World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Akkor nyilván véletlen hogy akkor szüntek meg nálam a lagok, amikor meghalt a winyóm és újat vettem. Aztán ez megtörtént mégegyszer 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Garázs betöltése eszik 475 MB video ramot. Menet közben se sokkal több. Kb 770 a képen írja nekem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Object 140-nek neki koccantam. :-)
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.05. 19:47:55
Jogos az észrevétel, bocs, de nem értem rá eddig kipróbálni.
Sajnos nem tudok más megoldást.

A két előző verziót is kipróbáltam amikkel eddig semmi gond nem volt és azoknál is csak felvillan a kliens, majd el is tűnik.
Utoljára szerkesztette: EmR3, 2014.11.05. 19:47:38

wot nick: PsychoTrooper

patchaou
És ez is... a kliens felvillan és annyi... neked hogy működik?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
XVM színeken megint variáltak? 600-tól már citromsárgák...

Nekem is vannak ilyenek néha, teljesen random időközönként. Viszont csak a WoT-nál, más játék meg se reccsen.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

patchaou
Nálam valamiért nem indult el a kliens sem a szerver oldalival. Még más mod nélkül sem...

Azokkal nem szokott gond lenni, a 9.3 alatt is a 9.2-eset használtam.
Már jó ideje használom ezt a verziót. Külön kell másolgatni a servercross-t, és a zoom in, zoom out és a no scroll fájlokat attól függően mit szeretnél.

Zoom mod, ZoomX, NoScroll , ServerCross - 0.9.4

Jajj de jó. Akkor csinálok egy töredezettségmentesítést. Nem szeretnék megint új vinyó után járni.
patchaou
De. Nálam is lagolt winyóhalál előtt.

+1

Most néztem meg, 2006 áprilisában vettem az első kétmagos procimat. AMD socket 939-es 3800+ volt.
Mondjuk az ára már más kérdés. <#vigyor> Abból most el értelmes félkonfigot össze tudnék vásárolni.

Wot nemigen használ winyót menet közben. Windows probléma is lehet.
patchaou
Működő szerver oldalit tud valaki?

Benn ám, a TankInspectorban is benne vannak. Nem is rosszak az adataik alapján. Ahhoz képest, hogy az eddigi premium/reward tankok gyengébbek voltak (de egy vagy több tulajdonságban sokkal gyengébbek) mint az azonos szintű reguláris társaik, ezek egész jók. Sőt némelyik kifejezetten erős.

A T28 Conceptet nem is nagyon lehet más tier 7 TD-hez hasonlítani. 60°-os horizontállis lövegkitríthetősége van, az AT-15-nek is csak 50°. A sebessége tűrhető, a talajellenállása viszont nem valami jó. Páncélzata elmegy, két torony sokat ront rajta meg a kupolák is gyengék.

A Panther mit 8,8 cm L/71 se olyan rossz, a legnagyobb hátránya a Panther II-vel szemben, hogy a lövegkitéríthetősége csak -5°, a Panther II -8°-jával szemben. Illetve egy kicsit kisebb a végsebessége, de a talajellenállása sokkal jobb. Homlokpáncélzata még jóval gyengébb de az már a Panther II-nél se számított sokat, viszont az igen, hogy a lövegpajzsa sokkal kisebb a Panther mit 8,8 cm L/71-nek.

A T95E2 erős jószágnak tűnik. A parancsnoki kupolát leszámítva erős páncélzatú. A végsebessége jó, kérdés mire lesz jó az a 15,17 LE/t fajlagos teljesítmény, mert ez tier 8 közepesek közt nem valami jó, bár Cenrution I szintű talajellenállása van. A tűzvezetése nem a legjobb, a célzókör szórásai jócskán elmeradnak például az M26 Pershingétől.

A T-55A is erős lesz. A homlokpáncélzata és a fajlagos teljesítménye rosszabb mint a 100 mm D-10T2S löveggel szerelt T-54-nek, meg egy kicsit a végsebessége. De tűzvezetésben, talajellenállásban sokkal jobb.

Az Object 260 meg jelenlegi adatai alapján OP. T110E5 szintű célzókör szétesés és DPM, de az E5-höz képest rosszabb célzókör szórással, viszont jóval nagyobb lövedéksebességgel. A test páncélzata szinte IS-7. Kicsit magasbb az egész orr kialakítása, de nem sokat számít. A mozgékonysága is jó lesz, jóval nagyobb a fajlagos teljesítménye mint az IS-7-esé és közepes/laza talajon jobb talajellenállása is van. Egyedül a torony páncélzata az ami gyengébb mint az IS-7-esé. A lövegpajzs vízszintes része átüthető tier 10 lövegekkel (250 mm effektív védelem), a tetőpánél a löveg magasságából is csak 70 mm effektív védelmű magasabb tankkal simán átlőhető. Van rajta parancsoki kupola is, ami ugyan nem nagy és ~180 mm védelmű, de azért az IS-7-hez képest hátrány. Ja és a torony eleje olyan shot trap, hogy elrettentő példaként lehetne mutogatni rossz páncélkialakításként, kíváncsi vagyok mennyire lesz shot trap csináló a játékban. Furcsállanám ha ilyen paraméterei maradnának az Object 260 m1945-nek, a torony hibái ellenére is sokkal, de sokkal jobb mint az IS-4 vagy IS-7, random csatákra a legjobb tier 10 heavy lesz (a táras cheater szarokat nem számatva).
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.11.05. 19:27:20
Remek, köszönöm!! Jólműködő jimbo-t meg a mitrankov-ról lehet leszedni.
De a procim az már 7 éve fix. Azért gyanakszom a vinyóra, mert utoljára akkor tapasztaltam hasonlót, mielőtt a vinyóm megadta magát, úgy egy éve. Akkor egyre gyakoribbak lettek ezek a microfreeze-ek, a végére már sniper nézet nélkül játszottam, mert váltáskor 5-10 másodpercre ledöglött a játék. Aztán vinyócsere (és oprendszerváltás) után ment, mint a karikacsapás.
Nincs még gnomefather mod. Az a mikrofagyás nagyon valószínű, hogy a tiéd. Én nem tapasztaltam eddig. Modokkal sem.
Régit használok, de eddig egy patch-el se volt problémája. Pontosan hol és mit állítsak be?
Volt proci miatt lag míg a tuningolhatatlan hibás alaplapban volt a 2500K és memória sem a megfelelő órajelen ment. Alaplap és proci csere és most 70-80+ FPS.
Ritkaságszámba? Az én gépem 2007-es évjárat, de szerintem ha egymagos procit akartam volna tenni bele, már akkor pofán röhögtek volna. A játék meg tudtommal 2010 környékén jelent meg.
Sunsetjoy
Az xvm fájlodnál a régit másoltad át, használod? Felbontást gondolom nem változtattál. Ha a régebbit használod, használj újabbat (ilyen hiba az újjal nálam nincs). Ha az újat használod, akkor nem tudom, át kellene hekkelni talán hozzá a fájlokat.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2014.11.05. 19:16:14

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Maala
Kajak szétnézek már a ruszki shopokban, hogy ott még tényleg árulnak-e egymagos processzorokat...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Az a probléma, hogy amikor megjelent a játék, akkor még ritkaságszámba mentek a többmagos processzorok és még most sem annyira elterjedtek ezért nem is foglalkoztak eddig vele... és ez igaz mert SerB ezt is megmondta.

Másnak nem kezdenek megint előjönni ezek a mikrofagyások? 1-2 másodperces akadások, szaggatások csata közben. Vagy csak a vinyóm kezd megint lehalni?

Más: Gnomefather modjaiból ugye még nincsenek kint az friss verziók?
toocha
Az a baj, hogy kipróbáltam,de semmivel nem lett jobb. Azért köszi, hogy próbáltatok segíteni.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Segítsetek légyszives ebben, valamiért el van csúszva a baloldali panel, eddig nem volt gond.

ximix
Lehetséges , mert a WoT egy magot használ a fene nagy szerénységében és ha az XVM ami mára már komoly dizájn elem lett és lassan pizzát is rendel 10 vesztes csata után szintén azon az egy magon akar futni (jaj de sportosak ezek a programok mindegyik fut 😊 akkor a videokártya meg malmozik unalmában, mert nem kap elég adatot a procitól.
Ki próbálhattad volna, hogy másik magra teszed (már ha van) feladatkezelőben akkor is esik-e az fps.
De, ha a játékosok jelentős hányada játszana magonként 4-5 GHz-es órajelen dolgozó procival, félmillás videókártyával, és 16 giga RAM-mal, már biztos meg lenne csinálva.
toocha
Hát én nem értek hozzá, de mikor leszedtem 1-15 fps-ről 25-40 lett. De Serb is megmondta: B*sszam meg az anyámat ha nem telik új gépre...Ő meg ugye szavahihető ember hírében áll, ezért hiszek neki. <#action><#awink>

JeffDunham
Hát telefonon nem is megy... de kétlem hogy az fogná a géped.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

toocha
Az xvm-et le kellett szedjem mert megfogta a gépet.

pingex
Most már elindult,sikerült is belépni,de amikor belépek a csatába a betöltőképernyő betölt,csatába már nem dob be.

ksphun.blogspot.hu

JeffDunham
Az XWM-be bele lett építve a többsoros garázs, csak kapcsold be a config file-ban.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

toocha
Sziasztok! Többsoros garázs mod van működő? A mirtankov.net-ről amit leszedtem eltüntette a garázsból az embereket, a tank leírását, meg a tankokat, felszereléseket, az egész HUD-ot.

Ez valami új feature hogy sniper módban lövés után akkorát rúg az ágyú, hogy hirtelen azt sem tudom hol vagyok?
Ugyanez lesz a Grosstraktorral, A-32-vel, BT-SV-vel ( bár azt most előszedik),Ke-Ni Otsu-val, Pz II J-vel ( na ezt múltkor majdnem kilőttem T-15-el), MTLS-1G14 harckocsikkal, jó sok évig csak a helyet foglalja.
Pz 38H-val de játszanék.
A régi KV és T-50-2 is bennt van a játékban, TankViewer-rel most is megnézhető.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.05. 18:10:58

angelus1991ster.blogspot.hu

Valaki tudja a megoldást, arra hogy a telepítős aslain féle xvm modnál, miért nem működik egy napistat számláló sem?
WoT-nak nem lehet ENB seria módot csinálni? Mint ami a GTA SA-nak és IV-nek van? Skyrim stb.
Példa:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mijki
Nézzenek ide mit talál az ember. 😄
Egy cikk a SU-76i-ről és a SU-85i-ről az FTR-en, 2013 decemberéből. 😄
8.10 teszt óta a játékban volt 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Még nem, talán ha kétszer beléptem megnézni ezt-azt.
Éjszakás vagyok, és ahhoz képest napközben is sok dolgom volt...de nem is gond, mióta 1-2 napja lejárt a prémium fiókom nem érzem a késztetés, hogy játsszak a pénzemért.
Utoljára szerkesztette: EmR3, 2014.11.05. 17:46:08

patchaou
Nálam célzó modok akadása miatt csinált ilyet. A 0.9.4 mappa törlése után elindult gond nélkül.

Köszi, kipróbáltad a 9.4-el?
DasIsFuck
minden más annyiba kerül, miért lenne sok érte..
Ráadásul t3-ba ez elég kegyetlen lesz.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

mennyire laggol? mert nagyon döcösen jön le

valóban, de nagyon erősen páncélozott. Kiváncsi lennék rá......

De 1000 arany? Az nagyon sok.

Van egy su85 i-m. Papíron istentelenül jól mutatott, (rajta a Kv1 85 mm-esével)pláne, hogy tier limites. De a valóságban kicsit máshogy jött le. Non-stop tier 6, és nem talál el semmit.

Még egy csalódást elkerülendő, kérdeztem róla, tőletek.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2014.11.05. 17:25:06
Köszi, általában szoktam ellenőrizni, de már kissé fáradt vagyok....

Szóval a J1mB0 topik javított linkje:

<0.9.3> J1mB0's Crosshair Mod & XVM Config

Más:

Aslain pack-ból szinte percenkét jön frissebb verzió, tessék odafigyelni, mert elképzelhető hogy még van olyan eleme ami bugos.
Utoljára szerkesztette: EmR3, 2014.11.05. 17:25:32

A wotinfón irják,de azt is hogy 6.-tól lesz elérhető(http://worldoftanks.eu-n) a su76i.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Játék fájljaiban bennt van már ezer éve. Mot a T-55A-t, Párduc 88mm l/71-est, T28 Concept-et ( erős ), Obj. 260-at, Stug IV-et nézegetem.
FTR-n fennt van , hogy holnaptól megvehető. 76 mm-s ágyús, hát adnék érte 150-200 aranyat😄

Az sg fórum jön be a linken.