418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Hát szoktam látni "honfitársaink" közül is gödörbe valót. Pl. krokesz11
    Bele is lőttem, kis kreténke tud venni T34-et, de nem tudja használni.

Most sem vagyok képes megérteni: nem céloznak? nem várják be míg szűkűl a célkereszt?
    2-3-4 ezer csatánál még oké, de 10-15-20 ezer csatás határnál már rohadjon el a pokolban.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.10. 14:56:30
  • yossarianHUN
    Bezzeg mi magyarok milyen penge wotosok vagyunk. Főleg azok, akik az első 2 percben elhalnak, aztán a meccs további részét angol/magyar makaróninyelven történő kurvaanyázással töltik
    Én elég sok ilyet látok.
  • Angelus1991ster
    Nem is tudtam, hogy chat ban-ért rossz MM jár. Friss Borsiggal csak vereség.
    Állandóan ............(nincs rá megfelelő káromkodás a magyar nyelvben , ami csoda ) franciákkal, románokkal, cseszlovákokkal és még valami egyéb orknépekkel rak egybe.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezeknek külön szerver vagy közösgödör dukál.

Az ilyeneket kéne elősször likvidálni, mint : rivaseloy és GINESTRA
  • yossarianHUN
    Ez a jelenlegi játékosbázist figyelembe véve elég nagyfokú idealizmus:P
  • Negritis
    vagy pont fordítva :D
    mivel mindenki rájuk fókuszál a sok kiosztható sebzés miatt, ti meg leszeditek őket :D
  • lammaer
    Ja, elveszti őket a csapatod miattad :)
  • Sunsetjoy
    Semmi gond, nekem is az volt még úgy is hogy hétfőn nem volt munka...
  • Tono34
    Bocs, elfáradtam, hosszú ez a hét.
  • DasIsFuck
    Egyébként ez is hasonló mint a togos küldi,hogy szinte ingyen ideadják mindenféle nehézség nélkül.
    Eleve lánc küldetésekért adnak prém napot+5X szorzó és 4 nap van rá.

Máskor szaros felszerelésekért kellett 75k meg anyámkínja lánc küldiken átmenni
  • Sunsetjoy
    Futva olvasol? :) Így kérdeztem meg, hogy erre a 75k-s küldetés részre gondolsz, amiben félreérthető a not counted rész. Onnan vetted gondolom azt, hogy nem számolja a 75000 gyűjtésébe. Erre írtam le a magyarázatot.

A hsz-em utolsó sora: Amit a játékteljesítményed alapján kapsz, azzal kell a 10ben lenned, és kapod a 75k-ra a gyűjtést, prémmel 5x-el mindennel.
  • DasIsFuck
    Annyit számol amennyit a kis felugró ablakban is kiír.
    Összesen amennyi xp-t kapsz. a csatában.
  • Tono34
    Nem teljesen erre. Pl csata végén kapsz 1000xp, de ez a első csatád vele így 5x =5000. 5000-et számolja vagy az 1000-et?
  • DasIsFuck
    totált számolja
  • DasIsFuck
    Azért ne nagyon örvendezz, nem igazán jó tank, ahogy a tech-tree-s változatnál is itt is piszok törékeny, habár a tornya ahhoz képest igen gyakran tud pattintani:D
    Csak itt még lomhább leszel és rosszabb ágyúsüllyedésed lesz, ágyú korrekt.

Azért a tog-tól jobb, mert t5-ös így jobban hozza az xp-t és barátibb felálásokban tud menni.
  • Negritis
    az mondjuk engem is érdekelne, hogy a top10nél ugyan a base számít
    de a számlálóban mikor "hozzáadja" ott is a base lesz vagy a total számolva
  • Sunsetjoy
    "Earn a total of 75,000 XP over any number of battles
    Be in the top 10 players on your team by base experience earned (bonuses for the first victory, premium account, etc., will not be counted to determine the rankings).
    "

Erre gondolsz? Mert ez arról szól, hogy a csapatodban az első 10 helyezett xp-je alapján kell ott lenned. Ennél pedig a BASE experience számít, vagyis leszarja magasról a játék, hogy valakinek prémje van és végső kapott xp-je több lett még az első helyezettnél is, valakinek 5x csatája volt és a nyolcadik base xp-s helyről felkerült a másodikra pl.
    Amit a játékteljesítményed alapján kapsz, azzal kell a 10ben lenned, és kapod a 75k-ra a gyűjtést, prémmel 5x-el mindennel.
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.04.10. 12:32:11
  • DasIsFuck
    Hátrafelé lehet vele, úgy jobban el lehet dugni a tornyot.
    Persze sok reményt nem érdeme shozzáfűzni.
  • DasIsFuck
    Az a HP semmit nem ér a togon én úgy vettem észre, ellenben baromi jó ágyúja van, amíg nem volt OPfly addig eggyértelműenlegjobb t6-os fegyverzete volt brit vonalon.
    Én sem szeretem, nagyon rossz tank, de a sebzést jól lehet vele osztani.
  • Negritis
    köszi, ezt nem tudtam
    amúgy ennek kellett volna utána néznem,meg hogy mikor adtam el

valamint tuti hogy kötözködtek volna hogy miért most "jut eszembe"
  • técs
    Így van. A Tog2 egy olyan tank, amivel tényleg csatákat lehet eldönteni.
  • lammaer
    De már szigorodtak a feltételek, pl csak max 2 hónapra visszamenőleg adják vissza...

reimbursement policy
  • Tarathiel2
    Nehéz ám megírni egy pár szavas ticketet, de ha neked így jó...
  • Negritis
    se időm, se erőm szenvedni fele
    főleg hogy ugye kb másfél éves ügyről beszélünk
  • Tarathiel2
    Hmmm, érdekes klánnév...
  • haflac
    egy prémium tankot vissza lehet kapni amit eladtál korábban,kérd vissza
  • Tono34
    Ha jól olvasom (remélem rácáfoltok) a 75k xp-s küldinél nem számolja a szorzót és a prémfiókot?
  • Tarathiel2
    Ha esetleg másnak is eltűnne az összes küldetés: válts szervert, attól megjavul. Bár szerencsére még számolja ettől, csak nem látszik.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.10. 10:55:39
  • Negritis
    több hp -> tovább kint tudsz lenni -> több leadott lövés -> több credit
    erre gondoltam h előny
  • lammaer
    A magas XP szorzónak akkor van értelme, ha van mit szorozni. Márpedig a HPdból nem neked lesz XPd :)

Én szeretem a TOGot, isteni a HPjából XPt bányászni :)
  • McFrost
    Nagyon sokan lebecsülik, ez a taktika. Kimaxolva őrületes sebzést lehet vele kiosztani. Én tettem rá repeszpáncélt artik ellen, töltésgyorsítót, azt aggyad nekijje :D
  • Negritis
    nincs Tog2-m :D én se látok gondot vele
    de a pénz szorzója elég magas gondolom a lényeg minél több sebzést kitolni mielőtt kilőnek :D
    de mikor szidják chaten akkorazért a jobb játékosok(kék+) akik ülnek benne szólnak, hogy nem eszik olyan forrón
    3 előnye van : kb legjobb pénz szorzó, magas hp és a tier limit
    utóbbi a lényeg szerintem

nem mondom hogy jó (ellenfélként szeretem) de megértem ha valakinek van perverz vonzalma felé

PzB2-t én pl imádom és mai napig bánom hogy a francia heavyk behozatalakor eladtam
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.10. 09:48:14
  • Sunsetjoy
    TOGII úgy jó, ha egy felől tudják támadni, beáll valahová. Városban elég gáz, kicsit mintha egy elbaszott td lenne, amire rákötöttek egy platós teherautót :D
    Nem rossz keresőkéje van, ha szakaszban nem hagy magára a társad, tudod te is osztani. Na persze az egyik leggázabb prémtank .:)
  • yossarianHUN
    És hogy lehet a Tog-ot jól használni? Ha arty van az ellenfélnél, meghalsz mielőtt fedezékbe érnél. Hulldown? Nincs hozzá tornya. Sidescrape? Se tornya, se oldala. Fedezékharc, csikicsuki? Olyan lassú, hogy mire visszamászol a fedezékbe hatszor belédlőttek. Az egyetlen "taktika" azzal a tankkal, hogy reménykedsz, hogy az ellenség előbb fogy el, mint a HP-d.
  • Negritis
    sokan szeretik a Tog II-t mert jó pénzt hoz ha jól használod
    az meg hogy közbe az ellenfél ir örül mert win8 boost az más kérdés :D

cromwellből imádom őket :P de arl 44el sem panaszkodok :D
  • yossarianHUN
    Hát ha "igazi prémium tank" alatt egy igazi XP-zsákot értesz az ellenségnek, akkor abszolút:D
  • ilovearty
    Ok este megoldom a dolgot . Koszi !
  • Angelus1991ster
    Persze, hogy örültem. Mikor a küldetésig napok voltak addig teszten próbálgattam és tetszett, Tog II egy igazi prémium tank. Ki a faszomat érdekel, hogy nem jó CW-re meg többi szarságra.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.10. 09:21:33
  • madmanic
    Alap lőszer. Nekem valamiért nem kell gold az E100 ba.
  • Bughead123
    Ujrainditottam, mostmár jó
  • green64
    Válts szervert, utána jó lesz...