World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WoT: Nishizumi77
Valaki erre veri ki a monyóját és még büszke is rá.Legalább olyan büszkék mint az a kék szakasz akik szórták az aranyat és még ők low-oztak és noob-oztak le mindenkit.
Vannak betegek na.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A rádiósnál a Situational Awareness ugyanez, teljesen felesleges, helyette inkább Safe Stowage
Igazából az egésznek úgy kellene kinéznie ,hogy BIA mindenkin ,aztán hatodik érzék,a parancsnokon és full javítás, utána pedig jöhet a többi.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.11.14. 23:22:36
De ebben benne van a 80 csatányi töketlenkedés is a 88-assal. Jujj de nem ment azzal. 1300 körül volt vele az átlag, mikor rátettem a 105-öst.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.14. 22:02:42
Akik rosszat írnak róla 30- 60 csatát mentek vele mikor még 51 mm volt az oldal páncélja. Torony is erősödött jócskán és a hasa is. Nem régen rendezték a nagyon égős tankok problémáját (KV-4 kivétel). Mozgása nehézkes az felróható neki.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.14. 20:23:24
Our QA is one of the best...
Szerintem ezek folyamatosan be vannak baszva, 24/7, mással nem tudom megmagyarázni a bődületes amatörizmusukat...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hull-down-ra pedig tényleg alkalmatlan hála a World of Bug csodálatos hitbox rendszerének. Azt a kukát a torony tetjén olyan csodásan belövik még 300 méterről is a sniper medek mozgás közben, hogy öröm nézni, a pontosan ugyanabba a pontba érkező találatokat...
Ezért gondoltam hogy kiváltom ezt a tankcsodát valami más hasonló tankkal, de amilyen jó fejek vagytok már a britektől is elment a kedvem. Mondjuk azért halvány reménysugár, hogy megosztottak a vélemények a britt heavy vonalról, tehát akár még jó dolgok is kisülhetnek ebből.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.11.14. 20:07:57
-- Storm confirms that the M53/M55 collision model is still screwed in the hotfix

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
- apparently, there’s yet another nasty bug in 9.4 – in it, players with premium account are awarded the same amount of XP as with regular account, or actually LESS (visible on this screenshot, lower right corner). Storm: “Oh fuck…”
A fejlődési rendszer meg egy nagy parasztvakítás. Mi értelme van a magasabb szinteknek, mikor úgyis csak hasonló szintűekkel rak össze egy csatában (vagy ha peched van, akkor 2-vel magasabbal)? A sok hülye aki rákattan csak játszik hónapokig, évekig, hogy minél nagyobb szintet elérjen. Aztán mire eléri a X-es szintet, rájön, hogy baromság az egész. Persze a Wargaming ezt meg se érzi mert jön helyette 10 másik újonc. Battlefield 2-3-ban elég jól ment a tankozás, de ez a WoT egy gagyi szar. Nem is érzékelni a járművek méretét, olyan, minta egy matchboxot irányítanék egy terepasztalon.
Úgyhogy ma letöröltem ezt a fos játékot.
a WoT egy hulladék, mennyivel jobb a WT (mégis a WoT előtt kockul)
OP táras tankok
@Oddball: megnéztem tank-compareval. Egy picit jobbnak tűnik nekem az M103 adatok alapján, bár tényleg nem szignifikáns. Régen mentem azzal. Viszont azért sem szerettem Conq-t mert túl nagy célpont.
Ezután aztán gyújtottak is. Ha a fuel tank miatt ég a jármű akkor CO2-es felszerelés kell. Ha ez felkerül akkor így fog kinézni.: fejlesztett torziós rugók, CO2, szuper repesz páncél. A löveg így is elég jó marad, nem kell semmi rá. Töltésgyorsítót be kell áldozni és még így is előnyben lesz egy E5-el szemben.