418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#351402 Nem az van ráírva a billentyűre, hogy Fraps :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megnyomod a gombot, utána paint (windows+r, beír mspaint, enter, ctrl+v, ctrl+s, név megad, enter, kész.)
-
#351401 Szombaton voltam egy tier 6-os csatában kb 3 magyar sràc olt a csapatban. Abból ketten szakaszban voltak, elkezdődik a csata és ez a két szakasztárs elkezdi egymást lőni, eltartott vagy 1 percig mire bekékültek. Az egyiknek sikerült az auto ban erre a 3. magyar srác beírta "Gratulálok Csabi remélem örökre bannoltak".
Ennek tetejébe aznap folyamatosan pirosak közt voltam zöldek,lilák, citromok ellen.
Az i-re a pontot meg az rakta fel, hogy a piroska IS kapáslövésből eltalál az St. Emilem 1,5 skilles legénysége teljesn becélozva is csak 3. próbálkozásra találja el 300 méterről és az is csak 250-et sebez. -
#351400 Igen szeretem a Clawfinger -t
-
Ytar #351399 minek a fraps? egy gombnyomás baszdki .. :D -
#351398 Bocs, nem volt kedvem elindítani a frapsot egy darab képhez, remélem, nem égett ki az úri szemed a látványtól.
A driver jó ötlet, utoljára februárban volt frissítve. -
#351397 Akkor menjen a fosáradat tovább :D mondjuk ezen nem bosszankodtam, ez után az elmúlt 3 nap után csak nevettem kínomban. Érdemes a csapatra is egy pillantást vetni. Na de, kezdődik a csata, a KV-2 kapásból beledurrant az M4 szakasztársába (!), erre a többiek elkezdik lőni a Kv-2-t, volt, aki ezt is megelégelte, és elkezdte lőni azt, amelyik már a KV-2 lőtte...:D én komolyan csak álltam, és néztem :D
El nem tudom képzelni, milyen emberek ülhetnek le játszani. És lehet itt jönni, hogy ne menjek FV304 artyval ilyenkor, meg rosszindulatú vagyok, de igenis szétbasszák a sikerélményemet ezekkel a 3-4 perces csatákkal. 1 perc után sokszor 0-3, 0-4 az állás! Ilyenkor mit alakítsak én? Örüljek, hogy meglövöm a saját HP-mat? Ugyanmár......
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Mor3llo, 2015.04.12. 20:55:44 -
Tarathiel2 #351396 A nemrég elhangzottak alapján túl friss a drivered, tegyél fel egy öt évest azzal nincs gond. Eltaláltam?
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.12. 20:54:34 -
Ytar #351395 ilyenkor az van, hogy Ön túl hülye a PrintScreen használatához :D -
#351394 Ilyenkor mi van srácok? :D
-
Simulacrum #351393 Ennyi.
2011 óta játszom, 26 ezer csatám van. Tavaly nyár előtt leraktam a játékot, mert én is meguntam és kb. fél évig max. 100, de lehet még annyi csatát se játszottam. Napokig, hetekig egyet se, utána 1-2 max. Szóval kb. fél évig nem játszottam. Aztán megjött ez az egyéni küldetéses dolog és visszajöttem. Egy pillanatig nem bántam meg. Újra élvezem a játékot, nagyon sok jó csatát mentem, rengeteg pénzt szereztem ezekkel a küldetésekkel. Nem grindelek már nagyon semmit és a kedvenc tankjaimmal játszom randomban. Ismét HOAX-os lettem, ahol nagyon segítőkész szakasztársakat ismerhettem meg. Mikor letettem a játékot akkor is azt mondtam, hogy számomra ez telitalálat, csak meguntam, továbbra is tartom, hogy egy nagyon jól kitalált, jól működő játék, aminek vannak hibái. Ma már az aranylőszert sem tartom akkora bajnak, ugyanis kipróbáltam és azt gondolom, hogy full felesleges egy jó játékos számára. Egyedül az artyk zavarnak továbbra is a játékban, szerintem semmi szükség rájuk, de ezzel az egy negatívummal együtt tudok élni. Nem bosszankodom a csatákon, egy pillanatig sem maradok bent, nem nézem miket írogatnak, ha azonnal meghalok, hanem megyek rögtön egy másik tankkal.
Azt gondolom, hogy aki még CW-zik, csapat csatát tol vagy állandó szakasztársai vannak az, ahogy alább írták is még jobban élvezheti ezt a gémet. -
Tarathiel2 #351392 Nem tudom már hány száz próba után, agyhalott retardált csapattal bár, de... (replay)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.12. 19:54:50 -
haflac #351391 Most voltam egy csodálatos csatában ahol az OHG magyar klán tagjai gyönyörűen megosztották egymással a csapattársak helyzetét,név szerint:Dannnyya,ndevid,ImmortalMilan.Ilyen idióta seggfejeket alkalmaz az OHG,milyen lehet a klán?Bőven túlerőben voltak,és a bénák még így sem tudtak nyerni,pedig már csak én voltam egyedül. -
vasasgabri #351390 Nekem szerencsém volt elég jól adta és tegnap este 6-ra lett meg. Az első csatám vele 0 sebzés, még elsem indultam egy arty kiszedett 35mp voltam játékban. -
TuskoMobile #351389 úgy játszanak sokan mintha konzolon vagy tablet-en játszanának -
Angelus1991ster #351388 Valami förtelem ami a játékosállományt illeti. Ezen a hétvégén csak úgy jön fel a sok szemét a csatornából. Emberállatok hordája ült a gép elé.
Zombihordák nevesítve: rivaseloy, ginstra, fredcoyote, colinbrett666, mujbul és még sorolhatnám.
Vegyék észre , hogy ez nem a walking dead világa.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.12. 18:48:58 -
yossarianHUN #351387 Szerintem te a WoT Blitz-re gondolsz. -
#351386 A legnagyobb. Papíron nagyon jó, de úgy szopat, ahogy semmi más. -
madmanic #351385 Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: Type 3 Chi-Nu Kai
Férőhelyek hozzáadva: 1
3 nap kínkeserv... -
Oddball29 #351384 Nálam ott vesztette el a varázást végleg a dolog, amióta a teljes CW-t a duplapinges és laggos EU2-re száműzték. -
TuskoMobile #351383 persze mokólt win-es telóra gondoltam 2in1 ami inkább már tablet a nagy kijelzőjével -
kHares #351382 Mégis milyen telefonnal lehet bejelentkezni a serverre? -
#351381 Pont fordítva. Hajnalban lehet jó csatákat menni, és napközben az elmeroggyantak közt az a kihívás, hogy ne verj szét semmit és ne tépd ki a hajad... -
#351380 Ez de király volt! SU-100-al, a végére egyedül maradtam Egy KV-2-vel, és egy KV-1-el szemben, és nyertem. Amikor kilőttem a második KV-2őt, beírta, hogy NOOB!
Replay
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.04.12. 17:44:06 -
yossarianHUN #351379 Telóról? -
Toxyk #351378 Sziasztok a kapott goldból venni akarok egy kis prém tankot,a Pz S35 vagy a Matilda IV-en gondolkodom,melyiket volna érdemes megvenni,esetleg akinek van vélemény? -
TuskoMobile #351377 Rengeteg mod van ami már csítnek minősül az xvm is egy olyan előny amivel lehet csalni.
Sokan csak telóról vagy amatőrként játszanak semmi tudásuk nincs a játékhoz ilyenek ellen könnyű és sok fraget belehet gyűjteni.
Hajnalban mikor már csak a fanatikusok játszanak pártízezren akkor van kihívás. -
#351376 Sajnos tényleg sok a retardált. A napokban találkoztam az egyik legnagyobbal, semmi ok nélkül Lakeville.n belémlőtt a városból miközben és középen spotoltam a 13-90-el. Aztán meg mikor megkérdeztem tőle, hogy mégis miért letagadta meg nem tudja miről beszélek. Na ott már lerománoztam, mert az volt, a csata is jól sikerült, épp sikerült lehozni az a 400 hp azért majdnem hiányzott amit leszedett rólam. Utána még megnéztem a csata összegzésben is, és tényleg ő lőtt rám. De a hülye még rám is írt, hogy emberi nulla vagyok hiába játszottam jól.
Azért elgondolkoztam, hogy lehet valaki ennyire debil, de aztán még az is eszembe jutott, hogy lehet azt hitte akkor, hogy ellenfél vagyok-senki nem volt körülöttem. Lehet "v" módban játszik... -
Pares #351375 Azt én is észre vettem magamon, hogy szinte az összes térképet megutáltam/meguntam, és gyakran a "megint ez?" mondattal fogadom a töltőképernyőt... -
Malarki #351374 Az egész WoT-tal az a baj, hogy lassan kifutja magát, nem fejlődik sehova. Én játszottam vele 3 évig van 12,5k csatám, de egyszerűen beleuntam. Minden térképen voltam már több százszor, a csaták nagy része ugyan olyan, meddel megyek C5-be, TD-vel campelni B2-be, heavyvel pofozkodni a városba, közben imádkozom hogy az arty ne csapjon pofán. Következő meccs ugyan az, aztán a következő is, és a következő is. Semmi újdonság nincs. A patchek is csak arra jók, hogy az előző verzióban kreált hibákat javítják és újakat csinálnak, amit majd a következő kiadás javít és így tovább. Újítás semmi. Néha betolnak egy új térképet, amit hetente egyszer lehet látni, mert már most is olyan rohadt sok van belőlük, vagy 1 sor sose létezett tervrajztankot, amit megint lehet grindelni, vagy kicsit csavargatnak az RNG-n balance címszóval. 3 hete nem játszatom, néha hiányzik, de aztán felnézek ide és látom hogy semmi sem változott, el is megy a kedvem az egésztől. Régebben még lehetett látni valami fejlődést, de most 1 éve kb rohad az egész. -
Pares #351373 Ja, tetszenek a tankok. Kár, hogy igazi konkurencia (még) nincs... Lengyelezni se szoktam, a retardáció nemzetiségtől független. Az Effi meg az egyéb virtuális péniszmérők olyan szinten nem izgatnak, hogy se xvm-et, se más modot nem használok, csak még jobban felidegelnének. A játékot fosozni meg sajnos ténymegállapításnak minősül. -
Gyuszopapa #351372 Az hogy kidob az XVM egy nyerési esélyt az csak egy dolog.Azt nem nézi hogy ki miben ül.Lehet hogy szinte az összes értelmes 8-as csatában 6-7-es tankokban ül a felső 4 8-as meg vérpiros idióta.Ez a csata a XVM alapján 65% de aki egy kicsit tud játszani az ebből kihámozza azt hogy ez szopás lesz.Nagyon sokszor vagyok tanúja annak mikor egy fogyaték vesz egy IS-6-ot és az ellenség 8 fogyatékosa nem bírja kiszedni mert nem tudják hol kell eltalálni.Ilyen dolgok nagyon befolyásolják a nyerési esélyt.Ha van egy-két problémásabb tank amin keresni kell a sebzési lehetőséget az megbolygatja a dolgokat.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.04.12. 16:36:39 -
vasasgabri #351371 Persze hogy lehet tanítani! Nekem 13k meccs kellett hogy elkezdjen érdekelni. Amíg nem írtam erre a fórumra azt sem tudtam hogy létezik xvm,wn8. Csak az érdekelt hogy csatázzak és levezessem a napi streszt. Voltak jókörök annak örültem. Most már kicsit bánom hogy lehetett volna jobb statom de azért eret nem vágok. Próbálok fejlődni tanulni kisebb nagyobb sikerekkel,lassan de haladok. Ha kezdenék új accunt nekem is jobb színem lenne. De megvagyunk ezzel és néha előny is. -
Kotomicuki #351370 "Ha csak a single random részét ismered a játéknak, nem csodálom, hogy megkeseredsz egy idő után. Tessék szakaszolni, TB, SH, CW részét is kipróbálni, persze TS-el. Ég és föld a különbség."
Mán, ha változik ezekkel a besorolásod a random script felé is, mer' ha uú szopat, mint "single" módban, akkor a csapatos változatokban csak még inkább felhúzza magát az ember, mert már egy hozzá közelebb álló társaság felé is azt "sugározza" a "játék", hogy abszolút nem tud vele "játszani", holott, csak nem fizetett eleget, hogy a normálisat kaphassa belőle! -
ratgab #351369 Úgy látszik nem csak én játszom így egyedül.
Nyerési esély: Utálom az XMV-et, mert negatívan befolyásolja a csatát. HA azt látod nagy az esélyetek elbízod magad és rohamozol, ekkor meg szénnélőnek. Ha meg azt látod nincs esélyed sokan már úgy állnak hozzá, ami vereséghez vezet (pszichológia).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.12. 15:57:16 -
ratgab #351368 Egyszer majd megtanuljátok, hogy a win az túl van értékelve ha randomot játszol. Nekem randomban az a célom, hogy jól szerepeljek a csatában. Alapvető cél, hogy meglőjem a tankom hp-ját minimum, ha lehet még többet. Nem érdekel, hogy kilőjem az ellent, nem érdekel ha megnyerjük-e vagy sem. Szerepeljek jól....és így élvezetes a játék. A csapattársakat meg úgysem tudom befolyásolni így azon nem idegeskedem, mert fölösleges.
-
ratgab #351367 Pedig az is végtelenül op ágyúval felszerelt tank. Francia tankokkal (volt heavy-m amcsi szerveren egészen az amx 50-100-ig... BDR-től kezdve mind mocskosul op tank csak nem orosz közelharcos járgányok ezek....Td-k közül az amx ac 48-ig vittem....egyébként td ágon az 5-östől kezdve baromijó és félelmetesen pontosa ágyúval ellátott tankok vannak )sunyogni kell ha nem scoutban vagy.... -
Gyuszopapa #351366 Hányszor volt ilyen állnak mint fasz a lakodalomban.Nézem mi a fene van itt 5 HT áll szemben meg van 2 de senki előre.Na ilyenkor szoktam kirontani hátha rájönnek mit kellene tenniük mert még a jövö héten is ott állnának.
Egyszerűen 0 a játékosok taktikai érzéke. -
ratgab #351365 Legnagyobb cső van rajta? Csak mert azzal lesz igazán jó. Én konkrétan imádtam! -
ratgab #351364 Chi nu-hoz kell a 75k?
Nekem nagyon adta most az utóbbi napokban. Tegnap kezdtem foglalkozni ezzel a chi nu kai-os küldetéssel. 2 órán belül simán megvolt a 15 win, majd még 1 óra alatt összehoztam 20 000 xp-t is.
Ma elkezdtem az xp farmolást és az 5x első winnel már 2 óra se kellett a maradék 55 000 xp összeszedéséhez (5-ös 6-os tankjaim vannak egyelőre). A maradék 30 csata melyben szerepeljek a legjobb 10 közt meg nagyon sima volt szintén. 5-6 óra kellett csak a chi nu kai-hoz (ami nekem megvolt így kaptam egy garázshelyet és 750 goldot).
Legközelebb is jöhet ilyen könnyű küldi. -
Zoli105 #351363 Ohh ezer köszönet érte :O erre nem is gondoltam hogy be kéne ezt kapcsolni :O tegnap óta egyszer sem fagyott ki pedig még benyomtam egy youtube-s zenét is :O wáwáwáwáwááwáwáwáwáwáwáwá :D úgyhogy öröm a köbön :D :P (de hogy csak lekorlátozza 60ra az FPS-t ez érdekes , CoD2nél meg az volt a király akinek több fpse volt XD :O )