418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    T8 prémtankot egy darabig ne vegyél légyszives.
  • McFrost
    Majd ne felejcsed el papír zsepivel letörölni!
  • Tono34
    Van oktató rész is, célszerű lenne azzal kezdeni. Egyébként csata közben lenyomod az F1-et és feljön a help.
    Lőni pedig mint kb az összes többi játékban a bal egérgombbal.
  • Ultimaulti
    Lássuk csak! Nyomom az altot a main-el, nyomom, nyomom, de az inkább tágul, és kéjesen sikít! De a végén görcsösen összehúzódott, s lüktetett is. :) Jól írtad. És akkorát lőttem, hogy... á! Király! Köszi a segítséget! Köszi! Köszi! :)
  • McFrost
    :DDDDDDD
  • Toweliee
    Ti nagyobb köcsögök vagytok, mint én :)))
  • Tarathiel2
    Matyashuntól kérdezd, ő tud lőni, sőt még a vasat is odateszi.
  • bekescsaba
    Ne keseredj el ha kilép párszor, mivel ez teszt dolog, lehet hogy van benne bug.

Próbálkozni kell, ellőbb utóbb beadja.
  • bekescsaba
    Hosszan kell nyomni az altot, és mikor beszűkült a célkereszt, akkor kell ráütni az F4-re.

• Ultimaulti
    Persze.
  • patchaou
    Ment privát.
    Innentől ha valakit érdekel az privátban jelezze, nem szeretnék itt kalamajkát :)
  • Ultimaulti
    Mennyiért? (a memória)
  • Ultimaulti
    Az Alt+f4-et ha nyomom, akkor kilép. És igen, az két gomb. Nem hiszem, hogy két gombbal kellene. Help!
  • patchaou
    Ha törlik akkor törlik, ha büntit kapok akkor azt, de akkor is :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2x2 Gb 1600 Mhz-es Corsair ddr3 ram eladó!
  • Sunsetjoy
    Ez két gomb :)
  • Pares
    Alt+F4
  • Ultimaulti
    Segítsetek! Melyik gombbal kell lőni?
  • Solten
    Hm, par PZ II J-s mar elkuldott az edesanyamba mikor a B2-vel szivattam oket...
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.04.01. 11:52:28
  • voivod32
    Hát, eddig valami fantasztikusan jól megy a Masuval! Pedig jó lenne, de olyan csapatokat fogok ki, hogy félelem!
  • kHares
    Tegnap este végül megvettem a Maus-t. Még nem mentem vele mert valahonnan kell egy 6. embert összeszednem de van értelem magas szinten a spall liner-nek? Értem ez alatt a t9-t10 nagy kaliberű arty-k ellen használható vagy nincs értelme? Esetleg T95-n? Az lesz a következő project hiszen szeretem a sebességet :)
  • András77
    Jajj, szegíny ebay eladók, akik 1000+ EUR áron kínálják a Pz ii j-t (sőt láttam már accot 1m forint felett is, mondjuk az tuti nem normális, de mindegy, árulni lehet, vevő úgyse lesz), ez az ákció most csúnyán odavág a biznisznek
  • Mnemomic
    mai napon meg lehet venni a Pz.Kpfw. II Ausf. J-t, kár, hogy 30ezer Ft igaz adnak hozzá ennyi goldot is, de azt hiszem így is kihagyom.
  • András77
    A general chat-ben azt írták, hogy arty gyógyítani tud vele, mondjuk franc se nézte, hogy sebzett vagy gyógyított, amikor megjelent a kör eltüntem onnan.

IS-ben próbálom, megnyomom a 7-es gombot,bejön a műhold nézet és semmi, tudom mozgatni, de nem csinál azon kívül semmit, szerintem már minden gombot lenyomtam. Passz.
  • lammaer
    "Én most tervezem eladni és inkább IS7et veszek belőle."

Nem az IS7et adom el. Az IS4et.
  • lammaer

Kivehetnék inkább az egész randomot, legyen fix pen, a weakspotok meg a beesési szögek azt csókolom.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.01. 10:22:12
  • Tessellia
    Akkor ez azt jelenti számomra, hogy ma jobb ha be sem lépek játszani:).
  • Pales27
    Így dől el mekkora lesz az átütés nerf
  • LeviWot
    Butasag lenne eladni az is7 et.nagyon jo ht megfogod banni
  • blackfalcon
    Szia nekem van is7 - em és nagyon jó főleg ha riszálom hátra felé menetben pattint mindent és elég jó krediteket is összeszedtem már vele bukóban volt 73k nyertesben 70k.
  • András77
    Na láttam a titkos fegyvert és mi más, mint egy rühes arty lőtte ki a csapattagomra. Megjelenik egy zöld kör és szivárvány kíséretében pár lövés az égből, sebez mindenkit aki benne van (én kimenekültem szerencsére).
  • András77
    Mi a franc ez a titkos fegyver küldetés? Az ok, hogy áprilisi tréfa, de is-el mentem két kört, 2-2 frag és megadta mindegyikre, de akkor minek írják hogy vagy megadja vagy nem? Na mindegy, hamar kiderül, hogy mi ez a tréfa, 10 frag kell csak.
  • R3nton
    Szerintem nem. Szvsz egyik legszarabb 10-es heavy, bár van, aki szereti. IS-7 jobb. Ha meg páncélról beszélünk akkor Maus. A Masu vicces és szórakoztató, az IS-4 miatt csak bosszankodik az ember, hogy a frontpáncélja, mintha papír lenne...
  • lammaer
    Én most tervezem eladni és inkább IS7et veszek belőle. Valahogy nem érzem azt a páncélozott vadállatot aminek lennie kéne, gyakorlatilag csak sidescrapeban ér valamit a páncélzata. (illetve ha most akciós, akkor később lesz eladva :) )
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.01. 07:10:49
  • besti
    Azon gondolkozom, hogy érdemes-e az IS4-et megvenni a mostani akcióban. Már régen kifejlesztettem, de az ST-I-et nagyon szeretem és (magamhoz képest) a statom is egész jó vele. Van olyan akinek a kedvenc X-es tankja az IS4? Van már a garázsban IS7, vagy a pánvélozottak közül E100/Maus duó is - nem tudom ez még adna-e pluszt (CW a HOAXban nincs, az nem szempont:)
  • Gyuszopapa
    Ne idegeskedj tele van retardokkal a játék.Nagyon kicsi az esély arra hogy ilyen összejöjjön.
    Ma mentem pár csatát az IS-4-el pedig már több hete hanyagolom de továbbra is hanyagolni fogom mert a csapattársak jó része nem nyerni jár hanem nyom egy jó kövér W-t a bal ujjával meg csak kattintgat össze-vissza majd lesz valami alapon.
    Hidden willage 4 felmegyünk a többiek lemennek a városba.Persze minket az odaérkező 8 ellenfél nevetve szétver utána meg szépen levadásszák a városban lévőket a dombok fedezékéből.Mégis minket hibáztatnak hogy vesztettünk.
  • voivod32
    Megőrülök, nem tudom kiválóra megcsinálni a Heavy 15-ös küldetést, mert nem nyerünk!
  • Antimat
    hehehe :))
  • técs
    Foxbat írta annak idején vmelyik patch után, hogy a tigerp frontja észrevehetően gyengébb lett.
  • técs
    A nooobmeter csak nekem mutatja ugyanazt a statot kb 10 napja vagy másnak se működik?
  • Toweliee
    Ment a válasz.