418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    ha a garazshely mellett dontesz, en lehet kivarnam a kov honapban a 70eves evfordulot. lehet megint megjatszak h 100 gold lesz egy hely.
    tavaly volt egy ilyen akciojuk mar nem tudom pontosan mikor, persze azutan h bevasaroltam elotte egy honappal garazshelybol :)
  • voivod32
    Hát, ha ennyi mindent meg akarsz tartani, akkor én tutira a garázshelyet választanám!
  • lexlutor
    wotban sincs gyarilag ilyen, csak ugye az xvmet nem tiltjak.. +
  • lexlutor
    "és ha majd jönnek a magyar tankok is azokat muszáj lesz tartanom vagy a svédek amiknél szintén rengeteg érdekes tank lesz" - kar aggodnod emiatt, lesz meg par eved rakeszulni, mar ha valaha is megjonnek :)
  • DasIsFuck
    Nekem van Matilda 4-em és baromira durva dolgokat lehet vele t5-ben csinálni, na most a t14-nek még nagyobb átütése is van picivel és t5-ben a páncélja kegyetlen.

Tehát affelől, hogy baromira bejönne a tank nincs kétségem, a probléma ott kezdődik, hogy ha összeszámolom hány tank van tervbe megtartásra(kínai nehéz vonalon 2,közepes vonalon 121, de simán elképzelhető, hogy a t7-t8-as dolgokat amint elérem tartós viszonyba kerülnek velem:D,japán vonalon 2, de a chi-to-t már most sem akarom eladni, ki tudja a chi-ri mikor fullos lesz milyen benyomást fog rámtenni, akkor a szovjet vonalon 5, de az a-43 már kivívta a tartós címet,a-44 majd kifogja és a t43 vonalon még el sem indultam és a t-43-ról látatatlanba megmondom, hogy valszeg nagy kedvenc lenne de a t-44 is simán elérheti ezt.
    Akkor idén jönnek a japán nehéz tankok..francia vonalon is szeretnék előre haladni,szovjet 10-es nehezek is célok és még a német vonalon is vannak gyüjteni valóm..na és ha majd jönnek a magyar tankok is azokat muszáj lesz tartanom vagy a svédek amiknél szintén rengeteg érdekes tank lesz.)
    szóval jelenelg 3 üres helyem van és ezzel a 6 hellyel lenne 9 ami nagyon sokat nyomna a latba, ugyanakkor lemaradnék egy olyan jó tankról mint a t14.
    Gyakorlatilag mind a 2 lehetőséggel óriásit vesztek:D

egyébként legénység képzés nem érdekelne, amerikai ág full érdektelen számomra, már a t-29-et is eladtam, eddig azért maradt csak ilyen sokáig, hogy benne tároljam a 6 fős legénységét a barrack helyett.
  • yossarianHUN
    AW Q&A-ból:
    Question: How will player statistics be handled? Will clan commanders be able to see the statistics of their prospective recruits?
    Answer: Players will be able to see the statistics of other players only outside of battle. We do not want to implement any functions that would display player skill in battles due to the detrimental effect it would have on player behavior in the game.

Óóó igen. Végre valaki, aki használja az agyát.
  • Oddball29
    Churchill III harci gépként köszönőviszonyban nincs a T14-el, az amerikai sokkal erősebb.
    Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.04.11. 13:03:29
  • Kotomicuki
    Pedig én is úgy érzem, hogy régen lehetett játszani 100 alatti átütéssel is T4-5-ben, de most már ez közelít a lehetetlen misszióhoz, a legtöbb esetben - hihetetlenül gané tud lenni a random script-je, akár sorozatban is!
  • voivod32
    Hogyne! Nyilvánvaló, hogy egyéni ízlés kérdése is a dolog.
  • voivod32
    Az előbbi meccsen egy STA-1-el párbajoztam IS-ben ülve, közben besegített neki egy Tiger is, a végén kilőtt , miközben neki 7 HP-ja maradt, mire én írtam neki, hogy "Lucky STA-1, you remain 7HP's." Erre elhordott minden köcsögnek, noobnak, a meccs után, pedig rám is írt. Mennyi beteg ember van!
  • lexlutor
    a churchill3 szerintem is jobb, ha birja az ember a lassu tankokat, de ettol meg egyaltalan nem rossz a t14, max neked nem fekszik.
  • bornofakone
    Hát pedig a TD-k op-k nem? :D Azt hittem te azt easy-be megcsinálod, hiszen a TD az easy mód :P

Amúgy ezek a mission-k olyanok mint a tankok, mindenkinek más és más a nehéz, illetve az RNG mibe baszakodik bele v sem. Én most perpill az ilyen hülye láncolós missionökkel szenvedek....múltkor a "gyújts ki +1 tieres tankot", mindig van vmi hülyeség ami hátráltat. Heavy-nél tuti a cappelős fog bebaszkurálni. Mednél most tuti a +1 tieres hülyeségek....ja meg tényleg ott lesz megint a gyújts ki 1 tankot 2x/2 külön tankot 1 csatában :D

Simulacrum

Nekem most T55-nél pont hogy a light-ok a legnehezebbek :D TD és med küldik easy-k eddig....:D
  • voivod32
    Mindennel kell célozni, ha nem vagy "goldnoob", de a T14 egy borzalom szerintem. Százszor inkább Churchill III.
  • Angelus1991ster
    De nerfelhették, mert anno igen jól lehetett vele pattintani. Most meg minden átlövi.
  • lexlutor
    nekem 200 csatam van vele, 64% rataval nekem mas a velemenyem.
    jo tank. heavyhez kepest mozgekony, pancelja tud pattintani, tierlimites.
    celozni viszont kell vele!
    egy dolog tud meg kenyelmetlen lenni vele a legenyseghuzasban, h tier10ig mindenhova vagy ket loader vagy ket gunner kellene.
  • voivod32
    Hát, ez a Chi Nu Kai mission, egy lehetetlen küldetés. Hogyan lehetne nyerni 15-ször, ennyi kibaszott fasszal egy csapatban?!
  • voivod32
    Egyértelműen a garázs. T14-et nem ajánlanám, hacsak nem szeretsz szenvedni, vagy nincs korlátlan mennyiségű credited premium lőszerre.
  • DasIsFuck
    Szörnyű választás, vegyek t14-et vagy inkább a 6 garázshely mellett döntsek...

A baj csak az, hogy amint leadom a voksom az egyik mellett, máris bánom, hogy nem a másikat választottam:D
  • DasIsFuck
    Igen.+350 goldot
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.04.11. 11:18:57
  • Angelus1991ster
    De az a kód csak egy invite kód az új játékosoknak? Vagyis nem a fő acc, hanem az új acc kap T-15-öt.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.11. 11:17:41
  • DasIsFuck
    Az ha most csinálsz refer accountot akkor kapsz t15-öt,350 gold+7nap premet és egy darabig farmolhatsz is6-al.
    Meg akik most csinálják meg a barátlinkelést azok résztvesznek a type 59 lottón, amin a 2 account ami linkelve van egymáshoz kap egy type 59-et.
    kb ezt:)

a lottó miatt még talán meg is éri referálni még egy accountot, hátha:)

én lehet csinálok még egyet, t15-öm még úgysem volt soha és hátha nyerek egy typot..xD

Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.04.11. 11:16:20
  • Solten
    Ko' a jatekos meg a penz.
  • Angelus1991ster
    Emmeg mi? http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/wot-4anniversary-refer-promo/
  • DasIsFuck
    Akkor lényegébe 6 garázshelyet kapok vagy 1 garázs+t14 amit nemsokára kivesznek...valszeg helyet választom, mert azok létfontosságúak.

t14 biztos fun lenne, de minden nemzetet nézve az amcsik számomra a legérdektelenebbek.

• Simulacrum
    E-75-tel csináltam meg tegnap a 3x pattintást. Én se tudom hogyan. Két jó szakasztársam is volt, akik megakadályozták, hogy a hátamba kerüljenek. Beálltam a halálutcába Himmelsen top tierként. Egy tank tudta, hogy a kupolámat kell lőni, de őt sikerült éppen az utolsó pillanatban kiszednem. Szerintem Béla vagy Maus nélkül nagyon nehéz.
    Számomra egyértelműen a T55A-s küldetések közül a nehéztankosok voltak a legnehezebbek, az előbb írt két tank hiánya miatt. Az érdekes az, hogy leghamarabb a light küldetések lettek meg, most azok tűntek a legkönnyebbnek.
  • Sunsetjoy
    Na megvan a hivatalos válasz a fórumon belsőstől.

"Hey :)

1) You will get the slot + 750 gold as a compensation if you already have Chi-nu-kai" <-- ugye féláron vannak most a t5-ös prémek, szóval fele élvezet :D
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.04.11. 07:48:03
  • András77
    Akkor úgy lehetsz, mint az egyszeri ember. Járna az, de nem jut

Tegnap mondom eljutok 14 győzelemig és ma reggel húzom be a 15.-t. Mit szívtam tegnap, nem emberi, már azt hittem soha nem lesz meg a 14 győzelem.
  • Sunsetjoy
    Szerintem tankkal kapsz garázshelyet, és nem garázshelyhez tankot. Amikor megveszed játékban goldért a csinukájt, akkor nem kapsz garázshelyet, csak ha mondjuk shopban vennéd, ott szoktak adni olyat.
    Szóval elvileg nem kellene garázshelyet kapnod, mert egyáltalán nem biztos, hogy garázshely vételével szerezted meg korábban. Ha mégis így lesz, akkor örülj. :D
  • DasIsFuck
    Na így reggel még mielőtt jött a nap váltás leötszöröztem a legfontosabb tankjaim jelenleg és maradt még 17k szükséges sebzés és 6 óra prémium.
    3-4 5X-et jelent prémium fiókkal ennek elérése..

Viszont a küldetésnél úgy írja a játék, hogy garázshelyet is kapok, ugye ezzel eggyütt jár a tank, de ha már van és csak goldot kapok, nem kellene nekem egy garázshelyet is kapnom?
  • DasIsFuck
    KV-4 is jó erre a célra, azzal is garantált az 1.5-2k pattintás még akkor is, ha csak állsz a mező közepén és semmit nem csinálsz:D

• R3nton
    Maussal nehezebb, mert sok a HP-ja. Vk-val a HP-d háromszorosa és 2000 dmg elsőre lett meg azt hiszem, a HP-d háromszorosa és 3000 dmg talán 3-4-re. Ettől jóval nehezebb küldik is vannak. Pl szedd le az enemy team hpjának 60%-t a td platoonnal.
  • Angelus1991ster
    Hozzászólásod végéhez nem tudok magyar káromkodást írni.
  • Antimat
    Na de ki mondta, hogy az aranyat szóróm?
  • Mnemomic
    Az utóbbi két hétben minden nap minimum 60% wr-em volt az utóbbi két napban nem tudok nyerni. Biztos elfelejtettem játszani. Vicc ez a játék a wr semmit nem ér.
  • bornofakone
    VKB, Maus....kk thx bb :)
    (3-5 kör kellett hozzá)
  • Angelus1991ster
    HT-12 : HP-d dupláját pattintsd és sebezz 1,5k-t.- melyik pszichopata találta ki ezt? nem vette számításba az aranylőszer meglétét?
    Kedves valamigaming szokott játszani a WoT-al egyáltalán?
  • Gyuszopapa
    Persze ha az aranyat szórod és van egy kis hátszeled bármely tankkal könnyű ászt csinálni.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.04.10. 23:50:11
  • Antimat
    Láttátok már?
  • Simulacrum
    Nem, mert ebben a csatában nem volt kék meg lila szerencsére. :) 50B-vel megtisztítom én, az nem probléma. :)
  • lammaer
    köcce, csak el akartam olvasni mik vannak idén... egyből aktiválódik prém amint belépek vagy kell vmit csinálni?