World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nem rossz egér, de annyi gomb van rajta és semmire nem jók, a görgő is szar... amúgy nem lenne rossz.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.10. 10:25:58
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.11.10. 09:27:57
Saor Alba
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Arra jutottunk, hogy akkor mindenki rendelje magát ahhoz a bónuszos épülethez, amelyikből szeretne csomagokat. A gyártást intézi a vezetőség, amint megvan a lego hozzá. A csomag ellövések 3 db fölött lesz, amelyikből több van. Ezzel kiküszöbölve, hogy mindenkinek más kell, abból lesz több előve, amelyikből többet gyártunk, és nyilván, ha valaki többet játszik az fog dominálni. Jelenleg este 6-8, 8-10 van megcélozva, valószínűleg a napi 2 símán menni fog. Ha nagyon kevesen lennénk bent aznap este, akkor nyilván nem megy el csomag, akkor inkább hétvégén, amikor többen vagyunk bent. Jelenleg van 2 küldetést adó csomag is, ezt valszeg szombat-vasárnap este fogjuk ellőni, próbaképp. Leírás Bármilyen észrevétel jöhet, hogy minél demokratikusabb és racionálisabb legyen a dolog. A csomagok száma alul látszik az erődben, tehát ma ha nem 3-an leszünk bent este, akkor kreditesre készülhet mindenki.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
u.i.: az egérpad csak dekoráció, a rendes egérpadomat épp kitisztítottam mikor a kép készült és még száradt 😄
WoT: Nishizumi77
Közepes tierben még úgy-ahogy van rá mentség, de legalább t10-ben ne legyen már a 90% agyatlan fos!
Ezek egymás utáni csaták:
-E5: 4600 sebzés, 2:15-ös vereség
-E5: 7 kill, vereség... becappeltek, nem értem vissza. A rég megdöglött 0 killes degenerált még le is nooboz, mert nyilván én vagyok a szar, hogy többet lőttem ki egyedül, mint a többi 14 kretén együtt, ő tuti hibátlanul csinált mindent
-Maus: befoglalnak 1:2-es állásnál, 0 sebzés, triplázó... ez lett az egyetlen győzelem
-IS-7: 4400 sebzés, vereség. Ebben a körben minimum 3-szor lőttem 0-t a körülöttem keringő orosz med merőlegesen álló oldalába 20 méteren belülről, köszi "RANDOM"
-IS-7: 3-an tartottunk egy oldalt, majd egyszer csak megjelentek a hátunkban... ja hogy a másik oldalon vonuló 12 fős hősies lemming train elhullott...
Így belegondolva, lehet el sem kéne indítanom ma 😄
ROCCAT Kone
Igazából cod2,4 és cs-re használtam leginkább, rendesen gyötörve, de wot-t is bírja nagyon 😊 Bár wot-ra sztem tesco-s egér is megteszi, nem kell olyan precíz célzás...mint fps játékokban.
Régen elég borsos volt az ára, azóta nem nagyon lett olcsóbb 😄 (Tipp: ROCCAT Taito egérpaddal a legjobb használni, nekem is az van)
Gondoltam ma nekiállok elkezdeni, tudtam mire képes, bár "nerfelt" állapotában nem játszottam vele (teszt szerókon rendszerint nyomtam)...hát még mindig OP 😄 11-től 1-ig tartó időszakig nyomtam vele....easy 😄D (és még nem érzem annyira a játékot vele, elszoktam nagyon a depression nélküli td-ktől)
Totally balanced....
Én egy Razer Abyssust használok, decemberben lesz 3 éve, hogy megvan, de hibátlanul teszi a dolgát. Én fingertipes vagyok, ahhoz tökéletes a szimmetrikus kialakítása miatt. Elég minimál, de nálam szempont volt ez is. A képen linkelt kialakításút már aligha kapsz, azóta egy felújított változat van forgalomban. LINK
Utoljára szerkesztette: Bueno nacho, 2014.11.10. 01:14:09
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
cyka blyat
részeletesen
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2014.11.09. 23:47:30
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Gyerek mondja: hadgyjad furnérlemezen!
Az aktuális nevem: PozzDorja <#wave>#wave>
Még 16-ért vettem sok sok sok évvel ezelőtt. De meg is bántam mert hatalmas. Ha küldenék róla képet nem ismertnél rá. Minden felírat lekopott, oldalsó támasztó gumik leváltak, a fényes műanyag borításin a puhább réteg lehámlott. Mintha vedlene. 😄
A te egered volt akciósan a TESCO-ban -30%-al olcsóbban. Akartam venni de nem is volt. Mennyire jött be neked? Lehet rendelek egyet netről.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
11.11.-17.11. “Veteran’s Day” event
Oddly enough, this week-long event also has discounts and such.
- 5x XP for first victory
- tier 8 regular vehicles: 15 percent discount
- 50 percent discount on camo, emblems, inscriptions
- destroy 11 vehicles once per day in tier 7+ vehicle, get 25 percent credit bonus for that one battle
- win 11 battles once per day in tier 7+ vehicle, get 50 percent credit bonus for that one battle
- earn 111.111 (yes, 111k) XP while being in top 11 in XP in a tier 7+ vehicle once per account, get 11 gold repair kits and coated optics (there are elevens everywhere because of the number 11 symbolism related to WW1)
- complete the three missions above at least once each, get 3 days of premium
- win a battle in tier 9 and 10 tank while being in top 10 XP, get 50 percent crew XP bonus
(between 17.11. and 22.11. there is nothing special, only the monthly missions)
Mi a bánat van, hogy majd minden csatába 4-5 arty van oldalanként?
nagy otlet volt a tier8akat felnyomni tier10 anno.