418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    E25-nek maradt 225 energijája
  • Angelus1991ster
    Akkor újból 1-es hitelességből, de ezt megszokhattuk.
  • Tarathiel2
    A fantasy keresztet Vaskeresztnek hívják és a Wehrmacht használta, de pont ilyen formában tudtommal valóban nem. Valódi zászlót viszont nem rakhattak be mert automatikusan bukták volna a német piacot vele.
  • Angelus1991ster
    Az a horogkeresztes skin mód nagyon jó:D
    Ha jó akar lenni a WoT, akkor akkor az adott korszak minden német zászlóját felvonultatják egybegyűrve, nem pedig ezt a fantasy keresztes polkorrekt zászlót rakják be.
    Mert a kiskölök , a 12 éves vérpistike se ilyen zászlót lát a történelemkönyvekben.

Ha valóban létezett ilyen polkorrekt zászló, kérlek bennetek, írjátok meg, töltsetek fel képet. Szeretnék tévedni , és hogy valóban létezett ilyen zászló ami WoT német fájában van.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.06. 22:58:48
  • Count Adyn
    Pedig fizetnénk csak hagyja abba mi?:D
  • Angelus1991ster
    "a technika viadala", még jó , hogy nincsen donate.
  • Count Adyn
    Eszemfaszom megáll:D
  • joe662
    Na ilyet se mentem mostanában.
    Egyedül maradtam 4 ellen,de a vérpiros1 lövéses is6-ot megvédte a noobprotection

Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.04.06. 21:43:29
  • WR104
    Pont ilyennek kepzeltelek a kommentjeid alapjan mint amilyen a videoban vagy.
  • Simulacrum
    22%-os nyerési esélyű csatában úgy érzem, ami tőlem tellett azt megtettem. Amit az IS-4-el, illetve az IS-8-al megjátszottam a végén azokért a pillanatokért szeretem ezt a játékot.

WZ-132 replay
  • haflac
    Belém lő a csapattársan,kárpótlás nincs,javítási költség van.Na ezt magyarázza el nekem valaki,hogy ez mi?kb 250 hp-t lőtt le
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.04.06. 20:10:03
  • Antimat
    Mi van Jeff-fel? Elég rég járt erre.
  • Sherman0070
    Lövedék követőnek WoT-ban nincs értelme. HP-ra van épülve a tank szóval az a kill cam ha azt mutatná ami történik általában csak bemenne a lövedék "és levenne 300hp-t" semmi legénység károsodás nélkül.
    Röntgen módnak örülnék. Néhány tankból ki sem tudom nézni hol volt benne a legénység.
  • Count Adyn
    Engem inkább zavarna kivéve artyban vagy replay közben
  • Angelus1991ster
    Nem akarok , tüzet gyújtani ( vagy újbeszélül flame-t), de a wg a WarThunder-ben lévő röntgen módot megcsinálhatnák a játékban, elvileg valami egyszerűbb nem textúrázott valami most is van.
    Lövedék követő kamera/kill cam szerintetek hülyeség lenne a WoT-ban?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.06. 17:22:22
  • Simulacrum
    Azért a francia artyk viccesek. Ilyen köröket lehet velük menni. Mondjuk én nem is tudnék végig a seggemen ülni. Érdekes megfigyelni a szokásos kezdést ezen a pályán. Bár itt még durvább a helyzet, ugyanis senki semelyik irányba nem ment el. :D

undorító arty replay
  • yossarianHUN
    Ajjaj
  • yossarianHUN
    Asszem a húsvéti szünet is eltart még pár napig, úgyhogy nincsenek illúzióim:)
  • Nesuten
    Akinek van kedve 14:00 tól indul a mandula ...
  • Sunsetjoy
    3x-es hétvégén, szinte általános munkaszüneti nap esetén (sorry a dolgozóknak)...? Egyértelműen a körülmények. :)
  • Tarathiel2
    Nekem is így szoktak kezdődni mindig az új tankok. Berak +2 tier csatába, legalább 3 nagyartyval, hogy közel 0 esélyem legyen 50-100 xp-nél többet összeszedni a stock meggymagköpködőkkel meg átképzett legénységgel.

Bár most a leglévő tankokkal is szopat. Legutóbbi meccsen felhozatal nálunk: IS-4 0 dmg, IS-7 0 dmg, E-100 0 dmg, BC25t 0 dmg, JPZ E-100 0 dmg. Mindez így egyszerre. Köszönjük, így igazán élvezetes.
  • lexlutor
    mert ugy tunik leszedtek, vagy csak elbasztak:

https://eu.wargaming.net/support/News/NewsItem/View/385/personal-missions---known-issues-list

Page not found or does not exist.
    Page not found. It might not exist anymore. Keep calm and use search.

persze serach-re sem talaltam semmit..

• lexlutor
    valassz be valami artyvadaszos kuldetest, mindjart nem lesz annyi :)
  • yossarianHUN
    Én így 5-10 csata után legszívesebben eladnám a picsába a 62-t, de nem tudom, hogy ez mennyire a tank, és mennyire a körülmények számlájára írható. Mert az, hogy minden csatában 60 átlag IQ-val rendelkező csapattokkal kell "összedolgozni", és oldalanként legalább 3 T10 féreg sasol a bokorból, úgyhogy egy sziklát/hegyoldalt ölelve kell játszani 5-10 percen keresztül, minden csak nem optimális.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.04.06. 13:09:38
  • Simulacrum
    Nagyon érdekes. Én a legjobban a medeket szeretem és úgy érzem ezzel a típussal tudok a legjobban játszani, mégis nekem az Object 140 nagyon nem fekszik. Abszolút nem tudom kihasználni a jó DPM-jét. Bármelyik T10-es meddel szívesebben megyek, mint az orosszal.
  • yossarianHUN
    Azóta mentem még vele 3 kört, de normálisat még egyet se. Az artyk és a retardált csapattársak, akikhez képest egy cukorsokkos 4 éves taktikai zseni, még mindig a játszhatatlanság határán billegtetik a T10-et. Megyek is vissza T8-ba, aztán porosodjon a garázsban, amíg nem lesz valami teljes revízió a WG részéről (soha az életben).
  • Simulacrum
    És most már nem is találom meg a hivatalos support szöveget a hibás küldetésekről...
  • Sunsetjoy
    És mi a poén? Hogy a küldetések kihelyezése óta volt rendes patch, mikropatch is, volt küldetésjavítás is, de mintha nem minden jutott volna el a szövegkijavítás fázisába... nyomi hangárokra meg közösségioldal-belépésekre mindenképpen kellett mikropatchet kiadni :)
    A március 10.-én jött 0.9.6.3 csak ezt a közösségioldal-baszást tartalmazta, mert olyan kétségbeejtően szükséges volt azonnal berakni, amikor 20 nappal később jött a 0.9.6.4, abba már nem fért volna el...
  • Kronos79
    Azt hiszem ez volt az a küldi, aminél QB már majdnem agyvérzést kapott. Bár úgy rémlik, nála 3 arty kellett. Többször megpróbálta többféleképpen(spot, spoton tartás, láncolás sérülés nélkül) és sehogy se lett meg neki. Végül mérgében mindegyikbe belelőtt egyet és így lett meg. A szöveg egyetlen szava sem utalt erre.
  • Simulacrum
    Grat.
    Igen, sajnos rosszul van megadva a küldetés, valahol a WG közzé is tette ezt a hibát még párral. Az más kérdés, hogy miért nem reklámozta ezt jobban, mondjuk a játék főoldalán.
  • voivod32
    Ígéretes kezdet! A legtöbbször így indul, de mi nem tojunk be igaz? ;-)
  • voivod32
    Ez borzasztó!veled is jól kib...tak! Készülj, mert egy hatalmas broki közeledik a kanyarban!
  • yossarianHUN
    No elszántam magam és megvettem a T-62-t. Első csatám így kezdődött:

Full HP-ró köcccsöög.
  • lexlutor
    azt hittem azt mondja majd h GG :)
  • Trentaro
    hát kössz...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csafival körberohantam, felszpotoltam az artikat, kaptak 1-1 lövést aztán azépen meg is haltam és a csatát is simán buktuk plussz más nem is lőtte őket.
    DE MEGADTA a küldit!!!, hálám addig üldöz míg utol nem ér! :)
    ja a küldetésnek angolul és magyarul is más a célja, lehet így akarják izgalmasabbá tenni? :)
  • yossarianHUN
    Na a vérparadicsom IS-7 top tankunk Abbey-n végigkempeli a bázis mellett a meccset, majd a végén elhal nulla sebzéssel, és aztán még ő anyázik meg reportolgat, amiért elküldöm a jó édes... Mordorba. Kemény periódus lesz ez a húsvéti szünet
  • Toweliee
    Ccleaner + törölnöm kellett minden előzményt, így már működik. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
  • joe662
    Nekem ilyet a mobilos opera csinál ha a nem mobilnézetet akarom.
    A gépen a mozillával soha semmi gond nem volt.
  • joe662
    Nálam se stimmel valami
  • Angelus1991ster
    Manipulálva van ez a szar? Kiválasztottam a T28 HTC MT-7-es küldetését és csak artymentes csaták vannak.