World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9.5-ben szerintem csak a szöveges részt javítják ki.
- és ezen baszakodtak már 1,5 hónapja lassan.
angelus1991ster.blogspot.hu
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
9.3 modok nélkül: Frames: 16277 - Time: 300000ms - Avg: 54.257 - Min: 32 - Max: 88
WoT: Nishizumi77
9.3: Frames: 16277 - Time: 300000ms - Avg: 54.257 - Min: 32 - Max: 88
9.4: Frames: 19290 - Time: 300000ms - Avg: 64.300 - Min: 37 - Max: 103
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Van ugye ez az overwolf 1000 arany
próbáltátok másik overwolf reggel és másik wot accal újra kódot kérni? és a kódot beváltani a fő accountra?
(gondolom nem engedi, de azért megkérdezem) 😊
Akkor ezzel a tankkal teljesen másképp kell játszanom mint a t34,t32 stb?
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Ma délutános vagyok a melóhelyen és ráadásul végre senki nincs itthon aki zavarna. Egész délelőtt wot-ozni akartam orvérzésig... erre vazz'eeee peccselnek!
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Két ágyút is ki lehet rá fejleszteni, de már az első is jó, a második meg különösen jó lesz. A fejlesztett torony nem fog olyan hűdenagy változást okozni. Jobb mindenben egy kicsit, de látványos javulásra ne számíts. A torony leglényegesebb tulajdonsága, hogy csökkenni fog az ágyú töltési ideje, pont úgy mint az előtte levő T29-nél és T32-nél.
Motor tényleg lehet az utolsó. Alapból jól gyorsul, az erősebb motor nem fog látványos javulást okozni.
Régebben bátran lehetett vele menni az első vonalban. Most már azért nem árt megfontoltabban haladni vele, lehetőleg csapattársakkal együtt.
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
http://wothungary.hu/hangar-modok/fury-hangar-mod-094
FURY hangár mod 0.9.4
Aki szeretné a Fury hangárt használni a továbbiakban az 9.4-ben is megteheti.
Telepítése:
Zárd be a játékot.
Töltsd le a fájlt.
Ha még nem tetted meg: Az alábbi mappákat másold át a res mappából a res_mods/0.9.4 mappába: audio, text, script, gui
A fent említett eljárást csak akkor kezd meg, ha a res_mods/0.9.4 mappából töröltél mindent. Ezután jöhetnek a mód telepítések a res_mods mappába.
A letöltött fájlt csomagold ki és a kapott res_mods mappát másold be a World_Of_Tanks mappádba..
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
9.4 Mod List
Utoljára szerkesztette: EmR3, 2014.11.05. 08:57:57
wot nick: PsychoTrooper

wot nick: PsychoTrooper
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De szerintem még hozzá kéne írni a világbékét, a rák ellenszerének feltalálását és a csöcsfa kitenyésztésének haladéktalan megkezdését is.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
cyka blyat
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
_MG_ ( Magyar Gárda) Tagfelvételt Hírdet!!!
Elvárások: Tier 5 feletti, elkötelezett gárdista, őszinteség és bajtársiasság.
Amit nyújtani tudunk egyenlőre: szakasz illetve századozás, ismerkedés , jó hangulat.
Klán neve és címere erényt , hűséget és kitartást kíván meg.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.11.05. 00:02:28
Szerintem az utóbbi időben sokkal több lett a bot a szerveren. Lehet az orosz szerverről kitiltott botok ide jöttek? Vagy csak engem szívat a wg?
Hihetetlen lepattanók, hihetetlen mellélövések és 500 WNes vérpistike a Tigrisben.... Konkrétan felröhögtem a spoton amikor a Tigris hátrafordított toronnyal bámulja a seggében lébecoló Shermant 😊 Az annyira WoTos volt, egyszerűen visszajöttek a régi szép emlékek 😊