418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Churchill I szerintem amióta HD erősebb. Sokkal jobban pattint az orosz társához képest.
  • Antimat
    Ehe, benne voltam a tv-ben :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nemrég vettem vissza a Hellcat-et, azóta 3. ace vele. Még mindig nagyon jó, csak kevés bele a goló.

Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.04.10. 22:10:35
  • Count Adyn
    Haladós ez:)
    Egy - kettő re meglesz:D
  • Tarathiel2
    De a bázisig az utat nyilván nem a két narancs tisztította meg, hanem a kék meg lila, nemde?
  • Simulacrum
    Lila, meg kék játékosokkal lehet együtt játszani, meg számítani rájuk...bla bla bla
    A HT foglalós küldetésem úgy lett meg T10-ben (kellett 3000 sebzés is), hogy két narancssárga játékos segített foglalni. A kék, lila megy a legeslegutolsó fragért is, főleg most az 5x miatt. Szóval le a kalappal a két segítőm előtt.
  • Toweliee
    Nekem működik. Kell valami?
  • Tessellia
    Van, hogy nekem is ezt csinálja. Rá 10 percre meg jó. Egyébként most éppen jó.
  • Malarki
    Nekem simán bejön.
  • lammaer
    Skacok, nektek működik a worldoftanks.eu? Nekem csak egy fehér képernyő jön be, több browseren is....
  • Angelus1991ster
    jaj csak azt ne. Minden HD modell egy rejtett nerf az adott tankra nézve.
  • ilovearty
    HOAX tag lettem. Igaz hogy fel ora volt mig a telefon betoltotte a wot oldalat de csak sikerult.
  • Sherman0070
    Ez a Q&A válasz szerűség alatt már ez volt: " Type 58 HD hamarosan? „Más a fontossági sorrend”; "

Szóval sok idő átmásolni is?
  • Sherman0070
    "modell elemek, amik megegyeznek más modellekkel (pl a T-34 felfüggesztése a Type T-34-en) átmásolhatóak egymásra"

Óóóóó szóval 7 hónap kellet hogy ezt meg is tudják csinálni? Nem rossz!
    Már csak 1 év és sikerül átmásolni a Churchill III-ra is ezt a szarságot!
  • kHares
    Haha, micsoda extrém hardcore mód lett mára. Akció van, nesze bonus lag. Fél percenként hirtelen másfelé mész, nem reagál 3 másodpercig, leestem egy szikláról mert pont akkor jött a spike amikor megálltam volna, gyönyörű.
  • DasIsFuck
    Szerintem nem éri meg, meg hát mi helyére?

Kevés fontosabb dolog van egy 2.9-es célzás idővel rendelkező tankon annál, hogy ezt amennyire csak lehet leminimalizáld.
    A töltésgyorsító meg szintén egy elengedhetetlen kellék szerintem mindenre.

Bár ez egy új szemlélet nálam, de szerintem mindenre érdemes célzás+stabilizátort rakni amire lehet.
  • Count Adyn
    Nem, viszonylag mozgékony heavy sztem kár leterhelni:)
  • Angelus1991ster
    E-75-ön használtok szupernehéz repesz páncélt? használ az valamit?
  • Oddball29
    Mi is annak a délkeletnek vagyunk a csücske pár száz éve.
  • voivod32
    Megvan! Jézusom, csak annyi baja volt, hogy rendszergazdaként kellett indítani... Rohadék win7 !
  • Tarathiel2
    Nem szedted le az Internet Explorert? Az kell neki ugyanis, akkor szokott ilyet ha nincs vagy rosszul van beállítva.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.10. 16:17:47
  • voivod32
    Nem indul el a letöltés a szerverről, a fenti hibaüzenet miatt. Nincs telepítve a játék! Pont ez a baj, nem bírom letölteni.
  • Angelus1991ster
    Csak tőlünk dél-keletre és nyugatra. Mi csak szemlélők vagyunk, ahogy mindig is. Mint az El Aurianiak.
  • Tarathiel2
    Akkor inkább igyál, azt legalább még élvezni is fogod

Kezdetnek töröld le a modokat ha vannak. Ha így sem megy és más játékkal nincs baj akkor nyomj egy adatellenőrzést (wotlauncher.exe -integrity paraméterrel) vagy telepítsd újra az egész játékot. Ha mással is baj van akkor DirectX és driverek újratelepítése ajánlott.
  • Oddball29
    Az emberiségnek befellegzett, és végleg zuhanópályára került.

Én már csak tudom, randomozok WoT-ban.
  • Angelus1991ster
  • yossarianHUN
    És ha én most azt mondanám, hogy minden magyar szar fos játékos, mert én eddig így láttam, akkor te egyből feltennéd a kezed és helyeselnél? Nem? Akkor nézd el nekem, hogy én se csinálom ezt.
  • Angelus1991ster
    Oké tévedek. Nincs rossz játékos. Ezek mind MI játékosok.
    Ezért érzem úgy , hogy nincs mögötte ember. Mint a Fehér tigris c. filmben.
    Ha pedig van, akkor annak minden bizonnyal folyik és/vagy habzik a nyála.
  • voivod32

Szevasztok! Amióta volt ez a kis patch, a napokban , nem tudtam elindítani a WOT-ot. Gondoltam újratelepítem, de nem engedi, valami hibát ír ki. Van valakinek, ötlete, hogy mi lehet a megoldás? Nagyon megköszönném. Nem volt rossz ez a pár nap pihenő, de már nagyon elszaporodtak az idegsejtjeim!
  • yossarianHUN
    Szóval "személyes tapasztalat"-ra. Ki hitte volna:P
  • Angelus1991ster
    Az eddigi észrevetélekre.
    Bárhajlamos ezt lejjebb vinni Beco2003 (bot) és pohi75
  • Simulacrum
    Igen, érdekes lett volna. Összességében azt mondhatom, hogy kb. semmit nem lehet leszűrni belőle. Ha jól emlékszem a 22%-ost éppen megnyertük, a 85%-ost pedig buktuk. Semmit nem jelent. :-)
  • Negritis
    és ezt kéne megnézni úgy hogy mikor jött be és mikor nem :D
  • Simulacrum
    Egy kis érdekesség. 500 csatán át írtam az xvm által becsült nyerési százalékokat. Alább az eredmény. Mondjuk annyiban biztosan torzít a dolog, hogy én nem a pont átlagos játékost testesítem meg a WoT statisztikái alapján, de gondoltam érdekességnek megmutatom.
    22%-os volt a legkisebb és 85%-os volt a legnagyobb csata.

Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.04.10. 15:25:58
  • yossarianHUN
    Ezt mire alapozod?
  • Oddball29
    A fenét. Mint más téren, a WoT-ban is krónikus underachiever nemzet vagyunk. Szlovákoknak, szerbeknek, vagy románoknak sokkal félelmetesebb meg ismertebb neveik vannak.
    Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.04.10. 15:20:11
  • Angelus1991ster
    Azért ha sorrendet állítunk, akkor a semmirekellőknél azért egy picivel jobbak vagyunk.
  • Oddball29
    Láttam hülye meg egyenesen gyáva magyart épp eleget. Arányaiban mi se tudunk többet.
  • ilovearty
    Azert valjuk be hogy t34 hasznalatahoz tudas es kell es foleg nagyfoku turelem. Plane akkor mikor lepattansz egy comwelrol.... :)
  • Angelus1991ster
    XVM telepítve van neked? Akkor meglátod te is hogy ezek a népek csak úgy fossák ki magukból a 200-500-as játékosokat.
  • Oddball29
    Nem igazán vagyunk abban a helyzetben, hogy lenézhessünk bármilyen más nációt a környéken... Vagy leginkább a saját magunk ásta pöcegödrünkből rázzuk kifelé az öklünket.

Hülyézni meg noobozni egy dolog, népet nyíltan lenézni maximális igénytelenség.
    Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.04.10. 15:02:51