418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilovearty #351082 Az olyan mint a fing. Tartod ameddig birod :) -
lammaer #351081 És az erkölcs? :) -
Tarathiel2 #351080 Teljesen korrekt gép az, én valami leárazáson vettem talán 800 aranyért, annyit bőven megért. -
#351079 Saját tierben nagy mészáros, 8sec töltési idővel :) -
#351078 A fiam megvetette velem ezt de el is felejtkeztem róla,most h meg kéne lőnöm valakit aki 20kmh-al megy,előszedtem..Mert a gw tiger p-vel kb esélytelen,azzal a löveg kitérithetöséggel,max ha felém száguld.
Nem is olyan fostalicska mint gondoltam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
mordawn #351077 Type 61 tulajoktól kérdezném, hogy megéri kifejleszteni 27.500 xp-ért a nagyobb motort, ami 34 lóerővel tud többet, mint az alap?
-
András77 #351076 Tier szintenként változik a nyilvános xp szorzó. premium tankok xp szorzója
Erre jön a legénységnek még +50%, szóval pl egy tier5 tankban ülve 2,1x annyi xp-t kap a legénységed, mint egy normál tankban.
Ezen kívül van egy úgynevezett rejtett xp szorzó, amit nem látsz sehol, hogy mennyi, te csak a kikalkulált alap xp-t látod, azt nem, hogy mennyi ilyen rejtett szorzó van benne. Ez független az előbbi, nyilvános szorzótól és ez az érték állítólag a churchill iii-nak a legmagasabb. Erről is van egy weboldal valahol, de azt nem találom, majd talán valaki belinkeli.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.09. 13:50:24 -
técs #351075 Sokszor szoktam találkozni veled, mindig a másik oldalt erősíted, de eddig csak artyban láttalak... -
TiborTamas #351074 Tegnap mentem pár kört az Obj. 261-el, mert az utóbbi időkben nagyon el volt hanyagolva. Még mindig nagyon beteg. :)
Ez a csata úgy indult, hogy AP-val dmg nélkül láncoltam egy T54 light-ot, na de aztán... A maradék 3 AP mind sebzett, főleg az utolsó! :D
Replay. Az ominózus lövés kb. 11:30-nál.
-
técs #351073 Volna 2 láma kérdésem:
1, A prem tankoknak az XP szorzója nem 1,5? Mintha így rémlene, bár eddig nem sokat játszottam prem tankokkal, ha igen akkor se figyeltem erre.
Mostanában néha gurulok a Toggal és csat végi összesítő alapján 1,3x az XP szorzója.
2, Ha egy ellen vízbe fullad, mert beletolom a vízbe, akkor az elvesztett hp-ját nem írja nekem jóvá a játék, csak a killt kapom meg? -
MrSnail #351072 Csak szakaszozás és IM-ek csinálása képezi a klánélet gerincét, se SH se CW se TS, semmilyen kötöttség nincs gyakorlatilag. -
András77 #351071 Én abból indulnék ki, hogy melyik tier10 tank érdekel a legjobban. A t57heavy feltétlenül beszerzendő tank, szerintem. Sokan nem szeretik, van is gyengesége elég, de ez akkor is egy fun tank. Teszten tudtam vele menni eleget, kell. A t54e1 nekem tetszik, bár gyakrabban kell aranyhoz nyúlni, mint szeretném. Mint minden táras tankkal a hp gazdálkodás a lényeg vele, kiszámolod, hogy rárontasz az ellenfélre, kapsz x hp veszteséget, cserébe te 2-3-4... x sebzést fogsz kiosztani neki. Szakaszban nagyon durva, mikor töltés közben a társad fedez, illetve ha előretörsz, akkor besegít. Szakaszban nagyon durván le lehet vele hozni a csatákat, egyedül már nehezebb, mert a suttyók nem fognak segíteni semmit, ha előre mész vele, de óvatos duhaj módon egyedül is lehet vele érvényesülni. A francia kilencesek jobbak szerintem, de összeségében jónak tartom a t54e1-t, csak ez a bitang hosszú grind ne lenne, csak a t57h maga 250e xp meg a modulok.
Az obj430ii ugye inkább TD, nulla ágyúsüllyedés mellett, nem forog teljesen körbe a torony, sok problémát okoznak így együtt. A tank maga vállalható azért, jó RoF, jó ágyú (a 201 penes snipernek is jó, skillekkel, modullal meglepően pontos), bár kicsi pen, de szükség esetén ott a jolly joker arany lőszer, ami mindent (be)üt.
A wz nem ismerem nagyon, teszten mentem párat vele és igen, a nulla ágyú süllyedés azt jelenti, hogy iszonyat módon ismerni kell a pályát, honnan milyen módon kell ferdén beállni a dombra, hogy egyáltalán lőni tudjak vele, de sokszor az van, hogy éppen hogy az ellenfél szélét tudom lőni, célozni, helyezni már nem lehet vele a lövést, bár az RNG besegíthet. Ez is egy vállalható tank, jó elefántölő puskával, de szintén fájdalmas a grind, ha nem fejlesztetted ki előtte a 113-t és a light meg med vonalat, vagy szabad xp temető.
Szerintem nézd meg a tier10 tankokat, amelyik jobban érdekel, menj arra, mert egyik tank sem emelkedik a többi fölé ebből a háromból. Én a T57h-t ki nem hagynám, túl jó és érdekes tank, ezért ebből a háromból a t54e1-t választanám.
Ha esetleg el akarod kerülni a bitang hosszú grindeket és minél hamarabb tier10 med kell, akkor meg obj430ii.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.09. 13:26:47 -
#351070 Mit jelent hogy laza? :)
-
Pares #351069 HOAX-nál lazább klánt nem nagyon fogsz találni. -
lammaer #351068 Hát, nekem van WZ120-am és T54E1-m is, de egyiket sem szeretem.
A WZ az olyan semmilyen tank, sztem minden tekintetben alulmúlja a T-54et (az orosz 9-es med), gun depressionja gyakorlatilag nincs tehát szinte csak sík terepen használható rendesen. Hiányolom róla a medre jellemző agilitást, emiatt - akárcsak a T8-as elődje - ez is inkább egy összenyomott heavyre hasonlít. Az ágyúja sem med ágyú.
T54E1-el szintén hasonló problémáim vannak: abszolút nem mozgékony, tehát klasszikus med gameplayra nem alkalmas, fontos pontokat gyorsan elfoglalni em lehet vele. A top ágyújába csak 4 lövedék fér, ami gyakran nem elegendő a veled szembenálló célpont elpusztítására, csak ha a randomisten nagyon veled van. Ezért inkább csak kivégzőtank, a jól lesebzett célpontokat lehet vele vegzálni, de áttörésre nem alkalmas. EGy időben nagyon úgy voltam vele hogy golddal kellett etetnem hogy T9hez méltó sebzést adjak le vele (hiszen nincs agilitása hogy flankolj, szemből meg T9-t10ben már nagyon kevés a 4 darab 210es penű skuló), utóbbi időben már azért kezdek visszaszokni vele APra. Önállóan abszolút használhatatlan tank, csak és kizárólag szigorúan együtt mozogva a többiekkel használható.
Objectem nincs, de a fenteiek alapján azt választanám :) . Kivéve ha nem izgat jobban vmelyik T10es azokból amik a felsorolt T9ek után jönnek.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.09. 13:06:06 -
MrSnail #351067 Ha itt nem jelentkezik senki próbáld meg itt , nagyon aktív fórum, hamar elkapkodják az embereket. :) -
#351066 Hali!
Egy újonc (szerény személyem) keresne klánt.
Jelenleg Tier5-nél járok.
Nem tervezek nagy karriert, fő a kellemes kikapcsolódás. -
#351065 WZ-111-4 megvan, most már fullos. A baj az, hogy mindegyik 10-es érdekelne..., de most csak 1-re van lehetőség. -
#351064 szép :) végre normális beállításokkal tudsz játszani -
András77 #351063 Az alienware ad most invite kódot, amin a pzs35 van. Van még sok kódjuk. Gondolkodtam rajta, hogy megveszem, de mivel úgyis csak lazulni használnám, ezért lehet, hogy az invite kód is jó lesz nekem, csinálok egy új accot ezzel a tankkal. Mondjuk jobb lenne a fő accomon lenne ez a tank, de ha 500 vagy 1000 aranyat így meg tudok spórolni, akkor nekem megéri ilyen megoldásban is. A bónusz kódról sajnos lecsúsztam, de lesz jövő héten újra.
Alienware
Még egy kérdés, lehet számítógépet is nyerni, de meg kell válaszolni 5 kérdést, nem nagyon vágom a válaszokat, valaki tud ebben segíteni?
kérdések
Answer these World of Tanks Global Grand Finals Scavenger Hunt questions
and you can win an upgraded Alienware Area-51!
1. Which team was the first one to use TOGII in WGL Season 5?
2. What is the name of the player who was wearing a famous pink hat during the S5 offline finals?
3. Which RUlette player destroyed the most tanks during Season 5 (Regular Season)?
4. WGLNA champions Elevate began as Burn All Empires. Their first accomplishment was finishing second in which season?
5. What tank in World of Tanks is the best representation of Alienware and why?
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.09. 10:45:01 -
MrSnail #351062 T54E1! Bár a végcél is számít. Szerencsétlen Wz-120at már én is megvettem volna ha nem kellene "belegrindolni" ~242900 xp-t míg fullos nem lesz. Megoldás lehet ha megvan a kínai nehéz ág végig... -
#351061 A legdurvább mikor autoloader-es tankkal elkezd lőni az ember, olyan füsttel van hogy ajajj:) Mondjuk ki lehet kapcsolgatni az effekteket egyesévvel mod segitségével:) -
Simulacrum #351060 A WZ-120 és a T54e1 mindkettő fantasztikus tank. Nem tudnék dönteni, ha muszáj lenne köztük választani. Az alapján dönts, hogy szereted-e a táras tankokat, ha igen, akkor T54, ha nem, akkor a másik. -
Kryon #351059 Én csak a páncélja miatt. -
#351058 Melyiket választanátok?
Wz120, T54E1, Obj430II csak 1 fér a keretbe. -
#351057 És még működik is :) Köszi! :) -
Frankie69 #351056 Nem látod a fától az erdőt Vedd ki a "Fű jelzése mesterlövész módban" elől a pipát, és már meg is oldottad a problémát. -
Bughead123 #351055 Az FV12B-t melyik patchben cserélik le ? -
#351054 Régebben ki lehetett külön belső nézetben is kapcsolni a füvet. Nem értem ezt miért batták el.. -
#351053 A füvet ki szokta kapcsolni kb. mindenki. Elég kopár is a táj nélküle, de ha ez kell, hogy láss mindent, hát ez. :) -
Simulacrum #351052 El kell ismernem teljesen más a játék full grafikán, de számomra nagyon játszhatatlannak tűnik. Semmit nem látni a fűtől, a robbanásoktól, az égő tankoktól és a többi szépség is eléggé figyelemelterelő. -
#351051 Üdv a klubban. :)
Én is múlt héten váltottam 1080p-re egy Giga G1 Gtx 970 kíséretében. Nagyon más így a játék. :o
Ui.: Nem. De ez legyen a legnagyobb baj.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.04.09. 06:45:29 -
#351050 Off: Szeretném megköszönni az itteni "kuncsaftjaimnak" az eddigi segítséget és támogatást.
Nélkülük (és persze a klántársaim nélül) nem jött volna össze ez a gép, sőt...
Már csak egy monitor hiányzik
Sniper nézetben már nem lehet kikapcsolni a füvet?
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.09. 06:38:57 -
R3nton #351049 Jaja cromwell sokat segített, úgy mint az 50-100 és 50b is, vannak ilyen jolly joker tankok. WTE is hozott sok küldit. Meg vannak a speckó tankok vk45, maus. -
besti #351048 Én maradtam a Cromwellnél, már T28HTC-hez is meglett kb. a 2. csatára, most a gyújts ki kettőhöz kellett 15-20 csata, de meglett 20 átütő találattal. Utána következő csatára megcsináltam vele a sebezz öt tankot mozgás közben (de csak 2-öt sikerült meg is ölni:( .Rengeteg missiont lehet Crowellel megcsinálni, örök darab a garázsban. -
R3nton #351047 ha nem is tied, akkor is kicsit szar látni az ilyet, azért látni, hogy lett bele feccölve idő. 907 király tank, azt elfogadnám, de ennyi pénzem nincs rá :D -
Oddball29 #351046 Se megerősíteni, se cáfolni nem tudom:).
-
R3nton #351045 Ráuntál? Valahogy sajnálom látni, hogy régi arcok eladják az accot... -
Oddball29 #351044 Ide is berakom ki tudja alapon. 2500 átlag effis account eladó. 20 db kifejlesztett tier 10-es, 18 a garázsban (nincs arti köztük). Továbbá két tier8-as scout: Ru 251, T54 Lt, elit T37 light, elit JP2 és Charioteer, 5 skilles M26 és T32 ESL-re, 4 skilles 110. Hétmillió kredit költőpénznek.
Átlag legénységi szint 4-5 skill.
Prémium tankok: T34, SP, PzIVS, FCM Pak, T14, Excelsior, Ram II, T23E3, VK 7201, Obj 907, Stug IV
Érdeklődni privátban, screenshotokat tudok adni. -
diegho™ #351043 A 113 egy rakás szar, ezért nem látni.