World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Off:
Jó kis videó, megéri meg nézni és elgondolkodni pár dolgon! Némelyikőnkre is bizony igaz úgy érzem 😄
ennyire várod az E8 armor nerfet? 😄

WoT: Nishizumi77

Nem értem miért rakja 10- be mikor T10 event van egész hónapban. Tehát elviekben hozzám hasonlóan T10 ben nyomják a 2x legénységi XP miatt. Szinte mindig megsajnálom a kis Panther 2-t, mielőtt kilövöm, mert annyira semmit nem tudtam én sem csinálni vele anno. De a legnagyobb unfair közép tierben van 720 hs- géppel a az 1500-as 8-asok ellen. Ez a wotos balansz?
oneal1
azt lehet tudni hogy az m4a3e8 hoz mikor érkezik a frissített 3d-s modell?

!Forza Ferrari!

DasIsFuck
Egyébként visszatérve wot-ra.

Legutóbbi csatámba összekerültem quickybaby-Ikzor platoonnal😄

Benne leszek az internetbe<#idiota>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

mast nem is lehet vele ertelemsen csinalni. koszonom. heavyben nagy elvezet.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.06. 21:56:01
Jó kis csata volt 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

DasIsFuck
Egyáltalán nem.

Tudod mit élvezek benne első sorba?
Hogy ott sokkal inkább érződik tanknak a tank, mint a Wot-ba.
Ez az fő ok ami miatt játszok a WT tankos részével.
Ezt a wot nem tudja visszaadni számomra.

A realisztikussága is valamilyen szinten egyedi élményt nyújt, nem vagyok szimulátor rajongó, de egy ilyen formába még élvezem is.

Én szerettem😊 Nem úgy, mint a Conquerort.
Maala
Ja, ótvarfos permatracker, fújj. 😊
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.06. 21:49:59

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

ekkora kalap szart mint a caernevaron mar regen lattam. heavy 230as sebzessel tier8ban tier10ek ellen.. koszonom.. szar, lassu papir hulalldek.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.06. 21:49:19
Mnemomic
Maala
Szóval azt élvezed a WT-ben, hogy 10mp-nként nagy esélyed van kilőni a tankot. Míg WoTban frusztrál, hogy 5-6 lövés, és ezzel 1 perc kell 1 tank kilövéséhez rossz esetben. Minden világos.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

DasIsFuck
Mint mondtam nem a random faktorral van a baj, hanem kicsit túl nagy ez a faktor.
Egyébként főképp rpg-kel szeretek játszani.

Különben nem mondtam olyat.
Annyit mondtam mint tankos játék a WT számomra jobban élvezhető.
Mint játék játék meg a wot, több tartalom,változatosabb felhozatal.

A realisztikusságnak sosem voltam nagy híve.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.11.06. 21:45:26

DasIsFuck
Pedig a Tigrissel már közelítve a 100. csatámhoz 60% körüli wr-em lett😄

es az milyen amikro az orosz medek masodik perceben befoglalnak 3bol 2 pontot ugy h a nemetek meg ki sem ertek a kezdokorbol?
Maala
Te amúgy játszottál valaha is valamilyen komolyabb RPG-vel? Nem hiszem, mert akkor tudnád, hogy a Saving Throw minden játékrendszernek egy fontos eleme. Ettől van az, hogy 100 lövésből nem 100 fogja adott modult lenullázni...

Először azt modod, hogy modellezni kellene a való életet, hogy egy lövés során sokminden félresikerülhet... Aztán meg örülsz annak, hogy 100ból 100x elpukkasztod az ugyanolyan lövéssel ugyanazt a helyet. Ez az arcade jele, a könnyű sikeré.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.06. 21:37:35

JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

DasIsFuck
Jó tény, hogy ezek nagy része olyan, hogy kinek melyik jön be inkább a realisztikusság vagy a játékosság.
Alapvetően én is a második híve vagyok, csak a WT-ben eléggé megfogott a tankok vezetése, érzése és wot-hoz képes nagyon más volt és ez tetszett.

Egyébként én pl a t-34-re,is-1,is-2-re, de szinte az összes orosz tankra tudok egy biztos pontot ahol mindenképp robbannak ha átütöd.(T5 alatt, mert azokkal még szerencsére nem találkoztam😄)
Mondjuk nyilván nem 2-30mm-es kaliberre de egy 75-ös már ilyen esetekbe szinte biztos munkát végez.

De hagyjuk, mert eléggé zátonyra futott vita lett😄

WT-ben meg nem akkor rohannak át rajtad 3-4 perc alatt ha szar a csapat, hanem ha német tankkal játszol.
DasIsFuck
De én arról beszélek, hogy wt-ben legalább tudom a meccseket önmagukba is élvezni a csapattól függetlenül, ezt wot-ba elég nehéz, mert ha nagyon szar a csapat akkor kb már 3-4 perc után át is rohantak rajtad.
Ennyi idő alatt ha csak nem nagyot lövő td-kbe vagy még csak normális sebzést sem könnyű kiosztani.
Persze ott is van rengeteg olyan amikor a te csapatod átrohan az ellenen és te kb úgy töltöd el az csata időt, hogy átmész a pontból b-be...
Meg mikor még el sem érheted az ütköző pontot de már csak 2-el éltek a csapatból míg ott mindenki és hasonló dolgok mint mikor wot-ba arty one shotol, itt repülő...

Mivel a wt-ben meg nem a kiosztott sebzésen van a hangsúly, legalább valamennyire jobban tud kárpótolni.

A balance vagy annak hiányát pedig nem próbálom úgy beálítani, hogy nem egy baromira idegesítő dolog a játékba vagy hogy normális lenne...

Master91
Valahogy így képzellek el téged:
JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

oneal1
az új mapot hányas tierben adja be?

!Forza Ferrari!

röviden a WG arra megy, hogy bármilyen kis hülyegyerek tudjon játszani 😊
a statpadderek meg tudják húzni a statjukat és kiverni rá 😄

WT inkább élményre durva, érzed, hogy tankot irányítasz... nem csak egy kartondobozt...
nincs statisztika 😊 stapadderek ott elvéreznek 😄
Akkor az nálad lesz valami. Nem a vinyód döglődik? Nekem ez azelőtt volt, hogy meghalt volna az előző. Most is kezd előjönni, speciel nem lövés bekapásakor, csak randomra meccs közben, de nekem már hetek óta. Nekem speciel tetszik eddig a 9.4, végre jött egy viszonylag érezhető FPS növekedés.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.06. 21:05:52
na ez a 9.4 is egy NAGY rakat szarra sikeredett -.-"
megint lefagy a game ha bekapok egy találatot pfffffff
1: Lásd: #333834

2: Igen, a random faktor lehetne kisebb, de annyi amennyi, megtanultunk élni vele. Mondom, WT-ben szerintem sokkal durvábban jelen van a random.

3: Modulsebzésre például azért van befolyása egyes képességeknek és felszereléseknek, mert a moduloknak is van saját HP-juk, ami befolyásolja a sárgulást/pirosodást, nem pedig mert valami kidolgozatlan hókuszpókusz dolgozik a háttérben. És de, gondosan vannak elhelyezve a modulok a tank testén belül, és mint mondtam, a becsapódás helye, szöge, és ereje befolyásolja hogy mit talál el, és mekkora kárt tesz benne. Szerintem átláthatóbb, mint a WT-s módi, hogy becsapódik a lövés, a tank testében szétrobban, és ilyen-olyan sugárban kiüt mindent (vagy semmit). Lehet hogy kevésbé realisztikus, de mindenképp átláthatóbb.

4. Most ezt hiába mondod, mert nem egyszer és nem kétszer fordult elő, hogy a PzIII front kémlelőjét lőve pirosra lőttem egy legénységi tagot, máskor meg azonnal robbant a tank. WT-ben gyakorlatilag nincs biztos recept arra, hogy hol kell meglőni egy tankot, csak arra, hogy hol érdemesebb, és hol kevésbé érdemes próbálkozni. Megintcsak átláthatóbb a WoT rendszere, még a 20% RNG-vel is.
1- wtben pont ugyanez a jatekosallomany van. ugye te sem hiszed komolyan hogy mas?? olvasod te a wt forumot mennyit anyazanak az idota jatekosok miatt? pontrendszer bevezetes ota elso gep AA amivel bemegy. no komment.

hozzateszem, a radom wotban szar, es hogy egyaltalan! nincs balance a wtbe az jo? h tierekben a ugy nez ki h gyakorlatilag csak a nyero nemzettel jatszanak emberek? h 90% wirate t54ben az nem kiugro, az normalis?? mert a wt tier/nemzeteknet nincs radom csata. az adott tierben adott nemzet a nyero. ennyi.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.06. 21:01:53
DasIsFuck
Téves!
Én nem vagyok se wot,se wt fanboy, egyszerűen leírtam miben mi jobb és rosszabb.

Hát ha egy játék szórakoztat valamidet csak kielégíti(pl a wot,wt a tankok,repülők kedvelők igényeit,elváráasit) másképp miért játszanál vele?😊

DasIsFuck
1.Hát irigylem azokat akik ezekben a szar random csatákba bármi élvezeteset találnak, a játékos állomány teljesen élvezhetetlenné teszi.

2.Azért ez kicsit több mint ezen körülmények szimulálása, sokkal inkább befolyásolják ezek a játékmenetet.
Olyan módszernek lenne értelme, ha mondjuk csak mínusz 10-15% módosító lenne és a papíron szereplő lenne a maximum érték és az esetek nagy százalékban ezt adná, legénység és ágyú minőségi szintől függne hogy mennyire gyakran dobál kevesebbet.
Sebzés is kb 5-10% +/- szinten kellene hogy mozogjon.

3.Kicsit szerintem részletesebben vannak a különböző modulok modellezve a tankokba a wt-nél mint a wot-nál, illetve a sebzőséd is közelebb áll a valósághoz, főleg mióta van ez a kill cames cucc jobban látszik.
Persze lehet, hogy wot-ba is így van, de őszintén én kétlem ezt😊
Már csak azért is mert mindneféle képesség és kiegészítőnek van a modul,legénység sérülésre százalékos módosítója.

4.Ezt cáfolnám, csak a példa kedvéért ha egy olyan helyen lősz meg egy tankot ahol egyből pukkan bármi legyen is akkor az mindig pukkani fog, nincs az átütéseden egy +/-25% faktor vagy a sebzéseden.
Vagy pl a 85mm orosz ágyú nem igen fogják 500+ méteren átütni a tigrist szemből mert nincs annyi átütésük és nem szól közbe egy +x% random ami lehetővé teszi, hogy a 6.lövés mondjuk épp olyat dobott hogy mégis van.
Még az ágyúban sem érzek olyan nagy randomitást, kivéve amíg nincs meg a fullos fejlesztés

De ezzel nem azt akarom mondani, hogy a wot tisztán rosszabb a wt-től, hanem, hogy mint tankos játék sokkal gyengébb, de tartalomba illetve mint egy gyűjtögetős mmo meg sokkal erősebb.
Élvezeti faktora is másokon alapul az más kérdés, hogy a játékosok ezt nagyon lerontják.

Kielégítő a WT? Hát, tudod szerintem inkább egy nő az kielégítő, de egy játék?! Érdekes, hogy megváltozott a világ...

Amúgy, ügye most is a WoT fanok kezdték a trollkodást, és a balhé szítást ügye? Most is a Wot fan-ok mentek át a békés jóra való WT-esekhez, hogy ott pofázzanak hülyeséget. Ja várj, nem is. Ha jól látom a dolgot akkor most:
Fordítva van, egy WT-s fanboy jött ide, mert unatkozik, és ahelyett, hogy a WT-vel elégülne éppen ki, itt szarakodik. Na, jól látom?
z) a WoT egy hulladék, mennyivel jobb a WT (mégis a WoT előtt kockul)
JeffDunham
Te... figyu már... komolyan... akkor mit keresel itt?

"A WT mint tankos játék, már ebben az állapotba oda-vissza veri a wot-ot.
Meg mint tankos játék a WT egyszerűen jóval kielégítőbb a wot-tól.
Huzamosabb WT után tényleg elég szánalmas az ami a wot-ban megy, eléggé kitűnik ez a hatalmas kontraszt.
Wot különben is sok szempontból egy igen visszamaradott MMO."

Netán rossz topikra kattintottál véletlenül?

Komolyan kérdem. Mert csak folyik a szar a szádból.

ximix
csak emlegetni kellett, új kép AW facebook oldalán 😄
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.11.06. 20:32:19

Annyira engem se, modern tankokból 2 véglet van számomra, vannak az orosz palacsintasütő tornyos tankok, az összes többi meg M1 Abrams Leopard 2 dizájnra épül és ennyi, nincs meg a jó kis egyediség, de kíváncsi vagyok a játékra.

igen, ezen nekem is megakadtam a szemem a multkor, de hiszem ha latom 😊
Én az artyra leszek kíváncsi. Azt olvastam, hogy ott nagyobb lesz a splash terület, cserébe kisebbet fognak sebezni. Meglátjuk. Ahol gyengébbek lesznek az artyk, azt fogom favorizálni😄
Maala
De nem érted, hogy nincsenek leszarva? Ahogy eddig is, ezután is tudnak 4-es épületekkel csatározni egymás közt a kis klánok. Aki teheti, az mehet feljebb is. Ilyen egyszerű.

Egy olyan játékról beszélünk ahol a győzelmi százalékok és a wn8 határozza meg az élvezeti faktort. - A magad nevében beszélj, nekem például nem.

Egyébként a randomot illetően nincs igazad, ilyen szintű random nélkül nem lehet játékot sem csinálni, hisz a valóságba annyi olyan faktor befolyásolta pl az átütést is amit egy ilyen játék teljesen nem tud reprodukálni. - Ugye tudod, hogy ezért van a random faktor a WoT-ban?

Nem mellesleg a WT-ben a sebzés is részletesebben van modellezve, wot-ba ez is inkább a randomizációra van bízva, hogy miket lősz ki az adott gépen. - Ezt nem tudom honnan veszed, a WoT-ban is részletesen el vannak helyezve a modulok a tankokon belül, a becsapódás helyétől és szögétől függ, hogy mit üt ki a lövés.

Viszont itt nem a 25%.os baromságról beszlünk, ahol a randomon múlik. hogy most átütöd-e a nehéz tankot a legpáncélozottabb részén vagy sem vagy, hogy most a 490-es sebzésed épp csak 390-et adott és ehhez hasonlók. - A WT-ben tök ugyanígy van, csak ott nem írják ki számokban. Ugyanúgy befolyásolja a random az átütést, és az okozott kárt is, szerintem még nagyobb mértékben is, mint 25 százalék.
engem annyira nem mozgatnaka modern gepek, es a mukodo rendszer sem egy tul jo pont: arty-td-med-heavy felosztasbol uygan az lesz mint itt. de meglatjuk. par kort azert megyek majd avval is.
DasIsFuck
Egy olyan játékról beszélünk ahol a győzelmi százalékok és a wn8 határozza meg az élvezeti faktort.

Egyébként a randomot illetően nincs igazad, ilyen szintű random nélkül nem lehet játékot sem csinálni, hisz a valóságba annyi olyan faktor befolyásolta pl az átütést is amit egy ilyen játék teljesen nem tud reprodukálni.
Nem mellesleg a WT-ben a sebzés is részletesebben van modellezve, wot-ba ez is inkább a randomizációra van bízva, hogy miket lősz ki az adott gépen.

Ez pl, hogy modulokhoz van kötve a tank sebződése(mert a szó átvitt értelembe a wt-ben is ott a hp pool csak ott modulok/személyzet testesíti ezt meg)
a wot-nak sem ártanak.

Viszont itt nem a 25%.os baromságról beszlünk, ahol a randomon múlik. hogy most átütöd-e a nehéz tankot a legpáncélozottabb részén vagy sem vagy, hogy most a 490-es sebzésed épp csak 390-et adott és ehhez hasonlók.
Egyébként elfogadom és valamilyen szinten jónak is tartom ezt a rendszert, viszont ugyan ennyire tartom egy rákfenének.

Fullos már? Nekem most lett fullos (mínusz lánc), és így már elég durva egy gépezet.
xotyi
SU-100 soha többet ne lássam😄 Tiger I 700 csata után 55%😊

Trance&Friends nothing more..

Ja, a repülős része az jó azt én is szoktam tologatni, ott is vannak érdekes dolgok de nem vészes. A tankos viszont már nem érdekel. Armored Warfaret várom, főleg hogy első ránézésre wot copy, szóval egy működő rendszert használ és hátha még jobbat is hoznak ki belőle. És mivel modern tankok lesznek benne wotot se kell abbahagynom, hanem kiegészítésnek kell felfogni, ott folytatja majd ahol a wot abbahagyta kb.

Hát,eddigi legjobb csatám ezzel a fos e-50-el. Meglett végre a tank ász is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: técsé2, 2014.11.06. 20:08:16
evvel en is pont igy vagyok. elrepkedem neha, de a tankos resze kihagyos. varok, hatha majd egyszer.
Igen, a balanceot hírből se ismeri a játék, rank5 németekkel nagyon kevesen játszanak okkal, realisticbe fél órás queue van rank5be, és akkor is ha max 6 embert rak össze, a fejlesztők meg inkompetensek, legutóbbi patch bebizonyította újfent. Játszhatatlan a top tier németekkel? Megoldás? Nem tudom, de adjunk az oroszoknak mégegy T-54 verziót a legelső szériát aminek 120mmes a frontja nem 100 mint a jelenleginek.
Elég csak felnézni WT fórum ground forces general discussion topikba, elég sok a negatív topik.
Most a legnagyobb OP cucc a T-54 mellett, a ZSU-57-2 légelhárító ami ugye 1957es de azért vígan mehet 1944es tankok ellen és lőheti őket rommá a nagy átütésű gépágyújával.

Nálam ez a játék elvágta magát, nagyot csalódtam benne, és már rég nem nyúltam hozzá, az updatejeit nyomon követem, kíváncsiságból, hátha szorul egy kis ész a fejlesztőkbe de idáig negatív, és nem is fog változni a russian bias hozzáállásuk.
De amúgy elég csak megnézni az online játékosok számát a két játékban, WT elég komoly mennyiséget veszített.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.11.06. 19:58:53

Kijött egy játékmód ami ismét ígéretesen indult, aztán sikerült jól elszabniuk, mint a historical battle-t. Szélesebb játékosréteget érintett aztán most ezzel hazavágták. Vagyis a kisebb klánok le vannak sz@rva a WG és szerinted is...
Értem. 😄