418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TuskoMobile #351362 Na pont ez a probléma mikor a beszariak becampelnek emberek mert óvd a testem bébi aztán végül kilövik őket úgy is a csapatot meg ált. 1by1 egyenként mert nincs elég ember a csapatmunkához.
Szóval nem jó taktika hogy hogy befosol oda kell tennie magát mindenkinek amikor éles helyzet van különben nincs győzelem
épp ez miatt utálom amikor 3 fossák magukat össze egy kő mellett és nem mernek előre menni akkor se ha csak 1 vkit kéne leszedni gyorsan 1 lövéssel de nem ott várják meg még beér a segítsége aztán körbeveszik őket és szépen 1by1 szépen kiszedik a kő alól a férgeket ahol lapultak.
Prokhorovka map a sarok gubbasztók is hasonlók nehogy megsérüljünk várjuk ki mi lesz. -
#351361 A különbség az, hogy otthagynád azokat a fényevő debileket, és max este a kocsmában elmesélnéd a haveroknak, hogy milyen balfaszokat láttál. Többet nem mennél a debilek közelébe
De itt ez nem este megy, ez megy 24/7. :) És utána visszamész a debilekhez.
Lammaer meg abba a típusba tartozik, aki beáll a debilek közé, rúg pár gólt, és ha idegesíteni kezdik őt a debilek, felrúg egyet, és/vagy átmegy a nagyokhoz is egy kicsit (értsd: másik játékkal is játszik, vagy szimplán csak platoonozik pár jobb játékossal) játszani egy jót.
Ha csak a single random részét ismered a játéknak, nem csodálom, hogy megkeseredsz egy idő után. Tessék szakaszolni, TB, SH, CW részét is kipróbálni, persze TS-el. Ég és föld a különbség. -
András77 #351360 3x hp-t nem lehet kiosztani ilyen egyszerűen. Mondhatnám, hogy hazudik, de nem kell mondanom, mert ez úgyis nyilvánvaló...
Úgy érzem megint trollkodik a lammaer mester, részemről lezártam a vitát vele. Javaslom mindenkinek ugyanezt -
Gyuszopapa #351359 Szerinted aki prém nélkül játszik az mennyire függ a csapattól 8+ szintben.Mennyire kreditet veszít ha fos a csapat vagy mennyi kreditet nyer ha jó a csapat és minimális sérüléssel túléli a csatát.
Megnézném mikor osztasz ki 3X HP-t egy ST-I-ben ülve 10-es csatában mikor fogyatékosakat kapsz akik 0 sebzéssel elhullanak és csupa Op tank marad ellened.Rádmegy egy T-57 és annyi. -
András77 #351358 Ez olyan dolog, mintha fociznál mondjuk ilyen fényevő agyhalottakkal és fogalmuk se lenne a játékszabályokról, de ezen túlmenően infantilis, debil, gyerekes viselkedést mutatnák a pályán. Idióta módon rúgnák a labdát mindenfele, saját kaput támadnák és a többi.
Ezen mit élveznél? Semmit. A wot esetében is van egy kritikus tömeg, amit most már nagyon gyakran meghalad a program, úgy értem az ilyen gyerekes, a játékot megismerni nem akaró, csak lövöldözni akaró idióták számaránya.
Most hétvégén előbújt minden ősember a barlangjából és tolja a wot-ot a prémiumért meg a tankért meg az 5x-ért. Ez nagyon is észrevehetően a játék minőség rovására megy, még akkor is, ha a wg letagadja, meg te is itt nyomod a mantrát. -
madmanic #351357 Lehetsz te bármilyen jó, ha 2 perc sem kell ahhoz, hogy 9-1 re menjen az ellen a maradék tetű meg egymást lövi jobb esetben, rosszabb esetben téged, akkor szopni fogsz. És mikor a nyolcadik ilyen agyatlan szar csapatot kapsz az már nem vicces.
Én tanítsam meg a -nálam- gyengébbeket játszani?? Öcsém, ha 37K csata után 298 wn8 at tud produkálni valaki azt lehet tanítani bármire is??
És hétvégén tele van ilyen debilekkel... ez nem élet halál kérdés de inkább másszon rá az anyjára az összes ilyen ahelyett, hogy a többi kikapcsolódását kúrja el..
-
lammaer #351356 SOHA nem nézek meccs kezdetekor nyerési esélyt. SOHA.
Meg különben is, egyszer fenn, másszor lenn. De mit mondjak, speciel jobban élvezem azt ha én vagyok a last man standing és kiosztom a HPm 3x-osát mint azt, ha átmegyünk az ellenségen mint fos a libán azt XP meg sehol. És utána nem kezdem el ám hogy gyorsan egy screenshot, "jajj de hülye a csapat, de én milyen jó voltam". Megtörtént, jót harcoltam, megy az effim azt csá.
Az az érzésem, csupa megkeseredett játékfüggő ül itt, csak megy a sírás rívás, a játék élvezete meg sehol. Minek akkor az egész?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.12. 15:10:06 -
lammaer #351355 Figyu: "véglények" mindkét oldalon vannak, lehet hogyvan zsinórbuktában 8, de után vmikor lesz zsinórgyőzelemben 10.
Őszintén, megmondom ÉN hogy játszom: megy a meccs, osztom a sebzést, és figyelem fenn a bal felső sarokban hogy mennyi az annyi. Ha elérem a HPmat onnantól kezdve bennem megvan az hogy elértem azt a szintet amire azt mondom hogy már nem voltam a csapat hátrányára. Aztán kilőnek vagy túlélem, irreleváns. Gyakorlatilag nem is tudom sokszor hogynyerünk e vagy vesztünk (ha előbb kilőnek mint a meccsnek vége), és nem is görgetek vissza hogy megnézem mi lett az eredmény, annyira irreleváns. Saját magammal foglalkozom, nem másokkal.
Na bocs, most hétvégén szoktam nézni, mert kell a 30 győzelem a prémtankhoz. De nem kaparom a falat ha vesztünk. So what, ha letettem az asztalra amit kel, engem aztán nem érdekel mi van utána.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.12. 15:07:31 -
técs #351354 Tegnap elővettem a t54-et kb 2 hónap után, mert amennyire jól ment a t44 (60% r-el zártam, annyira szarul megy a t54-el (45%), ezért hanyagolom. Nem tudom csak a hétvége miattt, vagy magasabb tierben mintha nem létezne kompenzáció a vesztes csatákra, a 8 csatából 1 csatát mentem 40% fölött, a többi 7-t 40% alatt, amiből 3 volt 20% győzelmi esély körül. Az utolsó 2-t már nem volt kedvem végigkínlódni. Nekem úgy tűnik nem a tank a szar, bár nagyon utálom, hanem állandóan csak balfaszokat kapok csapattáraknak és ha szar a csapat, akkor te sem tudsz nagyot alkotni. -
madmanic #351353 jaja meg a garfikon is azért olyan mert egyszer valaki kitalálta... -
Gyuszopapa #351352 Gondolom akkor is élvezed a játékod mikor 23% nyerési esélynél a csapatodból 8-an már a 2. percben nem élnek és az ellenség 10 tankja mászik rád,közben az rng miatt már a 2. lövésed pattan onnan ahonnan normál esetben nem kellene,majd 0 sebzéssel elhullasz -15000-el zárva a játékot. -
lammaer #351351 Hát akkor irigykedjetek :)
Én nem vagyok annyira függő/debil (nem kívánt rész törlendő), hogy olyannal játsszak ami nem szórakoztat :P -
András77 #351350 köszönjük emese... -
técs #351349 Sokan írták már, hogy abahagynák a játékot, csak már túl sok időt és főleg pénzt öltek bele -
lexlutor #351348 nem, csak nem nem hiszem h h ilyen orommel tolod a 8 zsinorbuktanal, mert a primitiv vegleny csapttarsaid nem tudjak a sajthp-t sebzesben megkozeliteni. es azt sem hiszem h zsinorba nyomod a topgunokat... hagyjuk mar.. -
lexlutor #351347 a jatek pont olyan mint a forum. ha mindig csak bajvigyorog, attol meg ugyanolyan szar marad. -
lammaer #351346 Oszt mé bullshit? Most is éppen játszom, és jól szórakozom. Pont ugyanolyan jól mint mondjuk csütörtökön hajnali 1kor.
Vagy meg akarod magyarázni hogy mit érzek? :) -
lexlutor #351345 bullshit. -
lammaer #351344 Nem, én nem tudom. Konkrétan én pontosan ugyanolyan jól szórakozom hétköznap mint hétvégén. És ugyanolyan jól játszom délelőtt mint délután.
Több a hülye.. istenem, de jó lenne ha mégtöbb lenne, mert akkor több topgunt csinálnék :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.12. 14:43:52 -
lammaer #351343 A játék olyan amilyen. Kb 3 éve... értelmes ember el tudja dönteni mi a ami tetszik neki mi az ami nem, és hogyha valami nem jön be akkor szépen félreteszi. De az, hogy telesírjuk a fórumot és az újoncok iscsak azt látják és tanulják meg hogy a lengyeleket szidni menő, másokat az eff miatt lenézni menő, a játékot fosozni menő akkor csak egy nagy lepratelepet csinálunk az egész topikból. Nagyobb szart, mint amilyen a játék. -
lexlutor #351342 hat azert a hetvege mindig sulyosabb, foleg 5xosok.. ezt azert te is tudod. -
lammaer #351341 Ezz a másik baromság.. hétvége, hétköznap, este, reggel... mindíg ugyanaz a nóta. Mintha nem mindíg ugyanaz lenna a felhozatal. De azért csak fújjátok, mert egy hülye egyszer elkezdte, azóta megy a visszhang.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.12. 14:37:14 -
lexlutor #351340 ez mar a kuldetesek elott is igy volt. mivel csakks eggeles kella jatekhoz, barmiylen idiot eljut t10be es buszken feszit top tankban zero sebzessel.. -
vasasgabri #351339 Hát igen ez is igaz hogy nagyon ritka az olyan csapat amiben valós együtt működés van. De amíg ezek a küldik vannak addig az egó az úr.
Azt is tapasztaltam ha jó százalékban van a nyerési esély xvm alapján akkor mindenki rohan fejetlenül sebezni, és 5perc alatt elhullik a csapat fele. Aki meg még életben marad az a hülye. -
#351338 +1 -
#351337 ARL 44 is ugyanakkora fos a nagyjából 4 másodperces célzásával. -
vasasgabri #351336 Ez így van. De találkoztam olyannal is, lila volt hogy előbb értem egy jó pozícióba mint ő és mindent meg tett hogy kilökjön onnan. Aztán beállt mögém és nem tudtam vissza húzódni, ki is lőttek. -
András77 #351335 Jók ezek a népmesei történeket. Az ember kb akkor hagyja abba azt, hogy másokkal foglalkozzon, amikor mondjuk odamegyek segíteni valakinek és az ellenség valamiért velem kezd el foglalkozni. A csapattársam, akit kisegítettem, meg lelép onnan és ott hagy. Párszor eljátszották velem még az elején a tomátó egységsugarúak ezt és akkor hagytam fel ezzel az ősi román népszokással, hogy rohanjak segíteni a csapattársnak.
Általánosságban persze, igaz az az állítás, hogy a csapatmunka hozza meg leginkább a győzelmet, de a random játékban, ennyi igénytelennel, akik a játékot a legkisebb mértékben sem akarják megismerni, csak lövöldözni a tankos játékban, aztán ennyi, meg gondolom idétlenül vihognak hozzá. Az meg, hogy más szeretne szórakozni vele és nem ilyen primitív színvonalon, hol érdekli őket? -
lexlutor #351334 a problema csak azt h a jatekosok donto tobbsege vegtelenul primitiv sotet idiota, aki keptelen meg azt is felfogni, amit mondasz neki.. mert 46%al szerint o akkor is kiraly, es jobban tudja.. -
vasasgabri #351333 Szerintem nincs igazad mivel ezt a játékot nem életre halára kell játszani mivel a nevében is benne van játék. A másik meg ha nagyon szuper játékos valaki akkor "egyedül" elhozza a meccset. Biztos könnyebb jó játékosokkal játszani de akkor hol a kihívás:-). Nem szabadna ennyire elfajulni a játéknak. Ha jól összejön minden nekem tomátónak is sikerül lila köröket menni. Ha meg valaki jó valamiben az miért nem segít a rosszabnak? Volt egy csata amiben nem jól mentem, és egy kék mellém szegődött és utasításokkal és fedezéssel segített. Ki voltunk kapva 4 tankal és megnyertük. Még azt is megengette, hogy az utolsó tankot én lőnek ki. Végül is 1600 sebzés nekem is összejött. Noobozás,tomátózás helyett segített.Különben egy szlovák volt. -
lexlutor #351332 latom kapizsgalod vegre! -
#351331 Ki volt az a tetves patkány, aki ezeket a fos francia TD-ket belerakta a játékba? Konkrétan az AMX AC MLE 46-ra gondolok. Ilyen kibaszott hasznavehetetlen fos nincs még egy a játékban. Az nem létezik! Hogy a faszomba lehet az , hogy 80 méteres távolságból 3 lövésből 3 mellé megy? De ez a fos mindig ezt produkálja! -
Lebowski #351330 jabocs :D egyszemélyes háború a gonosz imperialisták ellen, gondolom, vagy egy külön odaküldött KIRÁLYI elit kommandó :D -
bobitusz #351329 rég láttam ennyire primitív streamet :D pfff -
lexlutor #351328 o ennyire kemeny!
meg a nagypapaja is az ardennekben harcolt...
-
Lebowski #351327 Én is pont akkor kattintottam oda... Megláttam a garázsát is és így már minden tiszta. Jó hogy az egér kurzor nem egy szvasztika... Boldogok a sajtkészítők... szerencsétlen -
yossarianHUN #351326 Ha ismernéd nem kérdeznél ilyet Egyébként én is rákattintottam, és még épp elkaptam egy "ódzkodjatok a cigányoktól, héberektől és a buziktól" mondatfoszlányt. Egy élmény lehet annak, aki hosszútávon kibírja
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.04.12. 13:15:49 -
Lebowski #351325 te komolyan élőben tolsz rasszista dumát haver? -
Toweliee #351324 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jájj, megboldogult tinikoromat meghatározó zenekar. Nincs konkrét kedvenc, ez az ébresztőhangom most: -
#351323 Ugyan, nem tőlem kérdezted, de nekem ez az egyik kedvencem tőlük:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.04.12. 12:52:45