418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #349839 ezt használom: link -
EmR3 #349838 Hagyd a fenébe az a44-et. Szerintem az egész vonal az a43 után nem éri meg a szenvedést. Told a másik med ágat. -
kHares #349837 Emlékszem régen volt egy vagy két nap amikor átírták a matchmakinget hogy próbáljon nagyjából azonos tier-be dobni. Na akkor 3 perc sorbaállás után csak tier9 volt az is4-el és egyforma heavy meg egyéb leosztás. Rögtön ki is vették pedig ez mert nem akarták hogy sokat kelljen várni és ez nem volt valami komplex változás. Szóval ez már nagyon nem fog változni.
Az meg hogy mi skill nem is olyan egyértelmű. Ha valaki ment 4k csatát a hellcatel még csak nem is azért hogy jobb stat legyen hanem mert élvezte skilles mert jó adatai vannak? Mit csinál t9-t10-ben? Mi alapján kéne osztani? Régen azt gondoltam valami ligás rendszer kelleni mint a starcraftban, ha 10k csata után is 140 wn8-al rendelkezel bizony maradsz a bronz ligában. De az is más játék ott sokkal inkább saját magad vagy nem kell 29 másik emberrel számolni -
#349836 Most az utolsó 6-7 ezer xp-re felraktam az a-43-ra 76mm-es csúzlit és eszméletlen milyen durva, de a legszánalmasabb az egészben, hogy statt alapján nem kellene ilyennek lennie 0.41-es pontossággal, főleg, hogy az 57mm-es 0.34,1.9-es adatokkal rendelkezik és ahhoz képest is alig gyengébb..pedig ég és föld a 2 érték.
No mind1 szinte stabil 1k minden csatában minimum a sebzés, de elképesztő milyen agyhalott retardált sereggel kerültem folyamatosan össze.
Volt olyan t8-as csata ahol én 2k sebzéssel zártam és vagy 7 tank 0 sbezéssel zárt köztük t8-as top tankokból 3...
El is nyomtam mindre bot reportot...2 csata alatt elfogyott a napi 10:D
Másik meg, ezzel az ágyúval nagyon gyorsan beleszerettem a tankba, pedig már olyan jól el is adtam magamba, és megvettem az a-44-et...:D
de sajna nem tarthatom meg, most ezerrel nyomni kell a ruszki medeket, no meg vissza kéne vennem a type-58-at is a kínai medvonal miatt...
Mire elérek a 416-ig kellene még vagy 2 med legénység, kv13,t43-at párhuzamosan tervezem farmolni, legalább lesz lehetőségem kipróbálni a kv-85-öt is végre valahára, így hogy már nem op megengedhetem magamnak:D
Apropó, hol tudom megnézni azt, hogy 75%-os legénységnek mennyi xp-kell, hogy elérjék a 100%-ot? -
kHares #349835 Most is vannak ilyenek, leginkább prém járművek ahol korlátozott hogyan dobálja. Egyébként régen 4 tier különbség volt, ahhoz képest ez istenes. Ugye elméletben ez csapatjáték lenne és amikor kicsi vagy nem a nagyokra vadászol de tudom ez a térkép/társak/rossz pozícionálás miatt ritkán sikerül -
kHares #349834 A néha furát arra értem amikor nem viszonylag egyenlő a típusok leosztása. Néha van 10 td vs. 10 med de ez ritka. A győzelmi esélyt soha nem íratom ki, értelmetlennek tartom, régen haszználtam pár hétig csak negatív módon hat az emberekre. Vagy alacsony és azt mondják jó, berohanok mert nem lehet nyerni vagy tök jó biztos nyerünk azért rohanok be.
Miután a wn8 ratingből számolja ki ezért az mm-nek semmi köze hozzá, az a tankokat párosítja nem az embereket. -
András77 #349833 Próbáld a generál chat-et, nekem elég sok szakaszos küldetés úgy jött össze, hogy ott pont olyan szakasztársat kerestek, társultam, megcsináltuk pár csata alatt, utána meg- és elköszöntünk. Ha nem megy több csata után sem, vagy nagyon nem megy velük, akkor elköszönsz tőlük, de erre ritkán van szükség. -
MrSnail #349832 Tőlem aztán fenyegetőzhetnek report-tal:
1. nem látom
2. nyílvánvaló okok miatt nem anyázom-zsidózom-gázkamrázom stb.chat-en
3. nem vagyok afk
4. nem lövöm a csapattársaimat (csak véletlenül)
ha ezeket nem csinálom, akkor aztán tökmind1 hogyan vergődnek én bann-t úgysem kapok csak ők agyvérzést :) -
SzocsA #349831 kinek van fv 6os brit artyja vagy obj 261 es artyja? 40%os sebzést szeretném megcsinálni de nem jön össze sosem a 3as platon. ugyan ez a nickkem a játékban. -
András77 #349830 Nekem is érik ez a megoldás, csak bepipultam azon, hogy mindenféle alap dolgokért riportolással fenyegettek engem, de úgy általánosságban is idegesít ez, akkor is ha mást ér az inzultus. Ha egy scout bent ül a spot bokorban és ugatnak neki, hogy menjen, de ne menjen, mert amint megmoccan majd az ellenfél, spotolni fogja őket, de az egységsugarúak nem értik és habzik a szájuk a chat-ben, hogy riportolják. Na az ilyeneket meg a hasonlókat én azonnal riportolom, mint unsportsman...
Valószínüleg ki fogom én is kapcsolni a chat-et és csak szakaszozáshoz kapcsolom vissza. Egy ideig mentem úgy és tényleg nyugalmasabb, kevesebb stressz. Kicsit hangsúlyosabb ilyenkor a játék jelleg és kevésbé érződik, hogy közösségi dolog, nincs kommunikáció.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.19. 13:38:25 -
técs #349829 Hát bazz, én nem tudom te melyik játékkal játszol , hogy az MM csak néha dob furát, nálam pont az ellenkezője van. Tegnap is 9 csatából 1 volt vcsak 50% győzelmi esélllyel a T30-al,a többi meg mind 40% alatt, sorban három ilyen csatám volt: 22%, 29%, 27% . Vagy 20-30%-os csatákat játszom, vagy 60-70%. Most már napi szinten vannak 15-18%-os csaták, tegnap volt egy 91%-os is amit sikeresen elvesztettünk. Ilyen szélsőséges MM-re nem nagyon emlékszem. -
MrSnail #349828 Most ez lehet hülyén fog hangzani, de én tavaly szeptember magasságában kikapcsoltam az chat-et a játékban, és ettől, hogy is mondjam sokkal nyugodtabb lettem és jobban élvezem a játékot (előtte sokszor dühöngtem mint az állat) + ha megdöglök nem nézem végig a csata kimenetelét (csak ha valamilyen super unicum is van a csapatban) ,gyors végig gondolom, hogy mit rontottam el és már jöhet a következő csata. Nekem ez jött be. -
Angelus1991ster #349827 Egy-két harckocsinak valami battle rating vagy hasonlót kéne bevezetni.
Pl: a gyengébb tankokba amik gold kell azoknak tier 1,5 +/+ kellene. Vagyis 2 tierrel magasabbak közé ritkábban tenné, pl 10-csatából 2-3szor. -
Angelus1991ster #349826 Magyarul is lehetne? -
liberty2 #349825 Elindítok egy újabb mémgyárat asszem. :D
-
András77 #349824 A skill MM sem arról szól, hogy csak fogyatékosok játszanak egymás ellen és a prok meg szintén csak egymás ellen, hanem arról szól(na), hogy van 30 játékosod és a két csapat a lehetőségek határain belül egyenlő erőt képviseljen. Ha nagyon ragaszkodnak a noob protection logikájukhoz, akkor mondjuk minden 5. vagy 10. csata olyan lenne, hogy például a mostani módszerrel (ha már megvan a progi, nem kell eldobni) valamiféle véletlennek mondott generátorral beosztja az emberkéket és akkor továbbra is lehetne vérpistának sikerélménye, csak ritkábban, de lenne olyan csata, amikor a lemmingvonattal tartva legázolja az ellenfelet.
Abban gondolom egyetértünk, hogy bőségesen van még MM tartalék abban, hogy nagyjából egyforma erejű csapatokat dobjon a gép egymás ellen, de mondom, hogy mindenki kielégüljön, minden 5. vagy 10. csata mehetne a mostani módszerrel is.
Kezdhetnék olyan apróságokkal is, hogy például városi csatában ne egy oldalra kerüljön az összes szuper nehéz tank a másik oldalra meg nyomorult medek, mert ennyire erővel le se kéne játszani, mondja meg a program, hogy a nehezek nyernek 90%-ban ilyen esetben és jóccakát. -
kHares #349823 Hogyan változtatnád meg az mm-t? A +- 2 tier különbség kell, a skill mm mellett nem lehetne fejlődni/teljesíteni normálisan, mit kellene még? Mondjuk lehet limitálnám az arty és light tankokat max 2-re de amúgy csak néha dob furát. -
Gyuszopapa #349822 Napközbenhez képest elég egysejtű agyú társaság van fent.Egyzászlós pálya mindkét csapatnak el kéne foglalni,erre mit csinálnak a barmok,elindulnak az ellenkező irányba.Talán 4-en mentünk a zászlóhoz.Stock Sturer Emil-el vagyok 8-as csata,iszonyatosan szar jármű.A 4 top tier 8-asunk IS-3,IS-6,T-34,T-32 majdnem összesen sebeztek annyit mint én pedig szart se tudtam csinálni.De mind ilyen 200-500-ig WN8-al.
Aki 20-30 ezer csata alatt nem tanult meg játszani az soha a büdös életbe nem fog.
Egyszerűen néha már fáj nézni a szenvedésüket,ezek ezt a full szopást élvezik is?Mert amit előadnak játék címszó alatt az minden csak nem az.Oszt közben pedig töltik a játékba a lóvét mert ezek a nyomoroncok tele vannak drága prémtankkal.
Olyan mintha megvenném a több százezres futball szerkót magamnak közben meg nem is tudok focizni.
-
suba53 #349821 Az sajnos minden tankra igaz, hogy egy fecske nem csinál nyarat.
Megvetted már az IS-8 at? Nekem nagyon bejött. Megtartottam azt is, bár már megvan az IS-7 is.
Azt vettem észre, hogy a kínai, és francia T8-as tankok mintha többször lennének top tier, mint a többiek.
A 110, és az AMX 50 100 ebből a szempontból talán kedvezőbb MM besorolást szokott kapni.
Próbálkozz velük, mindkettő nagyon jó. -
besti #349820 Annyira troll ez a játék :D Mondom kihasználom az utolsó pár óra ingyen prémet: 16 csata, 3 győzelem - így aztán tényleg gyűlik az XP. -
András77 #349819 Az IS3 népszerű tank és valahogy az MM szereti elosztani a hasonló tankokat, hogy legyenek mindkét csapatban. Erről az MM algoritmusról semmilyen információ nincs egyébként, de megfigyelhető, ha ritkább tankkal megy az ember, pl a kv220, akkor gyakran kerülök vele úgy csatába, hogy az ellenfélnél is van 1, máskülönben meg jó, ha naponta látok párat. Szóval van valami "pároztató" algoritmus, ami egyébként nem rossz gondolat, mert így kiegyenlítettebbek a csapatok, persze a lehetőségek határain belül.
Ennek lehet ilyen nem várt mellék hatása, hogy ott a rengeteg IS3, mindig kiválaszt párat belőlük és kell mellé "töltelék". Tényleg észrevehetően gyakran kerül tier10-be és én ezt a népszerűségével tudom magyarázni, feltéve, ha elfogadjuk a WG magyarázatát és nincsenek mindenféle érdekes algoritmusok. Mondjuk nekem az a megjegyzés tűnt a legfurcsábbnak, hogy az az illető, aki az MM-t fejleszti nagyon elfoglalt. Mivel elfoglalt mégis? Mindenféle módosítást elhárítanak, ami az MM-t érinti. A másik kérdés, bassz.tok már meg, vegyetek fel még egy fejlesztőt, aki az MM-el foglalkozik. A k.rva pipacsokra meg faágakra meg madarakra tuti biztos van egy egész osztály is, de az MM-t egy nyomorult bütykölgeti. No comment erre, de ez nagyon durva ha belegondolunk a fontossági sorrendbe, amit az erőforrás elosztása tükröz.
Örömmel jelentem, hogy elhasználtam a 10 feljelentést ma, cirka 5 csatában. Utoljára egy 3 fős szakaszt riportoltam, mert az volt a bűnöm, hogy a borsiggal többször rálőttem, sőt sebeztem is az egyik szakasz tagot, aki utána folyamatosan ugatott a chat-ben és feljelentéssel fenyegetett. Én biztosan riportoltam. Korábbi csatákban meg mindig volt valaki, aki engem vagy más csapattársamat riportolással fenyegetett, ezeket én automatikuson felnyomom és az unsportsman... kategóriában, mert a noobok is azt használják. Minél többen tennének így, annál hamarabb leszoknának az agyhalottak a riportolgatásról, mert most már tényleg oda jutottunk, hogy simán azért riportolhat valaki, mert meglőttem.
Mióta nem ugatok annyit a chat-ben, mert próbálok az igénytelenségre nem reagálni, megszűntek a napos banjaim, szóval igen, a sok fogyatékos a chat-beli szövegelésért felnyomott unsportsman kategóriában folyamatosan és kaptam a napi banokat szinte hetente, most megszűnt, kb 1 hónapja semmi. -
Gyuszopapa #349818 Ki lett fejlesztve az IS-8.Egy baromi gyári hibás szar volt ugyanis a páncél nem működött rajta mellé még egy retardmágnes is volt.Jöttek a fogyatékosok ezerrel csapattársnak.Nem hiányzik.A MM is szar volt vele 10-ből talán 2-szer voltam saját tierbe,persze retardált csapattársak kiséretében nehogy már a kedvező összeállítást élvezni tudjam. -
#349817 ezek a hd modellek már a 9.7 ben jönnek? -
suba53 #349816 Rosszul tetted.
Egyrészt megfosztottad magadat az egyik legjobb T8 heavy tanktól, másrészt kidobtál az ablakon egy csomó kreditet.
Soha nem adtam el úgy tankot, hogy nem volt kifejlesztve belőle a következő. Voltak nyűgös ágak, de azokat csak duplázgatva előbb utóbb meglett az utód. -
Serinahun #349815 Ez hatékonyabb leírás a legénységhez minden tankra. Kiindulásnak tökéletes. -
#349814 A stug 4-nak majd akkor lesz gyakorlati haszna, ha végre valahára beteszik a Kanonenjagdpanzer-t a játékba. -
lammaer #349813 Pedig a prémet vásárlóknak kedvez a játék... :) -
Gyuszopapa #349812 Még a karácsonyi ünnepek alatt vettem az egyik reggel egy nap prémet.Majd de jó lesz az első 14 csata IS-3-al egyhuzamban bukó.Úgy felkaptam a szacharint hogy azonnal eladtam az IS-3-at.Azóta sincs 8-as Tier tankom. -
lammaer #349811 Feszít a japó a tigrisen mint a pók a lucernásban :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.19. 08:51:58 -
Negritis #349810 maradjunk annyiban hoyg nem volt jó kedvem :D
főleg hogy még csak szarul se ment a játék mert 1.2k körüli win8am volt vele :D
meg mondjuk pár missiont megcsináltam -
Frankie69 #349809 Az nem semmi. Hogy bírtad idegekkel? Nekem 14 a rekordom (szintén artyval), de majdnem agyvérzést kaptam. -
Negritis #349808 26 meccs kellett múltkor hogy leduplázzam a GW Tigert
annál "pechesebb" szériát nem tudok
és tudom hogy arty meg minden, de az akkor is nonszensz -
#349807 Van még vajon ennél lejjebb ebben a csaló játékban?
-
András77 #349806 Ez jól esett így a nap végére. Obj 430II Ace. Érdekes, hogy se az Obj416-al se a T54-el nincs még meg az ász, csak első osztály, pedig ugyanezt az ágyút használom. Arannyal a végén nem spóroltam szegény teknősön, mert éreztem, hogy jó vége lehet, de ászra nem számítottam, mert top tier voltam, szóval megegyező vagy kisebb tier-t lőttem csak meg csak 2 fragem volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
replay
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.18. 23:28:59 -
Negritis #349805 a token tankspecifikus -
Angelus1991ster #349804 IM ügyben kérdeznék.
Ha StugIV 4 ággal megvan , és az 5.ágat a csaj miatt megcsinálom, a plusz 5 elismerés nem megy át a T28 HTC-re.
Vagy az elismerések jutalom tankonként különböznek, nem lehet a többlet tokent-t felhasználni a következő tankra? -
#349803 Közepes tankokból nem igazán szükséges, nehéz tankból viszont így is problémás a japán vonal, így szerintem teljesen jó így ez.
Németekhez már ideje lenne a VK6501H-t behozni t5-re 1500-as árkategóriába prém nehéz tanknak... -
Angelus1991ster #349802 Így már értem. De akkor is kreativitástól mentes lépés ez. Nyugodtan behozhatnák az összes Japán Császárságba exportált német harcjárművet. -
Nazarov77 #349801 Meg a korai verziójú nagyobb kupola lesz rajta :P -
Nazarov77 #349800 Japán vett egy darab Tigrist németektől csak nem tudták nekik leszállítani ( szerencséjük a németeknek, hogy akkor még nem volt ebay, meg paypal vásárló biztosítás xD ), teljesen jó, hogy Japánok kapják, német ágba fölösleges lenne.