World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
7/1-re tornyot, aztán ha nagyon akarod, löveget. De azzal a high dpm ágyúval is elvan, szarrászopat mindenkit, diktálni lehet vele a duelek ütemét. Nagyon jó kis ágyú azzal is. Csak ugye tudni kell, mit tudsz beütni 220-as pennel is.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.13. 16:23:17
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Hátránya, hogy rohadtul nem tudom már, mi volt az az oldal, úgyhogy valaki, aki felismerte az oldalt, igazán megkegyelmezhetne nekünk. 😄
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.11.13. 16:18:07
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Am meglett a Centurion 7/1. A modulokat hogyan kéne rajta fejlesztenem? 2. motor meg a fullos rádió van eddig meg rá. Fullos lánctalp helyett vettem rá valamit amitől nagyobb a teherbírása. Most a motort, tornyot vagy a löveget fejlesszem?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nimród esetében lehetséges az L-62-es elnevezés, de játékban jobban hangzik a Nimrod név, L-62/Nimród se lenne rossz választás.Bár Nimród név jogosabb , mivel többet gyártottunk.
Toldi esetében is kérdéses ez a dolog.
Turánnál is végeztünk módosításokat. Többet , mint a svéd típusok esetében T-21-től kissé eltérő törzs, torony.
Az , hogy gagyi végképp nem értem, a felsorolt magyar típusoknál van százszorta élvezhetetlenebb típus. Pl. M3 Lee, M3 Grant, Exelsior, Pz I, T-70, Cruiser III. Meghogy klónok. T-34 és Type T-34 , halálosztó, Sherman osztálynem ugyanaz? az ellen nincs kifogás?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.13. 15:37:26
angelus1991ster.blogspot.hu
I met God. She's black
Azért T6-7ig jók vagyunk TD erejéig, de nem kell csodát várni, ez tény.
Azt is látni kell, hogy a befektetett munka / várt jövedelem aránya pont a csonka ágak miatt nem olyan égbeszökően nagy. T7-es tankra nem költ átlag Pistike (főleg egy magyar esetén Magdi anyus fizujából) sok aranyat XP-váltásra. És ez esetben már nem csak azért, mert nem teheti meg anyagilag, hanem mert low tier esetén fizikailag képtelen beleölni aranyat a +FreeXP átváltásra.
Amúgy érdemes elgondolkodni ezen gondolatmenet mentén azon is, hogy miből van a WG-nek a fő bevétele. Goldammoból, vagy XP-váltásból (mert azért, ha goldból veszed a goldammót, színtiszta profitra teszel szert, nem kevés tanknál jobbra, mint egy prém tank esetén). Ha előbbiből lenne, akkor az új tankoknak alacsony lenne a sima lőszeres átütése, és a gold lenne a jelenlegi szinten. De mivel magát a tankokat akarják vonzóbbá tenni, így maradnak a nagy átütésű agykímélő medek (már T9-ben is újabban). Brühü.
Így nem kell csodálni, hogy csak halogatják azt az EU-treet. Türelem, aranyerem.
Én sem várom kifejezetten - a franc se akar várakozni rá 2 évet mondjuk- és ha a végén szar lesz, akkor meg "erre vártunk..??!" 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.11.13. 13:02:24
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A bugról tudok, de ez kabaré kategória.
Ezzel én is így vagyok. A vesztes csatákat többnyire leszarom, ha meg tudtam tenni minden tőlem telhetőt, akkor annyira nem izgat, de ha egy klikkelgetős bokorbuzi gyáva féreg arty tesz keresztbe és lő ki harcolás közepette, vagy leszed rólam sok hp-t és/vagy modulokat lő ki (még jobb, ha mindez csata elején történik, és a hátralevő időben jóformán csak döglődni tudok), attól elgurul a gyógyszerem...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Artykat meg feszt zaklatom, ha nem találnak el azért, ha eltalálnak akk meg azért 😄
Kedvencem mikor egész csata alatt rám van állva, mert a smurf-t ki kell kapni....aztán kb. a csatát ezért vesztik, mert a csapatának nincs effektíve támogatása az égből 😄D Akkor vagyok a legboldogabb, mikor light-ban ülök és engem próbál kiszedni az arty...miközbe a top tier heavy-jeink meg vígan mészárolhatnak 😄
Vszínű is-7 azért írta ezt, bár nem tudok oroszul de remélem elismerte h elvoltunk 1 ideig 😄D
btw mire visszamentem befoglalt a team...idegesítő az ilyen.
Amúgy ritkán látok lemming vonatot arra fele, mindenki városban b.ssza magát, főleg ha artyk is vannak.
Artykat jobb meggyőződésem ellenére én is gyalázni szoktam chaten, csak ahogy mondod ettől általában még jobban rácuppannak az emberre. De hát nem tudom visszafogni magam, na.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.13. 01:03:04
Neked is azt írtam ha jól emlékszem 😄
btw az jó nagy fail kör volt....összes lövésem miss volt 😄
Amúgy szoktak ugatni, elég beszédes típus vagyok ingame, átlag megjegyeznek, v azért mert volt 1 jó köröm v azért mert összeugattunk.
Utóbbi azért nem szerencsés, mert ha összetalálkozunk átlag artyban ülnek és persze rám fókuszál a tetű 😄
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Bár végülis a WG kibalanszolná, abban nagyok <#ravasz1>#ravasz1>
cyka blyat
Az elképzelhető magyar ág egy európai ágon belül.
Tier 1: kérdéses ( magyar jelölt a tornyos V-3 ) , de valószínűbb egy közös tier 1-es Fiat harckocsi.
Harckocsi ág:
Tier 2-es könnyű tankok: 2db, V-4 és Toldi ( I és II ), Toldi egy gyors Te-Ke (páncélzat adatokban majdnem megeggyeznek 14/14/14), ahogy a V-4 egy jobban páncélozott és gyorsabb Te-Ke.
Tier 3: Toldi IIa vagy Toldi III , szerintem egy T-46-os ellen megállja a helyét
Tier 4: Turán I és II összeolvasztva ( nincs páncélbeli különbség a törzsnél ), Chi-He-hez hasonló
Tier 5: egyértelmű a 43M Turán III/75, remélem olyan erősre csinálják mint a Chi-Nu
Tier 6: Tas prototype, egy VK3001D-hez hasonló tank lenne, kicsit páncélzatban gyengébb lenne mint a 44M Tas.
Tier 7: egyértelműen t7-es , 44M Tas Párduchoz és főleg a Vk3002D-hez hasonló, 8cm 29/44-es ágyú remélem jó erős lesz .
Páncélvadász ág:
Tier 2:40M Nimród: Cruiser IV frontpáncélzatát csökkentve és tier2-be levive- megkapjuk az op táras 40mm-s Bofors löveggel ellátott td-t, ami egy tárból kivégzi a T-18-at. remélem t2-n marad.
Tier 3: Toldi Marder: gyorsabb Marder II, Toldi I alvázon
Tier 4: Zrínyi I és II lenne összesítve, hiszen csak az ágyú más a törzs , főleg páncélban tök ugyanaz. 105 mm-s derp ágyú és 43M 75mm. Egy erősebb Stug III B.
Tier 5 : kérdéses , talán egy Szebeny-féle 80mm-s Nimród.- nem szükséges.
Kiváló lenne tier 7 prémium td-nek a Tas rohamlöveg. 8,8cm-s kwk l/71-es löveggel ellátva.- egy kis tierlimittel megáldva.
Szerintem a felsorolt harckocsik nagy részét szeretni fogják a játékosok, főleg a Tas-t, és Zrínyit.
Igaz nem voltak megfelelő ellenfelei az orosz harckocsiknak, de eleve nem a kisantant ( "szövetségesink"😉 ellen voltunk felfegyverkezve? szlováknak volt Pz35 és 3-a, románnak Pz35-e és pár francia könnyű amx 35-e azthiszem, jugoszlávnak meg a Skoda T-32 TD-je. - azon típusok ellen jók lettek volna a Toldik és Nimródok, majd a turánok.
Önjáró lövegünk nincs, Turán hufnáca , vagy Turán 105 mm-sről nem tudni, vázlatok vannak de kérdésesek-
Mindent összevetve, az EU ágon belül egy erős patchben jöhetnének a magyar harckocsik.
11-13 harckocsi.
Legénység dologgal gond lehet ( de szerintem az EU ágon többféle nép nevei bennt lesznek , de azért remélem nem lesz benne ilyen hogy Vincenzo Károly, + gond a vezetéknév-keresztnév ,persze aranyért olyan nevet írhatsz a legénységnek amilyet akarsz )
a jelzésekkel , textúra színekkelnem ( egy nemzeten belül többféle jelzés van , pl. német: Bundeswehr ( Leopard PT )és a 2.vh-s német jel Tigris)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.12. 22:59:18
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nimród.Tas.Zrínyi.Turán.......................
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.11.12. 21:56:26
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Egyszerű lenne megvalósítani, bár akkor lelőnék a klienst és jönnének vissza. Az a 20 másodperc nem oszt vagy szoroz.
wot nick: PsychoTrooper
7 óra és lent is van. Lehet újra rakom inkább a játékot.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Replay ?
Csak élénk a fantáziám neved komolyan.
Trance&Friends nothing more..
De kitartás emberek, már csak pár nap, és kezdődik az Obj. 261 top of the tree <#hehe>#hehe>