418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Koldulni azt mindegyik tud.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.19. 16:56:54
  • DasIsFuck
    Igen, de sajnos nem igazán vannak tisztában azzal, hogy ezzel mennyire lejáratja saját magát, hisz manapság már ez a módi, hogy 10-12 évesen mindenféle youtube videót tesznek fel, mert ez a menő meg mindenki már facebookon meg egyéb helyeken lóg ilyen idősen is.
  • yossarianHUN
    Így is van, éltessünk mindenkit, aki ótvar baromságokat csinál, mert hát "ezt élvezi". Linkelni meg lehet, csak épp ott a probléma, hogy normális ember előbb megtanul valamit, mielőtt tanítani próbálná. Vagy nem tanulja meg, de nem is hiszi magáról, hogy taníthatja. Legyen hülye, ne használja a pici agyát, felőlem aztán, szíve joga. Viszont abban a pillanatban, hogy feltöltötte a válogatott marhaságait egy nyilvános(!) oldalra, egyértelműen azzal a célzattal, hogy azt a tömegeknek prezentálja, vállalta (sőt, elvárta) azt, hogy a tömegek reagáljanak rájuk. A tömegek meg a videó tartalma minőségének megfelelően reagálnak is, azaz degeneráltnak nevezik, mivel a videóban végig degenerált módon viselkedik. Ilyen ez a popszakma.

Arról már ne is beszéljünk, hogy esetleg szerencsétlen, kezdő WoT-os Lajcsikában még meg is lenne a hajlam, hogy önfejlesztéshez folyamodva ne ragadjon le az erdei moszat szintjén, ezért felmegy YT-ra WoT-os videókat nézni, ahol is belebotlik Józsika orbitális böszmeséggyűjteményébe, amiből kevéssé megróható módon rögtön levonja a következtetést, hogy
    1.) amit Józsika mond, az biztos úgy van, és nem totális állatság (elvégre fentvan a videója YT-n)
    2.) ahogy Józsika játszik, úgy kell játszani, ergo a csatánként két lövésnyi sebzés teljesen rendben van (elvégre Józsika már menő Youtube videomaker)

És piff, máris van egy újabb Józsikánk, Lajcsika személyében. Pedig megvolt benne a potenciál. Nyugodj békében, Lajcsika.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.19. 16:55:17
  • EmR3
    Ha valaki az ilyesmire gerjedne:

greasemonkeysteam

djpc820
  • DasIsFuck
    Miért szerinted mondjuk én 2-3 hét alatt mennyit játszok pl egy vk3002db-vel vagy chi-to vagy-val pl?
    jó esetben 3-5 vagy több, de lehet hónapokig feléjük se nézek.

Egy nap eszembe jut, hogy akkor menyünk kicsit ezzel, mert mennyire szeretem ezt a tankot is és 4 csatából 3- ilyen ott már kész van...aztán lehet 2 hónapig nem is veszem elő újra.
    A legtöbb tankomon már réges-régen kifejlesztettem mindent,sok helyen az egész ágat, a legtöbb itt csücsül a garázsomba még akkor is ha lehet 1 hónap alatt 1 kósza csatát megyek vele csak.

• DasIsFuck
    Eggyik kedvencem már nagyon régóta, baromi fun tank csak t9-es csatákban kicsit kínlódás, no nem azért, mert annyira nem lehetne a 132/171 pennel oldalról sebezgetni akár 9-es tankokat sem, hanem a pályák amik nem teszik lehetővé ezt és ha nincs legalább annyi pened amivel esélyed van akár goldal átütni egy nyavalyás 8-as nehéztankot szemből nem igazán fogsz túl sok érdemi elhetőséghez jutni, max ha nagyon kijön a lépés ami full random, kb nulla beleszólásod van.

Bár még így is a közelében sem ér se ez vagy a type 58-as annak a kínlódásnak amit azzal a nyavalyás flakpanzer sflC-vel kell leművelni, annak meg a nashorn és hasonló támadásra aelgkissebb mértékben sem használható td-nek nincs értelme a játékban, egyszerűen játszhatatalnok.
    Invite accounton agyfaszt kaptam tőle és el is döntöttem, hogy isten ments, hogy én a fő accountomon tovább játszok ezzel a ganéval inkább ha nagyon kell az a wt vonal kinyomom az Emilig freexp-ből, mert azzal legalább az ágyú maitt mehet a közelharci támadó td mód.
    Igen furán hangzik, de ezzel a Flak busszal is ezt kell játszani, ha vmit szeretnél is elérni vagy a csapat cvagy a pálya miatt vagy mindkettő miatt rá vagy erre kényszerülve és ez milyen fun egy gigantikusan nagy,0.0 páncélú tankba amit ezáltal egy mezei 75mm-es ágyú 2 lövésből minimum kiszed megspékelve 0 ágyúlehajlással...
  • András77
    Én nem tudok ennyire megértő lenni. Ha berakja top tier-be az ilyeneket, akkor 14 másik ember szenved miatta. A wot bár bonyolult játék, de mégsem rakéta tudomány. Legalább a minimális alapokat tanulja meg, aztán csinálhat olyan videót, amilyent akar, de aki egy ilyen saját magát lejárató dolgot tesz fel, az meg is érdemli, amit kap érte.
  • yossarianHUN
    "folyamatosan +2-be dob"

Ez az, hogy nem dob folyamatosan +2-be. Hiába hisztiznek miatta tömegek, lehet mondani, hogy "mindig az orrom előtt megy el a busz", de attól még nem így van. Csak azt jegyzik meg.
  • kHares
    Asszisztálni? Csuklóvagdosás? Miről beszél? Fiatal gyerek fölrakott a kedvenc játékáról, a kedvenc tankjáról egy videót, senkinek nem ártott vele erre kapja az egyre durvább hozzászólásokat. Gyöngén játszik? Nincs fogalma még egyszerűbb mechanizmusokról sem? Lehet. Viszont úgy tűnik neki ez a játék, ezt élvezi. Normális esetben nem rögtön abortuszra példának kéne kívánni hanem linkelni neki pár dolgot hogy tanuljon meg játszani. Ha erre képtelen ami ennyi csata után lehet továbblépsz, miért nehéz?
  • Angelus1991ster
    VK3002DB egy különleges tank, inkább az mint a Párduc. Amivel nem játszottam, de az ellene vívott "harcok" meggyőztek , hogy free xp lesz.
  • DasIsFuck
    Tudod ez is random, az a baj ezekkel főleg a t6-os gépekkel vagy az olyan tankokkal amik nagyon rosszak +2 tierbe mondjuk type 58 vagy vk3002DB, hogy szeretnél velük egy jót funolni és mikor ilyen 6-7 csatát mész és folyamatosan +2-be dob akkor az egész játék értelmét veszti, mert nem azért akarok ezekkel játszani, hogy szenvedjek meg szarakodjak +2 tierbe,a cső pályákon.
    Nem a grindről van szó, mert annál leszarja az ember, az a szükséges muszáj rossz.
  • Angelus1991ster
    Egy "önvizsgálat" és önkritika kellene , ahhoz , hogy videót csináljon Józsika. De ezek a gátlások valamiért felszabadulnak.
    WoT-ra feltesz valaki videót és kommentárt játszik, legyen már az az alapkövetelmény, hogy:
    -rendelkezzen kellő hangorgánummal.
    -hummorral.
    -megfelelő technikai eszközökkel.
    -és legyen kreatív, mai videobloggerek videóikban rendszeresen vágnak be bejátszásokat filmekből. Pl.: amikor egy tank egy ellenséges tankot egylövésből kilő akkor előveszi a Csillagkapu 9.évadának utolsó részét amikor az ORI hajó egy sugárlövésből kiszedi a HATAK-ot.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.19. 16:30:27
  • András77
    Ez olyan, mint ha valaki sakkozni szeretne, akkor megtanulja a szabályokat és a zemberek jó része itt el is bukik, mert még a sakk néhány egyszerű szabályát sem képesek megérteni. Ráadásul ez csak a sakk, a wot ennél bonyolultabb.

Az is igaz, mikor gyerekkoromban először tanultam sakkozni és a téren nyomtuk, a hmcs (helyi menő csávó), a játszótér és a park ura is be akart szállni, de amikor már sokadszor szóltunk rá, hogy úgy nem lehet lépni azzal a bábuval, akkor lesöpörte a sakktáblát, hogy ez baromság és "ő területén" ilyen faszsággal márpedig nem játszhatunk. Gondolom b.szta az agyát, hogy hülye hozzá, mint a föld, pedig már biztos hallott a sakkról és talán valamennyire érdekelte is.

Szóval ja, több dolgot lehet tenni, de azért a nagyon bénák is belefeccölhetnének némi intelligenciát a játékba.
  • yossarianHUN
    Én mikor a Chi-Ri-t húztam, 60%-ban T7-ben voltam. Pedig még csak kecskét se áldoztam. Erős a gyanúm, hogy csak működik a szelektív memória, mint már oly sokszor.
  • yossarianHUN
    Vagy C terv, Józsika agyat növeszt. Esetleg D terv, Józsika nem növeszt agyat, de legalább nem hiszi, hogy az átlagosnál kétszer nagyobbat növesztett, és nem csinál Youtube videókat. Netán E terv, Józsika nem növeszt agyat, és videót is csinál, viszont én meg degeneráltnak nevezhetem Józsikát, anélkül, hogy megkapjam, hogy ne játsszak. Szerintem ez utóbbi azért reális.
  • Angelus1991ster
    Tier 1-es dologért való rinya már fölösleges. De a neccesebb tankokhoz jobb lenne egy könnyebbített érték.
    Nem azt mondom, hogy ne kerüljön a Chi-Ri t9-esek közé, hanem azt hogy 10 csatából ne 7-szer szívjon t8-9-es horda ellen. De ilyen még a Párduc is.

Még a legrosszabb tankkal is simán el lehet játszani a saját tierjében, de attól még hogy t7-es med nem feltétlenül kell scout-csalinak lennie t9-esek közt. Amikor mellette van immár átlagban 2-3 scout.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.19. 16:21:46
  • liberty2
    Akkor B terv: Megkeresed, megölöd és játszasz tovább. Nekem az első megoldás jobban bejön. Ne érdekeljen a játék ennyire. :)
  • yossarianHUN
    És én azért ne játsszak, mert Józsika a legalapvetőbb állati ösztönökhöz is hülye? Igaz, nehogy ő növesszen agyat, inkább én ne játsszak. Liberalism FTW!
  • liberty2
    Uninstall :) Én már nem idegesítem magam, ha a saját csapatom marhasága miatt veszítek. Egyszerűen lesz*rom :)
  • yossarianHUN
    Azért aki folyamatosan amiatt hisztizik, hogy senkit nem tud átlőni, meg 1 tier különbséges MM-ért lobbizik, az először a saját háza táján nézzen körül...
  • András77
    Pontosan, egy játék és azok a fogyatékosok ellopják az idődet, akik a legalapvetőbb elemeit sem hajlandóak vagy képesek megtanulni. Egyrészt lassabban haladsz a fejlesztéssel, másrészt erősen rombolják a játék kedvet is.
  • Angelus1991ster
    Még vannak emók?
    liberty2-nek: sajnos ez van, mostanában rengeteg a horda-vonat.
    Az egyik gyöngyszem.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.19. 16:06:05
  • liberty2
    Miért nem tudtok srácok csendben játszani. Esetleg olyan videót csinálni a titeket bosszantó dolgokról mint amit én is csináltam és linkeltem nektek ide? :) Ez egy játék. Játék! Nem kell vele játszani, csak ha akarsz. Gondolom nem szegeznek fegyvert a koponyádhoz. :)
  • yossarianHUN
    Most nem azért, de ha én felteszek Youtube-ra egy videót "hogyan legyünk kőművesek" címmel, amiben beleborítok egy talicska téglát egy kád malterba, szerintem teljes joggal hívnának az igazi kőművesek degeneráltnak. Az meg, hogy valami menő dolog, nem jelenti azt, hogy asszisztálni kell hozzá. Az emók körében meg a csuklóvagdosás menő, mégsem hiszem, hogy buksisimi járna érte.
  • yossarianHUN
    Nem akartam beszállni a gyalázásba, de ezt már nem hagyhatom szó nélkül. De még mennyire, hogy tudnánk. Láttad, mit csinált a srác? Ennél egy csimpánz értelmesebb, mert az előbb-utóbb rájön, hogy ha ütik (lövik), érdemes elfutnia (fedezékbe húzódnia). Nyugodtnak meg szintén nem nyugodt a 4 FPS-ével, csak hülye, ennyi erővel az is nyugodt, aki rendszeresen kaktuszt dugdos a seggébe.
  • kHares
    Ha Neki ez szórakozás akkor mi a probléma? Persze, nem szeretném ha egy csapatban lennénk de különbözőek vagyunk, hagy élveze. Én pl. ki nem állhatom a forma-1-t más millió ember meg szereti. Nem az a baj hogy videót csinált hanem hogy emberek kényszeressen reagálnak rá hogy retard és stb. mintha wot-ban csatáznánk. Gondolom még elég fiatal és ez a menő dolog ma, youtube and shit.
  • GabeE3e
    @Fszomat már az ilyen nyomorékokba.
  • Mnemomic
    hát a videó alapján nagyon is nem alap grafikán játszik talán még a fejlesztett grafika is be van kapcsolva.
  • Tarathiel2
    Gondolom csak a felvétel miatt ilyen, egy régebbi gépet és lassabb netet azért meg tud akasztani rendesen.
  • Malarki
    Akkor minek játszik vele? Ebben neki mi a szórakozás? Szaggat az egész, 1,5 perccel a csata kezdése után töltött be, leadott 2 lövést és meghalt. EBBEN NEKI MI AZ ÉLVEZET? Semmi. Ezt kb. egy laboratóriumi csimpánz tudná élvezni. ÉS az egésznek a csúcsa, a non plus ultra, hogy ebből videót is csinál. Minek? Szerinte kit érdekel ez?
  • kHares
    Ezt most hogy? 5 fps 300 ping? Lehet röhögni rajta de tudnátok jobban teljesíteni ilyen körülmények között? Ha mindig így játszik nagyon irígylésre méltóan nyugodt ember.
  • MrSnail
    Nekem is 9 kill a legjobb amit valaha elértem, lehet, hogy ez csak a randomon múlik, máshogy fogalmazva , ha az rng melléd áll bármi összejöhet :P
  • WR104
    3-6 fps-el nem konnyu jatszani, de ezen a szerencsetlenen egy jo gep sem sokat segitene.

Ezt meg a video ala biggyesztette:

"Lehet, hogy nem mondtam el mindent de szerintem a legfontosabbakat kiemeltem amit erről a tankról tudni kell :D azért azt utóla azért utólagosan: kedvenc tankom és ezzel volt a legjobb meccsem is azaz 9 kill top gun radley walters medál kiváló sofőr jelvény tank ász :D "

• Angelus1991ster
    Ahogy nézem az ürge stacc-át, méltóképpen gyalázza meg az SP-t , T-34-3-at és T34-et ( mindannyiótok kedvencét).
  • liberty2
    Kérésre :)

• Angelus1991ster
    Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézetére gondolsz?
    Mi a fasz köze van ahhoz , hogy ha valaki mozgássérült, akkor eredendően rossz játékos?

Videóban narráló kölök nyílván hülye a játékhoz, és a teljesen alkalmatlan egy videót is narrálni. Hála a TS technikának ( amely mint mindig esélyegyenlőség mintapéldája) , az internetet elárasztja az ilyen tucat szemét.
    Ha lehet, még több ilyet!
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.19. 15:08:57
  • Tarathiel2
    "Jaj a Panther hogyan lő engem?"
  • Mnemomic
    "van rajta festés meg álcaháló ami jogos, mert ez egy kemény tank...."

Úristen..
  • liberty2
    Ennél tényleg jobbat fingok még én is :) Am. kérésre most töltődik a spanyol pasas meséje magyarul, hogy milyen volt játszania az Rhm Borsig-al :)
  • joe662
    Gyáááá Sp bemutató videó,a Pető intézetből
    4fps+300ping
    Már 3xor nézem de még mindig sírok a röhögéstől