World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
Ha kérhetnél a spoiler használatát a topikba nem illő dolgokhoz. Köszönöm.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Maala
Csak addig megy a felrenezes,amig nem veszelyeztetik a komfortzonat.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Med vs Heavy. Ergo Ram.
Én nem, de mondjuk nem is emlékszem már, melyik e-mailemmel jelentkeztem😊
Skacok, Ram 2-nek vagy Excelsiornak van nagyobb játékélménye?
áááááá basszus!! 😄 mondjuk nem csodálom, hogy elfelejtettem ezt az opciót. kb fél évente 1x nézem ezt a menüt 😄 köszi szépen 😊
Egyébként meg tudom, rohadjak meg amiért érdekel, mi kerül ki a manapság legbefolyásosabb médiatermékek gyártóinak keze alól. Ezt a szennyet speciel szerintem Európa kétharmada nézte, és Európa kétharmada gyerekeinek a fejében az maradt meg, hogy mennyire kell szeretni a szakállas, vonagló transzvesztitákat, mert hát milyen aranyosan affektál, meg sír, meg egyébként is első lett, szóval tudhat valamit. Amit ezek az őrültek nem fognak fel, hogy ég és föld a különbség a tolerancia, és az általuk toleranciának bélyegzett elvakult idiótaság között. És előre is elnézést kérek, amiért a Való Világtól, Éjjel-nappal Budapesttől, Győzikétől, és fenomenális társaiktól is hányingerem van.
Örülök, hogy te ilyen könnyedséggel tudsz félrenézni, és "mi a faszt zavarjon engem" jelszóval asszisztálni a körülötted lévő világ szétrohadásához.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.07. 14:06:32
Na igen, ez a kedvencem a libsikben, egészen addig büdös nagy tolerancia van, amíg azt mondod, amit hallani akarnak. Amint ellenkezőt, jön a szardobálás, de két kézzel <#nevetes1> Tipikus.
Maala
(Igen, valóban ezt tartom legfontosabbnak egy parttalan vita kellős közepén, hogy ne 5x legyen egy szóalak rosszul leírva, amikor ilyen könnyen befolyásolható retardáltak is olvassák a topikot, mint tigrincses, vagy nesu.)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Ügye a rendőrségnek van, amire te gondolsz, az az ugye. Remélem, nem "ügyézel" a levéltárakban talált iratok közzétételekor írt cikkekben...

Hörr-morr.

Ügye az világos, hogy a liberalizmus nem azt jelenti, hogy mindenkit befogadunk, az országunkba, vagy a bevándorlókat szeretni kell. Legyünk már előbb a fogalmak jelentésével tisztában. Nem azt jelenti, hogy boldogan fogadjunk be dolgozni nem akaró, lehetséges bűnözők tömegét, és közben még csókolgassuk is őket. Hanem azt ,hogy például aki mellettem dolgozik , nem érdekel, hogy buzi/fekete/zsidó/arab/kopasz/akármi amíg normálisan dolgozik, és nem cseszekedik velem. De szeretnem vagy barátkoznom se kell vele, csak amíg velem ki nem cseszik, addig elfogadom, és nem érdekel, hogy milyen és honnan jött, stb.

A bevándorlók befogadása illetve elfogadása is erről szól. A normális gondolkodású országban elfogadják őket , ha normálisan élnek, normálisan dolgoznak. De nem az a liberalizmus, hogy szeressük és fogadjuk be azokat akik nem akarnak se dolgozni, se viselkedni.
Igen , igen, biztos igazad van. Ja, A történelem megismétli önmagát, mint ahogy ügye 50 évben is vártuk a Nyugat hanyatlását. Hallgattuk, így meg úgy hanyatló Nyugat. Mi is lett a vége? Szóval, ja. Tuti. Most már biztos be fog jönni. Várjad csak a nyugat hanyatlását. És már most is vannak jelei, például egy norvég vagy egy magyar kórház , ügye? Vagy egy svájci vagy egy magyar nyugdíjas. Nem kétséges , hogy mi lesz ebből.
patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Senki nem kapott még meghívót innen armored warfare-ra?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

popey8
Ebben van vmi. Anyám Franciaországban él és dolgozik. Párizsból!!!!! költöznek kifele vidékre a törzsgyökeres franciák, mert túl sok a bevándorló. Ők követik el a legtöbb bűncselekményt a városban. Vannak olyan negyedek pl. Bobigny, ahova még világosban sem szívesen teszik be a lábukat normális emberek. A nagyrészt a rendőrség sem tudja megfékezni az ottani dolgokat. A franciák már rég megbánták, h ennyi "szemetet" beengedtek; nagy részüket nem is szeretik és ha lehet nem is érintkeznek/keverednek velük.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Tegnap játszhatatlanul laggos volt másnak is még a játék? Remélem ma már nem lesznek benne az 1-2 másodperces mikrolaggok. 😊

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Belgiumban a flamandok és a vallonok annyira rühellik egymást hogy évek óta külön akarnak szakadni, Svájcban most szavazták meg a bevándorlás korlátozását, mert már nekik is elegük van a sok kelet-európia meg balkáni "menekültből", Kanada is addig volt liberális amíg oda nem transzportál pár ezer dakota, amikor rájöttek hogy mifélék ezek páros lábbal rugdosták vissza őket Európába. De Németországban is rühellik a bevándorlókat, lényegében azért tűrik meg őket mert elvégzik az alja munkát. Angliában jobban elvannak velük, de ott se nagyon szeretik őket. Szóval attól hogy egy állam liberálisnak mondja magát még nem biztos hogy a lakosság is az lesz.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

LoL, majd meglátjuk, hogy pár éven belül az az irdatlan mennyiségű bevándorló, ami ezekbe az ultraliberális, toleráns és befogadó nyugati országokba beözönlik, hogyan fogja átalakítani az őshonos emberek liberalizmus iránti imádatát... Szerény véleményem szerint a történelem megismétli önmagát...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.11.07. 12:03:09

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

+1

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Master91
Neked hatalmas káosz van a fejedben 😄
Nem a tájékozatlanság az az, hogy hogy valaki azt hiszi, hogy bármikor is a szóban forgó műsor nívós volt, és a ének-versenyről szólt. Ez a tájékozatlanság része.
Az ostobaság meg az, hogy ki bánatos faszt zavar, hogy ki nyerte ezt az ostoba műsort. És ha egy szakállas nőnek öltözött alak? Akkor mi van? Emiatt lesz talán drágább a kenyér? Aki nem akar ilyeneket nézni, ne nézze. Fogja meg a távirányítót és használja szépen. Ki mondta hogy tapsolni kell? Senki. Nem kell nézni, én se néztem, mert nem is érdekel.

Ja, és az meg a totális agyfaszság, hogy a liberálisokat kezdjük el szidni. Talán kicsit nem ártana belegondolni, hogy jelenleg, úgy melyik országok a legélhetőbbek a Földön? Benelux államok, Skandinávia, Kanada, Svájc. És, jé, nahát ezek bizony erősen liberális államok. És nem omlik össze a társadalmuk, az ország működik, jól és nyugalomban élnek. Nahát...nahát.
Köszi, majd lecsekkolom!

Mnemomic
nekem is ez a helyzet. de tegnap leszedtem a xvm oldaláról a legújabbat az 5.4.1.1.-et és mintha abban már jó lenne igaz még csak visszajátszást néztem meg vele.

Vö.: #333836 "Kielégítő a WT? Hát, tudod szerintem inkább egy nő az kielégítő, de egy játék?! Érdekes, hogy megváltozott a világ... "

Nehogy már az jelentse a tájékozottságot meg az intelligenciát, hogy egy retardáltnak kelljen tapsolni.
Nem vagy maradi, csak tájékozatlan és ostoba.
Nos, legalább nem egyedi eset akkor a probléma 😊

Ugyanez nálam is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

m103...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Maala
Persze, a settings első fülén van jobb oldalt legfelül, ha jól emlékszem. De név nem megy most.

Solten
Gyonyoruen szetrugtatok az EFE-s <#kocsog>-k hatsojat <#taps>. Amugy a sealclubber haverjaiddal osszefutottunk egyszer, T6 stronkholdban pedoztak, normalis arcok.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.11.07. 07:22:38

Saor Alba

Szoktuk mi is, mások is használni, jó. Ugye legjobb álca, az az 1 tárja t6-ban korrekt, 20 sec alatt újra is tölt. Egy problémája van, ez az új t37 light, ez elég op T6-ban.
Lehet volt már róla szó, de találkozott valaki azzal a problémával, hogy patch óta az XVM nem mutatja megfelelően a tankok spotolási-, és látótávolságát?
Előtte működött normálisan, még a periszkópot is hozzá számolta. Most meg egy kb 200 méter sugarú kört rajzol fixen minden köré, és a tankok ikonjai is zavaróan kicsik lettek a térképen. Külön minimap modot nem használok, csak XVM-et, zoom modot, meg damage panelt.
Tudnátok esetleg valami megoldást javasolni a problémára, vagy megosztaná valaki az XVM config fájlját, akinél normálisan mutatja a spotolási-, és látótávolságot?

Olyan van most az aslains-xvm-mod-modpackban, hogy pityeg 10 másodpercig spot után. Vagy mutatja is hanggal.
Lorder ugyanebben te is megtalálod amit keresel. Conouricon csomag 15 féle biztos van benne. Csak aslains xvm pack is van.
valaki megtudná mondani, hogy ki lehet e szedni, a csataközben oldalt található tanklistából, a TIER számot? találtam egy designos contouricon csomagot, de elég zavaró hogy a tier szám belepiszkít.
nem volt rossz vele a csávó

az sg fórum annyira 2014

Az AMX 12t hogy muzsikál strongholdban?
Azon mar tul vagyok. Valami miatt az inactive uzenetet kapom pedig a honlapjukon mindent rendben mutat. Majd holnap hatha megjavul.

Ma 6 tankot egybol leduplaztam a batchat-tel meg 3 buko zsinorban. De negyedjere azert sikerult.

Replay

Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.11.07. 00:32:25

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Látom tényleg elbaszarintották ezt a német festést. Nagyon partyállat lett így😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

aktiváld az xvm oldalon
Az xvm csak nekem nem megy? Leszedtem ketszer is, de semmi.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Linkelni biztos nem lehet olyan modot max venni. En olyat tudok ami a spottolas pillanatatol szamol vissza. Hogy 10 vagy 12 sec-rol azt te tudod beallitani, de igazabol semmi ertelme igy.

gyönyörű xDDD
JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ilyen van? Nem csalás az egy cseppet?

Kevééés?😄 0.3-as pontossággal? Ezzel csak akkor nem lövöd el a weak spotot, ha nem akarod😊
Valaki légyszi linkeljen be nekem egy 6th sense modot, ami azt csinálja,hogy addig világít, amíg spottolva vagyok.
Előre is köszi
Nagy igazsága van. És csak egyre rosszabb lesz, köszönhetően a sok liberális baromnak, meg ennek a nagy büdös liberális világnak, ahol szakállas transzik mehetnek el európai szintű, elméletileg nívós eseményekre, és ahelyett, hogy a biztonságiak vágnák ki, mint paraszt a taknyát, első díjat nyer. Na mindegy, biztos én vagyok maradi.
Igen, pár napja már kihúztam, pont most lett meg az első MOE,de így sem tartozik a kedvenceim közé. A 220 pen még t9 heavyk ellen is kevés szemből, flankeléshez meg kevés a mozgékonysága, vagyis pont az hiányzik belőle ami megvan az E-50M-ben.
oneal1
😄 akár! csak nézzel már ki jobban!😊

!Forza Ferrari!