418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #351042 az is igaz, viszont limitesbe az FCM a legjobb sztem, bár itt most nagyon sokan ódzkodnak tőle, nem tudom miért. -
SzocsA #351041 Azért a csapattársak nem vitték túlzásba :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
yossarianHUN #351040 Én nemrég vettem CDC-t (részegen...). Eleinte nem szerettem, de lassan kezdünk összeszokni. A T-34-3 viszont tuti vétel volt, 70 csata után 1750 átlagsebzésem van vele, és többnyire elég fun menni vele. Szerintem amíg lehet, mindenképp érdemes limitest venni, nemsokára úgyis kigolyózza őket a játékból a drága WG. -
R3nton #351039 De most is jön tank a t-54 proto. Amúgy szerintem az olcsók érik meg nagyon. CDC, panther8.8, STA-2, ezek mind jók szerintem. Nekem p8.8 van, múltkor megvettem akcióban 6000 goldért, annyit megért :) -
R3nton #351038 Az nekem is megvan, az nem volt olyan nehéz. -
Toweliee #351037 Ezt nem tudtam. -
yossarianHUN #351036 Hát ez csak félig igaz. Lesz az új angol heavy (valami A45 vagy más biszembaszom kódnév), de az hetes és nem med, meg lesz a Scorpion, de azt nem lehet majd megvenni, csak eventek alatt. -
Toweliee #351035 Várd meg a 9.7-et, lesznek újak. -
bekescsaba #351034 Kb 1 óra múlva leszek. Ha érdekel, akkor MIERT néven megtalálsz. -
bekescsaba #351033 Valamelyik medes az objectért....
- deal at least 9000 damage in platoon (platoon has to be in top 3 of its team in XP)
Összekuporgattam némi aranyat.
Egészen pontosan 9000-et. Melyik prém medet vegyem meg?
Kéne valami a T34 és M10 Panther mellé. Van ugyan Sp és Wz 111-em is, de nem szeretem őket. -
R3nton #351032 9000 sebzés az melyik küldi? :D -
Toweliee #351031 Hazámat szolgálom! -
bekescsaba #351030 Mehetünk együtt. Bár nekem a 9000 sebzéses elsőre meglett.
3 FV402 HESH-el nagyon adta..... -
R3nton #351029 majd ha ugyanaz a küldi kell! Addig csinálom a többit :P :D -
R3nton #351028 Lehet még nehezebbek lesznek xd -
#351027 Nálam az a változat eszméletlen gyorsan kikapcsolásra került:D -
#351026 Igy màr jàrtam èn is:-)
Sajnos azota se fordult elö tőbbet:-(
-
Tarathiel2 #351025 Az encounter változata pont az egyik legjobb spot map, beülsz egy bokorba és nézed a dombra felcammogó heavyket. Természetesen pont olyan ritka mint Malinovka, ha lighttal mész.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.08. 19:55:50 -
#351024 Btw. Valaki meg tudja mondani,hogy itt miért nem számolt fel lőszerköltséget a játék? Ha jól rémlik a depóban nem volt "fölös" lőszer és az automata lőszer újratöltés ki van pipálva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Simulacrum #351023 Alakul, még a két nehéztankos lesz nehéz, ahhoz muszáj lesz megvennem az IS-7-et, csak várom hátha lesz leárazás. Ettől függetlenül szívesen segítek. -
#351022 Az szép, ráadásul egy fél városi mapon, grat nektek:) -
Simulacrum #351021 Miért jó a HOAX-ban lenni? Hát ezért. Kb. ötödik csatára meglett, pedig nem is tízes artyt hoztak mellém a srácok. Köszi itt is Toweliee és Ytar segítségét.
lexlutor #351020 lehet jobban jartok ha kivarjatok a kov patchet:
- "Many" Object 260 missions will be changed in 9.8; -
lexlutor #351019 ez azert igen komoly kihivas lehet, ha 3 patch alatt sem sikerult osszehozni..
- Female crew voiceover will not come in 9.8;
szanalom.. -
R3nton #351018 Mikor lesz meg a T-55? :P Lassan neki kéne állni az obj260 platoonos küldiknek :P -
#351017 "Storm megerősíti, hogy az első kettő HeavyTank-15 küldetés könnyítve lesz."
Mégis mért pont az? Abban a misszióban épphogy semmi nehézség nincs, de a 3x-os pattintást az életerődnél hagyjuk meg... -
ilovearty #351016 " Nagy hiba volt. A wz111 egy kétarcú tank, ha adja a játékot, akkor brutális körök jönnek vele "
Na csak igy tudom megoldani a valaszt mert normal modon nem mukodik.
Szoval a wz-111-et azert adtam el mert elegem lett a folyamatos loszerrekesz serulestol es a torony lerepulesetol. Elkepeszto hogy neha eselyem sem volt megjavitani mert a kovetkezo talalat mar repitette a tornyot. Es persze szetgoldoztak szembol is. Ilyenkor ismet az elobb emlitett dolgok tortentek. Td-knek gold sem kellett hozza. Az Fcm 50t-ben is ezt utaltam bar az soha nem robbant. Szoval nem hianyzik a wz. A komplett kinai agat hagytam a picsaba mert a lightok is dobaljak a tornyot. Medek kozul is sokat megreptetek. Ehhez meg hozza jon a nulla lovegsullyedes is. -
#351015 "User Missions" én inkább "RNG simulator 0.1"-nek hívnám. -
yossarianHUN #351014 Na csak összepedóztam végre egy Ace Tankert. Pedig végig elég komolytalanra vettem a figurát
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
madmanic #351013 köszi! -
yossarianHUN #351012 A 122-est, hacsak csak nem akarsz egy gagyi T-54 másolatot. -
yossarianHUN #351011 Hát nekem pont az a 20 mm pen hiányzott arról a tankról. A 201-essel csak szenvedtem, aztán rátettem a másikat, és a fos, 1600-1700 körüli átlagsebzésem pártucat csata alatt felhúztam 1900 fölé. A pen nálam fényévekkel többet számított a pontosságnál meg szűkülésnél, azzal a tankkal egyébként is kapásból rá kell mászni az ellenségre, ott meg tökmindegy a szűkülés, viszont nagyot koppansz, ha a dogfight közben csak pattogsz a szuper szűkülésű fosvetőddel. Goldozni meg goldozzon, akinek hét anyja van. -
madmanic #351010 wz120 ra melyik gunt kell használni? a 100 as vagy a 122 est? -
#351009 Most ellent kell mondanom,ugyan távol sem vagyok kiváló játékos vagy kifejezetten jó az adott tankkal(T-54) és nem szoktam goldot spammelni, 10 db van a tankban , de nem érzem hiányát a pennek(lehet azért mert alig van nagy átütésű tankom:D),amikor alul maradok akkor nem a pen hiánya a fő ok abban a tankban, hanem a rossz helyezkedés, persze , poén ha a jagdtigert szemből átkenem,de az már rég rossz ha szemből kell mennem egy ilyen tankra:) -
madmanic #351008 ebből nem rúgsz be... -
András77 #351007 A nagy átütés miatt könnyebben sérülnek a modulok. Erre tényleg nem találtam egzakt írást, de megfigyelhető, hogy arany lőszer könnyebben kiüt modult, könnyebben gyújt ki tankot. Persze ez nem egy egzakt mérés, de az IM miatt nagylelkűbben bánok az arannyal, ha konkrét küldetésre megyek és én legalábbis észrevettem különbséget a kilőtt modulok számában. Mondjuk a gyújtás még így is lutri, de több az esély rá arany lőszerrel, szerintem. A másik megoldás a gyújtogatásra, hogy eretnek módon troll ágyút teszel a med tankra , az ha beb.sz az ellenfélnek a jó helyen, akkor szinte garantáltan gyújt.
Az E50m-nek meg alapból őrült átütése van, talán könnyebben üti ki a modulokat.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.08. 18:03:45 -
Tarathiel2 #351006 Elmenti a beállításokat, egyszer csak kibírod valahogy. -
Simulacrum #351005 Cromwellt hajtom mostanában, hogy meglegyen már végre a gyújtós, meg amúgy is élvezetes vele a játék. Nagyon sokszor sikerült már egyet kigyújtani, de kettőt egyszer sem. Na mondom akkor előveszem a nagy öreget, amivel már régóta nem játszottam. És mi történik...kétszer meglövöm egy E-100 oldalát és mindkét találat kigyújtja. Vicc!
#351004 Pont kiválasztgatni nincs kedvem :) -
yossarianHUN #351003 Használhatatlan is az a 201 penes ágyú a T-54-en, hacsak az ember nincs berendezkedve a gyakori goldhasználatra.