418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Ó hát nem tudok vetatkozni, mert még kis törvénytelen vagyok.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sebaj, alászálok az Alaverzumba a legmélyebb bugyrokba és megcsinálom a világ legsemmirekellőbb twich-kwisatch-haderach-chrrrhcchhh csatornáját, ahol: egy fekete háttérben uszó színváltozós pöttyöt fogok írányítani ( persze makró programmal ), háttérben mindenféle ízléstelen zene fog szólni ( amit persze imád a nép , pl.: klór tomi ) Plusz: a második évadban a kép valamelyik sarkában valakinek a csatornája lesz az enyémként megjelenni. A donate képen pedig kettő két-három csöcsü nő között lesz a donate feliratos tábla. Kétnyelvű lesz: egyik az angol ( nyalizós szöveggel ) másik egy kódnyelv , amiben elküldöm őket a halálba , meg egyéb dolgok, hogy szánalmas balfaszok bla-bla és bla) Tuti üzlet.

Vitát hagyhatjuk a levegőbe, úgyse fog dülőre jutni a szenátus. Ezer évig lehetne vita erről.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.02. 00:41:20
  • TiborTamas
    Arra akar rávilágítani a kolléga (amit már mellesleg jópáran leírtunk előtte), hogy nem te szabod meg másoknak, nekik mi szórakoztató és mire költsék a pénzüket. Sőt senki más sem, csakis saját maguk.

" kocsikaznak ejszakankent zenet hallgatva egy ugy egetik a lovejukat a 4 utemuvel" - van ilyen humanoid fajta?"

Én is ismerek olyat (teljesen normális ember), aki régebben naponta órákig céltalanul motorozgatott a városban csak azért, mert éppen ahhoz volt kedve, azt élvezte, az szórakoztatta. Sokáig én sem értettem, hogy ez miért jó, sőt most sem értem! :) De ez azért van, mert nem vagyunk egyformák (vagy esetleg mert sosem próbáltam?!). Más körülmények között nőttünk fel, máshogyan gondolkodunk és ezekből eredendően más az értékrendünk is. Attól, hogy valaki nem úgy gondolkodik, mint te (vagy én), esetleg más az értékrendje, még nem kell hülyének nézni, sem lekezelően bánni vele. Amíg számodra vagy mások számára nem okoz kárt vele, addig minden joga megvan hozzá, hogy azt csinálja, ami neki tetszik (akkor is ha az neked baromságnak tűnik). Nőj fel...
  • Angelus1991ster
    "Van aki noknek fizet, hogy vetkozzenek webkameran keresztul" - Az is ugyanúgy a legalja szemét.
    "masok adomanyokra koltik a penzuket " - ez , hogy jön ide? az becsülendő.
    " kocsikaznak ejszakankent zenet hallgatva egy ugy egetik a lovejukat a 4 utemuvel" - van ilyen humanoid fajta?
    necsesszél, hogy céltalanul égetnek üzemanyagot. Valamilyen célállomásra el kell, hogy menjen . Pl.: a szeretőhöz, örömlányhoz vagy csak csillagokat nézni.

Csak ezekben az együgyű streamesekben mi a szórakoztató? Mit nyújt?
    Leszűkítve, melyik típus számomra a legalja: az amelyik kiteszi a pofáját, úgyviselkedik mint egy csimpánz (púdípi és más agysejt foglalók) és nem rendelkezik kellő orgánummal, na meg önkritikával.
  • AlucardHuN
    Szeretném megköszönni az RNG-nek hogy ennyi szopatás után "karrierem" során ilyennel is meg tud lepni.
  • WR104
    Van aki noknek fizet, hogy vetkozzenek webkameran keresztul, masok adomanyokra koltik a penzuket vagy kocsikaznak ejszakankent zenet hallgatva egy ugy egetik a lovejukat a 4 utemuvel. Mindenkinek mast jelent a szorakozas. Ha valaki profi wot-osok jatekat szereti nezni es megengedheti, hogy tamogassa oket engedd mar meg nekik, hogy elfogadjak. A koldulas akkor kezdodne ha csak ugy nezhetned ha fizetsz.
  • Lunki88
    Ezt a mondatot te komolyan vetted? :D Április elseje van csak szólok. :)
  • tiszabalazs
    Akkor tessek szidni az egyhazat is, meg a kulonbozo szavazos show-kat is! Ugyanugy megvan az ember azok nelkul is, el is nezheti(ha van gyomra) de gondolom egyik se azert maradt meg mert fotoszintetizalnak
  • kHares
    Nem érted, pont ez az hogy nem kell védeni senkit. Az adott ember nyom valamit twitchen/youtubon aztán vagy kap pénzt vagy nem kap. Másik adott ember aki bármelyikünk lehet vagy fizet neki vagy nem fizet. Senki nem követett el bűnt, ua. kapod ha fizetsz ha nem. Aztán kijelented "Egy faszt, ez KOLDULÁS. Tartalom nélkül eléldegél." Nos nem, messze nem az. Most nem bírtam elmenni a kinyilatkozásod mellett ennyi történt. Hogy jóval többet keres mint mi látszólag minimális munkával? Nem sajnálom tőle, szerencsés és okos.
    Mondjuk ha a streamben elkezdeni kéregetni valószínű sosem nézném többet de biztos elveszítené a nézők jelentős részét.

• Angelus1991ster
    Ha nem lennének "gyarmataik", akkor ők se élnének olyan fűde jól.
  • patchaou
    Ezt az elsejei baromságot hogy lehet működésre bírni ha szarrá van modolva a játék?
  • Sunsetjoy
    Pl. egy rendőrtiszt évente 35-80 ezer dollárt keres az Államokban, az havonta akár 4-6 ezer dollár is lehet, tehát olyan 3-5 óra munka pl. nekik. (persze ez változhat helytől, ledolgozott évtől és beosztástól, rangtól, de hazánkban egy hasonló kvalitású rendőr havi bére nem éri el az 500 dollárt...)
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.04.01. 21:54:11
  • Solten
    Igen ott az atlagkereset netto saccperkb 1000 juro, szoval egy pixeltankocska meg nehany virtualis penz a kezbekapott fizu 1/10-e. Azert szvsz parszor atgondoljak. Sok embernek azonban a WoT hobbi, nem sajnaljak a let SerB urprogramjara. :))
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.04.01. 21:49:33
  • András77
    Azt is csinálhatnák, hogy szakaszos küldetés helyett választhatsz egy nem szakaszost, kinek mi tetszik, ha már úgyis kész vannak a szakaszos küldetések definiálásával, minek eldobni, meg van aki szeret szakaszban nyomulni.
  • Kubukli
    Toweliee
    Priv pls.
  • ximix #350587
    Még nyugatabbra (egy kis úszás után:) 100 dodo egy keccó "takarítás" ,ágynemű csere,szennyes mosás vasalás, portörlés, porszívózás, teljes felmosás... kb. egy műszak.
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.04.01. 21:43:23
  • OnkleTonto
    Amíg nem a te százasod megy a levesbe addig mi a gond?
  • Angelus1991ster
    Elismerem, hogy én vagyok a hülye és a twitch-esek kényszerítik a videós semmirekellőket ( hamár a celeb szót használtad , én magyar megfelelőjét) a regisztrációkor, hogy ők is valamilyen bevételre tegyenek szir-szar-szert.
  • Solten
    Szakasz? Az ilyen pay to win -ket orom lesz levadaszni :)

• Angelus1991ster
    Csak nem videós celeb a kollega úr?
    Nem értem , miért kell védeni olyanokat, akik a levegőbe költik el a pénzt (oké, a stream-es majd elkölti valamire, visszamegy a körförgásba)?
    Az ilyenekből azt is kinézem , hogy elégetnék a 100 dollárost is.
  • foxbat88fx
    mint kecskének a nagykés :))))))
  • Oddball29
    De mint a csalánkiütés.
  • Kubukli
    "... szögbe rakom majd kikeresek pár célpontot ,akár mozgót is és jól megszórom géppisztollyal , persze WoT-ban erre nincs szükség de sebaj ,hozzászoktam már majd úgy teszek mintha volna aztán elsütöm a nagy lövegem"
    Asszem' ezt nyomtatom és bekereteztetem.
  • foxbat88fx
    na mi a stájsz wotban? nem hiányzok? XDDD
  • lexlutor
    - There will not be a totally new spotting system, just the current one will be tweaked a bit gradually in upcoming patches;
    - There are currently no plans for artillery;

szokas szerint megis miert nyulnanak barmi fontoshoz is...
  • lexlutor
    detto hasonlo kategoria:
    - It's possible the platoon missions from individual missions will be removed ("there are multiple variants"), developers do have statistics on how many people are "stuck" on platoon mission;

mert ok jol megmondtak h ugyis mindenki platoonozni fog. csakazertis.. azt megsem..
  • kHares
    Régebben poe-t néztem twitch-en, 3 fickót meg egyszer belenéztem a rita csajnak a streamjébe. Mindenkinél ott a donate meg subscribe 5 dolcsiért és soha egyik sem kért pénzt. Viszont kaptak, sőt volt hogy 100 dolcsi ment mert csak. Szerintem fogalmad sincs mi az a koldulás.
  • kHares
    Lehet hogy álom munka egyeseknek, nem vitatom. Viszont hajrá, ezek szerint mindenki lehet youtube celeb, ideje otthagyni a kemény munkahelyet és váltani erre a sokkal profitálóbb és egyszerűbb melóra.
  • tigrincses
    hát igen... :)
  • yossarianHUN
    - New British tanks Chieftain and Centurion Action X will not come anytime soon, the modelling has not even started yet because of the delay with obtaining the data from the museums;

Akkor meg a ku*** a****** *** *** ******** ************ ***** * ********...

Retardáltak.
  • Angelus1991ster
    WoT-ba nem is tudják megcsinálni a többfegyveres rendszert, mert alkalmatlanok és csak móddolni tudják a lopott cuccot.
  • tigrincses
    Képzeld, megy a WoT csak néha már unalmas de a Warthunder is. Mikor milyen kedvem van úgy teszem oda a vasat ahová kell , szögbe rakom majd kikeresek pár célpontot ,akár mozgót is és jól megszórom géppisztollyal , persze WoT-ban erre nincs szükség de sebaj ,hozzászoktam már majd úgy teszek mintha volna aztán elsütöm a nagy lövegem . Legtöbbször célba találok, kivéve mikor nem. Annyit hozzátennék még hogy ugyan a Warthunder, legalábbis a szimulátor része( amit kedvelek) tankos résznél sokkalta nehezebb mint a WoT egésze. Viszont jobban is megy mint pl egy Kláncsata. :) wotban. Megyek vagy 4 -5 csatát Warthunderen így és nem egyszer vagyok első helyen vagy közelében annak, a listán. Lehet a sok kurzoros, megjelölt ellenfelet könnyen észrevehető játékos ehhez szokott nem a látszólag rejtőző tankokhoz. :D
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.04.01. 20:25:45
  • yossarianHUN
    Tudtommal az AW-ban ez alapfícsör lesz. Bezony WG, itt az idő előrukkolni valamivel.
  • Mnemomic
    Ez az új táska artyzás a mai napra elég fun :) Egy jó ötlet van benne, jelzi ha rád lőnek. Ezt a sima artyknál miért nem lehet bevezetni? Másik tanknál is látod ha téged célozz csak a patkányoknál nem. A becsapódás előtt pár mp-vel lehetne ilyen jelzés.
  • Nesuten

Ez a kisegér eszméletes

• Oddball29
    Mondjuk ha belegondolok, pár éve havonta pár tízezer forintot megkaptam Google Adsense után is WoT blogolással, de soha nem kunyiztam adományért.
  • Angelus1991ster
    Nem irigység , hanem szánalmas az egész koldulásosdi. Cigi ( bár nagy faszságnak tartom ) még értelmesebb is.
  • yossarianHUN
    Az fáj, hogy gyakorlatilag nem csinál semmit, sőt, otthon, a gépe előtt ülve szórakozik, és ezért annak a többszörösét kapja, mint amit én négyórai keléssel, hat órai műszakkezdéssel, és 8 óra melóval megkeresek. Tirádázni meg lehet, hogy a számítógépen játszás ilyen megterhelő, olyan embertpróbáló, kemény munka, de azért hülyének ne nézzük már egymást.
  • Oddball29
    Pedig el is ihatnák, mint minden normális ember.
  • kHares
    Nem tudom konkrétan mit csinál, csak néha nézem a videóit viszont vannak akiket rendszeresen. Nem értem hogyan bírják még évekkel később is.
    Az egészben azt nem értem miért fáj hogy ezek kapnak lóvét? Két óra moziért fizetünk, doboz cigiért kiadunk x összeget? Miért baj ha valaki ezért akar? Vagy csak irígység?
  • McFrost
    Magyar ágon kifejlesztettem az E 25-öt, most farmolok vele ezerrel, ventilátor már van rajta, periszkópot teszek még rá és sosem lövök arannyal!

Utoljára szerkesztette: McFrost, 2015.04.01. 19:44:05