fejre állt tankot. De felborultat se nagyon. Ott is megtanulták az emberek hogy mit nem lehet csinálni, itt is az első hónapban lenne sok borulás.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Fury/Harag című filmet a Wg pénzelte?
Fury tank mennyi ideig lesz? örökre ?
Az új brit páncélvadász ágban bennt lesz vajon a Charioteer?

Annál több ülő kacsa XP-zsák lesz a pályán😄
ez tiszta, de az elso ket het jatszhatatlan lesz a sok agyhalott miatt aki szorakozasbol borogatja fel majd egymast.
voivod32
😄

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.10.27. 21:44:20

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

De a WT-ben az idióta fizika miatt látni minden sarkon arconpörgő tankokat, a WoT jelenlegi motorjába beépítve szerintem egyáltalán nem lenne ilyen elterjedt. Pár napig nézd meg, hogy hány olyan szituval találkozol, amikor ha borulhatna a tank, borulna is. Én szerintem az elmúlt fél évben egy ilyenre emlékszem, amikor JP2-vel 60-nal döngettem le Himmelsdorf hegyről, és élesen fordultam be egy merőleges utcára. Na ott "két kerékre" állt a gépezet😄 A függőleges hegyoldalakon rallyzó lightok meg majd jobban odafigyelnek magukra.
en egy dologtol tartok csak, a fejtetore allo tankoktol. ez a wt-ben is gubanos.
Ha nem teszi játszhatatlanná a gépigényt, engem érdekel. Azért a rendes széteső kerítések/épületek elég jót fognak tenni az ember szemének a mostani "füstfelhő és eltűnik" balfaszsághoz képest.
nem, nem csak te, de ha elore szivod magad, nem lesz jobb.
gondolkodj pozitivan, hatha most majd vegre valamit jol megcsinalnak 😊
Én vagyok az egyetlen aki qrvára nem várja a havok bevezetését? Olyan érzésem van vele mint a HD modellekkel kapcsolatosan, felesleges csecse dolog, jó kis parasztvakítás, de őket ismerve ezt is elbasszák és jó sokáig csak szívás lesz vele....
Addig jó míg húzzák, addig is tudok játszani a játékkal, ráadásba nincsenek felboruló gyökér csapattársak meg a gépem is bírja legalább 1 ideig még a game-t.
Köszi, én is oda gondoltam, magasabb tierben ráér akarhányadiknak.
voivod32
Én ezt nem értem. Mi a faszért van az, hogy egy héten egyszer megyek egy kört artyval, de akkor BIZTOS, HOGY VÁROSBA TESZ VELE?! Szinte mindig Himmelsdorba!

tier2ben igen 😊
Szerintetek érdemes a Mesterlövész skill kifejleszteni? (3%-al megnöveli a modulsebzést)
Én kérek elnézést. Na ezért szabad csak kedvezményezett MM-es prémtankot venni. Ilyenek rohangálnak T10ben. WT, majd most ez felbuffolt páncéllal meg az új. Mondjuk a többi se kutya a medek meg a heavyk. Lassan a t10 már tényleg külön állatfaj lesz.
voivod32
Basszus! Észre sem vettem! Bocsi! De ahogy a napodat elnézem , plusz az enyém ismeretében, lehet, így jártál jobban! 😄