418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Zoli105
    Csak nem értem és felbasz kegyetlenül , hogy miért csinálja ezt ! -.- , nem volt egy olcsó gép szóval ilyenkor elvárja az ember hogy minden gond nélkül elfusson max grafikán !
    ez a driver verzió van fent : 347.88
    csak egy kérdés ha régebbit teszek fel akkor nem fog nyavajogni a többi ? (War Thunder , Bf3/4,World of Warplane)
    (am halottam olyat is hogy az Nvidia meg a Wargameing összebalhézott és az Nv kártyásokat szívatják ! bár nem tudom mia valóságalapja ennek de azért ez durva lenne )
    Am a Warplane gond nélkül elfut semmi akadás fagyás driverl eállás ! miért is ? egy cégtől való ez a két koholmány nem ? :O :D
  • lexlutor
    gondolom mert a wot egy igazan alaposan es lelkiismeretesen fejlesztett szoftver...
  • patchaou
    Nálam a catalyst szokott szarakodni. Az amd oldalról letöltött driverrel sniper nézetben besárgult a kép de csak fejlesztett graffal. A kártya gyártójának az oldaláról leszedett driverrel pedig nem csinálja..
    ...amúgy minden más játéknak jó volt az a driver, csak a wotnak nem :)
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.11. 21:04:04
  • lexlutor
    ez csak t7, t10ben ezt ugyanugy megcsinaljak.
  • Sherman0070
    Oké.
  • McFrost
    Frostpapa vagyok a gémben.
  • Sherman0070
    Ha még online leszek akkor oké.
  • McFrost
    Kigyetlen :(
  • Sherman0070
    Dobhatnál 10 milkó creditet. :D Nálam hiány van belőle :D
  • McFrost
    Nashorn-E 25-JT88, de csak később.
  • Pares
  • Tarathiel2
    Azért, hogy a legújabb játékok menjenek rendesen SLI-ben, ez gyakran olyan bonyolult dolog hogy driverfrissítést igényel.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.11. 19:34:58
  • Zoli105
    Az igen :O erre nem gondoltam , mivel már 2015öt írunk ezt a fejlesztők nem tudják megcsinálni ? vagy basznak rá ? akkor minek jön ki frissítés az Nvidiához havonta ? :O
  • Sherman0070
    Van még 2 hely az ablakban szóval nem kell kivenni ezeket :D
  • Sherman0070
    Nem arról volt szó hogy egész évben ez a 4 tank lesz?
  • Angelus1991ster
    Mire épp meglenne a T55A, biztos a valamigaming kikapcsolja a Kampány 1-et és kiírja a Kampány 2-őt.

Kampány 2 prémium tankjaira a tippem.
    t5-ös Pz III ausf. K
    tier 7-es M56 Scorpion vagy WT Krupp

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.11. 18:58:22
  • Sherman0070
    TD 14, T55A-nál. Sebezzük a csapat 50%-át mi. 3 játékos kéne ehhez szerintem.
  • McFrost
    Este nem jó?
    Mi a feladat?
  • Sherman0070
    Valaki T6-T8 TD platoon? :D
  • reaper5687
    Jaaaa, azt nem is néztem, így már minden világos, megnyugodott a kis lelkem
  • Pales27
    tök "eccerü" 2013 március előttit :D nekem 9.7-el megy ami 2009-es :D
  • lexlutor
    mondjuk azt a jo statot 3k loltraktor meccsel kaparta ossze :)
  • lexlutor
    a testet semmikepen ne lodd szembol. ha jol remlik a geppuska sem weekspot mar rajta.
    tornyot kell loni. kupolat vagy a cső mellett is be lehet loni szembol nagyobb atutessel.
    ha meg elkezdne nagyonokosan forgatni, amikor a kupolat loned, a torony oldalat at lehet vinni jobb szogbol.:)
  • Tarathiel2
    Ahhoz mekkora noob protection kell, hogy egymás után 3x átlőjem Bulldog normál lőszerrel 400 méterről, szemből a T110E3-at, miközben a láncát célzom resetelő szándékkal?
  • AlucardHuN
    Kupola tudtommal.
  • reaper5687
    Legtöbb esetben tényleg leszarom, hogy ki mit mond, de ez egy olyan személytől jött, aki láthatóan nem tegnap kezdte, jók az eredményei, és ebből feltételeztem egy alapfokú kultúrát. De egy ilyen szép körmondat a családom tagjaira nyilvánosan, szerintem sok. Hogy mit várok? Mondjuk tanácsot, hogy lehet az ilyen szarházikat jelenteni a klánnál, mert reménykedek abban, hogy ha kivágják, akkor előbb-utóbb leesik neki, hogy nem ez a megfelelő magatartás. Tudom, a kezem+bili kombináció, de jól esne na.
    Pláne az, hogy nem artyval lőttem ki, hanem szemtől szembe Tiger vs TigerP, szép menet volt, utána ilyet bevág.
    Jó tudom lépjek túl rajta, szarnirá, stb...
  • lammaer
    Amugy a vk45Bt szemből hollehet átütni gold nélkül?

Épp most gurultam vele, egy zöld T34 leadott rám vagy 6 lövést... 3-at lower frontra, egyet-egyet a fronton lévő géppuskára de röhögve pattintottam mindent. Nem is volt nagyon beforgatva... érdekelne hogy szemből hol a weakaspot, ha esetleg szembe jönne velem egy ilyen monstrum...
  • bornofakone
    Akkora baromság ez a "felrakom xy-t ide mert csúnyát mondott rám". Mintha oviba lennénk komolyan, vagy ugass be neki te is, vagy ignore...de ennek nem látom értelmét....
    Bár lehet azért nem látom értelmét, mert nem értem hogy egyes emberek mit várnak attól ha felraknak ide 1 képet.
    Szóval meg is kérdezném, mit vársz attól/miért rakod fel ide az ilyen eseteket?

(amúgy én baromi jól szórakozok ezeken a kirohanásokon, sőt, még adni is kell a lovat alá, az a legjobb :D)
  • Zoli105
    Köszönöm a tippeket :) de mennyivel régebbi drivert tegyek fel ? mert ez a gond 2013 márciusától áll fent :(
  • lexlutor
    ezert is szertem ennyire ezt a ceget:

- Apparently platoons have lower chance of appearing on top of the team ("you want to play on the top of the team - play more solo");
    +minap volt a kerdes: bad player? No comment.

ehhe.. platoonba mesz a sor vegere, soloban meg birkozhatsz a fogalmatlan idiotakkal..
  • lexlutor
    aztakurva...

- Developer admits that sometimes, WG implements features without telling anyone. They implement it, make it live and announce it only if it's working properly (otherwise they silently remove it);
  • madmanic
    ennyi agyatlan retardált csicskát mit amennyi ma van.... kurva anyját a wg nek az 5x akciójával...
  • reaper5687
    Ide is berakom, mert szerintem undorító, ha valaki így reagál, ha kilövik. A klánja helyében kivágnám azonnal az ilyen parasztokat.
    Van replay persze róla, ha kérdés merülne fel.
  • Pales27
    ha legfrisebb driver tegyél fel régebbit, nekem az új amd driver csinált ilyesmit, az 5 éves driver meg kifogástalan
  • Sherman0070
    Egyelőre nem kell platoon. Sikerült találni néhány random játékost.
  • Sherman0070
    Sziasztok. Valaki tudna jönni T8 TD platoonba? T55A TD14 misszió.
  • yossarianHUN
    A legújabb driver van fenn? Ha nem, frissítsd, ha igen, akkor szedd le, és szerezz egy régebbit. az Nvidia hajlamos szarul kiadni a friss drivereket, sokszor jobban megéri egy régebbivel dolgozni, mert az új üt bizonyos játékokat.
  • Zoli105
    Sziasztok srácok :)
    szeretnék segítséget kérni tőletek !
    Szóval random mód hiba jelentkezik a Wotnál ,van hogy egy hétig semmi , de van hogy csatánként 3szor is kidob , az üzenet pedig : "Nvidia driver leáll majd újraindul hiba"
    Nem tudom mi lehet a gond , újra tettem a Drivert ez sem segített, lefuttattam egy vírusellenőrzést de itt sem volt semmi , a GPU hőmérséklete 50 és 57 Fok között mozog !
    De hozzáteszem csak ennél a játéknál van ez a probléma ! ( Bf3, Bf4 , Far Cry 3 , War Thunder ,World Of Warplanes, StarCraft 2 stb lazán futnak max grafikán , semmi probléma nincsen velük ! )
    A Gépemben ezek vannak :
    -Processzor: INTEL Core i5-2500K 3.30GHz
    -Memória: KINGSTON 8192MB HyperX Beast DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX16C9T3K2/8X
    -Videókártya: GIGABYTE GV-N660OC-2GD GTX660 2GB GDDR5 PCIE
    -Merevlemez:WD 1000GB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3
    -Táp:CHIEFTEC CTG-700C 700W
    De ez a hibakezdetek óta fennáll , és már nagyon kezd bosszantani :( Sőt nem csak nálam hanem pár haveromnál is :/
  • DasIsFuck
    Legfrissebb forrás ezzel kapcsolatba ez:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"Rákérdeztem, és megerősítették nekem a nyilvánvalót: csúsznak a magyar tankok. Sokat nem mondhatok, de az biztos, hogy jelenlegi állás szerint érkezni fognak valamikor, talán hamarabb is mint gondolnánk, csak a prioritásuk változott. Először jönnek az új prémium tankok, meg a japán nehéz tankok (erről írt már a Status Report), majd talán (!) a csehek, utána még egy-két fontosabb/jelentősebb dolog (értsd, pl az olaszok), és majd csak utána a magyar tankok. A közös EU tech tree-t egyelőre feladták, és ez valószínűleg így is marad. "

Úgyhogy már most elkezdek számolni velük, elvégre kötelező lesz tartani:)
  • DasIsFuck
    Hát mivel most amúgy sincs garázshely leárazás így nyilván kivárom a következő akciót:)