418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• viper07
    Gyárilag húzott MSI kártya GDDR3 memóriával ? - felejtős, meg ne vedd.
    A 6850 sokkal jobb, csak bírja a tápod.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [URL=http://www.hwcompare.com/15375/radeon-hd-6850-vs-radeon-r7-250/]

Utoljára szerkesztette: viper07, 2015.04.05. 13:47:16
  • Tarathiel2
    Azért jó vicc, hogy a type62 nyugisan kimozog a szikla mögül tőled 50 m-re, kint van a teljes oldala, tökéletes rálátással, és mégis csak akkor jelenik meg ha lő...
  • viper07
    Nos nem hagyott nyugodni, kikockáztam.
    Visszatolattál kicsit a bucka mögül, így rád látott az E-75, de makkos lövése volt az biztos

• ilovearty
    Igen, ahogy mondod. Elfogadom akkor....
  • Oddball29
    Na, kétfajta küldiben kéne help. Kéne egy 8-as light platoon, meg valaki aki mellett hiénázhatok nagyobb tierben 6-os vagy 8-as meddel. Este felé vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.04.05. 12:10:36
  • yossarianHUN
    Hardware topik?:) Szerintem ott több és szakszerűbb választ kapnál.
  • patchaou
    Megint off: Még nem sikerült döntenem. a válaszokat privátbán ha lehet nem akarom szétoffolni a topicot :
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még mindig versenyben a két vga:
    MSI R7 250 oc 2gb ddr3, 17k huf - év végéig jótállás és
    ASUS hd6850 1gb ddr5, 18k huf - egy hó jótállás.
    Mivel a 6850 erőseb de nem egy mai darab kicsit tartózkodom tőle, mivel a jóég tudja mennyit futott már. Az r7 pedig kicsit gyengébb de nyilván kevesebbet pörgött és modernebb is. Nem egyszerű..., melyiket válasszam? Te melyiket választanád?
  • yossarianHUN
    Kifejtenéd? Gift shopban küldtek neked egy SU-122-44-et, de CDC jött helyette??? Ha elutasítod, nem válogathatsz, hanem nem kapod meg, end of the story.
  • ilovearty
    Hali. Az amx chasseur használható? Küldtek nekem egy su-122-44-et és ezt akarja adni helyette. Ha decline-ra nyomok akkor árban megeggyezőt vagy olcsobbat választhatok helyette? Vagy hogy van ez?
  • Lunki88
    Vicces volt hogy az AT-15 oldalán pont arról a gyenge pontnak tűnő kis körről pattantál le. :D Ezt én sem értettem.
  • McFrost
    Kellemes Húsvétot!
  • lammaer
    "hovatovább csak 30 mp-enként kell megnyomni a gombot a biztos sebzéshez"

Szerintem senki nem állít ilyet. Többségében azt állítjuk, hogy artizni minden hülye ugyanolyan eséllyel tud, ugyanis annyira random hogy a játékos skilljének szinte semmi szerepe. Arty gameplay = elhelyezkedés a kedvenc bokorba, majd rávinni a célpontra a kurzort és bal klikk. A többi a random dolga.
    És igen, könnyű, abban az értelemben hogy gyakorlatilag nem kell vele helyezkedni, nem kell vele rizikót válllni, nem kell vele fedezéket keresni, hiszen mindenhová elér és retorzió nélkül oszthatja az áldást mert a célpont nem tud visszütni.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.05. 10:03:43
  • técs
    2x visszanéztem én is a replayt és nekem az E75 találata tűnik kicsit manipuláltnak. Én a hegyen, ő alattam és mégis lentről belövi a torony tetejét?
    Sniper nézetben néztem vissza, úgy már rá sem láthattam az E75-re, de ő ugye alólról, 30 fokos szögből 300 méterről ráejti a lövés a tornyom tetejére.
    Utoljára szerkesztette: técs, 2015.04.05. 09:15:45
  • Lunki88
    Parancsolj.
  • viper07
    Megnéztem a replayt, pontosan melyik lövésre gondolsz ? Használom a paintball modot, így látszanak a találatok pontosan. VK lövegpajzsról pattant, E75 a torony tetejét éppen átlőtte, Löwe a lövegpajzs alatt közvetlenül belőtt, + az artyk.
  • DasIsFuck
    Az st-1-et nem nagy was is das belőni szemből 200 körüli pennel.
    Az lfp-jét nagyon könnyű belőni.
  • popey8
    Tegnap 29,17% win rattel végeztem (24 csata, 7 win). Ma eddig 6 csata, 6 win. Elhiszem, h random meg minden, de ilyen gagyi random még másik csillagrendszerben sincs. Ez a sz@rkupac game direkt úgy van megírva, h a randomból leginkább az extremitások forduljanak elő.

1 igazán értékelhető kört sikerült menni tegnap. Ilyet se nagyon láttam még. A végén a T54L rendes akart lenni, meg akarta hagyni a killt top gunra, csak balszerencséjére az érdekes módon megírt "random" alkotott. 6-ból 6-t lőttem az AT oldalára és mit ad isten 5 átütötte a 6., ami a killt jelentette volna nem vitte át.

Replay

• Tarathiel2
    Replay plz
  • Lunki88
    Az ST-I megint nagyon adja. :)
  • técs
    Le lehetettt volna hozni , ha nem halt volna el az összes teammate a t49-en kívül 1 lövéssel.
  • voivod32
    Váúúúú!
  • Gyuszopapa
    Az a pálya egy szopás nehéztankban ülve.Artyparadicsom 0 artysafe hellyel.
    Azért az ellenség fogyatékos artyja csinált egy top gunt is.
  • voivod32
    Az ST-1-emet, meg 5-ből 4 szer átvitte szemből. Normál lőszerrel. Ezt magyarázd meg!
  • técs
    Artyzni rohadt könnyű, minden tetű idióta képes csatákat eldönteni artyval.Ma mentem ezt a kört. A csatát egy 600wn8-as arty döntötte el 3k sebzéssel. Szokásos bukó csata a kempelő agyhalott top tier idióták miatt. Nem raknám fel csak az eredményért, de van benne egy nagyon nyilvánvaló , számomra hihetetlen találat, amit nem tudok elképzelni hogy történt.Aki megmagyarázza annak küldök egy meleg kézfogást :)
    Képet miért nem lehet a képrfeltöltés.hu-ról feltölteni?

Replay
  • DasIsFuck
    Szerintem pont nem nyugis, sokkal inkább idegőrlő.
  • Simulacrum
    Nem könnyű a játék artyval, hanem laza és nyugis. Én így fogalmaznék. Nem vitatom, hogy egy tapasztalt arty játékos több sebzéssel fog zárni egy csatát, mint én, aki alig játszik ezzel a típussal.
  • PaganMaga
    Mi arra a magyarázat, hogy a RU251 repesz lőszere, aminek az átütése 102mm (77-128), az 5ből 4szer nem megy be a másik RU-ba, aminek a páncélja 20/20/20, 25/20/8? Nem láncban akad el, előlről, hátulról ez tapasztalom. Más lightokon az van, amit várok, BatChat, Lorri, Leopárdok, CDC szintén, csak a RU, ami a leglátványosabban szarik a számokra. Más is tapasztalta már vagy csak én vagyok paranoiás?
  • Angelus1991ster
    Éljen az SPG!
  • bekescsaba
    Persze, hogy az artyval nagyobb eséllyel végezhetsz magasabb sebzéssel a végén.

Én nem ezt vitattam, hanem az artyval való játék kvázi könnyűségét.
  • Gyuszopapa
    Akkor inkább legyünk gyakorlatiasok.Van két jármű: Type-58, AMX 13 F3.
    Melyikkel élvezetesebb illetve melyikkel lesz jobb egy Tier 8-as csata úgy hogy kiegyenlítettek az erőviszonyok.
    Csak alaplőszerrel lőhetsz.
  • bekescsaba
    Értem én. Nem azt cáfolom, hogy adott esetben könnyebben lehet játszani egy artyval, mint mondjuk egy lightal. Nekem azzal van "bajom", hogy többen kategórikusan kijelentik azt, hogy artyzni könnyű, gyerekjáték, hovatovább csak 30 mp-enként kell megnyomni a gombot a biztos sebzéshez. Könnyebb, mert a csapat nem nem hárít rád minden terhet, nem szidnak meccs közben, hogy mit csinálsz, hova mész, miért nem spotolsz, miért nem védett azt, vagy azt ez oldalt, stb.

A klasszikus pro és kontra:

A játék legnagyobb szórásképpel rendelkező lövegei - Splash sebzés
    Hosszú töltési idő - Nincsen lepattanó, találat esetén mindíg sebez (HE lőszerre értve)
    Hosszú célzási idő - kiemelkedő esély 1 hitre, és modulsebzésre (He lőszerre értve)
    Erős csapatra utaltság - műholdnézet
    Kevés hp, és 0 páncél - kiemelkedő álcaérték, hosszú játékidő

Szerintem ezek alapvetések.

Sokat artyztam/artyzok, bár mostanában kevesebbet. (Megfertőzött a Buldog, és a T54. Még a végén medes leszek). Szóval nem könnyű kiemelkedőt nyújtani vele.

Legtöbbünkbe mindíg az ég bele, hogy egyhitelt 50 km/h-ól egy arty. Persze benne van. De lehet, hogy az az arty többet nem is sebezz azon a meccsen. Volt egy mákos lövése, és ennyi.

Egy ilyen menetközbeni egy hites találat jó ha 100 lövésre egy jut. Nagyon nehéz kiszámolni az elé lövést. 1000 métert kb 4 mp alatt tesz meg egy lövedék. Azt megbecsülni, hogy egy 50 km/h-val robogó tank 4 mp alatt hol lesz, na ahhoz szerencse kell, és az ellen részéről egy egyenes vonalú, állandó sebességű mozgás.

Sohasem lövök olyan tankra, mely izeg mozog töltés közben, és csak célozni áll meg. Nem lehet. 4 mp alatt befejezi a célzást, tüzel, és átmozog. Ezt nem lehet lekövetni.

Szóval igenis érzék kell ahhoz, hogy jó, a csapat győzelmét elősegítő tüzeréké váljunk. Én olyan 2000 sebzést tudok produkálni tier 10-ben az artyjaimmal. Azaz, egy 10-es tankot sem tudok kivenni a játékból.
  • Gyuszopapa
    Nem ismerem a WarPack mod tudását,de tudok olyan modokról amit láttam is élőben egy ismerősöm gépén.
    6. érzék nélkül jelzi ha valaki meglát téged,jelzi a térképen hogy hol van mozgás a pályán plusz egyéb dolgok amit nem akarok részletezni.
    Ez gusztustalan és ilyeneket mennyien használhatnak.
  • yossarianHUN
    Hacknek egyik se számít, csak csalásnak, de annak is csak az előbbi.
  • Bughead123
    A WarPack és Battle Assistant mod hacknek számít ?
  • Simulacrum
    Te is tudod, hogy egy piros játékos nem képes pl. a lőszertípusokat megkülönböztetni. Míg te tudod, hogy 261-ben AP-vel jobban ki tudsz szedni tankokat, addig egy piros csak HE-vel lövöldöz.
  • Pares
    JagdE100 Tank Ász, nem gondoltam volna, hogy pont ezen az undorító térképen lesz meg, de szerencsére az ellenfél is pont elég retardált volt:

• Tarathiel2
    Tudom, so last year, de csak most lett kegyes az RNG... (replay)
  • yossarianHUN
    Nem azért a világ legkönnyebb dolga, mert 3000 átlagsebzést lehet összehozni velük, hanem mert
    1: úgy basztathatod az ellenséget, hogy az nem üthet vissza
    2: belőhetsz fedezékek mögé
    3: egy lövéssel több modult és legénységi tagot üthetsz ki, ezáltal gyakorlatilag pontot téve egy ellenség csatájának végére, még ha az nem is hal meg
    4: a tankok mellé lőve is sebezheted, és láncolhatod őket, ami egy kritikus szituációban könnyen élet-halál közt dönthet
    5: az RNG játszik helyetted
  • bekescsaba
    Akkor mutassatok egy olyan játékost, aki piros, de 10-es artyval megvan a 2200-es átlagsebzése.

Hiszen ez a világ legkönnyebb dolga, mármint artyval játszani, gondolom, akkor hemzsegnek a 2200-es átlagsebzésű artysták. Itt a fórumon is.

Amíg ilyet nem látok, addig nem hiszem el, hogy bárki jó lehet artyval.......
    Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.04.04. 18:25:03
  • yossarianHUN
    - Developers will not introduce the "armor quality" as a balance parameter to balance the game better (for example giving "better quality" armor to light tanks so they survive more), it would be too unrealistic

Ez melyik degenerált ruszki kérdezi meg évek óta heti rendszerességgel? És főként mi a szarért válaszolnak rá heti rendszerességgel újra meg újra?