World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig WTnek toltam a tankosát.
Véleményem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Fura, hogy nem játszom, de vannak lejátszott csaták a nevemnél. Ajánlom a wotlabs.net-et, ott jobban nyomon lehet követni, hogy ki mennyit/hogyan játszik mostanában, és nem fogsz olyan blődségeket állítani, mint 2 hsz-el ezelőtt.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ui.:Jeff remélem nem repülök a klánból, most hogy kiderült rólam, hogy a sötét oldal(is) elcsábított 😄
Erre gondolsz? Nekem konkrétan belőled van elegem, hogy osztod itt a faszságaid. És egyfolytában személyeskedsz, bocs, most felvállaltam.
Viszont tartom magam mindenhez, ez amit linkeltél, bocs, ettől én nem félek. Biztos kellene.
Prém és gold nélkül. Gondolom direkt nem lépsz be majd most hétvégén sem, nehogy megkapd az ingyen prémnapokat. Etess mást.
Buzizz csak nyugodtan, hisz látszik rajtad, hogy csak ennyi maradt neked.
vagy hogy saját magának írja a hsz-eket XDD
De úgy tűnik, nagyon magadra vetted, hogy skill hiányában maradnod kell 4. szintű stronghold épületeknél.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.07. 20:57:38
de sajna nincs rá lehetőség 😞
De ez persze alsó hangon is minimum 6-8 év múlva lehet esedékes gondolom 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ahogy Yossika elképzeli. Úgy leszel vele, mint egy szerelem elején, vak, és irracionális, és mindent meg fogsz neki majd adni. Keretek, feltételek közé szoríthatod, de teljesen meg nem vonhatod tőle. Mert nem leszel rá képes.
Aláírva, borítékolva, elrakva kisyoss születéséig. Mindezt úgy, hogy még nekem sincs, de nem áltatom magam ilyenekkel. 😊
Ezt az új, "közérdekű közleményt" vagy mi a szart is imádom, amiben 10 éves Zsuzsika panaszkodik, hogy a facebookon odaírta egy fiú a képe alá, hogy "fúj". És ez neki mekkora sokk.
Na most először is: És akkor mi van? Tíz éve miért nem készült tévéreklám Marcsikáról, akinek a Petike meghúzta a haját az oviban?
Másodszor: Mi a szarért engedi a kedves szülő, hogy a gyerek 10 évesen a Facebook előtt üljön? Ha nekem egyszer kölyköm lesz, az hétszentség, hogy 16 éves koráig a közelébe nem mehet. Utána azt csinál amit akar, de addig nincs kecmec.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.07. 19:44:34
Esélyünk nem volt... De 36 sebzéssel behúzott egy frag-et a féreg, mert belerohant egy spotter. De felhúzott!
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
van valakinek ilyenje? kellene gyakorlóban lőni rá !!!!!
Szóval innentől óvatosan kell lőni az M53/M55-re, mert már blackhole-pajzsot is kapott <#nevetes1>#nevetes1>
Az meg milyen komoly, hogy vissza akarják húzni a tankok látótávját 330 körülire. Biztos vagyok benne, hogy visszarántják a heavyket is és a medeket is. Medekre kíváncsi vagyok mennyire szedik vissza. De ez főleg a medeknek lesz komoly nerf, meg talán a TD-knek is. Viszont így talán tényleg lesz értelme a socutnak, vagyis több értelme.
Kv-1 oldalát/seggét nem üti át, és ugye Kv-1 nyüzsög a wotba. Kis 4es tankok ellen tökéletes viszont, lentebb is írta Oddball, gold ammos sajna, borzasztóan ratyi a pen az ágyúnak
The vehicle appeared in somewhat large numbers on its tier and Yuri Pasholok noted around noon on his blog that the vehicle might be overpowered (he reports 100 percent winrate in 40 battles)
xD
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.11.07. 15:13:57
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.07. 14:33:22