418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#351002 2 liter pálinka: 1 liter cseresznye és 1 liter meggy. -
#351001 Én is csak ajánlani tudom az aslaint. -
viper07 #351000 Hali !
Eladnám a 2. accom amin a T95e2 lett kihúzva. T14 , T-34-3 2 skill, 112 1 skill, T110e5 3 skill, Pz Kpfw B2 740(f) meg pár apróság. Önálló email cím, OT3P-nek hála fickós XVM. Ajánljatok valamit érte, mert nincs rá szükségem.
Noobmeter :itt -
#350999 Én aslain -t használom, installerbe kilehet választani mi kell neked:) -
#350998 Valaki tud egy értelmes modpackot? xvm, célzó dmg-panel stb... hangmodok és bohóc-skin nélkül? -
András77 #350997 Nagy hiba volt. A wz111 egy kétarcú tank, ha adja a játékot, akkor brutális körök jönnek vele sorozatban, eddig a legjobbam 6 egymást követő csata 100e feletti bruttó kredittel (75-80e nettó), prémiummal akkor éppen. Ha meg nem adja a WZ, akkor hagyom a fenébe, mert gyalázatos körök jönnek sorban. Szóval nem egy kiegyensúlyozott tank, ilyen értelemben.
Ahogy xotyi fórumtárs írja, a feladat vele mindig az, hogyan jutok az ellenség közvetlen közelébe vele, ahonnan már használható az ágyúja. A páncélja meglehetősen trollos, viszonylag mozgékony. Amiért én nagyon érdekesnek tartom a játékot vele, a közelharc ahol igazán elemében van. A szó szerinti közelharc, hiszen rejteni kell az alját és mozgatni a tornyát, hogy ne lőjék be, de ha megy vele a játék, akkor semmiféle nehézséget nem okoz ezt összehangolni vele. Okosan használva az aranyat benne meg egy komoly fenyegetés ez a tank, nagy hiba alábecsülni.
Írtad az E25-t, pedig abban pont hogy nem indokolt a full arany, pl. én alig használok aranyat, mert az arany lőszere kevés a biztos találathoz, ezért ugyanúgy helyezkedni kell meg gyenge pontra menni, akkor meg minek bele arany? A CDC-nek megy ugye az alap átütése annyi majdnem (212 vs 217), mint az is6-nak az arany lőszer átütése, szóval még jó, hogy kevesebb arany kell bele. Gondolhatsz arra is, hogy a T54 201 pennel futkos, de a másik ágyú sem sokkal nagyobb átütésű, pedig az tier9-es med.
A cdc már az új design szerinti prém tank, ezek már gyakorlatilag teljes értékű tankok szerintem, nincs akkora hátrányban (például egy t44, indien pz vagy panther2 meg nem mondanám miért jobb, mint mondjuk egy cdc, szerintem a cdc beférne a játékba, mint normál tier8 med tank is) a normál tankokkal szemben, igaz, nincs is mm kedvezménye.
-
ilovearty #350996 t8-9-ben eleg a 212 par kivetellel de azert t10-ben mar karcsu szembol. Tudom keruljek az oldalukba :) -
Kryon #350995 CDC-nek azért nincs olyan rossz penje, t34-el én se lőttem még goldot, azok megélnek nélküle, de attól a 175-ös átütéstől tartok, 9-esek ellen az már elég harmatos. -
ilovearty #350994 jah megvolt a wz es ment is a levesbe.
-
#350993 Szégyen nem szégyen , WZ111 megbízhatatlan fosdomb lövegébe 9-be instant megy a gold(csapattól függően persze) 8-ban meg IS3 frontpáncélját egyszerűen 200-300 méterről nem lehet belőni vele, elvileg ugyan az a löveg van rajta mint az IS-en azzal bátran dalolva megyek, ezzel meg a csaták nagy része egyszer már valaki írta elég találóan "izzadtság szagú". Aa pontosság nerf nagyon haza vágta ezt a tankot teljesen beszűkülve is vagy vakondokat gyilkolok vagy a madárfészket két ág között, lehet jönni azzal hogy brawler tank, csak addig el is kell jutni, megbízhatatlan az ágyú még a saját szintjén is a goldja meg ésszel használható lenne HA pontos lenne a löveg. -
ilovearty #350992 Premium geppel aranyat loni haaaat...... Ertelmetlen dolog. e25-osok nagy resze csak azzal tolja.A CDC-be hetfon raktam 5 darab arany loszert de csak azert mert egy e100 ellen alul maradtam es a szakasztarsam riva fakadt mikor mondtam hogy nincs gold loszerem :) . mondjuk azota sem lottem ki egyet sem. Igy is zsibaszto vele a farmolas. Nem akarok emiatt plusz koroket menni. -
#350991 A tököm kivan. Itt az új vga erre frissítget a nyomorék játék XD -
rudii #350990 Sziasztok! :D A nyuszi szezonja elmúlt, ezért ma levadászunk párat! Ki ne szeretne egy jó kis nyuszi pörit? :P Gyertek nézzetek be! ;)
LIVE STREAM
-
András77 #350989 Nekem SP meg wz111 van tier8 prémtank, de egyikkel sem lehet full arannyal menni, de nagyjából megismerhető az a határ, hogy kb mennyi arany lőszer lőhető ki úgy, hogy még kredit is maradjon. Mondjuk nekem nincs prém előfizetésem, azzal ugye lényegesen bátrabban lehet aranyat köpni, de még úgy sem éri meg kredit szempontból.
Egyébként QB mondta a 112-re, nem én, hogy jobb az arany lőszere (bár ha nem tévedek nagyot, akkor 300 átütés volt még a kezdetben, aztán nerfelték 250-re), és emiatt a kritikus helyzeteket könnyebb vele megoldani.
Ezeknél az alacsony átütésű 8-as prém tankoknál az arany lőszer sajnos része a taktikának, nem szabad spórolni vele. Ha a 170/175 nem fogja átvinni vagy alacsony hp-s az ellenfél (de he lőszernek túl sok lenne), akkor be kell tölteni és használni, kész.
Ész nélkül aranyat lőni meg oláh szokás, statpadder meg idióta suttyók csinálják csak, mert nincs rá szükség. Az esetek nagy részében elég a 170 / 175 is, ha úgy ítélem meg, hogy nem elég és a helyzet igényli a találatot, akkor meg jön az arany. Főleg az SP arany lőszere nagyon hatékony, mert az apcr és nem heat. -
Jacktor #350988 Visszanéztem milyen akciók volt a 2. és 3. születésnapokon:
2012-es évfordulós akciók
2013-as évfordulós akciók -
lammaer #350987 Golddal farmolni megéri egyáltalán?
Látom hogy a prémtankerek orrba-szájba szórják a goldot, nem tudom eldönteni hogy azért mert éppen funolnak vagy komolyan igy keresik a pénzt.
(mondjuk nekem sak egy prémtankom van, egy ingyenes T34, annak meg alapból elég jó a penje ahhoz hogy goldolni kelljen) -
Oddball29 #350986 Négy év alatt kaptam egyszer, de nemzetiséget szidni ősi oláh szokás. -
Tarathiel2 #350985 Pontosabban 707,1 méter. Pitagorasz-tétel, rémlik még? -
R3nton #350984 Azok közül meg IS-6 -
Tarathiel2 #350983 Az szép, én csak 3-7 nap között szoktam kapni, pedig igen választékos angollal és magyarral tudok káromkodni Elvileg mindig az adott időszakot mérlegelik ami aztán nullázódik, tehát nem fogsz egyre többet és többet kapni, elvégre ez pay2win játék, nem dobnak el egy lehetséges vásárlót ha nem nagyon muszáj.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.08. 14:08:46 -
técs #350982 Kapott már valaki 14 nap chat bant? Épp most jött a szép üzenet. .Ezek után mi a köv retorzió? Tudnom kell meddig lehet feszíteni a húrt. -
Kryon #350981 Az is jó tank, de nagyon papír. Olyat szeretnék aminek megbízható páncélja van. -
R3nton #350980 FCM50-t gyerekek, amíg lehet kapni!!!! -
R3nton #350979 Szerintem májusban lesz, mikor lesz a győzelmi parádé oroszországban, a második vh vége. Akkor mindig nagy akciók szoktak lenni. -
Simulacrum #350978 Áhá
Előbb keressek rá utána kérdezzek. Nem tudtam, hogy az erlenbergi szikla is olyan, mint Ensken a befalazott lőrés dolog, hogy a játékmódtól függ. -
Simulacrum #350977 Srácok Erlenbergen D2-E2-ből mikor távolították el az ott levő sziklát? Az előző patchel? Vagy most? Biztos, hogy volt ott szikla, mert sokat használtam. Lemaradtam, hogy ezt említették volna? -
técs #350976 Szólhattatok volna korábban is. Ezek szerint 30k csatát rossz szellemben toltam le. Na mindegy a köv 30k-ban javítok. xD
-
Kryon #350975 Igazából a kemény front és a jó oldal között nem tudok dönteni, hogy melyiknek venném több hasznát, de mondjuk belegondolva a legénységképzésbe IS-6 felé billen a mérleg, mert kínai tankom nincs. A sebesség viszont a 112 mellett szólna. -
András77 #350974 Ezek nagyon hasonló tankok, nincs közöttük lényeges különbség a játékstílusban. A 112 mellett szól, hogy az arany lőszere jobb átütésű, kemény nagyon a felső része, gyorsabb. Az is6 mellett meg az szól, hogy nagyobb a RoF, jobb az oldala (sidescrap-re sokkal jobb), de talán a legfontosabb, hogy a szovjeteknek több nehéz tankjuk van, ezért legénység képzésre sokkal jobban kihasználható, még akkor is, ha nem minegyikkel kompatibilis teljesen.
Ha nem vagy kifejezett híve a kínai nehéz tankoknak (amik elég jók egyébként, de mégis ritkán látni például 113-t), akkor érdemesebb az IS6-t venni szerintem, mert a szovjet nehéz ágak rendkívül népszerűek, nagyon jó tankok egész sora van ott és jól jön a képzett legénység.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.08. 11:30:58 -
Kryon #350973 Tervezem, hogy veszek egy limites 8-as prémet, ha lesz rá kedvezmény. 112 és IS-6 között gondolkodom, melyiket ajánlanátok egy átlagos képességű játékosnak? -
Gyuszopapa #350972 Simán lehet azokat a járműveket lőni ami a látóteredbe bekerül úgy max 700 méter.Már csaptam ki a nagy négyzet sarkából is felspottolt Hellcat-et pedig mozgásban volt.Meglöttem de a lövedék még kb. félúton volt mikor lement róla a spot,na ez nem lesz meg erre abban a pillanatban kiírta a sarokban a sikeres lövés eredményét. -
técs #350971 Ez mi volt? Ammo rackeltél egy E1oo-at 6oo méterről? Ilyet se láttam még... -
Angelus1991ster #350970 Valószínűleg az évfordulós garázs jött a mai micropatch-el. -
András77 #350969 A tier3 fcm 36-ra gondoltam, mondjuk az fcm nem egyértelmű megnevezés, mert van tier 8 fcm 50t is, de annyit meg nem tudok a játékra költeni. Amúgy kéne az fcm 50t is, de az nem lesz nekem soha, szerintem. -
Toweliee #350968 Patch van ma? -
lexlutor #350967 8as premium talan egyszer volt felaron meg evekkel ezelott.. szerintem jobb ha 30%al szamolsz inkabb. -
András77 #350966 Várjál, mert a leárazások csak később jönnek ki. Azokat nem látni előre a játékban sem és a wg eu csapat szokás szerint nem siet kihirdetni. Szerintem lesz tank leárazás is, miért ne lenne pont most?
FCM érdekel engem is ha lesz féláron, de még át kell gondoljam, mert igaz, hogy fun tank bizonyos szempontból, de nem tervezem a francia td ágat kihúzni, nem érdekel egyik tank sem onnan, akkor meg szinte felesleges az fcm megvétele. Megnézek még pár replay-t róla, hogy mennyire hatékony az ágyúja tier5 ellen, mert az lehet a másik gyengéje a sebesség vánszorgás mellett, hogy nincs mm kedvezmény.
Province-n nagyon brutál, binoval felspotolja az egész pályát
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.08. 09:22:33 -
Kotomicuki #350965 Zömében -2 tier-esek ellen ez nem meglepő... -
#350964 PEdig vettem volna egy FCM-et. -
Bughead123 #350963 a StugIV -et repesszel kell használni ? Egyszerüen borzalmas csatáim vannak vele és azt mondta valaki hogy ázért mert nem repesszel használom