World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.14. 12:07:55
Egy csatát nem sikerült még játszani a játékkal alatta😄
Ráadásul ezt még megtoldottam a 2 ingyen prém nap kikukázásával is...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
9-10-es eke ellen már nem annyira sajnos😞
Pedig a E-100-as elég fun volt teszt szerón.
csak az előtte lévő 8-as szemét ne lenne ott:=(
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.11.14. 11:59:37
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Meg azóta már abba is hagytam a játékot, a 6 bukó zsinórban a Type, T-34-2 kombóval kicsit megviselte az idegrendszeremet 😄
Én pl a vk36-ra mondanám ezt ahol tényleg nincs használható páncél+kicsit sebző ágyú és lomha kombó.
Tény, ha szivatja az mm akkor szar vele, de melyik t6-al nem az?
Talán csak az arl fajta 200+-os penesek tudnak jól megélni+op-150-ek, de az összes többi heavy szar t8-as csatába.
T6-ban viszont korrekt a tank szvsz.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sanis7 a nicknevem. Közel sem vagyok unicum, de igyekszem tanulni.
Előre is köszi.
Saor Alba

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Még a páncélt meg tudnám emészteni hogy nem működik de hogy a csatából is kimaradok a speed miatt az már idegesítő. + Gyökér artik 100% pontossággal lőnek el és még a 8-as tüzérek is engem vesznek zárótűz alá meg próbálnak kisplashelni szikla mögött, úgy hogy a csapattárs is3-ak meg tiger 2-k már bedarálták az egész support nélkül maradt csapatukat és ott toporzékolnak a bázisuk mellett. Agyhalott gyökerek.
Tegnap vagy 6-7 ilyen csatám volt, ahol az összes 8-as arti az en sziklámat lőtte, miközben a csapatuk szépen lassan elvesztette a kört. Nem értem miért jó ez nekik. Természetesen egyiket sem éltem túl mert az ő távoli melléjük még falon keresztül is levesz 300-at :S
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Az ágyúja is faszásan működik rajta.
Szerintem el lehet vele lenni t6-ba.
Pentium 166Mhz, 32MB EDO RAM, 2GB HDD, S3 Virge 4MB videocard 14" Hanji "sphere" monitor, billentyűzet+egér SEGA Genesis+PS1, 51 cm színes TV (20 csatornás).
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Igen valóban elenyésző az is-3 spamekhez képest😄
Tény hogy nem egy sniper ágyú de nagyon kell rá.
wot nick: PsychoTrooper
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.14. 08:13:37
Tudom, alapesetben mindig a top löveget kell felszerelni a lehető leghamarabb, és utána jöhet a többi fejleszteni való, de a Patton-nél jelenleg az ágyú pontatlanságát érzem a legnagyobb gondnak, és ezen nem igazán segítene a 105-ös sem. Ezért gondoltam, hogy itt talán fontosabb lehetne a top torony kifejlesztése előbb, és csak utána a löveg.
De érdekelne, mások miként élték meg a Patton grindet 😊
Pentium 166Mhz, 32MB EDO RAM, 2GB HDD, S3 Virge 4MB videocard 14" Hanji "sphere" monitor, billentyűzet+egér SEGA Genesis+PS1, 51 cm színes TV (20 csatornás).