World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
@Userx2: Hát szerintem meg pont a T110e5 a bika. Frankó páncél, jó mozgékonyság és nem gyullad ki.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2014.11.14. 17:42:09
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.14. 17:26:22
Trance&Friends nothing more..
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.11.14. 16:50:02
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igazából nevetségesen sima csata volt, a bucka mögül szétlövöldöztem és spotoltam a sok noobot.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.14. 16:07:59
T10-T9-T8 noobok.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
jobbra fent.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.14. 15:46:45
Kíváncsi leszek, hogy nekem hogy jön majd be. Ellenfélként eléggé ütősnek látom.
Lehet hogy a fürgesége miatt túl előre mész, és szinte medként akarsz vele operálni?
- the M53/M55 hitbox was NOT fixed in the micropatch (“Indeed, something went wrong 😞 We will fix that. Thanks for info.”)
Egy-két évvel ezelőtt még nem tudtam volna, hogy sírjak, vagy röhögjek. Most csak legyintek.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Amúgy én most éppen azon hezitálok, hogy a JPII.-t, vagy a Ferdit vegyem meg. Most akciósak, és mind a kettő ki van fejlesztve.
A JPII szimpatikusabb a mozgékonysága miatt, de a Ferdiben 6 fős a legénység, ami a következő tankok miatt előnyösebb lehet.