418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #350561 Potyognak a könnyeim, hát ezért van a donáci gomb? Az adóm 1%-át is odaadom is ha kell! -
yossarianHUN #350560 Mindjárt megsajnálom, hogy ilyen sokat kell játszania:D -
kHares #350559 Mi köze ennek a kolduláshoz? Kapsz tartalmat, itt azt nézed hogyan játszik vagy a videóban bemutat tankot stb. Más meg leül a TV elé. Van aki ezt élvezi van aki azt. Ha valaki ezért tud és akar fizetni hajrá, még az is lehet ez által később jobb contentet kap.
Azért ismertebb youtube/twitch személyiségek megdolgoznak minden videóval, ebből élnek ezzel megy el a napjuk. Lehet hogy semminek tűnik ráállni pár játékra és minden nap csak játszani de napi 8 órában? Meg 24 órás maratonok?
-
Angelus1991ster #350558 "Marad a beletörődés és a reménytelen fejrázás. " ez igaz, órákig írhatnánk ide, hogy mennyire rohadjanak meg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!South Park 18. évadának púdípi-s része bemutatja ezt a jelenséget.Szívest, örömest beletörödök ha ez a baromság visszaszorul. -
Nazarov77 #350557 Annak örömére, hogy így elszaporodtak kis tierben a Panzer II ausf. J-k most én is low tierben fogok játszani és levadászom őket SU-76i-vel, elég hatásos ellenük :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
(és ez csak 5 euro volt)
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.04.01. 18:21:54 -
yossarianHUN #350556 A PewdiePie nevű véglény meg a vergődésével és sikoltozásával már több mint 10 milla dollárt (?) szedett össze. Szép. -
TiborTamas #350555 Én sem vagyok oda ezekért a dolgokért és az őrületbe lehet velük kergetni, de ha belegondolsz, senki nem kötelezi az embereket, hogy fizessenek bármelyikért is. Azért fizetnek az emberek a "szolgáltatásért", mert ŐK AKARNAK... Az emberiség nagy részének más az értékrendje, mint neked vagy nekem (és mondhatnám azt is, hogy ennyire hülye, de ennyi erővel erre visszakaphatnám én is, hogy hülye vagyok), ez ellen nincs mit tenni. Marad a beletörődés és a reménytelen fejrázás. -
Malarki #350554 Gondolhatnánk hogy persze, nyugaton ez nem pénz, meg satöbbi. De ami meglepő hogy még Cleverland-nek meg Ph3lan-nek is küldözgetik a goldot meg a prem tankokat. De ez még a WoT-nél ez semmi, más népszerű játékoknál elképesztő összegeket kapnak a streamerek. És nem is csak nézőktől, némelyiknek komplett szponzorhálózata van már. Pl Hearthstone-nál a top streamereknél 6-7 embléma is ki van rakva, gondolom nem ingyen... -
yossarianHUN #350553 És nem dobja ki, amije van/vinnyog a kamerába. Plusz bizonyos kérdésekben józanabb gondolkodásúnak tűnik, mint anno SilentStalker, úgyhogy nem is bánom, hogy így esett az FTR-rel. Azt a leányzót én is tudom respektálni. -
Toweliee #350552 Abba fogadjunk inkább, hogy nem is akarok mutatni ilyen képet. A WG állít valamit, te ezzel nem értesz egyet. A WG-nek vannak statisztikái, neked nincsenek. Kb. ennyi. Felőlem igazad is lehet. Pax! -
Angelus1991ster #350551 Egyedül RitaGamer Rita Sobral-nak nézem el, hogy ott a donate gomb. Mert ő legalább cserébe a Status Report-ot ( új FTR-t) működteti.
Vannak a fejlett országok , meg vannak a túlfejlett országok manapság. Általam sokat gyűlölt wg-nek ha fizetek kapok érte cserébe valamit. Egy korrekt üzlet.
Egy remek kritika ezekről, mert hasonlít a kettő dolog ( a twich és a mobilreklám) egymásra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.01. 18:13:44 -
yossarianHUN #350550 1. Ez szerintem csak egy áprilisi hoax volt, nem kell nagyon hörögni rajta.
2. Bármennyire is fáj beismerni, bizony népszerűek az artyk. Hogy miért? Nézd meg a player base zömének képességeit, gondolj kicsit utána, és rájössz. Az arty az egyetlen osztály, amiben a "háromnegyed játéktudás, egynegyed RNG" képlet "egynegyed játéktudás, háromnegyed RNG"-re változik. Az RNG meg mindenkit ugyanabban az elbánásban részesít, így az átlag WoT-os paradicsom sincs hátrányban, nem úgy a többi osztálynál, ahol a szellemi szintje miatt pillanatok alatt csúfosan elvérzik az ellenfél már csak egy kicsit is kevésbé selejtes paradicsomjaitól. Összefoglalva: sikerélményt ad a hülyéknek, akik mással csak szopnának. -
András77 #350549 Teljesen jó érték arányos ez az akció, a pz ii j, bár nem győzőtt meg, hogy nagyon op lenne tényleg, de speciális helyzetben (ha top tier és kevés tier 3 van) nagyot tud biztosan alkotni, tehát lehet fun faktora, érdekelne is, de nem ennyiért. Ilyen értelemben semmi gond nincs vele, csak sz.r dolog szembesülni azzal, hogy mennyire simán kiadnak 100 ájrót és milyen sokan, amire én pl gondolni sem gondolhatok, pedig nem tartom csórónak magamat, mondjuk gazdagnak sem.
Toweliee: ok fogadjunk bármibe, hogy nem tudsz nekem olyan képet mutatni, amikor a várakozó artyk száma a legmagasabb. Innentől én nettó hazugságnak mondom, amit a wg odaírt, vagy valamilyen nyakatekert igazságferdítésnek.
Ja és ha nagy nehezen előkapar valaki egy ilyen képet, az még mindig ugye semmi, mert a WG állítása szerint a legnépszerűbb típus, tehát folyamatosan ebből kéne a legtöbbnek várakoznia, vagy hogyan érted a népszerűséget? Állítólag a legnépszerűbb, de nem ezzel játszanak a legtöbben, de a WG azt mondja, hogy ez a legnépszerűbb, mert csak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.01. 18:09:30 -
yossarianHUN #350548 Egyetértek, de tegyük hozzá, ezekhez két ember kell (képletesen). Aki van olyan hülye, hogy ezekre pénzt kiadjon, az meg is érdemli. Ezzel együtt rohadt dühítő tud lenni az emberi hülyeség. -
Toweliee #350547 A WG pontosan tudja, te meg csak a "szerintem" kigondoltál valamit. Semmilyen buzi nem vagyok, szóval ha 1-essel kezdődik a szem.számod nincs esélyed nálam. -
Angelus1991ster #350546 Egy faszt, ez KOLDULÁS. Tartalom nélkül eléldegél. Mint a gyökér pinák, akik kirakják a csöcsüket mellé a donate gomb-ot. Legalább az örömlány megdolgozik a pénzért. Itt meg semmit se kapsz.
Civilizációs bűncselekmény (- hogy egy klasszikustól idézzek. ) ez az egész. Mintha az emberek azért is fizetnének, hogy tűzbe nézhessenek.
Kereskedelmi tévék ezt a módszert nagyban, kiterjesztve csinálják,
lásd: jósműsor ( amit még mindig nem tiltottak be)
, reklám ( ma már egyre idegesítőbbek)
, teleshop ( reklám csúcsa )
, sztárgyár valógságshow-k sms-ei ( amikor a karaoke énekesek ölik egymást a gyíkfaktorba, meg a goat talent-ben)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.01. 18:02:28 -
Kryon #350545 Ha azt nézzük, veszel kedvezményes áron 30k aranyat, amiből akár 3 db 8-as prémet is vehetsz és kapsz mellé ajándékba egy tankot. Úgy már akár meg is érheti annak, aki ilyen tételben költ wotra. -
yossarianHUN #350544 Felajánlás? 50-100 font? QB-nek? És mire fel? A kócos kis pumukli ott ül és játszik, beceneveket talál ki tankoknak, időnként hisztizik ha kilövik, a népek meg vagdossák hozzá a pénzüket? Nem értem én ezt a mai világot... -
Simulacrum #350543 QB-t twitchen szoktam nézni, a műsora alatt nem ritka az 50-100 fontos felajánlás. Most gondold el, hogy ezt valaki úgy adja oda valakinek, hogy igazából nem kap érte semmit. Ezek alapján nem hiszem, hogy 100 euró nagy tétel lenne. -
yossarianHUN #350542 Mielőtt szénné nerfelték volna OP volt, most már csak átlagos. Vegyél egy T-34-2-t, és képzeld azt, hogy nem látsz vele T10-et. -
Kryon #350541 Az a type tényleg olyan jó, vagy csak a hype megy körülötte? Ritkán találkozom vele, de nekem átlag nabként nem tűnik annyira OP-nek. -
András77 #350540 100 ájró kiadástól ott is a szívéhez kaphat pár ember, azért ez már nem a borravaló kategória, pontosabban nem egy átlag embernek. Az ő pénzük, nekem csak az a döbbenet, hogy mennyien vettek. Volt 3 egymást követő csatám a t-46-al, ahol pz ii j-ből 1-3 volt összesen a két csapatban, egyiszer szakaszban jöttek. Egy 100 ájrós méregdrága tankhoz képest sok van belőle szerintem, de legyen jó a WG-nek, ha ilyen sokan meg bírják venni.
Toweliee: a WG pontosan tudja, hogy mennyire és milyen módon utálják az artykat a többség, ehhez képest minden lehetőséget megragad, hogy hergelje a zembereket. Erre gondoltam, az meg hogy te esetleg artybu.i vagy legyen a személyes problémád, nem tudok rá mit mondani. Eleve szerintem hazugság ez az egész, elég csak ránézni a csata kezdete előtt, hogy mennyi tank várakozik osztályonként, arty soha nem volt a legtöbb, szóval valaki hazudik, kérdés miért, csak azért, hogy megint kicsit bosszantsák a zembereket, mást értelmét én ennek nem látom.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.01. 17:09:13 -
Simulacrum #350539 Most kérdezte bekescsaba tőlem a klánon belül, hogy vajon, ha kinyírunk vele valakit az beleszámít-e az ölésekbe? Mert ezzel akkor egy-egy IM küldetés is megoldható, ami azért már nem akármi. Mindjárt le is szedem a modokat és kipróbálom. -
Simulacrum #350538 100 ájró tőlünk nyugatabbra nem egy nagy tétel. -
Toweliee #350537 Valószínű, hogy a többségnél a legnépszerűbb és nem téged kérdeztek meg. Felesleges megint elindítani az arty vitát. Régebben amíg volt anyázás meg komoly szájkarate addig jó volt, de mára már a szokásos panelek ismételgetésén kívül senki semmi újat nem tud hozzátenni a vitához. -
András77 #350536 Olvastátok a cikket? Az első mondat mellbevágó.
"Commanders,
Recent research has shown that SPGs are currently the most popular vehicle class in the game. "
Ezek tényleg most fel akarják b.szni az agyamat ezzel? Kényszerűségből játszom artyval de nagyon nem szeretem, ami meg is látszik a staton keményen vagy 150-200wn8-t buktam az artyzás miatt eddig, de az IM jobban érdekel, mint a stat igazság szerint. De erre ez a kijelentés, hogy ez a legnépszerűbb osztály. A .......... (inkább nem írom le). Nekem pl a játékaim 10% kb az arty, de ezek szerint a sok fogyatékos csak úgy ömlik artyzni, mert mással nem tudnak menni értelmeset, ezzel is csak akkor, ha rng támogatja őket és a noob protection mód éppen aktív.
A másik megdöbbentő dolog, hogy mennyi pz ii j-t vettek a zemberek. Komolyan döbbenet. Az egy más kérdés, hogy most nekiálltam az is4 vonalnak a top of the tree miatt és ugye nagyon az elején a t46-nál vagyok, de már ez a tank is úgy szedi szét a pz-t, mint foxy a lábtörlőt. Ez a pz tényleg arra jó, ha top tier-be bekerül valahogy és kevés tier3 tank van, akkor szétszedi a kis sz.rokat, de amúgy meg szenved már a pengésebb tier3 ellen is, nem beszélve a magasabb tier-ről. Azt én értem, hogy nem rossz maga az ajánlat, mert 30e arany meg ez a ritka tank, érték arányos teljesen, de akkor is 100 ájró. Nekem, aki max havonta-kéthavonta 500-1000 aranyat tudok megvenni, ez nagyon überbrutál kategória és rengeteg futkos belőle ma, szóval ezek mind megvették.
Ezek után simán el tudom képzelni a type-t is egy hasonló 100 ájrós vagy akár 150-200 ájrós "akcióban" és vennék, vinnék a zemberek, mintha ingyen osztanák, döbbenet. -
Angelus1991ster #350535 A végén a troll out miatt kacsa. Bár fun módnak nem lenne rossz.
AW ha nagy siker lesz, akkor ide is befogják hozni a modern éra tankjait, és akkor baszhatjuk a svéd, cseh ....blablabbla tankokat. -
kHares #350534 Csinálnám a h-15 küldetést a frissen vásárolt maus-al de ez a t10 egy vicc. Szembejön az enemy maus goldal szépen átlő, enemy t57 célzás nélkül golddal átlő, jgpe100 golddal, nem az az élmény amit vártam. Mindegy, kivárom hátha dob t8-ak közé -
András77 #350533 Sebzésnek számít, úgyhogy igen. de egyszeri pár száz hp, mondjuk jól jöhet, de emiatt én nem piszkálnám, nem kis idő volt belőni, hogy minden menjen.
Más téma, olvasom a tier xi tankokat és csak remélem, hogy nem április tréfa, mert ma ugye minden hírt kétkedve kell fogadni. Az AW miatt mondjuk lenne jogosultsága a dolognak, de hogyan akarnak mondjuk egy m1 abramsot kiballanszolni, elég meredek nekem. Troll szakasz, amikor a tier1 múlt találkozik majd a jelennel -
Simulacrum #350532 Nálam is detto. A kérdés az, hogy az ezzel szerzett plusz sebzés beleszámít-e a végén a kreditbe, xp-be? Mert akkor azért mégis meggondolnám, hogy leszedem miatta a modokat. -
yossarianHUN #350531
Tessék, a kontóhívőknek végül igaza lett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, áprilisi tréfa. -
pont így vagyok én is -
Oddball29 #350529 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
András77 #350528 A gen chat-ben azt mondják valamelyik mod miatt nem müxik. Talán az arty cheat mod lesz a hibás, a G gombos. Annyira nem érdekel ez a "fegyver", hogy miatta újra installáljak minden modot. -
#350527 namostakko ezze a tökömcsodaizével mia lofa.zt kell csinyáni?
nyomom a 7-et nézgelődök felülről oszt sémmi -
FosTalicskaa #350526 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#350525 De ezt persze csak repesszel (HE lövedék) :) -
#350524 Azt azért tedd hozzá,hogy semmiképpen se Ap-val tegye,mert azért 1 hét ban jár -
WR104 #350523 Ha arty-val jatszol akkor minden csataban eloszor teszteld le, hogy biztosan mukodik-e a gun. Ezt ugy tudod, hogy odaallsz egy szikla vagy fal ele amilyen kozel csak tudsz, a gunt a fal fele forditod majd eger bal gomb. Olyan ritkan lehet loni vele es nehogy mar pont akkor ne mukodjon amikor az ellensegre celzol. -
Ultimaulti #350522 Megoldódott másképp. :D