World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hittem HEAT. Meg az a furcsa, hogy a sima AP ammojuk úgy sistereg, mint az állat. Először azt hittem golddal lőnek. Én nem haszálok csuda modokat...bár az xvm lehet nekem is kéne
sikerült ugyan arol a gépröl a fiamnak is megcsinálni a titok settings/acount /logout. és nem kel törölni igy nem emlékszik a másik regisztrálásra sok sikert ui: de nem engedte a saját accountomra aktiválni.

Maala
Még mindig APCR-t lőnek az amcsi T10 TD-k.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Valaki esetleg akarna strongholdozni? Lenne egy hely.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hehh, tényleg. Akkor méginkább a random isten.
Felesleges, ismerem az érzést, nekem JT pattant az 13 75 oldaláról. De általában én szoktam ilyenkor szopni, most meg pont fordítva volt.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem titok, mint ahogy az sem, hogy a T110E4 goldammoja APCR.
Master91
Én a 8as AMXről is pattantam Jpzvel, és volt mikor 0track dmg-et is lőttem neki (meg jó sok más tanknak )
Elmeséljem, mikor Jagd E-100-zal pattantam a Lorraine artyról? Tudtommal nincs olyan része, amit ne tudnék overmatchelni.
DasIsFuck
Valszeg a rosszul célzott/szerencsételn ívbe ment a lövedék és keresztül kasul átvitte a láncod, csak épp nem volt mögötte hull amit tudott volna sebezni.

Ez elég gyakori, de leginkább a ruszki/amcsi tankoknál amiken nem olyan széles a hull és oldalt befedi a lánc, így hátulról vagy szemből nagyon sokszor mint a mágnes úgy vonzzák magukhoz a lövedékeket.
A németeknél meg még ha nagyon félre megy a célzott pontól a lövedék akkor is esélyes a sebzés, mert a tank teste a láncok felett is ott van.

Németeknél egyedül az E-75 amin kivételesen sok lánc védelmet tapasztalok ellenfélként szemből, a többi elenyésző az szovjet/amerikai tankokhoz viszonyítva.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Hát, tapasztalatom szerint 1500 alap XP alatt nem adja be az új lightoknál a master-t. Nekem most lett meg nemrég T37-re, 2550 saját sebzés 2600 assist kellett (kill csak 2 volt) - ez volt 1551 XP. Persze sokat segít, ha T7- (kevés)T8 ba kerülsz, ott gyilkos (de ez nem újdonság). Nekem megtartós HK lesz, a régi Csaffira ez emlékeztet legjobban. Strongholdba is jó lehet, nem T6-ra van balanceolva. Ehhez képest az MT-25-öt, de akár a VK28-at sem értem hogyan gondolták...

Kicsi keze? Ez inkább a 46-os szegecselt katonai bakancsa volt 😄

Random?
"Apu ökölbe szorult keze vagyok"

A random isten kicsi keze.
Ez értem gyerekek, na de mekkora annak az esélye hogy hátulról, jóval magasabbról pont a láncot trafálja telibe? Én a mederben spuriztam ő meg H3-ból a dombról lőtt. És még célzott is, nem csak úgy eleresztet.

A HEAT-et eszi a lánc, mint kacsa a nokedlit, ez sosem volt titok.
Az HEAT, azt simán benyeli. Én akkor szoktam sírni a röhögéstől, mikor a JgdpzE-100 lövését nyelem be valami meddel vagy mégjobb ha lighttal 😄
Igenis van amikor a f*sz jó oldalán áll az ember 😄 T110E4 gold lövését benyelte a lánc, ráadásul hátulról és magasabbról lőtt. A röhögéstől nem is tudtam csinálni semmit se már.

Ugyanazt, ők szólnak az 1500 wn8-as haverjuknak, aki két nap alatt megcsinálja nekik, 1500 wn8-as haver meg hetekig szopik vele a saját accján <#nevetes1>
hp veszteség nélkül nem is olyan egyszerű <#nyes>

wot nick: PsychoTrooper

ott mar az is ajandekot er ha ki tud jonni egyedul a kezdokorbol.
Saját teljesítmény hahaha, 180 WN8-asok mit kapnak??? 😄
Mindenkinek saját teljesítmény alapján balanszolt missziók lesznek, esetenként T8-10 reward tankokkal.
- Egyedi küldetések: Majd 9.5-ben

-ez mit jelent?
az a tippem, hogy szmélyes pontszám alapján fog eldőlni, remélem lesznek lowtier prémium küldetések

angelus1991ster.blogspot.hu

Na ezért nem szerettem. Plusz drabális, álcázása nincs, és imád égni. A fajin ágyú nem tudott kárpótolni ezekért.
popey8
Mintha magamat látnám az előző csatából😊 Pont ugyanott lőtték be és hiába a döntöttség a 2 oldala is nagyon gyenge a toronynak.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

ezen tenyleg jot nevettem 😄D
Ez az E 50 tényleg durva egy ramgép. Lejtőn, kis nekifutással Centurionba 700-at😊 A maradék 77 HP-ját meg egy félméteres hátratolatás után egy mozdulattal lekoppintottam róla. Nem rossz.
Sokat hagytál a csapatnak. Szóval csak azért 1-es mert nem használtad ki rendesen, hisz még a lőszered sem fogyott el <#wave>

Mondjuk nekem valamiért nem megy vele a játék.

mod:
Válasz 'popey8' üzenetére (#333461)
Jobb ha hozzászoksz, pedig összességében szerintem nem rossz gép.

Utoljára szerkesztette: EmR3, 2014.11.04. 19:03:15

wot nick: PsychoTrooper

A Conqueror az ilyen. Nálam abból a 10-ból 2 se lapattanó szokott lenni, hanem benyeli a futómű, lövegpajzs, optika.

Lehet hogy valóban így akarják a moddereket eltakarítani. Mondjuk én örülök ennek, mivel a modok nagy részét enyhe csalásnak tartom. Én nem is használok semmit se. Nem is tudom például hogyan lehet olyan HUD-al játszani amiket néha belinkelnek ide is, undorítóan csicsás. Nálam az alap is eléggé egyszerű, tényleg csak azt mutatja amire szükségem van.
reggel még számolt vissza 😊 csak mentem melózni és nem mertem így hagyni 😄 nehogy elvesszen a kód vagy valami...
most meg nekem is csak pörög :S csak nem csúszok le 1000 aranyról.... az már nem kevés 😊)
Sunsetjoy
Egyértelműen hiába pörgött üresben a giveaway alatt az ikon (nem hozta be az aloldalt), számolt azért közben. Megjelent a kis notifikáció a jobb alsó sarokban játék közben. Újra beléptem mindkettőbe, miután nem kattintottam rá időben. A giveaway menü elérhetővé vált, ott a wot-ra, és már 00:00-t írt, két másodperc, és hozta a kódos ablakját. Beírtam, és megy.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

xotyi
Már két e-mail címet regeltem, mindkettőnél ezt dobája, pedig a progi már át van engedve a tűzfalon manuálisan is😊

Trance&Friends nothing more..

Új e-maillel próbáltam, de már nem kellett 1 órát várni. A kód ott várt már rám.
xotyi
Hát ezt nem hiszem el😄 Engem meg véresre *opat ez a szar, fuck my luck😄

Pfff. Bejelentkezve mindjárt meglett. :-D Köszi.
dante3
köszi

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

voivod32
Nem. De be kell jelentkezni Team Speakbe is vmiért. Ha letelik az idő, feldob egy ablakot, abban rámész a kód másolására, bejelentkezel a WOT EU -ra és a profilodban benne van a bonus code activation sor. Katt rá, kód beilleszt , enter és voalá.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

dante3
a kód mailben jön?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

xotyi
Be kellett hozzá jelentkezni gondolom. Nálam még mindig connection error occured van:/

Nekem sem csinált mást, csak pörgött a bigyó, de ennek ellenére megjött a kód. Nem volt visszaszámlálás és egyéb apróságok.
voivod32
Hát, ez érdekes! Semmiféle számlálót nem láttam, egyszercsak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

popey8
Ez a T37 elég OP. 2k dmg-re és 3 killre nem adja meg az ace-t. 11.365 WN8-as kör volt és csak 1. osztály<#wow1>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

voivod32
Nekem nem ad be semmiféle képet, csak "homokórázik". Mi lehet a hiba?

popey8
Komolyan kezdem azt gondolni, h azért is barmolnak el minden patchnél vmit, h a modok ne működjenek. Had szívjanak clean clienttel vagy mod keresgetéssel a playerek😊 Vagy lehet így akarják a moddereket "eltakarítani".

Master91
Tényleg lófasz patch van mostanában.
Modolás ja.... mennyi idő kellett nekik, mire rá jöttek hogy ők is tudnak a gyári célkeresztbe töltés visszaszámlálót rakni..? 😄
Hangokról ne is beszéljünk !
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.11.04. 17:34:18
voivod32
Totál ugyanezt tapasztalom.

popey8
Hányok már ettől a sok semmitmondó patchtől. Minden patchnél egy napot elszarni a modokkal... Azok nélkül meg egy nagy kalap szar az egész játék és a hozzáállásuk a modokhoz kritikán aluli. Oké nem része a játéknak stb, de van olyan cég (nem is egy), amelyik még támogatja is a modolást.

xotyi
+1, bullshit

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU