World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wot nick: PsychoTrooper
Azért kéne letörölni,mert amikor elindítom a játékot,az ablak rögtön be is záródik (akár a launcherből akár az exe fájlból).
ksphun.blogspot.hu
•Zoom 2x-32x (sniper nézetben 2-4-12-16...x zoomra állítva)
•J1mb0 célkereszt (löveg horizontális végállásjelzővel)
Óra és dátum a garázsban
•Csapat HP kiírása
számomra ezek hasznosak, majd valamit összeeszkábálok
angelus1991ster.blogspot.hu
Valaki próbálta a su76 i prém tankot?
Nézegettem a tankinspektoron a front páncélját, és 50 - 230 mm-ig terjedt. Ez azért elég jó tier 3-ban. Fürgének is tűnik.
Valaki próbálta?
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
PaganMaga
De lehet rosszul számoltam.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
De vbaddict.net-re töltsd fel a dossier fájlod ott biztos megadja, hogy mennyi kell.
1. A 6. érzék nem világít spotolási idő alatt végig. Előzőben még jó volt, ugyan azokat a módokat töltöttem le. Ha jól értesültem ez esetleg annak köszönhető, hogy átb*sztak valamit a pluginokkal vagy mi.
2. A chat-ben újratöltéskor nem az időt írja ki, hanem egy ilyen html form szerűséget.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Volt x db kódjuk ami most elfogyott.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Kicsit mintha nőtt volna az fps, kár hogy kis ideig lesz jó. Utánna ugyanugy ratyi lesz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Damage panel is röhelyes, hogy kiírja ki pattant le rólad. Kitől jött(ek) a sebzések. Zoom modok, célzást segítő kiegészítő szarok...
Normális játékban az ilyenek mind hardcore cheat-nek számítanak és kb instant bannolnák le az embereket a használatuk miatt.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.11.05. 14:27:27
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
9.4-es modok
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Jobb szeretem magamnak összepakolni, de pár eddig megbízható helyen is felbukkantak a kamu új verziók és némelyiktől a játék sem indul el...
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.11.05. 13:09:22
Amúgy ügyes. <#vigyor0>#vigyor0>
Este kipróbálom.
hozzá adtam a Wolfgenyóba, és meg csinálta, kaptam is az 1k goldot
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
|Származási hely: Degec|
elvileg jönnek a britek a köviben.... kiváncsi leszek 😊