418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Count Adyn
    Mindketten kemény drogokat tolhatnak:D
  • lammaer
    TAS TAS TAAAAAASS :)
  • Angelus1991ster
    Persze, hogy nem fognánk össze. Egy időre eltűnne az etnikai ellentét, de helyébe a pszichopata- nem pszichopata ellentét lenne. Vagy másszóval örökös túlélők és a lelkiismerettel rendelkezők közti ellentét lenne. 2009-es Az út c. film is erről szól.

Ukrajnai háború egyetlen oka, hogy nem képes Európa keleti fele elfogadni, hogy az országaikban igenis élnek őshonos kissebségek. Az Orosz Föderációnál is ez a helyzet, 27 millió nem orosz lakos él ott. Erre példa a gagauz autonóm terület is Moldovában. Ukrajna bosszúból, dacból nem adta meg a jogos autonómiát és nagyobb jogokat az ott élő kisebbségeknek: krími tatároknak, oroszoknak, ruszinoknak, magyaroknak és románoknak valamint lengyeleknek. És most ez a helyzet. Persze az ottani maffiai kormányzat profitál a népnyomorából, szenvedéséből.

Kedves dákó-fallosz-romulánok nagyon örüljenek, hogy az 1,2 milliósra sorvadt magyarság és székelység birka módon tűri az elnyomást az antant támogatásával ( mert az antant ma is létezik ). De ez vonatkozik a csehszlovákokra is. pedig mit a kar a határontúli magyarság? kurva pitiáner egyszerű hétközmnapi dolgokat: kétnyelvűséget ( ami a Magyar Királyság idejében MEGVOLT!), autonómiát.

Legviccesebb , hogy a gyulafehérvári nyilatkozatukat veszik semmibe. Ez olyan mint ha leköpném pl.: az aranybullát és aösszekenném ahogy Mr. Bean Winstler anyját.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.02. 17:41:53
  • Oddball29
    Senkit nem érdekel ez itt.
  • tigrincses
    mi az a platform? :D á dehogy csak úgy maradt billentzyűm, tegnap este óta be van ragadva, sok lehetett az Aleskából :D AMMEG KEDVELEM A WOTOT, LEHET VISSZAJÖVÖK IDE hopp... :D mivel egyszerűbb és élvezetesebb mint a warthunder, tankos része, igaz a warthunder élethűbb ezért más oldalról tetszik is nekem, de a wot jobban kikapcsol. :) Amióta meg ukrajnában háború dúl eléggé utálom a valóságos háborúkat... nem mint ha tudnám milyen is valójában de nem is szeretném megtudni... szar egy dolog, intézzék el egymás közt a zsoldosaikkal de ne a népesség ellen már.... undorítónak tartom. Kiváncsi volnék arra ha gépek háborúja kitörne az emberiség ellen valójában össze tudnának -e fogni az emberkék vaagy sem....
  • Angelus1991ster
    Látássérült vagy? Azért írsz nagybetűvel? Vagy más platformról írsz? Csak kérdezem.
  • tigrincses
    IGEN, PERSZE, MEGOMNDTAM.FJSDFÁSD
  • Angelus1991ster
    Na itten a példa, nincs donate gomb.
  • Solten
    Matyi, megint megmondtad a frankot...
  • rudii
    Sziasztok! A mai játékot egy imával kezdem a WG istenéhez, hogy kegyes legyen velem ma az MM. :) Remélem imáim meghallgatásra találnak, de addig is dübörögjenek a vasszörnyek! Gyertek és nézzetek be! ;)
    LIVE STREAM
  • tigrincses
    REALISZTUIKUS CSATÁKAT A WOT-BA,, JHA NEM LEHET AZ CSAK WARTHUNDERBEN VAN.. :D NAGYON JÓ.
  • lammaer
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Erről eszembe jutott a nagy WOT kuponvadász event :)
    Fillérb*szó magyarként mindjárt ki is próbáltam pár guglival található serialt, de már elhasználták azokat :D
  • yossarianHUN
    - Individual mission tanks do not count as premium tanks for the purpose of buffs and nerfs, they can be buffed and nerfed

Aha, tisztán emlékszem, hogy kb. egy hónapja, az egyik Q&A-ban azt mondták, hogy az IM tankokat nem fogják nerfelni/buffolni, akármilyen OP-k/szarok is stat alapján. De hamar változik a széljárás.
  • Tessellia
    Nem wothoz kapcsolódó, de hasznos lehet:

Aki rendelkezik dobozos/dvd-s vagy steames S.T.A.L.K.E.R. játékkal (SoC, CS, CoP) az a http://www.gog.com/reclaim linken a játékának aktivációs kódját bepötyögve kap egy gog-os verziót a játékából, ami DRM-Free, tehát nincs rajta másolásvédelem. Természetesen kell hozzá gog.com-os regisztráció. Én már próbáltam, működik.
  • patchaou
    Így már világos. Én mindig célirányosan netezek. Ilyen ide-oda kattintgatásról már akkor leszoktam amikor kezdtem ismerkedni a nettel :) Ezért nem csoda hogy nem látok ilyesmit:)
    De azért így is belefutok néha érdekes dolgokba.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.02. 14:57:01
  • ximix #350626

Egy weboldal szélén volt egy egy 444 cikk, mely szerint egy házaspár másodszor nyeri meg a főnyereményt a lottón... katt
    ezt nem kellet volna, mert maradék agysejtjeim hatványozottan kezdenek égni a 444 oldalain, ahol a 444 az a szám amivel a cikk tartalmát osztani kell, itt a megmaradt pár kosza sejtecske felfigyelt egy cikkre, miszerint alekosz vagy kifene helikopterezik, hmm az micsoda klikk és az első videóból megtudtam...hsz-ek között találtam a videót az orosz kis kalózról, ekkor állt be a teljes pusztulás ... azóta agysejt donorokat keresek, Afrikában ahol nincs net :)

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.04.02. 14:50:21
  • lammaer

De: csak egyirányú jegyet vegyen :)
  • Solten
  • Angelus1991ster
    "Más az, ha valaki mondjuk cikket ír esetleg összerak valami reviewt és azt adja le youtubeon."- ezzel én is így vagyok, azt értékelem, példának az Otherworldonline, RPCJ stb.
    Akkor nem voltam konkrét. Az olyan streamesek/youtubosok menjenek a francba, amellyek minimális energiát se fektetnek bele a csatornájukba, de ott van pofátlanul a donate - és ebből a szemétből van igen sok. Ekkor jön hozzá, a hülye aki fizet neki.

"Ami pedig a hobbijaimat illeti"- Vaskabátokat idézve, mindig változó rajzolás (gépen,valóságban)-festészet-makettozás-modellezés-kőmíveskedés-barkácsolás

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.02. 14:11:28
  • lammaer

Értem amit írsz, de ha választanod kell hogy napi 8 óra irodai/fizikai/szellemi munkát csinálsz vagy 8 órányi játékot, akkor melyik? :)
    Főleg hogy játéknál te döntöd el mivel és mennyit - érted, ha rá vagy kattanva valamire, letolod te is a 15 órát és csak úgy mész retyóra mint Cartman a WOWos részben. Az a te döntésed, munkánál sokszor nincs opció.

Más az, ha valaki mondjuk cikket ír esetleg összerak valami reviewt és azt adja le youtubeon. Azt értékelem, abba bele lehet fásulni, meg lehet unni (én is voltam cikkíró pár újságnál évekkel ezelőtt, volt pár játék amivel kínlódás volt játszani de kellett mert azt kérte a főszerk).

De azt hogy játszok a kedvenc játékaimmal annyit amennyi nekem tetszik azt nem tudom se munkának se hatalmas befektetett effortnak tekinteni :)

• WR104
    Ja, sorry. OT3P mar kijavitotta.
  • patchaou
    Kíváncsivá...
  • Angelus1991ster
    "Kivankiva tettel neked milyen hobbijaid vannak amikre tobb-kevesebb penzt koltesz" - mondat elejét nem értem. Kiváltképpen szót akartad írni?
  • Malachit
    Egyedül voltam élő arty, nem volt ki mellé beállni a közelben. Olyan veszélyes voltam, hogy mindenki elmenekült a közelemből :D
  • WR104
    Kivankiva tettel neked milyen hobbijaid vannak amikre tobb-kevesebb penzt koltesz. Megosztanad velunk?
  • Count Adyn
    a legjobb ha beállsz egy másik arty mellé és ugy csinalod, kettőt egy csapásra!:D
  • joe662
    Èn ezt állt 2-13 nàl szoktam tesztelni,vagy Archimedes tőrvenyèt leellenőrizni:-)
  • Malachit
    "Ha arty-val jatszol akkor minden csataban eloszor teszteld le, hogy biztosan mukodik-e a gun. Ezt ugy tudod, hogy odaallsz egy szikla vagy fal ele amilyen kozel csak tudsz, a gunt a fal fele forditod majd eger bal gomb. Olyan ritkan lehet loni vele es nehogy mar pont akkor ne mukodjon amikor az ellensegre celzol."

Kösz, kipróbáltam működik :D
  • Angelus1991ster
    Na végre a TD-15-el a Stug IV is meglett.
    Vereség
    Csata: Kharkov
    Jármű: T28 Prototype
    Szerzett tapasztalat: 1 332
    Szerzett kredit: 43 711
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
  • Tarathiel2
    Úgy, hogy valami többmilliós nézettségű videó címét másolják be, így a kereső kihozza ezt is. Bár szerintem vannak azok is bőven akik orosz pucér kalózra keresnek...
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.02. 11:15:25
  • kHares
    Különbőzőek vagyunk, lehetsz vasember :) Az én szempontomból írtam, nekem napi 8+ óra bármit csinálok huzamosabb ideig nem árt váltani egy idő után mert belefásulok. Játéktól azt várom hogy szórakoztasson, ne munka legyen ezért írtam. Én is jó 20 éve játszom, napi 3 óra belefér, 8 óra rég, talán gimi alatt volt mikor a baldur's gate megjelent. Ja a most kijött Pillars of Eternity az ami hosszú idő óta az első gép elé szögező dolog, veszélyesen lerövidíti az estét.

Amire konkrétan gondoltam: Path of Exile legutóbbi nagy patch kijön, ZiggyD azt mondja nyomnak egy maratont. Na a gyerek streamelt úgy 25 órán keresztül. Belenéztem az elején meg a végén, torzult a gyerek szépen. De a PoE honlapján oldalt mindig írja kik streamelnek, na azok fölkelnek, kajálnak és nyomják reggel 5-ig. Igen, csodálom miért nem unják meg. Még akkor is ha van aki ebből él.
  • patchaou
    Ment privát, valamint emailben a részletek :)
  • lammaer
    "Nem értem hogyan bírják még évekkel később is."

B+, lassan 30 éve játszom, napi szinten, nem ritkán 3-4 órát is letolok egy ültő helyben akár a WOTtal is. Akkor most én vagyok a vasember vagy mi? :)
    Játszani a gépen mindíg élvezetesebb lesz mint ugyanannyi időt eltölteni a pult mögöt, egy busz kormánya mögött a varrodában vagy aszfaltozni vhol :)

De továbbmegyek, még informatikusként is szivesebben letöltenék a gép előtt 8 órát játszva mint mondjuk weboldalakat szerkesztve vagy logokat bámulva.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.02. 07:16:09
  • Angelus1991ster
    Golyót neki és fődet rá. Valamiért ez a förtelem jutott eszembe.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.02. 02:04:13
  • patchaou
    Azon tűnődöm, hogyan bukkannak ilyenekre az emberek :) Véletlenül azt írja be valaki a gugliba hogy orosz pucér kalóz himbilimbizik?
  • Angelus1991ster
    Mik azok az értékek amellyek az efféle stream-ekben vannak? Hülye vagyok felfogni, felismerni azokat az értékeket. Kérlek ismertessétek.

"Ha úgy tartja kedved, csináld meg azt a csatornát. Kíváncsian várom, hogy jövedelmező lesz-e. :D " - naná , hogy nem fog tejelni az egész szarság. Szerencsére még-még a léc nem ment le olyan mélyre. Ebben például van munka http://www.twitch.tv/fishplaystreetfighter ( pl.: etetni kell azokat a halakat ) , spangli egyéb ilyen drog mellé ideális szórakozás.

Hát persze, hogy én vagyok a világ közepe. Ezt egy percig se vitattam.(helga asszonny vírus kerülget)
  • ximix #350605
    hö hö hö magas a léc vigyáz könnyű elbukni, sok ott a PRO
    18+
  • TiborTamas
    Szerintem nincs itt semmilyen vita. Leírtad, hogy TE milyen lenéző vagy a streamer-ekkel és "munkásságukkal" szemben, milyen megvetéssel gondolsz azokra, akiknek mást jelent a szórakozás, mint neked vagy esetleg más dolgokra költik el a pénzüket, mint ahogy te jónak látod. Mi pedig próbáltunk "lerángatni a magas lóról" és ráébreszteni arra, hogy nem te vagy a világ közepe és nem csak az lehet érték, ami számodra azt jelenti, hanem az is, ami más számára jelent értéket... Sajnálom, ha ez nem sikerült, de majd előbb-utóbb rájössz magadtól is (remélem). :)

Ha úgy tartja kedved, csináld meg azt a csatornát. Kíváncsian várom, hogy jövedelmező lesz-e. :D
  • Angelus1991ster
    Gratulálok!
    Megfelelő szintű TD hiányában szívok a TD-15 és LT-15-el. Esküszöm a T28 Protkó jobb spot sebző gyűjtő mint alight-ok t5-ön.
  • András77
    Sikerült a HT-15 az E75-el. 4056 sebzés, 4090 hárítás és 1920 saját hp vesztés, az egészen pontosan 10066, de mindegy 10e kellett és szűken megvan. Már gurul is a garázsba a T28HTC.

Némileg jobb játékkal talán nem lehetetlen a 12e az E75-el, de szerintem ez már kevés hozzá, ahhoz már kell az E100, mire oda jutok, ki is lesz fejlesztve.