418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #350521 T8 prémtankot egy darabig ne vegyél légyszives. -
#350520 Majd ne felejcsed el papír zsepivel letörölni! -
#350519 Van oktató rész is, célszerű lenne azzal kezdeni. Egyébként csata közben lenyomod az F1-et és feljön a help.
Lőni pedig mint kb az összes többi játékban a bal egérgombbal. -
Ultimaulti #350518 Lássuk csak! Nyomom az altot a main-el, nyomom, nyomom, de az inkább tágul, és kéjesen sikít! De a végén görcsösen összehúzódott, s lüktetett is. :) Jól írtad. És akkorát lőttem, hogy... á! Király! Köszi a segítséget! Köszi! Köszi! :) -
#350517 :DDDDDDD -
Toweliee #350516 Ti nagyobb köcsögök vagytok, mint én :))) -
Tarathiel2 #350515 Matyashuntól kérdezd, ő tud lőni, sőt még a vasat is odateszi. -
bekescsaba #350514 Ne keseredj el ha kilép párszor, mivel ez teszt dolog, lehet hogy van benne bug.
Próbálkozni kell, ellőbb utóbb beadja. -
bekescsaba #350513 Hosszan kell nyomni az altot, és mikor beszűkült a célkereszt, akkor kell ráütni az F4-re.
-
Ultimaulti #350512 Persze. -
#350511 Ment privát.
Innentől ha valakit érdekel az privátban jelezze, nem szeretnék itt kalamajkát :) -
Ultimaulti #350510 Mennyiért? (a memória) -
Ultimaulti #350509 Az Alt+f4-et ha nyomom, akkor kilép. És igen, az két gomb. Nem hiszem, hogy két gombbal kellene. Help! -
#350508 Ha törlik akkor törlik, ha büntit kapok akkor azt, de akkor is :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2x2 Gb 1600 Mhz-es Corsair ddr3 ram eladó! -
#350507 Ez két gomb :) -
Pares #350506 Alt+F4 -
Ultimaulti #350505 Segítsetek! Melyik gombbal kell lőni? -
#350504 Hm, par PZ II J-s mar elkuldott az edesanyamba mikor a B2-vel szivattam oket...
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.04.01. 11:52:28 -
#350503 Hát, eddig valami fantasztikusan jól megy a Masuval! Pedig jó lenne, de olyan csapatokat fogok ki, hogy félelem! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kHares #350502 Tegnap este végül megvettem a Maus-t. Még nem mentem vele mert valahonnan kell egy 6. embert összeszednem de van értelem magas szinten a spall liner-nek? Értem ez alatt a t9-t10 nagy kaliberű arty-k ellen használható vagy nincs értelme? Esetleg T95-n? Az lesz a következő project hiszen szeretem a sebességet :) -
András77 #350501 Jajj, szegíny ebay eladók, akik 1000+ EUR áron kínálják a Pz ii j-t (sőt láttam már accot 1m forint felett is, mondjuk az tuti nem normális, de mindegy, árulni lehet, vevő úgyse lesz), ez az ákció most csúnyán odavág a biznisznek -
#350500 mai napon meg lehet venni a Pz.Kpfw. II Ausf. J-t, kár, hogy 30ezer Ft igaz adnak hozzá ennyi goldot is, de azt hiszem így is kihagyom. -
András77 #350499 A general chat-ben azt írták, hogy arty gyógyítani tud vele, mondjuk franc se nézte, hogy sebzett vagy gyógyított, amikor megjelent a kör eltüntem onnan.
IS-ben próbálom, megnyomom a 7-es gombot,bejön a műhold nézet és semmi, tudom mozgatni, de nem csinál azon kívül semmit, szerintem már minden gombot lenyomtam. Passz. -
lammaer #350498 "Én most tervezem eladni és inkább IS7et veszek belőle."
Nem az IS7et adom el. Az IS4et. -
lammaer #350497
Kivehetnék inkább az egész randomot, legyen fix pen, a weakspotok meg a beesési szögek azt csókolom.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.01. 10:22:12 -
Tessellia #350496 Akkor ez azt jelenti számomra, hogy ma jobb ha be sem lépek játszani:). -
#350495 Így dől el mekkora lesz az átütés nerf -
LeviWot #350494 Butasag lenne eladni az is7 et.nagyon jo ht megfogod banni
-
blackfalcon #350493 Szia nekem van is7 - em és nagyon jó főleg ha riszálom hátra felé menetben pattint mindent és elég jó krediteket is összeszedtem már vele bukóban volt 73k nyertesben 70k.
-
András77 #350492 Na láttam a titkos fegyvert és mi más, mint egy rühes arty lőtte ki a csapattagomra. Megjelenik egy zöld kör és szivárvány kíséretében pár lövés az égből, sebez mindenkit aki benne van (én kimenekültem szerencsére). -
András77 #350491 Mi a franc ez a titkos fegyver küldetés? Az ok, hogy áprilisi tréfa, de is-el mentem két kört, 2-2 frag és megadta mindegyikre, de akkor minek írják hogy vagy megadja vagy nem? Na mindegy, hamar kiderül, hogy mi ez a tréfa, 10 frag kell csak. -
R3nton #350490 Szerintem nem. Szvsz egyik legszarabb 10-es heavy, bár van, aki szereti. IS-7 jobb. Ha meg páncélról beszélünk akkor Maus. A Masu vicces és szórakoztató, az IS-4 miatt csak bosszankodik az ember, hogy a frontpáncélja, mintha papír lenne... -
lammaer #350489 Én most tervezem eladni és inkább IS7et veszek belőle. Valahogy nem érzem azt a páncélozott vadállatot aminek lennie kéne, gyakorlatilag csak sidescrapeban ér valamit a páncélzata. (illetve ha most akciós, akkor később lesz eladva :) )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.01. 07:10:49 -
besti #350488 Azon gondolkozom, hogy érdemes-e az IS4-et megvenni a mostani akcióban. Már régen kifejlesztettem, de az ST-I-et nagyon szeretem és (magamhoz képest) a statom is egész jó vele. Van olyan akinek a kedvenc X-es tankja az IS4? Van már a garázsban IS7, vagy a pánvélozottak közül E100/Maus duó is - nem tudom ez még adna-e pluszt (CW a HOAXban nincs, az nem szempont:) -
Gyuszopapa #350487 Ne idegeskedj tele van retardokkal a játék.Nagyon kicsi az esély arra hogy ilyen összejöjjön.
Ma mentem pár csatát az IS-4-el pedig már több hete hanyagolom de továbbra is hanyagolni fogom mert a csapattársak jó része nem nyerni jár hanem nyom egy jó kövér W-t a bal ujjával meg csak kattintgat össze-vissza majd lesz valami alapon.
Hidden willage 4 felmegyünk a többiek lemennek a városba.Persze minket az odaérkező 8 ellenfél nevetve szétver utána meg szépen levadásszák a városban lévőket a dombok fedezékéből.Mégis minket hibáztatnak hogy vesztettünk. -
#350486 Megőrülök, nem tudom kiválóra megcsinálni a Heavy 15-ös küldetést, mert nem nyerünk! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#350485 hehehe :)) -
técs #350484 Foxbat írta annak idején vmelyik patch után, hogy a tigerp frontja észrevehetően gyengébb lett. -
técs #350483 A nooobmeter csak nekem mutatja ugyanazt a statot kb 10 napja vagy másnak se működik? -
Toweliee #350482 Ment a válasz.