World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ebben nem tudok segíteni, de hosszú éve tapasztalata alapján semmi olyan mod-ot nem használok amihez a res_mods mappán kívül is hozzá kell nyúlni a dolgokhoz.

wot nick: PsychoTrooper

?? Nem találok ilyet sehol.
pingex
Rögtön bemodoltam,de elfelejtettem biztonsági mentést csinálni az alap audio;scipts;gui;text mappákról,így most nem tudom hogy vegyem ki belőle a modokat.Valahonnan le kéne töltenem ezeket a mappákat külön,nem akarom az egészet újra rakni.
Azért kéne letörölni,mert amikor elindítom a játékot,az ablak rögtön be is záródik (akár a launcherből akár az exe fájlból).

ksphun.blogspot.hu

Nem tudom honnan vettem, hogy lesz ilyen prém tank ebben a pecsben. Hülye vagyok, elnézést.
•XVM mod (játékos statok, WN8 és winrate a tankok fölött, minimap mod, sebzés panel, stb.) - Az XVM-et aktiválni kell! (lásd itt: link 4. lépés)
•Zoom 2x-32x (sniper nézetben 2-4-12-16...x zoomra állítva)
•J1mb0 célkereszt (löveg horizontális végállásjelzővel)
Óra és dátum a garázsban
•Csapat HP kiírása

számomra ezek hasznosak, majd valamit összeeszkábálok

angelus1991ster.blogspot.hu

amúgy tölthető az Aslain 9.4 mod pack
Sziasztok!

Valaki próbálta a su76 i prém tankot?

Nézegettem a tankinspektoron a front páncélját, és 50 - 230 mm-ig terjedt. Ez azért elég jó tier 3-ban. Fürgének is tűnik.

Valaki próbálta?

voivod32
Nekem EZ ,tökéletesen működik.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Asszem az a legutolsó, de már az előző peccsel is azt használtam, de a topikjában is azt írták, hogy nem 9.4 ready.

PaganMaga
Szerverek lagolnak vagy valamelyik modom bassza el az egészet? Lagol a célkereszt is, de a legidegesítőbb, hogy nem tudom kormányozni a tankokat, konkrétan 3ból tudok csak beállni egy bokor mögé... más is tapasztalt ilyesmit?

PaganMaga

Köszi.
ximix
Türelem meg ecset 😊
Mardel
Az érték úgy jött ki, hogy az 1864-es sebzésed elosztottam 46-al majd a kapott értéket szoroztam 65-el.

De lehet rosszul számoltam.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Mardel
Szerintem 2633 dmg körül lehet.

De vbaddict.net-re töltsd fel a dossier fájlod ott biztos megadja, hogy mennyi kell.

Kijött az új patch, megjöttek a szopások a módokkal 😄 Tudna segíteni valaki 2 db mód hibában?

1. A 6. érzék nem világít spotolási idő alatt végig. Előzőben még jó volt, ugyan azokat a módokat töltöttem le. Ha jól értesültem ez esetleg annak köszönhető, hogy átb*sztak valamit a pluginokkal vagy mi.

2. A chat-ben újratöltéskor nem az időt írja ki, hanem egy ilyen html form szerűséget.
E-50M-nél hány dmg kell a p*nisz gyűrűhöz? 1864 átlag dmg 46 %- elég sovánka 106 csata után.
Nincs még újabb.
<#wilting>
1.42
Sunsetjoy
Szerintem november 30-ig felhasználhatóak a kódok, nem?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

És az melyik verzió?

xotyi
Hogy baszódjon meg az egész brancs..

Trance&Friends nothing more..

Működő Jimbo van már fent? Csak olyat találtam, ami a célkereszt jobb oldalán a hp-m helyett azt írja ki, hogy "undefined".
Tono34
Akkor délelőtt még pont időben voltam ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mardel
Gondolom itt is, mint más akcióknál szokás "amíg a készlet tart" elv érvényesült.

Volt x db kódjuk ami most elfogyott.

patchaou
Az egy dolog hogy mit ígértek... e szerint viszont nem várták meg 30.-át
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Minimap és damage panel , azért a leghasznosabb. Minimap főleg akkor jó, amikor még ki nem lőtt tankra vadászok.

Kicsit mintha nőtt volna az fps, kár hogy kis ideig lesz jó. Utánna ugyanugy ratyi lesz.

Tono34
Azt írták nov.30.ig lesz.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

patchaou
Elfogyott 😞

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na, engem ilyenért akartak feljelenteni. <#mf1> Miután kiszedtem a bat-et a spot bokorból. <#ravasz1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Múltkor próbaképpen felraktam a minimap modot és elég gyakran úgy lőttem össze 4k dmg-eket hogy legtöbbször a célt sem láttam, vagy mert nem láttam el odáig vagy mert egyszerűen nem is volt rá spot. Célzónyilat ráviszed az utolsó ismert koordinátára, ha megvan az irány, onnantól kezdve már csak a magasságot kell belőni, ami kis pályaismerettel könnyen megállapítható melyik bokor is legyen a nyertes...

Damage panel is röhelyes, hogy kiírja ki pattant le rólad. Kitől jött(ek) a sebzések. Zoom modok, célzást segítő kiegészítő szarok...

Normális játékban az ilyenek mind hardcore cheat-nek számítanak és kb instant bannolnák le az embereket a használatuk miatt.

Tökéletesen meg vagyok mindegyik nélkül... 😊 Egyedül a Locastan féle statisztika modot szoktam feltenni, ami csaták után részletes napi statisztikát mutat, semmi mást... Feltehetek akár mennyi modot, a játékosállomány, vagy az rng attól nem fog megváltozni vagy megjavulni, és nem lesz kevesebb arty...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.11.05. 14:27:27

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

XVM nélkül nem is ér sokat. Minimap, sebzés panel stb., Jimbo célkeresztről nem is beszélek.

Hát nálam némított chatnél speciel a szakasz chat nem működik most. Eddig az jó volt.😊
GabeE3e
Itt vannak a működő 9.4-es mod-ok, ha még nem linkelték volna őket:
9.4-es modok

There is but one rule: Hunt or be hunted.

patchaou
Köszi! kipróbálom 😊
Jobb szeretem magamnak összepakolni, de pár eddig megbízható helyen is felbukkantak a kamu új verziók és némelyiktől a játék sem indul el...

Tono34
Aslain pack

Én csak este tudom majd kipróbálni, de ha gondolod ...

patchaou
Egy hulladék ez a játék normális modok nélkül.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.11.05. 13:09:22

Az OverWolf-ban gondolom másik accountot is kellett regisztrálni.
Amúgy ügyes. <#vigyor0>
Este kipróbálom.

Kis hekker. Akkor egy accra csak egy kód mehet.

Master91
lol 😄
Tono34
notepad.exe-t átmásoltam máshová, átneveztem worldoftanks.exe-re, nem adtam hozzá semmit sem, futott a "notepad" letelt az 1 óra és meg is volt a kód.

Tono34
2. kód is megvan (wot telepítés nélkül). 2. acchoz ment.

Master91
Igen, nekem is már hosszú ideje csak fent van a játék, windows nem tudja hogy fel van telepítve
hozzá adtam a Wolfgenyóba, és meg csinálta, kaptam is az 1k goldot
patchaou
Fasza. Olyan jó lenne, ha évente max két patch jönne, de azok tényleg javítanának is valamit. Így meg mindig csak a szopás van...

De jó nekem, hogy nem vagyok mod függő 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

okosszöszi26
nekem még a zoom sem működik, pedig azzal már többször előfordult, hogy működött frissítés után a régi verzióval

|Származási hely: Degec|

xdddd epic, mi? 😄
elvileg jönnek a britek a köviben.... kiváncsi leszek 😊
patchaou
Az előző verzsön modjai működnek?

patchaou
Még másik wot accal sem adott kódot.